Įkraunama...
Įkraunama...

apie dienos įvykius

QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 07, 16:17)
Įdomūs rinkimai ryt laukia rolleyes.gif

Joooo, visas pasaulis nerimastingai laukia ką pasirinks amerikiečiai. Mes vis šnekam, kad Lietuvoj nėra ko rinkti. O vat Amerika neranda tinkamų kandidatų ax.gif . Vis tik laikau kumščius, kad meilė nugalėtų neapykantą.
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 07, 15:17)

Įdomūs? Baisūs sakyčiau.
Kaip, manot, tesi bus Vanga? Trumpulį turėsma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 07 lapkričio 2016 - 15:30
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 11 07, 16:17)

tai jau tikrai. Ir net kumščių nėra už ką palaikyti.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 11 07, 18:39)

Kodėl? Clinton irgi nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2016 11 07, 20:39)

Laikykit uz Clinton, kad ir kokia ji bebutu, bent jau yra stabili ir prognozuojama. O Trumpas isvis neaisku ko imtusi tapes prezidentu. Lietuvai, tai vienareiksmiskai geriau butu, kad laimetu Clinton. Nelabai man ji prie sirdies, bet laikas Amerikai jau tureti ir pirmaja preizdente - moteri.
Atsakyti
QUOTE(world @ 2016 11 07, 19:54)
Laikykit uz Clinton, kad ir kokia ji bebutu, bent jau yra stabili ir prognozuojama.

Na gal, jei lyginant su Trumpu gal ir yra daugiau to stabilumo. Bet stuburo tai nėra.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 07, 15:23)
Vis tik laikau kumščius, kad meilė nugalėtų neapykantą.

Kokia dar meilė? Gal tik labiau cenzūruota kalba prieš visišką storžievį. Turiniu - abu tragedija. Man asmeniškai dar klausimas, kuris labiau. Kalba ne apie vizualiką ir kalbėjimo manierą. O meilė tuose rinkimuose išvis nekandidatuoja. Nebent turėjot omeny, kad kandidatai finale vienas kitą isimylės ir gyvens ilgai ir laimingai. ninja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 07 lapkričio 2016 - 20:29
QUOTE(hi (: @ 2016 11 07, 21:26)
Kokia dar meilė? Gal tik labiau cenzūruota kalba prieš visišką storžievį. Turiniu - abu tragedija. Man asmeniškai dar klausimas, kuris labiau. Kalba ne apie vizualiką ir kalbėjimo manierą. O meilė tuose rinkimuose išvis nekandidatuoja. Nebent turėjot omeny, kad kandidatai finale vienas kitą isimylės ir gyvens ilgai ir laimingai. ninja.gif

Na aš čia pacitavau vieną jos reklaminį šūkį mirksiukas.gif . Tai aš ir saiau savo poste, kad jei tokia didžiulė Amerika nesusiranda normalaus kandidato, tai ką mūsų Lietuvėlei sakyt su nepilnais trim milijonais ax.gif . Nepatinka man nė vienas, bet iš dviejų nepatinkančių, bent ši neagresyvi, atvira visiems. Toks kaip buvo Obama nė vienas iš jų nebus, bet geriau mažesnis blogis. Nors stabilumas bus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 11 07, 15:30)
Įdomūs? Baisūs sakyčiau.
Kaip, manot, tesi bus Vanga? Trumpulį turėsma?

A, nu jo... Vanga visada teisi. Net dėl to apie ką niekad nekalbėjo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2016 11 07, 20:26)

nebent.
Vat galvoju, kad iki šitų dviejų išrinkimų buvo visai padorių kandidatų abiejose partijose, nu bet reikėjo gi dviems tokiems susitikti, a?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 07, 20:33)
bent ši neagresyvi, atvira visiems. Toks kaip buvo Obama nė vienas iš jų nebus, bet geriau mažesnis blogis. Nors stabilumas bus.

Na turint minty itin aktyvius pasisakymus už abortus, taikos balandžiu irgi nelabai gaunas vadinti... Soriux, bet mano nuomone pasikėsinimo į pačius bejėgiškiausius propagavimas menkai susijęs su neagresyvumu. Beje, Obamos klausimu tas pats - lengva raudoti dėl vaikų vaikus šaudančių, nors negerbi tos gyvybės nuo pačios trapiausios ir labiausiai negalinčios apsigint.
Tai čia mano tokia pozicija. Tarp panašiai beviltiškų pasirinkimų atveju (tiems, kuriems tas gyvybės klausimas svarbus) esu mačius labai neblogą rekomendaciją - kai tragiškai nėra pasirinkimo, "aukok" visas savo pozicijas, išskyrus pagarbos gyvybei klausimu. Nes tai pamatinė teisė, kurią pamynus, beprasmiška kalbėti apie skaitymąsi su kitomis.
Tiesa, tuom klausimu šįkart ne kažką geriau. Vienas - aktyviais pasisako už, kitas - galimai meluoja.
Beje, gražus atradimas (tik nelabai aptarinėjamas) Feministės už gyvybę. Tik apie jas nelabai kas rašo. Čia šiaip, diskursas į šoniuką. :]

QUOTE(Karusia @ 2016 11 07, 20:37)
nu bet reikėjo gi dviems tokiems susitikti, a?

Ir kad amerikiečiai padarys kaip su "žemelės" referendumu turbūt vilties irgi nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 07 lapkričio 2016 - 21:00
QUOTE(hi (: @ 2016 11 07, 21:58)
Na turint minty itin aktyvius pasisakymus už abortus, taikos balandžiu irgi nelabai gaunas vadinti...

Taip, ir šitą.
O jūs sakot, kad geriau draudimai? Taip kaip Lenkijoj? Kad moterys žalotų save ar vyktų į kitas šalis abortų darytis?
Atsakyti