Įkraunama...
Įkraunama...

apie dienos įvykius

Aš irgi nepatikėsiu, kad visas namas (ar jo dalis) matė, bet nusispjovė ir abejingi buvo. Net bomžai kai susipliekia, žmonės policiją kviečia. Patys nelenda skirt, bet kviečia. Kai vietinis konteinerių sanitaras ant žemės griuvo, nė vienas pro šalį abejingai nepraėjo. O čia vaiką prievartauja. Gal ten kokia vieniša senolė ir galėtų suabejot, kad gal neteisingai suprato, gal išsigąst, gal dar ką. Nu bet kad visas namas abejingai pro langus stebėjo tai jau tikria neįtikinsit.

Galų gale, nežinom nei kokioj vietoj, nei kokia ten laiptinė, nei dar ką. Pas mane nebent jau po durim viskas vyktų, tai išgirsčiau, bet laiptinės didelės ir erdvios, laiptinėse yra uždaromi bendro naudojimo balkonai ir t.t. ir pan. Tai jei kur ten, nieko negirdėčiau. O dar turint omeny, kad gyvena dauguma jaunos šeimos, kuriose praktiškai visi dirbantys žmonės, tai dar ir namie tikrai ne visi iš karto po darbo būna. Taip, kad tikrai gali būti objektyviai susiklosčiusi situacija, kuomet vyksta baisūs dalykai, bet žmonės jų tiesiog nepamato ir dėl to nesureaguoja. Tiesa, pas mus pirmuose aukštuose ir kiemuose kameros, tai bent jau tuos degradus pagaut gal būtų lengviau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 11 06, 12:33)
Aš irgi nepatikėsiu, kad visas namas (ar jo dalis) matė, bet nusispjovė ir abejingi buvo. Net bomžai kai susipliekia, žmonės policiją kviečia. Patys nelenda skirt, bet kviečia. Kai vietinis konteinerių sanitaras ant žemės griuvo, nė vienas pro šalį abejingai nepraėjo. O čia vaiką prievartauja. Gal ten kokia vieniša senolė ir galėtų suabejot, kad gal neteisingai suprato, gal išsigąst, gal dar ką. Nu bet kad visas namas abejingai pro langus stebėjo tai jau tikria neįtikinsit.

Galų gale, nežinom nei kokioj vietoj, nei kokia ten laiptinė, nei dar ką. Pas mane nebent jau po durim viskas vyktų, tai išgirsčiau, bet laiptinės didelės ir erdvios, laiptinėse yra uždaromi bendro naudojimo balkonai ir t.t. ir pan. Tai jei kur ten, nieko negirdėčiau. O dar turint omeny, kad gyvena dauguma jaunos šeimos, kuriose praktiškai visi dirbantys žmonės, tai dar ir namie tikrai ne visi iš karto po darbo būna. Taip, kad tikrai gali būti objektyviai susiklosčiusi situacija, kuomet vyksta baisūs dalykai, bet žmonės jų tiesiog nepamato ir dėl to nesureaguoja. Tiesa, pas mus pirmuose aukštuose ir kiemuose kameros, tai bent jau tuos degradus pagaut gal būtų lengviau unsure.gif

Gerai parasete, visiskai neaisku kokiam name ir kokioje laiptineje tai ivyko. Tuose paprastuose devynauksciuose ar dvylikauksciuose buna vadinamasis tuscias paskutinis aukstas, nenaudojami balkonai, netikiu, kad nusikalteliai buvo ant tiek drasus, kad kazkam prie duru mergaite prievartautu. O tusciam aukste netikiu, kad kazkas labai ir girdejo. Be to, ne kazin kiek ir to garso galejo buti, mergaite prigasdino, gal ir burna uzdenge, gal ir muse, tai ji, vargsele, gal bijojo ir garsa isleisti. O tiems atmatoms gal daug laiko ir neprireike. Visai imanoma, kad nieks nieko nesuprato.
Atsakyti
Nu, kam dar gera Lietuvoje gyventi? rolleyes.gif http://www.alfa.lt/s...e-kalta-ji-pati
Atsakyti
Hi ):
Jeigu name, kur nuomojausi butą būtų kas nors vykę - labai abejočiau, kad kas būtų girdėję - žmonės itin draugiški, kartu (su mumis, nuomininkėmis) naujus metus sutikdavo, bet dieną - praktiškai visi darbe. Taip, kai pastebėjo kažkokius įtartinus tiipus besišlaistančius - skambino iveni kitiems, pataikė man - dar buvau namie, išeidavau vis pasižiūrėti... Bet kitais atvejais - išlaužė duris - niekas negirdėjo - kas išvažiavę, kas dirba...
Vat dabartiniame name - nieks nepraeina į laiptinę nepastebėtas - pora diedukų ant palangės skaito - nėra vieno - yra kitas.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2016 11 06, 10:33)
Aš irgi nepatikėsiu, kad visas namas (ar jo dalis) matė, bet nusispjovė ir abejingi buvo. kameros, tai bent jau tuos degradus pagaut gal būtų lengviau unsure.gif

Na ir kaip susikalbėt, kai tavo žinutė apverčiama? Sakai "netikiu, NIEKAS, NĖ VIENAS iš viso namo nematė", atsakymas "netikiu, kad VISI ar PUSĖ matė ir ir nieko nedarė". biggrin.gif
Karusia, ten buvo vakaras. Po darbo. Kai žmonės namuos arba į juos grįžta. Tai va todėl ir netikiu. ;)
Mano dabartinis namas, viliuos, geresnės klausos. Kažkoks organizuotesnis. Bet seniau teko nuomotis tokiame, kur girtas kaimynas (kažkada kirviu savo duris apkapojęs) spardydamas duris į mūsų butą paryčiais rovės, draskės ir niekas nieko "negirdėjo". O ten dar buvo toks šeimyninio bendrabučio tipo namas, kur laiptinėj ne keturi butukai, o keliolika. Ir niekas nieko, nors sienos dreba, visa laiptinė aidi. Vaikai mažuliukai, koks išprotėjęs raunas, visi bijo. Ai ne, gal durys (ir sienos) visų ypatingo sandarumo, nes negali taip būt, kad nors kažkas girdi.

P.S. Hi (: tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 06 lapkričio 2016 - 18:55

Jei kas matytu,tikrai bent jau paskambintu 112,o jei toks matantis kiaule ir atsirado ,nereiskia,kad kiti gyventojai galejo matyti ir nieko nedare,isvada_nemate daugybe padoriu zmoniu ir tai visai tiketina,nu pati pagalvokit zmones eina ,trankosi ,anas vis prievartauja. Prie ko cia tas abejingumas siuo atveju,nei mes matem ,nei zinom kokios ten aplinkybes buvo.

Atsakyti
"Bažnyčia pradėjo kovoti su homoseksualų santuokomis: ėmė rinkti parašus"
http://www.alfa.lt/s...-rinkti-parasus

Pagaliau prabilta garsiai:
Vienas iš euro zonos kūrėjų, ekonomistas Otmaras Issingas įspėja – euro zonai gresia rimtos problemos, o kai kurioms valstybėms net nereikėjo įsivesti bendros valiutos, praneša BBC. Profesorius įsitikinęs – be reformų sistema žlugs.

Skaitykite daugiau: http://verslas.lryta...utm_medium=Copy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 07 lapkričio 2016 - 11:40
QUOTE(Manifesto @ 2016 11 07, 13:10)

na va, kai aš aptarinėjau bažnyčios draudimą barstyti pelenus, tai katalikių kaip ne katalikė buvau pastatyta į vietą, nes manęs tai neliečia. O va bažnyčios tarnus matai liečia visų žmonių šeiminiai reikalai biggrin.gif jiems reiktų labiau įsigilinti į savo Mokytojo meilę ir gailestingumą.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 11 07, 12:41)
na va, kai aš aptarinėjau bažnyčios draudimą barstyti pelenus, tai katalikių kaip ne katalikė buvau pastatyta į vietą, nes manęs tai neliečia. O va bažnyčios tarnus matai liečia visų žmonių šeiminiai reikalai  biggrin.gif jiems reiktų labiau įsigilinti į savo Mokytojo meilę ir gailestingumą.

mda... Jie geriau į save atsigręžtų, iš pedofilijos skandalų neišlipa. Ne jiems kištis į žmonių santykius. Rinksiu tą valdžią, kuri pažadės atskirti bažnyčią nuo valstybės. Svarbiausia ši sąlyga biggrin.gif . Lai auklėja savas davatkas, ko lįsti pas kitus į lovą?
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2016 11 07, 11:10)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Manifesto @ 2016 11 07, 11:10)

Pagaliau prabilta garsiai:
Vienas iš euro zonos kūrėjų, ekonomistas Otmaras Issingas įspėja – euro zonai gresia rimtos problemos, o kai kurioms valstybėms net nereikėjo įsivesti bendros valiutos, praneša BBC. Profesorius įsitikinęs – be reformų sistema žlugs.

Skaitykite daugiau: http://verslas.lryta...utm_medium=Copy

Kur pasirašyt? Nerandu biggrin.gif

Koks durnius to dar nesupranta dėl euro? smile.gif
Atsakyti
Įdomūs rinkimai ryt laukia rolleyes.gif
Atsakyti