Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Sveikos  :4u: 

Makas rudasis gražuolis  :wub: 

Tytės "nevykusi" fotosesija man labai patinka  :wub: 

Vakar koncertas ir visas vakaras buvo smagus ir labai skoningas. :super:  Suknelės savo nenufotkinau, bet buvo profesionalus vakaro fotografas, tai gal kada vėliau bus kokia nors foto su manim horizonte kur nors, o gal ir ne, ne esmė.  :mirksiukas: 

Vėl sėdžiu paskaitose ir geriu vandenį kaip kokia dykumų rožė.

IMG_5027.jpg

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 29, 14:27)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Makas rudasis gražuolis  wub.gif </p><p>Tytės "nevykusi" fotosesija man labai patinka  wub.gif </p><p>Vakar koncertas ir visas vakaras buvo smagus ir labai skoningas. thumbup.gif  Suknelės savo nenufotkinau, bet buvo profesionalus vakaro fotografas, tai gal kada vėliau bus kokia nors foto su manim horizonte kur nors, o gal ir ne, ne esmė.  mirksiukas.gif </p><p>Vėl sėdžiu paskaitose ir geriu vandenį kaip kokia dykumų rožė.</p><p>

Labukas.
Tikrai, Tytė tobula visokia, nežinau, ko mamka nori.

Aist - ohoho, matau, kad labai patobulėjai vandenuko gėrime. Džiaugiuosi. Ir giriu.
Makas. Apalpimaš, kokš grožiš...
Saulėtas katukas. Apsipras. Rastei dar sunku, bet tam tikrus santykius jie sukurs. Nepamirška, tai suaugus katė su savo nuomone. 4u.gif
Atsakyti

Velnias, gali būti, kad užsikrėčiau vėmimo virusu... dar nežinau ar tikrai, nes tik pykina...

Makas gražuolis

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 10 29, 15:38)
<p>Velnias, gali būti, kad užsikrėčiau vėmimo virusu... dar nežinau ar tikrai, nes tik pykina...</p><p>Makas gražuolis</p><p></p>

Laikykis.
Atsakyti

Aist, labai skaniai žiūrisi tas mėlynas vanduo. Tokio ir aš atsigerčiau. :wink: 

Nikuna, laikykis nusitvėrus, neprisileisk to brudo :ninja:

Atsakyti

Bandau laikytis.. Nika šalia miega, gal išgydys 

Atsakyti

Aist, labai skaniai žiūrisi tas mėlynas vanduo. Tokio ir aš atsigerčiau. :wink:

Aha, o po pietų perėjau prie pilkojo vandens.  :rolleyes:  Grafino vandens papildytojas jau skersakiuoja į mane, aiškiai galvoja, kad vakar vakarėlio metu kai ko padauginau.  :bigsmile: 

IMG_5028.jpg

Atsakyti
Mako grožis nepakartojamas, tai ir norisi nosinuser posted image
Man Tytės foto visai neprasta, gerai pagautas momentas.
Renatelexx, jau miestan grįšit žiemoti?
Nikuna, nesirk, vyk tą užkratą kuo tolyn.
Man niekaip neišeina šaltu metu normos vandens sugerti. Vasarą, be problemų, o dabar niekaip. Kol kas apsistojau ties 1,5 l.Dar mano darbe kada sugalvojusi nepalakstysi wc, nes visi, tipo labai skuba. mad.gif , ir negali palaukti nei minutės. O va, telefu atsiliepinėti sėdit kėdėje, sakyčiau tapo norma.Tada dzin jiems ir tavo ir savas laikas.
Atsakyti

Aha, o po pietų perėjau prie pilkojo vandens.  :rolleyes:  Grafino vandens papildytojas jau skersakiuoja į mane, aiškiai galvoja, kad vakar vakarėlio metu kai ko padauginau.  

Aha, ir dar vandens fonas labai plėšrus :rolleyes:  :hihihi:

Vyras nuo pietų nusprendė pakūrenti židinį ir prikepė namus iki 24 laipsnių. :huh2:  Sėdžiu kaip lerva, nieko iš savęs išspaust negaliu. Man jei virš 23, aš prarandu bet kokį darbingumą. Feeee...

Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius Makui wub.gif 4u.gif iš tikro jis be galo mielas, minkštas ir norintis bendrauti. Grįžtam namo. Žiūrėsim ką bus nuveikęs, visą dieną vienas, nieko netrukdomas galėjo pažindintis su namais ax.gif
Kalbant apie vandenį. Būna kad nei vienos stiklinės per dieną neišgeriu, o kavos puodelius tris. Žinau, kad blogai, na bet niekaip šaltuoju sezonu negaliu prisiversti unsure.gif
Atsakyti

Aš vis laukiu vaizdelio, kur Makas su Tučiu sumažinę atstumą iki minimumo. :rolleyes: 

Bet tiks ir per atstumą. Parodyk dar ryžo dryžo, kai galėsi. :ax: 

Atsakyti
Aha,parodyk dar rudulio ax.gif
Man +24, tai user posted image Labai myliu šilumą.Kai namuose šalta, neišjudu iš savo kampo. Beveik pastoviai namuose laikom +20+23.
O kokią šventę švenčia jaunimėlis žalias? Petardos visuose kampuose pokši, kaip per naujaką. Man tai kas, mažų vaikų neturiu.O Setas be proto bijo, susivyniojęs pašonėje susivyniojęs guli. .Negaliu, kaip skaudu žiūrėti, kaip toks griozdas dreba. Dar priepuolį stresas iššauks. unsure.gif
Atsakyti