Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Dabar lekiam i svecius, jeigu iki kol grisiu mergytes neikels pavyzdziu (suku), paieskosiu foto. Man patinka is Kikos viena rusis suku, kitos neee...
Atsakyti
Sakė Busy bet ačiū. Gal nemažai užsimiršo, pradžioj akys didelės. Klausiu daug dar ir jos, ur jūsų. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas nagučių ir aš neižiūriu foto nepasididina  :hmm: 

Busy nesakau kad išsiskyrę blogi yiesiog sakau , kad aplamai iš tiesų daug išsiskyrusiu tiek vyrų tiek moterų. man mama vis bambėdavo, kad va vis dar -aitė sakau kam ženytis už bet ko sako nors pavardę turėtum... sakau kad pusę tų anksti ženotų jau išsiskyrę... O man ir -aite gerai būt  :yahoo: 

Kavos?

Atsakyti
Nevisada išsiskyrę žmonės yra blogi...gyvenime yra siųsti žmonės su kuriais susilaukiam vaikų, yra siųsti žmonės, su kuriais esam laimingi. Puiku jei šie abiu dalykai vyksta su vienu žmogumi. Taćiau kartais būna kitaip... ir net labai kitokią laimę ir pilnatvę pamatai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 30 spalio 2016 - 13:47
Sveikutes
Labai gražus Rustės darbelis wub.gif Aist, nors ir neparodė savo suknienkos, bet nors vandens ataskaitą matėm biggrin.gif
Tytė grožis, Makas kokio gi fainumo vaikis bigsmile.gif Ciuciukas - kleckiukas wub.gif

QUOTE(busycat @ 2016 10 30, 13:37)

Pas mus kova su pelemis vis dar tesiasi. MB paspendzia jau 5 spastus vonioje ir kasdien jie praktiskai pilni. Uz namu, turbut jau susidare nemaza kruva peliu  blink.gif

Jos te pas tave gal Norvegikus depresuchikus rūšies, ciūgliais žudytis eina pas 3 katinus?? blink.gif Busy, labai gražiai atrodai wub.gif
Iki kada nuotraukas siųsti? Aš dar nieko gero nenufotkinau unsure.gif
Azu, kad prisijuokiau iš jaunikių biggrin.gif
Bela toliau vakarais raganėja biggrin.gif tsakant, kad šeiminykai žiemos miegu per anksti neužmigtu.
Atsakyti
Kepiau pyragą, dietinį, pagal modifikuotą receptą.
Medų keičiau stevijos miltukais. Reikėjo gelbėt obuolius ir cukiniją. Sudėjau perpus.
Ir miltus dėjau viso grūdo speltos. Tada reikia dėt daugiau kildymo miltukų.
Darykit iškart iš 2 normų, skanu... biggrin.gif
Obuolių dietinis pyragas
user posted image
Atsakyti
Gielux , ar tau uždrausta kitą katę paimt? Ji neišsikrauna...
Tiesa, aš labai bijau vakarais, kai mergos laksto. Daba ir Kingas prisijungia prie jų, ojezau... Mes bijom. Nes jos lekia ir atsispiria nagais ir užpakalinėm kojom šokdamos - ne kartą apdraskė. Nu iniciatorė yra Fogytė. Visi kiti paskui... O ta skraidanti...
Magnunai kaip ministrui prisiskambint.
Busycat nesikalba veidaknygėj...
Nu ir einu. angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 spalio 2016 - 14:55

Sveikos.  :4u: 

Busy gamtos vaizdai ir mažytis ciucikas rankose  :wub: 

Makas labai mielas  :wub:  Rastė iš po kaldros  :wub: 

Kukurûzinį kraiką išbandysiu, dėkui už info.  :4u: 

Išvežėme gyvūnus pas giminaites į kaimuką. Ten tetulės laiko 2 vokiečių aviganes ir ligotą ryžą seną katuką. Ainu su Čija nuo mažens pratusios atostogauti toje komunoje. Man taip gražu, kai ta didžiulė kompanija sklandžiai sutaria ir niekas nieko nebijo. 

IMG_5040.jpgIMG_5041.jpgIMG_5045.jpg

Atsakyti
Erode, aš labai noriu kitos katės, o bet tačiau yra opozicija: vyras ir vyresnioji, kuri labai prieš. Bet pikčiausia, kad diena ji miega ir gali kiek nori visokiais šniūriukais mosikuot..pfff patys ir žaiskit, aš pamiegosiu, o vakare...mauuuUUUUuuuuu biggrin.gif
Atsakyti

Nu va, kažko ir man nebecituoja. :hmm: Seniau veikė, o dabar bent jau tapšnoklis nieko neduoda. Neduoda nagiukų nuotraukos pasididint, neduoda Erodės pyrago nuorodos ir neduoda cituot. Seniau bent cituodavo... O galvojau, kad nauja versija tobulėja tik į gerąją pusę. Darausi pikc. :(

Busy, galiu palinkėti tik kantrybės. Mums pernai užtruko kelis mėnesius, kol visus pelius išmedžiojom. Topas buvo, kai aš vieną beveik rankomis pagavau (skuduru) - išlindo ne laiku ir ne vietoj, ten, kur nėra urvelio pasislėpt. Tai gavo pasibėgti pakraščiais ir vis tiek tapo supakuota. Po to vyras sakė: "Kam mums ta katė, jei tu pati peles gaudai?" :D Bet katę vis dėlto atkovojau. :P

Atsakyti
Pyragas atrodo labai skaniai 4u.gif
Aist, geros kelionės, lauksim įspūdžių 4u.gif draugučiai wub.gif man vokiečių aviganiai labai patinka, atrodo, va tokie ir turi būti šunys wub.gif

Vėtros nagučiai senoj versijoj pasididina 4u.gif

Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
Buvau kapų atlankyti ir kartu pas gimines, vakar anksti išvažiavom, ką tik grįžau ir iškart į SM žiūrėti kū veikėt
Ačiū visoms už koplimentus ax.gif vaje, tikrai ausiai užkaito skaitant. dūšioj gera ir šilta 4u.gif labai gera, kad jus visas turiu 4u.gif a vyrų tai bus, jeigu kažkur vaikšto man skirtasis, tai kokiais keliais bekeliaučiau, vistiek vieną dieną susitiksime biggrin.gif
Erode - didelis dėkui tavo mamai už riešines 4u.gif nuvežiau dovanų krikšto mamai ir pusbrolio žmonai - labai džiaugėsi
Busy - kleckytis labai mielas 4u.gif šaunu, kad gerai pleidot laiką su drauge, ir oras, matau, geras išpuolė, o nuotraukos nuostabios
Ahabi - Makas su Tučiu jau beveik draugeliai biggrin.gif na o Rastukei reik truputį laiko susitaikyti, kad namie ryžas siautulys apsigyveno. Šį kart aistros greičiau nurims ir galės namų karalienė dūkstančius draugelius iš toliau stebėti 4u.gif
Azu - juokiausi iš tavo pasakojimo paie jaunikius biggrin.gif smagiai parašei biggrin.gif
Tytė mano supratimu puiki pozuotoja, man abi nuotraukos gražios 4u.gif
Šponkuti - nevaryk man streso, sakydama, kad neturi nuotraukų kalendoriui blink.gif ka jau tada kalbėti apie mus, kurios visiškai nieko nenusimanom apie fotografavimą unsure.gif
Pelių karas irgi pirvertė šyptelėti ypač kai įsivaizdavau pelių kalną už Busy namo sukrautą biggrin.gif
Ainu su Čija smagių atostogų pas tetules 4u.gif o Aist ir jos šeimai - daug įspūdžių 4u.gif
Ką dar pamiršau pagirti ar parašyti? hmm.gif
Vakar ilgai su giminaičiais užsisėdėjom, vėlai miegoti nuėjom, tai laiko atsukimas visai gerai buvo, gavosi kad ir pasėdėjom ilgai ir atsikėlėm ne vėlai
Grikis su Kruopa nakvojo pas mano mamą ir kartu su Mauru bei Mika palaikė jai kompaniją pasiilgę manęs buvo, nors tik vieną naktį be manęs buvo, vos tik grįžau, Kruopa puolė prie manęs kniaukdama ir pasakodama ką veikė, o Grikelis laiko negaišdamas nėrė tiesiai į savo tašę, kad tik mamka greičiau katinėlį namo parneštų
Aha, prisiminiau -labai parjuokino Lapynos pasakymas, kad geriau Grikis rankoj nei briedis lankoj biggrin.gif ka jau juokiausi lotuliukas.gif
Kad tau perkūnas, rašo, kad šypsenėlių per daug pridėjau, nu kū daryc, pratrinsiu biškį
Pratryniau, bet plem, vistiek per daug
Atsakyti