Labas rytas nagučių ir aš neižiūriu foto nepasididina
Busy nesakau kad išsiskyrę blogi yiesiog sakau , kad aplamai iš tiesų daug išsiskyrusiu tiek vyrų tiek moterų. man mama vis bambėdavo, kad va vis dar -aitė sakau kam ženytis už bet ko sako nors pavardę turėtum... sakau kad pusę tų anksti ženotų jau išsiskyrę... O man ir -aite gerai būt
Kavos?

Labai gražus Rustės darbelis

Tytė grožis, Makas kokio gi fainumo vaikis

Pas mus kova su pelemis vis dar tesiasi. MB paspendzia jau 5 spastus vonioje ir kasdien jie praktiskai pilni. Uz namu, turbut jau susidare nemaza kruva peliu

Jos te pas tave gal Norvegikus depresuchikus rūšies, ciūgliais žudytis eina pas 3 katinus??

Iki kada nuotraukas siųsti? Aš dar nieko gero nenufotkinau

Azu, kad prisijuokiau iš jaunikių

Bela toliau vakarais raganėja

Medų keičiau stevijos miltukais. Reikėjo gelbėt obuolius ir cukiniją. Sudėjau perpus.
Ir miltus dėjau viso grūdo speltos. Tada reikia dėt daugiau kildymo miltukų.
Darykit iškart iš 2 normų, skanu...

Obuolių dietinis pyragas

Tiesa, aš labai bijau vakarais, kai mergos laksto. Daba ir Kingas prisijungia prie jų, ojezau... Mes bijom. Nes jos lekia ir atsispiria nagais ir užpakalinėm kojom šokdamos - ne kartą apdraskė. Nu iniciatorė yra Fogytė. Visi kiti paskui... O ta skraidanti...
Magnunai kaip ministrui prisiskambint.
Busycat nesikalba veidaknygėj...
Nu ir einu.

Sveikos.
Busy gamtos vaizdai ir mažytis ciucikas rankose
Makas labai mielas Rastė iš po kaldros
Kukurûzinį kraiką išbandysiu, dėkui už info.
Išvežėme gyvūnus pas giminaites į kaimuką. Ten tetulės laiko 2 vokiečių aviganes ir ligotą ryžą seną katuką. Ainu su Čija nuo mažens pratusios atostogauti toje komunoje. Man taip gražu, kai ta didžiulė kompanija sklandžiai sutaria ir niekas nieko nebijo.

Nu va, kažko ir man nebecituoja. Seniau veikė, o dabar bent jau tapšnoklis nieko neduoda. Neduoda nagiukų nuotraukos pasididint, neduoda Erodės pyrago nuorodos ir neduoda cituot. Seniau bent cituodavo... O galvojau, kad nauja versija tobulėja tik į gerąją pusę. Darausi pikc.
Busy, galiu palinkėti tik kantrybės. Mums pernai užtruko kelis mėnesius, kol visus pelius išmedžiojom. Topas buvo, kai aš vieną beveik rankomis pagavau (skuduru) - išlindo ne laiku ir ne vietoj, ten, kur nėra urvelio pasislėpt. Tai gavo pasibėgti pakraščiais ir vis tiek tapo supakuota. Po to vyras sakė: "Kam mums ta katė, jei tu pati peles gaudai?" Bet katę vis dėlto atkovojau.

Aist, geros kelionės, lauksim įspūdžių

Vėtros nagučiai senoj versijoj pasididina

Buvau kapų atlankyti ir kartu pas gimines, vakar anksti išvažiavom, ką tik grįžau ir iškart į SM žiūrėti kū veikėt
Ačiū visoms už koplimentus

Erode - didelis dėkui tavo mamai už riešines

Busy - kleckytis labai mielas

Ahabi - Makas su Tučiu jau beveik draugeliai

Azu - juokiausi iš tavo pasakojimo paie jaunikius

Tytė mano supratimu puiki pozuotoja, man abi nuotraukos gražios

Šponkuti - nevaryk man streso, sakydama, kad neturi nuotraukų kalendoriui

Pelių karas irgi pirvertė šyptelėti ypač kai įsivaizdavau pelių kalną už Busy namo sukrautą

Ainu su Čija smagių atostogų pas tetules

Ką dar pamiršau pagirti ar parašyti?

Vakar ilgai su giminaičiais užsisėdėjom, vėlai miegoti nuėjom, tai laiko atsukimas visai gerai buvo, gavosi kad ir pasėdėjom ilgai ir atsikėlėm ne vėlai
Grikis su Kruopa nakvojo pas mano mamą ir kartu su Mauru bei Mika palaikė jai kompaniją pasiilgę manęs buvo, nors tik vieną naktį be manęs buvo, vos tik grįžau, Kruopa puolė prie manęs kniaukdama ir pasakodama ką veikė, o Grikelis laiko negaišdamas nėrė tiesiai į savo tašę, kad tik mamka greičiau katinėlį namo parneštų
Aha, prisiminiau -labai parjuokino Lapynos pasakymas, kad geriau Grikis rankoj nei briedis lankoj

Kad tau perkūnas, rašo, kad šypsenėlių per daug pridėjau, nu kū daryc, pratrinsiu biškį
Pratryniau, bet plem, vistiek per daug