Tik dabar man leido pamatyti Mako ir Tučio foto, ir Rastę susuktą pataluose. Grybauja forumas kapitaliai
Gerai Čija su Ainu laiką leis
Nepagyriau Rutės kūrinio. Kantrybė pas tave, belieka žemai galvą lenkti.
O mes peliukus visą vasarą gaudėm spastukais, negi tepsis katinukai lapkutes
Oi, pelių gaudytojos ...
O man vis maišosi -Rustė - Rastė... pastoviai ne apie tą pagalvoju... ir šiaip, labai prastai matosi nikai...

Žinai, o kodėl vyresnioji nenori katės kitos? Suižinok. MB nulauši.

Azu, vakare tavi gaudysiu veidaknygėj.
Specialiai Lapynai
Kepiau pyragą, dietinį, pagal modifikuotą receptą.
Medų keičiau stevijos miltukais. Reikėjo gelbėt obuolius ir cukiniją. Sudėjau perpus.
Ir miltus dėjau viso grūdo speltos. Tada reikia dėt daugiau kildymo miltukų.
Dariau iš 2 normų, bet man taip sau.
Reikės: ½ stiklinės miltų ½ stiklinės avižinių dribsnių (dėjau speltos dribsnius) 1 kiaušinio 2 kiaušinio baltymų 3 arb. šaukšteliai medaus (keičiau stevijos miltukais) 1 stiklinė kefyro šaukštelis kepimo miltelių 6 obuoliai Kaip gaminti: * Miltus sumaišyti su dribsniais, medumi, kiaušiniu, išplaktais baltymais, įpilti kefyro turi gauti blynų tešlos konsistenciją. * Leiskite tešlai truputį pastovėti kad dribsniai išbrinktų. Tada įmaišykite kepimo miltelius, jei norite dar įberkite truputį cinamono miltelių. * Kepimo formoje išdėliokite skiltelėmis supjaustytus obuolius ir užpilkite juos tešla. Kepkite 30 minučių.
Nu... nežinau, skonis man ... taip sau. Ilgai kepė. Apie 45 min. Vyrai čia apie plytą sukos sukos, sako - duok, net karštą ir nusivylė.
Man... taip sau. Bet kai nieko nėr geriau - sueis.
Dudu išvyko į naujus namučius. Gerai, kad nėra pas juos gėlių. Pas mane į kitus įsisuko, ryt kuopsiu, gerai, kad žemių turiu atliekamų, nes teks nemažai nukasti.
Gera žinia, kad Dudu prigytų naujuose namučiuose.
Bet, tai kaip žmonės gyvena be augalų?
Magnuna, dėl foto, tai Hipės geram fone nelabai ir fotografavau. Tai tarp senų paieškojus, nelabai turiu iš ko rinktis
Bet kažką gal dar atrasiu.

Magnuna, aš sau keliu didesnius reikalavimus nei kitiems nes iš manęs tikimasi padorių foto

Vieną foto siųsčiau konkursui, jei tiks. Kur siųst?