Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Nors klausi tik Vetros, bet parodysiu ir as, naudoju tokias ir furminatoriu, bet labai retkarciais

user posted image

user posted image
Atsakyti
Achabi, naudoju tik sitas sukas:
http://www.kika.lt/k...-sepetys-2.html

Esu daug isbandzius, na niekas netiko man. Apie furminatorius, tokias pjaunancias sukas, isvis esu neigiamos nuomones. Isdrasko ta kaili...Sukytes paprastos, pesa katukui labai. O sitos superines. Turejau S dydi sepeciuko, kai Staselis visai mazas buvo, o dabar nezinau ar M, ar L, bet nerealiai fainuoliskos sukos 4u.gif Kaimynei prirodziau, tai ji irgi isigijo ir tik su tom sukuoja savo Siamo katyte wub.gif
Atsakyti
Furminatorius isdrasko kaili jei sukuoji per ilgai ir per daznai. As naudoju serimosi laikotarpiais, nepamainomas dalykas. O naudoju abiejas sukas nuotraukose, nes vienos prasukuoja pavirsutiniskai, tinka kas dien. Kitos daugiau issukuoja povilnio, naudoju reciau, nes katams nelabai patinka 4u.gif

Issukuota uzkaifavusi Kiara

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 spalio 2016 - 21:38
Labanaktis nuo Kruopos smile.gif
user posted image

Atsakyti
Labanaktukas Kruopiuk wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, ai čia prigyrėt mane tai jau labiausiai, nu ačiū , taip dūšią glosto smile.gif

kantrybės klausiat iš kur? manot su keturiais vaikais ir keturiais (šiuo metu) katinais aš jos turiu? Faktas, kad nelabai ir ne visada, bet valgyti norisi, tai kantrybės reikia rasti iš kur nors, nes čia mano uždarbis...vot ir stengiuosi ax.gif

Ryt į vakarą grįžta mano didieji, Vokietijos Heide parke buvo, Hanoveryje, Berlyne su mokykla ekskursijoje. Įdėsiu foto pasirodyti
Atsakyti

Oj Kruopukas, kad nusmigęs vaikas :wub:

Tytė šukavimosi nemėgsta dar labiau nei glostymo. O šiandien pora kaltūnų nupešiau, tai sakė taip plonai "Mieeeeeeeuu..." :D

Atsakyti

[b]Erode[/b] lauksiu fb😉

mano irgi pakenčia šukavimą kol nepeša. kitaip kanda ir bėga....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 30 spalio 2016 - 22:29
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 30, 22:17)
Achabi, naudoju tik sitas sukas:

Aš irgi turiu tokį šepetį bet nenaudoju. O šukuoju su šukomis, tokiomis kur busy parodė. Man jos geriausiai iššukuoja ir Nikita jas pakenčia smile.gif
Atsakyti

Kruopytės labanaktis  :wub: 

O mes vakarojome Kaune vyro brolio šeimoje, nes rytoj ankstyvas skrydis į Kopenhagą iš Kauno. Taigi mažoji Uoga siunčia labanaktį šuniukams, kačiukams ir žmogiukams.  :4u: 

IMG_5069.jpgIMG_5075.jpgIMG_5060.jpg

Atsakyti

Na va, šiandien aš blūdyju. Prasibudinau ir nebeužmiegu. :wacko:  O idiotas laikrodis nesąmones rodo...

Aist, katukas nerealus! Ypač ten, kur šalia pagalvėlės. :D

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
AŠ irgi pagal seną laiką atsikėliau, tiksliau Kruopa šalia manęs besivartydama užgulė lrailgintojo mygtuką ir įdijugė prie buto durų Kruopai auklėti padėtas fenas - atsikėlėm visi smile.gif
Aist - gero skrydžio ir smagios kelionės 4u.gif
Uogytė labai dailutė wub.gif man ta pirma nuotrauka labai labai wub.gif
Atsakyti