Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Diinka, naujoj irgi  :D 

Kai nervina, nusimušo sekama tema ir niekaip neatstatau....

Atsakyti
Man tikrai sistema leidžia, o beje rašiau aš telefonu, ir rodė temoje 596 postus, tai gi ir rašiau, tilpau dar į rėmus, o pasijungus PC, žiūriu va fintai kokie biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena naujuose namučiuose, kažkaip liūdna, nes kuo toliau tuo sunkiau senam forume išbūti, jau ir "favorituose" kačių temos nesimato (apskritai tuščia paliko)...Reiks keltis ir pratintis naujam pavidale, bet visai visai nesinori... unsure.gif huh.gif

Rustės kačiukai kaip diena ir naktis, mažučiukai kokie wub.gif

sagytė su katiniška kava vilioja, reiks ir pietums išgerti wub.gif

[B]Erodė]/b] temutės mergaites aprūpins riešinių grožiu ir šiluma. Ačiū dar kartelį už tai user posted image

Nebegaliu rašyti, liūdina mane kažkaip šiandien sm, tai geriau eisiu..
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2016 10 28, 12:58)
Laba diena naujuose namučiuose, kažkaip liūdna, nes kuo toliau tuo sunkiau senam forume išbūti, jau ir "favorituose" kačių temos nesimato (apskritai tuščia paliko)...Reiks keltis ir pratintis naujam pavidale, bet visai visai nesinori... unsure.gif huh.gif

Žinok, tau ne vienai nelimpa nauja versija. Man irgi jos visai visai nesinori unsure.gif
Atsakyti

Aš tai įtempiau kažkuriuos raumenis ir atsisėdau ant naujos versijos. :D Į seną nebelendu. Tik nervyja, kai jūs komentuojate kažką, ko aš nematau. :unsure:

Gavau šiandien ryte važiuot į Kauną. Nugis nebūnu aš tam Kaune visai, išvis niekur nebūnu, išskyrus Vln ir kaimus visokius. Taigi pasiskaičiavau, kad va atvažiuosiu, dar Kauno rytiniuose kamščiuose pastovėsiu... Nu ne į centrą važiavau, viso labo į Šilainius, bet juk normalu 8.30 tikėtis bent porą šviesoforų atstovėt? :hmm:  Nu ir ką... atvažiuoju... Tuštuma :blink: Pėsčiųjų nesimato, mašina viena kita. Net šiurpas nugara nubėgo. Kaip koks Černobylis... Tarsi vidurnaktį būčiau atmynus. Vilniuj kokiuos Pašilaičiuos ir sekmadienį ryte daugiau mašinų būtų. Ar čia man taip pasitaikė, ar tikrai kituose Lietuvos miestuose taip tuščia? :huh2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 28 spalio 2016 - 11:43

Aš tai įtempiau kažkuriuos raumenis ir atsisėdau ant naujos versijos. :D Į seną nebelendu. Tik nervyja, kai jūs komentuojate kažką, ko aš nematau. :unsure:

Gavau šiandien ryte važiuot į Kauną. Nugis nebūnu aš tam Kaune visai, išvis niekur nebūnu, išskyrus Vln ir kaimus visokius. Taigi pasiskaičiavau, kad va atvažiuosiu, dar Kauno rytiniuose kamščiuose pastovėsiu... Nu ne į centrą važiavau, viso labo į Šilainius, bet juk normalu 8.30 tikėtis bent porą šviesoforų atstovėt? :hmm:  Nu ir ką... atvažiuoju... Tuštuma :blink: Pėsčiųjų nesimato, mašina viena kita. Net šiurpas nugara nubėgo. Kaip koks Černobylis... Tarsi vidurnaktį būčiau atmynus. Vilniuj kokiuos Pašilaičiuos ir sekmadienį ryte daugiau mašinų būtų. Ar čia man taip pasitaikė, ar tikrai kituose Lietuvos miestuose taip tuščia? :huh2:

Šilainiai- miegamasis rajonas- 8-30 visi jau būna namus palikę.. Žinoma tokių kamščių kaip Viloniuj pasitaiko rečiau.

Atsakyti
Kaune kamščiai tik aplink 8 , tiksliau nuo 730, iki kokių 8.15, nuo 9 dirbančių mažai...pvz aš biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, kaip aš keistai jaučiuosi. Širdis tarsi virpa, tarsi jaudulys ar baimė.
4u.gif Nerimas kažkoks
Atsakyti

Mergaitės, kaip aš keistai jaučiuosi. Širdis tarsi virpa, tarsi jaudulys ar baimė.
4u.gifNerimas kažkoks

įdomu kodėl, juk tik kokiems 15 metų naują augintinį turėsi :D

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 28, 11:20)
Palaukiau kol pabaigsite seną temą ir sveikinuosi naujoje 4u.gif

Kaip laukiu Mako atvažiavimo pas Ahabi (tarsi pas mane jis atvažiuotų) biggrin.gif Taip įdomu kaip Rastė su Tučiuku priims ax.gif

Busy, dideliausi sveikinimai su ciuciuku 4u.gif Turėsime dar vieną laukimą biggrin.gif

Žiemos nenoriu, šalčio nenoriu, tamsos nenoriu, laikrodžio persukti nenoriu (pasak Karbausko, karvės nesupranta kam persuka laikrodį, tai aš prie tų karvių ax.gif )...

Sagyte, taigi Giliukas įkrito tau puodelin bigsmile.gif

Visų augintinius ir globotinius apžiūrėjau wub.gif

Erode, visos čia tave užsipuolė su tom riešinėm. Aš prašiau man tamsias atidėti, bet tikriausia pamiršai.  ax.gif

Ir aš laiko nenoriu sukioti.
Jei kas, tai dar mamai palikus 1-2 juodas. Atimsiu.
Papildyta:
Makas mažiukas, patikėk, viskas bus gerai. biggrin.gif 4u.gif
Pas mus Fogi visi rūpinosi, Tašė ir Nika, paėmiau ją iš Diinkos kokių... gal 6-8 mėn. Paverkė atsisėdus ten - mew miau miau, kaipvisųbijau, tai nieks jos neskriaudė, net Tašiūnė toleravo. Ale ta parazitka paaugo ir duoda visiems antausių, o Kingas nori su ja draugauti, bet Fogi nedraugauja. Ji tik pakalbėt mėgėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 28 spalio 2016 - 12:29
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 28, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ahabimeni" data-cid="71165093" data-time="1477649661"><div><p>Mergaitės, kaip aš keistai jaučiuosi. Širdis tarsi virpa, tarsi jaudulys ar baimė.
user posted imageNerimas kažkoks</p></div></blockquote><p>įdomu kodėl, juk tik kokiems 15 metų naują augintinį turėsi biggrin.gif</p>

cha cha cha

Papildyta:
Vakar pastebėjau kad Rastės ausytės šaltos. Prisiglaudžiau, sušilo. Nejaugi katukei namie šalta? Ko gero rengti namie nereikia jos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 28, 14:27)
Jei kas, tai dar mamai palikus 1-2 juodas. Atimsiu.

Na, jei turi galimybę atidėk vienas tamsias. Kai tik gausiu algą atlėksiu pas tavi, nes dabar taip niekaip ax.gif
Atsakyti