Diinka, naujoj irgi
Kai nervina, nusimušo sekama tema ir niekaip neatstatau....
Aš tai įtempiau kažkuriuos raumenis ir atsisėdau ant naujos versijos. Į seną nebelendu. Tik nervyja, kai jūs komentuojate kažką, ko aš nematau.
Gavau šiandien ryte važiuot į Kauną. Nugis nebūnu aš tam Kaune visai, išvis niekur nebūnu, išskyrus Vln ir kaimus visokius. Taigi pasiskaičiavau, kad va atvažiuosiu, dar Kauno rytiniuose kamščiuose pastovėsiu... Nu ne į centrą važiavau, viso labo į Šilainius, bet juk normalu 8.30 tikėtis bent porą šviesoforų atstovėt? Nu ir ką... atvažiuoju... Tuštuma
Pėsčiųjų nesimato, mašina viena kita. Net šiurpas nugara nubėgo. Kaip koks Černobylis... Tarsi vidurnaktį būčiau atmynus. Vilniuj kokiuos Pašilaičiuos ir sekmadienį ryte daugiau mašinų būtų. Ar čia man taip pasitaikė, ar tikrai kituose Lietuvos miestuose taip tuščia?
Aš tai įtempiau kažkuriuos raumenis ir atsisėdau ant naujos versijos.
Į seną nebelendu. Tik nervyja, kai jūs komentuojate kažką, ko aš nematau.
Gavau šiandien ryte važiuot į Kauną. Nugis nebūnu aš tam Kaune visai, išvis niekur nebūnu, išskyrus Vln ir kaimus visokius. Taigi pasiskaičiavau, kad va atvažiuosiu, dar Kauno rytiniuose kamščiuose pastovėsiu... Nu ne į centrą važiavau, viso labo į Šilainius, bet juk normalu 8.30 tikėtis bent porą šviesoforų atstovėt?
Nu ir ką... atvažiuoju... Tuštuma
Pėsčiųjų nesimato, mašina viena kita. Net šiurpas nugara nubėgo. Kaip koks Černobylis... Tarsi vidurnaktį būčiau atmynus. Vilniuj kokiuos Pašilaičiuos ir sekmadienį ryte daugiau mašinų būtų. Ar čia man taip pasitaikė, ar tikrai kituose Lietuvos miestuose taip tuščia?
Šilainiai- miegamasis rajonas- 8-30 visi jau būna namus palikę.. Žinoma tokių kamščių kaip Viloniuj pasitaiko rečiau.