Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 28, 13:33)
cha cha cha

Papildyta:
Vakar pastebėjau kad Rastės ausytės šaltos. Prisiglaudžiau, sušilo. Nejaugi katukei namie šalta? Ko gero rengti namie nereikia jos? 4u.gif


Gal tau kornių kokioms veisėjoms pasukt? Nereali peterboldus veisia...
Jei kontaktų nori - parašyk man až

Bet katės ausys būna vėsios, jei karštos, tai turi tempos.
Atsakyti

Pačiupinėjau Molio ausiukes, šiltos. Gal tikrai Rastei vėsoka. Mano pažįstama turi du plikuosius, tai juos rengia. Rastės kailiukas juk trumpas.

Laukiu ir aš Makiuko :blush-anim-cl: Tu, Ahabi, nesijaudink, pamatysi viskas bus ok.Tik turėsi rodyti ir rodyti katinuką :D

Nenoriu laiko sukioti, taip diena trumpa, tai ir vakaro nebeliks. :unsure:

Jaukinuosi naują temą, visiškai nelimpa.
 

Atsakyti

Pamiršau pasakyt, ryt vežam Duduką pas vet. žiūrėsim dantukus ir ausytes. Jei jokio gydymo nereiks, sekmadienį Dudukas turėtų keliauti namo :)

Atsakyti
Sveikos
Giliukaš wub.gif ir Ainu, Čiurlionio užrašinių gerbėja biggrin.gif pas mane lygiai tokia pat yra užrašinė biggrin.gif
Busy, žiema žiauriai nuostabi, per kompą unsure.gif biggrin.gif
Jei Bela būtų nesterilizuota sakyč jai morčius, laksto kaip pasiutus visur, kabarojas, kniaukt naktį bandė, ko paprastai nedaro, seubas blink.gif tikiuosi apsiramins, bo aš šlepečių nenešioju, bet jei taip ir toliau, tai teks pirkti biggrin.gif .
Rustės koks duetas mielas wub.gif
Už Duduką reik kumščius laikyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 28 spalio 2016 - 13:19

Sveikos  :4u: Aš jau kaip ir prisipratinau save naujoje versijoje. Tik kai kas nors rašo iš senos, kartais foto nesimato.  Ahabi, ir aš laukiu Tavo ryžiko atvykstant.  :4u: Busy žiemos nenoriu pas save. Ten toli kur nors- tebūna.  :huh2: Lapynos kaunietiški važiavimo ypatumai pralinksmino.  :D Ryte nuvežiau mėlynę keisti padangas. Vyras vakar sako- nuvažiuoji, palieki vadybininkui raktelius, jie viską žinos, aš su jais sutaręs. Viską dariau, kaip vyras sakė. Tik vadybininkas pasitaikė suktas:" Kokios padangos jums užsakytos? Koks modelis? Kokio dydžio? O pas mus yra tokių sandėlyje?". Nu ką aš žinau!!!  :blink: Akys man ant prekystalio išvirto, ridinėjasi abi, pas mane atgal į akiduobes negrįžta. "Ponia, pas mus tiek klientų, aš negaliu visko atsimint". Siūlau jam užsirašinėti. Tada skambinu savo vyrui, persakau prekystalio vyriškiui slaptus man nieko nesakančius kodus. "Aaaa, radau, kompiuteryje buvo viskas įvesta,  tai ko jūs man iškart nesakėte, kad viskas čia sutarta?". Nu blyn, sakiau, tai buvo mano pirmas sakinys po laba diena.  :rolleyes: Su taxi atlėkiau į konferenciją. Nelabai man įdomu kol kas, nes chirurginis profilis, bet rytoj bus geriau- apie protezavimą, kas man aktualu. Šiandien vakare konferencijos dalyviams Mikutavičius koncertuos, tad laukiu vakaro.  :) 

Pastebėjau, kad Ainu kelis kartus vieną ausį pakaso ir papurto. Kadangi kitą savaitę nebus mūsų ir Ainu bus išvežta pas tetules kaiman, nežinau, ar vežt pas veterinarę man ją patikrint ausį prieš kelionę. Aš pati ausyje nieko blogo nematau, bet giliai nesimato man plika akimi. Negerai, kad šiandien ir rytoj būsiu pilnai visą dieną užimta, o sekmadienį dirba tik budintys veterinarai. Pas bet ką vežti nenoriu.  :hm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 28 spalio 2016 - 13:28

Gieliux, gal Belai šalta, taip bando sušilti  :D 

Atsakyti

Aš tai manau, kad Belai tiesiog norisi išsikrauti. Niekas nežaidžia su katuku, tai ji pati pažais. Naktį  :lol: 

Atsakyti

Vakar naktį eidami su vyru ir Čija pasivaikščioti prieš miegą, kalbamės. Guodžiuosi vyrui, kad skauda man kai ką. Vyras išklauso ramiai taip, tyliai. Einam. "Klausyk, o man gal vėžys?",- pradedu dramatizuoti ko gero todėl, kad esu pavargusi, irzli ir trūksta dėmesio. "Na, vaikai jau dideli, šunim pasirūpinsiu.",- ramiai atsako mano mylimiausias. "O Ainu???",- klausiu nerimastingai. Kelios sekundės tylos. "Nesirūpink, mieloji, Ainu kremuosim kartu su tavim. Kad tik tau gerai būtų",- nuramina vyras. Ir abu prapliumpam juokais. 

p.s. Erode, šįryt atvežiau į Tavo darbą kraujo.  :)

Atsakyti

Aist:lol:  Nesirk  :4u: 

Duduškei sėkmės  :) 

Atsakyti
Aist manau kad nieko baisaus Ainu, gal koks plaukas užkuteno ausį ir tiek 4u.gif
Bet va kaip gerai, kaip ir viskas apgalvota, tik Ainu sutikimo reiktų ar tikrai jai norėsis šalia prigulti biggrin.gif Mikutavičiaus koncertan ir aš norėčiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti

 Bet ir mintys, pas tave, Aist .Ale, tikrai jaučiasi, kad lapkritis, niūriausias metų mėnuo artėja.

Lyja šiandien, ir sekančioms dienoms tokį pat klimatą praneša.

 

Atsakyti
Man tai svarbu per vėlines nepliauptų.
O kitom dienom tai dar geriau kad lis, va pasikursim pečių, skaptuosim moliūgą visi, niekam nebus poreikio kažkur eit ar važiuot nežinia ko biggrin.gif džiovinsim obuoliukus, vyras svarainius doros biggrin.gif

Kaip kokia šimtametė senolė pareiškiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 28 spalio 2016 - 14:29