Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Verkia jis tuomet, kai lieka vienas kambary. Matyt nejauku jam 4u.gif

Jis nepratęs būti vienas. Juk gyveno kačių apsupty. ;)  Reikia laiko, bent poros savaitėlių.

Nuo vaikystės žiauriai nemėgstu pieno su medum (net purto pagalvojus), pieniškos makaronų sriubos su bulvėm ir obuolių sūrio ax.gif

Kas čia per stebuklas??? :mega_shok:

Aš pieniškų visokių irgi nelabai mėgstu. Bet iš vaikystės iki šiol man tik vienas baubas likęs: saldžiasriubė. Su duona ar su makaronais - nu niekada aš to patiekalo nesuprasiu. :unsure:

O obuolių sūrį aš dievinu. Viena bėda, kad pas mus namie beveik visi jį dievina :rolleyes: - tuoj ir nelieka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 31 spalio 2016 - 13:18
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 31, 15:00)
<p>Kas čia per stebuklas??? mega_shok.gif</p>
<p>Aš pieniškų visokių irgi nelabai mėgstu. Bet iš vaikystės iki šiol man tik vienas baubas likęs: saldžiasriubė. Su duona ar su makaronais - nu niekada aš to patiekalo nesuprasiu. unsure.gif</p>

Nu va toks stebuklas nesuprantamas biggrin.gif Šiltas pienas, slidūs makaronai ir šiurkšios bulvės doh.gif O saldi sriuba tik darželyje būdavo, aš jos irgi nesuprantu mirksiukas.gif

Azu, gal TB žino,kad problema jame, todėl ir neina pas gydytojus. Jei žino ir tau nesako ar nežino ir neina tirtis, tai vistiek labai nesąžininga tavo atžvilgiu unsure.gif
Atsakyti
Vakare eisim i Helovino vakarėli. Gal kokių idėjų "ką skanaus nusinešti" į temą turit?
Norėčiau kokią etiketę ant butelio priklijuoti reik googles platybėse paieškoti
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 31, 15:58)
Vakare eisim i Helovino vakarėli. Gal kokių idėjų "ką skanaus nusinešti" į temą turit?
Norėčiau kokią etiketę ant butelio priklijuoti reik googles platybėse paieškoti

user posted image labai paprasta ir lengva o ir skanu 4u.gif
Atsakyti

Aš turėjus pora laparaskopijų ir pašalintą vieną kiaušintakį. bet galiu kas antrą mėn. tai velnias žin kame bėda. jis tai pats sako reikia reikia eit taip ir baigiasi ant reikia....  :hmm: 

Atsakyti
Diinka - ačiuks 4u.gif ir tau ir TB už komplimentus ax.gif jau kad apibėrėt visos pagyrimais, ech kaip smagu gera rolleyes.gif
Ahabi - supratau 4u.gif adinasi Makas panašiai kaip Grikis smile.gif tas irgi kai pas tėvukus nunešdavau, pasilikdavo vienas tamsiam kambaryje ir tuoj į ašaras. Ir dabar dar būna kad paliktas pas tėvukus apsiverkia smile.gif Makas tai apsipras su namais ir nesigązdins 4u.gif Rastytei reik laiko su pokyčiais apsiprasti ir nurims garbanėlė 4u.gif
Atsakyti
Diena buvo bloga. Daug ašarų ir aukštas kraujospūdis- pasekmė. Nėr ūpo kažkur eit
user posted image
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Lisiteja, maciau, klauset, tai taip mano karalaitis Meduolis grista ziemos sezonui i buta, taip pat ir mano mama (ziema jie gyvena su manim) 4u.gif
Reikia pasiruosti priemimui biggrin.gif Noriu Meduoliui nupirkti nauja didesnii Wc uzdara, kilimeli prie jo, guoli, draskykle ax.gif
Ziuresim, kaip seksis susidraugauti su mazyle wub.gif

Azu, kaip mamos sveikata? 4u.gif
Atsakyti

Priedas  DSCF0772.jpg   158,94KB   0 Parsiųsta kartų Va, personaliai rodausi teta Lapynai :ax:

Tikrai biškį nalabai protinga forumo versija. Dėjau į seną, ten  matosi gerai, o naujojoje nerodo. c045.gif

Ahabi, miela skaityti, kad mažyliai jau dūksta. O Rastė apsipras, su mailiu tai tikrai nežais, nes matyt per žemas lygis.

Nemoku jokių obuolių sūrių gaminti, kai būna ant stalo padėta tai valgau.

Valio,Dudukui, suradusiai namučius.

Kaip šuniukui būtų vardai Rėjus,Barnis,Brendis,Nauris? :ax:

Atsakyti

attachicon.gifDSCF0772.jpg Va, personaliai rodausi teta Lapynai :ax:

Ne nu. Kas do durna versija... Dabar jau matau, kad tikrai susivėlęs susimazgęs į kamuoliuką, kurį taip ir niežti paniurkyt. :)

O mes su dukra Halloween'o proga išskalbėm Tytę. :happy:  Vargšas išniekintas kailiukas dabar laižosi ir džiovinasi. Beveik valandą fenu mosavau, bet ne taip lengva tą pūkų plonybę išpūst iki sausumo. 

Prie progos parodysiu, kaip atrodo Tytė "nuoga". :hihihi:

Atsakyti
17 val, o tamsu kaip š...

Ahabi, trūksta tik Rastės glėbyje biggrin.gif Tikiuosi greitu laiku bus ir tokia nuotrauka mirksiukas.gif
Lapyna, o kam ją prausėt? blink.gif Ir leido jums tai daryti?? Ne Tutė, o angelas bigsmile.gif

Geros jums išeiginės rytoj, nesušalkit kapuose, atsargiai vairuokit keliuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 31 spalio 2016 - 17:45

Renatelexx mama gerai geria tabletes priešvėžines ar kokias ten penkiem metam . tik nuo ju imunitetas ant ribos visalaik. tai reik saugotis neperšalt ir t.t.

Ahabi tikrai tik Rastės trūkst. bet jai dabar nekalbadieniai naujo kaimyno atvykimo proga.... 

Atsakyti