Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Pas mane buvo šunys Čipas, Tobis, Arčis ax.gif
Papildyta:
O vyro dukra šunį kol kas vadina Adoniu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas 4u.gif

Niu ir prikalbėjok, moteriškės bigsmile.gif
Mano šefas šiandien pasidarė išeiginę, tai dirbu viena "nuo iki". Įdomu, bus klientų ar ne rolleyes.gif

Aist, geros kelionės 4u.gif
Už Duduką džiaugiuosi, kad tik viskas būtų gerai. Šponkiuk, o kaip šeimininkus radai?
Tytės nuotraukų atsižiūrėti negaliu. Lapyna tikriausia specialiai tokiems kaip man, absoliučiai nefotografėms, prieš akis makaluoja superinėm nuotraukom bigsmile.gif
Moliukas, Kruopytė wub.gif
Busy, žinai visai pritariu Zundytei dėl vardo. Bet ciuciukas koks dar mažuliukas wub.gif
Ai, tiesa, visomis keturiomis pritariu dėl komplimentų Magnunai biggrin.gif

Kol kas pas mani tylu ramu, einu megzti... ot darbas.. ax.gif
Atsakyti
Daredi - ačiū ax.gif bučkis į žanduką 4u.gif linkiu ramios dienos
Atsakyti

Už Duduką džiaugiuosi, kad tik viskas būtų gerai. Šponkiuk, o kaip šeimininkus radai?

Per Skelbiu.lt rado Duduką. Daugiau nei pusę šeimininkų randu per Skelbiu.lt (įdomumo dėlei paklausiu kur rado)

Atsakyti

Labas rytas.  Nematau ir as kai kurių foto . Dėl obuolių sūrio tai jis tik iš antaninių ir gaunasi puikiai. kai virėm iš kitų nieko neišėjo.  Trolis visai tinkamas vardas šeltukui. tada temoj būtų Trolis Mumis  :D

Aist geros kelionės

Ir džiugu dėl Duduko 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 31 spalio 2016 - 11:40

Žiūriu ir taip ir anaip... O jūs Moliuko su Maku nepainiojat? :hmm:  Bo visos giriat, o aš nu nematau nors tu ką. Matau Maką susimazgiusį (pora postų prieš Kruopą), o Molio nea.

Atsakyti
Simba, Atas, Tukas, Rembo, Amadeus (Amutis), Endis. Dandis, Lordas, Stingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 31, 14:26)
Simba, Atas, Tukas, Rembo, Amadeus (Amutis), Endis. Dandis, Lordas, Stingas smile.gif

O kad papylei vardų bigsmile.gif Ir visi man visai faini. Tikriausia Simbą rinkčiau.

Nuo vaikystės žiauriai nemėgstu pieno su medum (net purto pagalvojus), pieniškos makaronų sriubos su bulvėm ir obuolių sūrio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 31, 10:15)
Ahabi - buškį paverks Makas, juk dar visai mažas ir nuo šeimos atskirtas, baisoka jam tamsoje, galit bandyti pažaidinti prieš einant miegoti, kad nuvargtų ir iškart užmigtų  4u.gif  nu bet jau tuoj apsipras ir nebevirkaus šviesas užgesinus  4u.gif

Šviesą užgesinus jis užmiega ir užknarkia pats pirmas. Ir miega visą naktį ramiai. Verkia jis tuomet, kai lieka vienas kambary. Matyt nejauku jam 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Tytė fotosesija nereali wub.gif
busy su savo nauju augiontiniu wub.gif ...O Norgės gamta ir man nereali, įsimylėjau iš pirmos dienos, ir gal net patiktų gyventi, nors aš iš tų kur nenori lietuvos palikti....bet į Norge tikiuosi nuvažiuot dar ne kartą.... biggrin.gif

Ruste labai gražus darbelis, šaunuolė tu 4u.gif

Aišku prisijungiu prie pagyru Magnunai, beje MB taip pat sutiktų biggrin.gif 4u.gif

makas gražuolis, bet man rastutės šiek tiek dabar gaila... biggrin.gif
džiugu dėl Duduko...gal dar nusistovės reikalai su WC...

lauksiu Aist įspūdžių iš kelonės, šaunuoliai jūs kad "nepasėdit" vietoj...

beje o kur erendira sdu traktoriais ?

ir dar Azu, sakei ieškojai vyro be vaikų...o ar dabar dar nemastot apir savus ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 10 31, 13:41)
makas gražuolis, bet man rastutės šiek tiek dabar gaila... biggrin.gif
džiugu dėl Duduko...gal dar nusistovės reikalai su WC...

Ir man Rastutės gaila. 4u.gif Vakare visi davėmės, Tutis vijo Maką, po to apsikeitė, Makas gaudė jo uodegą, tėškėsi abu į langa taip juokingai. O Rastė tūnojo kambary ant lovos. Bėda ta, kad ji tapo kaip pirmomis dienomis labai pikta. MB pasiėmęs atsinešė į kambarį, kur visada žiūrim TV, norėjo prisiglausti, tai urgzdama išbėgo. Ir dar šalta buvo jai, ausyčių galiukai šalti, tada susukau į antklodę, sušilo. Labai viliuosi, kad apsiras. Matau, kad nor išeiti, smalsu kas vyksta..bet ...arogantiška ponia. Su Tučiu jau pažįstama, tačiau vėl urzgimas, šnypštimas. O Maką tai saugau, kad neužpultų, nes jį pamačiusi tampa žžžžžvĖris smile.gif
Na nieko. Kaip nors ;)
Atsakyti

Kas iš to , kad ir mastom, nesigauna mum tie vaikai .... o pas daktarus vis MB kažko tempia nueit.. o vėliau jau ir man 40 :unsure: 

Atsakyti