Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Vakr vakare, užgesinus šviesas, Bugi miau miau miau - ieškojo Duduko. Kas kas, bet, kad Bugi pasiges, tai netikėjau. Atsikėliau prieš pat žadintuvą. Ir tai su kačių pagalba. Mielai dar būčiau pamiegojusi. 

Tytė  :wub: 

Atsakyti

Laba,

koks gražus nulėpausis  :wub:  pas mus prie darbo pirmame aukšte gyvena juodas "beausis" gintarinėmis akimis, nu toooks mielas  :wub:  :wub:  :wub: 

Tytės fotosesija  :photo2:  :didis: 

Atsakyti
Pamirsau pasidziaugti uz Dudu 4u.gif Geru jai namu

Ahabi, nu suprask jis ka tik atimtas is seimos. Truputi paubaus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Geros kelionės Aist 4u.gif, telefonas tavo nuotraukyčių nerodo...
Tytė wub.gif . Tokios fotostudinės nuotraukos smile.gif .
Moliukas riestainiukas ir Kruopytė miegalė wub.gif .
Aš Torį šukavau nuo mažų dienų, bet.... Nugarą dar pakenčia, uodegą irgi, bet pilvas - tabu mad.gif . Taip ir seka akimis kur mano ranka...
Obuolių sūris niam niam rolleyes.gif
Atsakyti
Tytes fotosesija kokia grazi, nes seimynes foto tokios grazios net neturim biggrin.gif O taip noretusi bent keliu graziu foto bet MB bijo fotoaparatu biggrin.gif

Aist koks grozis kaip isaugo mazge labai grazaus mielo veiduko.

Molis susisukes miega ir dzin kad pirmadienis biggrin.gif
Busy atsiras sunytis atsiras ir vardas kaip Norvegas gali buti Trolis 4u.gif o MB pamatysi bus tas kuris gaus daugiausiai demesio is selcio seltis baisiai myli saviskius ir ta meile moka parodyti 4u.gif Nebus kur detis TB kaip tik atlapatot savo sirdi ir sakyk vajej koks jis mielas ir kaip jis mane myli tongue.gif
Atsakyti

Naujienos iš Dudu fronto:
"Labas rytas 🙂 Pabudau, nes kažkas man minkė galvą ir garsiai burzgėjo - ji tikrai kaip varikliukas Ir labai drąsi Viską ištirinėjo Pati ant rankų, žinoma, nesiprašo, bet jeigu prisėdi šalia, nepabėga, bendrauja Ir jau truputį žaidė su žaislais  Valgo noriai"

Atsakyti
Wau kokia Tytės fotosesija bigsmile.gif ūsai moliūgų fone man labai patiko wub.gif
Dudukui - sėkmės naujuose namuose 4u.gif
Ahabi - buškį paverks Makas, juk dar visai mažas ir nuo šeimos atskirtas, baisoka jam tamsoje, galit bandyti pažaidinti prieš einant miegoti, kad nuvargtų ir iškart užmigtų 4u.gif nu bet jau tuoj apsipras ir nebevirkaus šviesas užgesinus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 31, 10:12)
Busy atsiras sunytis atsiras ir vardas kaip Norvegas gali buti Trolis  4u.gif o MB pamatysi bus tas kuris gaus daugiausiai demesio is selcio seltis baisiai myli saviskius ir ta meile moka parodyti  4u.gif  Nebus kur detis TB kaip tik atlapatot savo sirdi ir sakyk vajej koks jis mielas ir kaip jis mane myli  tongue.gif

Bet as vel turiu proga sugalvoti dokumentini varda iki 7 savaiciu, ba tada registruoja. Tai vakar apsisotjo ties Maxx'u ir Ozzy biggrin.gif Na arba anto MB buratinu ir pinokiu

Ta as suprantu. Kadais kai turejom persiuka, MB tai buvo pati sauniausia veisle. Kai i namus atkeliavo meinas, jis irgi is pradziu spyriojosi, buratinu ir pinokiu vadino. Bet dabar sedi su tais pinokiais apsikabines ir kitokiu neisivaizduoja biggrin.gif Tuoj parodysiu du draugelius

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 31 spalio 2016 - 09:20

panašu Dudu wc problemos tęsiasi :( paklausiau kaip reikalai su wc, tai :

"Kartą padarė į savo WC, o kartą taikėsi padaryti už spintos, bet buvo pagauta ir nunešta i wc Nešama nesipriešino,  bet galvojom, kad gal jai wc vieta nepatinka,  jis vonioj šiuo metu"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 31 spalio 2016 - 09:42
Labas rytas!
Busy ,negaliu neįsikišti,tu tokia išradinga vardelių parinkime ,nu nedėk to Maxxo,nu taip jau kasdieniška ir neįdomu mirksiukas.gif ,Ozis - gal ir įdomesnis ,bet ar nesimaišys su Oliu? Be to ,man rodos, Maxas netinka šelčiui ,kuris toks smulkutis ir trapus,tikriausiai pusė lietuviškų grandininių yra Maksai rolleyes.gif žodžiu ,aišku ,kad čia tik mano nuomonė,bet man taip atrodo mirksiukas.gif

Smagu už Duduką ir už Maką,už visus ,kuriems pasisekė!
Atsakyti
Labai smagi dviejų draugelių nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Magnun, aha matai visi katai isskyrus Tutuka, prasosi ant rankyciu biggrin.gif

Zundyte, turbut tu teisi. Bet vardo reikia suniui tokio, kad lengva butu saukti. Visus vardus, kuriuos vakar buvau sugalvojus, mano seimyna sudirbo biggrin.gif Melis liko Merliu, Ozzis - Koziu ir t.t. ir pn biggrin.gif
Atsakyti