Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų Katytės ir katinėliai♥♥♥

Busy sunukui sveikatos  :4u:

Sandra neliudek, gavo gerus namus  :victory2:

Aist smagus vaizdai, ir tas undinas  :lol:

As kai varau naktym i darba tai centre ziauriai daug "mieganciu grazuoliu" gatvese ir visi tokie jauni....  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 03 lapkričio 2016 - 20:29

Lapyna, dar veislinukų temose atskirai parašyk plius katinų skelbimų temoje. Dar šį savaitgalį "Panoramoje" ( 5,6 d.) kačių paroda, palik veislynams savo kontaktus. Labiausiai profesionalių nuotraukų reikia veislynams mažylių "reklamai".  :4u: 

Atsakyti
Vėtriuk su Gimimo diena, būk laiminga! user posted imageuser posted imageuser posted image

Sandrut 4u.gif
Atsakyti

Kokia pasaka?  :) 

IMG_5141.jpgIMG_5140.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 03, 21:14)
<p><strong>Sandrut</strong> console.gif , nagi auginai katukus kitiems namams - ten jie ir iškeliavo. Murks kitiems žmonėms. smile.gif  Kartu su baltuku bus jų Jin ir Jan.</p><p>O aš tai galvoju: va, šeima, 4 vaikai kaip ir pas mus. Ir nebijo dviejų kačių ir šuns. O mano brungiausiasis niekaip antrajam katukui neprinoksta... Ir kaip jis dar ir po pirmąja pasirašė... doh.gif </p><p><strong>Aist</strong>, labai jaukiai ta Kopenhaga susižiūrėjo. smile.gif  Aš pati Kopenhagoj buvus tik studentiško laikotarpio pradžioj ir tik pravažiuojant, tai ne kažką ir prisimenu. Dabar kai nuotraukas pažiūrėjau, tai labai panašus stilius į olandiškus miestus. </p><p>Turiu klausimą/ prašymą/ pasiūlymą vilnietėms. ax.gif  Man reikia katų fotosesijai. Mokomaisiais tikslais ir savireklamai. Niekur vežti nereikia, ateisiu į jų valdas. Žodžiu, paieškomi kailiukai, kurie nesibaido svetimų žmonių ir fotoaparatų. Dar reikia katinukų mamų laisvo laiko apie 1,5 val. ir laisvo ploto apie 3 kv.m, pageidautina su šviesiom sienom. Be abejo, nuotraukomis dalinsiuos. smile.gif </p>

Prašom, vaje, tik su baltom sienom sunkiau... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2016 11 03, 21:30)
Vėtriuk su Gimimo diena, būk laiminga! user posted imageuser posted imageuser posted image

Ačiūūū wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 03, 21:14)
<p><strong>Sandrut</strong> console.gif , nagi auginai katukus kitiems namams - ten jie ir iškeliavo. Murks kitiems žmonėms. smile.gif  Kartu su baltuku bus jų Jin ir Jan.</p><p>O aš tai galvoju: va, šeima, 4 vaikai kaip ir pas mus. Ir nebijo dviejų kačių ir šuns. O mano brungiausiasis niekaip antrajam katukui neprinoksta... Ir kaip jis dar ir po pirmąja pasirašė... doh.gif </p><p><strong>Aist</strong>, labai jaukiai ta Kopenhaga susižiūrėjo. smile.gif  Aš pati Kopenhagoj buvus tik studentiško laikotarpio pradžioj ir tik pravažiuojant, tai ne kažką ir prisimenu. Dabar kai nuotraukas pažiūrėjau, tai labai panašus stilius į olandiškus miestus. </p><p>Turiu klausimą/ prašymą/ pasiūlymą vilnietėms. ax.gif  Man reikia katų fotosesijai. Mokomaisiais tikslais ir savireklamai. Niekur vežti nereikia, ateisiu į jų valdas. Žodžiu, paieškomi kailiukai, kurie nesibaido svetimų žmonių ir fotoaparatų. Dar reikia katinukų mamų laisvo laiko apie 1,5 val. ir laisvo ploto apie 3 kv.m, pageidautina su šviesiom sienom. Be abejo, nuotraukomis dalinsiuos. smile.gif </p>

Gufa irgi gali fotkint... ir sviesias sienas turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 03 lapkričio 2016 - 21:31
QUOTE(ahabimeni @ 2016 11 03, 19:24)
Ramus vakaras pas mus

Raste pas mane ant peties. O kaip meiliai murkia. Ir vis apsižvalgo ar "priešų nėr"

Pamiršau pakomentuot, Vėtra švytinti visa kaip rožės žiedas  tarp rožių žiedų 4u.gif

Ačiū wub.gif Achabi, man šiandien tiek dėmesio...ryt reiks atprast bigsmile.gif ax.gif

Sauluti, o Tu pati matai, kaip atstumai tarp Rastutės ir Mako mažėja? wub.gif
Apsipras katukai, ir palyginus greitai 4u.gif

Busiuk, labai džaugiuosi, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif

Sandrute - 4u.gif

Apus - linkiu, kad balsas greičiau grįžtų 4u.gif

Kruopciukas wub.gif Šeimininkute kad rimtu snukučiu wub.gif
Atsakyti
[quote=Vėtra.l,2016 11 03, 22:32]

Apus - linkiu, kad balsas greičiau grįžtų :4u

Net neisivaizduojat kaip sunku tylet biggrin.gif vyras sake dar kelios valandos
ir prades galvot kad ne savo namuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 03 lapkričio 2016 - 21:38
[quote=Apus,2016 11 03, 22:36]
[quote=Vėtra.l,2016 11 03, 22:32]
Apus - linkiu, kad balsas greičiau grįžtų :4u
Net neisivaizduojat kaip sunku tylet biggrin.gif vyras sake dar kelios valandos
ir prades galvot kad ne savo namuos smile.gif
[/quote]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nieko, nenusimink, pasveiksi 4u.gif O kol negali kalbeti, liek mintis mums mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškiai tai įtariu džiaugtųsi kad netekčiau balso kokiai savaitei....nes pasak jų aš tik rėkiu ir rėkiu. O aš visai nerėkiu tik tvarką darau ir gyvenimo moku...nors iš kitos pusės tu rėk ir pasiusk vistiek nei girdi kas nei klauso...ech....
Atsakyti

Kokia pasaka?  :)

Karaliaus nauji rūbai? :hmm:

O Ainu fotosesijos nenorėtų? Visai gera pozuotoja ;) 

Erode, Apus - rytojus jau užimtas, bet galiu dar šį savaitgalį ištaikyt. Arba paskui jau tik pavakary-vakare. Žiūrėsiu, kaip man gausis.

Maniškiai tai įtariu džiaugtųsi kad netekčiau balso kokiai savaitei...

Aš džiaugčiaus, jei MB netektų balso kokiai savaitei. :unsure:  Ir dukros džiaugtųsi. Bet iki šiol be balso yra pasitaikę būti tik man...

O geras, dvi skirtingas citatas įpiešė! :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 lapkričio 2016 - 22:28