Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

vajej vajej mane ir ziauriai nerealiai kankina viiduriu putimas. Nors su tustinimusi problemu neturiu, bet vakare pilvas issipucia kaip balionas, ir skausmelis toks, kad atrodo apsiverksi. kas man bent kazkiek padeda tai angliukas, bet as ji geriu ne tabletem, o naujoviska - kapsulem. ju uztenka kokiu 3 ir aprimsta viduriukai, nes taip tai is proto iseit galima, pikta pikta bunu ir nieko matyt akyse nenoriu sad.gif. jei taip bus visa nestuma, tai is namu nosies iskist nebus galima.. juk negersi to angliuko kasdien.. unsure.gif
Atsakyti
man tai pilvuka maudzia, bet lelius lb davesi tai gal del to, su viduriais kaip ir nieko bet tik dujas leidziu kvapnias doh.gif bet cia dzin, svarbiausia ar leliui viskas gerai, a sunerimt reiketu....
Atsakyti
na viduriu putimas tai ir mano problema, as net karatsi pati isigastu, nes netycia tik "pukst" blush2.gif mane irgi vakare labiausiai kankina, pilvas pasidaro kaip balionas, atrodo kad koki 4-5 menesi laukciausi, taip isipucia ir net tempia, o dar tik 8 savaites... kankinuosi ir as, valgau ir vaisius ir darzoves, nes viduriai irgi linke kieteti, tai pasirinkimas veinas, viduriu putimas belieka, bet angliuka pabandysiu, gal jis man pades... g.gif
Atsakyti
man ketvirtas men nestumo ir jau du men gulimas rezimas,nes placentos pirmeiga unsure.gif tai turiu dideliu problemu su uzkietejusiu pilvuku blush2.gif stengiuosi gerti pasukas vakarais arba kefyro,rytais vandens su vit.C , mandarinu ar obuoli.Diena figu,datuliu....na viskas virskinimui,tai ojojoj kaip puciuosi,ypac vakarais hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 01 15, 19:05)
man ketvirtas men nestumo ir jau du men gulimas rezimas,nes placentos pirmeiga unsure.gif tai turiu dideliu problemu su uzkietejusiu pilvuku blush2.gif stengiuosi gerti pasukas vakarais arba kefyro,rytais vandens su vit.C , mandarinu ar obuoli.Diena figu,datuliu....na viskas virskinimui,tai ojojoj kaip puciuosi,ypac vakarais  hihihi.gif

Merginos, dar kurias kamuoja viduriu uzkietejimas valgykit dziovintas arba zalias slyvas, bei gerkite ju sultys, tikrai padeda. o jei slyvos nepadeda, tuomet dar yra tokia arbata vaistazoliu, Figura, tai jos vakare isgerus, ryte prabusdavau nuo noro i tuoleta rimtam reikalui blush2.gif
Atsakyti
nusipirkom siandien slyvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 01 16, 20:26)
nusipirkom siandien slyvu  smile.gif

Na ir kaip padejo slyvutes? g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Ir as susipazinau su viduriu putimais. Karta net issigandau nuo skausmo. Is kazkur zinojau, kad padeda ismirkyti dziovinti vaisiai. Ta pati vakara radau razinu ir dziovintu abrikosu. Per nakti ismirko gavosi apie dvi saujos. Pradejau valgyti ne seip "kada uzsimanysiu", ne vietoj uzkandzio, o is karto po kiekvieno valgymo, uzkandziavimo ir po truputi. Tu dvieju sauju uzteko visai dienai. Padejo. Jau kokias 2 savaites suvalgau kasdien po sauja ir putimas nebekankina... biggrin.gif Labai tikiosi, kad nebekankins ir toliau... 4u.gif
Dar zinau, kad tokiais atvejais negalima baltos duonos, gazuotu gerimu. Reikia viska smulkiai kramtyti ir daug judeti...
Sekmes visoms!
Atsakyti
vajei vajei..mane taip pat kamuoja vuduriu putimas, man dar tik 9 sav.... prisimenu naktim vaikyste keip pilva skaudedavo.... gydytoja sake tai normalu.... bet kartais nusikamuoju verysad.gif man pirmas nestumas, ir nezinau kaip turi but is tikro, nera su kuom palyginti, tai kartais vis isigastu to skausmo, analizuoju, ar cia zarnynas, ar nuo gimdos..... g.gif bet paskaicius sia temele, supratau, kad ne viena as tokia esu.. o nuo viduriu uzkietejimo man padeda burokeliai, misraines is ju, bet paastrina pilvo putima verysad.gif doh.gif
Atsakyti
na man irgi pucia biskyty ta pilvuka, bet kad butu skausmai dideli tai taip nera , neraizo pilvo, nebent veliau gali buti putimas didesnis g.gif na dabar mums 22 sav nestuke.gif bet dar tai nera labai blogai kad reiktu kazka daryt, tik aiksu nemalonu tas duju noras "issiverzti" laukan wacko.gif
Atsakyti
o jei, kai dirbau lakstoma darba ir budavau pastoviai ant koju tai nieko, bet db kai esu atostogose ir mazau pajudu tai tas viduriu putimas neapsakomas.... doh.gif ir viduriai uzketeja.. kazkur skaiciau kad ant tuscio skrandzio ryte dziovintas slyvas ismirkytas su vandenuku pagert pavalgyt, na jau kiek dienu tai darau man rezultato nelabai jauciasi ax.gif gal per mazai uzsiaisau...
Atsakyti
Būsimos mamytės taip pat ir mus kankina vidurių pūtimas,iš pradžių galvojau,kad tai pilvo skausmai,na man skausmas kairėje pilvo pusėje o po to lyg tai pradeda skaudėti ir pilvo apačioje,ar tai gali būti nuo vidurių pūtimo?Mums 16 sav. nestuke.gif
Atsakyti