Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

ACIU, Raudonplauke smile.gif heart.gif .
Atsakyti
QUOTE (buriukas @ 2004 08 27, 12:33)
ACIU, Raudonplauke smile.gif heart.gif .

bile machytu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (boruzka @ 2004 08 25, 17:03)
nuo viduriu kietejimo gydytoja patare gerti dzhiovintu slyvu nuovira . Gal kam pades.

o man ne velnio nepadeda sad.gif siaip net nesinori, o jo prigerus norisi ir neiseina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE (nusia26 @ 2004 08 29, 20:26)
o man ne velnio nepadeda sad.gif siaip net nesinori, o jo prigerus norisi ir neiseina schmoll.gif

Tada pabandyk burokeliu ir kitokiu darzoviu misraine pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE (zanet @ 2004 08 29, 20:54)
Tada pabandyk burokeliu ir kitokiu darzoviu misraine pasidaryti.

man kai prasidejo 7 menuo buvo bausiausias viduriu uzketejimas,geriau vaistus DUFALAC, bet ir tie nepadejo.
Tai pradejau gerti stikline vandens ant tuscio skrandzio rytais, po valgio svarbiasia neeiti i lova o judeti nors truputeli, valgyti daug burokeliu ir slyvu.Man tik tada padejo ir dabar aciu Dievui jokiu problemu su tuo neturiu smile.gif
Atsakyti
Ir man vidurius jau senokai paaaizo sad.gif. Galvojau kad kas ne taip, nes buvau skaiciusi tik apie uzkietejima, bet, atrodo, kad ne viena taip kankinuosi. Man dazniausiai pilva pucia ryte, dar neatsikelus is lovos. Ir ant 'didelio' buvo l.sunku iseiti, praeita savaite uzpuole hemarojus, tai kraujavau is 'ano galo' kaip per menesines sad.gif. Dabar jau geriau, vaistu negeriu, bet is ryto pries valgi suvalgau viena-du obuolius, padeda.
Atsakyti
pilva tai pucia NEREALIAI dry.gif nespeju i WC lakstyt, nes negi kambary ora gadinsi blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif siaip tai net skausminga, sakyciau, pilva raizo, ypac kokiu darzoviu uzkramsnojus g.gif bet nuo darzoviu uztai uzkieteje viduriai atlaisveja, tai vis geriau... jooo, su pilvu tai tikrai pokyciai nestumo metu. espumisana bandziau, absoliuciai nepadeda. tai ir nesinuodiju - gi vistiek chemija...
Atsakyti
Man jau su aizymu geriau, bet viduriai, jei tik neprikertu vaisiu, kaip mat uzkieteja. Sako nuo uzkietejimo dar padeda dziovintos slyvos, bet as nebandziau. O be to dar ir nuo organizmo priklauso, va vyras tik isgeria kavos ir is karto varo i tulika 'ant didelio' laugh.gif, dukrai tas pats su pienu. Na, o man nors tu ka laugh.gif Kol neprikertu obuoliu ar vynuogiu, tol ne is vietos. Ir tai kai prikertu negaliu pasakyti, kad is karto viskas greitai pro ana gala iseina laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
andrea, pabandyk kefyra wink.gif jei ne, tada morkas, dziovintus abrikosus... zodziu, vistiek rasi wink.gif tik tada gali vel raizymai pargrizt mad.gif
Atsakyti
Kefyra tai as geriu ir labai megstu, bet nuo jo i WC nelekiu. Bet dziovintus vaisius reikes isbandyti g.gif.
Atsakyti
bent jau slyvos sako atomiskiausiai suveikia pamirkytos, bet dabar gi ir svieziu yra wink.gif tai kaip ir dziovinta mirkyta biggrin.gif o morkos tai man irgi padeda - as vis kasdien po kelias suniamnioju, tai man liuks, pilvas laisvas wink.gif tik puuuuucia dry.gif
Atsakyti
Slyvu nuovyras gerai tada, kai uzkieteje viduriai, bet man nuo slyvu dar labiau issipucia...Nusipirkau laseliais Espumisan, ji galima tik ka gimusiems kudykiams..tai man padeda labai gerai, praktiskai jokiu problemu nebelieka... thumbup.gif
Nestukem tik laseliais galima, nepirkit tableciu.
Atsakyti