ACIU, Raudonplauke
.
| QUOTE (boruzka @ 2004 08 25, 17:03) |
| nuo viduriu kietejimo gydytoja patare gerti dzhiovintu slyvu nuovira . Gal kam pades. |
o man ne velnio nepadeda
| QUOTE (nusia26 @ 2004 08 29, 20:26) |
| o man ne velnio nepadeda |
Tada pabandyk burokeliu ir kitokiu darzoviu misraine pasidaryti.
| QUOTE (zanet @ 2004 08 29, 20:54) |
| Tada pabandyk burokeliu ir kitokiu darzoviu misraine pasidaryti. |
man kai prasidejo 7 menuo buvo bausiausias viduriu uzketejimas,geriau vaistus DUFALAC, bet ir tie nepadejo.
Tai pradejau gerti stikline vandens ant tuscio skrandzio rytais, po valgio svarbiasia neeiti i lova o judeti nors truputeli, valgyti daug burokeliu ir slyvu.Man tik tada padejo ir dabar aciu Dievui jokiu problemu su tuo neturiu
Ir man vidurius jau senokai paaaizo
. Galvojau kad kas ne taip, nes buvau skaiciusi tik apie uzkietejima, bet, atrodo, kad ne viena taip kankinuosi. Man dazniausiai pilva pucia ryte, dar neatsikelus is lovos. Ir ant 'didelio' buvo l.sunku iseiti, praeita savaite uzpuole hemarojus, tai kraujavau is 'ano galo' kaip per menesines
. Dabar jau geriau, vaistu negeriu, bet is ryto pries valgi suvalgau viena-du obuolius, padeda.
pilva tai pucia NEREALIAI
nespeju i WC lakstyt, nes negi kambary ora gadinsi
siaip tai net skausminga, sakyciau, pilva raizo, ypac kokiu darzoviu uzkramsnojus
bet nuo darzoviu uztai uzkieteje viduriai atlaisveja, tai vis geriau... jooo, su pilvu tai tikrai pokyciai nestumo metu. espumisana bandziau, absoliuciai nepadeda. tai ir nesinuodiju - gi vistiek chemija...
Man jau su aizymu geriau, bet viduriai, jei tik neprikertu vaisiu, kaip mat uzkieteja. Sako nuo uzkietejimo dar padeda dziovintos slyvos, bet as nebandziau. O be to dar ir nuo organizmo priklauso, va vyras tik isgeria kavos ir is karto varo i tulika 'ant didelio'
, dukrai tas pats su pienu. Na, o man nors tu ka
Kol neprikertu obuoliu ar vynuogiu, tol ne is vietos. Ir tai kai prikertu negaliu pasakyti, kad is karto viskas greitai pro ana gala iseina
Kefyra tai as geriu ir labai megstu, bet nuo jo i WC nelekiu. Bet dziovintus vaisius reikes isbandyti
.
Slyvu nuovyras gerai tada, kai uzkieteje viduriai, bet man nuo slyvu dar labiau issipucia...Nusipirkau laseliais Espumisan, ji galima tik ka gimusiems kudykiams..tai man padeda labai gerai, praktiskai jokiu problemu nebelieka...
Nestukem tik laseliais galima, nepirkit tableciu.
Nestukem tik laseliais galima, nepirkit tableciu.