Įkraunama...
Įkraunama...

ar nekankina vidurių pūtimas

QUOTE (Labradoriukė @ 2004 09 08, 14:19)

Nestukem tik laseliais galima, nepirkit tableciu.

blink.gif ohmy.gif man vaistininke tiesiog igrudo tabletes, sake nu TIKRAI galima mad.gif
Atsakyti
Siandien atsikelus ant tuscio skrandzio suputau keturias slyvas ir po pusryciu kaip propeleris lekiau i tulika laugh.gif laugh.gif laugh.gif Neliko jokiu viduriu uzkietejimu clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 09 08, 14:24)

blink.gif ohmy.gif man vaistininke tiesiog igrudo tabletes, sake nu TIKRAI galima mad.gif

galima ir tabletes, juk sudetis ta pati wink.gif
O vitaminus gi irgi tabletem geriam smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Raudonplaukė @ 2004 09 09, 09:12)
QUOTE (Rucelie @ 2004 09 08, 14:24)

galima ir tabletes, juk sudetis ta pati wink.gif
O vitaminus gi irgi tabletem geriam smile.gif

tikiuosi... nes surijau as jau ju is viso kokia desimti... tik nelabai ka tepadejo dry.gif kazin ar koncentracija vaisto tokia pat tabletes ir laseliu?
Atsakyti
Na ir as prisidesiu prie sitos temos. Man irgi arba uzkieteje (po kelias dienas neinu..) arba palaidi.

Bet recepta gera zinau: kokias 4 dziovintas slyvas uzpilam karstu vandeniu, palaikom kelias val. ir tada isgeriam, o slyvas suvalgom. tongue.gif Pramusa, is patirties sakau. Bet kiek galima jas valgyt, man tai visai neskanu...

Dar labai padeda virtu burokeliu misraines visokios - tik neisigaskit, po to raudonai viskas eina laugh.gif
Atsakyti
Panasu,kad si problema gan aktuali. Man daygiau kaip puse nestumo vargino viduriu putimas, ir nelabai kas gelbejo. Dabar nestumo IIItrimestre pasidare kiek geriau. Pradejau gerti Yogurt piliules - tai zarnyno bakterijos. Dabar jau ne taip stipriai vargina pilvo putimas, o ir tustinimas susiregulivo.
Atsakyti
na mergytes gal dar kas nors kokiu receptu turit, mano zarnyna kol kas nieks nepramusa sad.gif gyd. sako - reik daugiau skaidulu valgyt, ale kad ir valgau visa laika ir nieko, kuo daugiau burokeliu ir slyvu tuo daugiau pucia pilva, o viduriai ne is vietos, nusisaut.
va tik ta mirkytu slyvu recepta nebandziau, reiks nusipirkt.

bet ot nesamone, su pirmu nei pute nei ka smile.gif gerai buvo
Atsakyti
idomu ar tas pilvo putimas nekenkia kudikiui kai laukiesi?ar ta pati beda kamuos ir vaikeli kai jis gims? g.gif
Atsakyti
na turėjau ir aš tokią problemą. visą nėštumą pūtė vidurius,tai tiesiog buvo nepakenčiama,niekas nepadėjo. tiesiog prie to pripratau,nes tai būdavo kasdien.
na kad vaikelį gimusį kankintų ta pati bėda man nebuvo. dukrytė visai neturėjo problemų su pilvuku.
Atsakyti
bėdą tą ir aš turėjau,bet vakiukui to nebuvo smile.gif , o espumizano tabletėmis tikrai negalima, ir anotacijoje parašyta; tik lašeliais smile.gif
Atsakyti
nu jo, tas pūtimas ir mane nervuoja, kartais darbe net neina sulaikyti, tai tyliai ir užsi..
Atsakyti
mane irgi sita problemele kamavo, bet va perejau i antra trimestra ir lyg dingo. (tikiuosi visam laikui)
Atsakyti