Evora, ką dar įdomaus buvo? Aš buvau mugėje prie arenos, nieko gero, vien medelių sodinukai.
QUOTE(rimusia @ 2023 04 30, 09:21)
<p>Evora, ką dar įdomaus buvo? Aš buvau mugėje prie arenos, nieko gero, vien medelių sodinukai. </p>
Ėjau tik dėl Tatjanos florariumų, buvau mačiusi ką ji foto įkėlė kuo prekiaus. Nuo turgaus iki Gaidžio nuėjau. Tai tik ji viena su augalais ir buvo. Sakė labai nuostolingas atvažiavimas į Šiaulius, nes perkančiųjų mažai, neišeina net nuolaidas daryti. Matyt nebuvo mugės geros reklamos, nes nieks iš mano aplinkos ir nebuvo girdėjęs apie ją. Jei Tatjana nebūtų pasireklamavusi forume, tai ir aš būčiau nežinojui. Na, dar Ermitažas buvo padaręs 40 proc. nuolaidas, Depo atsidarė-visi lėkė apsipirkti. Tai natūralu, kad visi buvo pinigines patuštinę. O jos augalai brangūs, ne kiekvienas įpirks. Parduotuvėse daug pigiau tie, kuriais ji prekiavo. Retų, kokių negausi parduotuvėje, nusipirkau, nors ir brangu. Buvo kelios gražios euphorbijos, bet jas turi. Kaktusų viena dėžutė nepilna. Kitkas-echeverijos, crassulos, kalanchojos, gasterijos, alavijai, pleiospilos nelli, edum ir panašūs. Tad nieko nepraradai nebuvusi.
O, prie Arenos-taip ir pagalvojau, kad bus sodininkam, daržininkam, bet ne sukulentininkam.
Kreich užsakytas

Dėkui Tina .
Kreich apmoketas.Lauksim keliones.
Gavau šiandien Kreich laišką, kad išsiuntė augalus.
Dėkui Tina už informaciją
.
Mūsų siunta vis dar kelyje. Tikėkimės per savaitgalį parkeliaus.
Na tai pasidalinkite įspūdžiais

Aš patenkinta gautais kaktusėliais
. Kaip visada dėkinga Tinai
.
[URL=https://www.part.lt/perziura/77ad01fea5066de013d738f95aecb9d7504.jpg][/URL]
Pasiėmiau, ačiū Tinai už vargą
Pirmiausia klausimas: KAS BUVOTE UŽSISAKĘ ECHINOCEREUSĄ POLYCEPHALUS? IR NEGAVOTE? ARBA GAVOTE KITOKĮ?

Toks atsirado pas mane vietoj mano užsakyto ECHINOCEREUS TRIGLOCHIDIATUS. Tai maniškis pas kažką turėtų būti.
Papildyta:
VISI

Lobivijos Ancistrophora neatpažinau, įdėta vietoj lobivijos- echinopsis ancistrophora R237

Pirmiausia klausimas: KAS BUVOTE UŽSISAKĘ ECHINOCEREUSĄ POLYCEPHALUS? IR NEGAVOTE? ARBA GAVOTE KITOKĮ?
Toks atsirado pas mane vietoj mano užsakyto ECHINOCEREUS TRIGLOCHIDIATUS. Tai maniškis pas kažką turėtų būti.
Papildyta:
VISI
Lobivijos Ancistrophora neatpažinau, įdėta vietoj lobivijos- echinopsis ancistrophora R237
evora, nieks pas nieką nepapuolė. Aš irgi teisingai užsakiau. Čia Kreich jums taip įdėjo. Galiu rašyti jam pretenziją. Aš pati net googlinau, galvojau gal koks pavadinimas sinonimas.
O lobivia negalima dėti lygybės echinopsis? Jie dažnai taip surašo.

O lobivia negalima dėti lygybės echinopsis? Jie dažnai taip surašo.