QUOTE(Sultry @ 2017 08 15, 10:27)
Estela,

ir milijonas klausimų
Domina atsiliepimai apie JMO pienelį, PHYTOKERATINE priemonę, RENE FURTERER priemones.
Apie visas iš esmės tas pats klausimas: kokie jūsų plaukai ir ką priemonė jiems padaro gero/blogo? Koks priemonės kvapas?
Apie veido priemones:
Kaip NOVEXPERT hialurono serumas? Ar galite palyginti su kokiais kitais bandytais?
Pakomentuokite prašau plačiau apie veido kaukes iš BABE, NOREVA ir URIAGE. Koks naudojimo tikslas ir koks efektas? kuri pati mėgiamiausia iš drėkinančių?
Taip pat domina atsiliepimai apie Clarins blizgius: kvapas, lipnumas, spalvos. Ar verti savo kainos jūsų nuomone?
Ir dar - kuris geriausias maskuoklis paakiams?
Ačiū
Mano plaukai silpni, ploni, po plovimo visada tepu juos tirštesniu/sunkesniu serumu kad sumažinti tą plovimo metu patirtą stresą

kasdienai, kad juos iššukuočiau, naudoju lengvus purškiklius kurie suteikia šiek tiek blizgesio ir padrėkina neapsunkindami plaukų. Dar visada naudoju putas, turimos RF labai patinka, daug apimties suteikia. Stengiuosi pirkti visą plaukų kosmetiką be silikonų, kad labiau nealinti plaukų.
Tiek JMO tiek RF kvapai labai natūralūs: žolelių, aliejų
JMO pienelis dabar pas mane vietoj RF Absolue Keratine serumo kurį žadu pakartoti. tirštas, riebokas, reikia tepti labai mažai. Neblizgina ir plaukų labai stipriai neglotnina, bet suteikia minkštumo, drėgmės ir man užtenka, šį pienelį naudoju po plovimo (plaunu kas dvi-tris dienas).
Phyto serumo poveikis daug labiau matomas už JMO, plaukai iškart glotnūs, blizgūs, bet man rodos yra jame to blogio silikono.. Konsistencija lengvutė, neriebina.
Novexpert serumas tai man buvo kažkokia tai bomba odai, tokio stipraus nebuvau naudojus

Nenaudoju kasdien nes atrodo kad pakelia "žandus" ir atrodau sau patinus

bet labai malonus jausmas, tepu nakčiai tai ryte oda tokia lygi ir pridrėkinta
Turbūt kartočiau jį, šiaip įspūdis labai geras, dabar noriu daugiau iš Novexpert kažką įsigyt.
Man poveikiu jis primena Ellame kaukes o iš serumų tai galiu lyginti tik su Bioderma Hydrabio, Novexpert jaučiasi kad gerokai stipresnis.
Noreva ten yra šveitiklis ir kaukė, abu su AHA BHA rūgštim, stiprokos priemonės, pagraužia odą, tai naudoju tik kartą per savaitę. Kadangi karštu oru oda pasiriebaluoja, o ir nemažai makiažo naudoju tai šis duetas man padeda išvalyti odą giliau.
Babe šveitiklio jau antra pakuotė, šis turi aliejų- labai gerai drėkina, nedirgina ir labai tinka kai oda jautresnė, : pvz šaltesniu oru.
Uriage kauke truputį nusivyliau, galvojau kad labiau drėkins, bet čia toks mėlynas skystymėlis

toks grynai kaip 'after sun' priemonės būna - po deginimosi odai pašaldyti. Sunaudosiu aišku, bet nekartočiau. Iki šiol mėgstamiausia Ellame, kurios vėl reikės užsipirkti
Clarins man atrodo verti kainos , vien dėl to kad padėjo išsigydyti lūpų dermatitą kuris mane netikėtai užpuolė praeitą žiemą, spėju man tiko mangų aliejus sudėtyje. Laaabai gerai drėkina. Visa kita- eilinis blizgis, greit nusivalgo ir nusivalo. Jei kartočiau tai tik tą rudą spalvą,
melejono jų man atrodo neverta turėti,.. na dar pliusas, kad galima greitai be veidrodžio 'on the go' pasidažyti
Mano 'meilės'
foreva and eva 
-
MAC pro longwear ir MUFE Full cover. Vienas - paakiams, kitas - viso veido trūkumėliams.
Esu tobulo kasdienio paakių maskuoklio paiškose, Make up store nepatinka nes nelabai laikosi, bet jis dabar mano paakių kasdieninis