Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Eriele, dėkui už naują temą! Deja tik negaliu prabalsuoti apklausoj, nes esu naujokė smile.gif

Bet rimtai mūsų kovinukių sarašiukas smarkiai mėlynuoja, ne? smile.gif

Lauravait, atleisk, aš dar visiškai nenutuokiu apskritai ką vaikai mėgsta biggrin.gif

Davina, vis mėtausi dėl fotosesijos. Atrodo lyg ir "reikia", nes gal po to gailėsiuosi, bet šiaip tai nenoriu. Fotografuotis ir pozuoti man nepatinka ir žinau kokia nelaiminga būčiau eidama į tą fotosesiją biggrin.gif Ir apskritai, nereikia man 50 nuotraukų iš skirtingų kampų. Iš kitos pusės, tikrai norėčiau keletos gražių nuotraukų su šeima ir pilvuku pažįstamoje aplinkoje, o ypač per Kalėdas. Čia neturime talentu apdovanotų pažįstamų, tai nežinau, reikės dar pagalvoti.

O tu nenorėtum sausį fotosesijos metu pasidaryt keletos nuotraukų kur nors viduj, kur ne taip šalta, o po to visa šeima lauke, mėtantis gniūžtėm ir pan. biggrin.gif Manau, būtų gražu ir simboliška įamžinti metus kaip jau esate šeima ir naujo nario atėjimą wub.gif
Atsakyti
As nusipirkau suknele ilgesne ir vyras padarys nuotrauku kalediniu su pilvuku ir dukra. Pasidesim ant stovo foto aparata ir padarysim seimos foto arba mamos paprasysiu smile.gif as ir krikstynas savo dukrai pati fotografavau dabar jau turiu pauze tam nes emociskai labai atsakinga kitus fotografuot smile.gif veto dirbu nuolatini darba tai nera kada fotografuot
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2016 11 07, 16:20)
Eriele, ačiū, kad mumis pasirūpini  mirksiukas.gif namai yra, galima plepėt toliau, ane, top Nr 1?  mirksiukas.gif
Džiugu, kad apiūra praėjo gerai. Priaugai beveik kaip aš smile.gif aš link 6,5-7 traukiu :/
Aš tokia šaunuolė, negaliu  biggrin.gif sutvarkiau suplanuotus reikalus, dar nusipirkau džinsus ir liemenukus, nes tokia gerokai paaugus į visas puses esu  doh.gif
Ir dar sūnų į kirpyklą vesiu šiandien. Ryt važiuosim į draugės sūnelio gimtadienį smile.gif

hahahha, labiau NR. neturiu ka veikti biggrin.gif
kai uzlipau ant svarstykliu, vah... net issiziojau... o gydytoja pasake, bus vaikas didesnis nei uz 3,5kg, galiu net nesvajoti apie naturalu gimdyma... kaip susiimt? doh.gif ta proga nuejau nutella uztepiau ant batono. Nuostabu.
tikrai saunuole biggrin.gif o mes del karscio tik i poliklinika ir atgal doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 07 lapkričio 2016 - 16:56
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 15:51)
hahahha, labiau NR. neturiu ka veikti  biggrin.gif
kai uzlipau ant svarstykliu, vah... net issiziojau... o gydytoja pasake, bus vaikas didesnis nei uz 3,5kg, galiu net nesvajoti apie naturalu gimdyma... kaip susiimt? doh.gif ta proga nuejau nutella uztepiau ant batono. Nuostabu.
tikrai saunuole  biggrin.gif o mes del karscio tik i poliklinika ir atgal doh.gif

nu nezinau, as irgi priaugau 6kg dabar, bet kai dare echo sake kad leliukas labai normaliai sveria 325gr pas mane tiesiog tokia figura kad tas pilvas atsikisa pats pirmas ir labai daug vandenu su visais nestumais buvo.... o pagimdziau 3.470kg, tikiuosi kad ir si karta neperzengsiu 3,5kg nes tada irgi matyt pjautu mane, arba sukarpytu i visas puses doh.gif is vis lietuvoj neturiu nei jokiu israsu apie savo "nuostabius" gimdymus, taip bijau as jo, kad negaliu....
vakar drauge pagimde 3.5kg mergyte skausmingai bet greitai wub.gif
Atsakyti
Davina, kaip smagu dėl draugės wub.gif

Aš žinokit netikiu prognozėmis į priekį, kokio didumo vaikelis gims. Man su pirmagimiu prognozavo smulkutį, gydytoja net pergyveno ir mane vertė nerimaut. Gimė 3800g. Draugei buvo atvirkščiai - sakė jau tikrai bus virš 4 kg, o gimė iki 3500g.
Man kai echo darė, tai leliukas svėrė 391g. Sunku įsivaizduot, kad kompas geba apsksičiuot, nu bet ok - patikėsiu smile.gif
Atsakyti
Pleputes plepat gerai bigsmile.gif vos spejau prabegom perskaityt. Su tuo valgymu tai problema man blink.gif daktarai liepe daug nepriaugt, nes esu ne is kuduju. Tai stengiuosi daugiau vaisiu ir darzoviu, maziau batonu, bet visvien svarstykles i virsu kopia pamazu blink.gif
Vakar is moliugu kepiau moliugu duona pagal recepta. Tiksliau, tai pyragas, vaikams patiko, skaniai valge. O likusi moliuga gabaliukais uzsaldziau, gal kada sugalvosiu panaudoti ziema.
Striukes sau neiskau, apseisiu ir su prasegta. Kazkaip nenoriu pirkti nieko, pas mus ziemos gana siltos, tai pasirengsiu silta megztini ir vaiksciosiu taip. Kartais dar salika silta uzsisuku ir viskas. Visvien daugiausia visur su masina, tik nubegi iki darbo ar parduotuves ir viskas, tai galvoju apseisiu...
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2016 11 07, 19:04)
Pleputes plepat gerai  bigsmile.gif  vos spejau prabegom perskaityt. Su tuo valgymu tai problema man  blink.gif daktarai liepe daug nepriaugt, nes esu ne is kuduju. Tai stengiuosi daugiau vaisiu ir darzoviu, maziau batonu, bet visvien svarstykles i virsu kopia pamazu  blink.gif
Vakar is moliugu kepiau moliugu duona pagal recepta. Tiksliau, tai pyragas, vaikams patiko, skaniai valge. O likusi moliuga gabaliukais uzsaldziau, gal kada sugalvosiu panaudoti ziema.
Striukes sau neiskau, apseisiu ir su prasegta. Kazkaip nenoriu pirkti nieko, pas mus ziemos gana siltos, tai pasirengsiu silta megztini ir vaiksciosiu taip. Kartais dar salika silta uzsisuku ir viskas. Visvien daugiausia visur su masina, tik nubegi iki darbo ar parduotuves ir viskas, tai galvoju apseisiu...

Koks duonos receptas?
Atsakyti
Aš tai daug nepriaugau dar, gal kokį 1,5 kg, bet jei ir toliau tiek valgysiu tai tikrai priaugsiu. Dažnai valgau, kad nejaust tokio mini šleikštuliuko.Su pirmu nėštumu taip buvo iki galo, tai ir dabar taip ko gero bus.Kol valgau - gerai, pavalgius pasidaro kažkaip neskanu burnoj ir ieškau ką vėl sukrimtus...

Striukės ko gero irgi nepirksiu.Pažiūrėjau, kad dar vietos sočiai, tai optimistiškai galvoju, kad turėtu užtekti smile.gif
Atsakyti
As šiandien užlipau buvo +5,6kg bet numečiau, pusryčius, chalatą (stora) ir telefona kuris kišenėj buvo tai sakau bus kokie +4kg gal ir bandau apgaut pati save, na bet vis viliuosi kad nebus tiek daug kg pliuse kaip per pirma nėštumą...
Prognozėmis irgi nežinau ar tikėt prognozavo 3800 o gimė gerokai didesnis
Atsakyti
Man tai jau sunkoka su mano pilvu, ypac atsigulus i lova daznai oro pritruksta...
Sidabrinė ir man tas pat su valgymu, kaltinu tik rugstis. Ir vaisiu negaliu daug valgyt, nes po svieziu vaisiu daznai sis jausmas atsiranda...
Davina kodel bijai? 4u.gif

Beje, norejau paklaust, kaip jusu pilvinukai echoskopo metu pilvuke "bazavosi". Mano leliukas skersai, kojom link kaires kojos, galvyte po desiniu papu. Grizus namo kai pradejo spardyt, viena karta net kruptelejau, galvojau vartus isdauzys biggrin.gif idomu kada apsivercia galutinai... g.gif
Atsakyti
konfetee zinok tikrai geba apskaiciuot, man uk diena pries gimdyma vyresnelio sake kad sveria 2.320 o gime 2.350kg smile.gif dabar vgn mano draugei pries gimdyma irgi apskaiciavo 3,7 tiek ir gime smile.gif
Eriele bijau, nes as per pirma gimdyma vos nenumiriau nuo nukraujavimo, o per antra labai kritinejo vaikiuko sirdeles tonai, o cia niekas neklauso ka pasakoju unsure.gif toks vaizdas kad visiem dzin... o kortelej taigi irasu ner, kad as apskritai gimdzius unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dekui Eriele uz namucius 4u.gif
Apie svori ir su viena ir su kita + 22 ax.gif kaip dabar bus nezinau smile.gif bet 5 kg jau yra smile.gif merginos gime virs 3130 ir 3330 smile.gif striukiu siandien prisimatavau, bet ne su viena nesijauciau gerai ax.gif
Atsakyti