Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Davina @ 2016 11 07, 20:54)
konfetee zinok tikrai geba apskaiciuot, man uk diena pries gimdyma vyresnelio sake kad sveria 2.320 o gime 2.350kg  smile.gif dabar vgn mano draugei pries gimdyma irgi apskaiciavo 3,7 tiek ir gime  smile.gif 
Eriele bijau, nes as per pirma gimdyma vos nenumiriau nuo nukraujavimo, o per antra labai kritinejo vaikiuko sirdeles tonai, o cia niekas neklauso ka pasakoju  unsure.gif toks vaizdas kad visiem dzin... o kortelej taigi irasu ner, kad as apskritai gimdzius  unsure.gif

Nu vadinasi nevisi sugeba apskaičiuot.
Dėl gimdymų bėdelių - daug 4u.gif tau
Žinok kai važiuosi gimdyt, tai net neabejoju, kad tikrai viską patikrins, tonus matuos ir t.t. Bent jau mane tikrino nuo...iki smile.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Aš nežunau kiek priaugau, nes neturim svarstyklių biggrin.gif Šią sav. reikėtų į TA nueit nestuke.gif mirksiukas.gif
Dėl fotosesijos, tai būtinai darysimės smile.gif Vienu zuikiu bus ir Kalėdinė šeimos ir pilvelio mirksiukas.gif Gimusio leliuko irgi darysim wub.gif Vienoda duoklė visiem vaikam biggrin.gif O ir laaabai gražu paskui pažiūrėt, prisimint... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 13:03)
biggrin.gif ne, cia as nakti tupedama prie kompo nesamoniu pridariau ir nepastebejau doh.gif

As sakau, kad kazkas netaip... Matau, nauja temute sukurta, bet per visa diena nei 1zinutes, nu, galvoju, gal bizi mergaites, gal vakare prises, parasys, o vakare ziuriu vistiek tuscia... Po to galvoju reikia per naujo meginti atsidaryti ir radau jusu 3psl.jau prirasytus! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 14:04)
jau netrukus, savaitgali zinosiu tiksliai  biggrin.gif
maniskiui labai pasiteisino virtuvele. Kepe kastonus, blynus, pupeles vire ir t.t. Dar deliones labai megsta.
Papildyta:

oi pralinksminai  biggrin.gif as fotosesijos nenoriu, as jauciuos labai stora, geriau kai vaikutis gims  ax.gif blush2.gif

As planuoju darytis fotosesija, jau rasiau, teiravausi, sake kad nestukems ji mazdaug daro apie 33savaite, tai man gausis kazkur sausio menesi, sake susirupinti uzsisakyti gruodzio menesi, nes nera toks biziakas - vasara sake didesnia biziakas nestukiu negu saltuoju metu, bet super fotografe, jau ne viena pazistama daresi pas ja fotosesija - nuotraukos superines, jeigu norit, galit pacekavinti FB - moment d'or photography. Duoda rubus, aksesuarus, tik makiaza ir sukuosena reikia paciai pasirupinti, ir aisku, tik tai, kad cia ne LT. Sake, kad fotosesijos vizija ir detales buna aptariamos dar pries fotosesija, tai as iskart grieztai pasakysiu, kad jokiu nuogumu - man taip pat nepatinka ir negrazu tokie dalykai bunant nesciai.. unsure.gif
Papildyta:
Mes taip pat siandien buvom pasimatyme su savo klecku! wub.gif wub.gif wub.gif
Bet nieko labai ypatingo nepapasakojo - sake, kad viskas labai puikiai vystosi, atitinka laika - 20savaiciu, gimdymo data lieka ta pati - kovo 27d.
Tik va, kas labiausiai keista, kad apie lyri nieko net neuzsimine! Dar norejau pasiteiraut, pasmalsaut ar matot kokia lytis, bet galvoju po to ir ispliurps... biggrin.gif
Leliukas vystosi ir auga puikiai, o va as kasdien labiau "gendu"... Taip slabna siandien... Dar gerkles skausmas padidejes, kosulys, temperatura dar sukilo... bijau.gif wacko.gif sad.gif Jau ryt po iseiginiu turejau grizt i darba, bet nusimato, kad niekur kojos nekelsiu ir lovos, kol nepasveiksiu ir nesijausiu geriau... Taip nenoriu, nemegstu blogai jaustis ir sirgti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2016 11 07, 20:54)
(...) 
Eriele bijau, nes as per pirma gimdyma vos nenumiriau nuo nukraujavimo, o per antra labai kritinejo vaikiuko sirdeles tonai, o cia niekas neklauso ka pasakoju  unsure.gif toks vaizdas kad visiem dzin... o kortelej taigi irasu ner, kad as apskritai gimdzius  unsure.gif

gal dauguma nesutiks, bet man LT gydytojai yra geresni uz UK. Del to ir grizau i LT, kai buvau nescia su pirmu vaiku, tai buvo mano 3-cias nestumas, po dvieju persileidimu vel kraujavimas, o man sako, naturalus atsisijojimas, isivaizduok buciau pasilikus ir sijojus, o LT grizus 8 sav i ligonine norejo guldyti. Ne kaime gyveni, esu 100% tikra, kad nera tau del ko nerimauti 4u.gif Ten niekas taves nepalaike, cia tu turi normalu vyra, vaikucius ir mus galiausiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(j_m @ 2016 11 07, 20:57)
(...) striukiu siandien prisimatavau, bet ne su viena nesijauciau gerai  ax.gif

kuom striukes neitiko? biggrin.gif

rasiux1984, sveikateles! Gal skiepas imuniteta nuslopino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eriele: 07 lapkričio 2016 - 21:41
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 20:28)
gal dauguma nesutiks, bet man LT gydytojai yra geresni uz UK. Del to ir grizau i LT, kai buvau nescia su pirmu vaiku, tai buvo mano 3-cias nestumas, po dvieju persileidimu vel kraujavimas, o man sako, naturalus atsisijojimas, isivaizduok buciau pasilikus ir sijojus, o LT grizus 8 sav i ligonine norejo guldyti. Ne kaime gyveni, esu 100% tikra, kad nera tau del ko nerimauti 4u.gif Ten niekas taves nepalaike, cia tu turi normalu vyra, vaikucius ir mus galiausiai  mirksiukas.gif
Papildyta:

kuom striukes neitiko?  biggrin.gif

rasiux1984, sveikateles! Gal skiepas imuniteta nuslopino?

Visko gali buti... Bet as labiausiai linkusi kaltinti gerkle, nes ji kiekvienais metais pasireiskia su savo "pokstais"... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 22:28)

kuom striukes neitiko?

Kazkaip sau tokia didele labai atrodziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux1984 @ 2016 11 07, 22:44)
Visko gali buti... Bet as labiausiai linkusi kaltinti gerkle, nes ji kiekvienais metais pasireiskia su savo "pokstais"...  verysad.gif

tai jau stenkis neisisirgt, i lova ir sildyk gerkle, gerk daug skysciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(j_m @ 2016 11 07, 22:51)
Kazkaip sau tokia didele labai atrodziau ax.gif

taigi puciames biggrin.gif man striukes nereik, bet drabuziu negaliu issirinkt. Vyras sako nusipirk kanors laisvesnio - aha sakau, maisa nuo bulviu biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pas vyrą užklausiau kur naujus metus sutiksim.. Sakiau gal i pajūrį?
Grįžta vyras sako uzbookinau butą Nidoj... Pažiūrėjau kaina ir leptelėjau kad gal tada važiuojam kur svetur... Bandom isgooglint ka nors dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 07, 23:03)

taigi puciames  biggrin.gif man striukes nereik, bet drabuziu negaliu issirinkt. Vyras sako nusipirk kanors laisvesnio - aha sakau, maisa nuo bulviu  biggrin.gif

Nebūtinai maišą smile.gif
As dabar tooookius tobulus marškinius nusipirkau! Tampres užsidedu, karolius ir jaučiuosi tokia sexy mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 07, 20:05)
Grįžta vyras sako uzbookinau butą Nidoj... Pažiūrėjau kaina ir    leptelėjau kad gal tada važiuojam kur svetur... Bandom isgooglint ka nors dabar smile.gif

Kaip fainiai! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 07, 23:05)
Grįžta vyras sako uzbookinau butą Nidoj... Pažiūrėjau kaina ir    leptelėjau kad gal tada važiuojam kur svetur... Bandom isgooglint ka nors dabar smile.gif

tikiu! bet siaip visur kainos us uzkeltos.
Papildyta:
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 07, 23:36)
Nebūtinai maišą smile.gif
As dabar tooookius tobulus marškinius nusipirkau! Tampres užsidedu, karolius ir jaučiuosi tokia sexy mama smile.gif

rodyk marskinius ir kur pirkai biggrin.gif
Atsakyti
Rasiux, laikykis 4u.gif nugi negali tos ligos taip pult. Gulėk gulėk ir dar kartą gulėk ;) na ir arbatyčių nepamiršk gert smile.gif

Mergaitės, aš irgi sau didelė atrodau. Be to, nuolat jaučiuosi pabaisa. Šian nuvedžiau vaiką į kirpyklą, žiūri kažkoks vyras į mane gailesčio kūpinom akim doh.gif
Atsakyti