Konfetee matai avizieniai jau net ne miestas, jau rajonui priklauso (daznai i kaima per ten varom) ir ten gyvent kazkaip nenoreciau gal kad ta puse ne mano ne sava tokia:) mes su vyru buto net nesvarstem as uzaugau su broliu vienam kambari ant asfalto ir nors iki mokyklos buvo arti bet per diena nuveikdavau maziau nei toe kurie toliau gyveno
Citrina arbatose, dar siaip medu su citrina valgau bet dbr kazkaip pabijojau.. tai neturetu griauzt, as jauciu kazkoks virusiukas cia, nes nebuvau isejus net is namu o mazas buciavo buciavo (negali atsisakyt ir taip labai jis savarankiskas paskui visai uzrauks buckius
).
Konfetee matai avizieniai jau net ne miestas, jau rajonui priklauso (daznai i kaima per ten varom) ir ten gyvent kazkaip nenoreciau gal kad ta puse ne mano ne sava tokia:) mes su vyru buto net nesvarstem as uzaugau su broliu vienam kambari ant asfalto ir nors iki mokyklos buvo arti bet per diena nuveikdavau maziau nei toe kurie toliau gyveno
ir isvis namas gerai visiem- nereik spaustis bute, turi savo erdve, tures savo kambarius, mano vyras labai ukiskas tai sakau bute ji augint kaip liuta narve-imamoma bet gaila
o ir vaikai tures kiema, tures savo darbu numatytu, o ir miestas i ta puse taip pleciasi kad visiskqi nepergyvenu, maziau bastysis po miesta geriau bus
i mokykla as galesiu nuvezt, arba mociute nes gyvens uz 3 km nuo musu, zodziu viskas cia mum arti bet tikra tiesa kad kiekvienas turi rinktis kaip jam patogiau
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 14, 21:48)
O ir as Perkunkiemy
Kaip aplynkeliu labai dziaugetes ?
QUOTE(J&J @ 2016 11 15, 10:29)
Mes nuomojamės kolkas tai nei šilta nei šalta mums tas aplinkkelis
Labas labas
As esu augus ir name ir bute tad ir tas ir tas turi savu pliusu ir minusu tik as gyvenau mažam miestelyje vel manau didelis skirtumas.
Vyras visa laiką bute gyveno bet vaikystėj daug laiko praleido Sudervej kaime.. Kaip as sakiau man tobuliausia butų koks kotedžas pvz Tarandej
Koks šaunus susitikimas buvo!! Ačiū ačiū ačiū
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 15, 16:09)
tikrai labai smagu buvo susimatyti
Tiek prisivalgiau
dabar tik gulet noriu
)
Kadangi mažas nulūžo beveik iškart i masina isedus tai as i MC dar užsukau ledu ir kavos ir kantriai laukiau kol atsikels
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 15, 16:45)
Kadangi mažas nulūžo beveik iškart i masina isedus tai as i MC dar užsukau ledu ir kavos ir kantriai laukiau kol atsikels 
O aš noriu dar giros
tik davai kita karta kur nors su rysiu susitinkam
pas mano didiji asaru bliudas, kad mamytei prisiskambint nesigavo, pasakyt kad sudauze laikrodi...
tai va vos issiurbiau as ta bliuda asaru... 
Papildyta:
kita karta reikia ant kokio super skanaus, nuodemingo deserto
Papildyta:
QUOTE(konfetee @ 2016 11 15, 15:01)
QUOTE(Davina @ 2016 11 15, 17:33)
O aš noriu dar giros
pas mano didiji asaru bliudas, kad mamytei prisiskambint nesigavo, pasakyt kad sudauze laikrodi...
Vargšelis
Kitą kartą galim savaitgalį susitikt ir kokiam žaidimų kambary, kad vaikai turėtų veiklos ir patys pasirinktų ką nori žaist
QUOTE(Davina @ 2016 11 15, 17:34)
O aš noriu dar giros
Papildyta:

Papildyta:
Vargselis
O kur gamina nuodemingus desertus? Noreciau
QUOTE(konfetee @ 2016 11 15, 15:35)
Vargšelis
Kitą kartą galim savaitgalį susitikt ir kokiam žaidimų kambary, kad vaikai turėtų veiklos ir patys pasirinktų ką nori žaist
as - uz. man labiau sestadieniai tinka, nes mb dirba sestadieniais. ir tik mazos patalpos, BIG`e gerai, nes ten ir maista galima uzsisakyt ir pasedet yra kur. VCUP`e nebuvus bet jeigu ir ten faina tai liux.
Papildyta:
QUOTE((feja) @ 2016 11 15, 15:52)
nezinau