Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2017

Apklausa: Kiek kg priaugote nuo nėštumo pradžios? (17 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE((feja) @ 2016 11 24, 15:19)
oo dar ir kaip, nuo savaitgalio kaip nesava, bet pagaliau praejo  blink.gif  siandien gal miegosiu saldziai  rolleyes.gif 

kartais pailset, tinginiaut irgi gerai, ypac nestukems  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Zuvys too sensitive biggrin.gif

ka as ir darau siandien visa diena... aisku valgyt pagaminau, bet tik tiek, einu klecko is darzo pasiimt, siandien buvau sutikus sokiu mokytoja, sake - jusu vyrukas labai raumeningas ir stiprus wub.gif as ir pati zinau tongue.gif bigsmile.gif sakau, tai kartu su vyru sportuoja biggrin.gif tai ir vaikams keleta pratimu parode jau biggrin.gif O ta mokytoja tokia simpatiska, nujauciu pasirode vaikas visu grazumu sokiai.gif biggrin.gif biggrin.gif
o dar gera naujiena turiu, vakar sese istempiau i savivaldybe, nes negavus darzo, aisku jos pupai dar 2 metuku nera, bet pavasari i darba. Ir ka, pakaitaliojom darzelius, grupes, pakalbejom ir siandien gavo vieta tam paciam darze, kur maniskis eina ir mes pacios lankem mazos budamos. Gal ne arti namu, bet kai abudu dirba netoli ir seneliai salia gyvena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 24, 17:35)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Zuvys too sensitive biggrin.gif

ka as ir darau siandien visa diena... aisku valgyt pagaminau, bet tik tiek, einu klecko is darzo pasiimt, siandien buvau sutikus sokiu mokytoja, sake - jusu vyrukas labai raumeningas ir stiprus wub.gif as ir pati zinau tongue.gif  bigsmile.gif sakau, tai kartu su vyru sportuoja biggrin.gif tai ir vaikams keleta pratimu parode jau biggrin.gif O ta mokytoja tokia simpatiska, nujauciu pasirode vaikas visu grazumu  sokiai.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o dar gera naujiena turiu, vakar sese istempiau i savivaldybe, nes negavus darzo, aisku jos pupai dar 2 metuku nera, bet pavasari i darba. Ir ka, pakaitaliojom darzelius, grupes, pakalbejom ir siandien gavo vieta tam paciam darze, kur maniskis eina ir mes pacios lankem mazos budamos. Gal ne arti namu, bet kai abudu dirba netoli ir seneliai salia gyvena thumbup.gif

Na tai puikios zinios ! Padejai sesei ;)
Atsakyti
QUOTE((feja) @ 2016 11 24, 23:34)
Na tai puikios zinios ! Padejai sesei ;)

joa biggrin.gif dar reikia jai valerijono ir sirdies lasu nupirkt, ir tada busiu rami biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas..
Balionėlis visoms už vargus, skausmus ir negalavimus. 4u.gif

As baiginėju advento kalendorių... Savaitgali galbūt jau ir eglutes važiuosim pasiimti, rytoj i draugo pirmojo gimtadienio svente einame smile.gif
O šiandiena važiuoju pas drauge echo daryti smile.gif gal
Pasirodys kas pilvelyje gyvena smile.gif
Atsakyti
Visom visko pavydziu!! Mes nei eglutes tikriausiai nei vaiku parodos, visa savaitgali vyro darbo ir beprotiskooooo nugaros skausmo verysad.gif mirstu atrodo atima koja blink.gif nu tragiskai skauda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauravait @ 2016 11 25, 11:27)
(...)
O šiandiena važiuoju pas drauge echo daryti smile.gif gal
Pasirodys kas pilvelyje gyvena smile.gif

nium, ar jau? 4u.gif

QUOTE(paselusi_ @ 2016 11 25, 12:51)
Visom visko pavydziu!! Mes nei eglutes tikriausiai nei vaiku parodos, visa savaitgali vyro darbo ir beprotiskooooo nugaros skausmo verysad.gif mirstu atrodo atima koja blink.gif  nu tragiskai skauda blink.gif

o pas gydytoja nenori pasirodyt del nugaros? gal kokia kinezioterapija skirtu?

sian i kaima vienai nakciai vaziuojam, mama vis siulo pasilikt, pabut, lyg Nairobyje namie neprisibuvau doh.gif
Atsakyti
Tam tadam tadadadadam bigsmile.gif
Ne 100% bet 90% bet spalvinemes rožine spalvyte smile.gif

paselusi
Laikykis!!!! Visom jėgom kiek turi o mamos jų turi daug !
Atsakyti
QUOTE(Eriele @ 2016 11 25, 16:31)
nium, ar jau? 4u.gif
o pas gydytoja nenori pasirodyt del nugaros? gal kokia kinezioterapija skirtu?

sian i kaima vienai nakciai vaziuojam, mama vis siulo pasilikt, pabut, lyg Nairobyje namie neprisibuvau doh.gif

Pas mane is seno yra uzspaustas nervas ir didesnis svoris ar mazesne fizine veikla isprovokuoja tokius skausmus ir kojos uztirpima kad ir vaistus tekdavo leist.. su V isvengiau kazkaip tu skausmu, galejau save nestumo metu patausoti o va su panele ner kaip pasiilseti:(

Nu vaziuok vaziuok i kaima mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi lekiu savaitgaliui į kaimą, jau netoli smile.gif
Pašėlusi_ 4u.gif
Lauravait, rožiniai sveikinimai!!! wub.gif
Man jau buvo praėję nugaros skausmas, bet šiandien pusę dienos prarankdarbiavau susirietus ir jaučiu, kad vėl nelabai gerai.. unsure.gif Savaitgalį bent rankinukę bus kam užimt - pailsėsiu gal bigsmile.gif Ir ta pienligė vėl žudo - naujus vaistus vakar pradėjau vėl bandyt, nes praeiti nepadėjo unsure.gif Liepė gyd. ir vitaminų nusipirkt, nes nusilpęs organizmas, matyt, kad vis kabinasi bjaurybė... blink.gif
Atsakyti
Lauravait roziniai sveikinimai! 4u.gif
paselusi_ nebandei kreiptis i osteopata?
tante, kuom gydaisi? man israse zvakutes, kurios nieko nepadejo. Niekaip as tos bjaurybes isgydyt negaliu doh.gif
Atsakyti
Eriele, kuo aš tik nesigydžiau... biggrin.gif Bet visi nereceptiniai, žinok - šūdas... rolleyes.gif Nuo jų vis pradedam, bet užbaigiam vistiek rimtesniais biggrin.gif Klotrimazolum tabletės praeitą kartą super suveikė mirksiukas.gif , o Clogin, Vagisan - nieko gero... Dabar Lomexin pradėjau nuo šiąnakt, kas antrą naktį sakė dėtis, tai pagerėjimas iškart jaučiasi - manau, bus gerai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tante_ @ 2016 11 25, 23:03)
Eriele, kuo aš tik nesigydžiau... biggrin.gif Bet visi nereceptiniai, žinok - šūdas...  rolleyes.gif  Nuo jų vis pradedam, bet užbaigiam vistiek rimtesniais  biggrin.gif Klotrimazolum tabletės praeitą kartą super suveikė  mirksiukas.gif , o Clogin, Vagisan - nieko gero... Dabar Lomexin pradėjau nuo šiąnakt, kas antrą naktį sakė dėtis, tai pagerėjimas iškart jaučiasi - manau, bus gerai  mirksiukas.gif  biggrin.gif

O gynofit esi kada bandzius su pieno rugstim? Nu jauti as irgi labai linkus i pienlige nuo vaikystes ir vaistai po vaistu, ale sita sunaudojus ir profilaktiskai dar kelias savaites kas antra nakti paskui dar reciau besidedant ir issigydziau antri metai neturiu! blink.gif kazkada vel kabinosi- as vel pakuote sunaudojau ir vel gerai! Ir visom kam rekomendavau padejo tai man kaip stebuklas tas...

Lauravait nemaciau tavo posto!!! Nu sveikinimai mergaitiskiausi wub.gif 4u.gif

Eriele - man buvo net operacija paskyre, bet susitarem rudeni daryti, o as ta vasara labai aktyviai praleidau, ir ziu kuo daugiau judu tuo raumenys stipryn nugaros ir nebeskaudejo kuri laika. O va dabar grynai toks pat skausmas kaip dabar.. bet mano fizine veikla kokia- diena su vaiku ir grindu plovimas, ryskiai per mazai.. o vaiko kelnojimo netaisiklingo ryskiai per daug verysad.gif
Atsakyti