Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2018 08 29, 21:04)

Aha, tas niūrumas ir pilkuma slegia. Kažkaip pradedu suprast kodėl nemažai žmonių į kokią Tenerifę žiemai išvyksta.
---

Faina nors ir trumpam ištrūkti wub.gif

------
Tai jau turbūt nepraleidai progos užsukt į "Hard Rock Cafe"? tongue.gif
---
Vaje unsure.gif Gal linzes naujas įsidėjai? Kaip čia taip nei iš šio nei iš to kažkas užėjo g.gif Kiek pamenu sakei, jog tau jokių problemų su jom nebūna, tai keista net g.gif
---
Aš nors ir nemėgstu didelių karščių, bet kažkaip pripratau prie jų ir nebuvo didelio diskomforto, galėtų dar prasitęst ta vasara, nes aš jos, galima sakyt, ir nemačiau.
O artėjantis ruduo tai jau labai jaučiasi. Prieš kelias dienas mačiau kaip paukščiai pulkais traukė į pietus. Pagalvojau - dar pakankamai šilta, o jau jie išskrenda doh.gif
---
Bet tai eina sau, dabar supratau, kad mes gi prieš metus Robio konce Vingio parke buvom. Kažkur apie tą laiką gal? Nors gal biškį anksčiau, tik pamenu, jog rugpjūtį.

Tai va... Žiūriu, daug kas Portugalijoje vasarą pratęsinėja. Tai toks baltas pavydas sukylo. Kookios spalvos ten dabar, matosi, kad labai geras oras.

-----

Jo, faina. Nors mažokai visgi. Nes dvi dienos važiuojant. Jaučiu, kad dar dienelės pritrūko.

------

Tai jau ne:) Kai tik pamačiau, iš karto buvo "eisim čia" smile.gif

-------

Na kad ne su linzėmis čia tikrai. Nesupratau, kodėl. Gal akių makiažo valiklis nebešviežias? Nors prieš tai naudojau, viskas gerai buvo, bet visgi paskui išmečiau. Tušas irgi geras. Nuo druskų tose kasyklose... na nesu girdėjusi, kad galėtų alergizuoti. Nors jei kitą kartą eičiau, pasidomėčiau prieš.
Dar naktį vaistus gėriau dvigubą dozę, tai galvojau, gal kartais jie suveikė taip, užtinimą sukėlė. Bet grįžusi paskaičiau lapelį, na nebūna tokių pašalinių reiškinių o ir ta dviguba dozė saugi.
Verkiau šiaip tą naktį, bet argi nuo to gali taip akys užtinti nežmoniškai?

Jeigu būčiau turėjusi, būčiau pabandžiusi priešalerginių išgerti. Bet niekad nėra buvę alerg. reakcijų kelionėse, tai nepasiėmiau. O paklausinėjau kelių moteriškių, neturėjo..

-------

pritariu...kažkaip ta vasara tarsi praskriejo, ypač paskutinis mėnesis.
man labiausiai saulės ir šiltų vasaros naktų gaila.

------

rodos, rugpjūčio vidury. Bet tai tik prieš metus, o atrodo jau šitaip seniai.
Ir va ta naktis, pamenu, šilta buvo. Aš dar ilgokai vaikščiojau, bandžiau visuomeninį transportą pasigauti. Bet kai supratau, kad be šansų, nieks jau nevažiuoja, teko saviškį išsikviest, iš lovos vyrą kelti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 08 29, 22:57)
Tai jau ne:) Kai tik pamačiau, iš karto buvo "eisim čia" smile.gif

-------

Na kad ne su linzėmis čia tikrai. Nesupratau, kodėl. Gal akių makiažo valiklis nebešviežias? Nors prieš tai naudojau, viskas gerai buvo, bet visgi paskui išmečiau. Tušas irgi geras. Nuo druskų tose kasyklose... na nesu girdėjusi, kad galėtų alergizuoti. Nors jei kitą kartą eičiau, pasidomėčiau prieš.
Dar naktį vaistus gėriau dvigubą dozę, tai galvojau, gal kartais jie suveikė taip, užtinimą sukėlė. Bet grįžusi paskaičiau lapelį, na nebūna tokių pašalinių reiškinių o ir ta dviguba dozė saugi.

-------

---
Ir va ta naktis, pamenu, šilta buvo. Aš dar ilgokai vaikščiojau, bandžiau visuomeninį transportą pasigauti. Bet kai supratau, kad be šansų, nieks jau nevažiuoja,
---
teko saviškį išsikviest, iš lovos vyrą kelti.

smile.gif Nu ir kaip ten viskas? Jei palygintum visas, kuriose buvai, tai Lenkijoj kokio lygio ta HRC?
---
Norėjau sakyt, kad gal dėl tų druskų kasyklose, bet kai pasakei, kad verkei naktį, tai laabai galimas daiktas, kad dėl to ir užtinai. Nes man taip visada būna. Tada visą rytą ir dieną kaip į akį gavus atrodau. O kodėl verkei? Ar dėl tos kitos problemos?
---
Nu jo, jau atrodo prieš kokius du metus, o ne prieš metus unsure.gif
---
Aha, labai geras oras buvo wub.gif Nerealiai šilta naktis, žvaigždėta tokia wub.gif Koncertui pasibaigus net nesinorėjo skirstytis - faina labai tame Vingio parke.
Atsimenu, kai patraukė tokia masė žmonių, tai nei pabaigos, nei pradžios nematyt smile.gif
---
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 08 29, 22:52)
smile.gif Nu ir kaip ten viskas? Jei palygintum visas, kuriose buvai, tai Lenkijoj kokio lygio ta HRC?
---
Norėjau sakyt, kad gal dėl tų druskų kasyklose, bet kai pasakei, kad verkei naktį, tai laabai galimas daiktas, kad dėl to ir užtinai. Nes man taip visada būna. Tada visą rytą ir dieną kaip į akį gavus atrodau.  O kodėl verkei? Ar dėl tos kitos problemos?
---
Nu jo, jau atrodo prieš kokius du metus, o ne prieš metus unsure.gif
---
Aha, labai geras oras buvo wub.gif Nerealiai šilta naktis, žvaigždėta tokia wub.gif Koncertui pasibaigus net nesinorėjo skirstytis - faina labai tame Vingio parke.
Atsimenu, kai patraukė tokia masė žmonių, tai nei pabaigos, nei pradžios nematyt smile.gif

O žinok, tikrai faina. Ne tai, kad jei Lenkijoje tai prasčiau. Personalas tikrai fainas, na man visose HRC jis rinktinis. Visi su šypsena, nuotaikingi, originalūs. Tik trumpokai buvau, per pašalinius lakstymus, kur parašiau, laiko mažai beliko.
Blem, galvojau, gyvenčiau aš ten, tai eičiau į tą vietelę pakankamai dažnai. Alaus pasiimi ir vualia.

Gal dėl to, kad netikėtas jos radimas mane pradžiugino, ji man gal net labiau už Amsterdamo HRC patiko. Bendra atmosfera. Nors gal kartais ir nuo nuotaikos priklauso.

Beje, ir šiaip, kaip moterims, yra Krokuvoje pačiame centre tokių prek. ženklų, kokių pas mus LT nėra.Kosmetikos pardė Sephora. Starbucks. Miestas tuo pačiu ir istorija dvelkiantis, ir modernus. Kitur Lenkijoje nebuvus, tik pravažiuojant. Bet toje pusėje net gamta visai kita, žyyymiai gražesnė. Mažąja Lenkija tą regioną vadina. O MB buvęs Varšuvoje neseniai, tik pačiame centre iš esmės, tai sakė, Varšuvoje prasčiau.

----------

Vat aš dabar nepamenu, kaip dėl druskų kambarių, ar ten linzių neliepdavo išsiimti. Paskui man tik tokia mintis kilo, jau kitą dieną. Nes jei ką, vaikčiojom juk ilgai. Apie 2,5-3 val, ore druskos vistiek bus prisisotinę. O vienoje vietoje trumpai net akis graužti buvo pradėję.
O dėl ašarų, nžn. Vėlai užmigau, tai mažai ir pamiegojau. Bet akys gyvenime taip užtinę nebuvo, pati savęs išsigandau.
Verkiau tai dėl santykių, ant antrosios pusės įsižeidžiau...

--------

man irgi kažkaip panašiai

--------

tai va man ir keista, kaip staigiai paskui naktys atšąla rudeniop. Nes man vasaros naktys yra viskas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 08 30, 00:13)
Beje, ir šiaip, kaip moterims, yra Krokuvoje pačiame centre tokių prek. ženklų, kokių pas mus LT nėra.Kosmetikos pardė Sephora. Starbucks. Miestas tuo pačiu ir istorija dvelkiantis, ir modernus. Kitur Lenkijoje nebuvus, tik pravažiuojant. Bet toje pusėje net gamta visai kita, žyyymiai gražesnė. Mažąja Lenkija tą regioną vadina. O MB buvęs Varšuvoje neseniai, tik pačiame centre iš esmės, tai sakė, Varšuvoje prasčiau.

----------

Vat aš dabar nepamenu, kaip dėl druskų kambarių, ar ten linzių neliepdavo išsiimti. Paskui man tik tokia mintis kilo, jau kitą dieną. Nes jei ką, vaikčiojom juk ilgai. Apie 2,5-3 val, ore druskos vistiek bus prisisotinę. O vienoje vietoje trumpai net akis graužti buvo pradėję.
---
O dėl ašarų, nžn. Vėlai užmigau, tai mažai ir pamiegojau. Bet akys gyvenime taip užtinę nebuvo, pati savęs išsigandau.
Verkiau tai dėl santykių, ant antrosios pusės įsižeidžiau...

--------

tai va man ir keista, kaip staigiai paskui naktys atšąla rudeniop. Nes man vasaros naktys yra viskas  wub.gif  wub.gif

nu jo, kiek esu girdėjus, tai Varšuvoje nalabai yra ką pažiūrėt, nepalyginsi su Krokuva.

Man įdomu kodėl pas mus Lietuvoj neatidaro Sephoros net Vilniuje g.gif Pirkai gal joje ką nors įdomesnio?
---
Tai, spėju, čia tau ir tos druskos ir ašaros susidėjo ir dėl to gavosi toks efektas g.gif
--
Supratau.. Na, bet tikiuosi, išsiaiškinot? 4u.gif
---
Aha, man irgi šiltos vasaros naktys labai patinka wub.gif Ypač dar jei dieną būna tvanku, tai naktimis toks atsigaivinimas. O ir šiaip faina - visokie svirpliai aplink svirpia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 08 29, 23:26)

Man įdomu kodėl pas mus Lietuvoj neatidaro Sephoros net Vilniuje g.gif Pirkai gal joje ką nors įdomesnio?
---
Tai, spėju, čia tau ir tos druskos ir ašaros susidėjo ir dėl to gavosi toks efektas g.gif
--
Supratau.. Na, bet tikiuosi, išsiaiškinot? 4u.gif
---
Aha, man irgi šiltos vasaros naktys labai patinka wub.gif Ypač dar jei dieną būna tvanku, tai naktimis toks atsigaivinimas. O ir šiaip faina - visokie svirpliai aplink svirpia wub.gif

Jo, tikrai galėtų...
Ne, nebuvau net užėjusi. Šiaip ne tas galvoj tuo momentu buvo. O paskui jau laiko nebeturėjom.

------

Gal ir taip...

-------

Na... aiškinau, kas blogai, nžn kiek suprato. Tiesiog turėjau lūkesčių tą vakarą, gana anksti ir grįžom, apie 10 val vakare gal. Teoriškai dar kalnus nuversti galėjome.
Bet taip gavosi, kad gimtadienio dieną neturėjau nė lašo alkoholio, net ir jokio maisto vakare. Aš skubėjau į dušą po kelionės, o paskui nuoskaudos susikaupusios prasiveržė.

-----

Taaaip wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 08 30, 00:36)
Na... aiškinau, kas blogai, nžn kiek suprato. Tiesiog turėjau lūkesčių tą vakarą, gana anksti ir grįžom, apie 10 val vakare gal. Teoriškai dar kalnus nuversti galėjome.
Bet taip gavosi, kad gimtadienio dieną neturėjau nė lašo alkoholio, net ir jokio maisto vakare. Aš skubėjau į dušą po kelionės,  o paskui nuoskaudos susikaupusios prasiveržė.

Na tie vyrai gana dažnai nesupratingi būna. Ir net ne iš blogos valios - tiesiog nepagalvoja ir tiek. Viską jiems reikia susakyt doh.gif biggrin.gif O gimimo dieną tai ir šiaip emocijos sukilusios (bent jau man taip būna doh.gif ), tai matomai ir gavosi toks nuoskaudų proveržis.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 08 29, 23:51)
Na tie vyrai gana dažnai nesupratingi būna. Ir net ne iš blogos valios - tiesiog nepagalvoja ir tiek. Viską jiems reikia susakyt doh.gif biggrin.gif O gimimo dieną tai ir šiaip emocijos sukilusios (bent jau man taip būna doh.gif ), tai matomai ir gavosi toks nuoskaudų proveržis.

Gal ir taip. Ir sakė, viską reikia susakyt. O aš naiviai supratingumo tikėjausi.
Ir rimtai tikėjausi po ilgo važiavimo, kitų nepatogumų truputėlį lengvai atsipalaiduoti.
Ai, nu bet gavosi, kaip gavosi... Kitą kartą žinosiu, kad ir tokiais dalykais reikia pačiai pasirūpinti.
O emocijos tai jo, sukilo.

Labanakt, jau eisiu miegučio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 rugpjūčio 2018 - 23:01
QUOTE(Ingėnas @ 2018 08 30, 01:00)
Gal ir taip. Ir sakė, viską reikia susakyt. O aš naiviai supratingumo tikėjausi.
Ir rimtai tikėjausi po ilgo važiavimo, kitų nepatogumų truputėlį lengvai atsipalaiduoti.
Ai, nu bet gavosi, kaip gavosi... Kitą kartą žinosiu, kad ir tokiais dalykais reikia pačiai pasirūpinti.
O emocijos tai jo, sukilo.

Labanakt, jau eisiu miegučio  4u.gif

Suprantama kodėl susinervinai.. Na bet tyčia taip nepasielgė, tik, aišku, tas nesupratingumas tikiu, kad užerzino..

Labanakt, eisiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Labas! 4u.gif
Ingėnai, labai labai laaaabai, atsiprašau, kad pavėluotai ( nepamiršau, bet žiauriai užsisukus prieš atostogas buvau), bet SU GIMTADIENIU! 4u.gif tegu būna laimingi ir kupini įspūdžių! Linkių daug kelionių, fainų koncertų ir gerų žmonių aplink ;)

Vakare ateisiu daugiau papliurpt smile.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2018 08 31, 19:07)
Labas! 4u.gif
Ingėnai, labai labai laaaabai, atsiprašau, kad pavėluotai ( nepamiršau, bet žiauriai užsisukus prieš atostogas buvau), bet SU GIMTADIENIU! 4u.gif tegu būna laimingi ir kupini įspūdžių! Linkių daug kelionių, fainų koncertų ir gerų žmonių aplink ;)

Vakare ateisiu daugiau papliurpt smile.gif

Nieko tokio, smagu, kad prisiminei 4u.gif Didelis ačiū 4u.gif wub.gif

Ir kai turėsi noro ir laiko, užsuk mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 08 30, 00:13)
Suprantama kodėl susinervinai.. Na bet tyčia taip nepasielgė, tik, aišku, tas nesupratingumas tikiu, kad užerzino..

Tai taip, tikrai netyčia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 01 rugsėjo 2018 - 00:41
sveikos 4u.gif
kaip gyvenat? smile.gif vos radau temą biggrin.gif dingo pas mane favorites'ų listas kažkokiu būdu - ir panika, nieko neberandu biggrin.gif
žinau, kad prisižadėjau ateit anksčiau - bet pakeičiau darbą (na skyrių, iš tikro tik), tai kol įsivažiavau nieko nesinorėjo, tik lovytėn miegučio grįžus doh.gif
QUOTE(tuktuk @ 2018 08 27, 17:53)

Kaip jūs gyvenat? Gal keliavot kur nors? Ar kokiam konce fainam buvot? Gal šiaip kas geresnio? Blackkiss tai spėju, kad Purpuriniame vakare buvo
.

ai aš ir pakeliaut spėjau (Graikijoj buvau, nors planavau niekur nekeliaut biggrin.gif ), ir pasirgt biggrin.gif jau 3-čią kelionės dieną susirgau, tai nelabai smagu buvo verysad.gif
su koncertais gan ramu šiemet pas mane.. buvau "Roko baladėse", ai nu ir į Brainstormus eisiu. o daugiau.. lyg ir nenusimato biggrin.gif
tiesa raportuoju - pradėjau žiūrėt Twin Peaksą biggrin.gif
ir dar atradau naują serialą, biškį durnas, bet kaip užkabinooo, ypač kai pavargus iš darbo grįžtu. Kažkuo į Virtuvę panašus, pakeliantis nuotaiką smile.gif Улетный экипаж vadinasi smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 08 29, 20:57)

-------

dar ir kaip gali..
----
bet tikrai seniai atrodo.. kažkaip keistai - kai kas kas prieš 3 metus atrodo kątik buvo, o va prieš metus - seniai biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 08 29, 22:13)

tai va man ir keista, kaip staigiai paskui naktys atšąla rudeniop. Nes man vasaros naktys yra viskas  wub.gif  wub.gif

aha, tikrai - atrodo ir dienos dabar šiltos, o vakarais - dubakas..
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 10, 00:04)
vos radau temą biggrin.gif dingo pas mane favorites'ų listas kažkokiu būdu - ir panika, nieko neberandu biggrin.gif
---
pakeičiau darbą (na skyrių, iš tikro tik), tai kol įsivažiavau nieko nesinorėjo, tik lovytėn miegučio grįžus doh.gif
---
ai aš ir pakeliaut spėjau (Graikijoj buvau, nors planavau niekur nekeliaut ), ir pasirgt jau 3-čią kelionės dieną susirgau, tai nelabai smagu buvo
---
su koncertais gan ramu šiemet pas mane.. buvau "Roko baladėse", ai nu ir į Brainstormus eisiu. o daugiau.. lyg ir nenusimato
---
tiesa raportuoju - pradėjau žiūrėt Twin Peaksą
---
ir dar atradau naują serialą, biškį durnas, bet kaip užkabinooo, ypač kai pavargus iš darbo grįžtu. Kažkuo į Virtuvę panašus, pakeliantis nuotaiką  Улетный экипаж vadinasi
----
bet tikrai seniai atrodo.. kažkaip keistai - kai kas kas prieš 3 metus atrodo kątik buvo, o va prieš metus - seniai

Nu va tai tau biggrin.gif Jau tiek užpelijo tema, kad tavo favoritai nusprendė nebelaikyt tongue.gif
---
tai jo, suprantama - kai viskas nauja, tai stresiuko nemažai. Senam skyriuj atsibodo, kad perėjai? smile.gif
---
Bet tau tai vis "sekas" ant šito doh.gif Man atrodo ne pirmas kartais, kai susergi kelionėj?
---
Aš kai pamačiau Brainstorm reklamą, tai iš karto pagalvojau, kad Blackkiss su Ingėnu greičiausiai keliaus smile.gif
---
Oo, prisiruošei pagaliau biggrin.gif Nuo pirmo sezono pradėjai?
Šiaip nežinau kokia kalba žiūri, bet mačiau kažkas yra įkėlęs lietuvių kalba visus 3 sezonus. Tai gal bus naudingas linkas:
https://filmux.org/6...-1-sezonas.html
---
Jei linksmas, tai reiks ir man pabandyti pažiūrėt smile.gif Nors dabar mačiau Viešbučio naujas sezonas yra, dar to nebaigus.
---
Va va, grynai doh.gif
Kas liečia Robį, tai, pasirodo, jis UK X factoriuje dalyvauja šiemet kaip teisėjas(ir Ayda kartu). Būčiau nežinojus, bet išmetė šitą linką youtube, tai kažkaip užsikabinau biggrin.gif Labai gražiai Robis čia pasielgė su tuo vyrioku. Matosi, kad toks gerietiškas, nuoširdus žmogelis, nors su dainavimu nelabai kaip. Bet fainai, kad Robis suteikė pasitikėjimo jam, turbūt gyvenimo svajonę išpildė biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=zR_NsBdCN4M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 spalio 2018 - 14:59