QUOTE(tuktuk @ 2018 08 29, 21:04)
Aha, tas niūrumas ir pilkuma slegia. Kažkaip pradedu suprast kodėl nemažai žmonių į kokią Tenerifę žiemai išvyksta.
---
Faina nors ir trumpam ištrūkti

------
Tai jau turbūt nepraleidai progos užsukt į "Hard Rock Cafe"?

---
Vaje

---
Aš nors ir nemėgstu didelių karščių, bet kažkaip pripratau prie jų ir nebuvo didelio diskomforto, galėtų dar prasitęst ta vasara, nes aš jos, galima sakyt, ir nemačiau.
O artėjantis ruduo tai jau labai jaučiasi. Prieš kelias dienas mačiau kaip paukščiai pulkais traukė į pietus. Pagalvojau - dar pakankamai šilta, o jau jie išskrenda

---
Bet tai eina sau, dabar supratau, kad mes gi prieš metus Robio konce Vingio parke buvom. Kažkur apie tą laiką gal? Nors gal biškį anksčiau, tik pamenu, jog rugpjūtį.
Tai va... Žiūriu, daug kas Portugalijoje vasarą pratęsinėja. Tai toks baltas pavydas sukylo. Kookios spalvos ten dabar, matosi, kad labai geras oras.
-----
Jo, faina. Nors mažokai visgi. Nes dvi dienos važiuojant. Jaučiu, kad dar dienelės pritrūko.
------
Tai jau ne:) Kai tik pamačiau, iš karto buvo "eisim čia"

-------
Na kad ne su linzėmis čia tikrai. Nesupratau, kodėl. Gal akių makiažo valiklis nebešviežias? Nors prieš tai naudojau, viskas gerai buvo, bet visgi paskui išmečiau. Tušas irgi geras. Nuo druskų tose kasyklose... na nesu girdėjusi, kad galėtų alergizuoti. Nors jei kitą kartą eičiau, pasidomėčiau prieš.
Dar naktį vaistus gėriau dvigubą dozę, tai galvojau, gal kartais jie suveikė taip, užtinimą sukėlė. Bet grįžusi paskaičiau lapelį, na nebūna tokių pašalinių reiškinių o ir ta dviguba dozė saugi.
Verkiau šiaip tą naktį, bet argi nuo to gali taip akys užtinti nežmoniškai?
Jeigu būčiau turėjusi, būčiau pabandžiusi priešalerginių išgerti. Bet niekad nėra buvę alerg. reakcijų kelionėse, tai nepasiėmiau. O paklausinėjau kelių moteriškių, neturėjo..
-------
pritariu...kažkaip ta vasara tarsi praskriejo, ypač paskutinis mėnesis.
man labiausiai saulės ir šiltų vasaros naktų gaila.
------
rodos, rugpjūčio vidury. Bet tai tik prieš metus, o atrodo jau šitaip seniai.
Ir va ta naktis, pamenu, šilta buvo. Aš dar ilgokai vaikščiojau, bandžiau visuomeninį transportą pasigauti. Bet kai supratau, kad be šansų, nieks jau nevažiuoja, teko saviškį išsikviest, iš lovos vyrą kelti.