Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

labas smile.gif

QUOTE(tuktuk @ 2018 10 10, 14:48)
Nu va tai tau Jau tiek užpelijo tema, kad tavo favoritai nusprendė nebelaikyt
---
tai jo, suprantama - kai viskas nauja, tai stresiuko nemažai. Senam skyriuj atsibodo, kad perėjai?
---
Bet tau tai vis "sekas" ant šito Man atrodo ne pirmas kartais, kai susergi kelionėj?
---
Aš kai pamačiau Brainstorm reklamą, tai iš karto pagalvojau, kad Blackkiss su Ingėnu greičiausiai keliaus
---
Oo, prisiruošei pagaliau nuo pirmo sezono pradėjai?
Šiaip nežinau kokia kalba žiūri, bet mačiau kažkas yra įkėlęs lietuvių kalba visus 3 sezonus. Tai gal bus naudingas linkas
https://filmux.org/6...-1-sezonas.html
---
Jei linksmas, tai reiks ir man pabandyti pažiūrėt  Nors dabar mačiau Viešbučio naujas sezonas yra, dar to nebaigus.
-
Kas liečia Robį, tai, pasirodo, jis UK X factoriuje dalyvauja šiemet kaip teisėjas(ir Ayda kartu). Būčiau nežinojus, bet išmetė šitą linką youtube, tai kažkaip užsikabinau biggrin.gif Labai gražiai Robis čia pasielgė su tuo vyrioku. Matosi, kad toks gerietiškas, nuoširdus žmogelis, nors su dainavimu nelabai kaip. Bet fainai, kad Robis suteikė pasitikėjimo jam, turbūt gyvenimo svajonę išpildė

https://www.youtube....h?v=zR_NsBdCN4M

šiandien atsirado doh.gif kataklizmai kažkokie su mano kompu vyksta biggrin.gif
-----
ne, jis tiesiog užsidarinėja jau. Gaila.. kažkaip nelabai man tame naujam patinka biggrin.gif
-----
kelionėj tai gal kokį antrą, bet po kelionės tikrai neretai susergu. Aš įtariu lėktuve kažkokia bacila prilipo.. sako lėktuvuose tie virusai labai kimba.. o man gi daug nereik su mano imunitetu biggrin.gif
-----
aš buvau nusprendus neit, bet įkalbėjo kursiokė.. vėl biggrin.gif
-----
oi ačiū 4u.gif kol kas siunčiuos iš rusų puslapio, per teliką žiūriu, bet 3čio lyg nėr ten. tai va kaip tik bus biggrin.gif aha, nuo pirmo, dar 3 serijas pažiūrėjau - kuo toliau, tuo baisiau ten daros biggrin.gif bet žiauriai kokybiškas filmas (kažkaip serialu net neapsiverčia liežuvis vadint), dabar tokių nebebūna, deja :/
-----
aha, labai linksmas smile.gif nu bet.. čia iš tų CTC'inių serialiukų trumpom serijom smile.gif nu nėr iš tų kokybiškų serialų, bet man labai susižiūrėjo biggrin.gif tik paskutines 2 serijas nuchaltūrino doh.gif
aš kažkaip buvau labai nusiteikus prieš A.Čadovą, bet čia laaaabai gerai jis tinka biggrin.gif dar kažkokį išgooglinau realybės šou, kur jis vedėjas, tai dar ir ant realybės šou užkibau, nuuu.. doh.gif biggrin.gif

o jei nori juokingo ir kokybiško serialo, tai laaaabai rekomenduoju Mažorą.. aš tai jau skaičiuoju dienas iki 3-čio sezono smile.gif
------
oo geras, ačiū, kad pasakei, reikės gal pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 10, 19:53)
šiandien atsirado doh.gif kataklizmai kažkokie su mano kompu vyksta
-----
ne, jis tiesiog užsidarinėja jau. Gaila.. kažkaip nelabai man tame naujam patinka
-----
kelionėj tai gal kokį antrą, bet po kelionės tikrai neretai susergu. Aš įtariu lėktuve kažkokia bacila prilipo.. sako lėktuvuose tie virusai labai kimba.. o man gi daug nereik su mano imunitetu
-----
aš buvau nusprendus neit, bet įkalbėjo kursiokė.. vėl
-----
oi ačiū  kol kas siunčiuos iš rusų puslapio, per teliką žiūriu, bet 3čio lyg nėr ten. tai va kaip tik bus
-----
aha, nuo pirmo, dar 3 serijas pažiūrėjau - kuo toliau, tuo baisiau ten daros biggrin.gif
-----
bet žiauriai kokybiškas filmas (kažkaip serialu net neapsiverčia liežuvis vadint), dabar tokių nebebūna, deja
-----
aha, labai linksmas nu bet.. čia iš tų CTC'inių serialiukų trumpom serijom  nu nėr iš tų kokybiškų serialų, bet man labai susižiūrėjo  tik paskutines 2 serijas nuchaltūrino
----
aš kažkaip buvau labai nusiteikus prieš A.Čadovą, bet čia laaaabai gerai jis tinka
----
dar kažkokį išgooglinau realybės šou, kur jis vedėjas, tai dar ir ant realybės šou užkibau, nuuu..
---
o jei nori juokingo ir kokybiško serialo, tai laaaabai rekomenduoju Mažorą.. aš tai jau skaičiuoju dienas iki 3-čio sezono

doh.gif biggrin.gif
---
aa.. Nu gal apsiprasi ir tame naujame bus faina smile.gif
---
Neplanuoji skiepytis nuo gripo? Aš kai prisimenu kaip sirgau žiemą, tai jau dabar galvoju apie skiepus. Anksčiau kažkaip niekad nesiskiepydavau, bet ir tas gripas nepuldavo, nebent koks peršalimas. Bet jei taip kaip žiemą, tai eina sau doh.gif
---
Nu bet tai faini tie Brainstormiukai, nesigailėsi tongue.gif
---
nu jo, per teliką geriausiai žiūrėt. Galvoju kaži ar negalima parsisiųst ir iš to lietuviško g.gif Aš tai kai žiūriu kokį filmą, tai sinchronizuoju kompą su teliku ir online žiūriu. Nors kartais kai žiauriai stringa, tai tenka per kompą žiūrėt.
---
Aha, baisių momentų ten yra biggrin.gif Atrodo kartais ir nieko baisaus nevyksta, bet Lynch'as kažkaip sugeba ir paprastą šviesoforą naktyje siaubo elementu paverst. Ypač dar muziką atitinkamą pritaikęs biggrin.gif
---
Aha, labai kokybiškas drinks_cheers.gif Ten toks net ne kaip serialas, o kaip filmas gaunasi - meniškas labai ir kiekvienas personažas su išskirtiniu charakteriu.
Beje, kai peržiūrėsi du sezonus, tai po to galima ir filmą pažiūrėt "Fire walk with me" (bet tik po tų dviejų sezonų, nes neįdomu bus kitaip biggrin.gif ) Ten šiek tiek daugiau parodo Lauros Palmer gyvenimo. Ir tada jau tą 3 sezoną žiūrėt.
---
Patinka man tie CTC, kur serijos trumpos biggrin.gif
---
Pala, o Čadovas kartais ne Ditkovskytės buvęs vyras? Aš su juo kažkaip jokio filmo ir nesu mačius.
---
Nu va, aš čia tokia realybės šou maniakė, dabar tu perėmei kartelę biggrin.gif O kas ten per realybės šou?
---
Dabar galvoju ar nesi jo minėjus, nes labai girdėtas g.gif
Čia man turbūt kaip tau su TP kol prisiruošiu pažiūrėt biggrin.gif Dabar nežinosiu kurį žiūrėt, kai pabaigsiu "Eleon". Čia dabar vėl kažkoks naujas "Grand" vadinasi berods su pasikeitusiais kai kuriais aktoriais. Tas "Eleon" tai nebuvo labai įdomus ("Virtuvė" žymiai geresnis), tik kai kurios serijos neblogos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 spalio 2018 - 15:16
labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 11, 15:14)
aa.. Nu gal apsiprasi ir tame naujame bus faina
---
Neplanuoji skiepytis nuo gripo? Aš kai prisimenu kaip sirgau žiemą, tai jau dabar galvoju apie skiepus. Anksčiau kažkaip niekad nesiskiepydavau, bet ir tas gripas nepuldavo, nebent koks peršalimas. Bet jei taip kaip žiemą, tai eina sau
---
Nu bet tai faini tie Brainstormiukai, nesigailėsi
---
nu jo, per teliką geriausiai žiūrėt. Galvoju kaži ar negalima parsisiųst ir iš to lietuviško g.gif Aš tai kai žiūriu kokį filmą, tai sinchronizuoju kompą su teliku ir online žiūriu. Nors kartais kai žiauriai stringa, tai tenka per kompą žiūrėt.
---
Aha, baisių momentų ten yra Atrodo kartais ir nieko baisaus nevyksta, bet Lynch'as kažkaip sugeba ir paprastą šviesoforą naktyje siaubo elementu paverst. Ypač dar muziką atitinkamą pritaikęs
---
Ten šiek tiek daugiau parodo Lauros Palmer gyvenimo. Ir tada jau tą 3 sezoną žiūrėt.
---
Patinka man tie CTC, kur serijos trumpos
---
Pala, o Čadovas kartais ne Ditkovskytės buvęs vyras? Aš su juo kažkaip jokio filmo ir nesu mačius.
---
Nu va, aš čia tokia realybės šou maniakė, dabar tu perėmei kartelę O kas ten per realybės šou?
---
Dabar galvoju ar nesi jo minėjus, nes labai girdėtas

jo, bet.. nežinau, ar noriu apsipratinėt..
----
oi ne biggrin.gif 5dnį skiepijo darbe kas norėjo, bet aš ne už rolleyes.gif užteko, kai vienąkart pasiskiepijau ir gulėjau po to leisgyvė su gripu virš 40 temperatūra.. be skiepų jaučiu būtų lengviau pranešę..
-----
Linkėjimai nuo BS biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=u_1kM9iCesw
vakar buvau konce, kadangi nemaža salė, tai stovėjau arčiau nei norėjos - nors ir biškį į dešinį kraštą, bet 1moj eilėj biggrin.gif tai kartais, kai pribėgdavo gal tik per kokį metrą, ne toliau biggrin.gif bet jaučiausi tai kaip Latvijoj - koks 95% žiūrovų turbūt buvo latviai.. doh.gif žiauri šiaip publika biggrin.gif prisigėrusių nemažai, stumdėsi, viena ožka apspardė dar bešokdama :oh , vėliau stumtelėjo, kad galvojau per bortelį pas Brainstormus į sceną išlėksiu biggrin.gif
---
nu su mano kompo greičiu, tai pasijungus per kompą, seriją iki ryto matyt žiūrėčiau biggrin.gif
-----
bet tikrai biggrin.gif doh.gif net šviesoforo nereik - užtenka muzikos, ir kokio pristabdyto vaizdo biggrin.gif
-----
o klausyk, tiesa kaip tas 3čias sezonas, nenusivylei? biggrin.gif nes daug kas net bijojo žiūrėt..
----
aha, faini, ypač kai nusikali ir nieko rimto nesinori žiūrėt smile.gif
-----
tep, man rodos jau kelis kartus kaip buvęs biggrin.gif
-----
Sojuzniki... vat labai įdomi koncepcija to šou smile.gif apie išsiskyrusias poras (aišku parinko tokių, kur nei vienos adekvačiai sutariančios), kurie n savaičių gyvena Šri Lankoj, visokių užduočių jiem paruošia (komandos ir būna tie buvę sutuoktiniai), o pagrindinis prizas - 10 Mln jų vaiko ateičiai...
---
nu čia mano vienas mėgstamiausių serialų, tai labai tikėtina, kad bandžiau jau prakišt biggrin.gif
o Hotel Eleon, visai neužkabino... ten visa Kuchnios sėkmė man buvo Barinovas ir Nagijevas.. vat be jų kažkaip nuobodu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 21 spalio 2018 - 15:54
bet miargai, kokie Renarso dvyniai jau dideli!!!! blink.gif paskutinį kartą mačiau dar vaikai buvo biggrin.gif vienas tai absoliuti tėčio kopija, net tembras kartais Renarso girdis biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=KbKV-jCjlaI
faina irgi grupė smile.gif kaip supratau jau daugiau ir už BS pasiekė biggrin.gif gal EV pamatysim kada bigsmile.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Žiūriu, temoj pagyvėjimas thumbup.gif

Aš užsukau trumpam pasilabint, kad esu. Pomigreninėje būsenoje, tai biškį su galva ne kažką....

QUOTE(blackkiss @ 2018 10 09, 23:04)

ai aš ir pakeliaut spėjau (Graikijoj buvau, nors planavau niekur nekeliaut biggrin.gif ), ir pasirgt biggrin.gif jau 3-čią kelionės dieną susirgau, tai nelabai smagu buvo verysad.gif
su koncertais gan ramu šiemet pas mane.. buvau "Roko baladėse", ai nu ir į Brainstormus eisiu. o daugiau.. lyg ir nenusimato biggrin.gif

Nepatikėsi, aš irgi į Graikiją ruošiuosi biggrin.gif Kitą savaitgalį išvažiuojam 9 dienų kelionei. Bet autobusu, tai pačioje Graikijoje tik 4 dienas tebūsime. Pažintinė kelionė, kaip visada.

Man tik visiškai neaišku, kokius drabužius pasiimti, kai sezonas jau pasibaigęs. Na toms 4 dienoms. Supratimo neturiu, kas ten per oras. Na pažiūrėsiu prognozes toms dienoms, aišku, bet vistiek.
Graikija kol kas man dar visai nežinomas objektas.

------

Dėl abiejų koncertų fainai. Į Braistormus nueiti būtų buvę smagu, bet visgi paleidau.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 10, 15:48)

Kas liečia Robį, tai, pasirodo, jis UK X factoriuje dalyvauja šiemet kaip teisėjas(ir Ayda kartu). Būčiau nežinojus, bet išmetė šitą linką youtube, tai kažkaip užsikabinau biggrin.gif Labai gražiai Robis čia pasielgė su tuo vyrioku. Matosi, kad toks gerietiškas, nuoširdus žmogelis, nors su dainavimu nelabai kaip. Bet fainai, kad Robis suteikė pasitikėjimo jam, turbūt gyvenimo svajonę išpildė biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=zR_NsBdCN4M

Jo, šitą dalyką žinau. Seku jį per visus tuos pagrindinius, instragramą, twitterį, FB, tai kartais pamėto kokių vaizdų.
Šiaip tai jo, jeigu būčiau visų tų šou/teliko mėgėja, žiūrėčiau vien dėl Robio. Bet kol kas santykis su teliku išliko toks pats smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 10, 18:53)

ne, jis tiesiog užsidarinėja jau. Gaila.. kažkaip nelabai man tame naujam patinka biggrin.gif
-----
kelionėj tai gal kokį antrą, bet po kelionės tikrai neretai susergu. Aš įtariu lėktuve kažkokia bacila prilipo.. sako lėktuvuose tie virusai labai kimba.. o man gi daug nereik su mano imunitetu biggrin.gif

Gaila, kad naujame skyriuje nelabai patinka... Bet gal įprasi? Reik tikėtis.

-------
Gali būti ir lėktuvinės bacilos, jo, skaičiau, kad jų ten labai gausiai. Nors stengiuosi specialiai tokių straipsnių neskaityti, kad savęs negąsdinti.

Sakyčiau, jei didelis temperatūrų skirtumas ar klimato pasikeitimas, ir tai įtakos galėtų turėti. Bet pas mus juk irgi ilgokai ta vasara laikėsi. Žiūrint kada buvai. Vienu metu tai buvo gerokai atšąlę po karščių.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 11, 16:14)

Neplanuoji skiepytis nuo gripo? Aš kai prisimenu kaip sirgau žiemą, tai jau dabar galvoju apie skiepus. Anksčiau kažkaip niekad nesiskiepydavau, bet ir tas gripas nepuldavo, nebent koks peršalimas. Bet jei taip kaip žiemą, tai eina sau doh.gif

Kai pasakei, prisiminiau, kad pernai labai sirgai...
Aš tai visgi nesiskiepysiu. Kažkaip nuo gripo nesiskiepijam.
Vieną kartą tik senų senovėje esu tai dariusi.

Girdėjau, kad šiemet labai baisus žadamas.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 16:42)

Linkėjimai nuo BS biggrin.gif
vakar buvau konce, kadangi nemaža salė, tai stovėjau arčiau nei norėjos - nors ir biškį į dešinį kraštą, bet 1moj eilėj biggrin.gif tai kartais, kai pribėgdavo gal tik per kokį metrą, ne toliau biggrin.gif bet jaučiausi tai kaip Latvijoj - koks 95% žiūrovų turbūt buvo latviai..  doh.gif žiauri šiaip publika biggrin.gif prisigėrusių nemažai, stumdėsi, viena ožka apspardė dar bešokdama :oh , vėliau stumtelėjo, kad galvojau per bortelį pas Brainstormus į sceną išlėksiu biggrin.gif

Linkėjimai fainai, jei čia mums visoms mirksiukas.gif
Fainuoliai tie brainstormiukai.

Bet tai su publika nustebinai... Ko čia tie latviai į tą koncą sulėkė? Įtariu, kad ir pas juos juk nemažai pakoncertuoja.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 17:30)
bet miargai, kokie Renarso dvyniai jau dideli!!!! blink.gif paskutinį kartą mačiau dar vaikai buvo biggrin.gif vienas tai absoliuti tėčio kopija, net tembras kartais Renarso girdis biggrin.gif
faina irgi grupė smile.gif kaip supratau jau daugiau ir už BS pasiekė biggrin.gif gal EV pamatysim kada bigsmile.gif

Net nežinojau, kad jis dvynius turi. Tai gerai, kad tėvo pėdom seka.
Vienas iš jų tikrai labai į tėvą panašus.
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 21, 18:15)
Aš užsukau trumpam pasilabint, kad esu. Pomigreninėje būsenoje, tai biškį su galva ne kažką....
———
Nepatikėsi, aš irgi į Graikiją ruošiuosi Kitą savaitgalį išvažiuojam 9 dienų kelionei. Bet autobusu, tai pačioje Graikijoje tik 4 dienas tebūsime. Pažintinė kelionė, kaip visada.
Man tik visiškai neaišku, kokius drabužius pasiimti, kai sezonas jau pasibaigęs. Na toms 4 dienoms. Supratimo neturiu, kas ten per oras. Na pažiūrėsiu prognozes toms dienoms, aišku, bet vistiek.
Graikija kol kas man dar visai nežinomas objektas.
-------
Gali būti ir lėktuvinės bacilos, jo, skaičiau, kad jų ten labai gausiai. Nors stengiuosi specialiai tokių straipsnių neskaityti, kad savęs negąsdinti.

Sakyčiau, jei didelis temperatūrų skirtumas ar klimato pasikeitimas, ir tai įtakos galėtų turėti. Bet pas mus juk irgi ilgokai ta vasara laikėsi. Žiūrint kada buvai. Vienu metu tai buvo gerokai atšąlę po
——-
Bet tai su publika nustebinai... Ko čia tie latviai į tą koncą sulėkė? Įtariu, kad ir pas juos juk nemažai pakoncertuoja.
———
Net nežinojau, kad jis dvynius turi. Tai gerai, kad tėvo pėdom seka.
Vienas iš jų tikrai labai į tėvą panašus.

Och, kaip nefainai verysad.gif sveik greičiau! smile.gif
———-
Oo super! smile.gif sušilsi, pas mus jau brūdasinius orus žada, tai pats tas maut į šiltus kraštus biggrin.gif dėl rūbų manyčiau kaip LT gegužę.. su aliuzija į vasarą, bet jau/dar ne vasara. O kur be Graikijos dar apkeliausit?
———
Kad klimato pokyčių nelabai buvo - rugsėjo pradžioj važiavau smile.gif
———-
Skaičiau, kad dėl to, kad čia gali iki scenos prasibraut. Latvijoj be šansų, nes į koncertą susirenka 60tūkst žmonių
——-
Turi turi, va kairėj ir vidury. Tas vidury matyt charakteriu į tėtį - irgi visalaik šypsosi biggrin.gif

https://www.15min.lt...tas-1054-941418
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 17:42)
oi ne  5dnį skiepijo darbe kas norėjo, bet aš ne už   užteko, kai vienąkart pasiskiepijau ir gulėjau po to leisgyvė su gripu virš 40 temperatūra.. be skiepų jaučiu būtų lengviau pranešę..
-----
Linkėjimai nuo BS
----
vakar buvau konce, kadangi nemaža salė, tai stovėjau arčiau nei norėjos - nors ir biškį į dešinį kraštą, bet 1moj eilėj tai kartais, kai pribėgdavo gal tik per kokį metrą, ne toliau  bet jaučiausi tai kaip Latvijoj - koks 95% žiūrovų turbūt buvo latviai..   žiauri šiaip publika prisigėrusių nemažai, stumdėsi, viena ožka apspardė dar bešokdama , vėliau stumtelėjo, kad galvojau per bortelį pas Brainstormus į sceną išlėksiu
---
o klausyk, tiesa kaip tas 3čias sezonas, nenusivylei?  nes daug kas net bijojo žiūrėt..
----
Sojuzniki... vat labai įdomi koncepcija to šou apie išsiskyrusias poras (aišku parinko tokių, kur nei vienos adekvačiai sutariančios), kurie n savaičių gyvena Šri Lankoj, visokių užduočių jiem paruošia (komandos ir būna tie buvę sutuoktiniai), o pagrindinis prizas - 10 Mln jų vaiko ateičiai...
---
o Hotel Eleon, visai neužkabino... ten visa Kuchnios sėkmė man buvo Barinovas ir Nagijevas.. vat be jų kažkaip nuobodu...

Eina sau blink.gif Tai gal nespėjo po skiepo imunitetas susidaryt ir užsikrėtei? Nes tipo dvi savaites dar po to gali užsikrėst :hm Ar dar tada nebuvo epidemijos, kai skiepijaisi?
---
Nauja daina, ane? bigsmile.gif
---
ne, nu doh.gif laugh.gif Ale kad papuolė rinktiniai šį kartą biggrin.gif Bet su vieta tai nuskilo :super
---
Aš žiauriai laukiau to sezono, kartu ir labai bijojau, kad nuvils, bet kažkaip giliai širdyje pasitikėjau Lynch'u biggrin.gif Asmeniškai aš tai nenusivyliau(mano visus lūkesčius pateisino su kaupu), ir iš mano aplinkos nebuvo nusivylusių. Bet kad kitoks nei tiedu senieji sezonai, tai tikrai. Toks labiau pritaikytas šiems laikams, bet kokybė visame kame išlikus. Tik gal to mindf*o gerokai daugiau nei senąjame(bent man taip pasirodė. Senasis - paprastesnis). Kartais žiūri ir nesupranti kas vyksta, bet vistiek labai įdomu, ir pastoviai yra ta mintis - "kas toliau, kas toliau?" bigsmile.gif Nes laaabai nenuspėjamai viskas rutuliojasi ir belekiek interpretacijų ir klausimų visokių, ir filosofinių minčių iškyla. Pvz vienas mano pažįstamas tai truputį paprastesnių filmų mėgėjas, bet ir jam patiko TP 3 sezonas, sakė tas netikėtumo ir nenuspėjamumo faktorius labai kabina (tik vieną seriją sakė būtų išėmęs biggrin.gif O kaip tik ta serija kritikų buvo labai išliaupsinta ir labai daug diskusijų visame internete sukėlė. Aš tai tokia 50/50 dėl jos). Beje, Lynch'as sakė, kad tas 3 sezonas neturėtų būtų vadinamas serialu, nes jis jį kūrė tokį vientisą kaip filmą, sudalintą į dalis.
Visumoj man net sunku nuspręst kuris labiau patiko, nes abu skirtingi. Kiekvienas turėjo ir stipresnių, ir silpnesnių serijų, ir kiekvienas savaip įdomus.

O kiek serijų jau pažiūrėjai?
---
Įdomiai skamba, gal į "Išlikimą" kažkuo panašus?
---
Nu jo, be Nagijevo ne tas.. O pala kas tas Barinovas? Vytia? Tas tai irgi geras žiauriai biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 18:30)
bet miargai, kokie Renarso dvyniai jau dideli!!!!paskutinį kartą mačiau dar vaikai buvo  vienas tai absoliuti tėčio kopija, net tembras kartais Renarso girdis
faina irgi grupė  kaip supratau jau daugiau ir už BS pasiekė :gal EV pamatysim kada

What???Čia jo VAIKAI?? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 21 spalio 2018 - 22:35
QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 21, 20:15)
---
Nepatikėsi, aš irgi į Graikiją ruošiuosi Kitą savaitgalį išvažiuojam 9 dienų kelionei. Bet autobusu, tai pačioje Graikijoje tik 4 dienas tebūsime. Pažintinė kelionė, kaip visada.
------

Šiaip tai jo, jeigu būčiau visų tų šou/teliko mėgėja, žiūrėčiau vien dėl Robio. Bet kol kas santykis su teliku išliko toks pats
----

Aš tai visgi nesiskiepysiu. Kažkaip nuo gripo nesiskiepijam.

Girdėjau, kad šiemet labai baisus žadamas.
----

Laikykis 4u.gif Ta bjaurybė vis užpuola tave..
---
Fainai :super Gal ir tu įsimylėsi Graikiją kaip Blackkiss mirksiukas.gif
---
Aš tai tas trumpas ištraukas youtube pasižiūriu smile.gif Taip keista Robį matyt tokį mokytojišką ten biggrin.gif Kaip supratau, jau visi dalyvius atsirinko, dabar tiesioginės transliacijos prasidės. Robiui grupės teko. Ten viena tokia berniukų grupė, tai gal bus kokie jaunieji TT biggrin.gif Beje, man tas iš 1D toks pagražėjęs berniukas, aš jo anksčiau net nebuvau įsidėmėjus kažkaip biggrin.gif

O lietuviško X faktoriaus nežiūri? Jetau koooks prastas šiais metais(toks vaizdas, kad vis prastyn, ir prastyn). Aš šiais metais Balsą žiūriu(o x faktorių tik per reklamas įsijungiu). Tai supratau, kad Jarutis man jį įdomesniu padarė. Kažkoks labai juokingas jis biggrin.gif Iš pradžių erzino biškį, bet dabar toks žavus katinas kniaukiantis biggrin.gif Įdomi asmenybė pasirodė. Kaip jį vadina visi ten "rokenrolu". Tai grynai toks.
O Doncė koks erzinantis pasidarė :oh Nesuprantu kas jam užėję.
---
Vaje unsure.gif Reik tikėtis, kad taip nebus.
Geriausia tai, kad aš kad ir norėdama pasiskiepyt negaliu gaut keturvalentės vakcinos. O trivalente nenoriu skiepytis. ta prasme, galvoju, jei jau skiepytis tai nuo visų 4ių virusų, o ne nuo 3jų.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 21:00)
Turi turi, va kairėj ir vidury. Tas vidury matyt charakteriu į tėtį - irgi visalaik šypsosi biggrin.gif

https://www.15min.lt...tas-1054-941418

bet tai eina saaaauuu.. Negaliu patikėt, kad tokie dideli jau tie jo vaikai blink.gif Nu labai nustebinai doh.gif biggrin.gif Kažkaip įsivaizdavau, kad visai mažiukai dar. Nors tiesa, jis pats daug jauniau atrodo, tai gal dėl to ir nesitiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 21, 22:21)
Eina sau: Tai gal nespėjo po skiepo imunitetas susidaryt ir užsikrėtei? Nes tipo dvi savaites dar po to gali užsikrėst Ar dar tada nebuvo epidemijos, kai skiepijaisi?
---
Nauja daina, ane? 
---
ne, nu Ale kad papuolė rinktiniai šį kartą  Bet su vieta tai nuskilo
---
. Beje, Lynch'as sakė, kad tas 3 sezonas neturėtų būtų vadinamas serialu, nes jis jį kūrė tokį vientisą kaip filmą, sudalintą į dalis.
Visumoj man net sunku nuspręst kuris labiau patiko, nes abu skirtingi. Kiekvienas turėjo ir stipresnių, ir silpnesnių serijų, ir kiekvienas savaip įdomus.

O kiek serijų jau pažiūrėjai?
---
Įdomiai skamba, gal į "Išlikimą" kažkuo panašus?
---
Nu jo, be Nagijevo ne tas.. O pala kas tas Barinovas? Vytia? Tas tai irgi geras žiauriai biggrin.gif
-------
What???Čia jo VAIKAI?? blink.gif

oi, ne, jau gerokai laiko praėjo.. kai prasideda epidemija, tai jau net pavojinga išvis skiepytis..
------
aha smile.gif dar Closer faina.. o šiaip gal 3dalį konco pradainavo latviškai, nieko nesupratau biggrin.gif
-----
nu baisūs blink.gif aš jau galvojau šiais laikais tokių budulių nebebūna koncuose.. kiek kartų stovimus pirkau bilietus, nu taip nepasitaikydavo doh.gif
-----
bet sakau man ir pirmas sezonas labiau filmas, nei serialas biggrin.gif bet gaila - man kaip tik patinka, kad nėr to šiuolaikiškumo.. aišku, kur tu jį dėsi dabar statant serialą biggrin.gif
serijų dar nedaug pažiūrėjau, 6, nes šią sav užsikasus visai buvau..
-----
jooo, jo, užduotys kaip išlikime, tik kažkokios žiauresnės biggrin.gif nu ir skirtumas, kad čia vienas kitų nekenčiantys sutuoktiniai buvę biggrin.gif bet įdomu stebėt - kas susitaiko pvz..
-----
gi teep, Vitia biggrin.gif
-----
normaliai ane?? biggrin.gif pamačiau šiandien, pati vos neiškritau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 21, 22:40)

Fainai :super Gal ir tu įsimylėsi Graikiją kaip Blackkiss mirksiukas.gif
---
O lietuviško X faktoriaus nežiūri? Jetau koooks prastas šiais metais(toks vaizdas, kad vis prastyn, ir prastyn). Aš šiais metais Balsą žiūriu(o x faktorių tik per reklamas įsijungiu). Tai supratau, kad Jarutis man jį įdomesniu padarė.
---
Vaje unsure.gif Reik tikėtis, kad taip nebus.
Geriausia tai, kad aš kad ir norėdama pasiskiepyt negaliu gaut keturvalentės vakcinos. O trivalente nenoriu skiepytis. ta prasme, galvoju, jei jau skiepytis tai nuo visų 4ių virusų, o ne nuo 3jų.
-----

bet tai eina saaaauuu.. Negaliu patikėt, kad tokie dideli jau tie jo vaikai blink.gif Nu labai nustebinai doh.gif biggrin.gif Kažkaip įsivaizdavau, kad visai mažiukai dar. Nors tiesa, jis pats daug jauniau atrodo, tai gal dėl to ir nesitiki biggrin.gif

Blackkiss, jau į Italiją labiau norėtų biggrin.gif
------
o aš jokių Balsų nežiūriu šį sezoną - pertrauka biggrin.gif gal reiks į LT užmest akį...
-----
ai jos dar skirtingos?? unsure.gif
------
nu tai patikėk biggrin.gif vakar kai straksėjo po sceną, irgi neatrodė, kaip žmogus turintis 23 metų vaikus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif įsivaizduok, pagal vaikų amžių senelis galėtų būt lotuliukas.gif
bet beje, vakar atrodė arba labai pavargęs, arba pasenęs.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 22, 00:53)
nu baisūs  aš jau galvojau šiais laikais tokių budulių nebebūna koncuose.. kiek kartų stovimus pirkau bilietus, nu taip nepasitaikydavo
-----
bet sakau man ir pirmas sezonas labiau filmas, nei serialas biggrin.gif bet gaila - man kaip tik patinka, kad nėr to šiuolaikiškumo.. aišku, kur tu jį dėsi dabar statant serialą biggrin.gif
-----
serijų dar nedaug pažiūrėjau, 6, nes šią sav užsikasus visai buvau..
-----
normaliai ane??  pamačiau šiandien, pati vos neiškritau
-----
ai jos dar skirtingos??
------
nu tai patikėk biggrin.gif vakar kai straksėjo po sceną, irgi neatrodė, kaip žmogus turintis 23 metų vaikus  įsivaizduok, pagal vaikų amžių senelis galėtų būt 
bet beje, vakar atrodė arba labai pavargęs, arba pasenęs.. 

bet tai rimtai, aš kažkaip irgi neatsimenu budulių koncertuose doh.gif biggrin.gif Kažkaip niekad nepasitaikė.
---
Aha, man irgi tas labai ir patinka, kad mums jau kaip ir egzotika tie 90ieji, tas visas stilius, šukuosenos ir aplinka. Aišku, tuo tarpu, kai buvo tie metai, tai TP irgi atrodė modernus biggrin.gif
Nors dabar pastebėjau, kad vėl po truputį grįžta vyriškos 90-ųjų šukuosenos(stilius tai jau keli metai ant bangos vis).
Pats K.MacLachlan 3 sezoną lygina su "No Country for Old Men". Man šiaip irgi keletą kartų tokia mintis buvo kilus bežiūrint. O tas Coen'ų filmas, kiek pamenu, man irgi patiko. Beje, Kyle'as M. 3 sezone nerealiai gerai atsiskleis kaip aktorius. Nesitikėjau net kad jis taip gali smile.gif
---
Jei gerai atsimenu, tai kuo toliau, tuo daugiau veiksmo bus.
O įdomu, ar jau nujauti daugmaž kas gali būt žudikas? (Berods jau netrukus turėtų pradėt aiškėt :hm Bet tiksliai neatsimenu kada tas lūžis įvyks, gal man tik atrodo, kad tuoj biggrin.gif )
---
Nu patikėk, aš irgi vos neišvirtau iš tapkių, kai pasakei biggrin.gif
---
Aha, trivalentė yra pigesnė ir joje nėra vieno tipo štamo. Tai gal tada tave paskiepijo su trivalente ir kaip tik papuolė tas virusas, kurio skiepuose nebuvo? g.gif Nežinau kaip skiepija pas jus, bet šiaip jei poliklinikoj, tai valstybė užpirko tik trivalentės :oh O keturvalentės gaut neišeina niekaip. Toks vaizdas, kad deficitas doh.gif
---
doh.gif biggrin.gif Ale tikrai biggrin.gif
O kad pavargęs, tai gal pats turo įkarštis? Negi per vienus metus taip susens? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 spalio 2018 - 14:49
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 22, 14:44)
bet tai rimtai, aš kažkaip irgi neatsimenu budulių koncertuose Kažkaip niekad nepasitaikė.
---
Aha, man irgi tas labai ir patinka, kad mums jau kaip ir egzotika tie 90ieji, tas visas stilius, šukuosenos ir aplinka. Aišku, tuo tarpu, kai buvo tie metai, tai TP irgi atrodė modernus
——
Pats K.MacLachlan 3 sezoną lygina su "No Country for Old Men". Man šiaip irgi keletą kartų tokia mintis buvo kilus bežiūrint. O tas Coen'ų filmas, kiek pamenu, man irgi patiko. Beje, Kyle'as M. 3 sezone nerealiai gerai atsiskleis kaip aktorius.
---
Jei gerai atsimenu, tai kuo toliau, tuo daugiau veiksmo bus.
O įdomu, ar jau nujauti daugmaž kas gali būt žudikas? (Berods jau netrukus turėtų pradėt aiškėt :hm Bet tiksliai neatsimenu kada tas lūžis įvyks, gal man tik atrodo, kad tuoj
---
Aha, trivalentė yra pigesnė ir joje nėra vieno tipo štamo. Tai gal tada tave paskiepijo su trivalente ir kaip tik papuolė tas virusas, kurio skiepuose nebuvo? g.gif Nežinau kaip skiepija pas jus, bet šiaip jei poliklinikoj, tai valstybė užpirko tik trivalentės :oh O keturvalentės gaut neišeina niekaip. Toks vaizdas, kad deficitas doh.gif
---
O kad pavargęs, tai gal pats turo įkarštis? Negi per vienus metus taip susens?

Nu ir man nepasitaikydavo.. svarbiausia nebuvo daug žmonių, nu paeik toliau ir nors saltus daryt..tai ne, reik stumdytis.. jau Robio konce kiek žmonių buvo, nu nei pirštu niekas neužkabino..
——-
Tai kas be ko biggrin.gif kaip ir Home and away biggrin.gif o beje, žiūri dar?
——-
Vat šito nemačius smile.gif ilgai ruošiaus, bet biggrin.gif
——-
Nežinau, čia senai buvo.. bet kad sako atspėt koks bus virusas šansų minimalu..užtai ir nepripažįstu.. tik imunitetą susigadini...
——
Nu aš jo pernai nemačiau biggrin.gif man rodos, jau ir pernai pasenęs atrodė, ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 22, 19:48)
Nu ir man nepasitaikydavo.. svarbiausia nebuvo daug žmonių, nu paeik toliau ir nors saltus daryt..tai ne, reik stumdytis.. jau Robio konce kiek žmonių buvo, nu nei pirštu niekas neužkabino..
——-
Tai kas be ko  kaip ir Home and away  o beje, žiūri dar?
——-
Nežinau, čia senai buvo.. bet kad sako atspėt koks bus virusas šansų minimalu..užtai ir nepripažįstu.. tik imunitetą susigadini...
——
Nu aš jo pernai nemačiau biggrin.gif man rodos, jau ir pernai pasenęs atrodė, ne? unsure.gif

Nu bet tikrai unsure.gif biggrin.gif
Robio konce tai iš viso geriausiai buvo - kažkoks gana aukštas vaikinukas mane net į priekį praleido, nes buvo susirūpinęs, kad man užstoja vaizdą biggrin.gif Nu galvoju kas čia dabar per stebuklai vyksta, iš kur tas gerumas biggrin.gif Jis vos ne stumia mane jau ten į patį patį priekį, o aš nenoriu, nes vistiek biškį Robio prisibijau laugh.gif Galvoju - ką aš žinau kas ten jam gali šaut į galvą, dar lieps dainuot kam nors iš pirmos eilės biggrin.gif
---
Jau pusę metų kaip nemačiau. Reiktų gal įsijungt kada. Bet kad labai jau ten tas pats per tą patį, tik ta nostalgija ir traukia dar smile.gif
---
Aš tai tų komplikacijų labai bijau. Per šių metų gripą porą pažįstamų komplikacija buvo ištikus, viena ligoninėj praleido labai daug laiko doh.gif O kitai lengviau praėjo, bet vistiek. Tai gerai, kad pakankamai gerai baigėsi, nes gydytojai jau buvo susirūpinę.
---
Ai, galvojau, kad ir pernai matei biggrin.gif Kažkaip nepamenu, kad būtų pasenęs g.gif Bet ar iš vis jie Lietuvoj buvo pernai?

_____

Ai, tai taip ir nepasakei, ar jau nujauti kiek nors kas žudikas TP?
Atsakyti