Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2018 10 22, 19:51)
Nu galvoju kas čia dabar per stebuklai vyksta, iš kur tas gerumas biggrin.gif Jis vos ne stumia mane jau ten į patį patį priekį, o aš nenoriu, nes vistiek biškį Robio prisibijau laugh.gif Galvoju - ką aš žinau kas ten jam gali šaut į galvą, dar lieps dainuot kam nors iš pirmos eilės biggrin.gif
---
Jau pusę metų kaip nemačiau. Reiktų gal įsijungt kada. Bet kad labai jau ten tas pats per tą patį, tik ta nostalgija ir traukia dar
---
Aš tai tų komplikacijų labai bijau. Per šių metų gripą porą pažįstamų komplikacija buvo ištikus, viena ligoninėj praleido labai daug laiko O kitai lengviau praėjo, bet vistiek. Tai gerai, kad pakankamai gerai baigėsi, nes gydytojai jau buvo susirūpinę.
---
Ai, galvojau, kad ir pernai matei Kažkaip nepamenu, kad būtų pasenęs  Bet ar iš vis jie Lietuvoj buvo pernai?
_____
Ai, tai taip ir nepasakei, ar jau nujauti kiek nors kas žudikas TP?

Nugriūsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif nors aš va panašiai BS konce, Renarsas pribėgo prie manęs į tą pusę, aš tik atgaaaal biggrin.gif nors jie niekad nieko nėra tempę į sceną, bet ką aš žinau.. biggrin.gif
——-
Nu tikiu, pabandyk tiek dešimtmečių ištraukt serialą biggrin.gif
——-
Aš irgi bijau..
——
Nea, buvo prieš du su pusę metų (jei tikėt jais, nes aš tai išvis neatsimenu kada biggrin.gif ) tada aš toli labai stovėjau.. nu bet pvz raindrops dainoj labai jau jaunai neatrodė...
——-
Nea biggrin.gif įtarinėjau tą paichiatrą, bet spėju ne jis biggrin.gif
———
O miargai matėt mirė Walters (iš Walters &Kazha dueto.. kažkaip šoke buvau.. atsimenu dalyvavo dae visai visai jaunučiai buvo.. bet šiaip pagalvojau kiek EV dalyvių mirė jauni po EV - Walters, po to iš Lordi, iš Brainstormų.. aš aišku suprantu, kad atsitiktinumas, nu bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 22 spalio 2018 - 20:21
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 22, 22:20)
nors aš va panašiai BS konce, Renarsas pribėgo prie manęs į tą pusę, aš tik atgaaaal biggrin.gif nors jie niekad nieko nėra tempę į sceną, bet ką aš žinau.. biggrin.gif
——-
Nea, buvo prieš du su pusę metų (jei tikėt jais, nes aš tai išvis neatsimenu kada biggrin.gif ) tada aš toli labai stovėjau.. nu bet pvz raindrops dainoj labai jau jaunai neatrodė...
——-
Nea biggrin.gif įtarinėjau tą paichiatrą, bet spėju ne jis biggrin.gif
———
O miargai matėt mirė Walters (iš Walters &Kazha dueto.. kažkaip šoke buvau.. atsimenu dalyvavo dae visai visai jaunučiai buvo.. bet šiaip pagalvojau kiek EV dalyvių mirė jauni po EV - Walters, po to iš Lordi, iš Brainstormų.. aš aišku suprantu, kad atsitiktinumas, nu bet...

doh.gif laugh.gif nu jo, su tom zviozdom niekada negali būt garantuotas ką sugalvos iškrėst biggrin.gif
---
Tai va, jei prieš porą metų toli stovėjai, tai gal ir nepastebėjai to laipsniško senstelėjimo.
Jei rimtai, tai man jis pakūdęs toks pasirodė g.gif Gal kokį sveiką gyvenimo būdą pradėjo propaguot g.gif O kai žmogus sukūsta, tai ir daugiau raukšlių pasimato.
---
smile.gif Nu žodžiu, dar nieko nesakysiu, kad įdomumo nesumažinčiau biggrin.gif

_____

Skaičiau...Labai gaila. Prisimenu jų tą mielą pasirodymą EV...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 22, 20:57)
doh.gif laugh.gif nu jo, su tom zviozdom niekada negali būt garantuotas ką sugalvos iškrėst biggrin.gif
---
Tai va, jei prieš porą metų toli stovėjai, tai gal ir nepastebėjai to laipsniško senstelėjimo.
Jei rimtai, tai man jis pakūdęs toks pasirodė g.gif Gal kokį sveiką gyvenimo būdą pradėjo propaguot g.gif O kai žmogus sukūsta, tai ir daugiau raukšlių pasimato.
---
smile.gif Nu žodžiu, dar nieko nesakysiu, kad įdomumo nesumažinčiau biggrin.gif

nu tai apsisukčiau ir dėčiau į kojas per visą salę biggrin.gif Dar LRT filmavo tai.. biggrin.gif
----
nu gali būt... oi, sukūdęs tai žiauriai, sakyčiau net distrofiškai unsure.gif jis dar šiaip gi laaabai smulkus..
-----
ne, gal nepasakok biggrin.gif o beje, kur tu žiūrėjai geras įgarsinimas? nes aš kur žiūriu tai katastrofa - tai iš vienur įgarsinimas ištrauktas, tai iš kitur. Vietom nieko, o kai kur tai kaip iš bačkos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 20:00)
Och, kaip nefainai verysad.gif sveik greičiau! smile.gif
———-
Oo super! smile.gif sušilsi, pas mus jau brūdasinius orus žada, tai pats tas maut į šiltus kraštus biggrin.gif dėl rūbų manyčiau kaip LT gegužę.. su aliuzija į vasarą, bet jau/dar ne vasara. O kur be Graikijos dar apkeliausit?
———

Skaičiau, kad dėl to, kad čia gali iki scenos prasibraut. Latvijoj be šansų, nes į koncertą susirenka 60tūkst žmonių

Ačiū 4u.gif , jau sveika

-----

Taip, po šiandienos oro greičiau tik noriu.
Nors va vargšė mano dukra su mama, reiks jos su šuneliu per balas braidyt...

Pakeliui sustosime Serbijos Belgrade, Makedonijos sostinėje ir Vengrijos viename mieste. Ir Slovakijoje nakvosim pakeliui, bet ten jau nešliaužiosime.
O Graikijoje būsim prie Egėjo jūros. Kas norės, galės ten likti ir ilsėtis. O kas norės 4 dienos su ekskursijomis: Atėnai, Salonikai, Skiato sala, Meteorų vienuolynas. Mes, aišku, imsim ekskursijas.

----

aaai, tada aišku. Šiaip jo, Zilnys rašė, kad Latvijoje jie galingus koncus rengia.
Bet tai pagalvojus praeitą kartą visai nuskilo. Nedaug žmonių, normali publika ir visai arti buvo galima prieiti.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 21, 23:40)
Laikykis 4u.gif Ta bjaurybė vis užpuola tave..
---
Fainai :super Gal ir tu įsimylėsi Graikiją kaip Blackkiss mirksiukas.gif
---

O lietuviško X faktoriaus nežiūri? Jetau koooks prastas šiais metais(toks vaizdas, kad vis prastyn, ir prastyn). Aš šiais metais Balsą žiūriu(o x faktorių tik per reklamas įsijungiu). Tai supratau, kad Jarutis man jį įdomesniu padarė. Kažkoks labai juokingas jis biggrin.gif Iš pradžių erzino biškį, bet dabar toks žavus katinas kniaukiantis biggrin.gif Įdomi asmenybė pasirodė. Kaip jį vadina visi ten "rokenrolu". Tai grynai toks.
O Doncė koks erzinantis pasidarė :oh Nesuprantu kas jam užėję.
---

Geriausia tai, kad aš kad ir norėdama pasiskiepyt negaliu gaut keturvalentės vakcinos. O trivalente nenoriu skiepytis. ta prasme, galvoju, jei jau skiepytis tai nuo visų 4ių virusų, o ne nuo 3jų.

Dėkui 4u.gif Taip jau yra... Dovanėlė visam gyvenimui...

------

Galbūt
Nors tam turbūt geriausia būtų sezono metu važiuoti visgi. Kad visą oro ir kitokį gerumą patirti.
Bet nors jau gražių ir labai gražių vaizdų tikiuosi. Kiek esu mačiusi nuotraukose.

------

MB žiūrėjo atrankas šiemet. Tai ir nežiūrėdama kartais kažką girdėjau.
Bet va šį savaitgalį jau kažko nebežiūrėjo.

------

mat kaip... aš ir nežinojau, kad ten dar kelios virusų atmainos yra... t. y. gripo. Ar čia nuo kažkokių kitokių dar?

------

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 23:53)

nu baisūs  blink.gif aš jau galvojau šiais laikais tokių budulių nebebūna koncuose.. kiek kartų stovimus pirkau bilietus, nu taip nepasitaikydavo doh.gif
-----

nu tai patikėk biggrin.gif vakar kai straksėjo po sceną, irgi neatrodė, kaip žmogus turintis 23 metų vaikus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif įsivaizduok, pagal vaikų amžių senelis galėtų būt  lotuliukas.gif
bet beje, vakar atrodė arba labai pavargęs, arba pasenęs..  rolleyes.gif

siaubas blink.gif
Gal tada ir gerai, kad nėjau...
Bus dar kitų kartų, tikiuosi, jau be budulių smile.gif

-------

Beje man jie tikrai jauniau nei 23 metų atrodo.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 22, 20:51)

Ai, galvojau, kad ir pernai matei biggrin.gif Kažkaip nepamenu, kad būtų pasenęs g.gif Bet ar iš vis jie Lietuvoj buvo pernai?

Man rodos, lyg užpernai. Ar pernai?
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 22, 21:20)
Nugriūsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif nors aš va panašiai BS konce, Renarsas pribėgo prie manęs į tą pusę, aš tik atgaaaal biggrin.gif nors jie niekad nieko nėra tempę į sceną, bet ką aš žinau.. biggrin.gif
——-

——-

biggrin.gif biggrin.gif Na... kaip sakoma, visada būna pirmas kartas biggrin.gif

------

Tada konce tai man normaliai atrodė. Nu bet aš kažkaip jo iš "tos" pusės nelabai ir nužiūrinėjau smile.gif

---

Aha, mačiau... unsure.gif unsure.gif
Beje, nežinojau, kad iš Brainstormų kažkas miręs yra. Apie Lordi tai taip.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 23, 18:33)
nu tai apsisukčiau ir dėčiau į kojas per visą salę biggrin.gif Dar LRT filmavo tai.. biggrin.gif
----
nu gali būt... oi, sukūdęs tai žiauriai, sakyčiau net distrofiškai  unsure.gif jis dar šiaip gi laaabai smulkus..

taip ir įsivaizduoju lolol

-------

Kiek pamenu, visada smulkus jis buvo.
Gal kokį sveiką gyvenimo būdą pradėjo? Tada svoris, būna, krenta.

Beje, į tą temą, tai mano dukra jau pusė metų vegetarė. Šiaip tai nėra labai gerai, kaip paauglei. Nes truputį kitaip ten, augantis organizmas. Ir dar jinai fizinio krūvio šiemet daug turi, 9 val per savaitę šoka. Na bet čia subtilus dalykas, prievartos čia nepritaikysi...

Beje, jos fizinio mokytoja šulėj dabar Kuzminsko Mindės motina. Jau turėjau pokalbį su ja.
Šiaip laaaabai maloni moteris atrodo. Nors mokiniai truputį kitaip sako, kad griežtoka.
Ir labai aukšta kaip moteris.
Ir Baumilų Vaidučio motina ten lietuvių k. mokytoja dirba, bet maniškę moko kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 23 spalio 2018 - 21:51
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 23, 19:33)
nu gali būt... oi, sukūdęs tai žiauriai, sakyčiau net distrofiškai  unsure.gif jis dar šiaip gi laaabai smulkus..
-----
ne, gal nepasakok biggrin.gif o beje, kur tu žiūrėjai geras įgarsinimas? nes aš kur žiūriu tai katastrofa - tai iš vienur įgarsinimas ištrauktas, tai iš kitur. Vietom nieko, o kai kur tai kaip iš bačkos biggrin.gif doh.gif

Gal kas su sveikata g.gif Na, aišku, tikėkimės, kad šiaip nuovargis ar kokios dietos.
---
Iš bačkos doh.gif laugh.gif Kiek pamenu, tai joa, buvo kažkokia serija su keistu įgarsinimu, kaip sakai - kaip iš bačkos biggrin.gif Čia kai online žiūrėjau per kažkokį rusų puslapį. Bet tiksliai nebepamenu ar tik viena tokia serija buvo, ar ir daugiau.
O nebandei siųstis per tą linką, kur LRT įgarsinimas?
https://filmux.org/6...-1-sezonas.html

Nors tiksliai nežinau ar ten galima siųstis g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 24, 00:15)
Pakeliui sustosime Serbijos Belgrade, Makedonijos sostinėje ir Vengrijos viename mieste. Ir Slovakijoje nakvosim pakeliui, bet ten jau nešliaužiosime.
O Graikijoje būsim prie Egėjo jūros. Kas norės, galės ten likti ir ilsėtis. O kas norės 4 dienos su ekskursijomis: Atėnai, Salonikai, Skiato sala, Meteorų vienuolynas. Mes, aišku, imsim ekskursijas.

----

mat kaip... aš ir nežinojau, kad ten dar kelios virusų atmainos yra... t. y. gripo. Ar čia nuo kažkokių kitokių dar?

------

Gal kokį sveiką gyvenimo būdą pradėjo? Tada svoris, būna, krenta.
-----
Beje, į tą temą, tai mano dukra jau pusė metų vegetarė. Šiaip tai nėra labai gerai, kaip paauglei. Nes truputį kitaip ten, augantis organizmas.  Ir dar jinai  fizinio krūvio šiemet daug turi, 9 val per savaitę šoka. Na bet čia subtilus dalykas, prievartos čia nepritaikysi...
------
Beje, jos fizinio mokytoja šulėj dabar Kuzminsko Mindės motina. Jau turėjau pokalbį su ja.
Šiaip laaaabai maloni moteris atrodo. Nors mokiniai truputį kitaip sako, kad griežtoka.
Ir labai aukšta kaip moteris.
Ir Baumilų Vaidučio motina ten lietuvių k. mokytoja dirba, bet maniškę moko kita.

Nu labai įdomiai aprašymas skamba. Neturėtų nuvilti smile.gif Svarbu, kad nelytų.
---
aha...deja, kad ne vienas. Mokslininkai jau prieš keletą mėnesių ar pusę metų pradeda tirti kokios virusų atmainos vyraus tuo šaltuoju sezonu ir pagal tai vakciną sukuria. Tai trivalentėj - trys įdėti, o keturvalentėj - keturi.
---
Man irgi iš karto buvo tokia mintis.
---
Nu jo, kaip paauglei gal ir nelabai gerai, kai augantis organizmas. Tada kiek girdėjau, labai dažnai kraują reik tirtis ir žiūrėt visas medžiagas kiek ko trūksta ir atitinkamai rinktis produktus. O gydytojai nesibara?
---
Ale kaip čia taip papuolė toje mokykloje biggrin.gif

O kas liečia Kuzią - girdėjot kokie pletkai dabar apie jį eina? doh.gif Eina sau, kaip aš buvau nustebus, kai perskaičiau.. Niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis taip padarytų. Galvojau jis visiškas gerietis, labai fainas atrodė. Čia vienas iš tų retų atvejų, kai nepavyksta perprast žmogaus. Žodžiu, labai likau nusivylus juo.

______

Beje, nebuvot kine šito filmo žiūrėt? smile.gif
https://www.youtube....h?v=bo_efYhYU2A

Žiauriai užkabino trailer'is ir garso takelis. Labai graži man ta daina. Kaip supratau, čia pagal tikrą istoriją kurtas. Filmas apie roko muzikanto gyvenimą ir visus juos lydinčius klystkelius.
Kas maloniai nustebino, kad Bradley Cooper'is pusę metų mokėsi grot ir visas dainas pats atliko bigsmile.gif Pasirodo, gražų balsą turi vyriokas. Man tokie filmai su muzikiniais intarpais patinka, tai jaučiu ir šitas gal visai nieko būtų. Ir įdomu kaip Lady Gaga tokiam amplua atsiskleidė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 spalio 2018 - 15:55
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2018 10 24, 16:51)

Svarbu, kad nelytų.
---
aha...deja, kad ne vienas. Mokslininkai jau prieš keletą mėnesių ar pusę metų pradeda tirti kokios virusų atmainos vyraus tuo šaltuoju sezonu ir pagal tai vakciną sukuria. Tai trivalentėj - trys įdėti, o keturvalentėj - keturi.
---

Nu jo, kaip paauglei gal ir nelabai gerai, kai augantis organizmas. Tada kiek girdėjau, labai dažnai kraują reik tirtis ir žiūrėt visas medžiagas kiek ko trūksta ir atitinkamai rinktis produktus. O gydytojai nesibara?
---
Ale kaip čia taip papuolė toje mokykloje biggrin.gif
----

O kas liečia Kuzią - girdėjot kokie pletkai dabar apie jį eina? doh.gif Eina sau, kaip aš buvau nustebus, kai perskaičiau.. Niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis taip padarytų. Galvojau jis visiškas gerietis, labai fainas atrodė. Čia vienas iš tų retų atvejų, kai nepavyksta perprast žmogaus. Žodžiu, labai likau nusivylus juo.

______

Beje, nebuvot kine šito filmo žiūrėt? smile.gif
https://www.youtube....h?v=bo_efYhYU2A

Žiauriai užkabino trailer'is ir garso takelis. Labai graži man ta daina. Kaip supratau, čia pagal tikrą istoriją kurtas. Filmas apie roko muzikanto gyvenimą ir visus juos lydinčius klystkelius.
Kas maloniai nustebino, kad Bradley Cooper'is pusę metų mokėsi grot ir visas dainas pats atliko bigsmile.gif Pasirodo, gražų balsą turi vyriokas. Man tokie filmai su muzikiniais intarpais patinka, tai jaučiu ir šitas gal visai nieko būtų. Ir įdomu kaip Lady Gaga tokiam amplua atsiskleidė.

Jo, labai norėtųsi be lietaus.

-------

mat kaip... Nesidomėjau... Tada aišku. Gali ir nenuspėti...

-------

Taigi kad barasi... Pvz. menstruacijos sutriko, sako gydytoja, tas perėjimas irgi galėjo įtakoti. Na tą reikalą po atostogų pažiūrės išsamiau.

------

apie Baumilienę tai kažkada Vaidučio interviu buvau skaičiusi.
O va Kuzminskienė nustebino. Sakė, buvo Mindė šiemet ir į mokyklą užsukęs, pas motiną, kaip supratau. Dar skaičiau, kad jo tėvai, labiau motina, kažkokį lyg ir labdaros fondą įkūrė.

O dėl tų gandų tai ir aš apakusi. Va šiandien mačiau vėl nauji straipsniai, bet dar neskaičiau.
Tikrai nebūčiau ant jo pagalvojus, jis man toks absoliutus gerietis atrodo...

-----
Mačiau. Man laaabai patiko. Tą patį vakarą pergalvojus užsinorėjau dar kartą pažiūrėt. Tik laiko nelabai, o ir kaip tyčia kitų filmų norimų daug rodo/rodys.
Lady Gaga man labiausiai ir patiko. Ir muzikine prasme save atskleidė iš gerosios pusės. Ir pačią personažę įsimylėjau, na labiau iki šlovės, paskui jinai gan pasikeitė, nebe tiek ir įtikinama.
Bet filmas stiprus ir gražus, verta pažiūrėti. Manau, tikrai galima tikėtis Oskarų nominacijų.

Papildyta:

P.S. Tuktuke, muzikos tame filme labai daug. Tai turėtų patikti. Yra visas garso takelis jei naudoji Spotify. Na ir kažkur kitur parsisiųsti turėtų būti garso takelis.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 24, 18:36)
Taigi kad barasi... Pvz. menstruacijos sutriko, sako gydytoja, tas perėjimas irgi galėjo įtakoti. Na tą reikalą po atostogų pažiūrės išsamiau.

------

O dėl tų gandų tai ir aš apakusi. Va šiandien mačiau vėl nauji straipsniai, bet dar neskaičiau.
Tikrai nebūčiau ant jo pagalvojus, jis man toks absoliutus gerietis atrodo...

-----
Mačiau. Man laaabai patiko. Tą patį vakarą pergalvojus užsinorėjau dar kartą pažiūrėt. Tik laiko nelabai, o ir kaip tyčia kitų filmų norimų daug rodo/rodys.
Lady Gaga man labiausiai ir patiko. Ir muzikine prasme save atskleidė iš gerosios pusės. Ir pačią personažę įsimylėjau, na labiau iki šlovės, paskui jinai gan pasikeitė, nebe tiek ir įtikinama.
Bet filmas stiprus ir gražus, verta pažiūrėti. Manau, tikrai galima tikėtis Oskarų nominacijų.
----
P.S. Tuktuke, muzikos tame filme labai daug. Tai turėtų patikti. Yra  visas garso takelis jei naudoji Spotify. Na ir kažkur kitur parsisiųsti turėtų būti garso takelis.

oi.. čia jau nelabai gerai. Įsivaizduoju kaip dabar tau sunku susikalbėt turėtų būt, kai ta paauglystė atėjus unsure.gif
---
Tai va, nu atrodė, kas jau kas, bet jis tai toks minkštas ir pūkuotas doh.gif Grynai čia kaip sako - tyli kiaulė gilią šaknį knisa doh.gif Dar svarbiausia, kad kaip ir apkaltino tą žmoną dėl skyrybų doh.gif
---
Nu tada gal tikrai reiks nutaikyt progą pažiūrėt. Aš kai tik per teliką reklamą pamačiau(tiksliau net ne pamačiau, bet išgirdau) Tai kai išgirdau tos dainos ištrauką, iš karto pagalvojau, kad čia jau kažkas tokio. Pasirodė žiauriai stipri daina emocine prasme. Paskui visą išgirdau, tai vaaau.. wub.gif

Nežinau ar matei, bet Monika su Jaručiu perdainavę tą dainą yra:
https://www.youtube....h?v=E6Ly04qwAt0

Aišku, iki Lady Gagos toli, bet vistiek neblogai. Šiaip jau seniai negirdėjau jos savo balsą normaliai pademonstruojant, nes visokiom nesąmonėm užsiima pastaruoju metu doh.gif Kažkaip po x faktoriaus ne tuo keliu pasuko, man atrodo, ir nusivažiavo su kūryba..
---
Aha, planuoju parsisiųst. Sakiau daugiau dainų paklausysiu prieš tai, nes dabar tik tą vieną pagrindinę girdėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 spalio 2018 - 17:46
Tuktuke, paskaičiau ką tik ką Janušonytė apie Kuzią rašo blink.gif blink.gif blink.gif
Negaliu patikėt blink.gif Jei iš tiesų taip..
O atrodė kaip absoliutus angelas...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 24, 18:45)
Įsivaizduoju kaip dabar tau sunku susikalbėt turėtų būt, kai ta paauglystė atėjus unsure.gif
---
Tai va, nu atrodė, kas jau kas, bet jis tai toks minkštas ir pūkuotas doh.gif Grynai čia kaip sako - tyli kiaulė gilią šaknį knisa doh.gif Dar svarbiausia, kad kaip ir apkaltino tą žmoną dėl skyrybų doh.gif
---
Nu tada gal tikrai reiks nutaikyt progą pažiūrėt. Aš kai tik per teliką reklamą pamačiau(tiksliau net ne pamačiau, bet išgirdau) Tai kai išgirdau tos dainos ištrauką, iš karto pagalvojau, kad čia jau kažkas tokio. Pasirodė žiauriai stipri daina emocine prasme. Paskui visą išgirdau, tai vaaau..  wub.gif
------
Nežinau ar matei, bet Monika su Jaručiu perdainavę tą dainą yra:
https://www.youtube....h?v=E6Ly04qwAt0

Aišku, iki Lady Gagos toli, bet vistiek neblogai. Šiaip jau seniai negirdėjau jos savo balsą normaliai pademonstruojant, nes visokiom nesąmonėm užsiima pastaruoju metu doh.gif Kažkaip po x faktoriaus ne tuo keliu pasuko, man atrodo, ir nusivažiavo su kūryba..
---
Aha, planuoju parsisiųst. Sakiau daugiau dainų paklausysiu prieš tai, nes dabar tik tą vieną pagrindinę girdėjau smile.gif

tai jau taip, būna visko...

-------

o dar paskutiniu metu vienu iš mano mėgstamiausių krepšininkų buvo patapęs... kaip asmenybė labiau.
Eina sau...

-----

Jo labai stipri, ypač filmo konstekste.

-----

Aha, tikrai fainai.
Bet šiaip tai ji man nebepatinka. Kaip asmenybė. Tokia kukli, paprasta mergaitė buvo, o paskui kažkaip visai sužvaigždėjo. Tai ir jos dainų nesinori klausyti, tiesą pasakius.

------

Aš tavo vietoje tai geriau filme pažiūrėčiau, jei galvoji eiti, paskui parsisiųsčiau. Nes dainos tai gali siužetą išduoti, ypač viena. Finalinė filmo daina dar labai stipri.

Šiaip čia trečias šios istorijos perpastatymas. Nors pirmųjų tai net nenorėčiau žiūrėti, įtariu, kad Lady Gaga gaivališkumo ir charizmos čia nemažai įnešė. Aišku, ir atrodo šis pastatymas šiuolaikiškai. Netgi gyvenimiškai tam tikra prasme.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 24, 19:57)
Tuktuke, paskaičiau ką tik ką Janušonytė apie Kuzią rašo  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Negaliu patikėt  blink.gif  Jei iš tiesų taip..
O atrodė kaip absoliutus angelas...

Nu.. doh.gif Žiauru. Gaila man tos Eglės..
Komentaruose kai kurie rašė, kad tipo per mergvakarį jis prisidirbo. Šiuo atveju gal tai tik pletkai, bet kaip sakoma, jie iš nieko negimsta. Jis tik tylėtų ir nieko nebesakytų, nes kai prasideda kaltinimai kitos pusės, tai jau virš visko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 24, 20:06)
o dar paskutiniu metu vienu iš mano mėgstamiausių krepšininkų buvo patapęs... kaip asmenybė labiau.
Eina sau...

-----

Bet šiaip tai ji man nebepatinka. Kaip asmenybė. Tokia kukli, paprasta mergaitė buvo, o paskui kažkaip visai sužvaigždėjo. Tai ir jos dainų nesinori klausyti, tiesą pasakius.

------

Aš tavo vietoje tai geriau filme pažiūrėčiau, jei galvoji eiti, paskui parsisiųsčiau. Nes dainos tai gali siužetą išduoti, ypač viena. Finalinė filmo daina dar labai stipri.

Šiaip čia trečias šios istorijos perpastatymas. Nors pirmųjų tai net nenorėčiau žiūrėti, įtariu, kad Lady Gaga gaivališkumo ir charizmos čia nemažai įnešė. Aišku, ir atrodo šis pastatymas šiuolaikiškai. Netgi gyvenimiškai tam tikra prasme.

Aha, ir man doh.gif Visada toks mandagus, arba kai reikdavo pakalbėt po kokių blogų rungtynių, tai jis niekad nebūdavo susiraukęs ar piktas, visada maloniai atsakydavo. Žodžiu, nuvylė kaip nežinau kas. Ir kas svarbiausia, susinervinau, jog nepavyko blogiečio atskirt doh.gif Kažkaip dažniausiai nujaučiu, o čia va ir nepavyko doh.gif Radaras sugedo biggrin.gif
---
Mhm, kažkas ją labai sugadino po to x faktoriaus. Nebeatpažįstama tapo :oh Aš kiek išgirstu kur prekybcentry ar kitur.
---
aa.. Gerai, kad pasakei, tada reiks pirmiau filmą pažiūrėt.

Skaičiau, kad čia trečias pastatymas drinks_cheers.gif Jau vien tuose kadruose man patinka kaip ji atrodo/vaidina. Kažką tokio tikrai turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 24, 19:21)
Nu.. doh.gif Žiauru. Gaila man tos Eglės..

------

. Ir kas svarbiausia, susinervinau, jog nepavyko blogiečio atskirt doh.gif Kažkaip dažniausiai nujaučiu, o čia va ir nepavyko doh.gif Radaras sugedo biggrin.gif
---

aa.. Gerai, kad pasakei, tada reiks pirmiau filmą pažiūrėt.

Skaičiau, kad čia trečias pastatymas drinks_cheers.gif Jau vien tuose kadruose man patinka kaip ji atrodo/vaidina. Kažką tokio tikrai turi smile.gif

Jo...

----

lol Nu visko pasitaiko ir su tais radarais smile.gif
Nors man iki šiol sunku patikėti...

Ai, iš viso kaip be ryšio, kai santykius taip visa Lietuva naršo, kai pagalvoji.

------

Aš juk nebuvau niekad Gagos gerbėja. Bet tame filme... na labai įdomus šarmingas personažas. "Kitokia" gerąja prasme.
Ir plius tikrai puiki muzika.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 24, 21:34)
Ai, iš viso kaip be ryšio, kai santykius taip visa Lietuva naršo, kai pagalvoji.

------

Aš juk nebuvau niekad Gagos gerbėja. Bet tame filme... na labai įdomus šarmingas personažas. "Kitokia" gerąja prasme.
Ir plius tikrai puiki muzika.

Tas tai taip, bet kad pats jis ir prisidėjo prie to naršymo - būtų nerašęs tos savo žinutės fb ar kur ten, kur ją apkaltino, kad vaikų nenorėjo, o tik karjeros, tai gal ir būtų tyliai viskas praėję. Bet matyt draugės neapsikentė, norėjo apgint ją g.gif Gal žino, kad jai biškį per žema santykius aiškintis per spaudą. Nes žmonės ir būtų galvoję, kad va jis tai vargšiukas doh.gif
---

Žiūrinėjau truputį ištraukas youtube, tai man kažkuo primena vieną mano mylimą filmą "Once" (tu turbūt jo nežiūrėjus, ane?) Tai įtariu, kad tikrai turėtų man ir šitas patikti smile.gif
Man irgi Gaga tokia nelabai pažįstama, na žinau ten tas jos pagrindines dainas, bet kažkaip niekad apie ją daugiau nepasidomėdavau.
Ir pvz man toks vaizdas, kad ji tame filme daug gražesnė nei tada, kai būna labai prisimOkiažinus realybėje biggrin.gif Atrodo, kad net nežinojau kaip ji iš tikrųjų atrodo - man tame filme ji kaip koks naujas žmogus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 spalio 2018 - 19:49
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 24, 20:46)

Žiūrinėjau truputį ištraukas youtube, tai man kažkuo primena vieną mano mylimą filmą "Once" (tu turbūt jo nežiūrėjus, ane?) Tai įtariu, kad tikrai turėtų man ir šitas patikti smile.gif
Man irgi Gaga tokia nelabai pažįstama, na žinau ten tas jos pagrindines dainas, bet kažkaip niekad apie ją daugiau nepasidomėdavau.
Ir pvz man toks vaizdas, kad ji tame filme daug gražesnė nei tada, kai būna labai prisimOkiažinus realybėje biggrin.gif Atrodo, kad net nežinojau kaip ji iš tikrųjų atrodo - man tame filme ji kaip koks naujas žmogus biggrin.gif

Žiūrėjau aš Once. Nors... atvirai sakant, man man vis vidutiniškai...

O Lady Gaga tai man irgi filme žyyymiai gražesnė. Ir nerealiai charizmatiška.
Po filmo būtent tokią man ją ir norėtųsi dabar matyti. Vat gerai sakai, kaip naujas žmogus.

Jeigu tau tokie įspūdžiai žiūrint anonsą, manau, filmas irgi tikrai patiks.
Atsakyti