Labas
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 20:00)
Och, kaip nefainai

sveik greičiau!

-
Oo super!

sušilsi, pas mus jau brūdasinius orus žada, tai pats tas maut į šiltus kraštus

dėl rūbų manyčiau kaip LT gegužę.. su aliuzija į vasarą, bet jau/dar ne vasara. O kur be Graikijos dar apkeliausit?
Skaičiau, kad dėl to, kad čia gali iki scenos prasibraut. Latvijoj be šansų, nes į koncertą susirenka 60tūkst žmonių
Ačiū

, jau sveika
-----
Taip, po šiandienos oro greičiau tik noriu.
Nors va vargšė mano dukra su mama, reiks jos su šuneliu per balas braidyt...
Pakeliui sustosime Serbijos Belgrade, Makedonijos sostinėje ir Vengrijos viename mieste. Ir Slovakijoje nakvosim pakeliui, bet ten jau nešliaužiosime.
O Graikijoje būsim prie Egėjo jūros. Kas norės, galės ten likti ir ilsėtis. O kas norės 4 dienos su ekskursijomis: Atėnai, Salonikai, Skiato sala, Meteorų vienuolynas. Mes, aišku, imsim ekskursijas.
----
aaai, tada aišku. Šiaip jo, Zilnys rašė, kad Latvijoje jie galingus koncus rengia.
Bet tai pagalvojus praeitą kartą visai nuskilo. Nedaug žmonių, normali publika ir visai arti buvo galima prieiti.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 21, 23:40)
Laikykis

Ta bjaurybė vis užpuola tave..
---
Fainai :super Gal ir tu įsimylėsi Graikiją kaip Blackkiss
---
O lietuviško X faktoriaus nežiūri? Jetau koooks prastas šiais metais(toks vaizdas, kad vis prastyn, ir prastyn). Aš šiais metais Balsą žiūriu(o x faktorių tik per reklamas įsijungiu). Tai supratau, kad Jarutis man jį įdomesniu padarė. Kažkoks labai juokingas jis

Iš pradžių erzino biškį, bet dabar toks žavus katinas kniaukiantis

Įdomi asmenybė pasirodė. Kaip jį vadina visi ten "rokenrolu". Tai grynai toks.
O Doncė koks erzinantis pasidarė :oh Nesuprantu kas jam užėję.
---
Geriausia tai, kad aš kad ir norėdama pasiskiepyt negaliu gaut keturvalentės vakcinos. O trivalente nenoriu skiepytis. ta prasme, galvoju, jei jau skiepytis tai nuo visų 4ių virusų, o ne nuo 3jų.
Dėkui

Taip jau yra... Dovanėlė visam gyvenimui...
------
Galbūt
Nors tam turbūt geriausia būtų sezono metu važiuoti visgi. Kad visą oro ir kitokį gerumą patirti.
Bet nors jau gražių ir labai gražių vaizdų tikiuosi. Kiek esu mačiusi nuotraukose.
------
MB žiūrėjo atrankas šiemet. Tai ir nežiūrėdama kartais kažką girdėjau.
Bet va šį savaitgalį jau kažko nebežiūrėjo.
------
mat kaip... aš ir nežinojau, kad ten dar kelios virusų atmainos yra... t. y. gripo. Ar čia nuo kažkokių kitokių dar?
------
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 21, 23:53)
nu baisūs

aš jau galvojau šiais laikais tokių budulių nebebūna koncuose.. kiek kartų stovimus pirkau bilietus, nu taip nepasitaikydavo

-----
nu tai patikėk

vakar kai straksėjo po sceną, irgi neatrodė, kaip žmogus turintis 23 metų vaikus

įsivaizduok, pagal vaikų amžių senelis galėtų būt

bet beje, vakar atrodė arba labai pavargęs, arba pasenęs..
siaubas
Gal tada ir gerai, kad nėjau...
Bus dar kitų kartų, tikiuosi, jau be budulių
-------
Beje man jie tikrai jauniau nei 23 metų atrodo.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 22, 20:51)
Ai, galvojau, kad ir pernai matei

Kažkaip nepamenu, kad būtų pasenęs

Bet ar iš vis jie Lietuvoj buvo pernai?
Man rodos, lyg užpernai. Ar pernai?
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 22, 21:20)
Nugriūsiu

nors aš va panašiai BS konce, Renarsas pribėgo prie manęs į tą pusę, aš tik atgaaaal

nors jie niekad nieko nėra tempę į sceną, bet ką aš žinau..
-
Nea, buvo prieš du su pusę metų (jei tikėt jais, nes aš tai išvis neatsimenu kada

) tada aš toli labai stovėjau.. nu bet pvz raindrops dainoj labai jau jaunai neatrodė...
-
O miargai matėt mirė Walters (iš Walters &Kazha dueto.. kažkaip šoke buvau.. atsimenu dalyvavo dae visai visai jaunučiai buvo.. bet šiaip pagalvojau kiek EV dalyvių mirė jauni po EV - Walters, po to iš Lordi, iš Brainstormų.. aš aišku suprantu, kad atsitiktinumas, nu bet...

Na... kaip sakoma, visada būna pirmas kartas
------
Tada konce tai man normaliai atrodė. Nu bet aš kažkaip jo iš "tos" pusės nelabai ir nužiūrinėjau
---
Aha, mačiau...
Beje, nežinojau, kad iš Brainstormų kažkas miręs yra. Apie Lordi tai taip.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2018 10 23, 18:33)
nu tai apsisukčiau ir dėčiau į kojas per visą salę

Dar LRT filmavo tai..

----
nu gali būt... oi, sukūdęs tai žiauriai, sakyčiau net distrofiškai

jis dar šiaip gi laaabai smulkus..
taip ir įsivaizduoju lolol
-------
Kiek pamenu, visada smulkus jis buvo.
Gal kokį sveiką gyvenimo būdą pradėjo? Tada svoris, būna, krenta.
Beje, į tą temą, tai mano dukra jau pusė metų vegetarė. Šiaip tai nėra labai gerai, kaip paauglei. Nes truputį kitaip ten, augantis organizmas. Ir dar jinai fizinio krūvio šiemet daug turi, 9 val per savaitę šoka. Na bet čia subtilus dalykas, prievartos čia nepritaikysi...
Beje, jos fizinio mokytoja šulėj dabar Kuzminsko Mindės motina. Jau turėjau pokalbį su ja.
Šiaip laaaabai maloni moteris atrodo. Nors mokiniai truputį kitaip sako, kad griežtoka.
Ir labai aukšta kaip moteris.
Ir Baumilų Vaidučio motina ten lietuvių k. mokytoja dirba, bet maniškę moko kita.