Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas

QUOTE(tuktuk @ 2018 11 06, 13:31)

Papasakok daugiau kas labiausiai sužavėjo, kaip oras pakliuvo? Kaip tik tuo tarpu Italiją potvyniai siaubė, dar pagalvojau, kaži kaip Graikijoj.
---

O Lenkijoj kada koncertas?

Grįžus buvo intensyvi savaitė, tai atsakau tik dabar.
Šiaip pridariau krūvą nuotraukų, bet nežinau kaip jas įkelti čia, kai nebėra nemokų photobucket'ų ir pan., nebesinaudoju jais.
Galiu atsiųsti į AŽ savo instragramo vardą, galėtumėt pasižiūrėti, tas pats galioja ir blackkiss, jei nori.

O su oru mums laaaabai pasisekė. Tos 4 dienos Graikijoje ir dar viena grįžtant Vengrijoje buvo šiltos, vasariškos, su trumpom rankovėm vaikščiojom. Atėnuose Akropolyje ant kalno net buvo per karšta, mat jokio vėjo, o buvo apie 26-27 laipsn. gal.
Tai Akropolis ir aplamai Atėnai, kaip nebūtų keista, man patiko labiau nei Roma su savo Koliziejais. Na ir prasmė šių statinių šiaip kita. Ir Atėnuose kažkaip šviesiau. Va pati miesto pradžia tai be galo šiukšlina pasirodė, girdėjau, kad Graikijoje šiukšlių netrūksta. Bet, aišku, ne visur jų yra. O Atėnų centras tai simpatiškas. Turbūt labai daug prie bendros nuotaikos/įspūdžio ir puikus oras prisidėjo.

O va Salonikai, antras pagal dydį Graikijos miestas, patiko dar labiau už Atėnus, ten tikrai norėčiau grįžti. Šviesesnis, modernesnis, kažkoks vakarietiškesnis miestas, ir, svarbiausia, prie jūros, labai graži pakrantė. Tik buvo rūkas, kai mes lankėmės, tai nuotraukose jūra rūke paskendusi.

Turėjom nerealų, geriausią kada nors plaukimą plaivu į Skiato salą su superiniu kapitonu. Ir nešalta palyginus buvo plaukti. Gal pirmą kartą nesušąlau. Ir visą kelią norintieji galėjo dainuoti, šokti. Kapitonas tas mokė sirtakį, nors mūsų grupė jau prieš tai vakare viešbutyje su sirtakiu apšilusi buvo, turėjom graikišką vakarą su užsakytais šokėjais. Kelis kartus laive gavome tekilos, aišku, ne už dyka, už šaukimą, šokius ir dainas. Fainai, kad laive buvo 2 lietuvių grupės, mūsų ir Grūdos, o ta Grūdos grupė tai labai daugiška, gal net už mūsų fainesnė. Ir dar 3 lenkų moksleivių, iki 18 metų, bet daug ir jaunesnių. Tai galinėjomės su lietuviškomis/lenkiškomis dainomis etc. Nors amžiaus skirtumas, bet faini vaikai, į šokius ir dainas visi įsitraukėm.

Skiato sala labai faina, labai gražūs vaizdai plaukiant. Ir pats miestas žavus. Truputį pavaikščiojom ten, paskui nuplukdė į pliažą. Kas norėjo , galėjo maudytis. Na vanduo nelabai šiltas, apie 16-17, bet bent pabraidžiau. Skaidrus vanduo, smulkus smėlis, pajaučiau vėl, vasarą.

Dar buvom vienuolyne kalnuose, ten, atvirai sakant, mažiausiai patiko iš šių 4 dienų. Monserat vienuolynas man kažkaip fainiausias.

Viešbutyje, kadangi sezonas jau pasibaigęs, buvom vieninteliai svečiai. 42 žm + 3 "įgula".
Beje, turėjau pačią geriausią kelionių vadovę kada nors. Jinai buvusi graikų kalbos dėstytoja universitete ir jau 20 metų papildomai uždarbiauja lydėdama keliones į Graikiją. Bet tai žiniųųųųųų bagažas, na čia jos šalis, kaip sakė, gal dėl to, į vieną susikoncentravusi, ir tikrai tą šalį ir tą darbą myli. Aš jau mėgėja paklausyt pasakojimų, bet net man buvo perdaug, ypač autobuse. Tai kartais nebeįsigilindavau. Labai gaila, kad čia jos paskutinė kelionė, po jos pasakė, išeina į pensiją. Nors beje, pagal amžių labai net jaunatviška. Na ir šiaip kaip asmenybė labai šauni moteriškė, daugiau tokių.

Grįžtant prie viešbučio, tai pirmą kartą taip arti jūros gyvenom. Na Portugalijoje irgi buvo netoli, b et vos vos toliau, be to konkrečiu atveju gal 8 aukšte, tai kitaip. O čia atsidarai balkoną ir jūros ošimą girdi wub.gif

Kai kas maudėsi ir prie viešbučio. Kas mėgsta ir šalčiau.

Labai skanus graikiškas maistas, mano Nr. 2 mėgstamiausias dabar, po itališko. Patiko, kad davė daug daržovių, ir didelė patiekalų įvairovė, palepino mus viešbutyje. Turėjom pusryčius ir vakarienes, tai mieste beveik nevalgėm.

Palikom, Graikojoje vasarą, nokstančius persimonus ir sprogstančius granatus. Nors, kaip sakiau, mums su oru labai pasisekė. Praeitą savaitgalį Atėnuose buvo draugė, postino nuotraukas, tai jau su striuke.

Dar pakeliui susipažinom šiek tiek su Serbijos ir Makedonijos sostinėmis, mano pirmas kartas už EU ribų. Dabar tai jau kažkaip keista, kai reikia ir pinigus keistis, kurių paskui LT nebūtų net kur priduoti. Ir internetai/skambučiai už EU ribų nesveitiškai brangūs, jei ten kažkokokių jų kortelių nenusiperki, net nesidomėjom, kaip tose konkrečiai šalyse daryti.

Grįždami užsukom į žavų Vengrijos miestą prie Serbijos sienos. Su krūva įdomių skulptūrų.

Slovakijoje nakvojom 2 naktis, bet tik nakvojom, vieną vakarą ėjom į prekybos centrą ten, tai pamatėm tamsoje kelis pastatus smile.gif Šiaip Slovakija gal labiausiai iš tų visų panašumų į Lietuvą turi.
Beje, Slovakijos viešbutyje antrą naktį man su MB labai nusikilo. Nors tas pats viešbutis, grįžtant mes gavom liiukso numerį su sukūrine vonia smile.gif Mes vieninteliai. Kiek suprantu, tų paprastų jiems nebeužteko.

Jeigu dar kas įdomu, klauskit.

Dabar suprantu, kodėl blackkiss Graikija taip patinka mirksiukas.gif

------
Lenkijoje koncas liepos 12 d.
Berods biggrin.gif

Nusipirkau bilietą grįžusi. Stovimos vietos GA su išankstiniu įėjimu. Draugės, su kuriomis važiuosiu baisiai nori kuo arčiau, tai stovėsim ten gerokai iš anksto.
Jau ir viešbutį Varšuvoje jos rezervavo, šiaip gerai, nes labai padoria kaina ir geroj vietoj rado. Tai dabar ramu. Reiks tik nuvykti, važiuosim autiku, kur iš stoties veža. Beje, dvi iš mūsų trijų bus kaunietės.

Atsakyti
labas, merdžynos smile.gif
sorry vėl kažkaip dingau doh.gif kaip gyvenat? smile.gif neužpuolė rudeninės depresijos?
mane tai labai šokiravo Nekrošiaus mirtis unsure.gif atrodo, juk nei pažinojau žmogaus, nei ką, bet va labai paveikė... atrodo pusę teatro su savim išsinešė.. baisu - va kątik gi buvau 4dnį susitikime su režisieriais Mažajam Teatre, kalbėjo, juokavo, ir va taip staigiai po kelių dienų nebėr žmogaus.. kažkaip iki šiol nesitiki.

QUOTE(Ingėnas @ 2018 10 23, 22:15)
, Meteorų vienuolynas. Mes, aišku, imsim ekskursijas.
----
Nors tam turbūt geriausia būtų sezono metu važiuoti visgi. Kad visą oro ir kitokį gerumą patirti.
Bet nors jau gražių ir labai gražių vaizdų tikiuosi. Kiek esu mačiusi nuotraukose.
------
Man rodos, lyg užpernai. Ar  pernai?
----
Beje, nežinojau, kad iš Brainstormų kažkas miręs yra. Apie Lordi tai taip.
-------
Beje, į tą temą, tai mano dukra jau pusė metų vegetarė. Šiaip tai nėra labai gerai, kaip paauglei. Nes truputį kitaip ten, augantis organizmas.  Ir dar jinai  fizinio krūvio šiemet daug turi, 9 val per savaitę šoka. Na bet čia subtilus dalykas, prievartos čia nepritaikysi...

oi ten tai kažkokia stebuklinga atmosfera ore sklando wub.gif
------
nu.. sezono metu, asmeniškai man, gerokai per karšta.. aš sunkiai karštį pakeliu, tai man tiek +35-40 - peilis būtų biggrin.gif
-----
aga, prieš du metus
-----
Maris lyg tai, nepamenu tiksliai vardo?
-----
ta mėsa irgi nesveika, jau daug tyrimų įrodė smile.gif tiesiog tik tiek, kad labai reik žiūrėt maistą, kad gautų daug reikalingų elementų vietoj mėsos - daug ankštinių daržovių, kiek pamenu, reik
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2018 10 24, 15:51)
O nebandei siųstis per tą linką, kur LRT įgarsinimas?
https://filmux.org/6...-1-sezonas.html
----

O kas liečia Kuzią - girdėjot kokie pletkai dabar apie jį eina? doh.gif Eina sau, kaip aš buvau nustebus, kai perskaičiau.. Niekad nebūčiau pagalvojus, kad jis taip padarytų. Galvojau jis visiškas gerietis, labai fainas atrodė. Čia vienas iš tų retų atvejų, kai nepavyksta perprast žmogaus. Žodžiu, labai likau nusivylus juo.
_____
Beje, nebuvot kine šito filmo žiūrėt? smile.gif

kad kaži ar iš ten parsisiųsi g.gif
----
bet šakės, toks angeločikas atrodė biggrin.gif
-----
nea, bet kolegė matė sakė fainas smile.gif aš nežiūrėsiu, nes biškį grūzinantis, nenoriu šiuo metu tokio smile.gif noriu va į Bohemijos Rapsodiją nueit bigsmile.gif nematėt?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 11 13, 19:30)
Galiu atsiųsti į AŽ savo instragramo vardą, galėtumėt pasižiūrėti, tas pats galioja ir blackkiss, jei nori.
----
Tai Akropolis ir aplamai Atėnai, kaip nebūtų keista, man patiko labiau nei Roma su savo Koliziejais.
----
O va Salonikai, antras pagal dydį Graikijos miestas, patiko dar labiau už Atėnus, ten tikrai norėčiau grįžti. Šviesesnis, modernesnis, kažkoks vakarietiškesnis miestas, ir, svarbiausia, prie jūros, labai graži pakrantė. Tik buvo rūkas, kai mes lankėmės, tai nuotraukose jūra rūke paskendusi.
----
Fainai, kad laive buvo 2 lietuvių grupės, mūsų ir Grūdos, o ta Grūdos grupė tai labai daugiška, gal net už mūsų fainesnė. Ir dar 3 lenkų moksleivių, iki 18 metų, bet daug ir jaunesnių. Tai galinėjomės su lietuviškomis/lenkiškomis dainomis etc. Nors amžiaus skirtumas, bet faini vaikai, į šokius ir dainas visi įsitraukėm.
-----
Skiato sala labai faina, labai gražūs vaizdai plaukiant. Ir pats miestas žavus. Truputį pavaikščiojom ten, paskui nuplukdė į pliažą. Kas norėjo , galėjo maudytis. Na vanduo nelabai šiltas, apie 16-17, bet bent pabraidžiau. Skaidrus vanduo, smulkus smėlis, pajaučiau vėl, vasarą.
-----
Labai gaila, kad čia jos paskutinė kelionė, po jos pasakė, išeina į pensiją. Nors beje, pagal amžių labai net jaunatviška. Na ir šiaip kaip asmenybė labai šauni moteriškė, daugiau tokių.
-----
Labai skanus graikiškas maistas, mano Nr. 2 mėgstamiausias dabar, po itališko. Patiko, kad davė daug daržovių, ir didelė patiekalų įvairovė, palepino mus viešbutyje.
-----
Palikom, Graikojoje vasarą, nokstančius persimonus ir sprogstančius granatus. Nors, kaip sakiau, mums su oru labai pasisekė. Praeitą savaitgalį Atėnuose buvo draugė, postino  nuotraukas, tai jau su striuke.
-----
Dar pakeliui susipažinom šiek tiek su Serbijos ir Makedonijos sostinėmis, mano pirmas kartas už EU ribų.
------
Dabar suprantu, kodėl blackkiss Graikija taip patinka 
------
Nusipirkau bilietą grįžusi. Stovimos vietos GA su išankstiniu įėjimu. Draugės, su kuriomis važiuosiu baisiai nori kuo arčiau, tai stovėsim ten gerokai iš anksto.
Jau ir viešbutį Varšuvoje jos rezervavo, šiaip gerai, nes labai padoria kaina ir geroj vietoj rado. Tai dabar ramu. Reiks tik nuvykti, važiuosim autiku, kur iš stoties veža. Beje, dvi iš mūsų trijų bus kaunietės.

žinoma, labai norėčiau pamatyt nuotraukų wub.gif bigsmile.gif
-----
eik jau?? blink.gif aš Romoj nebuvus tiesa, bet Atėnai man labai nepatiko 4u.gif bet džiaugiaus, kad nuvariau, nes vat Akropolis labai pakerėjo mane wub.gif kažkokia irgi neapsakoma aura (nors va ne visi pajuto).. atsisėdau prie to Partenono ant akmens, iir toooks geras jausmas apėmė, dar tas vėjas tarp kolonų.. atrodo būčiau sėdėjus ir sėdėjus biggrin.gif neerzino ir tos minios, net negirdėjau jų..
----
Salonikai ir man nepalyginamai labiau patiko
-----
labai džiugu, kad normalūs, aš va dėl ko vis vengiu autobusinių kelionių, kad nežinai, kokia grupė susirinks g.gif bijau aš tų budulinių biggrin.gif
----
jaukios tos jų salos labai wub.gif jei dar mažiau turistinė..
-----
tai gal dar nėr visai pensininkė, tiesiog iš tos srities išeina? kelionės vargina, ypač kai tai tapę darbu, o ne atostogomis
----
tikrai taip - ir skanus ir sveikas smile.gif vat ko pasiilgstu, tai pasiilgstu.. aišku niekas nedraudžia namie pasigamint, bet kur tau.. biggrin.gif
----
ten labai svyruojantys orai tokiu metu - po kelių dienų vėl gali būt šilta biggrin.gif čia kaip mes pavasary buvo - viena diena 20, kita 16, po to 24 biggrin.gif
----
ir kaip, ar patiko?
----
aha, vat Graikija arba užkabina, arba ne..
----
valiooo, turėsi ko laukti dabar smile.gif smagu, kai yra su kuo vykt.. aš va labai noriu į Metallicą, bet nė vieno iš draugų net LT į juos nenusitempčiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2018 11 22, 20:45)
lsorry vėl kažkaip dingau doh.gif kaip gyvenat? smile.gif neužpuolė rudeninės depresijos?

-------
mane tai labai šokiravo Nekrošiaus mirtis  unsure.gif atrodo, juk nei pažinojau žmogaus, nei ką, bet va labai paveikė... atrodo pusę teatro su savim išsinešė.. baisu - va kątik gi buvau 4dnį susitikime su režisieriais Mažajam Teatre, kalbėjo, juokavo, ir va taip staigiai po kelių dienų nebėr žmogaus.. kažkaip iki šiol nesitiki.

-------

nea, bet kolegė matė sakė fainas smile.gif aš nežiūrėsiu, nes biškį grūzinantis, nenoriu šiuo metu tokio smile.gif noriu va į Bohemijos Rapsodiją nueit  bigsmile.gif nematėt?

Na... man ruduo pats nemėgstamiausias metas, jokia čia paslaptis. Depresovas metas... Saulės ir šviesos man reikia. Mirtinai.
Gerai, kad dabar sausa, laukiu jau pirmo sniego.

------

Tai įsivaizduoju... Ypač jeigu net dar matei jį taip neseniai blink.gif unsure.gif ...

------

Na nesakyčiau, kad grūzinantis. Lūdesio žinoma yra, bet pavadinčiau tyru liūdesiu.
Man pačiai keista, kaip Lady Gaga aš ten įsimylėjau smile.gif Kažkaip prilipo ji man idealiai prie šio vaidmens.

Rapsodiją irgi seniai planuoju pasižiūrėti, bet vis laiko nerandu. Gal kitą savaitę pagaliau išsikrapštysiu, kol dar rodo. Nes tokį filmą, manau, būtinai kinoteatre būtina žiūrėti. Pirmą kartą.

Šiaip šį rudenį iš viso labai daug mane dominčių filmų kino teatruose. Norėjau dar "Pirmasis žmogus" pasižiūrėti, bet matau, kad jau nespėjau. Na bet tą kada nors atsisiųsiu.
Paskui labai laukiau Spragtuko ekranizacijos, bet skaičiau atsiliepimus, kad labai jau prasta, tai neisiu.
Ir iš pačių naujausių noriu pažiūrėti Widows bei Colette, tie abu filmai turi būti geri. Bet, įtariu, juos gal visgi parsisiųsiu.

BEJE! Aš po nebežinau po kiek metų su rekomendacijomis trumpą serialą pasižiūrėjau smile.gif 8 tik serijų, bet kooooks geras! Sharp Objects su Amy Adams. Kažkaip įtariu, kad bent tuktukei jis turėtų patikti. Jeigu nebus per liūdnas. Nes, nors ir nerealiai įtraukė, per 3 vakarus sužiūrėjau vos atsilplėšdama miegoti, pabaigoje liūdesį iššaukė... Bet kaip filmas, savo atmosfera ir ypač vaidyba laabai stiprus.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 11 22, 22:08)
žinoma, labai norėčiau pamatyt nuotraukų  wub.gif  bigsmile.gif
-----
eik jau??  blink.gif aš Romoj nebuvus tiesa, bet Atėnai man labai nepatiko  4u.gif bet džiaugiaus, kad nuvariau, nes vat Akropolis labai pakerėjo mane  wub.gif kažkokia irgi neapsakoma aura (nors va ne visi pajuto).. atsisėdau prie to Partenono ant akmens, iir toooks geras jausmas apėmė, dar tas vėjas tarp kolonų.. atrodo būčiau sėdėjus ir sėdėjus biggrin.gif neerzino ir tos minios, net negirdėjau jų..
----

labai džiugu, kad normalūs, aš va dėl ko vis vengiu autobusinių kelionių, kad nežinai, kokia grupė susirinks g.gif bijau aš tų budulinių biggrin.gif
----
jaukios tos jų salos labai  wub.gif jei dar mažiau turistinė..
-----
tai gal dar nėr visai pensininkė, tiesiog iš tos srities išeina? kelionės vargina, ypač kai tai tapę darbu, o ne atostogomis
----
tikrai taip - ir skanus ir sveikas smile.gif vat ko pasiilgstu, tai pasiilgstu.. aišku niekas nedraudžia namie pasigamint, bet kur tau.. biggrin.gif
----
ten labai svyruojantys orai tokiu metu - po kelių dienų vėl gali būt šilta biggrin.gif čia kaip mes pavasary buvo - viena diena 20, kita 16, po to 24 biggrin.gif
----
ir kaip, ar patiko?
----
aha, vat Graikija arba užkabina, arba ne..
----
valiooo, turėsi ko laukti dabar smile.gif smagu, kai yra su kuo vykt.. aš va labai noriu į Metallicą, bet nė vieno iš draugų net LT į juos nenusitempčiau biggrin.gif

OK, atsakysiu čia ir tada atsiųsiu nuorodą į AŽ

------

O kodėl tau nepatiko taip Atėnai? Man matyt tas Akropolis ir puikus oras gerą nuotaiką užkūrė. Tas miestas, į kurį tikrai mielai grįžčiau. Taip, ten viršuje aura neapsakoma wub.gif wub.gif Viena iš tų must see vietų, kur eičiau pakartotinai. O yra nemažai tokių, kur jau nebekartočiau, vieno karto užteko. Pvz. kaip Eifelio bokštas.
Sakau, pati Atėnų pradžia atbaidančiai atrodo. Bet centras jau visai kas kita.
Beje, ir į Hard Rock Cafe ten nuėjom, kai laisvo laiko davė. Dar ir tas, aišku, bendrą nuotaiką pakėlė. Plius apsidžiaugiau, kad lengvai radom. Teko pasiklausinėti vietinių, bet iš esmės, lengvai.

--------
budulinių tai nedažnai ir būna. Aišku, iš didelės grupės koks vienas kitas gali į tą pusę pasitaikyti, bet didelėje žmonių masėje jie dažniausiai pranyksta.
Man mažiau patinka, kai nelabai draugiški žmonės būna, ar pasikėlę. Tokių sutikti tokiose kelionėse galima dažniau nei budulių. Bet irgi, vienetai.

Tiesa, laimėjau aš ten autike muzikinį konkursą, apie Graikijos atlikėjus biggrin.gif Aš jų tik kelis težinau, ir tie patys pagrinde iš Eurovizijos, bet va tie kaip tik buvo, tai atspėjau smile.gif

-------

Jooo... Pirma sala, bet labai noriu daugiau. Tikrai faina tokiose salose pavaikščioti, kad ir miestelyje.
Beje, pasibaigus sezonui sunku gal lyginti. Bet panašiai plaukėm Italijoje į Pozitaną ir Amalfį, bet tie žyyymiai mažiau patiko nei tai ką pamačiau šitoje Graikijos saloje.

-------

Iš pažiūros jinai tikrai neatrodo to amžiaus. Ir gyvybinga, žvali, sveikatos pilna. Bet supratau, kad visgi gal pensijinio amžiaus. Nes dėstytoja jau ir nebedirba.
Sakė, patiko jai labai tas darbas, bet jau jaučia nuovargį. Ir labai džiaugėsi, kad gera grupė jai papuolė paskutiniam kartui.

-----

tai va, apie kitų šalių virtuves ir patiekalus, kažkaip "tenai" jie labiau dera nei namuose.
Pvz. parsivežiau fetos sūrio, kurio iki tol nevalgydavau. Bet nžn, kažkaip čia jo man ir nesinori.
Graikišką jogurtą sakiau prisijaukinsiu ir čia. Bet ir vėl, reikia jaukintis. Beje, viešbutyje jis buvo nerealiai skanus. Ir be galo skanūs jų švieži pomidorai. Tai ne mūsų plastmasiniai dabar...

------

Na... įdomiai. Bet iš esmės tai nėra must see.Makedonijos sostinė tai truputį karikatūriška, į vieną miestą sukrauta kopijos iš viso pasaulio. Kičinis miestas ir kažkaip sovietiniais laikais dvelkiantis. Ne nuostabu šiaip, nes jų ryšys su Rusija, dar ir dabar, labai stiprus.
Aišku, visada įdomu kažką naujo pamatyti.
Labai norėčiau dabar nuvažiuoti į Juodkalniją. Skaičiau, kad nerealiai gražūs kurortai, gamta. Ir į Kroatiją.

------
Kad taip visai neužkabintų... na būtų keista. Arba ne į tas vietas važiavo. Būna ir taip.

-----

Lietuvoje į Metallica tai eičiau. Važiuoti kažkur... na visų pirma ir į finansus atsiremia.

Žiūriu, mano mylimieji Foo Fighters kelis koncus kitais metais Europoje darys. Kažin, ar papildys datomis , ar pasilieka laiką kokiems festivaliams, kuriuos jie mėgsta. Va dėl šitų... toli nevažiuočiau, nes na tikiu, kad jie dar ilgai koncertuos. Bet jei į Pabaltijį sugalvotų užsukti, tai būtinai lėkčiau viską metusi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 11 22, 22:21)
OK, atsakysiu čia ir tada atsiųsiu nuorodą į AŽ
------
O kodėl tau nepatiko taip Atėnai? Man matyt tas Akropolis ir puikus oras gerą nuotaiką užkūrė. Tas miestas, į kurį tikrai mielai grįžčiau. Taip, ten viršuje aura neapsakoma
——-
Beje, ir į Hard Rock Cafe ten nuėjom, kai laisvo laiko davė. Dar ir tas, aišku, bendrą nuotaiką pakėlė.
--------
Tiesa, laimėjau aš ten autike muzikinį konkursą, apie Graikijos atlikėjus Aš jų tik kelis težinau, ir tie patys pagrinde iš Eurovizijos, bet va tie kaip tik buvo, tai atspėjau
-------
Bet panašiai plaukėm Italijoje į Pozitaną ir Amalfį, bet tie žyyymiai mažiau patiko nei tai ką pamačiau šitoje Graikijos saloje.
-------
tai va, apie kitų šalių virtuves ir patiekalus, kažkaip "tenai" jie labiau dera nei namuose.
Pvz. parsivežiau fetos sūrio, kurio iki tol nevalgydavau. Bet nžn, kažkaip čia jo man ir nesinori.
——
Graikišką jogurtą sakiau prisijaukinsiu ir čia. Bet ir vėl, reikia jaukintis. Beje, viešbutyje jis buvo nerealiai skanus. Ir be galo skanūs jų švieži pomidorai. Tai ne mūsų plastmasiniai dabar...
------
Na... įdomiai. Bet iš esmės tai nėra must see.Makedonijos sostinė tai truputį karikatūriška, į vieną miestą sukrauta kopijos iš viso pasaulio. Kičinis miestas ir kažkaip sovietiniais laikais dvelkiantis.
------
Kad taip visai neužkabintų... na būtų keista. Arba ne į tas vietas važiavo. Būna ir taip.

Ačiū labai!! smile.gif namo grįžus pažiūrėsiu smile.gif
——
Man visas gėris Graikijoj tai jos gamta wub.gif Atėnai šiuo klausimu absoliučios akmeninės džiunglės, su pastatais be jokio architektūrinio indėlio (čia aš aišku apie šiuolaikinius)
——-
O geras, ten HR yra? smile.gif ir kaip palygint su kitose šalyse?
——-
Geras biggrin.gif nepraèjo veltoj EV žiūrèjimas biggrin.gif o koks prizas?
——
Amalfy girdėjau, kad labai daug žmonių..? Bet iš nuotraukų tai man ten rojus wub.gif
——-
Man tai puikiai ir čia, tiesiog gamint labai tingiu biggrin.gif o feta labai mėgstu, bet aš išvis sūrius mėgstu biggrin.gif
——-
Vat jogurto nei ten, nei čia jų nevalgau, kažkoks keistas man biggrin.gif o pomidorai jooo.. aš džiaugiuos, kad bent vasarą iš šiltnamio turiu, nes tie parduotuviniai brr..
——-
Vat dėl ko ir klausiu, nes pažįstama sakė fainai, o kai parodė foto - visai nesupratau kur fainumas..
O va Juodkalnija visi sako kad super smile.gif nu ir iš vaizdų matosi, kad super - nematei J.Bondo Casino Royale? Ten kaip tik Juodkalnijoj filmuotas
——-
Nu matai, kas ką labiau nori matyt - vieni vien šiukšles mato, kiti gamtą.. aišku šiukšlių ten daug, bet va aš kreipiu dėmesį kitur tiesiog smile.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(blackkiss @ 2018 11 23, 13:00)

Atėnai šiuo klausimu absoliučios akmeninės džiunglės, su pastatais be jokio architektūrinio indėlio (čia aš aišku apie šiuolaikinius)
——-
O geras, ten HR yra? smile.gif ir kaip palygint su kitose šalyse?
——-
Geras biggrin.gif nepraèjo veltoj EV žiūrèjimas biggrin.gif o koks prizas?
——
Amalfy girdėjau, kad labai daug žmonių..? Bet iš nuotraukų tai man ten rojus  wub.gif
——-

Vat dėl ko ir klausiu, nes pažįstama sakė fainai, o kai parodė foto - visai nesupratau kur fainumas..
O va Juodkalnija visi sako kad super smile.gif nu ir iš vaizdų matosi, kad super - nematei J.Bondo Casino Royale? Ten kaip tik Juodkalnijoj filmuotas
——-
Nu matai, kas ką labiau nori matyt - vieni vien šiukšles mato, kiti gamtą.. aišku šiukšlių ten daug, bet va aš kreipiu dėmesį kitur tiesiog smile.gif

Gal ir taip... Na ne Barselona su Gaudi stiliumi.
O gal vistiek patiko, kad nesitikėjau kažko per daug? Pvz. iš Romos tai labai daug tikėjausi, gal dėl to likau truputį it musę kandusi. Kažkaip Romoje man lengvumo, šviesumo visumoje pritrūko. Erdvėse.
O va Atėnuose vien jau tas Akropolis link dangaus pakylėja. Atsistojęs ten viršuje pasidairai, kalvas tas pamatai... Kažkaip įkrovė mane gera energija.

--------------

Aha, yra. Centre. Šiaip kas gerai, dauguma HRC centre būna. Šitą jau pastebėjau. Pvz. Krokuvoje visai netyčia pamačiau, ekskursijos metu. O Atėnuose irgi nežinojau, kad yra, bet einant iš Akropolio reklaminę skrajutę davė. Žino, kam duoti biggrin.gif thumbup.gif Tada pagal adresą su gidės pagalba žemėlapyje ir atradom, kur mums šliaužti smile.gif
Dėl lyginimo tai nžn. Panašiai kaip visur. Va jų taurę firminę prievarta įkišo biggrin.gif Gėriau kokteilį, kažkodėl priskaičiavo taurę ir paskui su tuo čekiu reikėjo toje jų suvenyrų parduotuvėje atsiimti smile.gif
Bus atminimui.

-----
Nu jo biggrin.gif
Prizas tai skystas biggrin.gif Įrašytos į CD graikiškos dainos, aišku, ne originalas. Na ir užrašė mano vardą graikiškais simboliais. Tik bėda, kad nelabai įskaitau gidės rašybos , buvo nepatogu sakyt biggrin.gif
Bet vistiek malonu pats faktas. Kiti tai tik klasiką žinojo. O aš kaip tik tų nežinojau.

-----

Taaaip, žmonių ten labai daug. Ir turizmo sektorius tuo naudojasi. Kažkoks komerciškumo įspūdis susidarė. Ir kainos laaabai užkeltos.

------

Ne, nemačiau to filmo...
Va grįžusi kaip tik apie Juodkalniją straipsnį radau.

-------
O šiukšles tik įvažiuojant į Atėnus mačiau. Visumoje gamtos grožis jas tikrai nustelbia. Kitur tai net į akis nekrito.

Žodžiu, dar tikrai noriu.
Atsakyti
Labas, mergaitės 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 11 13, 21:30)
Šiaip pridariau krūvą nuotraukų, bet nežinau kaip jas įkelti čia, kai nebėra nemokų photobucket'ų ir pan., nebesinaudoju jais.
-------
Fainai, kad laive buvo 2 lietuvių grupės, mūsų ir Grūdos, o ta Grūdos grupė tai labai daugiška, gal net už mūsų fainesnė.

------

Labai smagiai tavo pasakojimas susiskaitė smile.gif Džiugu, kad patiko kelionė ir tokie geri įspūdžiai :super
Įdomu būtų tas nuotraukas pamatyt smile.gif
---
Aš kai išgirstu šitą pavadinimą, tai man nekokie prisiminimai iš karto po to kai taip pavedė. Jūs su Novaturu važiavot ane?
---
Nu va, jau ir pasiruošus thumbup.gif O kad arti tai juk labai gerai, o dar kai BJ konce, tai iš viso bus fainai. Ir pati atmosfera prieky visada linksmesnė būna.

QUOTE(blackkiss @ 2018 11 22, 21:45)
labas, merdžynos
sorry vėl kažkaip dingau kaip gyvenat? 
-----
mane tai labai šokiravo Nekrošiaus mirtis  unsure.gif atrodo, juk nei pažinojau žmogaus, nei ką, bet va labai paveikė... atrodo pusę teatro su savim išsinešė.. baisu - va kątik gi buvau 4dnį susitikime su režisieriais Mažajam Teatre, kalbėjo, juokavo, ir va taip staigiai po kelių dienų nebėr žmogaus.. kažkaip iki šiol nesitiki.
------

kad kaži ar iš ten parsisiųsi
----

nea, bet kolegė matė sakė fainas aš nežiūrėsiu, nes biškį grūzinantis, nenoriu šiuo metu tokio  noriu va į Bohemijos Rapsodiją nueit nematėt?

Aš tai pasiskiepijau nuo gripo, tai kokias penkias dienas savijauta nekokia buvo. Gerai bent kad temperatūra aukšta neužkilo, tik nedidelė ir silpnumas. Bet vistiek tokia kaip maišu trenkta buvau tas dienas.
---
tikrai labai netikėtai... Pradžioj Storpirštis, paskui Nekrošius... Patiko man jo spektakliai.. Visam teatro pasauliui labai didelė netektis.
---

Tai vat ir nežinau, nebandžiau :hm Neperžiūrėjai dar? smile.gif

---
Rapsodijos dar nemačiau, bet girdėjau atsiliepimus, kad neblogas. Nors aš įsivaizdavau, kad apie Fredį tas filmas labiau, bet kiti pasakojo, kad apie pačią grupę.
Peržiūrėjau tą su Lady Gaga, tai jei būčiau žinojus kaip baigsis, turbūt nebūčiau žiūrėjus, nes ta pabaiga, tai prislegianti labai.. Stengiuosi nežiūrėt tokių filmų, į optimistiškesnius koncentruojuosi. Bet šiaip tai tikrai įdomus filmas smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 11 22, 23:50)
Na nesakyčiau, kad grūzinantis. Lūdesio žinoma yra, bet pavadinčiau tyru liūdesiu.

Man pačiai keista, kaip Lady Gaga aš ten įsimylėjau  Kažkaip prilipo ji man idealiai prie šio vaidmens.
------
bei Colette, tie abu filmai turi būti geri.
------
BEJE! Aš po nebežinau po kiek metų su rekomendacijomis trumpą serialą pasižiūrėjau  8 tik serijų, bet kooooks geras! Sharp Objects su Amy Adams. Kažkaip įtariu, kad bent tuktukei jis turėtų patikti.  Jeigu nebus per liūdnas. Nes, nors ir nerealiai įtraukė, per 3 vakarus sužiūrėjau vos atsilplėšdama miegoti, pabaigoje liūdesį iššaukė... Bet kaip filmas, savo atmosfera ir ypač vaidyba laabai stiprus.

Mane tai sugrūzino kaip reikalas. Bet gal dėl to, kad aš išjautrėjus pastaruoju metu, gal nelabai galiu objektyviai vertint.
Beje, dabar jau galim ir plačiau apie jį pakalbėt mirksiukas.gif Sakei atskleisi man įdomiu faktų smile.gif
Man tiek Lady Gaga, tiek Cooperis nerealiai patiko ir nustebino savo vaidmenyse. Aišku, Gaga labiau, vistik ji net ne aktorė. Ir labai man ji patiko tokia, kokia ten buvo.
Nesuprantu kodėl ji taip save susidarko kasdienybėje.. Tas natūralumas ir tamsūs plaukai jai taip tinka.
---
Aš irgi norėčiau Colette pažiūrėt drinks_cheers.gif
---
Oho, čia tai tikrai naujiena biggrin.gif Nu va, bus tau - ir tu gausi priklausomybę nuo serialų kaip mes tongue.gif
O apie ką jis maždaug? Bet jei sakai liūdnas, tai nesinorėtų žiūrėt.

QUOTE(blackkiss @ 2018 11 23, 14:00)
Vat jogurto nei ten, nei čia jų nevalgau, kažkoks keistas man

o pomidorai jooo.. aš džiaugiuos, kad bent vasarą iš šiltnamio turiu, nes tie parduotuviniai brr..

Graikiškas jogurtas ir man nelabai. Bet kiti tai sako, kad grietinę juo pakeičia.

Žiauriai mėgstu naminius pomidorus wub.gif Nėr ko lygint su parduotuviniais schmoll.gif Pastoviai kažkokie kieti, kaip plastmasiniai.

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2018 11 23, 00:21)
Tiesa, laimėjau aš ten autike muzikinį konkursą, apie Graikijos atlikėjus Aš jų tik kelis težinau, ir tie patys pagrinde iš Eurovizijos, bet va tie kaip tik buvo, tai atspėjau

čia tai geras biggrin.gif EV patirtis nenuėjo veltui biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2018 11 23, 22:56)

Įdomu būtų tas nuotraukas pamatyt smile.gif
---
Aš kai išgirstu šitą pavadinimą, tai man nekokie prisiminimai iš karto po to kai taip pavedė. Jūs su Novaturu važiavot ane?
---

Aš tai pasiskiepijau nuo gripo, tai kokias penkias dienas savijauta nekokia buvo. Gerai bent kad temperatūra aukšta neužkilo, tik nedidelė ir silpnumas. Bet vistiek tokia kaip maišu trenkta buvau tas dienas.
---
tikrai labai netikėtai... Pradžioj Storpirštis, paskui Nekrošius... Patiko man jo spektakliai.. Visam teatro pasauliui labai didelė netektis.
---

Mane tai sugrūzino kaip reikalas. Bet gal dėl to, kad aš išjautrėjus pastaruoju metu, gal nelabai galiu objektyviai vertint.

Beje, dabar jau galim ir plačiau apie jį pakalbėt mirksiukas.gif Sakei atskleisi man įdomiu faktų smile.gif
Man tiek Lady Gaga, tiek Cooperis nerealiai patiko ir nustebino savo vaidmenyse. Aišku, Gaga labiau, vistik ji net ne aktorė. Ir labai man ji patiko tokia, kokia ten buvo.
Nesuprantu kodėl ji taip save susidarko kasdienybėje.. Tas natūralumas ir tamsūs plaukai jai taip tinka.
---

Oho, čia tai tikrai naujiena biggrin.gif Nu va, bus tau - ir tu gausi priklausomybę nuo serialų kaip mes tongue.gif
O apie ką jis maždaug? Bet jei sakai liūdnas, tai nesinorėtų žiūrėt.

Ok

-----

Ne, su Guliverio kelionėmis. Į Krokuvą irgi su ta pačia. Bet į Krokuvą gidas man nelabai patiko.
Dabar kai paminėjai, prisiminiau tavo atvejį.
-----

Na bet nors dabar ramu bus mirksiukas.gif

-----
Tiesa, dar ir Storpirštis visai neseniai...

----

Na iš tiesų tai labai daug kas verkė pabaigoje, kiek girdėjau atsiliepimų.
Aš susigraudina. Bet galbūt kompensavo tai, kad ten ir labai gražių emocijų buvo.
Ne tai, kad viskas visiškai juoda... Iš tiesų tai aš daug liūdnų filmų žiūriu. Net nžn kaip aš ant jų užsiraunu...

Va čia apie filmą:

https://www.buzzfeed...term=.ccwl4aE0z

--------

Panašu, kad nerasiu kažko panašaus, nebent specialiai ieškosiu smile.gif
True detective dar rekomendavo iš tos pačios operos, kada reiks žvilgtelt. Na bet konkrečiu atveju gal personažas ir aktorė man didžiausią įspūdį paliko.

Sharp Objects detektyvas. Žurnalistę nusiunčia į jos gimtąjį miestą, kad parašytų apie dviejų mergaičių nužudymą. O ta žurnalistė turi daug praeities žaizdų, kurios būtent su tuo miesteliu susijusios. Problematiška ta žurnalistė, turi problemų su alkoholizmu, ir anksčiau pjaustėsi kūną, čia viskas susiję su jos skauduliais. Bet Amy Adams nerealiai charizmatišką vaidmenį sukūrė, kartais tie gyvenimo vėtyti mėtyti žmonės būna patys įdomiausi... Na ir įklimpsta ji ten daugiau nei galėjo kas tikėtis.
Šiaip jei sujautrėjusi tikrai nežiūrėk. Kiek geras tas serialas bebūtų. Gal buvo tokia nuotaika, gal kai kuriais veikėjais filme nusivyliau, bet ilgokai turėjau gumulą gerklėj filmui pasibaigus.

O tai kokius iš mažiau jautrių serialus jūs žiūrit? Dabar jau tingiu grįžt atgal ir skaitinėt.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 11 24, 00:28)
Na  bet nors dabar ramu bus  mirksiukas.gif

-----

Na iš tiesų tai labai daug kas verkė pabaigoje, kiek girdėjau atsiliepimų.
Aš susigraudina. Bet galbūt kompensavo tai, kad ten ir labai gražių emocijų buvo.
Ne tai, kad viskas visiškai juoda...
-----
Iš tiesų tai aš daug liūdnų filmų žiūriu. Net nžn kaip aš ant jų užsiraunu...
---
Va čia apie filmą:

https://www.buzzfeed...term=.ccwl4aE0z
--------

Bet Amy Adams nerealiai charizmatišką vaidmenį sukūrė, kartais tie gyvenimo vėtyti mėtyti žmonės būna patys įdomiausi...
---
O tai kokius iš mažiau jautrių serialus jūs žiūrit? Dabar jau tingiu grįžt atgal ir skaitinėt.

Tikiuosi smile.gif
---
Šiaip tai taip. Visas filmas labai įdomus ir stiprus emociškai. Aš kai net nenutuokiau kokia bus pabaiga, tai man ten labai netikėta buvo blink.gif Kas daugmaž žinojo ko tikėtis, tai gal kitaip susižiūrėjo g.gif O tu ar žinojai kaip baigsis?
Ir tas garso takelis taip viską sustiprina. Nu ir, aišku, ta pati paskutinė daina, turbūt didžiąją dalį labiausiai ir pravirkdė. Bet tai tokia stipri daina.. Net neklausau aš jos, kažkaip per daug man ji emocionali. Bet labai graži.

Kas dėl liūdnų filmų, tai aš atkreipiau dėmesį, kad kur įdomesni, tai visada su liūdesio gaidele. Kažkaip taip jau gaunasi sukurt, matyt.
---
Didžiąją dalį žinojau, nes interviu keletą peržiūrėjau. Ko beveik niekada nedarau po filmų biggrin.gif
Bet personažai labai įstrigo, kad norėjosi daugiau sužinot.
---
Nu jo, matosi, kad toks sunkokas emociškai serialas.
Aš tą aktorę girdėjus, bet kažkaip nelabai "susidūrus" su ja g.gif Net nežinau ar mačius kokį filmą, kur ji vaidintų.
---
Aš dabar kažkaip visai nieko nežiūriu.
Anksčiau žiūrėjau mistinius "Stranger things" ir "Wayward pines"(tik 1 sezonas patiko).
Rimtesnių tai bijau pradėt žiūrėt, nes žinau, kad užsikabinsiu, o sezonų dažniausiai po kokius 6 doh.gif
O iš linksmų tai "Kuchnia" rusiškas man nenugalimas biggrin.gif (serijos po 20 minučių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 lapkričio 2018 - 00:35
Laba

QUOTE(tuktuk @ 2018 11 24, 01:27)

Šiaip tai taip. Visas filmas labai įdomus ir stiprus emociškai. Aš kai net nenutuokiau kokia bus pabaiga, tai man ten labai netikėta buvo blink.gif Kas daugmaž žinojo ko tikėtis, tai gal kitaip susižiūrėjo g.gif O tu ar žinojai kaip baigsis?
----

Kas dėl liūdnų filmų, tai aš atkreipiau dėmesį, kad kur įdomesni, tai visada su liūdesio gaidele. Kažkaip taip jau gaunasi sukurt, matyt.
---

Nu jo, matosi, kad toks sunkokas emociškai serialas.
Aš tą aktorę girdėjus, bet kažkaip nelabai "susidūrus" su ja g.gif Net nežinau ar mačius kokį filmą, kur ji vaidintų.
---
Aš dabar kažkaip visai nieko nežiūriu.
Anksčiau žiūrėjau mistinius "Stranger things" ir "Wayward pines"(tik 1 sezonas patiko).
Rimtesnių tai bijau pradėt žiūrėt, nes žinau, kad užsikabinsiu, o sezonų dažniausiai po kokius 6 doh.gif
O iš linksmų tai "Kuchnia" rusiškas man nenugalimas biggrin.gif (serijos po 20 minučių).

Ne, aš visiškai nežinojau siužeto, tik tiek kiek filmo reklaminiame aprašyme. Net ir Shallow dainos prieš eidama neklausiau. Na ėjau žiūrėt praktiškai kai tik pradėjo rodyt filmą, pirmą savaitę, tai galėjau leist sau nesmalsauti. Bet aš ir patenkinta, kad nežinojau siužeto, kažkaip tikrai įdomiau žiūrėt.
Galas tai taip...

-------

Tas tiesa...

----

Jinai dabar labai ant bangos. 2016 dviejuose labai geruose filmuose suvaidino, Arrival ir Nocturnal animals. Pirmasis SciFi, tau tikrai turėtų patikti. BET... ten yra viena labai liūdna detalė, todėl gal visgi geriau nežiūrėk...

-------

O dar kažkokius apie gydytojus lyg žiūrėjot, su blackkiss aptarinėjot, ne?

Stranger things labai girdėtas, reiks pasidomėti gal pagaliau.
Girdėjau, kad daug kam patinka Big Little Lies, bet atsisiunčiau primą seriją ir visai neužkabino.

Papildyta:
P.S. Beje jau turbūt visos matėt. Aš kažkaip sugebėjau būti nemačiusi iki kelionės. Must see apie Graikiją "Mano storos graikiškos vestuvės". Laaabai nuotaikingas. Ir svarbiausia tą graikišką natūrą perteikia.
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2018 11 24, 17:09)
Ne, aš visiškai nežinojau siužeto, tik tiek kiek filmo reklaminiame aprašyme. Net ir Shallow dainos prieš eidama neklausiau. Na ėjau žiūrėt praktiškai kai tik pradėjo rodyt filmą, pirmą savaitę, tai galėjau leist sau nesmalsauti. Bet aš ir patenkinta, kad nežinojau siužeto, kažkaip tikrai įdomiau žiūrėt.
----

Jinai dabar labai ant bangos. 2016 dviejuose labai geruose filmuose suvaidino, Arrival ir Nocturnal animals. Pirmasis SciFi, tau tikrai turėtų patikti. BET... ten yra viena labai liūdna detalė, todėl gal visgi geriau nežiūrėk...
-------

O dar kažkokius apie gydytojus lyg žiūrėjot, su blackkiss aptarinėjot, ne?
----
Stranger things labai girdėtas, reiks pasidomėti gal pagaliau.
---
Girdėjau, kad daug kam patinka Big Little Lies, bet atsisiunčiau primą seriją ir visai neužkabino.
----
P.S. Beje jau turbūt visos matėt. Aš kažkaip sugebėjau būti nemačiusi iki kelionės. Must see apie Graikiją "Mano storos graikiškos vestuvės".  Laaabai nuotaikingas. Ir svarbiausia tą graikišką natūrą perteikia.

Beje, o tu žinojai, kad Bradley ir Gaga abu itališko kraujo turintys? smile.gif Kai sužinojau, tai tikrai pagalvojau, kad Gaga gal ir užneša į italę kažkiek (tik tie nenatūraliai nuperoksidinti plaukai man labai vaizdą gadina)
Man tai Bradley toks nepanašus į save tame filme, kad šakės biggrin.gif Aš jį kai prisimenu iš tų visų komedijų, tai man taip keista jį tokį kitokį buvo matyt. Tas senasis įvaizdis man pradžioj labai trukdė įsigyvent į jo šitą vaidmenį.
---
Aišku 4u.gif
---
Nežinau ar tą turi omeny, bet apie gydytojus tai man patiko https://www.youtube....h?v=gwQDLcwwZtc Ten ir linksmų dalykų ir rimtesnių. Visumoj tai nuotaikingas toks serialas smile.gif
---
"Stranger things" tai ir su dukra galėtumėt abi žiūrėt. Įtariu, kad jai irgi patiktų, jeigu mistiniai patinka. Šiaip pratestavimui aš pažiūriu 2-3 serijas, ir jei neužkabina, tai nebetęsiu.
---
Apie "Big little lies" tai įvairių atsiliepimų girdėjau. Kažkaip net ir nepradėjau.
---
Aš ir nebepamenu ar mačiau šitą, ar ne. Reiškia visai gerai būtų pažiūrėt, jei nuotaikingas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 24 lapkričio 2018 - 20:57