QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 09, 19:09)
Beje, juodai baltą fotografiją tai beprotiškai mėgstu. Jinai labai emocionali, išraiškinga. Su filmais man kitaip, turi kažkuo labai užkabinti, kad juodai baltas patiktų. Tik labai keli juodai balti tokie must see mano sąraše.
-----
Grįžtant prie Romos, tai net nžn kuo konkrečiai jis mane įtraukė. Tikrai, ir juodai baltas, bet laaabai gražiai meniškai nufilmuotas, tas jo didelis pliusas. Lėtas kinas nėra mano mėgstamas, bet va konkrečiai šis kažkaip pagavo nuo pirmų kadrų.
----
Jis lėtas, bet vistiek turi emociją. Ta pagr. aktorė tikrai gerai vaidino, siužetinė linija su ja labiausiai patiko. Na ir šeimos bendrumas. Pvz. stebėjausi gerąja prasme močiute, bent taip supratau, kuri taip maloniai rūpinosi tarnaite. Įsivaizduoju, kad tais laikais vistiek ne visi turtingieji buvo tokie humaniški. Nors, beje, ir dabar.
Galbūt ta pagr. aktorė išraiškinga?
----
Beje, tas režisierius yra pastatęs dar vieną puikų filmą, ryškesnį, su labai gražia kinematografija ir žyyymiai dinamiškesnį - Children of Men. Tas filmas turi daug gerbėjų, gerus aktorius ir labai dažnai būna filmų topuose. Sakyčiau, tikrai vertas dėmesio, kam patinka SciFi. Poetiškas SciFi.
-----
Tuktuke, mačiau The Favourite jau yra rusiškai torent.lt
Bet nerekomenduočiau su neaiškia kokybe jo žiūrėti. Tada jau geriau palaukti lietuviško vertimo, jie būna dažniausiai geresni garso prasme. Ir rusiškų vaizdo/garso kokybė ten toli gražu ne visada gera. Nors būna, kai pasiseka rasti padorios kokybės ir pasižiūriu.
-----
Grįžtant prie Romos, tai net nžn kuo konkrečiai jis mane įtraukė. Tikrai, ir juodai baltas, bet laaabai gražiai meniškai nufilmuotas, tas jo didelis pliusas. Lėtas kinas nėra mano mėgstamas, bet va konkrečiai šis kažkaip pagavo nuo pirmų kadrų.
----
Jis lėtas, bet vistiek turi emociją. Ta pagr. aktorė tikrai gerai vaidino, siužetinė linija su ja labiausiai patiko. Na ir šeimos bendrumas. Pvz. stebėjausi gerąja prasme močiute, bent taip supratau, kuri taip maloniai rūpinosi tarnaite. Įsivaizduoju, kad tais laikais vistiek ne visi turtingieji buvo tokie humaniški. Nors, beje, ir dabar.
Galbūt ta pagr. aktorė išraiškinga?
----
Beje, tas režisierius yra pastatęs dar vieną puikų filmą, ryškesnį, su labai gražia kinematografija ir žyyymiai dinamiškesnį - Children of Men. Tas filmas turi daug gerbėjų, gerus aktorius ir labai dažnai būna filmų topuose. Sakyčiau, tikrai vertas dėmesio, kam patinka SciFi. Poetiškas SciFi.
-----
Tuktuke, mačiau The Favourite jau yra rusiškai torent.lt
Bet nerekomenduočiau su neaiškia kokybe jo žiūrėti. Tada jau geriau palaukti lietuviško vertimo, jie būna dažniausiai geresni garso prasme. Ir rusiškų vaizdo/garso kokybė ten toli gražu ne visada gera. Nors būna, kai pasiseka rasti padorios kokybės ir pasižiūriu.
Man irgi b&w fotografija labiau patinka nei spalvota. Bet, aišku, ir spalvotos geros yra. Bet juodai balta turi kažkokio kitokio žavesio. Nors iš esmės tai man fotografijoje svarbiausia gerai pagautos emocijos - dėl manęs gali būti ta fotografija ir ne tokia kokybiška, ne su veidrodiniu fotiku daryta, bet jei gerai pagauta emocija, tai mane ir paperka

---
nu matai kaip. Reiškia, tau tiko

Tas gražus nufilmavimas, ko gero, mane ir išlaikė iki galo peržiūrėt.
---
O man kažkaip pritrūko kažko ryškesnio tos aktorės personažui. Egzotiška išvaizda jai pridėjo to ryškumo, bet gylio man ir pritrūko (bandau lygint kad ir su Lady Gaga ar Maleku, kurie laabai išraiškingi). Bet turbūt sumanymas toks ir buvo, kad ji kaip ir greta tos šeimos, bet kaip ir joje, bet kartu ir pagrindinė filmo figūra. Toks vaizdas, kad aš visai ne tokias emocijas pajutau, kurias režisierius norėjo perteikt - visą filmą bežiūrint jautėsi kažkoks šaltumas, tuštuma. O juk šeimos santykiai rodomi gražūs (neskaitant to vyro), tai ir likau nesupratus kodėl čia taip man pasirodė.
---
Gal reiks pažiūrėt kada vėliau prie progos. Bet biškį jau bijau po šito

---
Svarstau dėl kino teatro, bet nenoriu eit šiuo metu. Ir va, kaip tyčia, turiu filmų žiūrėjimui laiko šį savaitgalį, tai nežinau ar nesusigundysiu ir pažiūrėt to Favourite