Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 09, 19:09)
Beje, juodai baltą fotografiją tai beprotiškai mėgstu. Jinai labai emocionali, išraiškinga. Su filmais man kitaip, turi kažkuo labai užkabinti, kad juodai baltas patiktų. Tik labai keli juodai balti tokie must see mano sąraše.
-----
Grįžtant prie Romos, tai net nžn kuo konkrečiai jis mane įtraukė. Tikrai, ir juodai baltas, bet laaabai gražiai meniškai nufilmuotas, tas jo didelis pliusas. Lėtas kinas nėra mano mėgstamas, bet va konkrečiai šis kažkaip pagavo nuo pirmų kadrų.
----
Jis lėtas, bet vistiek turi emociją. Ta pagr. aktorė tikrai gerai vaidino, siužetinė linija su ja labiausiai patiko. Na ir šeimos bendrumas. Pvz. stebėjausi gerąja prasme močiute, bent taip supratau, kuri taip maloniai rūpinosi tarnaite. Įsivaizduoju, kad tais laikais vistiek ne visi turtingieji buvo tokie humaniški. Nors, beje, ir dabar.
Galbūt ta pagr. aktorė išraiškinga?
----

Beje, tas režisierius yra pastatęs dar vieną puikų filmą, ryškesnį, su labai gražia kinematografija ir žyyymiai dinamiškesnį  - Children of Men. Tas filmas turi daug gerbėjų, gerus aktorius ir labai dažnai būna filmų topuose. Sakyčiau, tikrai vertas dėmesio, kam patinka SciFi. Poetiškas SciFi.
-----
Tuktuke, mačiau The Favourite jau yra rusiškai torent.lt
Bet nerekomenduočiau su neaiškia kokybe jo žiūrėti. Tada jau geriau palaukti lietuviško vertimo, jie būna dažniausiai geresni garso prasme. Ir rusiškų vaizdo/garso kokybė ten toli gražu ne visada gera. Nors būna, kai pasiseka rasti padorios kokybės ir pasižiūriu.

Man irgi b&w fotografija labiau patinka nei spalvota. Bet, aišku, ir spalvotos geros yra. Bet juodai balta turi kažkokio kitokio žavesio. Nors iš esmės tai man fotografijoje svarbiausia gerai pagautos emocijos - dėl manęs gali būti ta fotografija ir ne tokia kokybiška, ne su veidrodiniu fotiku daryta, bet jei gerai pagauta emocija, tai mane ir paperka smile.gif
---
nu matai kaip. Reiškia, tau tiko smile.gif
Tas gražus nufilmavimas, ko gero, mane ir išlaikė iki galo peržiūrėt.
---
O man kažkaip pritrūko kažko ryškesnio tos aktorės personažui. Egzotiška išvaizda jai pridėjo to ryškumo, bet gylio man ir pritrūko (bandau lygint kad ir su Lady Gaga ar Maleku, kurie laabai išraiškingi). Bet turbūt sumanymas toks ir buvo, kad ji kaip ir greta tos šeimos, bet kaip ir joje, bet kartu ir pagrindinė filmo figūra. Toks vaizdas, kad aš visai ne tokias emocijas pajutau, kurias režisierius norėjo perteikt - visą filmą bežiūrint jautėsi kažkoks šaltumas, tuštuma. O juk šeimos santykiai rodomi gražūs (neskaitant to vyro), tai ir likau nesupratus kodėl čia taip man pasirodė.
---
Gal reiks pažiūrėt kada vėliau prie progos. Bet biškį jau bijau po šito biggrin.gif
---
Svarstau dėl kino teatro, bet nenoriu eit šiuo metu. Ir va, kaip tyčia, turiu filmų žiūrėjimui laiko šį savaitgalį, tai nežinau ar nesusigundysiu ir pažiūrėt to Favourite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 vasario 2019 - 17:35
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 09, 15:13)
nu jo, apie gitaristus kažkaip net buvau pamiršus
---
aaa Beje, prieš kažkurį laiką mačiau filmą su Casseliu per LRT "Pavojingas metodas".
---
aha, kaip tik apie tai ir galvojau. Gal verta tokią naujovę ir mūsų atrankose išbandyt. Ar taip ar taip, nieko neprarasim.
---
nu iš dalies gal ir faina būtų, bet gal geriau tegul negrįžta, trečio eurovizinio stogo nurovimo nebeatlaikyčiau :
——
. Kaži kiek Lee vaikų pridirbęs iki šio laiko

Nu arba Amiras galėtų biggrin.gif
——
Vat kaži ar ne šitas, nes irgi per LRT, man rodos, buvo unsure.gif
——
Tai pas mus ir buvo gi kažkada taip smile.gif tada nepasiteisino.. bet šiemet tai vienintelis sprendimas būtų...
——
Tai negi tik man turi raut biggrin.gif bet kaip paskaičiau kaaaaip rusai varo ant to vargšo S, tai tikrai geriau nedalyvautų doh.gif nes TOKIA negatyvo dozė žmogui.. nu ne kažką doh.gif
—-
lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 09, 17:21)
Gal ir yra. Dabar. Kai buvo jaunutis, tai visai nebuvo.
———
Beje, mačiau, Casselis dabar beveik visai žilas.
--------
aš tai viešų vietų nevengiu, tfu tfu tfu. Bet va poliklinikose būti bijau. Nors dėl dukros reikėjo paskutiniu metu.
——
Net dezinfekavausi šią savaitę po vizito pas šeimos gydytoją stripriu alkoholiu :
-----
Šiaip keista, kad jam 37, o patirties kine tikrai ne kažin ką. Gal dabar karjera parsidės? Nes dėmesį tai tikrai atkreipė.
-----
Kad ir Steven Tyler pvz

Nu čia jau reik su jaunu Caseliu lygint biggrin.gif
——-
Kad jau ir tada žilokas buvo, ne?
——-
Su kauke eičiau, tikrai :/ aš privengiu, bet ne visada išeina.. va į akropolį teko eit akinių pasiimt smile.gif tai gripas, ne gripas, o patys gi neateis biggrin.gif
——
biggrin.gif
——-
37 jam?? Atrodo daug mažiau...
——-
Oi, nu kur ten biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 09, 17:32)

Svarstau dėl kino teatro, bet nenoriu eit šiuo metu. Ir va, kaip tyčia, turiu filmų žiūrėjimui laiko šį savaitgalį, tai nežinau ar nesusigundysiu ir pažiūrėt to Favourite biggrin.gif

Aha. Geriau kino teatrų privengt dabar :/
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 09, 19:21)
Beje, mačiau, Casselis dabar beveik visai žilas. Po Monikos apsiženijo su jauna manekene, berods tamsiaode, jei atmintis nepaveda, jie pora metų buvo pora. Ir dabar vaikučio laukia.
--------

Net dezinfekavausi šią savaitę po vizito pas šeimos gydytoją stripriu alkoholiu 

-----
Šiaip keista, kad jam 37, o patirties kine tikrai ne kažin ką. Gal dabar karjera parsidės? Nes dėmesį tai tikrai atkreipė.

-----

ale  tiksliai įdomu  mirksiukas.gif  Įmesk kokius kontaktus per kur jį tu sekdavai. Per Instagram ar Twitter?
--
Beje, Amiro oficialų account'ą Instragrame užfolovinau. Bet jo nėsčios žmonos kažkaip nemačiau ten. Dar asmeninį gal jis turi? Jei taip įmesk nuorodą.

Aha, mačiau. Bet tai kas jam užėjo, nesuprantu, tokią moterą kaip Monica paleist doh.gif O gal jinai jį paliko unsure.gif
---
laugh.gif Šiaip juokas juokais, bet pastebėjau, kad man padeda tokia dezinfekcija. Tik pajuntu, kad kažkas kabinasi, tai iš karto truputį brendžio reikia išgert (bet man jis toooks šlykštus, kad šakės).
---
Būtų vienas iš tų retų atvejų, jei nuo 37 metų įsuktų savo karjerą kine. Tikrai čia neįprastas dalykas. Dažniausiai visi net nuo vaikystės pradeda ryškėt.
---
Apie Lee klausi? Šiaip twittery jis reikšdavosi ir koliodavosi su hater'iais labai: https://twitter.com/officialleeryan
Bet, pamenu, buvo išsitrynęs šimtą kartų, vėl grįžęs. Pasaka be galo, žodžiu biggrin.gif Dabar pažiūrėjau, tai nelabai jis ir aktyvus tame twittery. O Instagramą ar turi, tai net nežinau.
--
Nea, vieną, jis turi smile.gif Bet žmonos kažkaip beveik ir nededa.
Paskrolinau tai užmačiau vieną foto su nėščia žmona kartu: https://www.instagra.../p/BqAuvDyFnbu/
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 09, 20:22)
Nu arba Amiras galėtų
——
Vat kaži ar ne šitas, nes irgi per LRT, man rodos, buvo
——
Tai pas mus ir buvo gi kažkada taip  tada nepasiteisino.. bet šiemet tai vienintelis sprendimas būtų...
——
Tai negi tik man turi raut biggrin.gif bet kaip paskaičiau kaaaaip rusai varo ant to vargšo S, tai tikrai geriau nedalyvautų doh.gif nes TOKIA negatyvo dozė  žmogui.. nu ne kažką
—-
37 jam??  Atrodo daug mažiau...

ai ne, ačiū laugh.gif Bet jau ir nedalyvaus, nes prancūzai šiais metais kažkokią nesąmonę išsirinko doh.gif
https://www.youtube....h?v=tCJRigN2DmI
Dar tais pastaraisiais metais kažkaip pakankamai normalios dainos būdavo, bet dabar.. unsure.gif Nu nebus antros Končitos, nebus.
Lietuviškoj atrankoj irgi vienas panašus atlikėjas dalyvauja (kažkada x faktoriuje dalyvavo), bet kad visai nepadainuoja jis. Gal net šiandien pasirodys g.gif
Žiūrėsit EV tiesioginę transliaciją šiandien? biggrin.gif
---
rimtai? net nebepamenu doh.gif
---
tas tai jo.. Bet jaučiu jis jau po ano karto storą odą užsiauginęs, kad vėl brenda į tą patį vandenį. Bet aišku, vistiek nemalonu tas negatyvas ir visi varymai. Turbūt iki galo neįmanoma prirast.
---
aha, aš irgi kažkaip nustebus buvau smile.gif Galvojau jaunesnis jis.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 09, 18:32)
Šiaip juokas juokais, bet pastebėjau, kad man padeda tokia dezinfekcija. Tik pajuntu, kad kažkas kabinasi, tai iš karto truputį brendžio reikia išgert (bet man jis toooks šlykštus, kad šakės).
---
Bet, pamenu, buvo išsitrynęs šimtą kartų, vėl grįžęs. Pasaka be galo, žodžiu Dabar pažiūrėjau, tai nelabai jis ir aktyvus tame twittery. O Instagramą ar turi, tai net nežinau.
--
Paskrolinau tai užmačiau vieną foto su nėščia žmona kartu
——-
ai ne, ačiū : Bet jau ir nedalyvaus, nes prancūzai šiais metais kažkokią nesąmonę išsirinko
——-
Žiūrėsit EV tiesioginę transliaciją šiandien?
---
rimtai? net nebepamenu
---
tas tai jo.. Bet jaučiu jis jau po ano karto storą odą užsiauginęs, kad vėl brenda į tą patį vandenį. Bet aišku, vistiek nemalonu tas negatyvas ir visi varymai. Turbūt iki galo neįmanoma prirast.

Padeda, padeda, svarbu laiku prasidezinfekuot biggrin.gif
——-
Aha, atsimenu tuos koliojimusis biggrin.gif
——-
Bet visai nepasikeitęs biggrin.gif
——-
O maryte... nu nesidarytų sau gėdos prancūzai..
——-
Nee, pasaulio čempas - o man čia šventas reikalas biggrin.gif
——-
Nu jo kad pirma išrinko dalyvį ir tada jam dainą parinko.. tikrai gi buvo smile.gif tik neatsimenu su kuriuo dalyviu taip..
——
Odą tai odą, bet visokie prilinkėjimai tai.. nu ką žinau.. bet aš tai ir nujaučiau, kad taip ir bus - jau anąkart žiauriai varė, ir sakė geriau jau šalį diskvalifikuotų biggrin.gif nu žiauriai rusijoj jo nemėgsta...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 09, 21:22)
Bet visai nepasikeitęs biggrin.gif
——-
O maryte... nu nesidarytų sau gėdos prancūzai..
——-
Nee, pasaulio čempas - o man čia šventas reikalas biggrin.gif
——-
Nu jo kad pirma išrinko dalyvį ir tada jam dainą parinko.. tikrai gi buvo smile.gif tik neatsimenu su kuriuo dalyviu taip..
——
Odą tai odą, bet visokie prilinkėjimai tai.. nu ką žinau.. bet aš tai ir nujaučiau, kad taip ir bus - jau anąkart žiauriai varė, ir sakė geriau jau šalį diskvalifikuotų biggrin.gif nu žiauriai rusijoj jo nemėgsta...

nu jo, laikosi dar biggrin.gif Kai tėvystės rūpesčiai užpuls tada jau bus kitaip biggrin.gif
---
nu sakau doh.gif biggrin.gif Bet Australija šiais metais tai iš viso topų topas lotuliukas.gif
Nu ko jau ko, bet iš jų tokios beskonybės tai nesitikėjau doh.gif biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=8RmThfoBB_E
--
koks? unsure.gif Ai, gal čiuožimo?
--
bet tai niekaip neatgaminu koks g.gif bet gal kažką painioji? biggrin.gif
---
blink.gif nu bet kad ir kaip nepatiktų atlikėjas, bet linkėt kažko blogo, tai jau visiškas nužmogėjimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 09, 19:43)
nu jo, laikosi dar biggrin.gif Kai tėvystės rūpesčiai užpuls tada jau bus kitaip biggrin.gif
---
Bet Australija šiais metais tai iš viso topų topas
Nu ko jau ko, bet iš jų tokios beskonybės tai nesitikėjau
https://www.youtube....h?v=8RmThfoBB_E
--
koks? unsure.gif Ai, gal čiuožimo?
--
bet tai niekaip neatgaminu koks g.gif bet gal kažką painioji? biggrin.gif
---
blink.gif nu bet kad ir kaip nepatiktų atlikėjas, bet linkėt kažko blogo, tai jau visiškas nužmogėjimas doh.gif

biggrin.gif ta čia mamai bus kitaip biggrin.gif
——
Nu tu kurmi, gražuoliai kad lenda biggrin.gif vis tik NvO labai tiktų i kompniją biggrin.gif pas ji tip top tokia pat apranga vienoj reklamoj gerklės purškalo lotuliukas.gif
——-
Snowboardingo smile.gif čiuožimo jau sausį buvo, bet liūdnai kažkaip..
——
Nu kad ne biggrin.gif dar kai jie viei kitų dainas dainavo per atranką.. nu negi sapnavau biggrin.gif
——-
Nu kai paskaitai komentarus, tai toks jausmas, kad kalėjimo kontingentas komentuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 09, 21:52)
ta čia mamai bus kitaip biggrin.gif
——
Nu tu kurmi, gražuoliai kad lenda biggrin.gif vis tik NvO labai tiktų i kompniją biggrin.gif pas ji tip top tokia pat apranga vienoj reklamoj gerklės purškalo lotuliukas.gif
——-
Snowboardingo smile.gif čiuožimo jau sausį buvo, bet liūdnai kažkaip..
——
Nu kad ne biggrin.gif dar kai jie viei kitų dainas dainavo per atranką.. nu negi sapnavau biggrin.gif
——-
Nu kai paskaitai komentarus, tai toks jausmas, kad kalėjimo kontingentas komentuoja doh.gif

bet tikrai, įdomu kaip jie dabar gyvens - juk visada būdavo jis Prancūzijoj, o ji - Izraely g.gif Gal pagaliau apsigyvens kartu biggrin.gif
---
lotuliukas.gif doh.gif Net balsu susijuokiau iš to tavo komentaro biggrin.gif
O kas ten per reklama? Nėra kur nors youtube? laugh.gif Man tai tas pasirodymas priminė praeitų metų Rusijos - su tuo kalnu doh.gif Nu žodžiu, labai jau nusigrybavo Australija šiais metais.
---
aa. Aš ir galvoju, kaip čia taip ilgai tas čiuožimo čempas tęsiasi biggrin.gif
---
ai, nu jo, buvo kažkas tokio(čia turbūt kai Baumila su Linkyte išvažiavo). Bet jie lygtai kiekvienas su savo dainom atėjo ar rengėjai dainų sąrašą pateikė ir tada visi dainavo? g.gif
---
toks vaizdas, kad iš vis jei kas rašo komentarą, tai tik bjaurų kokį. Atrodo, kad kitokie nekomentuoja.
Aš pvz niekad nerašau jokių komentarų portaluose, tik paskaitau kartais ir eilinį kartą pasibaisiu.
Bet vis atkreipiu dėmesį, kad kažkas karts nuo karto su mano niku vis pakomentuoja doh.gif Po kokiu EV straipsniu dažnai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 vasario 2019 - 20:42
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 09, 20:41)
bet tikrai, įdomu kaip jie dabar gyvens - juk visada būdavo jis Prancūzijoj, o ji - Izraely g.gif Gal pagaliau apsigyvens kartu
---
Net balsu susijuokiau iš to tavo komentaro
O kas ten per reklama? Nėra kur nors youtube? :
——
Man tai tas pasirodymas priminė praeitų metų Rusijos - su tuo kalnu  Nu žodžiu, labai jau nusigrybavo Australija šiais metais.
---
ai, nu jo, buvo kažkas tokio(čia turbūt kai Baumila su Linkyte išvažiavo). Bet jie lygtai kiekvienas su savo dainom atėjo ar rengėjai dainų sąrašą pateikė ir tada visi dainavo?
---
toks vaizdas, kad iš vis jei kas rašo komentarą, tai tik bjaurų kokį. Atrodo, kad kitokie nekomentuoja.
Aš pvz niekad nerašau jokių komentarų portaluose, tik paskaitau kartais ir eilinį kartą pasibaisiu.
Bet vis atkreipiu dėmesį, kad kažkas karts nuo karto su mano niku vis pakomentuoja doh.gif Po kokiu EV straipsniu dažnai doh.gif biggrin.gif

Nu turėtų biggrin.gif o tai pasirodo per aną EV S vaiką jau turėjo biggrin.gif sėdėjo sau namie ir sirgo už tėtį biggrin.gif sakau, kad kažkoks didelis jau biggrin.gif
——-
Nu vat reklama kas liūdniausia mano vaistukų nui gerklės biggrin.gif jau net nesinori jų pirkt biggrin.gif paieškosiu youtubėj vėliau biggrin.gif tik prieš miegą nežiūrėk, košmarai sapnuosis biggrin.gif
———
Nu kažkas panašaus yr biggrin.gif
———
Jie savo atsinešė dainas, bet galėjo taip gautis, kad savo dainą nebūtinai patys dainuotų.. kažkaip atskirai dainą rinko, atskirai atlikėją..
——-
Tai vat, aš irgi nerašau..
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 09, 18:32)
Aha, mačiau. Bet tai kas jam užėjo, nesuprantu, tokią moterą kaip Monica paleist doh.gif O gal jinai jį paliko unsure.gif
---
laugh.gif Šiaip juokas juokais, bet pastebėjau, kad man padeda tokia dezinfekcija. Tik pajuntu, kad kažkas kabinasi, tai iš karto truputį brendžio reikia išgert (bet man jis toooks šlykštus, kad šakės).
---
Būtų vienas iš tų retų atvejų, jei nuo 37 metų įsuktų savo karjerą kine. Tikrai čia neįprastas dalykas. Dažniausiai visi net nuo vaikystės pradeda ryškėt.
---
Apie Lee klausi? Šiaip twittery jis reikšdavosi ir koliodavosi su hater'iais labai: https://twitter.com/officialleeryan
Bet, pamenu, buvo išsitrynęs šimtą kartų, vėl grįžęs. Pasaka be galo, žodžiu biggrin.gif Dabar pažiūrėjau, tai nelabai jis ir aktyvus tame twittery. O Instagramą ar turi, tai net nežinau.
--
Nea, vieną, jis turi smile.gif Bet žmonos kažkaip beveik ir nededa.
Paskrolinau tai užmačiau vieną foto su nėščia žmona kartu: https://www.instagra.../p/BqAuvDyFnbu/

Velnias juos ten žino... O su Monika tai net nebuvo juk susituokę jie. Nors 2 dukras turi.

--------

Aš Rygos Balzamą naudoju dezinfekcijai smile.gif Šiaip tai jis net iš kažkokių žolių gal, ne tik kad spirituotas. Orginalus tai labai šlykštus. Bet yra juodųjų serbentų skonio, tai tikrai neblogas.

------
Na bet jei jis dabar laimėtų Oskarą, tai tikrai turbūt gerų pasiūlymų sulauktų. Kad gal ir nelaimėjus išlindo jis į dienos šviesą. Kažkaip dabar visur jį matau medijoje, labai ant bangos.

-------

aišku....

-----

ačiū 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 09, 19:22)
Padeda, padeda, svarbu laiku prasidezinfekuot biggrin.gif
——-
D nu žiauriai rusijoj jo nemėgsta...

Jo, šitas labai svarbu. Geriausia kuo greičiau kaip tik įmanoma.
Ypač sušąlus ar sušlapus. Kaip nuo virusų, nežinau, bet va tais kitais atvejais tai turbūt ne kartą pagelbėjo. Ir labai mažai reikia.

------

bet tai kaip be ryšio jam tada...

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 09, 19:52)

Eina sau doh.gif doh.gif

Nors va ir lietryčio komentarus beveik po kiekvienu straipsniu paskaičius panašiai kažkaip atrodo...
Atsakyti
Pasidalinsiu

https://www.15min.lt...ys-1130-1100250
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 10, 20:57)
Na bet jei jis dabar laimėtų Oskarą, tai tikrai turbūt gerų pasiūlymų sulauktų. Kad gal ir nelaimėjus išlindo jis į dienos šviesą. Kažkaip dabar visur jį matau medijoje, labai ant bangos.

-------

Nors va ir lietryčio komentarus beveik po kiekvienu straipsniu paskaičius panašiai kažkaip atrodo...

tai greičiausiai (jeigu dar ir nesulaukė smile.gif )
---
sakau, toks vaizdas, kad ten normalūs net ir nekomentuoja. O jei tik kokia labiau politinė tema ar su Lietuva susijus, tai vatnykai labai suaktyvėja. Dabar ypač prieš rinkimus pilna jų šlykščių komentarų doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 10, 21:24)

Fainas straipsnis smile.gif
Įdomu kaip jam ten pas tuos Grizlius seksis. Biškį gaila, kad teko keltis iš Kanados, na bet ką padarysi. Gal kaip tik JAV ir pačiam labiau patiks smile.gif

____

Beje, vistiek susigundžiau ir peržiūrėjau Favoritę biggrin.gif
Tai iš tikrųjų labai fainas filmas, toks įtraukiantis ir humoras geras smile.gif Labai įstrigo ta aktorė, vaidinanti karalienę. Sakyčiau, labai stiprus vaidmuo. Aišku, ir visa aplinka tokia didinga, garso takelis labai tinkamas tokiam filmui.
Man tas filmas, tiksliau gal humoras, kažkaip labai panašus pasirodė kaip "The Grand Budapest hotel". Jei nesi mačius, tikrai siūlau pažiūrėt smile.gif Tas filmas iš kinomatorafijos pusės - vienas geresnių. Kiekvienas epizodas kaip koks paveikslas. Kaip kažkas išsireiškė - kiekvieną kadrą gali stabdyt ir kabint ant sienos. Iš tiesų, labai gražiai nufilmuotas.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 09, 22:51)
Nu turėtų biggrin.gif o tai pasirodo per aną EV S vaiką jau turėjo biggrin.gif sėdėjo sau namie ir sirgo už tėtį biggrin.gif sakau, kad kažkoks didelis jau biggrin.gif
——-
Nu vat reklama kas liūdniausia mano vaistukų nui gerklės jau net nesinori jų pirkt  paieškosiu youtubėj vėliau biggrin.gif tik prieš miegą nežiūrėk, košmarai sapnuosis biggrin.gif
———
Jie savo atsinešė dainas, bet galėjo taip gautis, kad savo dainą nebūtinai patys dainuotų.. kažkaip atskirai dainą rinko, atskirai atlikėją..

bet kaip keista biggrin.gif Kažkaip net nebūčiau pagalvojus.
----
LOL biggrin.gif biggrin.gif tikiu, kad nebesinori jų pirkt biggrin.gif
---
Joo, atsiminiau dabar.
Vakar kaip ir spėjau - Monika Marija pirmą vietą užėmė per EV. Antroj lyg Jurgis, bet man jo ta daina visai nepatinka..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 vasario 2019 - 23:20