QUOTE(blackkiss @ 2019 02 18, 23:56)
-----
tai jei jau čia drebina kinkas (girdisi net kai dainuoja), aš neįsivaizuoju kaip ten..
---------
aha, išsityčiojimas iš dainos...
------
o man kažkada teko skrist į Kretą tuo pačiu lėktuvu toj pat eilėj sėdėjo su šeimyna...
------
o kur filmuosis?
------
tiksliai, kur Pilvelytė?
-------
vat mane tai tas ir gąsdina.. visi rinksis tarp šitų dviejų, ir pasiskirstys balsai, o jau skvernelininkai tai tikrai bus vieningi kaip niekas :
------
oooj, nu čia taip iš nieko išpūstas burbulas, kad net juokinga.. žmogus sąžiningai nusipirko sklypą.. ir pats namas, juk perdarytas iš buvusio, net ne iš naujo pastatytas.. plius visai jis man ten harmoningai įsipaišo - nedrasko labai akių..
------
aš tai net nekomentuosiu.. šiaip reiktų įvest, kad norint kandidatuot, žmonės pateiktų psichiatro pažymą - iškart dalis kandidatų atkristų...
------
nu jos abi tokios kietos moteriškės.. yra tikrai panašumų, nors Grybauskaitė, net neabejoju, užsienio politikoj daaaug stipresnė..
------
mes darbe šitą temą aptarinėjom dar iki Skvernui pareiškus

nu.. bet racijos tame yra biškutį.. kad atsieit, žmogus, kuris neturi vaikų, nesistengs dėl ateities, kad vaikam būtų gerai (nes savų neturi), o stengsis, kad gerai būtų dabar, kol pats gyvena... nu sakykit ką norit, bet dalis tiesos yra, aš manau
Tai jau tikrai tada
------
Svarbiausia, aš pati mokykoje per muzikos pamoką šitą dainą dainuodavau. Ir mano duktė, ar tai per muzikos pamoką, ar tai chore. Tai gerai ją žinant pasipiktinimą/nusivylimą sukėlė. O dar turėjo būti baigiamoji koncerto daina, ale kaip vyšnia ant torto.
--------
Na ir kaip įspūdis? Ar jokio nesusidarei?
-----
Tai gal ir neturi jokių planų dar, bent jau nieko nežinau. Kol kas tik ant raudono kilimo vis sklaidosi

Juk tiek ten visokių analogiškų renginių Oskarams, pats "darbymetis" aktoriams dabar

Pasisklaidyti

------
Va šiemet galėjo gal ir dalvyvauti. Nors... paskutiniu metu jos dainos kažkokios nykios vistiek.
-------
Taip, tas yra blogai. Man jau neturi reikšmės didelės kuris iš tų dviejų, svarbu nors kuris iš jų. Nes kitaip tai... baisu pagalvoti, kuo gali baigtis...
-----
Man tai irgi kažkaip tai netrukdo. Šimonytei tie visi runkeliai dar didesnių nuodėmių pripaišo.
Ai nu bet jei man abu normalūs padorūs or geri žmonės atrodo.
---------
Šiaip tai tu visai teisi. Kodėl į valstybės tarnybą darbinantis reikia tokių dalykų, bent kiek supratau. O vat į prezidentus jau nebe.
Ten ir daugiau kažkokių pačiuožusių kandidatų berods yra. Bet aš rimtai į juos nežiūriu, nemanau, kad tokie nors mažiausią šansą turi.
------
Dėl Grybauskaitės pritariu. Ir čia jos buvo labai didelis pliusas, stipri vieta. Vat per jos valdymo kadencijas tas bruožas buvo labai labai svarbus. Galima ją mėgti ar nemėgti kaip žmogų, bet užsienio politikoje jis mus superiškai atstovavo. Na ir su tokiais žalčiais kaip Skvernelis ir Company savo griežtą ranką parodė. Kiek galėjo. Kitaip su jais ir negalima, nes jie visai be stabdžių, čia jau jokia dimplomatija su jais nepadėtų.
--------
Na kad gal ne, žinok... Aš manau, kad tokie kaip tik save realizuoja kažkur kitur. Kūrėjai, mokslininkai kažką kuria, ką galėtų palikti ateities kartoms. Politikai, vėlgi. Šiaip jau Šimonytė apsiženyti dar juk turi šansų. Nors dabar, kaip supratau, gal į motinos priežiūrą asmeniniame gyvenime labiau susikoncentravusi. Savo vaikų, aišku, jau neturės.
Be to, jos atveju, kai motiną šitaip sergančią slaugo, tai jinai kitos patirties turi. Ir tai turu būti beprotiškai sunku... Mano mama pakaitom su teta mano močiutę ant patalo kokius 2-3 metus slaugė. Tai mačiau kas tai yra. Vaikai šiuo atveju auga, o tas dalykas juk neištaisomas ir gali tęstis metų metus.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 19, 00:48)
Neįsivaizduoju kodėl ji boikotavo Euroviziją jau antrus metus iš eilės

Šįmet tai būtų turėjus šansą.
---
Viską apsvarsčius pirmame etape naudingiau būtų balsuot už Šimonytę, nes Nausėda tai tikrai išeis į antrą. Ir jei Šimonytė išeitų, tai jau kaip ir ramu būtų, bet jei Skvernelis, tai oi oi..

Garantuotai visi tie kur už kitus nekokius kandidatus balsuos susivienytų ir kažin ar nenugalėtų Skvernelis

---
Aš daugiau apie asmenybę kalbėjau

Na, ta prasme, kad Grybauskaitė tai tokia labai jau ledo karalienė savam bokšte užsidarius, o Šimonytė man arčiau žmonių atrodo, kažkiek paprastesnė

Kas liečia užsienio politiką, tai aišku, Grybauskaitė laabai stipri.
---
Nu nežinau.. Man čia jau diskriminacija atrodo..
Aš niekaip negaliu galvot, kad tie, kurie neturi vaikų blogiau gali valstybę valdyt. Kaip pavyzdys Adamkus su Adamkiene. Adamkus visada domėjosi kokia bus Lietuva, kaip gyvens ateities kartos, rūpinosi aplinkosauga. Adamkienė užsiėmė labdara, skurdžiai gyvenančių vaikų švietimu. Kažkaip man jie tikrai labai empatiški žmonės

Pvz Paksius vaikų turėjo, bet...
Aš tai gal netgi pasakyčiau taip, kad prezidentas turintis vaikų gali turėti daugiau asmeninių interesų kaip ten ką prasukt ir vaikams didesnį gerbūvį sukurt
------
Bet jei rimtai, tai, manau, kad tikrai ne vaikų turėjime ar neturėjime valstybės valdymo gerumas priklauso, bet daugiau nuo žmogaus charakterio atsinešto iš šeimos, o paskui suformuoto aplinkos. Nebūtinai tie, kurie turi vaikų galvoja apie visų žmonių ateitį. Kad ir paprasčiausias pavyzdys apie klimato atšilimą - daug žinau tokių, kuriems tai visiškai dzin. Kažkaip nemąsto žmonės, kad neatsakingo elgesio padarinius tuoj pajaus vaikai ir anūkai.
Gal tiesiog paprasčiausia prarado viltį? Kainuoja juk visgi tas malonumas.
Jaunesniems tai bent jau šansas prasimušti į žinomumą, bent jau Lietuvos mąstu. O jai pačiai tai nieko turbūt neduotų. Kažkaip abejoju, kad Europą ji pavergtų. Turėjo savu laiku tikrai gerų pasirodymų, bet paskutiniai tai so so, nieko net nebepamenu...
Ai, gal tas kur susikovė su ta režisiere, iš geresnių buvo.
-------
teisingai sakai
-----
Va čia labai taikliai apibūdinai!
-------
Man irgi viskas taip atrodo. Ir apie Adamkų šeimą. Ir apie asmeninius interesus tų, kurie daug šeimos turi.
Žiūrėkit va pavyzdį Trumpo. Tas visą giminę jau spėjo į politiką įsukti. Skvernelis man irgi kažkokio panašumo turi. Ne iki tokio lygio, bet vistiek...
------
Tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 19, 01:16)
1. Man Nausėda atrodo stipresnis užsienio kontekste ir manyčiau turės didesnį autoritetą.
2. Kliuva man šiek tiek per didelis Šimonytės kategoriškumas.. prezidentui tas kartais gali pakišt koją, ir pačiam, ir Lietuvai..
Nu bet čia mano nuomonė, paklausius debatų dar gali pasikeist - o šiaip nenuliūsčiau jei tiek vieną, tiek kitą išrinktų
Aš Nausėdą labiau prisimenu iš senų laikų. Rašydavo jis straipsnius kažkokiame tinklapyje, gal delfi, kaip ekonomistas. Tai pirma reakcija, kai jis kandidatavo, apsidžiaugiau.
O apie Šimonytę žinojau žyyyymiai mažiau. Užtai paskaitinėjau interviu su ja. Ir man patiko. Jinai toli gražu nėra ideali, turi savų trūkumų. Bet kaip ir kiekvienas.
Šiaip gal tu ir teisi dėl tų dviejų dalykų, aš per mažai domėjausi.
Bet vėlgi, sutinku matyti bet kurį iš tų dviejų ir bet kuriuo iš jų džiaugsiuosi. Kad tik praeitų!
Beje,
blackkiss, tu geriau pasakyk man dabar, už ką mero rinkimuose ketini balsuoti. Aš prezidento rinkimais domiuosi, nes čia svarbiau visgi. O apie merus kažkaip nieko ir nežinau. Bet jau visai tuoj reiks balsuoti...
---------
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 19, 12:08)
Kad autoritetą didesnį turėtų tai greičiausiai

Nes vistiek net ir užsieny gajus tas stereotipas, jog vyrai geriau
reikalus tvarko nei moterys.
Arba turi būt grynai tokia kaip Grybauskaitė, kurios gal ir vyrai bijo
---
Dabar skaitydama įvairią informaciją kabliukų/minusų ieškau prie ko galima būtų prikibt
---
Nu aš linkus į kraštutinumus

Kažkaip tokie patys pirmi pavyzdžiai šovėė į galvą
---
Teoriškai gal ir taip

Bet kažin kiek praktiškai taip gerai gaunasi
Realiai tai kokiam Nausėdai vaikų aprūpint jau nebereikia - turbūt jau seniai užaugę, ir seniausiai aprūpinti, o va Skvernelio tai maži dar
Jo, va šitoj vietoj Grybauskaitė tai buvo nepamainoma. Nesuskaičiuot momentų, kai aš ja didžiavausi kaip mūsų prezidente užsienio politikoje. Viena iš kietesnių moterų politikių kada nors. Ne tik Lietuvoje.
-------
LOL
---------
Viskas gerai

Juk pavyzdžiai iš mūsų istorijos. Tai galiojantys.
Gaila, kad tokio tipo žmonių, galinčių reikštis politikoje, pas mus gal ir nebeliko...
Nebent kas iš jaunesnių kada nors..
--------
O va kiek Nausėdai metų , tiesa sakant, net nesidomėjau, niekad klausimas nekilo. Nors skaičiau jo interviu apie šeimą.
Bet jis su bankais dirbęs, tai pingais matyt kad tikrai nesiskundžia.