Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

labas smile.gif nu va, grįžtu..
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 11, 12:38)
Nea, Stalker nemačiau, bet kažkur girdėtas
------
kaip išgąsdino?
Bet pažiūrėjus tą reklamą, supratau, kad ir aš tuos vaistus nuo gerklės turiu doh.gif biggrin.gif
Bet rimtai kažkaip asocijuojasi su šių metų australų pasirodymu doh.gif
---
biggrin.gif aha, nesupykčiau.

laaabai rekomenduoju, šedevras tiesiog smile.gif
-----
žodžiu ten teletiltą sujungė su tuo prancūzų, o Seriožka tuo metu pasakojo apie savo šunis, kaip vieną paėmė dar visai mažiuką, o kitą jau suaugusį, čia įsikiša NLO ir klausia to prancūzo - gal ir tau šuns reik? paimtum iš prieglaudos.. tas sako: - nu aš dabar paklausęs šiaip visai gal ir užsimanyčiau šuns (nu žmogus gi mandagus, ką sakys biggrin.gif ).. NLO - aš tau atvešiu! lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 12, 12:41)
Kiek skaičiau, Memfis tai labai juodaodžių miestas, baltųjų ten tik 30 procentų gal. Ir šiaip įtariu, kad turėtų gerokai skirtis nuo Kanados visu kuo.
------
Man tai geriausias "bajeris", kai pasveikino grįžus į aikštelę po ilgokos pertraukos, turėjo rankos traumą. Ruošėsi žaisti tą vakarą, ir op, po 2 val po pasveikinimo sužino, kad ate, laikas teptis slides.
-------
"The Grand Budapest hotel" mačiau. Laaabai patiko, viena geresnių komedijų. Ir tikrai, labai stilingai pastatytas, tokio užmiršti neįmanoma. Labai daug pastelinių spalvų.
------
Tai jo, dabar jinai ir kažkokių tai atmainų turi. Tik man vistiek neskani, Rigas Balzams su juod. serbentais daug skanesnis, beje ir su kažkokiomis raudonomis uogomis jis dar yra, tik to nesu ragavusi.

joo.. nu.. aš kaip supratau, vienintelis artimas Kanadai JAV miestas yra Sietlas...
------
čia išvis viršunė...bet tai biznis grynas tas NBA - jokių ten sentimentų, matyt..
-------
jei patiko labai rekomenduoju The darjeeling limited smile.gif kažkuo man jie laabai panašūs smile.gif
------
a čia jau vaistai, vaistai ir neturi būt skanūs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 12:00)
Na tai kaip jums EV finalistai?
----
Bet toks vaizdas, kad jis net nelabai apsidžiaugė patekęs į finalą

nu man tai... netapo geresni ant finalo biggrin.gif
-----
tai jei jau čia drebina kinkas (girdisi net kai dainuoja), aš neįsivaizuoju kaip ten..

QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 18, 15:27)
Bet užtai girdėjau ją dainuojant Masytės dainą Laisvė vasario 16-tą Katedros aikštėje.
----
Atrodo labai paprastas žmogus, daug paprastesnis nei jį įsivaizdavau net.
-----
Nors jis mano antras pasirinkimas, aš balsuosiu už Šimonytę.
-----
Tiesa, noriu pasakyti, kad Rami Malek jau rimtai mano simpatija patapo
Neturėjau nieko jau 2 metus. Ir va čia bum kaip iš dangaus
------
Dabar lauksiu naujų filmų su juo. Nes susidarė įspūdis, kad be Rapsodijos nėra ką su juo žiūrėti.

aha, išsityčiojimas iš dainos...
------
o man kažkada teko skrist į Kretą tuo pačiu lėktuvu biggrin.gif toj pat eilėj sėdėjo su šeimyna...
------
man jie daug maž lygiaverčiai kandidatai, bet aš už Nausėdą balsuosiu dėl dviejų kriterijų
-----
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
-----
o kur filmuosis?

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 16:00)
Nu taip, kažko visai skurdžiai su dalyviais šiais metais. Keista, kad nedalyvavo tie, kurie būdavo etatiniai dalyviai.
---
Aš irgi tarp šitų dviejų kandidatų rinkausi Tai Šimonytė man kažkaip labiau patiko iš karto,
-----
o apie Nausėdą šį dalyką sužinojau, tai kažkaip ir atmečiau jį:
https://www.delfi.lt...i.d?id=61649073
-----
Šiandien ir Gražulis paskelbė, kad kandidatuoja Įsivaizduojat tokį prezidentą turėt kaip būtų "fainai"

tiksliai, kur Pilvelytė? biggrin.gif kad išvis EV nyki bus, kai paklausiau ką kitos šalys jau atrinko tai...
-------
vat mane tai tas ir gąsdina.. visi rinksis tarp šitų dviejų, ir pasiskirstys balsai, o jau skvernelininkai tai tikrai bus vieningi kaip niekas biggrin.gif
------
oooj, nu čia taip iš nieko išpūstas burbulas, kad net juokinga.. žmogus sąžiningai nusipirko sklypą.. ir pats namas, juk perdarytas iš buvusio, net ne iš naujo pastatytas.. plius visai jis man ten harmoningai įsipaišo - nedrasko labai akių..
------
aš tai net nekomentuosiu.. šiaip reiktų įvest, kad norint kandidatuot, žmonės pateiktų psichiatro pažymą - iškart dalis kandidatų atkristų...

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 19:16)

Kažkaip pastebėjau, kad labai daug kas Šimonytę lygina su Grybauskaite. Nu man tai jos visai kitokio tipo. Tik tai, kad abi netekėjusios ir neturinčios vaikų(bet juk normalioj šaly ne pagal šeimyninę padėtį prezidentai renkami). Tai šitas dalykas didžiąją dalį lietuvių labiausiai ir erzina. Toks tikrai rimtas argumentas
-----
Ai, net ir Skvernelis juk kažką tokio pasakė. Maždaug, kad atėjo laikas, jog prezidentūroje lakstytų vaikai doh.gif (tai čia ne tik ant Grybauskaitės su Šimonyte užstūmė, bet ir ant Adamkaus). Ir kadangi ji neturi vaikų, tai atseit negali įsigilint į kitų žmonių problemas.\

nu jos abi tokios kietos moteriškės.. yra tikrai panašumų, nors Grybauskaitė, net neabejoju, užsienio politikoj daaaug stipresnė..
------
mes darbe šitą temą aptarinėjom dar iki Skvernui pareiškus biggrin.gif nu.. bet racijos tame yra biškutį.. kad atsieit, žmogus, kuris neturi vaikų, nesistengs dėl ateities, kad vaikam būtų gerai (nes savų neturi), o stengsis, kad gerai būtų dabar, kol pats gyvena... nu sakykit ką norit, bet dalis tiesos yra, aš manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 19, 01:29)
žodžiu ten teletiltą sujungė su tuo prancūzų, o Seriožka tuo metu pasakojo apie savo šunis, kaip vieną paėmė dar visai mažiuką, o kitą jau suaugusį, čia įsikiša NLO ir klausia to prancūzo - gal ir tau šuns reik? paimtum iš prieglaudos.. tas sako: - nu aš dabar paklausęs šiaip visai gal ir užsimanyčiau šuns (nu žmogus gi mandagus, ką sakys biggrin.gif ).. NLO - aš tau atvešiu!

ne nu doh.gif biggrin.gif Pradeda jis savo cirkus doh.gif Ale įkyrumas pas jį tai neišpasakytas doh.gif O tai ką tas prancūzas atsakė? Išsigando jaučiu, kad anas taip ir padarys doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 02 19, 01:56)
man jie daug maž lygiaverčiai kandidatai, bet aš už Nausėdą balsuosiu dėl dviejų kriterijų
-----
tiksliai, kur Pilvelytė? biggrin.gif kad išvis EV nyki bus, kai paklausiau ką kitos šalys jau atrinko tai...
-------
vat mane tai tas ir gąsdina.. visi rinksis tarp šitų dviejų, ir pasiskirstys balsai, o jau skvernelininkai tai tikrai bus vieningi kaip niekas
------
aš tai net nekomentuosiu.. šiaip reiktų įvest, kad norint kandidatuot, žmonės pateiktų psichiatro pažymą - iškart dalis kandidatų atkristų...
-----
nu jos abi tokios kietos moteriškės.. yra tikrai panašumų, nors Grybauskaitė, net neabejoju, užsienio politikoj daaaug stipresnė..
------
mes darbe šitą temą aptarinėjom dar iki Skvernui pareiškus biggrin.gif nu.. bet racijos tame yra biškutį.. kad atsieit, žmogus, kuris neturi vaikų, nesistengs dėl ateities, kad vaikam būtų gerai (nes savų neturi), o stengsis, kad gerai būtų dabar, kol pats gyvena... nu sakykit ką norit, bet dalis tiesos yra, aš manau smile.gif

Kokių? smile.gif
---
Neįsivaizduoju kodėl ji boikotavo Euroviziją jau antrus metus iš eilės biggrin.gif Šįmet tai būtų turėjus šansą.
---
Viską apsvarsčius pirmame etape naudingiau būtų balsuot už Šimonytę, nes Nausėda tai tikrai išeis į antrą. Ir jei Šimonytė išeitų, tai jau kaip ir ramu būtų, bet jei Skvernelis, tai oi oi.. unsure.gif Garantuotai visi tie kur už kitus nekokius kandidatus balsuos susivienytų ir kažin ar nenugalėtų Skvernelis doh.gif
---
jo, čia tai ne pro šalį būtų biggrin.gif
---
Aš daugiau apie asmenybę kalbėjau smile.gif Na, ta prasme, kad Grybauskaitė tai tokia labai jau ledo karalienė savam bokšte užsidarius, o Šimonytė man arčiau žmonių atrodo, kažkiek paprastesnė smile.gif Kas liečia užsienio politiką, tai aišku, Grybauskaitė laabai stipri.
---
Nu nežinau.. Man čia jau diskriminacija atrodo.. smile.gif
Aš niekaip negaliu galvot, kad tie, kurie neturi vaikų blogiau gali valstybę valdyt. Kaip pavyzdys Adamkus su Adamkiene. Adamkus visada domėjosi kokia bus Lietuva, kaip gyvens ateities kartos, rūpinosi aplinkosauga. Adamkienė užsiėmė labdara, skurdžiai gyvenančių vaikų švietimu. Kažkaip man jie tikrai labai empatiški žmonės unsure.gif Pvz Paksius vaikų turėjo, bet...
Aš tai gal netgi pasakyčiau taip, kad prezidentas turintis vaikų gali turėti daugiau asmeninių interesų kaip ten ką prasukt ir vaikams didesnį gerbūvį sukurt biggrin.gif

Bet jei rimtai, tai, manau, kad tikrai ne vaikų turėjime ar neturėjime valstybės valdymo gerumas priklauso, bet daugiau nuo žmogaus charakterio atsinešto iš šeimos, o paskui suformuoto aplinkos. Nebūtinai tie, kurie turi vaikų galvoja apie visų žmonių ateitį. Kad ir paprasčiausias pavyzdys apie klimato atšilimą - daug žinau tokių, kuriems tai visiškai dzin. Kažkaip nemąsto žmonės, kad neatsakingo elgesio padarinius tuoj pajaus vaikai ir anūkai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 vasario 2019 - 00:50
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 19, 00:48)
ne nu Pradeda jis savo cirkus Ale įkyrumas pas jį tai neišpasakytas O tai ką tas prancūzas atsakė? Išsigando jaučiu, kad anas taip ir padarys
———
Kokių?
---
Neįsivaizduoju kodėl ji boikotavo Euroviziją jau antrus metus iš eilės Šįmet tai būtų turėjus šansą.
---
Viską apsvarsčius pirmame etape naudingiau būtų balsuot už Šimonytę, nes Nausėda tai tikrai išeis į antrą. Ir jei Šimonytė išeitų, tai jau kaip ir ramu 
---
Aš daugiau apie asmenybę kalbėjau
---
Aš niekaip negaliu galvot, kad tie, kurie neturi vaikų blogiau gali valstybę valdyt. Kaip pavyzdys Adamkus su Adamkiene. Adamkus visada domėjosi kokia bus Lietuva, kaip gyvens ateities kartos, rūpinosi aplinkosauga. Adamkienė užsiėmė labdara, skurdžiai gyvenančių vaikų švietimu. Kažkaip man jie tikrai labai empatiški žmonės: Pvz Paksius vaikų turėjo, bet...
——-
Aš tai gal netgi pasakyčiau taip, kad prezidentas turintis vaikų gali turėti daugiau asmeninių interesų kaip ten ką prasukt ir vaikams didesnį gerbūvį sukurt

Nieko! biggrin.gif prarado kalbos dovana ir tada jau atjungė jį biggrin.gif nu bet rimtai nu jo negalima leist į žmones biggrin.gif doh.gif
——-
1. Man Nausėda atrodo stipresnis užsienio kontekste ir manyčiau turės didesnį autoritetą.
2. Kliuva man šiek tiek per didelis Šimonytės kategoriškumas.. prezidentui tas kartais gali pakišt koją, ir pačiam, ir Lietuvai..

Nu bet čia mano nuomonė, paklausius debatų dar gali pasikeist - o šiaip nenuliūsčiau jei tiek vieną, tiek kitą išrinktų smile.gif
——-
Be konkurencijos laimėtų atranką šiemet biggrin.gif
———
Nu nežinau - pas mus masinės Šimonytės palaikymo akcijos vyksta biggrin.gif tai toks jausmas kad tikrai daugiau už ją balsuos..
———
Tai ir aš biggrin.gif
———
Ne, pala.. biggrin.gif tu čia jau į kraštutinumus puoli biggrin.gif Adamkus išvis labai mano gerbiama persona, tik vat tokių, deja mažai politikoj.. ką ten mažai - vienetai..
O Paksius - išvis nediskutuotina biggrin.gif šitas fruktas irgi išskirtinis, tik jau į priešingą pusę biggrin.gif

Bet šiaip jo, aišku, viskas priklauso ir nuo asmenybės, ant kiek jis egocengriškas, ar ne..bet jei kalbama apie visumą, manau kad vaikų neturintys žmonės yra kiek egocentriškesni, nei jų turintys.. pabrėžiu - apie visumą.. bet visur būna išimčių smile.gif
——-
Nu o pagal A. Smitho nematomos rinkos teoriją - žmogus darydamas gerą sau iš egoistinių paskatų, pakelia ir bendrą gerbuvį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 19, 03:16)
Nieko!  prarado kalbos dovana ir tada jau atjungė jį   nu bet rimtai nu jo negalima leist į žmones
——-
1. Man Nausėda atrodo stipresnis užsienio kontekste ir manyčiau turės didesnį autoritetą.
2. Kliuva man šiek tiek per didelis Šimonytės kategoriškumas.. prezidentui tas kartais gali pakišt koją, ir pačiam, ir Lietuvai..
----
Nu bet čia mano nuomonė, paklausius debatų dar gali pasikeist - o šiaip nenuliūsčiau jei tiek vieną, tiek kitą išrinktų smile.gif
——-
Nu nežinau - pas mus masinės Šimonytės palaikymo akcijos vyksta  tai toks jausmas kad tikrai daugiau už ją balsuos..
———
Ne, pala..  tu čia jau į kraštutinumus puoli  Adamkus išvis labai mano gerbiama persona, tik vat tokių, deja mažai politikoj.. ką ten mažai - vienetai..
O Paksius - išvis nediskutuotina biggrin.gif šitas fruktas irgi išskirtinis, tik jau į priešingą pusę 
——-
Nu o pagal A. Smitho nematomos rinkos teoriją - žmogus darydamas gerą sau iš egoistinių paskatų, pakelia ir bendrą gerbuvį biggrin.gif

doh.gif biggrin.gif Vargšas prancūzas biggrin.gif Bet kodėl kažin būtent jį išsirinko kaip auką biggrin.gif
---
Kad autoritetą didesnį turėtų tai greičiausiai smile.gif Nes vistiek net ir užsieny gajus tas stereotipas, jog vyrai geriau reikalus tvarko nei moterys. Arba turi būt grynai tokia kaip Grybauskaitė, kurios gal ir vyrai bijo biggrin.gif
---
oi tikrai, dar gi debatai bus bigsmile.gif Kažkaip visai buvau pamiršus apie juos. Tai taip, dar nuomonė gali kaitaliotis nuo kiekvieno iš jų prisi/nusi-šnekėjimo lygio biggrin.gif
Man irgi nelabai svarbu kurį iš būtent tų dviejų išrinktų. Dabar skaitydama įvairią informaciją kabliukų/minusų ieškau prie ko galima būtų prikibt biggrin.gif
---
Rimtai? Kažkaip net keista unsure.gif Gal ten pas jus kokie labai aktyvistai reiškiasi ir suformuoja tą nuomonę, kad daugumą už Šimonytę g.gif Nes pagal apklausas tai Nausėdą stiprokai išsiveržęs. Pagrindinė kova tarp Skvernelio ir Šimonytės. Šiaip nelabai gerai būtų, jei Šimonytė išeitų su Skverneliu į antrą turą.. Tada tai jau tikrai jis laimėtų. Jei Nausėda su Skverneliu, tai įsivaizduoju, kad apylygiai kova eitų ir kas nugalėtų neaišku. Geriausias scenarijus, kad antram ture susitiktų N ir Š, bet kažin kaip ten bus..
---
Nu aš linkus į kraštutinumus biggrin.gif Kažkaip tokie patys pirmi pavyzdžiai šovėė į galvą biggrin.gif
---
Teoriškai gal ir taip biggrin.gif Bet kažin kiek praktiškai taip gerai gaunasi biggrin.gif
Realiai tai kokiam Nausėdai vaikų aprūpint jau nebereikia - turbūt jau seniai užaugę, ir seniausiai aprūpinti, o va Skvernelio tai maži dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 vasario 2019 - 12:11
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 19:16)
Bet va ne pirmą tokią nuomonę vis girdžiu dėl asmenybės  Man kol kas dar niekas neužkliuvo joje, išskyrus tai, kad tokia neapsisprendus - tai balsuot, tai jau prašo nebalsuot už doh.gif Man kas anksčiau erzino joje tai mimikos atliekant dainą(bet dabar pastebėjau, kad kažkaip nebe taip mimikuoja). Bet net įdomu ką kiti pastebi ko nepastebiu aš. Kažkokio susireikšminimo ar pasikėlimo lyg nepastebėjau. Na, gal vėliau dar atsiskleis
---
Saulės kliošas kokybiškai, bet labai jau neeuroviziškai. O mum su neformatu EV kažkaip visai nesiseka
---

Kažkaip pastebėjau, kad labai daug kas Šimonytę lygina su Grybauskaite. Nu man tai jos visai kitokio tipo. Tik tai, kad abi netekėjusios ir neturinčios vaikų(bet juk normalioj šaly ne pagal šeimyninę padėtį prezidentai renkami). Tai šitas dalykas didžiąją dalį lietuvių labiausiai ir erzina. Toks tikrai rimtas argumentas biggrin.gif Ai, net ir Skvernelis juk kažką tokio pasakė. Maždaug, kad atėjo laikas, jog prezidentūroje lakstytų vaikai doh.gif (tai čia ne tik ant Grybauskaitės su Šimonyte užstūmė, bet ir ant Adamkaus). Ir kadangi ji neturi vaikų, tai atseit negali įsigilint į kitų žmonių problemas. Nu kai pagalvoji, jei toks prezidentas Lietuvą valdytų, tai šakės doh.gif
---

Aha, kažkaip miela, kad filme ta chemija atsirado smile.gif Abu tokie nedidukai, tai net ir vizualiai gerai žiūrisi kartu. O kad Oskarą laimės, tai beveik ir neabejoju. Daugiau vyriškame vaidmenyje nelabai ir yra konkurencijos(Bradley, matyt, nelaimės).
---

Nekeista  Manau, kad didžiausias stabdis šiuo atveju - vaikas.. Nežinia kaip ten būtų, jeigu jo neturėtų.

Aš suprantu, kodėl Irina laikoma gražia, turi ji tą mOnekenišką grožį. Bet jei man reiktų rinktis kuri gražesnė grynai išoriškai, tai man Maleko mergina dailesnė

O šiaip tai aišku, kad galiausiai ne grožyje esmė. Kiti asmenybės dalykai dažnai patraukia smile.gif Lady Gaga toli gražu ne gražuolė, bet charizmatiška labai. Iš kitos pusės tai mes nežinom kokia ta Irina. Gal irgi labai žavi? Šiaip pastebėjau, kad Bradley skonis moterims tai laabai jau įvairus biggrin.gif Kažkada išmetė youtube video, kur sudėtos jo exės (oi oi kiek jų įvairiausių ir labai skirtingų buvo biggrin.gif )

Aš ją tik iš anksčiau atsimenu, tai ta nuomonė tikrai gali keistis.
Ne, ji nėra nei pasikėlusi, nei kažką. Nu bet man kažkokia keista, manieros, laikysena. Net negražu sakyti taip apie žmogų. Ir šiaip keistuolius aš net laaaaaabai mėgstu. Pati esu savaip keista. Na bet negali juk prilipti kiekvienas...
Tai va tik tiek apie ją galiu pasakyti.

------
Jo, čia tai tiesa.

-------

Aš jas lyginu tik todėl, kad Grybauskaitė dabartinė, Tiesiog kaip su prezidentu pirmtaku.
Bet kaip asmenybės jos visiškai nepanašios. Šimonytė man labai žemiška, ir tuo traukia.
Nors vėlgi, su valstybės vadovu gal kitaip. Jis turi stuburą turėti. Obettačiau ji man tikrai geriausias variantas iš visų dabar esančių.

Beje, tas Skvernelio pasisakymas apie krykštančius vaikus mane labai šokiravo ir papiktino. Nu svoločius ne kitaip. Taip, tiko visiems trims išvardintiems. Jis aiškiai su mintimi įgelti ir save iškelti sakė. Kitas reikalas, tai užstūmimas ir ant žmonių. Kiek yra žmonių, porų, kurios negali susilaukti vaikų, nors gal bele ką už tai atiduotų. Arba jei nesutikai savo žmogaus. Vaikas juk ne daiktas, kurį galima nusipirkti. O plius yra tokių, kurie vaikų net nenori turėti, ir poros. Reikia gerbti jų pasirinkimą. Labai dažnai tie be vaikų kaip tik daug karjeroje pasiekia, gali save kažkur realizuoti. Taigi nereikia čia dėlioti į lentynėles. Na bet jis, matosi, visai be moralės žmogus.

-----

Jau šį savaitgalį Oskarai, laaabai laukiu. Gaila, kad tiesiogiai dėl laiko zonų skirtumo negalėsim žiūrėti. Dar niekad tiek nelaukiau. Mažiausiai dvi meilės turiu už ką sirgti dabar, Maleką ir Lady Gagą.

Beje, skaičiau, kad lyg ir Queenai dar dainuos Oskaruose, su Adam Lambert. Koncerte jis man patiko, kai Kaune buvo. Bet po filmo... kažkaip dabar Maleką kaip Fredį labiau įsivaizduoju smile.gif
Tai nebūtinai gal reikėjo jiems Queenams ten dainuoti. Na bet gal dabar jie naudojasi ta beprotiška populiarumo banga, o kas ir nesinaudotų, juk origianalūs nariai jau labai amžiuje ir daro tai ką mėgsta. Na ir organizatoriai, aišku, tuo pasirūpino.

O už Cooper'į tai Malekas, mano nuomone, geriau vaidino. Kaip pora stipresni Cooperis/Gaga. O kaip atskiras vaidmuo - Maleko.

------

Tai turbūt. Nieks nežino, kokie jo santykiai su manekene buvo. Kažkur skaičiau, kad jis asmeninį gyvenimą laiko labai privačiu. Net ir su tuo vaiko gimimu, susitikinėjimu su ja ten labai uždarai viskas buvo.

Aš niekad nesidomėjau jo moterimis. Kaip esu sakiusi, kaip vyras , o anksčiau ir kaiop aktorius, jis man nelabai. Va dabar su tuo paskutiniu filmu simpatijų įgijo.
Aš tik prisimenu, esu skaičiusi prieš kelis metus, kad manekenė Cara Delevingne norėjo su juo susitikinėti. Bet jis pasakė jai, kad ji per jauna jam, per didelis metų skirtumas. Šiaip tai gerbiu jį užtai, nes paprastai kitas tik ir džiaugtųsi jauną mergą įsitaisęs.
O ta Cara man pačiai laaaaaabai patinka. Ji mano mėgstamiausia manekenė. Labai jau charizmatiška, įdomi persona. Ir graži, savotiško išskirtinio grožio. Ji dar ir vaidino, gal ir ne viename filme, vieną su ja tai mačiau.

Maleko panelė iš tų trijų (Irina, Lady Gaga ir ji) tai man pati simpatiškiausia. Miela labai ir trapi, turi švelnaus moteriško žavesio. Tai va jie su Maleku idealiai tinka, mano nuomone, nes abu žavūs ir mielučiai, viena kaip moteris, kitas kaip vyras. Tokie sweet cuople.
Papildyta:

Tiesa, tuktuke, o kartais Amiro žmona dar nepagimdė???
Nes mačiau postą, vyriškas rankas laikančias kūdikio pedutes, jei neklystu. Bet ten buvo prancūziškai, tai nesupratau...
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 18, 23:29)

joo.. nu.. aš kaip supratau, vienintelis artimas Kanadai JAV miestas yra Sietlas...
------
čia išvis viršunė...bet tai biznis grynas tas NBA - jokių ten sentimentų, matyt..
-------
jei patiko labai rekomenduoju The darjeeling limited smile.gif kažkuo man jie laabai panašūs smile.gif
------
a čia jau vaistai, vaistai ir neturi būt skanūs biggrin.gif

Apie Sietlą tai iš vis kažkaip nieko nežinau.

Beje dėl grožio vaizdais, tai inst labai gražių Amerikės vaizdų išmeta, ir miestų ir gamtos.
Na bet labai svarbu ir bendras mikroklimatas. Svarbiau už išorinį grožį.

------

Tai jo, jais ten kaip vergais keičiasi biggrin.gif Bet su visais taip. Ten paskutinė mainų diena buvo, užtai jam taip ir išpuolė ta staigmena.

Pirmos rungtynės, skaičiau, buvo labai geros. Jam, jo debiutas. Bet komanda vistiek prakišo. Ai, nu anksčiau į Lietuvą treniruotis į rinktinę sugrįš, čia viskas jau aišku.

-----

Ačiū 4u.gif Būtinai pasižiūrėsiu.
Man to režisieriaus Fantastic Mr. Fox dar patinka. Isle of Dogs dar neblogas. Ir The Royal Tenenbaums mano watchlist'e.

-----
Na jo, čia tiesa biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 18, 23:56)

-----
tai jei jau čia drebina kinkas (girdisi net kai dainuoja), aš neįsivaizuoju kaip ten..

---------
aha, išsityčiojimas iš dainos...
------
o man kažkada teko skrist į Kretą tuo pačiu lėktuvu  toj pat eilėj sėdėjo su šeimyna...
------

o kur filmuosis?

------
tiksliai, kur Pilvelytė?
-------
vat mane tai tas ir gąsdina.. visi rinksis tarp šitų dviejų, ir pasiskirstys balsai, o jau skvernelininkai tai tikrai bus vieningi kaip niekas :
------
oooj, nu čia taip iš nieko išpūstas burbulas, kad net juokinga.. žmogus sąžiningai nusipirko sklypą.. ir pats namas, juk perdarytas iš buvusio, net ne iš naujo pastatytas.. plius visai jis man ten harmoningai įsipaišo - nedrasko labai akių..
------

------
------

Tai jau tikrai tada

------

Svarbiausia, aš pati mokykoje per muzikos pamoką šitą dainą dainuodavau. Ir mano duktė, ar tai per muzikos pamoką, ar tai chore. Tai gerai ją žinant pasipiktinimą/nusivylimą sukėlė. O dar turėjo būti baigiamoji koncerto daina, ale kaip vyšnia ant torto.

--------

Na ir kaip įspūdis? Ar jokio nesusidarei?

-----

Tai gal ir neturi jokių planų dar, bent jau nieko nežinau. Kol kas tik ant raudono kilimo vis sklaidosi biggrin.gif
Juk tiek ten visokių analogiškų renginių Oskarams, pats "darbymetis" aktoriams dabar biggrin.gif
Pasisklaidyti biggrin.gif
------

Va šiemet galėjo gal ir dalvyvauti. Nors... paskutiniu metu jos dainos kažkokios nykios vistiek.

-------

Taip, tas yra blogai. Man jau neturi reikšmės didelės kuris iš tų dviejų, svarbu nors kuris iš jų. Nes kitaip tai... baisu pagalvoti, kuo gali baigtis...

-----

Man tai irgi kažkaip tai netrukdo. Šimonytei tie visi runkeliai dar didesnių nuodėmių pripaišo.
Ai nu bet jei man abu normalūs padorūs or geri žmonės atrodo.

---------

Šiaip tai tu visai teisi. Kodėl į valstybės tarnybą darbinantis reikia tokių dalykų, bent kiek supratau. O vat į prezidentus jau nebe.
Ten ir daugiau kažkokių pačiuožusių kandidatų berods yra. Bet aš rimtai į juos nežiūriu, nemanau, kad tokie nors mažiausią šansą turi.

------

Dėl Grybauskaitės pritariu. Ir čia jos buvo labai didelis pliusas, stipri vieta. Vat per jos valdymo kadencijas tas bruožas buvo labai labai svarbus. Galima ją mėgti ar nemėgti kaip žmogų, bet užsienio politikoje jis mus superiškai atstovavo. Na ir su tokiais žalčiais kaip Skvernelis ir Company savo griežtą ranką parodė. Kiek galėjo. Kitaip su jais ir negalima, nes jie visai be stabdžių, čia jau jokia dimplomatija su jais nepadėtų.

--------

Na kad gal ne, žinok... Aš manau, kad tokie kaip tik save realizuoja kažkur kitur. Kūrėjai, mokslininkai kažką kuria, ką galėtų palikti ateities kartoms. Politikai, vėlgi. Šiaip jau Šimonytė apsiženyti dar juk turi šansų. Nors dabar, kaip supratau, gal į motinos priežiūrą asmeniniame gyvenime labiau susikoncentravusi. Savo vaikų, aišku, jau neturės.

Be to, jos atveju, kai motiną šitaip sergančią slaugo, tai jinai kitos patirties turi. Ir tai turu būti beprotiškai sunku... Mano mama pakaitom su teta mano močiutę ant patalo kokius 2-3 metus slaugė. Tai mačiau kas tai yra. Vaikai šiuo atveju auga, o tas dalykas juk neištaisomas ir gali tęstis metų metus.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 19, 00:48)

Neįsivaizduoju kodėl ji boikotavo Euroviziją jau antrus metus iš eilės biggrin.gif Šįmet tai būtų turėjus šansą.
---
Viską apsvarsčius pirmame etape naudingiau būtų balsuot už Šimonytę, nes Nausėda tai tikrai išeis į antrą. Ir jei Šimonytė išeitų, tai jau kaip ir ramu būtų, bet jei Skvernelis, tai oi oi.. unsure.gif Garantuotai visi tie kur už kitus nekokius kandidatus balsuos susivienytų ir kažin ar nenugalėtų Skvernelis doh.gif
---
Aš daugiau apie asmenybę kalbėjau smile.gif Na, ta prasme, kad Grybauskaitė tai tokia labai jau ledo karalienė savam bokšte užsidarius, o Šimonytė man arčiau žmonių atrodo, kažkiek paprastesnė smile.gif Kas liečia užsienio politiką, tai aišku, Grybauskaitė laabai stipri.
---
Nu nežinau.. Man čia jau diskriminacija atrodo.. smile.gif
Aš niekaip negaliu galvot, kad tie, kurie neturi vaikų blogiau gali valstybę valdyt. Kaip pavyzdys Adamkus su Adamkiene. Adamkus visada domėjosi kokia bus Lietuva, kaip gyvens ateities kartos, rūpinosi aplinkosauga. Adamkienė užsiėmė labdara, skurdžiai gyvenančių vaikų švietimu. Kažkaip man jie tikrai labai empatiški žmonės unsure.gif Pvz Paksius vaikų turėjo, bet...
Aš tai gal netgi pasakyčiau taip, kad prezidentas turintis vaikų gali turėti daugiau asmeninių interesų kaip ten ką prasukt ir vaikams didesnį gerbūvį sukurt biggrin.gif

------
Bet jei rimtai, tai, manau, kad tikrai ne vaikų turėjime ar neturėjime valstybės valdymo gerumas priklauso, bet daugiau nuo žmogaus charakterio atsinešto iš šeimos, o paskui suformuoto aplinkos. Nebūtinai tie, kurie turi vaikų galvoja apie visų žmonių ateitį. Kad ir paprasčiausias pavyzdys apie klimato atšilimą - daug žinau tokių, kuriems tai visiškai dzin. Kažkaip nemąsto žmonės, kad neatsakingo elgesio padarinius tuoj pajaus vaikai ir anūkai.

Gal tiesiog paprasčiausia prarado viltį? Kainuoja juk visgi tas malonumas.
Jaunesniems tai bent jau šansas prasimušti į žinomumą, bent jau Lietuvos mąstu. O jai pačiai tai nieko turbūt neduotų. Kažkaip abejoju, kad Europą ji pavergtų. Turėjo savu laiku tikrai gerų pasirodymų, bet paskutiniai tai so so, nieko net nebepamenu...

Ai, gal tas kur susikovė su ta režisiere, iš geresnių buvo.

-------

teisingai sakai

-----
Va čia labai taikliai apibūdinai!

-------

Man irgi viskas taip atrodo. Ir apie Adamkų šeimą. Ir apie asmeninius interesus tų, kurie daug šeimos turi.
Žiūrėkit va pavyzdį Trumpo. Tas visą giminę jau spėjo į politiką įsukti. Skvernelis man irgi kažkokio panašumo turi. Ne iki tokio lygio, bet vistiek...

------

Tikrai taip
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 19, 01:16)

Aš Nausėdą labiau prisimenu iš senų laikų. Rašydavo jis straipsnius kažkokiame tinklapyje, gal delfi, kaip ekonomistas. Tai pirma reakcija, kai jis kandidatavo, apsidžiaugiau.

O apie Šimonytę žinojau žyyyymiai mažiau. Užtai paskaitinėjau interviu su ja. Ir man patiko. Jinai toli gražu nėra ideali, turi savų trūkumų. Bet kaip ir kiekvienas.

Šiaip gal tu ir teisi dėl tų dviejų dalykų, aš per mažai domėjausi.

Bet vėlgi, sutinku matyti bet kurį iš tų dviejų ir bet kuriuo iš jų džiaugsiuosi. Kad tik praeitų!

Beje, blackkiss, tu geriau pasakyk man dabar, už ką mero rinkimuose ketini balsuoti. Aš prezidento rinkimais domiuosi, nes čia svarbiau visgi. O apie merus kažkaip nieko ir nežinau. Bet jau visai tuoj reiks balsuoti...

---------
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 19, 12:08)

Kad autoritetą didesnį turėtų tai greičiausiai smile.gif  Nes vistiek net ir užsieny gajus tas stereotipas, jog vyrai geriau reikalus tvarko nei moterys. Arba turi būt grynai tokia kaip Grybauskaitė, kurios gal ir vyrai bijo biggrin.gif
---
Dabar skaitydama įvairią informaciją kabliukų/minusų ieškau prie ko galima būtų prikibt biggrin.gif
---

Nu aš linkus į kraštutinumus biggrin.gif Kažkaip tokie patys pirmi pavyzdžiai šovėė į galvą biggrin.gif
---
Teoriškai gal ir taip biggrin.gif Bet kažin kiek praktiškai taip gerai gaunasi biggrin.gif
Realiai tai kokiam Nausėdai vaikų aprūpint jau nebereikia - turbūt jau seniai užaugę, ir seniausiai aprūpinti, o va Skvernelio tai maži dar biggrin.gif

Jo, va šitoj vietoj Grybauskaitė tai buvo nepamainoma. Nesuskaičiuot momentų, kai aš ja didžiavausi kaip mūsų prezidente užsienio politikoje. Viena iš kietesnių moterų politikių kada nors. Ne tik Lietuvoje.

-------

LOL

---------

Viskas gerai biggrin.gif Juk pavyzdžiai iš mūsų istorijos. Tai galiojantys.
Gaila, kad tokio tipo žmonių, galinčių reikštis politikoje, pas mus gal ir nebeliko...
Nebent kas iš jaunesnių kada nors..

--------

O va kiek Nausėdai metų , tiesa sakant, net nesidomėjau, niekad klausimas nekilo. Nors skaičiau jo interviu apie šeimą.
Bet jis su bankais dirbęs, tai pingais matyt kad tikrai nesiskundžia.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 19, 17:52)
Na ir su tokiais žalčiais kaip Skvernelis ir Company savo griežtą ranką parodė.
--------

Na kad gal ne, žinok... Aš manau, kad tokie kaip tik save realizuoja kažkur kitur. Kūrėjai, mokslininkai kažką kuria, ką galėtų palikti ateities kartoms. Politikai, vėlgi. Šiaip jau Šimonytė apsiženyti dar juk turi šansų. Nors dabar, kaip supratau, gal į motinos priežiūrą asmeniniame gyvenime labiau susikoncentravusi. Savo vaikų, aišku, jau neturės.
Be to, jos atveju, kai motiną šitaip sergančią slaugo, tai jinai kitos patirties turi. Ir tai turu būti beprotiškai sunku... Mano mama pakaitom su teta mano močiutę ant patalo kokius 2-3 metus slaugė. Tai mačiau kas tai yra. Vaikai šiuo atveju auga, o tas dalykas juk neištaisomas ir gali tęstis metų metus.

-------

Žiūrėkit va pavyzdį Trumpo. Tas visą giminę jau spėjo į politiką įsukti. Skvernelis man irgi kažkokio panašumo turi. Ne iki tokio lygio, bet vistiek...
------

Bet vėlgi, sutinku matyti bet kurį iš tų dviejų ir bet kuriuo iš jų džiaugsiuosi. Kad tik praeitų!
----

O va kiek Nausėdai metų , tiesa sakant, net nesidomėjau, niekad klausimas nekilo. Nors skaičiau jo interviu apie šeimą.
Bet jis su bankais dirbęs, tai pingais matyt kad tikrai nesiskundžia.

lol laugh.gif
---
va va.. Dar žinant tas aplinkybes su kuriomis jai tenka susidurti, tai iš vis tas Skvernelio pareiškimas nuskambėjo labai menkinančiai doh.gif Nu aš suprantu, kada žmonės komentuoja, aptarinėja, bet čia jau pats kandidatuojantis asmuo tokią mintį išreiškė. Jo tikslas grynai buvo save išaukštint kaip vertesnį kandidatą vien dėl to, kad jis augina vaikus, o tie kiti - tai tokie lyg pusiau nevykę pagal jį doh.gif Nu iš kokio Nausėdos to tikrai nebūtume išgirdę.
Tikrai taip. Mano a.a. močiutė irgi panašiai tiek laiko ant patalo pragulėjo, tai matydavau kiek tėvams nervų, supratingumo ir fizinių pastangų kainuoja tas rūpestis.
---
Aha, Trumpas tai ten iš viso turbūt visą giminę sukišęs doh.gif Kažkaip man irgi jie su Skverneliu kažkuo panašūs doh.gif
---
drinks_cheers.gif
---
Aš irgi nežinau kiek jam metų, bet interviu paskaičius supratau, kad dukros suaugę. Tai gal kokį apie 60, gal šiek tiek mažiau.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 19, 17:13)
Aš ją tik iš anksčiau atsimenu, tai ta nuomonė tikrai gali keistis.
Ne, ji nėra nei pasikėlusi, nei kažką.  Nu bet man kažkokia keista, manieros, laikysena. Net negražu sakyti taip apie žmogų. Ir šiaip keistuolius aš net laaaaaabai mėgstu. Pati esu savaip keista. Na bet negali juk prilipti kiekvienas...
Tai va tik tiek apie ją galiu pasakyti.

------

Beje, tas Skvernelio pasisakymas apie krykštančius vaikus mane labai šokiravo ir papiktino. Nu svoločius ne kitaip. Taip, tiko visiems trims išvardintiems. Jis aiškiai su mintimi įgelti ir save iškelti sakė. Kitas reikalas, tai užstūmimas ir ant žmonių. Kiek yra žmonių, porų, kurios negali susilaukti vaikų, nors gal bele ką už tai atiduotų. Arba jei nesutikai savo žmogaus. Vaikas juk ne daiktas, kurį galima nusipirkti. O plius yra tokių, kurie vaikų net nenori turėti, ir poros. Reikia gerbti jų pasirinkimą. Labai dažnai tie be vaikų kaip tik daug karjeroje pasiekia, gali save kažkur realizuoti. Taigi nereikia čia dėlioti į lentynėles. Na bet jis, matosi, visai be moralės žmogus.

Ai, supratau. Reiškia, tą jos keistumą ir aš pastebiu, tik tiek, kad neerzina biggrin.gif Kažkaip neutraliai žiūriu.
---
drinks_cheers.gif
Man atrodo, dabar tie visi tavo pamimnėti žmonės, kurie jei ir galvojo už jį balsuot, tai atbyrėjo biggrin.gif Didelę komunikacijos klaidą jis padarė su didžiule diplomatijos stoka.
Nors, aišku, jei protingi nebalsuos už jį ar taip, ar taip.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 19, 17:13)
Jau šį savaitgalį Oskarai, laaabai laukiu. Gaila, kad tiesiogiai dėl laiko zonų skirtumo negalėsim žiūrėti. Dar niekad tiek nelaukiau. Mažiausiai dvi meilės turiu už ką sirgti dabar, Maleką ir Lady Gagą.

Beje, skaičiau, kad lyg ir Queenai dar dainuos Oskaruose, su Adam Lambert. Koncerte jis man patiko, kai Kaune buvo. Bet po filmo... kažkaip dabar Maleką kaip Fredį labiau įsivaizduoju smile.gif
Tai nebūtinai gal reikėjo jiems Queenams ten dainuoti. Na bet gal dabar jie naudojasi ta beprotiška populiarumo banga, o kas ir nesinaudotų, juk origianalūs nariai jau labai amžiuje ir daro tai ką mėgsta. Na ir organizatoriai, aišku, tuo pasirūpino.
-----
O už Cooper'į tai Malekas, mano nuomone, geriau vaidino. Kaip pora stipresni Cooperis/Gaga. O kaip atskiras vaidmuo - Maleko.
------

Kaip esu sakiusi, kaip vyras , o anksčiau ir kaiop aktorius, jis man nelabai. Va dabar su tuo paskutiniu filmu simpatijų įgijo.
----
Aš tik prisimenu, esu skaičiusi prieš kelis metus, kad manekenė Cara Delevingne norėjo su juo susitikinėti. Bet jis pasakė jai, kad ji per jauna jam, per didelis metų skirtumas. Šiaip tai gerbiu jį užtai, nes paprastai kitas tik ir džiaugtųsi jauną mergą įsitaisęs.
-----

Tiesa, tuktuke, o kartais Amiro žmona dar nepagimdė???
Nes mačiau postą, vyriškas rankas laikančias kūdikio pedutes, jei neklystu. Bet ten buvo prancūziškai, tai nesupratau...
----

Pirmos rungtynės, skaičiau, buvo labai geros. Jam, jo debiutas. Bet komanda vistiek prakišo. Ai, nu anksčiau į Lietuvą treniruotis į rinktinę sugrįš, čia viskas jau aišku.

Aš irgi laukiu thumbup.gif Bet kažkaip esu beveik garantuota, kad Lady Gaga už dainą laimės, o Malekas už aktorių biggrin.gif
O kad Queen koncertuos, tai nebuvo didelė staigmena. Turbūt nenorėjo atsisakyt pakviesti. Galvoja išnaudot tą populiarumo bangą smile.gif
---
Tai taip, vien jau tai, kad daug ryškesnį personažą įkūnijo, įsivaizduoju, kad turėjo būt labai sunku jį vaidint. Ir dar kai visi turi su kuo palygint.
---
Man irgi jis niekad nebuvo simpatijų sąraše, o tame filme privertė atkreipt dėmesį tarsi iš naujo biggrin.gif
---
Geras, nežinau tokio fakto. Šaunuolis, jeigu taip.
Šiaip apie ją irgi nelabai ką težinau, tik kaip atrodo smile.gif
---
Aha, pasirodo, jau pagimdė bigsmile.gif Apie šitą foto kalbi? https://www.instagra.../p/Bt9mejVlQgA/
Kaip supratau gimė berniukas Mikhael smile.gif
---
nors vienas pliusas biggrin.gif
Bet šiaip skaičiau, kad jis gerai ten pasirodė. Tai gal čia jam į naudą tas komandos pakeitimas, jei daugiau ir žaist gaus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Matėt? doh.gif
https://www.delfi.lt...404597#cxrecs_s

Jau MM ir mane pradeda erzint schmoll.gif Kas čia gali būt per išskaičiavimai nesuprantu doh.gif Dabar sugalvojo užleist vietą kitam iškritusiam dalyviui, o kad žmonės balsavo už jos kitą dainą, tai dzin. Kažkaip jau per daug savivaliauja, kad tik išvažiuotų į tą EV doh.gif

Anksčiau sakiau, kad geriausia būtų, kad ji išvažiuotų, bet dabar jau nežinau... Visai nepatinka tas jos per galvą vertimąsis ir taisyklių pakeitinėjimas savo naudai unsure.gif
Atsakyti
Dar atnešu vieną straipsnį:
https://www.15min.lt...no-1052-1105436

Tai va, Ingėnai, kaip ir sakėm, kad tas video iš Las Vegas koncerto pasakė daug daugiau nei žodžiai smile.gif Tikrai įklimpo Gaga tongue.gif Kaži kaip Bradley unsure.gif Dabar, spėju, jam irgi gali būt sumaištis galvoj..
Atsakyti
Laba

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 20, 12:32)
Dar atnešu vieną straipsnį:
https://www.15min.lt...no-1052-1105436

Tai va, Ingėnai, kaip ir sakėm, kad tas video iš Las Vegas koncerto pasakė daug daugiau nei žodžiai smile.gif Tikrai įklimpo Gaga tongue.gif Kaži kaip Bradley unsure.gif Dabar, spėju, jam irgi gali būt sumaištis galvoj..

Aha, jau buvo prieš keletą dienų pletkai kad gal jie nebe pora. Na bet va čia jau oficialiai viskas.
Nors šitas jos ex sužadėtinis tai man perprastas jai atrodo... Veido bruožų gražių, bet plaukai tai netvarkingi. Aišku, tikrai ne pagal tai žmogų renkasi...
Aš buvau mačiusi juos anksčiau nuotraukose, bet nežinojau, kad jis sužadėtinis, ir galvojau, gal agentas ar kažkas iš komandos.

O Gagos įvaizdis tas kur antroje nuotraukoje su sidabrine suknele ir palaidais plaukais tai man labai fainas, tinka jai. Man rodos, čia iš Grammy, jei nemaišau.

Įdomu, kaip ten viskas pasibaigs. Arba jie sielos draugai su Bradley, arba tikrai uždrausta meilė.
Bet chemija, ryšys tarp jų itin stiprus, nedažnai tai pamatysi.

Ale kas būtų pagalvojęs, kad aš Gagos gerbėja tokia patapsiu smile.gif Net labiau kaip asmenybės.
Anksčiau ji tokius Monstriukais vadindavo, dabar jau seniai nebematau biggrin.gif
Beje, turiu dokumentinį filmą apie ją, iš filmukai.in. Tik vis nesiryžtu pažiūrėti. Truputėlį bijau, kad mano susidaryto vaizdo \apie ją nesugriautų.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 19, 17:57)
Aš irgi laukiu thumbup.gif Bet kažkaip esu beveik garantuota, kad Lady Gaga už dainą laimės, o Malekas už aktorių biggrin.gif

---

Man irgi jis niekad nebuvo simpatijų sąraše, o tame filme privertė atkreipt dėmesį tarsi iš naujo biggrin.gif
---

Šiaip apie ją irgi nelabai ką težinau, tik kaip atrodo smile.gif
---
Aha, pasirodo, jau pagimdė bigsmile.gif  Apie šitą foto kalbi? https://www.instagra.../p/Bt9mejVlQgA/
Kaip supratau gimė berniukas Mikhael smile.gif

Labai gali būti, kad būtent taip ir bus.
Nors slaptas viltis dar ir dėl Gagos turiu. Bet turbūt Olivia iš Favoritės laimės. Beje, skaičiau twitteryje, kad ta Olivia labai daug gerbėjų turi kaip aktorė. Nors aš ją turbūt pirmą kartą mačiau.

------

Vat jei rinktis kaip simpatiją man pačiai, tai Bradley visgi ne. Labiau tik kaip žmogus. Bet va su Gaga tai jie tinka kaip... net nežinau... Atrodo, žiūri į juos kartu ir matai, kad va, žmonės skirti vienas kitam.

------

Kaip apie asmenybę tą Carą žinau irgi mažokai. Tik kad ji maištaujantis rėmams žmogus, na akivaizdžiai ryškus. Jauna dar labai, bet jau keli metai šalia manekenės karjeros turi ambicijas kinui. Beje, ji lesbietė, o gal bioseksuali. Jau ne vieną partnerę turėjo.

---------

Aha, apie šitą, Nu fainai wub.gif wub.gif

Atsakyti