Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Sveikos smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 10, 18:57)
Aš Rygos Balzamą naudoju dezinfekcijai smile.gif
------
Na bet jei jis dabar laimėtų Oskarą, tai tikrai turbūt gerų pasiūlymų sulauktų. Kad gal ir nelaimėjus išlindo jis į dienos šviesą. Kažkaip dabar visur jį matau medijoje, labai ant bangos.
---
Nors va ir lietryčio komentarus beveik po kiekvienu straipsniu paskaičius panašiai kažkaip atrodo...

Dar mūsų trejos devynerios, ko gero gerai smile.gif
/——
Sulauks manau ir taip smile.gif
——-
Joo, čia tai troliai kimba į darbą..
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 10, 19:24)

Šaunuolis smile.gif linkiu, kad šitie pokyčiai būtų tik į gerą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 10, 22:57)
Įdomu kaip jam ten pas tuos Grizlius seksis. Biškį gaila, kad teko keltis iš Kanados, na bet ką padarysi. Gal kaip tik JAV ir pačiam labiau patiks
____
Man tas filmas, tiksliau gal humoras, kažkaip labai panašus pasirodė kaip "The Grand Budapest hotel". Jei nesi mačius, tikrai siūlau pažiūrėt smile.gif Tas filmas iš kinomatorafijos pusės - vienas geresnių.

Aš tai apsiverkiau, kai man reikėjo iš Kanados grįžt biggrin.gif
——-
Kaip dievinu Grand Budapest! wub.gif labai superinis..
Neseniai pažiūrėjau Stalkerį (nežinau ar matėt), labai senas filmas, labai nelengvas, bet koks nerealus.. kaifavau sulig kiekvienu kadru, kiekvienas kadras kaip fotografijos parodos nuotrauka wub.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 10, 23:19)
bet kaip keista biggrin.gif Kažkaip net nebūčiau pagalvojus.
----
LOLtikiu, kad nebesinori jų pirkt
---
Joo, atsiminiau dabar.
Vakar kaip ir spėjau - Monika Marija pirmą vietą užėmė per EV. Antroj lyg Jurgis, bet man jo ta daina visai nepatinka..

Nu tiesiog slėpė kol tas į daržą nepradėjo vaikščiot...
——-
Va biggrin.gif https://m.youtube.co...h?v=7t8Usqy3nO4 krasavcas lotuliukas.gif jau spėjo išgąsdint prancūzų tą dalyvį doh.gif biggrin.gif dar niekur neišvažiavo, jau gėdą daro biggrin.gif
——-
Tik ne Jurgis.. biggrin.gif arba su pernai metų daina tegu važiuoja, vis tiek jau visi pamiršo ją biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 11, 02:07)
Aš tai apsiverkiau, kai man reikėjo iš Kanados grįžt
——-
Kaip dievinu Grand Budapest! wub.gif labai superinis..
Neseniai pažiūrėjau Stalkerį (nežinau ar matėt), labai senas filmas, labai nelengvas, bet koks nerealus.. kaifavau sulig kiekvienu kadru, kiekvienas kadras kaip fotografijos parodos nuotrauka  wub.gif
——-
Va biggrin.gif https://m.youtube.co...h?v=7t8Usqy3nO4 krasavcas lotuliukas.gif jau spėjo išgąsdint prancūzų tą dalyvį doh.gif biggrin.gif dar niekur neišvažiavo, jau gėdą daro biggrin.gif
——-
Tik ne Jurgis.. biggrin.gif arba su pernai metų daina tegu važiuoja, vis tiek jau visi pamiršo ją biggrin.gif

Daug kas sako, kad labai graži šalis smile.gif
----
Nea, Stalker nemačiau, bet kažkur girdėtas smile.gif
Aha, Grand Budapest aš irgi ne vieną kartą jau mačius (kažkada ir per tv rodė). Šiaip tikrai įtraukiantis toks ir labai malonus akims.
---
blink.gif doh.gif kaip išgąsdino? biggrin.gif
Bet pažiūrėjus tą reklamą, supratau, kad ir aš tuos vaistus nuo gerklės turiu doh.gif biggrin.gif
Bet rimtai kažkaip asocijuojasi su šių metų australų pasirodymu doh.gif
---
biggrin.gif aha, nesupykčiau.
Atsakyti
Labukas

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 10, 22:57)
Įdomu kaip jam ten pas tuos Grizlius seksis. Biškį gaila, kad teko keltis iš Kanados, na bet ką padarysi. Gal kaip tik JAV ir pačiam labiau patiks smile.gif

____

Beje, vistiek susigundžiau ir peržiūrėjau Favoritę biggrin.gif
Tai iš tikrųjų labai fainas filmas, toks įtraukiantis ir humoras geras smile.gif Labai įstrigo ta aktorė, vaidinanti karalienę. Sakyčiau, labai stiprus vaidmuo. Aišku, ir visa aplinka tokia didinga, garso takelis labai tinkamas tokiam filmui.
Man tas filmas, tiksliau gal humoras, kažkaip labai panašus pasirodė kaip "The Grand Budapest hotel". Jei nesi mačius, tikrai siūlau pažiūrėt smile.gif Tas filmas iš kinomatorafijos pusės - vienas geresnių. Kiekvienas epizodas kaip koks paveikslas. Kaip kažkas išsireiškė - kiekvieną kadrą gali stabdyt ir kabint ant sienos. Iš tiesų, labai gražiai nufilmuotas.

Kiek anksčiau jis yra kalbėjęs, net ir tos pačios dienos ryte, kai dar nebuvo žinių apie mainus, jį kalbino, tai jis labai norėjo pasilikti būtent Kanadoje. Kažkaip prilipo jis ten. Žinai, kartais būna ir kiti kriterijai, ne tik karjeros galimybės, bandyti ieškoti geresnės komandos ar pan.
Ir plius Toronte jis buvo labai mylimas, turėjo daug sirgalių ir komandoje gerai pritapo. Vistiek tas labai daug reiškia.
Kiek skaičiau, Memfis tai labai juodaodžių miestas, baltųjų ten tik 30 procentų gal. Ir šiaip įtariu, kad turėtų gerokai skirtis nuo Kanados visu kuo.

Plius ta komanda tai visiškai lieva pagal rezultatus, kaip paskaičiau. Nebent jam daugiau pasireikšti duotų. Bet ir to kol kas nežada. Skaičiau, kad net migracijos dokumentų jis nespėjo susitvarkyti, visgi kita šalis. Gali būti, kad tai bus tik tarpinė stotelė, jei galvojant apie karjerą. Tik va kažin kaip Jonas galvoja apie tai. Sprendžiant pagal Torontą, tai gal jis prieraišus žmogus. O kiti gal ir nemėgsta permainų. Čia kiekvienam kitaip.

Man tai geriausias "bajeris", kai pasveikino grįžus į aikštelę po ilgokos pertraukos, turėjo rankos traumą. Ruošėsi žaisti tą vakarą, ir op, po 2 val po pasveikinimo sužino, kad ate, laikas teptis slides.

-------

Džiaugiuosi, kad Favoritė patiko. Beje, pas anglus, Oskarų angliškas atitikmuo, Favoritė susirinko daugiausia apdovanojimų. Ir Malekas vėl buvo išrinktas geriausiu aktoriumi.
Gaila, Lady Gaga gavo tik už dainą. O geriausios aktorės apdovanojimą gavo Favoritės "karalienė".

"The Grand Budapest hotel" mačiau. Laaabai patiko, viena geresnių komedijų. Ir tikrai, labai stilingai pastatytas, tokio užmiršti neįmanoma. Labai daug pastelinių spalvų.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 11, 00:07)

Dar mūsų trejos devynerios, ko gero gerai smile.gif

------
Aš tai apsiverkiau, kai man reikėjo iš Kanados grįžt biggrin.gif
——-
.
Neseniai pažiūrėjau Stalkerį (nežinau ar matėt), labai senas filmas, labai nelengvas, bet koks nerealus.. kaifavau sulig kiekvienu kadru, kiekvienas kadras kaip fotografijos parodos nuotrauka  wub.gif

Tai jo, dabar jinai ir kažkokių tai atmainų turi. Tik man vistiek neskani, Rigas Balzams su juod. serbentais daug skanesnis, beje ir su kažkokiomis raudonomis uogomis jis dar yra, tik to nesu ragavusi.
Arba čekų Becherovka. Kuri mane sušlapusią po koncerto Prahoje gelbėjo. Kai net varvarnčiais plaukais grįžau.

---------

Tikiu... Daug gražių žodžių apie Kanadą esu girdėjusi...

-------

Nemačius aš. Bet jis laaabai žinomas ir giriamas. Kada nors ir aš pasižiūrėsiu. Esu mačiusi tik kadrus iš filmo tai nepaprastai gražūs wub.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 11, 12:38)

Bet pažiūrėjus tą reklamą, supratau, kad ir aš tuos vaistus nuo gerklės turiu doh.gif biggrin.gif
Bet rimtai kažkaip asocijuojasi su šių metų australų pasirodymu doh.gif
---

Neturiu tų vaistų. Nu bet Kirkorovas... jo, tikrai išgąsdino biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 12, 14:41)
Žinai, kartais būna ir kiti kriterijai, ne tik karjeros galimybės, bandyti ieškoti geresnės komandos ar pan. 
Ir plius Toronte jis buvo labai mylimas, turėjo daug sirgalių ir komandoje gerai pritapo. Vistiek tas labai daug reiškia.
---
Kiek skaičiau, Memfis tai labai juodaodžių miestas, baltųjų ten tik 30 procentų gal. Ir šiaip įtariu, kad turėtų gerokai skirtis nuo Kanados visu kuo.
Plius ta komanda tai visiškai lieva pagal rezultatus, kaip paskaičiau. Nebent jam daugiau pasireikšti duotų. Bet ir to kol kas nežada. Skaičiau, kad net migracijos dokumentų jis nespėjo susitvarkyti, visgi kita šalis.
---
Man tai geriausias "bajeris", kai pasveikino grįžus į aikštelę po ilgokos pertraukos, turėjo rankos traumą. Ruošėsi žaisti tą vakarą, ir op, po 2 val po pasveikinimo sužino, kad ate, laikas teptis slides.

-------

Džiaugiuosi, kad Favoritė patiko. Beje, pas anglus, Oskarų angliškas atitikmuo, Favoritė susirinko daugiausia apdovanojimų. Ir Malekas vėl buvo išrinktas geriausiu aktoriumi.
Gaila, Lady Gaga gavo tik už dainą. O geriausios aktorės apdovanojimą gavo Favoritės "karalienė".

Be abejo. Juk ir ilgą laiko tarpą ten išbuvo..
---
Aha, skaičiau, kad negali jis nei žaist šiuo metu. Užstrigę ten viskas. Jaučiu bus tas kultūrinis šokas jam po Toronto.
Dėl komandos tai taip, su Raptors būtų turėjęs didesnius šansus laimėt. Bet niekada negali žinot ar vėl nebus kur išmainytas. O gal jam kaip tik ten bus gerai, gal daugiau gaus žaist.
----
Oho blink.gif nu čia tai tikrai negražiai padarė. Bet, matyt, jiems biznis yra biznis ir nieko čia nepadarysi... Nieks nesismulkina doh.gif Man kartais keistai net skamba kaip tie komandų vadovai kalba apie žaidėjus kaip apie kokius daiktus -"iškeitė"/"pardavė" ir pan. (ir ne tik krepšinyje, bet ir kokiam futbole). Nu atrodo, viskas suprantama, bet sunku priprast kažkaip, kad jiems kiekvienas sportininkas kaip maišas pinigų.
---
Šiek tiek netikėta dėl Favoritės. Kažkaip galvojau, kad vis konkuruoja "Roma", "Star" ir "Rapsodija". Arba tiesiog iš ankstesnių apdovanojimų filmo pavadinimo buvau neužfiksavus (kol dar jo nemačiau).
O kad karalienė gavo apdovanojimą, tai nelabai ir nustebino, nes vaidino tai gerai. Šiaip labai ryškus personažas. Bet aš vistik Gagai būčiau skyrus smile.gif Kažkaip truputį gaila, kad vis neįvertina jos vaidybos. Na, bent jau už dainą gavo smile.gif
Įdomu kaip Oskarai išsidalins.
Atsakyti
Su gimtadieniu, Tuktuke! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Linkiu drąsių svajonių ir jų išsipildymo, optimizmo, visokeriopos sėkmės bei sveikatos tau ir tavo artimiesiems! happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif

Nebemoku įkelti čia nuotraukų, tai įdedu sveikinimo atvirukų nuorodas:

http://www.santabant...ps/14305008.htm

https://tenor.com/vi...bd-gif-11984901]

https://gfycat.com/blindqueruloushyrax
Atsakyti

Tuktuk, su tavo diena!!! smile.gif būk laiminga! Daug, daug sveikatytės, laimės ir sėkmės viskame!! smile.gif happybday.gif cook.gif clap.gif

Sorry, vėliau užlėksiu, dabar tik pasveikint užbėgau 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus, mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kokie faini katinai, Ingėnai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na tai kaip jums EV finalistai? biggrin.gif
Man atrodo, kad bus taip, jog Monika Marija bekovodama su savim finale, taip ir neišvažiuos, nes pritrūks balsų kažkuriai dainai. Visko gali būt, kad važiuos Jurijus. Bet toks vaizdas, kad jis net nelabai apsidžiaugė patekęs į finalą doh.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 12:00)
Sveikos 4u.gif

Na tai kaip jums EV finalistai? biggrin.gif
Man atrodo, kad bus taip, jog Monika Marija bekovodama su savim finale, taip ir neišvažiuos, nes pritrūks balsų kažkuriai dainai. Visko gali būt, kad važiuos Jurijus. Bet toks vaizdas, kad jis net nelabai apsidžiaugė patekęs į finalą doh.gif

Aš nežiūrėjau pusfinalio. Pirmą kartą per daugybę metų. Kai pasižiūriu, kokie ten dalyviai, na visiškai netraukia... Bet finalą gal reiks žiūrėti.

Beje, Monikos Marijos dainų negirdėjau. Bet užtai girdėjau ją dainuojant Masytės dainą Laisvė vasario 16-tą Katedros aikštėje. Nu tai man taip be ryšio pasirodė, atvirai sakant. Labai mėgstu tą dainą, bet ji visai, mano nuomone ją sugadino. Dar kaip tik įrašiau telefone, tai dar baisiau skamba, būtų gėda kokiam užsieniečiui ir parodyt.

Nors čia gal tik su ta daina taip, nežinau.

Beje! Grįžtant prie Vasario 16-osios, apturėjau garbės prie tų laužų Gedimino prospekte padainuoti su Gitanu Nausėda. Jis ten buvo sustojęs ir keletą dainų kartu su žmonėmis dainavo, parinko ir "vedė" dainas, paskui fortografavosi su tais, kurie norėjo.
Atrodo labai paprastas žmogus, daug paprastesnis nei jį įsivaizdavau net.
Nors jis mano antras pasirinkimas, aš balsuosiu už Šimonytę.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 00:05)
Ačiū už sveikinimus, mergaitės 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Kokie faini katinai, Ingėnai biggrin.gif

Smagu, kad patiko biggrin.gif mirksiukas.gif
Papildyta:

Tiesa, noriu pasakyti, kad Rami Malek jau rimtai mano simpatija patapo biggrin.gif
Neturėjau nieko jau 2 metus. Ir va čia bum kaip iš dangaus biggrin.gif

Filme tai dėl mOkiažo jis nubaisintas. Bet va Instagram'e kokių fainų nuotraukų su juo yra wub.gif wub.gif wub.gif Žiūriu, turi jis dabar gerbėjų nemažai.

Svarbiausia, kad ne tik kad išvaizdus, simpatiškas, bet ir be galo mielas, paprastas kaip žmogus. Pirmiausia kaip asmenybė ir "pakabino".

Dabar lauksiu naujų filmų su juo. Nes susidarė įspūdis, kad be Rapsodijos nėra ką su juo žiūrėti.

Kada nors gal įmesiu nuorodų su kokiomis gražesnėmis foto.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 18, 17:21)
Aš nežiūrėjau pusfinalio. Pirmą kartą per daugybę metų. Kai pasižiūriu, kokie ten dalyviai, na visiškai netraukia... Bet finalą gal reiks žiūrėti.
----
Beje, Monikos Marijos dainų negirdėjau. Bet užtai girdėjau ją dainuojant Masytės dainą Laisvė vasario 16-tą Katedros aikštėje. Nu tai man taip be ryšio pasirodė, atvirai sakant. Labai mėgstu tą dainą, bet ji visai, mano nuomone ją sugadino. Dar kaip tik įrašiau telefone, tai dar baisiau skamba, būtų gėda kokiam užsieniečiui ir parodyt.
Nors čia gal tik su ta daina taip, nežinau.
----
Beje! Grįžtant prie Vasario 16-osios, apturėjau garbės prie tų laužų Gedimino prospekte padainuoti su Gitanu Nausėda. Jis ten buvo sustojęs ir keletą dainų kartu su žmonėmis dainavo, parinko ir "vedė" dainas, paskui fortografavosi su tais, kurie norėjo.
Atrodo labai paprastas žmogus, daug paprastesnis nei jį įsivaizdavau net.
Nors jis mano antras pasirinkimas, aš balsuosiu už Šimonytę.

Nu taip, kažko visai skurdžiai su dalyviais šiais metais. Keista, kad nedalyvavo tie, kurie būdavo etatiniai dalyviai.
---
Joo, girdėjau tą atlikimą doh.gif Kas ten buvo, tai nesupratau blink.gif Ar ten su tuo vaiku dviem balsais kažkas nesigavo, ar kaip, bet skambėjo, tai siaubingai doh.gif Galvojau, gal ausinėse garso negirdi, nes kaip šitaip nusidainuot visai ne į temą, tai neįsivaizduoju. Absoliučiai sugadino dainą.
Bet šiaip ji kaip vokalistė tai gera, tai tas ir keista.

Ji būtų turėjus beveik 100procentinius šansus išvažiuot į Tel Avivą, jeigu nebūtų papuolus su dviem dainom į finalą. O dabar tai neaišku kas bus. Šiaip tai gėdos nepridarytų, jei išvažiuotų. Man iki šiol sunku išsirinkt kuri ta jos daina geresnė. Kažkaip abi labai panašaus lygio.
Jurijaus daina būtų visai nieko, bet kad jis man nu toks silpnas kaip vokalistas ir labai neužtikrintas atrodo. Jaučiu, jei išvažiuotų į didžiąją EV, tai sunku jam būtų, jei dabar taip drebina kinkas tokioje mažoje scenoje.

---
Geras biggrin.gif Tikrai gana keista skaityt, kad jis pats dainavo smile.gif Kiek kitokį jį įsivaizdavau.

Aš irgi tarp šitų dviejų kandidatų rinkausi smile.gif Tai Šimonytė man kažkaip labiau patiko iš karto, o apie Nausėdą šį dalyką sužinojau, tai kažkaip ir atmečiau jį:
https://www.delfi.lt...i.d?id=61649073
Ir kai buvo jo prisistatymas su bendražygiais(ar kaip juos pavadint), pamačiau man nelimpančių žmonių ten, tai irgi prisidėjo prie nuomonės formavimo.

Ir šiaip, iš žmogiškos pusės man Šimonytė kažkaip daugiau simpatijų kelia, kažkaip tokia nuojauta. Plius ir apsiskaičius, ir gerą humoro jausmą turi, ir protinga. Kažkokį seniau gerą interviu skaičiau su ja. Tai padėjo šiek kiek perprast kas per asmenybė. Su Nausėda irgi skaičiau interviu, bet man jis taip ir iki galo neatsiskleidė. Dar trūksta man informacijos.

Na, bet jei ir Nausėdą išrinks, tai gal dar nieko. Dabartinės apklausos rodo, kad būtent jam didžiausi šansai kol kas. Nu svarbu, kad ne koks Skvernelis doh.gif Svarbiausia, kad į antrą turą išeitų Šimonytė ir Nausėda. O paskui jau kaip ir ramu.

Šiandien ir Gražulis paskelbė, kad kandidatuoja doh.gif Įsivaizduojat tokį prezidentą turėt kaip būtų "fainai" doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 18, 17:27)
Tiesa, noriu pasakyti, kad Rami Malek jau rimtai mano simpatija patapo biggrin.gif
Neturėjau nieko jau 2 metus. Ir va čia bum kaip iš dangaus biggrin.gif
Filme tai dėl mOkiažo jis nubaisintas.
---
Svarbiausia, kad ne tik kad išvaizdus, simpatiškas, bet ir be galo mielas, paprastas kaip žmogus. Pirmiausia kaip asmenybė ir "pakabino".
---
Dabar lauksiu naujų filmų su juo. Nes susidarė įspūdis, kad be Rapsodijos nėra ką su juo žiūrėti.
---
Kada nors gal įmesiu nuorodų su kokiomis gražesnėmis foto.

laugh.gif Aš tau sakauuu tongue.gif biggrin.gif Nu tikrai kažką tokio turi, kas patraukia. Mane net ir nubaisintas per tą filmą patraukė biggrin.gif Kas man pačiai keista pasirodė, nes į mano simpatijų sąrašą į jokius rėmus neįsipaišo biggrin.gif
---
drinks_cheers.gif
---
aha, gaila, kad nieko nėr.
---
įmesk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 16:00)
Nu taip, kažko visai skurdžiai su dalyviais šiais metais. Keista, kad nedalyvavo tie, kurie būdavo etatiniai dalyviai.
---
Joo, girdėjau tą atlikimą doh.gif Kas ten buvo, tai nesupratau blink.gif Ar ten su tuo vaiku dviem balsais kažkas nesigavo, ar kaip, bet skambėjo, tai siaubingai doh.gif Galvojau, gal ausinėse garso negirdi, nes kaip šitaip nusidainuot visai ne į temą, tai neįsivaizduoju. Absoliučiai sugadino dainą.
Bet šiaip ji kaip vokalistė tai gera, tai tas ir keista.

-------
Ji būtų turėjus beveik 100procentinius šansus išvažiuot į Tel Avivą, jeigu nebūtų papuolus su dviem dainom į finalą. O dabar tai neaišku kas bus. Šiaip tai gėdos nepridarytų, jei išvažiuotų. Man iki šiol sunku išsirinkt kuri ta jos daina geresnė. Kažkaip abi labai panašaus lygio.
Jurijaus daina būtų visai nieko, bet kad jis man nu toks silpnas kaip vokalistas ir labai neužtikrintas atrodo. Jaučiu, jei išvažiuotų į didžiąją EV, tai sunku jam būtų, jei dabar taip drebina kinkas tokioje mažoje scenoje.

---
Geras biggrin.gif Tikrai gana keista skaityt, kad jis pats dainavo smile.gif Kiek kitokį jį įsivaizdavau.

Aš irgi tarp šitų dviejų kandidatų rinkausi smile.gif Tai Šimonytė man kažkaip labiau patiko iš karto, o apie Nausėdą šį dalyką sužinojau, tai kažkaip ir atmečiau jį:
https://www.delfi.lt...i.d?id=61649073
Ir kai buvo jo prisistatymas su bendražygiais(ar kaip juos pavadint), pamačiau man nelimpančių žmonių ten, tai irgi prisidėjo prie nuomonės formavimo.

Ir šiaip, iš žmogiškos pusės man Šimonytė kažkaip daugiau simpatijų kelia, kažkaip tokia nuojauta. Plius ir apsiskaičius, ir gerą humoro jausmą turi, ir protinga. Kažkokį seniau gerą interviu skaičiau su ja. Tai padėjo šiek kiek perprast kas per asmenybė. Su Nausėda irgi skaičiau interviu, bet man jis taip ir iki galo neatsiskleidė. Dar trūksta man informacijos.

Na, bet jei ir Nausėdą išrinks, tai gal dar nieko. Dabartinės apklausos rodo, kad būtent jam didžiausi šansai kol kas. Nu svarbu, kad ne koks Skvernelis doh.gif Svarbiausia, kad į antrą turą išeitų Šimonytė ir Nausėda. O paskui jau kaip ir ramu.

Šiandien ir Gražulis paskelbė, kad kandidatuoja doh.gif Įsivaizduojat tokį prezidentą turėt kaip būtų "fainai" doh.gif

Aš beje latvių dainą girdėjau. Tai nėra kažkas WOW, bet tikrai klausoma.
Tik gal nelabai eurovizinė.

Na gal finale išgirsiu visgi kažką ir nuomonę pakeisiu. Nors kažkiek.

------

Tai va, kad žiauriai, kažkoks kniaukimas gavosi grynai. Gal rimtai kaip duetas nesuskambėjo.
Bet kas nežino jos... tai prieš finalą biškį pasigadino kortą...

Aš labai mažai jos girdėjusi, gal tik pernai ar kada atrankose. Tai vat kažkaip ji man kaip žmogus nelabai, visų pirma. Gal negražu taip galvoti, nu bet nelimpa visai.
Nors žinau jos gerbėjų ir tarp savo draugų.

------

Na bus matyt. Jurijaus tik nuotrauką mačiau.

Beje, kažkurį savaitgalį buvo įjungtas telikas su atranka, atrodo ne buvusį bet užpraeitą. Tai Saulės kliošą girdėjau, bet labai tyliai garsas buvo nustatytas. Tai pirmas įspūdis, man jų daina, kaip visada, patiko. Bet gal iš tiesų ne Eurovizijai, kaip Zilnys sakė. Tačiau man jie visada sukelia kažkokias teigiamas emocijas. Mačiau, kad jie visgi iškrito.

-------

aš irgi nustebau. Na, būkim atviri, taip sau balsuotojus renkasi.

Bet šiaip jis antras variantas iš geriausių vistiek. Šimonytė man irgi iš karto labai lipo, net savo FB nuotrauką dabar pasipuošiau rėmeliu, kad būtent ją palaikau. Ji tikrai protinga ir kas geriausia - ji labai žmogiška. Ir taip, skaičiau bent kelis interviu su ja, tai jinai nėra visai standartinis žmogus, kas man pliusas. Aišku, tokia griežta kaip Grybauskaitė gal nebus.

Bet kiti kandidatai atmetus Šimonytę ir Nausėdą tai visiškas pravalas. Aš bijau, kad runkeliai kokio Skvernelio ar Juozaičio neišrinktų... Tiedu turi įtartinai aukštus reitingus ir daug gerbėjų. Nors man sunku įsivaizduoti, na kaip mąstantis žmogus gali norėti tokių prezidentų.

Žodžiu, dabar balsuosiu su viltimi kaip niekad kada nors.

Gražulis tai... Be žodžių lolol

------

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 16:00)

laugh.gif Aš tau sakauuu tongue.gif  biggrin.gif Nu tikrai kažką tokio turi, kas patraukia. Mane net ir nubaisintas per tą filmą patraukė biggrin.gif Kas man pačiai keista pasirodė, nes į mano simpatijų sąrašą į jokius rėmus neįsipaišo biggrin.gif
---

įmesk bigsmile.gif

Tai va... Kažkaip po filmo buvau net pamiršusi. Bet kai pradėjau vis matyti nuotraukas ant raudono kilimo ir kt. tai vis prikausto dėmesį kaip niekas kitas.
Ypač dar tie momentai, kai jis Fredžiui dėkojo, kaip jis su kitais kolegomis bendrauja. Nu fainuolis kaip reta.

-----
Jo, leidimą gavau, kada prie progos būtinai įmesiu biggrin.gif
Nes tikrai yra vaizdų akims, patikėk.
Man ir jų porelė na tokia simpatiška wub.gif Mieli jie abu ir atrodo, kad vienas kitam nerealiai tinka wub.gif
Ypač dar glosto širdį, kad būtent filme ta chemija atsirado.

Kokia patenkinta būčiau, jei jis Oskarą šiemet laimėtų wub.gif wub.gif

--------

BEJE!

tuktuke, matei, balsas.lt irgi buvo straipsnis šį savaitgalį, kad gerbėjai įtaria kažką daugiau tarp Lady Gagos ir Bradley. Ne tik mes smile.gif

Maždaug buvo autoriaus komentaras, kad tipo jis turi partnerę, vieną gražiausių pasaulio moterų.
Tiesa, mačiau vieną foto šviežią matyt irgi iš tų kino renginių, kur Bradley su Irina. Tai jinai laaabai gražiai atrodė. Bet visgi juk kartais ne grožis svarbiausia. O dar ką viduje žmogus turi. Lady Gaga nėra tipinė gražuolė, bet kad velniškai charizmatiška ir gili kaip žmogus, be to talentinga etc. tai niekas nepaneigs. Būčiau aš vyras, tai žinočiau, kurią rinktis...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 02 18, 19:54)
Aš beje latvių dainą girdėjau.  Tai nėra kažkas WOW, bet tikrai klausoma.
Tik gal nelabai eurovizinė.

------

Aš labai mažai jos girdėjusi, gal tik pernai ar kada atrankose. Tai vat kažkaip ji man kaip žmogus nelabai, visų pirma. Gal negražu taip galvoti, nu bet nelimpa visai.
Nors žinau jos gerbėjų ir tarp savo draugų.

------

Beje, kažkurį savaitgalį buvo įjungtas telikas su atranka, atrodo ne buvusį bet užpraeitą. Tai Saulės kliošą girdėjau, bet labai tyliai garsas buvo nustatytas. Tai pirmas įspūdis, man jų daina, kaip visada, patiko. Bet gal iš tiesų ne Eurovizijai, kaip Zilnys sakė. Tačiau man jie visada sukelia kažkokias teigiamas emocijas. Mačiau, kad jie visgi iškrito.

-------

Bet šiaip jis antras variantas iš geriausių vistiek. Šimonytė man irgi iš karto labai lipo, net savo FB nuotrauką dabar pasipuošiau rėmeliu, kad būtent ją palaikau. Ji tikrai protinga ir kas geriausia - ji labai žmogiška. Ir taip, skaičiau bent kelis interviu su ja, tai jinai nėra visai standartinis žmogus, kas man pliusas. Aišku, tokia griežta kaip Grybauskaitė gal nebus.
------
Bet kiti kandidatai atmetus Šimonytę ir Nausėdą tai visiškas pravalas.  Aš bijau, kad runkeliai kokio Skvernelio ar Juozaičio neišrinktų... Tiedu turi įtartinai aukštus reitingus ir daug gerbėjų. Nors man sunku įsivaizduoti, na kaip mąstantis žmogus gali norėti tokių prezidentų.

------

Jo, leidimą gavau, kada prie progos būtinai įmesiu
Nes tikrai yra vaizdų akims, patikėk.
---
Man ir jų porelė na tokia simpatiška    Mieli jie abu ir atrodo, kad vienas kitam nerealiai tinka 
Ypač dar glosto širdį, kad būtent filme ta chemija atsirado.
Kokia patenkinta būčiau, jei jis Oskarą šiemet laimėtų 
--------

tuktuke, matei, balsas.lt irgi buvo straipsnis šį savaitgalį, kad gerbėjai įtaria kažką daugiau tarp Lady Gagos ir Bradley. Ne tik mes
Maždaug buvo autoriaus komentaras, kad tipo jis turi partnerę, vieną gražiausių pasaulio moterų.
Tiesa, mačiau vieną foto šviežią matyt irgi iš tų kino renginių, kur Bradley su Irina. Tai jinai laaabai gražiai atrodė. Bet visgi juk kartais ne grožis svarbiausia. O dar ką viduje žmogus turi. Lady Gaga nėra tipinė gražuolė, bet kad velniškai charizmatiška ir gili kaip žmogus, be to talentinga etc. tai niekas nepaneigs. Būčiau aš vyras, tai žinočiau, kurią rinktis...

Aha, girdėjau ir aš. Visai nieko pasirodė smile.gif Ir esto dainą perklausiau, tai irgi patiko biggrin.gif Manau, jis turi potencialą būt aukštai šįmet smile.gif
---
Bet va ne pirmą tokią nuomonę vis girdžiu dėl asmenybės g.gif Man kol kas dar niekas neužkliuvo joje, išskyrus tai, kad tokia neapsisprendus - tai balsuot, tai jau prašo nebalsuot už doh.gif Man kas anksčiau erzino joje tai mimikos atliekant dainą(bet dabar pastebėjau, kad kažkaip nebe taip mimikuoja). Bet net įdomu ką kiti pastebi ko nepastebiu aš. Kažkokio susireikšminimo ar pasikėlimo lyg nepastebėjau. Na, gal vėliau dar atsiskleis biggrin.gif
---
Saulės kliošas kokybiškai, bet labai jau neeuroviziškai. O mum su neformatu EV kažkaip visai nesiseka biggrin.gif
---
Tai taip.. Nu sakau, iš esmės tai svarbiausia, kad ne Skvernelis ar Juozaitis. Nu ir Gražulis doh.gif
Kažkaip pastebėjau, kad labai daug kas Šimonytę lygina su Grybauskaite. Nu man tai jos visai kitokio tipo. Tik tai, kad abi netekėjusios ir neturinčios vaikų(bet juk normalioj šaly ne pagal šeimyninę padėtį prezidentai renkami). Tai šitas dalykas didžiąją dalį lietuvių labiausiai ir erzina. Toks tikrai rimtas argumentas biggrin.gif Ai, net ir Skvernelis juk kažką tokio pasakė. Maždaug, kad atėjo laikas, jog prezidentūroje lakstytų vaikai doh.gif (tai čia ne tik ant Grybauskaitės su Šimonyte užstūmė, bet ir ant Adamkaus). Ir kadangi ji neturi vaikų, tai atseit negali įsigilint į kitų žmonių problemas. Nu kai pagalvoji, jei toks prezidentas Lietuvą valdytų, tai šakės doh.gif
---
drinks_cheers.gif
---
Tikiu biggrin.gif tongue.gif
---

Aha, kažkaip miela, kad filme ta chemija atsirado smile.gif Abu tokie nedidukai, tai net ir vizualiai gerai žiūrisi kartu. O kad Oskarą laimės, tai beveik ir neabejoju. Daugiau vyriškame vaidmenyje nelabai ir yra konkurencijos(Bradley, matyt, nelaimės).
---

Nekeista smile.gif Manau, kad didžiausias stabdis šiuo atveju - vaikas.. Nežinia kaip ten būtų, jeigu jo neturėtų.

Aš suprantu, kodėl Irina laikoma gražia, turi ji tą mOnekenišką grožį. Bet jei man reiktų rinktis kuri gražesnė grynai išoriškai, tai man Maleko mergina dailesnė https://www.usmagazi...ar-01.jpg?w=200

O šiaip tai aišku, kad galiausiai ne grožyje esmė. Kiti asmenybės dalykai dažnai patraukia smile.gif Lady Gaga toli gražu ne gražuolė, bet charizmatiška labai. Iš kitos pusės tai mes nežinom kokia ta Irina. Gal irgi labai žavi? Šiaip pastebėjau, kad Bradley skonis moterims tai laabai jau įvairus biggrin.gif Kažkada išmetė youtube video, kur sudėtos jo exės (oi oi kiek jų įvairiausių ir labai skirtingų buvo biggrin.gif )
Atsakyti