QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 16:00)
Nu taip, kažko visai skurdžiai su dalyviais šiais metais. Keista, kad nedalyvavo tie, kurie būdavo etatiniai dalyviai.
---
Joo, girdėjau tą atlikimą

Kas ten buvo, tai nesupratau

Ar ten su tuo vaiku dviem balsais kažkas nesigavo, ar kaip, bet skambėjo, tai siaubingai

Galvojau, gal ausinėse garso negirdi, nes kaip šitaip nusidainuot visai ne į temą, tai neįsivaizduoju. Absoliučiai sugadino dainą.
Bet šiaip ji kaip vokalistė tai gera, tai tas ir keista.
-------
Ji būtų turėjus beveik 100procentinius šansus išvažiuot į Tel Avivą, jeigu nebūtų papuolus su dviem dainom į finalą. O dabar tai neaišku kas bus. Šiaip tai gėdos nepridarytų, jei išvažiuotų. Man iki šiol sunku išsirinkt kuri ta jos daina geresnė. Kažkaip abi labai panašaus lygio.
Jurijaus daina būtų visai nieko, bet kad jis man nu toks silpnas kaip vokalistas ir labai neužtikrintas atrodo. Jaučiu, jei išvažiuotų į didžiąją EV, tai sunku jam būtų, jei dabar taip drebina kinkas tokioje mažoje scenoje.
---
Geras

Tikrai gana keista skaityt, kad jis pats dainavo

Kiek kitokį jį įsivaizdavau.
Aš irgi tarp šitų dviejų kandidatų rinkausi

Tai Šimonytė man kažkaip labiau patiko iš karto, o apie Nausėdą šį dalyką sužinojau, tai kažkaip ir atmečiau jį:
https://www.delfi.lt...i.d?id=61649073
Ir kai buvo jo prisistatymas su bendražygiais(ar kaip juos pavadint), pamačiau man nelimpančių žmonių ten, tai irgi prisidėjo prie nuomonės formavimo.
Ir šiaip, iš žmogiškos pusės man Šimonytė kažkaip daugiau simpatijų kelia, kažkaip tokia nuojauta. Plius ir apsiskaičius, ir gerą humoro jausmą turi, ir protinga. Kažkokį seniau gerą interviu skaičiau su ja. Tai padėjo šiek kiek perprast kas per asmenybė. Su Nausėda irgi skaičiau interviu, bet man jis taip ir iki galo neatsiskleidė. Dar trūksta man informacijos.
Na, bet jei ir Nausėdą išrinks, tai gal dar nieko. Dabartinės apklausos rodo, kad būtent jam didžiausi šansai kol kas. Nu svarbu, kad ne koks Skvernelis

Svarbiausia, kad į antrą turą išeitų Šimonytė ir Nausėda. O paskui jau kaip ir ramu.
Šiandien ir Gražulis paskelbė, kad kandidatuoja

Įsivaizduojat tokį prezidentą turėt kaip būtų "fainai"
Aš beje latvių dainą girdėjau. Tai nėra kažkas WOW, bet tikrai klausoma.
Tik gal nelabai eurovizinė.
Na gal finale išgirsiu visgi kažką ir nuomonę pakeisiu. Nors kažkiek.
------
Tai va, kad žiauriai, kažkoks kniaukimas gavosi grynai. Gal rimtai kaip duetas nesuskambėjo.
Bet kas nežino jos... tai prieš finalą biškį pasigadino kortą...
Aš labai mažai jos girdėjusi, gal tik pernai ar kada atrankose. Tai vat kažkaip ji man kaip žmogus nelabai, visų pirma. Gal negražu taip galvoti, nu bet nelimpa visai.
Nors žinau jos gerbėjų ir tarp savo draugų.
------
Na bus matyt. Jurijaus tik nuotrauką mačiau.
Beje, kažkurį savaitgalį buvo įjungtas telikas su atranka, atrodo ne buvusį bet užpraeitą. Tai Saulės kliošą girdėjau, bet labai tyliai garsas buvo nustatytas. Tai pirmas įspūdis, man jų daina, kaip visada, patiko. Bet gal iš tiesų ne Eurovizijai, kaip Zilnys sakė. Tačiau man jie visada sukelia kažkokias teigiamas emocijas. Mačiau, kad jie visgi iškrito.
-------
aš irgi nustebau. Na, būkim atviri, taip sau balsuotojus renkasi.
Bet šiaip jis antras variantas iš geriausių vistiek. Šimonytė man irgi iš karto labai lipo, net savo FB nuotrauką dabar pasipuošiau rėmeliu, kad būtent ją palaikau. Ji tikrai protinga ir kas geriausia - ji labai žmogiška. Ir taip, skaičiau bent kelis interviu su ja, tai jinai nėra visai standartinis žmogus, kas man pliusas. Aišku, tokia griežta kaip Grybauskaitė gal nebus.
Bet kiti kandidatai atmetus Šimonytę ir Nausėdą tai visiškas pravalas. Aš bijau, kad runkeliai kokio Skvernelio ar Juozaičio neišrinktų... Tiedu turi įtartinai aukštus reitingus ir daug gerbėjų. Nors man sunku įsivaizduoti, na kaip mąstantis žmogus gali norėti tokių prezidentų.
Žodžiu, dabar balsuosiu su viltimi kaip niekad kada nors.
Gražulis tai... Be žodžių lolol
------
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 18, 16:00)

Aš tau sakauuu

Nu tikrai kažką tokio turi, kas patraukia. Mane net ir nubaisintas per tą filmą patraukė

Kas man pačiai keista pasirodė, nes į mano simpatijų sąrašą į jokius rėmus neįsipaišo
---
įmesk
Tai va... Kažkaip po filmo buvau net pamiršusi. Bet kai pradėjau vis matyti nuotraukas ant raudono kilimo ir kt. tai vis prikausto dėmesį kaip niekas kitas.
Ypač dar tie momentai, kai jis Fredžiui dėkojo, kaip jis su kitais kolegomis bendrauja. Nu fainuolis kaip reta.
-----
Jo, leidimą gavau, kada prie progos būtinai įmesiu

Nes tikrai yra vaizdų akims, patikėk.
Man ir jų porelė na tokia simpatiška

Mieli jie abu ir atrodo, kad vienas kitam nerealiai tinka
Ypač dar glosto širdį, kad būtent filme ta chemija atsirado.
Kokia patenkinta būčiau, jei jis Oskarą šiemet laimėtų
--------
BEJE!
tuktuke, matei, balsas.lt irgi buvo straipsnis šį savaitgalį, kad gerbėjai įtaria kažką daugiau tarp Lady Gagos ir Bradley. Ne tik mes
Maždaug buvo autoriaus komentaras, kad tipo jis turi partnerę, vieną gražiausių pasaulio moterų.
Tiesa, mačiau vieną foto šviežią matyt irgi iš tų kino renginių, kur Bradley su Irina. Tai jinai laaabai gražiai atrodė. Bet visgi juk kartais ne grožis svarbiausia. O dar ką viduje žmogus turi. Lady Gaga nėra tipinė gražuolė, bet kad velniškai charizmatiška ir gili kaip žmogus, be to talentinga etc. tai niekas nepaneigs. Būčiau aš vyras, tai žinočiau, kurią rinktis...