Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 03 05, 21:18)
nu jo, geriau jau reik neprisišnekėt : Nes jau tikrai vienu momentu galvojau, kad prisidirbau:
----
Mantą Jankavičių? Nu dabar kai pasakei, tai tikrai užneša, netgi labai biggrin.gif
Jei iš pirmo žvilgsnio žiūrint, tai kaip ir ne tavo tipažas, bet paskui pasimato kokio Adomcės ar Manto jame ir gaunasi, kad kažkuo artimas tavo simpatijom tongue.gif  biggrin.gif Čia panašiai kaip su mano simpatijom gaunasi - visi vieni į kitus kažkuo panašūs  biggrin.gif Nu.. neskaitant Maleko ir Casselio biggrin.gif
---
laugh.gif
---
Nu Dimačka ir ne mano skonio biggrin.gif Tavo Danukas geresnis biggrin.gif Šiaip tai pagūglinus yra jo visai neblogų fotkių smile.gif Bet apskritai foto tai neperdaugiausiai - kažkokios pasikartojančios biggrin.gif
---
Tai gal toks ir yra

biggrin.gif žinok nežinai kada vožtels, aš va irgi žiūrėjau nulis emocijų buvo porą mėn biggrin.gif nu nešnekant kad aš šiaip jo nemėgau nuo tos dainos laikų, o tai yra kokių gal 10 metų? Solidus stažas gaunas lotuliukas.gif
——
Nu jo matyt kažkas užslėpto yra tikrai biggrin.gif nu va dėl Casellio, žinok irgi tavo tipažui būdingų bruožų kartais išlenda biggrin.gif bet ne fotkėse o tik judesy..
——-
Nu jo, ne mėgėjas jis fotkintis.. biggrin.gif labiau linkęs po intervus bastytis nei pozuot biggrin.gif bet man fotkėse, beje, nelabai.. kažkaip visa charizma jose dingsta biggrin.gif
——-
Nee, vandenis. Jubiliejus va prieš mėnesį buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 06, 00:10)
biggrin.gif žinok nežinai kada vožtels, aš va irgi žiūrėjau nulis emocijų buvo porą mėn biggrin.gif nu nešnekant kad aš šiaip jo nemėgau nuo tos dainos laikų, o tai yra kokių gal 10 metų? Solidus stažas gaunas lotuliukas.gif
——
Nu jo matyt kažkas užslėpto yra tikrai  nu va dėl Casellio, žinok irgi tavo tipažui būdingų bruožų kartais išlenda  bet ne fotkėse o tik judesy..
——-
Nu jo, ne mėgėjas jis fotkintis.. biggrin.gif labiau linkęs po intervus bastytis nei pozuot  bet man fotkėse, beje, nelabai.. kažkaip visa charizma jose dingsta
——-
Nee, vandenis. Jubiliejus va prieš mėnesį buvo

doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kaži ar dar ne anksčiau ta daina pirmą kartą nuskambėjo biggrin.gif

Bet tai va, Malekas jau kviečiamas į Bondo filmą vaidint kažkokį blogietį biggrin.gif Kaip ir spėjau, dabar darbo pasiūlymai pasipils. Kažkoks komentatorius parašė - vargšė jo mergina, dabar bus pakeista kitos ekrano partnerės biggrin.gif O jis, pasirodo, vis susikukuoja su ta, su kuria vaidina (prieš dabartinę irgi turėjo merginą, kuri buvo kolegė)
---
sakai? biggrin.gif Nu net nežinau.. biggrin.gif
---
Tai faktas, kad fotkėse dažniausiai visa charizma išgaruoja drinks_cheers.gif Nu arba koks vienas kitas kadras gaunasi neblogas. Bet tai čia jau reik mokėt ir papozuot atitinkamai turbūt biggrin.gif O kai nesi foto modelis, kurio darbas tai, tai be šansų.
---
aa biggrin.gif Nu tada kaip ir ramiakas turėtų būt biggrin.gif Gal laugh.gif (nors tie horoskopai tai ne visada tikslūs) Arba šiaip mėgsta paišdykaut kartais, o realiai nėra toks padūkęs kaip atrodo biggrin.gif

O, beje, jis turi žmoną kokią ar draugę, vaikų? biggrin.gif Nu tsakant, reik susipažint. Pristatyk į namus atvedus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 05, 23:04)
Kaži ar dar ne anksčiau ta daina pirmą kartą nuskambėjo :
----
Bet tai va,  Malekas jau kviečiamas į Bondo filmą vaidint kažkokį blogietį  Kaip ir spėjau, dabar darbo pasiūlymai pasipils. Kažkoks komentatorius parašė - vargšė jo mergina, dabar bus pakeista kitos ekrano partnerės
----
O jis, pasirodo, vis susikukuoja su ta, su kuria vaidina (prieš dabartinę irgi turėjo merginą, kuri buvo kolegė)
---
sakai? Nu net nežinau.. :
---
aa Nu tada kaip ir ramiakas turėtų būt Gal  (nors tie horoskopai tai ne visada tikslūs) Arba šiaip mėgsta paišdykaut kartais, o realiai nėra toks padūkęs kaip atrodo
----
O, beje, jis turi žmoną kokią ar draugę, vaikų? biggrin.gif Nu tsakant, reik susipažint. Pristatyk į namus atvedus

gaal ir anksčiau dar biggrin.gif
----
bet tai kur jam blogiečius vaidint?? blink.gif biggrin.gif toks geriečių gerietis iš veido.. o tai vėl Bondą stato naują? bigsmile.gif bet super - laiku viskas susidėliojo reiškia su tuo Fredžio vaidmeniu smile.gif
------
doh.gif ne, nu tai labadienelė biggrin.gif
------
joo, va tada kai sakiau kažkada mačiau filme, ir kažkoks ar tai Lee bruožas išlindo, kad dar pagalvojau - oba bigsmile.gif biggrin.gif
-----
tai vat vat, kai muzikos šalia nėr, tada sakau net dvelkia nuo jo kažkokia ramybe biggrin.gif
o vandeniai ramiakai? iš Robio nepasakyčiau lotuliukas.gif
-----
lotuliukas.gif aha, žmoną turėjo 5m, bet ta užpavydėjo fanėms biggrin.gif ir išsiskyrė.. kažkokie labai įtempti santykiai buvo po išsiskyrimo, kad tik su sūnum bendravo.. nu bet jis labai užsidaręs šiuo klausimu - neafišuoja asmeninio gyvenimo, tai sūnaus nei vienos fotkės nemačiau, nors jau nemažas 15m).. čia va su mama, ir sesės dukryte kažkada biggrin.gif
https://jastrzabpost...018/06/dan2.jpg
sesė beje irgi į kažką žiauriai panaši biggrin.gif
https://www.paparazz.../1359114436.jpg
https://www.paparazz...6631aaf4606.jpg

o draugės jis šiuo metu nea, neturi
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 06, 02:20)
bet tai kur jam blogiečius vaidint??  toks geriečių gerietis iš veido..
----
o tai vėl Bondą stato naują?
------
joo, va tada kai sakiau kažkada mačiau filme, ir kažkoks ar tai Lee bruožas išlindo, kad dar pagalvojau - oba 
-----
tai vat vat, kai muzikos šalia nėr, tada sakau net dvelkia nuo jo kažkokia ramybe biggrin.gif
o vandeniai ramiakai? iš Robio nepasakyčiau :lo
-----
aha, žmoną turėjo 5m, bet ta užpavydėjo fanėms  ir išsiskyrė.. kažkokie labai įtempti santykiai buvo po išsiskyrimo, kad tik su sūnum bendravo.. nu bet jis labai užsidaręs šiuo klausimu - neafišuoja asmeninio gyvenimo, tai sūnaus nei vienos fotkės nemačiau, nors jau nemažas 15m)..
----
čia va su mama, ir sesės dukryte kažkada
---
sesė beje irgi į kažką žiauriai panaši biggrin.gif

Aha, kažkaip, atrodo, kad nelabai jam blogiečiai tinka biggrin.gif Per daug mielas jis atrodo laugh.gif Nu bet jei suvaidintų tokį, kuris neatrodytų mielas, tai labai įdomu būtų pažiūrėt bigsmile.gif
---
Jeigu gerai supratau biggrin.gif (per daug neįsigilinau, tik greit permečiau akim)
---
net nebūčiau pagalvojus bigsmile.gif biggrin.gif Reiks atidžiau pastebėt kada biggrin.gif
---
ai nu jo biggrin.gif Nors Robis tai irgi, kaip suprantu, nėra toks pašėlęs realiame gyvenime biggrin.gif Jie gal ant scenos persijungia kažkaip biggrin.gif O šiaip tai kiek pažįstu vandenių, tai tikrai prie ramesnių tokie, bet mėgėjai 'paišdykaut' karts nuo karto. Aišku, vieni mažiau, kiti - daugiau biggrin.gif Šiaip tai labai jau visi skirtingi biggrin.gif
---
nu šiaip nekeista.. Ne kiekviena antra pusė atsilaiko prieš tą žinomumą. Ypač dar jeigu tik vienas garsus.
Bet ir gerai daro, kad neafišuoja. Tuoj pradėtų žurnalistai kurt visokias istorijas doh.gif
---
kokia miela foto wub.gif Ir pats gražiai išėjęs smile.gif
---
Bet į jį patį, tai nelabai panaši g.gif Ar čia tik man taip atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 06, 16:48)
Aha, kažkaip, atrodo, kad nelabai jam blogiečiai tinka biggrin.gif Per daug mielas jis atrodo laugh.gif Nu bet jei suvaidintų tokį, kuris neatrodytų mielas, tai labai įdomu būtų pažiūrėt :
---
Jeigu gerai supratau (per daug neįsigilinau, tik greit permečiau akim)
---
net nebūčiau pagalvojus Reiks atidžiau pastebėt kada
---
ai nu jo biggrin.gif Nors Robis tai irgi, kaip suprantu, nėra toks pašėlęs realiame gyvenime biggrin.gif Jie gal ant scenos persijungia kažkaip biggrin.gif O šiaip tai kiek pažįstu vandenių, tai tikrai prie ramesnių tokie, bet mėgėjai 'paišdykaut' karts nuo karto. Aišku, vieni mažiau, kiti - daugiau
——
Šiaip tai labai jau visi skirtingi
---
nu šiaip nekeista.. Ne kiekviena antra pusė atsilaiko prieš tą žinomumą. Ypač dar jeigu tik vienas garsus.
Bet ir gerai daro, kad neafišuoja. Tuoj pradėtų žurnalistai kurt visokias istorijas
---
Bet į jį patį, tai nelabai panaši: Ar čia tik man taip atrodo?

Nu žiauriai norėsiu pažiūrėt biggrin.gif nes nu man jis net kaip Fredžio vaidmeniui per gerietis iš veido biggrin.gif
——-
Bet Bondo jau lyg tas nenevaidins?? Ar čia aš jau sapnavau? biggrin.gif
——-
Pastebėk biggrin.gif aš dar tada galvojau reiks tau įmest parodyt, bet taip ir užsimiršo.. dabar jau nepamenu, kas do filmas biggrin.gif
———
Nu matyt ant scenos įsijauçia į vaidmenį... juolab, jei dainos greitos, tai kur dėsies biggrin.gif
——
Tai kas be ko, bet vis tiek yra būdingi bruožai tam ženklui..
———
Nuu.. įtariu kad gal ir buvo ko biggrin.gif nes pats sakė interve, kad dabar jau tikrai labai stabilus tapo biggrin.gif tai koks buvo nežinau... lotuliukas.gif
——-
Nope, net odos spalva skirias biggrin.gif Drakuliukas visai tamsus, ji tokia pošviesė biggrin.gif nežinau, ar rodys..
https://www.facebook...91228234224199/
Ji labiau į mamą, o Danas į tėtį.. nors bala žino, yra fotkių kur labai panašūs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 06 kovo 2019 - 18:40
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 06, 20:22)
Nu žiauriai norėsiu pažiūrėt nes nu man jis net kaip Fredžio vaidmeniui per gerietis iš veido biggrin.gif
——-
Bet Bondo jau lyg tas nenevaidins??  Ar čia aš jau sapnavau?
——-
Tai kas be ko, bet vis tiek yra būdingi bruožai tam ženklui..
———
Nuu.. įtariu kad gal ir buvo ko biggrin.gif nes pats sakė interve, kad dabar jau tikrai labai stabilus tapo biggrin.gif tai koks buvo nežinau... lotuliukas.gif
——-
Nope, net odos spalva skirias biggrin.gif Drakuliukas visai tamsus, ji tokia pošviesė biggrin.gif nežinau, ar rodys..
https://www.facebook...91228234224199/
Ji labiau į mamą, o Danas į tėtį..  nors bala žino, yra fotkių kur labai panašūs..

Tai va, kad labai jau gerietiškas atrodo visame kame biggrin.gif
---
Craig'ą turi omeny? Net nežinau iš tikrųjų ar jis nebevaidins g.gif
---
Tai taip, kažkas vistiek yra būdingo smile.gif
---
biggrin.gif kažkaip sunkiai tikėtina, kad ėmė ir sustabilėjo biggrin.gif Šiaip matosi, kad gali būt toks biškį velnių priėdęs laugh.gif
---
Drakuliukas doh.gif laugh.gif Ale Drakuliukui kaip tik šviesesniam privaloma būt, jei jau jis Drakulų giminės tongue.gif
Šiaip tai tikrai, jis gerokai tamsesnis nei sesė smile.gif
Bet tai toks vaizdas, kad jis tose 'buitinėse' fotkėse kažkaip žymiai geriau atrodo nei profesionaliose biggrin.gif Kas čia per fenomenas laugh.gif Nes dažniausiai tai atvirkščiai būna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 kovo 2019 - 00:14
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 07, 00:13)
Tai va, kad labai jau gerietiškas atrodo visame kame
---
Craig'ą turi omeny? Net nežinau iš tikrųjų ar jis nebevaidins
---
kažkaip sunkiai tikėtina, kad ėmė ir sustabilėjo Šiaip matosi, kad gali būt toks biškį velnių priėdęs
---
Drakuliukas Ale Drakuliukui kaip tik šviesesniam privaloma būt, jei jau jis Drakulų giminės
Šiaip tai tikrai, jis gerokai tamsesnis nei sesė
——-
Bet tai toks vaizdas, kad jis tose 'buitinėse' fotkėse kažkaip žymiai geriau atrodo nei profesionaliose  Kas čia per fenomenas  Nes dažniausiai tai atvirkščiai būna

bet žinai, aš suprantu, kad yra superinių aktorių, kurie gali ir vienam amplua puikūs būt, ir kitam.. nu bet šito šypsena neleis biggrin.gif
——-
Aha, Craigą. Nu plem negi sapnavau doh.gif biggrin.gif
——-
Nu tai ir sakau, nežinau koks tada buvo, jei čia stabilus biggrin.gif akys išduoda, kad kaip tai nelabai biggrin.gif šalis išvis keičia, nespėju net gaudytis biggrin.gif paklausė žurnalistas kažkuriam senesniam interve “tai kokioj šaly dabar skaitosi, gyveni?”, sako “aš jau ir pats nebežinau” biggrin.gif
——-
Nežinau, kur jam privaloma, bet vaikystėj, kai apie tą Drakulą išgirdau, mano fantazijoj jo portretas nusipiešė labai panašiai lotuliukas.gif o pasirodo jis net ir gyvena dabar Rumunijoj biggrin.gif taip kad žodžiu pamatyčiau tarkim keliaudama prie kokios pilies jį, galvočiau haliucinacijos prasidėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
—-
Nu va ir man toks susidarė įspūdis, kad nereikia jam profų fotografų biggrin.gif
Bet Voice iš manęs tyčiojasi - tai Slavka, tai S vienais metais buvo, dabar šitą iš kažkur atvilko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 07 kovo 2019 - 07:41
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 07, 09:36)
bet žinai, aš suprantu, kad yra superinių aktorių, kurie gali ir vienam amplua puikūs būt, ir kitam.. nu bet šito šypsena neleis biggrin.gif
——-
Aha, Craigą. Nu plem negi sapnavau doh.gif biggrin.gif
——-
Nu tai ir sakau, nežinau koks tada buvo, jei čia stabilus  akys išduoda, kad kaip tai nelabai 
---
šalis išvis keičia, nespėju net gaudytis paklausė žurnalistas kažkuriam senesniam interve “tai kokioj šaly dabar skaitosi, gyveni?”, sako “aš jau ir pats nebežinau”
——-
Nežinau, kur jam privaloma, bet vaikystėj, kai apie tą Drakulą išgirdau, mano fantazijoj jo portretas nusipiešė labai panašiai o pasirodo jis net ir gyvena dabar Rumunijoj  taip kad žodžiu pamatyčiau tarkim keliaudama prie kokios pilies jį, galvočiau haliucinacijos prasidėjo
—-
Bet Voice iš manęs tyčiojasi - tai Slavka, tai S vienais metais buvo, dabar šitą iš kažkur atvilko

biggrin.gif Bet tai va, ko gero, nevaidins jis vistik. Nes, pasirodo, kad tas filmavimasis sutampa su jo filmavimusi seriale (kažkoks ten Mr Robot biggrin.gif ) Ingėnas gal tą serialą pradėjo žiūrėt, kad jau dingo kaip į vandenį po Oskarų tongue.gif Net keli sezonai to serialo yra.
--
Tai gal ir nesapnavai laugh.gif
---
doh.gif biggrin.gif
---
O jis šiaip Moldavas, ane? Eurovizijoj niekad nedalyvavo? laugh.gif
Beje, O Seriožka dainos dar nepristatė? g.gif
---
geras laugh.gif Nu man jis irgi kažkokias asociacijas su Drakula kelia, bet tik toks gerokai įdegęs paturbintas Drakula tongue.gif
---
nu sekasi tau biggrin.gif užtai turi kur akis paganyt laugh.gif O S kartais nebuvo ukrainietiško Voice komisijoj?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 07, 22:46)
biggrin.gif Bet tai va, ko gero, nevaidins jis vistik. Nes, pasirodo, kad tas filmavimasis sutampa su jo filmavimusi seriale (kažkoks ten Mr Robot biggrin.gif ) Ingėnas gal tą serialą pradėjo žiūrėt, kad jau dingo kaip į vandenį po Oskarų tongue.gif Net keli sezonai to serialo yra.
---
O jis šiaip Moldavas, ane?
——
Eurovizijoj niekad nedalyvavo?
——
Beje, O Seriožka dainos dar nepristatė?
---
nu sekasi tau užtai turi kur akis paganyt: O S kartais nebuvo ukrainietiško Voice komisijoj?

Eeei, nu va... aš jau buvau pradėjus laukt, taip smalsu buvo tongue.gif
——
Nuu.. iš Moldovos, o ar moldavas, ar rumunas tai ten nesuprasi - realiai ta pati tauta, ta pati kalba.
——
biggrin.gif vis bandai atkast, kur matytas? lotuliukas.gif nea, nedalyvavo.. kad jis pusę gyvenimo pragyveno JAV, tai nelabai populiari EV ten.
——-
Oi, tiksliai reik pasidomėt, gal jau yr... visai pamiršus buvau jau, kad jis toj EV dalyvaus doh.gif lotuliukas.gif
——
Joo, jo tai visi trys jie ukrainietiškam biggrin.gif Slavka, po to S, dabar šitas biggrin.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2019 02 26, 19:20)
Aš tai suprantu dėl ko daug kas lydosi, jis šiaip daugiau mažiau klasikinių bruožų, simpatiškas. Bet man kažko jame trūksta, kad užkabintų mane ta mano "simpatijų" prasme (čia panašiai kaip su Jurijum biggrin.gif ). Bet kaip žmogus labai fainas atrodo smile.gif Tas jam pliusų daug prideda. Ir šiaip pagūglinus, tai buvau užmačius ir labai gerų fotkių su juo.

Man tai jo akys ne mano skonio, kad lydyčiausi. Kažkada net visai nepatiko, bet įpratau. Nes na matosi, kad kaip žmogus turėtų fainas. Ypač nuomonę pakėlė po filmo su Gaga. Ten tai net žavus savotiškai atrodė. Ne tai, kad pati imčiau, bet neprastas.
Na dėl visuotinio lydymosi nesupratau vistiek.

Ai, nu tegul lydosi jos, man Malekas lieka lol
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 26, 20:27)
Tai taip smile.gif Tie klasikiniai klasikiniams irgi nelygūs.

Na gal ne visai klasikinių. Aš tai sakyčiau "dlia liubitelia". Galvočiau, kam būtent toks tipažas patinka.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 27, 18:42)

Nu žavus berniokas. Man tai pirmoje labiau patinka.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 02 28, 19:15)

Beje, matėt, kad Ukraina nebedalyvaus šių metų Eurovizijoj? unsure.gif

Aha, mačiau
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 02 28, 20:04)
nesuprantu aš ir biggrin.gif man tai nei vieno panašaus bruožo biggrin.gif
bet kaaaip užkabino mane viena jo daina biggrin.gif kažkaip hipnoziškai veikia biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=Is-AEgolHnI

Nu faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 01, 20:38)
Labas smile.gif

Bet tai jis toks įdomus, the most universal dainininkas ever biggrin.gif  payoutubinau, galvoju, gal panašių i tą dainų rasiu, nu tai kur ten biggrin.gif viena va šito stiliaus (nežinau kaip jį pavadint), kita popsinė, trečia enrikėiglėsiška lotynų, ketvirta gothic roko/metalo blink.gif  biggrin.gif

Geras smile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 04, 00:02)
Nu, mergžinos, prabalsavot šiandien? smile.gif

Būčiau balsavusi, bet lievai gavosi. Pirmą kartą gyvenime sugebėjo neatnešti balsavimo biuletenių.
Gėda, bet nepasirūpinau paieška pati. Bet reikia susiveikti iki antro turo.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 04, 16:54)

Beje, ar buvot Kaziuke šį savaitgalį? smile.gif

Kaziuke irgi ne. Kad oras ne stebuklingas, pirkti nieko neketinu. Kažkaip tik pasistumdyti netraukė, patingėjau...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 04, 19:30)

joo..net negalvojau, kad vyyyktoriukas šitaip atgims kaip feniksas iš pelenų doh.gif unsure.gif
---

Tai va kad...
Dar iš šiandien iš pasalų su kovo 8-osios sveikinimais Facebook'e lysti pradėj Viktoriukas, tegul jį velniai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 04, 22:41)
Aš pastebėjau biggrin.gif tiesiog turėjau omeny, kad Ingėnas pirma auka buvo šito.. hm..viruso? biggrin.gif
——
Matyt galutinai privožė, neatsigauna dar biggrin.gif
——-

Na matyt, kad pirma, jeigu taip stipriau biggrin.gif Ir dar priedo, po ilgos 2 metų abstinencijos, galvojau, aš jau nebepalaužiama lol

-------

LOLOL
Na aš stengiuosi, kiek galiu neįklimpti. Tik va Instagrame labai jis mane persekioja ir visaip vilioja biggrin.gif

--------

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 04, 22:41)

Nu bet vat kažką TOKIO užburiančio jis turi, tokį cinkelį biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=sXu9QLRb_sI
----

O balsas išvis man toooks gražus, per šitą dainą susilydžiau visai biggrin.gif
https://m.youtube.co...h?v=MoZDhrwE3J8
gerai bent EV nedalyvauja, ir čia neatvažiuoja koncertuot lotuliukas.gif

Kokie ritmukai wub.gif
-----

Aha, tikrai.
O jums jis į Dimą Bilaną neužneša? Ar čia tik man?

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 04, 23:28)
Nu dabar jau susimaišiau laugh.gif Nu Ingėnas patikslins tongue.gif Bet berods Ingėnas pirma pažiūrėjo filmą, tik nebuvo "meilės iš pirmo žvilgsnio". O paskui ir aš pažiūrėjau, tai pradėjau kalbėt, kad kažkuo man įstrigo Malekas nors ir visai ne mano skonio atrodytų biggrin.gif O paskui jau ir Ingėnui 'vožtelėjo' laugh.gif
---

LOL biggrin.gif nu bet tu matai, sakoma gi, kad nuo neapykantos iki meilės tik vienas žingsnis tongue.gif
---

Bet šiaip tai jo, toks charizmatiškas vyriokas atrodo drinks_cheers.gif Ne iš tų pilkųjų. Suprantu kuo užkabino biggrin.gif Ale taip romantiškai užvadinai - Drakula laugh.gif

Man tikrai nebuvo meilės iš pirmo žvilgsnio. Mielas, gerai vaidino, tik tiek, labiau kaip aktorius.
Na ir kaip žmogus, savo meilumu.

Bet paskui kai pradėjo nuotraukos iš raudonų kilimų lįsti ir užstrigau. Kuo tolyn tuo labyn.
Plius Instagrame dar nerealiai gražių jo foto išmeta, gal jau kokius 4 jei ne daugiau jo puslapius seku (na oficialus, kiek žinia, tik vienas). Turi jis fanų pasaulyje daug. Tik žiūriu, kad Lietuvoje šiuo atžvilgiu nepouliarus.
Bent jau daugiau nežinau be tuktukės ir manęs, kad "ta" prasme kam būtų labai patikęs.

------

tai jo biggrin.gif tada dar stpriau kala biggrin.gif

------

Pritariu.

Ir Drakula biggrin.gif thumb_yello.gif Bet gerai vsitiek skamba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 04, 23:54)

sakau, keistas virusas kažkoks siaučia biggrin.gif
-----
arba dar sako "nespjauk į šulinį" biggrin.gif
------
tai kad aš pati nesuprantu KUO biggrin.gif ne, nu šiaip supratu turbūt - akys ir balsas wub.gif  biggrin.gif
-----
lotuliukas.gif doh.gif aha, aš mielų epitetų moku rast biggrin.gif nu kad sakau, mane labai erzino jis iš pradžių ir Voice tame tarpe... ypač pradžioj nu kažkoks toks padraika biggrin.gif dabar gal pripratau jau, arba apsiramino biggrin.gif bet va intervuose jis kitoks visai, labai ramus ir labai pozityvus žmogus smile.gif kažkokią tokią ramybę ir gerą aurą skleidžia biggrin.gif 

Nu priešpavasarinis kažkoks biggrin.gif

------

taigi...

----
Man tai akys pats gražiausias dalykas žmoguje. O balsas irgi prie mėgstamesnių.,

----

Fainai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 05, 21:18)

Mantą Jankavičių? Nu dabar kai pasakei, tai tikrai užneša, netgi labai biggrin.gif
Jei iš pirmo žvilgsnio žiūrint, tai kaip ir ne tavo tipažas, bet paskui pasimato kokio Adomcės ar Manto jame ir gaunasi, kad kažkuo artimas tavo simpatijom tongue.gif  biggrin.gif Čia panašiai kaip su mano simpatijom gaunasi - visi vieni į kitus kažkuo panašūs  biggrin.gif Nu.. neskaitant Maleko ir Casselio biggrin.gif
---
Nu Dimačka ir ne mano skonio biggrin.gif Tavo Danukas geresnis biggrin.gif Šiaip tai pagūglinus yra jo visai neblogų fotkių smile.gif Bet apskritai foto tai neperdaugiausiai - kažkokios pasikartojančios biggrin.gif

Sakai, jie atskira kategorija spintoje tongue.gif lol

-----

Man ir Danukas tikrai geresnis.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 05, 23:04)

Bet tai va,  Malekas jau kviečiamas į Bondo filmą vaidint kažkokį blogietį biggrin.gif Kaip ir spėjau, dabar darbo pasiūlymai pasipils. Kažkoks komentatorius parašė - vargšė jo mergina, dabar bus pakeista kitos ekrano partnerės biggrin.gif O jis, pasirodo, vis susikukuoja su ta, su kuria vaidina (prieš dabartinę irgi turėjo merginą, kuri buvo kolegė)

Matai kaip...

Na gaila tada būtų jo draugės, ji man taip patinka, labai mielas žmogus. Ir jie tobula pora atrodo.

Tuktukė ir apsišviest šeimyniniais/panų klausimais spėjo tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 06, 00:20)

bet tai kur jam blogiečius vaidint??  blink.gif  biggrin.gif toks geriečių gerietis iš veido.. o tai vėl Bondą stato naują? bigsmile.gif bet super - laiku viskas susidėliojo reiškia su tuo Fredžio vaidmeniu smile.gif

Man irgi kažkaip sunku jį blogiečiu įsivaizduoti. Kažkaip nelimpa prie veido.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 06, 00:20)

lotuliukas.gif aha, žmoną turėjo 5m, bet ta užpavydėjo fanėms biggrin.gif ir išsiskyrė.. kažkokie labai įtempti santykiai buvo po išsiskyrimo, kad tik su sūnum bendravo.. nu bet jis labai užsidaręs šiuo klausimu - neafišuoja asmeninio gyvenimo, tai sūnaus nei vienos fotkės nemačiau, nors jau nemažas 15m).. čia va su mama, ir sesės dukryte kažkada biggrin.gif

Labai graži foto
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 06, 18:22)

Nu žiauriai norėsiu pažiūrėt biggrin.gif nes nu man jis net kaip Fredžio vaidmeniui per gerietis iš veido biggrin.gif

Nors jau amžinybę Bondų nežiūrėjus, bet žiūrėsiu, jei tikrai vaidins, vien dėl Maliko, kaip gi kitaip:D
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 07, 07:36)

——-
kai apie tą Drakulą išgirdau, mano fantazijoj jo portretas nusipiešė labai panašiai lotuliukas.gif o pasirodo jis net ir gyvena dabar Rumunijoj biggrin.gif taip kad žodžiu pamatyčiau tarkim keliaudama prie kokios pilies jį, galvočiau haliucinacijos prasidėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nebent kažkokį suktą blogietį smile.gif

------
O geras blink.gif biggrin.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 07, 22:46)

Hmmmm
Ale pačiu laiku, tuktuke pajuokavai biggrin.gif
Aš kaip tik nuotraukas jo iš to serialo mačiau,man į akį jis ten krito.

Velnias nešė mane į tą galerą filmukai.in pažiūrėt. Pagal aprašymą turėtų būti tikrai įdomus serialas. Ir komentarai geri (turiu omeny, mačiau kitur iš anksčiau komentarus).
Beje, nesitikslinau, bet skaičiau, kad su tuo serialu jis kažkokį apdovanojimą lyg ir yra laimėjęs, lyg ir europoje kažkur.

Bet ką norėjau pasakyti, bijau,kad tik nepradėčiau tikrai to serialo žiūrėti:)
Net pirmą seriją jau atsisiunčiau. Bus matyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 kovo 2019 - 19:52
Labas ;)

Sorry, mergaitės vėliau paskaitysiu, pakomentuosiu - Ingėnai, smagu, kad grįžai! smile.gif

Tik užvedu Seriožką parodyt
https://www.lrt.lt/n...gejus-lazarevas
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 08, 20:31)
Labas
Man tai jo akys ne mano skonio, kad lydyčiausi. Kažkada net visai nepatiko, bet įpratau. Nes na matosi, kad kaip žmogus turėtų fainas.
-------
Ai, nu tegul lydosi jos, man Malekas lieka
-------
Na gal ne visai klasikinių. Aš tai sakyčiau "dlia liubitelia". Galvočiau, kam būtent toks tipažas patinka.
---------
Būčiau balsavusi, bet lievai gavosi. Pirmą kartą gyvenime sugebėjo neatnešti balsavimo biuletenių.
Gėda, bet nepasirūpinau paieška pati. Bet reikia susiveikti iki antro turo.
-------
Kaziuke irgi ne. Kad oras ne stebuklingas, pirkti nieko neketinu. Kažkaip tik pasistumdyti netraukė, patingėjau...
------
Dar iš šiandien iš pasalų su kovo 8-osios sveikinimais Facebook'e lysti pradėj Viktoriukas, tegul jį velniai
-------
Na matyt, kad pirma, jeigu taip stipriau Ir dar priedo, po ilgos 2 metų abstinencijos, galvojau, aš jau nebepalaužiama
-------
Kokie ritmukai 
-----
O jums jis į Dimą Bilaną neužneša? Ar čia tik man?
-----
Bet paskui kai pradėjo nuotraukos iš raudonų kilimų lįsti ir užstrigau. Kuo tolyn tuo labyn.
Plius Instagrame dar nerealiai gražių jo foto išmeta, gal jau kokius 4 jei ne daugiau jo puslapius seku (na oficialus, kiek žinia, tik vienas). Turi jis fanų pasaulyje daug. Tik žiūriu, kad Lietuvoje šiuo atžvilgiu nepouliarus.
-----
Bent jau daugiau nežinau be tuktukės ir manęs, kad "ta" prasme kam būtų labai patikęs.
------
Man tai akys pats gražiausias dalykas žmoguje. O balsas irgi prie mėgstamesnių.,
----
Sakai, jie atskira kategorija spintoje
-----
Man ir Danukas tikrai geresnis.
-----
Na gaila tada būtų jo draugės, ji man taip patinka, labai mielas žmogus. Ir jie tobula pora atrodo.
-------
Nors jau amžinybę Bondų nežiūrėjus, bet žiūrėsiu, jei tikrai vaidins, vien dėl Maliko, kaip gi kitaip
----
Nebent kažkokį suktą blogietį
------
Net pirmą seriją jau atsisiunčiau. Bus matyt

jo, kaip žmogus labai šiltas tas Jurijus matosi smile.gif
-----
biggrin.gif teisingai! biggrin.gif
-----
čia tu apie, ką jau susipainiojau? bet kokiu atveju, tik pliusas, kad ne prie klasikinių - reiškia skonis - ne masių tongue.gif
------
tai žinok tie biuleteniai išvis nebūtini. Einant užtenka TIK pasą turėt.. taip kad gali net nesusiveikinėt - mažiau mokulatūros..
-----
vat ir man nebubo noro stumdytis ten.. dar tie gripai.. brr..
-----
fuuui biggrin.gif
-------
aha norėtum biggrin.gif aš tą patį žinok galvojau biggrin.gif baigėsi sulig Seriožkos era biggrin.gif tai kur tau.. nei baigėsi, nei Seriožkos era baigėsi biggrin.gif
------
laaabai pakelia nuotaiką, kai niūru ir šalta smile.gif
------
man ne, tik vardu ir pavarde biggrin.gif Tuktukei va į Kotryną neša doh.gif biggrin.gif
------
kur tau nemes, kai tiek puslapių followini biggrin.gif bet žinok ir filmas Lietuvoj nėr toks jau popular, kaip pasauly, aš kiek pastebiu.. nu sužiūrėjo visi, patiko, bet just it.. unsure.gif
------
tai džiaukitės, sakau, reiškia skoniai ne masėms smile.gif
-----
aha, protas, akys ir balsas
-----
išeiginė kategorija spintoj biggrin.gif
------
perskaičiau Dankanas, galvoju o šitas dar prie ko lotuliukas.gif
----
bet tokia jau kaina žvaigždiškumo..
---
nu va, bet pasirodo per anksti apsidžiaugėm
------
vat nebent, jo, tokį, kur niekas neįtaria, kad blogietis
----
nu tai pasakok, kaip serialas?
Papildyta:
ir kaip jum Seriožiko dainuška? smile.gif vakar taaaip pykau, bet va iš kokio 3 paklausymo paaugo iki tiesiog normalios dainos.. iki EV žiūrėk gal ir patikt pradės biggrin.gif nu bet man jau tokia Narnijos Kronikos su visu klipu.. biggrin.gif doh.gif vaikų EV tik dalyvaut biggrin.gif
Atsakyti