Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Kaaip juokas suėmė šiandien per Voice - vienas iš trenerių kad kalė “nu klausyk, Drakula tu!” lotuliukas.gif matai, Tuktuk, ne man vienai jis Drakula biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 08, 02:10)
Oi, tiksliai reik pasidomėt, gal jau yr...  visai pamiršus buvau jau, kad jis toj EV dalyvaus
——
Joo, jo tai visi trys jie ukrainietiškam  Slavka, po to S, dabar šitas

Nu ot gražiausiai doh.gif biggrin.gif
---
Čia tai geeeras laugh.gif Tau tas ukrainietiškas Voice kaip koks užkeikimas doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 08, 22:31)
Ai, nu tegul lydosi jos, man Malekas lieka lol
-----

Na matyt, kad pirma, jeigu taip stipriau Ir dar priedo, po ilgos 2 metų abstinencijos, galvojau, aš jau nebepalaužiama lol

-------

O jums jis į Dimą Bilaną neužneša? Ar čia tik man?
-------

Turi jis fanų pasaulyje daug. Tik žiūriu, kad Lietuvoje šiuo atžvilgiu nepouliarus.
Bent jau daugiau nežinau be tuktukės ir manęs, kad "ta" prasme kam būtų labai patikęs.

------
Sakai, jie atskira kategorija spintoje  lol

-----

Na gaila tada būtų jo draugės, ji man taip patinka, labai mielas žmogus. Ir jie tobula pora atrodo.
Tuktukė ir apsišviest šeimyniniais/panų  klausimais spėjo 

--------
Hmmmm
Ale pačiu laiku, tuktuke pajuokavai
Aš kaip tik nuotraukas jo iš to serialo mačiau,man į akį jis ten krito.

Velnias nešė mane į tą galerą filmukai.in pažiūrėt. Pagal aprašymą turėtų būti tikrai įdomus serialas. Ir komentarai geri (turiu omeny, mačiau kitur iš anksčiau komentarus).
Beje, nesitikslinau, bet skaičiau, kad su tuo serialu jis kažkokį apdovanojimą lyg ir yra laimėjęs, lyg ir europoje kažkur.
Bet ką norėjau pasakyti, bijau,kad tik nepradėčiau tikrai to serialo žiūrėti
Net pirmą seriją jau atsisiunčiau. Bus matyt

LOL :super
---
Nu va kokie to Malekiuko kerai, kad net nepalaužiamą Ingėną apsvaigino tongue.gif
---
Man tik jo vardas ir pavardė kažkaip atrodo labai panašūs biggrin.gif
---
Aha, aš irgi pastebėjau, kad mano aplinkoje jis absoliučiai visiems negražus biggrin.gif Ta prasme, su kuo pašneki apie filmą, tai visi "bet aktorių tai gražesnį galėjo parinkt" ir "nu toks baisus, kad vaje" biggrin.gif
---
Tai jau taip laugh.gif Turi savo lentynėlę jie abu su Casseliu lotuliukas.gif Čia kaip būna koks geras konjakas biggrin.gif
---
tongue.gif nu reikėjo pasidomėt, ką jau čia biggrin.gif
O šiaip tai tikiuosi, kad neišsipildys gerbėjų pranašystės, nes iš tiesų man jiedu labai graži pora atrodo smile.gif Ir matosi, kad labai įsimylėję abu.
---
looooool doh.gif biggrin.gif Ale ot kaip pataikiau, pasirodo biggrin.gif Nu, Ingėnai, jau įtariu, kad įklimpsi biggrin.gif Berods 4 sezonai to serialo yra(5 gal filmuoja :hm Nors bijau sumeluot, tiksliai nežinau). Aš tai specialiai nežiūriu, nes tikrai žinau, kad įklimpsiu, o dabar laiko nelabai turiu žiūrėt serialų su daug sezonų.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 10, 01:37)

Man tai visai patiko bigsmile.gif Klipas mielas biggrin.gif O kuo daugiau išgirsiu, tai spėju, kad tuo labiau kabins. O neklausei daugiau EV dainų? Kaip ji tame kontekste įsipaišo? Įdomu ar yra tokių jau labai ryškių favoritų?

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 10, 19:24)
jo, kaip žmogus labai šiltas tas Jurijus matosi 
-----
aha norėtum  aš tą patį žinok galvojau  baigėsi sulig Seriožkos era  tai kur tau.. nei baigėsi, nei Seriožkos era baigėsi
------
man ne, tik vardu ir pavarde  Tuktukei va į Kotryną neša
------
ir kaip jum Seriožiko dainuška?  vakar taaaip pykau, bet va iš kokio 3 paklausymo paaugo iki tiesiog normalios dainos.. iki EV žiūrėk gal ir patikt pradės  nu bet man jau tokia Narnijos Kronikos su visu klipu.. vaikų EV tik dalyvaut

Skaičiau kažkokį jo mamos interviu, tai fainas žmogus pasirodė iš mamos pasakojimų. Toks gerai auklėtas smile.gif Anksčiau kažkaip įsivaizduodavau, kad jis labai narciziškas.
---
lotuliukas.gif thumbup.gif
---
blush2.gif biggrin.gif Bet šiaip kuo daugiau fotkių pamatau, tuo mažiau jis man į ją panašus biggrin.gif Kažkurioje iš pirmų, kur buvai įmetus ypatingai užnešė, bet kitose jau lyg ir ne biggrin.gif Nu pas jį toks vaizdas, kad toks veidas, kurį bet kam gali pritaikyt, kai skirtingais kampais pasisuka laugh.gif Ne veltui gal ir Drakula, žodžiu mistinis toks biggrin.gif
---
man kaip tik fainai, kad toks narniškas biggrin.gif Fainas man tas momentas, kur jis su valtele ir žibintu plaukia wub.gif O daina tai kažką gero turinti. Jaučiu dar kai šou padarys, iš vis gerai bus smile.gif Bet va kokį mūsų Jurijų tai iš karto ir nuneša smile.gif Kitas visai emocinis užtaisas dainos.

Papildyta:
Beje, Ingėnai, sakiau paklausiu kol neužmiršau - gal užmatei kur youtube video, kuriame sudėti nematyti kadrai iš "A star is born?" Kaip supratau, US kino teatruose tai rodė ir juos.

Daugiau jokių pletkų neperskaitei apie Bradley ir Gaga? biggrin.gif
Aš tik skaičiau, kad Irina Gagą iš instagramo ar fb draugų išmetė (bet atseit čia dar prieš Oskarus unsure.gif ) Bet Oskaruose tai kaip ir nesimatė kažkokio demonstruojamo priešiškumo iš jos. Tai gal sakau kas nors ten specialiai parašė kokią nesąmonę g.gif
Papildyta:
Dabar antrą kartą dar atidžiau paklausiau S dainą, tai plem, iš tikrųjų kuo toliau, tuo labiau kabina bigsmile.gif wub.gif Man gražiausia vieta tas augimas. Kažkaip užveža wub.gif Nu ir priedainį, jeigu taip išdainuos gyvai tai bus super wub.gif O ir pats gerai laaabai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 11, 19:15)
Nu ot gražiausiai
---
Čia tai geeeras: Tau tas ukrainietiškas Voice kaip koks užkeikimas
---
Nu va kokie to Malekiuko kerai, kad net nepalaužiamą Ingėną apsvaigino
---
Tai jau taip: Turi savo lentynėlę jie abu su Casseliu: Čia kaip būna koks geras konjakas
---
nu reikėjo pasidomėt, ką jau čia
——
O šiaip tai tikiuosi, kad neišsipildys gerbėjų pranašystės, nes iš tiesų man jiedu labai graži pora atrodo Ir matosi, kad labai įsimylėję abu.
---
Nu, Ingėnai, jau įtariu, kad įklimpsi
———
Man tai visai patiko: Klipas mielas O kuo daugiau išgirsiu, tai spėju, kad tuo labiau kabins. O neklausei daugiau EV dainų? Kaip ji tame kontekste įsipaišo? Įdomu ar yra tokių jau labai ryškių favoritų?
———
Anksčiau kažkaip įsivaizduodavau, kad jis labai narciziškas.
---
Bet šiaip kuo daugiau fotkių pamatau, tuo mažiau jis man į ją panašus
---
O daina tai kažką gero turinti. Jaučiu dar kai šou padarys, iš vis gerai bus
———-
- gal užmatei kur youtube video, kuriame sudėti nematyti kadrai iš "A star is born?" Kaip supratau, US kino teatruose tai rodė ir juos.
———
Nu ir priedainį, jeigu taip išdainuos gyvai tai bus super O ir pats gerai laaabai atrodo

Nu tai ką aš ieškosiu - jis pats gi man apaireiškia vis biggrin.gif
——-
Ne, nu grynai! biggrin.gif ir nesvarbu, kad visi iš skirtingų šalių - Voicui ne kliūtis biggrin.gif
——
biggrin.gif
———
Išlaikyti lotuliukas.gif
——-
Nu aišku, kaip čia sėdėsi neapsišvietus biggrin.gif
——-
Bet aš manau praeis.. toks gal trumpas jų susižavėjimas
——-
Ot paguodei biggrin.gif
———
Klausiau.. dar taip blogai nebuvo.. jei ne S, jaučiu, net nežiūrėčiau, tikrai...
——-
Aha, ir man kažkuriuo momentu taip atrodė.. nežinau kodėl biggrin.gif
———
Va dabar per Voice dažnai į Lee užnešdavo biggrin.gif
——-
Man atvirkščiai atrodo, kad nereik jokio šou.. tokio cosiness norisi smile.gif
——-
Kaip suprast? Tipo apkarpytą LT rodė?? Nu gražu..
——-
Nu šiaip jam nėr problemų gyvai dainuot, nebent vėl jaudulys pakiš koją per EV, kaip anąkart.. o klipe tikrai visai gerai, net žandus numetė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 11, 22:46)
Klausiau.. dar taip blogai nebuvo.. jei ne S, jaučiu, net nežiūrėčiau, tikrai...
———
Va dabar per Voice dažnai į Lee užnešdavo biggrin.gif
——-
Man atvirkščiai atrodo, kad nereik jokio šou.. tokio cosiness norisi smile.gif
——-
Kaip suprast? Tipo apkarpytą LT rodė?? Nu gražu..
——-
Nu šiaip jam nėr problemų gyvai dainuot, nebent vėl jaudulys pakiš koją per EV, kaip anąkart.. o klipe tikrai visai gerai, net žandus numetė biggrin.gif

bet tai gal ir gerai - daugiau šansų jam laimėt bigsmile.gif biggrin.gif
---
nu sakau - žmogus su daug veidų laugh.gif
---
tai jo jo, ne taip išsireiškiau - ne šou, bet pati scenografija vistiek bus padaryta gera (na bent taip įsivaizduoju biggrin.gif ) Labai įdomu ką sugalvos smile.gif
---
ne, visur tą patį rodė, bet keletas scenų netilpo į filmą, tai dar papildomai padarė kažkiek minučių. Ten, kaip supratau, ir daina dar viena nebuvo įtraukta. Tai ir įdomu ko dar ten neparodė smile.gif
---
Tai va, aš specialiai antrą kartą įsijungiau klipą žandų paieškot, nes prisiminiau, kad sakei, jog suburundukėjo biggrin.gif Ir neradau tų žandų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 10, 23:45)
Kaaip juokas suėmė šiandien per Voice - vienas iš trenerių kad kalė “nu klausyk, Drakula tu!” lotuliukas.gif matai, Tuktuk, ne man vienai jis Drakula biggrin.gif

Tik dabar pamačiau šitą postą biggrin.gif Nu bet perskaitė ir jie mūsų mintis biggrin.gif biggrin.gif Reiškia, tikrai Drakula doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 11, 23:25)
bet tai gal ir gerai - daugiau šansų jam laimėt
---
nu sakau - žmogus su daug veidų
---
tai jo jo, ne taip išsireiškiau - ne šou, bet pati scenografija vistiek bus padaryta gera (na bent taip įsivaizduoju) Labai įdomu ką sugalvos
---
ne, visur tą patį rodė, bet keletas scenų netilpo į filmą, tai dar papildomai padarė kažkiek minučių. Ten, kaip supratau, ir daina dar viena nebuvo įtraukta. Tai ir įdomu ko dar ten neparodė smile.gif
---
Tai va, aš specialiai antrą kartą įsijungiau klipą žandų paieškot, nes prisiminiau, kad sakei, jog suburundukėjo biggrin.gif Ir neradau tų žandų biggrin.gif

Įtariu antrą arba 3 vt vėl užims..
——
Brr, priminei filmą Face off biggrin.gif
——
Ai nu scenografiją gal ir padarys kažkokią smile.gif tik žinant, kad NVO sukinėjasi netoliese, bijau kad nebūtų prasilenkta su skoniu biggrin.gif
——-
Aa.. nu bet still, kažkaip neteisinga unsure.gif
——-
Grimas ir retušavimo programos daro stebuklus biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 12, 00:35)
Tik dabar pamačiau šitą postą biggrin.gif Nu bet perskaitė ir jie mūsų mintis  biggrin.gif  biggrin.gif Reiškia, tikrai Drakula

Nu bet grynai biggrin.gif visai vargšas - rodė anonsą, dabar visi erzina su ta drakula biggrin.gif viena irgi sako “neik prie manęs, dar įkasi”.. tas išvis nesuprato “ką?.. įkasiu?!” Jinai: “nu tu gi drakula” doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif matėt? smile.gif https://www.15min.lt...io-1052-1114714
Atsakyti
Tiesa, iš Voice norėjau parodyt, kaip mergicos pavarė (viena iš Baltrusijos, svarbiausiai, net nepasakytum kai dainuoja) tai kažką panašaus būtų siuntę į EV, bent atsibustų žmonės biggrin.gif nes dabar tai labanakt vaikučiai doh.gif biggrin.gif

nuo 3:15
https://m.youtube.co...h?v=HduqsYyeaig
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 12, 11:22)
Įtariu antrą arba 3 vt vėl užims..
——
Brr, priminei filmą Face off
——
Ai nu scenografiją gal ir padarys kažkokią  tik žinant, kad NVO sukinėjasi netoliese, bijau kad nebūtų prasilenkta su skoniu 
——-
Aa.. nu bet still, kažkaip neteisinga
——-
Grimas ir retušavimo programos daro stebuklus
-----
Nu bet grynai  visai vargšas - rodė anonsą, dabar visi erzina su ta drakula  viena irgi sako “neik prie manęs, dar įkasi”.. tas išvis nesuprato “ką?.. įkasiu?!” Jinai: “nu tu gi drakula”

O kas pagal lažybininkus pirmauja? Man tai kažkaip atrodo, kad ta S daina netgi laaabai turinti potencialo. Galingai skamba smile.gif
---
nemačiau tokio biggrin.gif
----
ai, nu jo, čia su juo gali būt visko doh.gif O tai pala, pernai metais į tą kalną tą rusę jis "įsodino"? unsure.gif Pamatysi, kad įplauks su kokiu didžiuliu laivu į sceną Seriožka biggrin.gif
---
aha, man visada keistai atrodo, kad prifilmuoja ir nesudeda į filmą, nes per ilgas :oh ot tai ten koks 15 min labai ką pakeistų.
---
nu bet vistiek, jei jau būtų burudukiški žandai, tai sunku ir užmaskuot būtų biggrin.gif
Šiaip tai iš visų šiųmetinių EV vyriokų, kuriuos mačiau, tai jis be konkurencijos tongue.gif Tsakant, jamamiausias atrodo biggrin.gif
Kažkaip ir Braškė jokių šviežienų nebeatneša. Vėl prapuolė kažkur doh.gif biggrin.gif
----
LOL laugh.gif doh.gif Bet ir sutapk tu man taip biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 13, 00:47)

nea bigsmile.gif geras bigsmile.gif Nors iš tikrųjų tai nežinau ar noriu to tęsinio g.gif Geriau kokį naują nufilmuotų biggrin.gif Nu ir tų dantų nebestatytų jam biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 13, 02:10)
Tiesa, iš Voice norėjau parodyt, kaip mergicos pavarė (viena iš Baltrusijos, svarbiausiai, net nepasakytum kai dainuoja) tai kažką panašaus būtų siuntę į EV, bent atsibustų žmonės biggrin.gif nes dabar tai labanakt vaikučiai doh.gif biggrin.gif 

nuo 3:15
https://m.youtube.co...h?v=HduqsYyeaig

Oho, tikrai, kad pavarė čia jos bigsmile.gif Tūsiuką užkūrė, kad net Drakulaitis kėdėj neišsėdėjo - užjudėjo kaip reikiant biggrin.gif Nu bet toks grynai suktas pinčiukas atrodo su tuo savo žvilgsniuku laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 13, 00:16)
Labas 4u.gif

O kas pagal lažybininkus pirmauja? Man tai kažkaip atrodo, kad ta S daina netgi laaabai turinti potencialo. Galingai skamba smile.gif
---
nemačiau tokio
----
ai, nu jo, čia su juo gali būt visko  O tai pala, pernai metais į tą kalną tą rusę jis "įsodino"?
——-
: Pamatysi, kad įplauks su kokiu didžiuliu laivu į sceną Seriožka :
---
aha, man visada keistai atrodo, kad prifilmuoja ir nesudeda į filmą, nes per ilgas :oh ot tai ten koks 15 min labai ką pakeistų.
---
nu bet vistiek, jei jau būtų burudukiški žandai, tai sunku ir užmaskuot būtų
——
Šiaip tai iš visų šiųmetinių EV vyriokų, kuriuos mačiau, tai jis be konkurencijos Tsakant, jamamiausias atrodo
——
Kažkaip ir Braškė jokių šviežienų nebeatneša. Vėl prapuolė kažkur
----
m: Geriau kokį naują nufilmuotų Nu ir tų dantų nebestatytų jam

Pirmauja olandas.. nu visai nieko nebesuprasiu, jei jis laimės.. nykuma.. bet aš ir šiaip nujaučiu, kad bus antroj vt Seriožka, nors tu ką biggrin.gif
——-
Šiaip geras beje labai smile.gif su Travolta ir Keidžu.. bet kraupesys kaip tuos veidus keitė biggrin.gif brr biggrin.gif
——-
Žinoma, kad gi dar biggrin.gif
—-
Oj..joj ... va ir bijau kad titanike ir su karūna ant galvos lotuliukas.gif
——-
Ne nu tai bet arba nededi išvis ir kažkur atskirai parodai, arba dedi normaliai į filmą.. o ne taip kad vienur rodo, kitur - ne...
——-
Nu tie žandai kątik buvo, taip greit nedingtų biggrin.gif
——
Laiku prigriebiau biggrin.gif nors nieks ir nepretendavo lotuliukas.gif
———
Pasveiko ryškiai biggrin.gif
——-
Nu vat jo - retai antra dalis būna geresnė..
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 13, 00:29)

Oho, tikrai, kad pavarė čia jos: Tūsiuką užkūrė, kad net Drakulaitis kėdėj neišsėdėjo - užjudėjo kaip reikiant
——-
Nu bet toks grynai suktas pinčiukas atrodo su tuo savo žvilgsniuku laugh.gif

Oi ne, nesėdi jis kėdėj beveik.. biggrin.gif jau į pabaigą susipyko biškį su treninginiu, tai porą dainų pasėdėjo ramiai po to biggrin.gif
——
Suktas pinčiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 09, 23:37)
Labas ;)

Sorry, mergaitės vėliau paskaitysiu, pakomentuosiu - Ingėnai, smagu, kad grįžai! smile.gif

Tik užvedu Seriožką parodyt
https://www.lrt.lt/n...gejus-lazarevas

O šita Seriožos daina man žymiai labiau patiko už jo praeitą euorovizinę. Šitoji mažiau tipinė eurovizinė, gilesnė, ir balsui atsiskleisti kur kas didesnės galimybės.
Įsitikinusi, su laiku ji dar labiau užaugs. Ir turėtų įstrigti.
Mūsiškis Jurijus tame kontekste prapuola kaip nebuvęs.

Ir video gražus.

Gal gerai jį ten parodyti kitokiame amplua.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 10, 17:24)

čia tu apie, ką jau susipainiojau? bet kokiu atveju, tik pliusas, kad ne prie klasikinių - reiškia skonis - ne masių
------
tai žinok tie biuleteniai išvis nebūtini. Einant užtenka TIK pasą turėt.. taip kad gali net nesusiveikinėt - mažiau mokulatūros..
-----

aha norėtum  aš tą patį žinok galvojau baigėsi sulig Seriožkos era tai kur tau.. nei baigėsi, nei Seriožkos era baigėsi
------

man ne, tik vardu ir pavarde  Tuktukei va į Kotryną neša :
------
kur tau nemes, kai tiek puslapių followini : bet žinok ir filmas Lietuvoj nėr toks jau popular, kaip pasauly, aš kiek pastebiu.. nu sužiūrėjo visi, patiko, bet just it.. unsure.gif
------
tai džiaukitės, sakau, reiškia skoniai ne masėms
-----
aha, protas, akys ir balsas
-----
išeiginė kategorija spintoj biggrin.gif
------

----
nu tai pasakok, kaip serialas?
-----
ir kaip jum Seriožiko dainuška? smile.gif vakar taaaip pykau, bet va iš kokio 3 paklausymo paaugo iki tiesiog normalios dainos.. iki EV žiūrėk gal ir patikt pradės biggrin.gif nu bet man jau tokia Narnijos Kronikos su visu klipu.. biggrin.gif doh.gif vaikų EV tik dalyvaut biggrin.gif

Aš rašiau apie Bradley, bet supratau, kad jau susimaišėm mirksiukas.gif

--------

Tai super tada, kad užklausiau thumbup.gif

-----

Tai vat, kad jie išlenda iš kažkur kai mažiausiai to tikiesi biggrin.gif

-----

Aha, mačiau smile.gif Nu gal ne į Kontryną smile.gif

------

Tai mat aš ne tik tuos puslapius žiūriu, bet ir kur pasiūlo dar nuotraukas pagal tai, ką laikinai smile.gif Na tai ir siūlo, daugumoje Maleką lotuliukas.gif
Aš net nežinau dėl populiarumo lyginimo. Va kažkada skaičiau anksčiau, kad Kaune buvo bėda bilietų į jį gauti. Bet gal taip užtaikė tik. O gal ta ypatinga salė, kur ir tuktukė nebepapuolė.

Šiaip kritikų tam filmui visur yra nemažai, ir LT, ir užsienyje. Kaip ir gerbėjų

Bet visumoje tai jis lankomumo prasme viršijo visus lūkesčius, matyt todėl negerbėjai ir širsta.

------
Nu mano tai žinia, visada buvo pokeistis skonis smile.gif

------

Būtent!

------

Lol lotuliukas.gif

-----

Dar nepradėjau žiūrėt, bet tik laiko klausimas biggrin.gif
Beje, nežinau, ar mes čia apkalbėjom, bet man jau daugybė žmonių, kurių nuomone ir pasitikiu, True Detective serialą siūlė. Jau esu ir tikra, kad turi patikti. Tik vis dar nepradedu žiūrėt.
Taip nesinori įklimpti...
Tie trumpi geriau.

BET.. skaičiau gandus, kad yra minčių galbūt filmuoti Sharp Objects tęsinį. Čia to trumpo serialo, kur man be galo patiko.
Dar nededu didelių vilčių, gal taip ir pasibaigs gandais. Bet jeigu filmuos, tai aš daugiau nei patenkinta.
-------

Na vaikiškumo tai jo, yra, reiktų kažką išimti. Ai, nu bet vistiek man kažkaip gerai žiūrisi.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 10, 21:45)

LOL
Papildyta:

Nu va kokie to Malekiuko kerai, kad net nepalaužiamą Ingėną apsvaigino
---

Aha, aš irgi pastebėjau, kad mano aplinkoje jis absoliučiai visiems negražus Ta prasme, su kuo pašneki apie filmą, tai visi "bet aktorių tai gražesnį galėjo parinkt" ir "nu toks baisus, kad vaje"
---
Tai jau taip Turi savo lentynėlę jie abu su Casseliu  Čia kaip būna koks geras konjakas
---

O šiaip tai tikiuosi, kad neišsipildys gerbėjų pranašystės, nes iš tiesų man jiedu labai graži pora atrodo  Ir matosi, kad labai įsimylėję abu.
---
Ale ot kaip pataikiau, pasirodo Nu, Ingėnai, jau įtariu, kad įklimpsi

Tai jau jo biggrin.gif

-----
Na bet aš apakusi žinok biggrin.gif Tai gali būti ne to skonio, bet kad baisus... Damn ...
Nebent pagal patį filmą sprendžiant, aš jau net tiek gerai nebepamenu jo filme, man jis realybėje žymiai labiau dabar užsifiksavęs.

Nu kas per žmonės tongue.gif doh.gif

Beje, į tą temą, FB vienoje grupėje rinko gražiausius aktorius, visus populiariausius surašė. Bele kiek ten jų. Aš nei vieno ir nepažymėjau, sakau, man tai Malekas biggrin.gif Mano nuomonė, aišku, buvo nesuprasta:) Gal tik viena pana tą mano komentarą palaikino.

-------

LOL

Beje, mačiau straipsnį neseniai, Casselio Moncė su gerokai jaunesniu susitikinėja. Būtų gal ir nieko. Bet dabar nuskambės labai keistai kaip iš manęs: būtų nieko, jei plaukus apskirptų. Ilga plaukuosena ir tas atvejis, kai tie ilgi plaukai labai bendrą vaizdą gadina (nors jie gal ir gražūs, bet vsumoje ne į temą atrodo).

------

Tai va. Jie man kaip pora gražiau net atrodo nei Gaga su Bradley. Visai kitokia pora, bet du balandėliai. Ir tą jo paną jau pamėgus, neilgai trūko dar ir ją sekti pradėsiu biggrin.gif

------

Tai vat užtai dar vis nepaleidžiu pirmos serijos lol
Nors ir labai nagai niežti smile.gif

Papildyta:

Man tai visai patiko  Klipas mielas O kuo daugiau išgirsiu, tai spėju, kad tuo labiau kabins. O neklausei daugiau EV dainų? Kaip ji tame kontekste įsipaišo? Įdomu ar yra tokių jau labai ryškių favoritų?

-----
man kaip tik fainai, kad toks narniškas  Fainas man tas momentas, kur jis su valtele ir žibintu plaukia wub.gif O daina tai kažką gero turinti. Jaučiu dar kai šou padarys, iš vis gerai bus smile.gif Bet va kokį mūsų Jurijų tai iš karto ir nuneša
Kitas visai emocinis užtaisas dainos.

------
Beje, Ingėnai, sakiau paklausiu kol neužmiršau - gal užmatei kur yboutue video, kuriame sudėti nematyti kadrai iš "A star is born?" Kaip supratau, US kino teatruose tai rodė ir juos.
------

Daugiau jokių pletkų neperskaitei apie Bradley ir Gaga?
Aš tik skaičiau, kad Irina Gagą iš instagramo ar fb draugų išmetė (bet atseit čia dar prieš Oskarus unsure.gif ) Bet Oskaruose tai kaip ir nesimatė kažkokio demonstruojamo priešiškumo iš jos. Tai gal sakau kas nors ten specialiai parašė kokią nesąmonę :

Aš šiandien straipsnį lietuvišką užmačiau, kad Seriožos daina tarp didžiausių favoričių.
Ar tik ne antroje vietoje minima tarp jų.

------

Pritariu. Man ta nakties tema labiausiai patinka klipe, ai turiu tokią silpnybę

O dėl Jurijaus, tai jo, jau parašiau. Visai kitas kalibras... Net nesulyginami dalykai.
-------

Iš tavęs pirmos išgirdau.
Bet pagooglinau biškį. Pasirodo, ta prailginta versija buvo pakartotinai rodoma, gal būtent USA tik. Na kažkur "ten", žodžiu, ne pas mus.

Ir pačioj youtube nežiūrėjau, bet būtų išmetę, matau, jei būtų įmesta.
Matyt gal per šviežia dar. Tikiuosi, vėliau įmes kažkas

-----

Ai, tai buvo straipsnis, ir jos pačios žinutė ar interviu kažkur, kur jinai gynėsi, kad jie viską čia suvaidino. Kad ruošė tą numerį labai rimtai, turėjo ir pamatyti gerbėjai meilę.

Matyt, jau ir ją tie gandai pradėjo persekioti.

Na... magiją truputį prislopino smile.gif Kas žino, kaip ten iš tiesų.

Beje, naują albumą ji žada išleist.

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 11, 20:46)

Bet aš manau praeis.. toks gal trumpas jų susižavėjimas

Tu čia neprikarksėk biggrin.gif mirksiukas.gif
Aš tai nenoriu, kad praeitų, tokia jau miela to porelė wub.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 11, 23:25)

Pagooglinus surasi, ką ten papildomai pridėjo, t.y. berods aprašai.
Bet aš nesigilnau, nes noriu patį video pamatyti.

Jeigu kada užklius po akimi, įmesk ir man mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 12, 09:22)

Aa.. nu bet still, kažkaip neteisinga  unsure.gif
——-

Tai čia papildymą jie paskui padarė. Ar tik ne nuo kovo kokios 7 d., neprisimenu datos, filmas buvo pradėtas kartoti kino teatruose. Kažkur "ten" (aš labiau video, o ne detalių ieškojau).
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 12, 22:47)

Jo, mačiau. Nors ir patiko, nors ir Malekas daaaaar daugiau patiko, bet...
Nu kažkaip lievai čia gali būti su tuo tęsiniu.
Ką ten begalima rodyti. Viskas kas svarbiausia jau parodyta, atgal nebesugrįš filmu. Tie keletas paskutiniu jo gyvenimo metų? Abejoju, ar iš to gali įdomus filmas gautis.

Na bet jei bus, žiūrėsiu, ką jau čia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 13, 00:29)

ai, nu jo, čia su juo gali būt visko doh.gif O tai pala, pernai metais į tą kalną tą rusę jis "įsodino"? unsure.gif Pamatysi, kad įplauks su kokiu didžiuliu laivu į sceną Seriožka 
---

Nors iš tikrųjų tai nežinau ar noriu to tęsinio hm: Geriau kokį naują nufilmuotų biggrin.gif Nu ir tų dantų nebestatytų jam biggrin.gif 

ai nu tas, tikiuosi nesugadins visko...
Nes potencialas tai tikrai didelis.

----

LOL Nu jo, "dantys" tikrai nebūtini tongue.gif

----

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 13, 00:39)
Pirmauja olandas.. nu visai nieko nebesuprasiu, jei jis laimės.. nykuma.. bet aš ir šiaip nujaučiu, kad bus antroj vt Seriožka, nors tu ką biggrin.gif
——-

Oj..joj ... va ir bijau kad titanike ir su karūna ant galvos lotuliukas.gif

Aišku, visada norisi laimėti. Bet galų gale ir antra pusė velnio.
Mes, tai jaučiu, kaip visada, galiorkėj būsim..

-------

LOL
Atsakyti