Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas

Užbėgau kol kas tik minutei, negalėjau neparodyti šito wub.gif wub.gif wub.gif
Jeigu dar nematėt.

https://www.youtube....h?v=fIikiid_WYQ

Linkiu tai mergaitei didelės sėkmės, mums reikia tokių balsų ir talentų wub.gif

Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 17, 16:48)
LUžbėgau kol kas tik minutei, negalėjau neparodyti šito wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jeigu dar nematėt.

Linkiu tai mergaitei didelės sėkmės, mums reikia tokių balsų ir talentų  wub.gif

Kaip gražiai wub.gif wub.gif wub.gif Kaip suprantu, ji tiesiai į tiesiogines transliacijas papuolė?

Beje, ji šiais metais dalyvavo ir "Lietuvos balsas. Vaikai" mirksiukas.gif
https://www.youtube....h?v=QpbmpLLYZzA

Žiūrėdama tą vaikų balsą galvojau, kad toks vaizdas, jog vaikai talentingesni nei suaugę biggrin.gif

Dabar Donatas turbūt gailisi, kad išmetė ją kažkuriame etape.
Labai miela ta mergaitė wub.gif paprasta tokia, neišsidarkius kaip dažna šiuolaikinė 14metė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 kovo 2019 - 16:02
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 16, 22:09)
Nauja kokia?
Priminei ir man Nebo Londona
---
nu jo, Mansono tai kitokio net neįsivaizduoju Jam net ir netiktų, nes atrodo, kad jis net suaugęs su tuo savo personažu
---
Aš tai toks vaizdas, kad visai jos nesu girdėjus gyvų pasirodymų, bet va nusprendžiau, kad visai nepadainuoja (tik nesuprantu kodėl man taip susišvietė
——
Su Eltonu kai dainavo, tai gal tikrai labai jaudinosi? Visgi jau su mega žvaigžde teko pasirodyt.
---
nu taip, atrodo tuoj suvalgys ją (nu čia kažkaip drakuliškai pasakiau
---
aha, net erzina žiūrint  Ale dbar į madą treninginis bomžiškas stilius grįžęs
——
Prisiminiau šiandien per labą rytą kaip viena grupė "koncertavo". Nu tokie grynai murzini bomžiukai susirinkę su nutrintom džinsovkėm ir pan. Vienas dar kaip po vakarykščio garuojantis. Nu ir groja groja ten jie, vienas, kuris grojo su gitara, sustojo, pradėjo kažką krapštyt iš kišenės ir išsitraukė telefoną, kažką pažiūrėjo ir vėl toliau groja  Apšąlus buvauČia skaitosi atėjo žmonės dainos atlikt tiesioginiame eteryje
--
aha, gražiai žiūrisi - jis toks tamsus, ji - šviesi. Geras kontrastas. Čia panašiai kaip Malekas su saviške
---
šitas vaidino, nors aš jo net nežinau
http://www.cinefagos.../luke-bardo.jpg
---
nu su Rusija visada tokie jausmai, kad ir kur jie bedalyvautų. Nu bet jie patys ant S varo sakei, tai gerai kaip tik kad laimėtų

Oi, nee, ne nauja.. jau nuo vasaros tikrai smile.gif
——-
Tai va, jau niekas neatpažintų matyt biggrin.gif
——-
Nu man tai būtent dėl to, kas girdėti buvo ne prys geriausi variantai biggrin.gif
——-
Tai vat ir aš taip įtariu smile.gif kr matės labai stengėsi, vat kai labai stengiesi, taip ir būna, kad gaunasi galų gale atvirkštinis rezultatas..
——-
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif va, va - užhipnotizuoja, o po to suvalgo - labai vampyriška biggrin.gif
——-
Bet kad toks jausmas nepraeina šita mada doh.gif nu košmaras... nu man net namie gėda būtų su tokiais vaikščiot biggrin.gif o čia į eterį...
———
Nu šakės... biggrin.gif
———
Taip, irgi panašus variantas biggrin.gif
——-
Nematytas... nu bet nu neee, netinkamas aktorius biggrin.gif
——-
Tas tai taip, bet... nu vistiek ne biggrin.gif bet žinau, kad vis tiek matyt sėdėsiu ir nervas jams biggrin.gif
______
Kalbant apie pasirodymą, pagalvojau bet kaip gražu būtų, jei per EV visai užtemtų, ir iš tamsos jis išeitų su tuo žibintu wub.gif tuoj aš jam sukursiu scenografiją... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 17, 14:48)
Labas

Užbėgau kol kas tik minutei, negalėjau neparodyti šito
Jeigu dar nematėt.

Linkiu tai mergaitei didelės sėkmės, mums reikia tokių balsų ir talentų  wub.gif

Aha mačiau, šaunuolė smile.gif džiugu, kad yra tokių talentų, ne džiugu, kad į EV tik balažin kas važiuoja biggrin.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 17, 16:01)
Kaip suprantu, ji tiesiai į tiesiogines transliacijas papuolė?
——
Beje, ji šiais metais dalyvavo ir "Lietuvos balsas. Vaikai" mirksiukas.gif
https://www.youtube....h?v=QpbmpLLYZzA
———
Žiūrėdama tą vaikų balsą galvojau, kad toks vaizdas, jog vaikai talentingesni nei suaugę biggrin.gif
———
Dabar Donatas turbūt gailisi, kad išmetė ją kažkuriame etape.
Labai miela ta mergaitė wub.gif paprasta tokia, neišsidarkius kaip dažna šiuolaikinė 14metė.

Tep smile.gif
———
O geras! smile.gif nors Airijos talentuose man rodos geriau sudainavo smile.gif nu gal ir padirbėjo gerokai per tą laiką, aišku smile.gif
——-
Bet žinok, dalis tiesos tai yra smile.gif man visada vaikų voicai daug labiau patiko už suaugusių smile.gif va aną savaitę viena mergičką taaaaip Piaf dainą sudainavo nu kažkas neapsakomo wub.gif ir žiauriai daug tokių - žiūri ir nesupranti kartais kaip toks žirniukas gali taip dainuot biggrin.gif
——-
O kieno laimėjo, beje? Kaip tai LT Voicų nežiūriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 17, 18:28)
Tai vat ir aš taip įtariu smile.gif kr matės labai stengėsi,  vat kai labai stengiesi, taip ir būna, kad gaunasi galų gale atvirkštinis rezultatas..
——-
Bet kad toks jausmas nepraeina šita mada nu košmaras... nu man net namie gėda būtų su tokiais vaikščiot  o čia į eterį...
———
Nematytas... nu bet nu neee, netinkamas aktorius
——-
Kalbant apie pasirodymą, pagalvojau bet kaip gražu būtų, jei per EV visai užtemtų, ir iš tamsos jis išeitų su tuo žibintu  tuoj aš jam sukursiu scenografiją...
———
O geras!  nors Airijos talentuose man rodos geriau sudainavo  nu gal ir padirbėjo gerokai per tą laiką, aišku
——-
O kieno laimėjo, beje? Kaip tai LT Voicų nežiūriu

jaudulys tikrai labai didelis peilis balsui. Jei tik širdis dreba, tai dažnai ir į balso stygas persiduoda, užspaudžia gerklę. Užtat ir sako, kad pusė atlikėjo gerumo dar ir jaudulio suvaldyme susideda smile.gif
---
aha, nesuvokiama man ši 'mada' doh.gif
---
nelabai drakuliškas kažkoks biggrin.gif
---
aš kažkaip ir panašiai įsivaizdavau drinks_cheers.gif Tas žibintas tai jau privalo būt wub.gif Visą pasirodymą ant tokių elementų ir statyčiau.
---
Gali būt kad ir patobulėjo. Ir dainą sudėtingesnę Airijoj dainavo. Bet šiaip atkreipiau dėmesį, kad pas ją dainavimo technika tai kažkas nuostabaus wub.gif Ir kai pagalvoji, kad jai tik 14, tai iš viso. Dar augs ir tobulės. Labai geras ženklas, kad ji nors ir jaudinasi, bet balse praktiškai net nesijaučia to jaudulio.
---
Lygtai ši mergaitė laimėjo:
https://www.youtube....h?v=-eHCva0iI1k

O kieno ji mokinė, tai nebepamenu. Gal Monikos Marijos g.gif
Bet ji tai irgi laaabai gerai dainuoja wub.gif Ir ši būtų praėjus Airijoj į finalą biggrin.gif

Ir dar tokia visai mažytė iki finalo atėjo, kuri dalyvavo ir Rusijos vaikų balse.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 17, 17:49)
jaudulys tikrai labai didelis peilis balsui. Jei tik širdis dreba, tai dažnai ir į balso stygas persiduoda, užspaudžia gerklę. Užtat ir sako, kad pusė atlikėjo gerumo dar ir jaudulio suvaldyme susideda
---
aš kažkaip ir panašiai įsivaizdavau Tas žibintas tai jau privalo būt  Visą pasirodymą ant tokių elementų ir statyčiau.
---
Gali būt kad ir patobulėjo. Ir dainą sudėtingesnę Airijoj dainavo. Bet šiaip atkreipiau dėmesį, kad pas ją dainavimo technika tai kažkas nuostabaus wub.gif Ir kai pagalvoji, kad jai tik 14, tai iš viso. Dar augs ir tobulės. Labai geras ženklas, kad ji nors ir jaudinasi, bet balse praktiškai net nesijaučia to jaudulio.
---
Lygtai ši mergaitė laimėjo:
https://www.youtube....h?v=-eHCva0iI1k

O kieno ji mokinė, tai nebepamenu. Gal Monikos Marijos g.gif
Bet ji tai irgi laaabai gerai dainuoja wub.gif Ir ši būtų praėjus Airijoj į finalą biggrin.gif
-----------
Ir dar tokia visai mažytė iki finalo atėjo, kuri dalyvavo ir Rusijos vaikų balse.

tikrai taip.. rolleyes.gif ir šiaip ne visi moka suvaldyt tą jaudulį, ir tada tik stiprėja... vat bijau, kad su Jūračka taip nebūtų..
------
reik eit mum su tavim scenografiją statyt biggrin.gif nes su NLO tai čia ir tas žibintas, jei bus, tai su svarovskiais matyt doh.gif
----
vat aš atsargiai spėliočiau, nes gan dažnai būna, kad iki 15m super, o po brendimo, apie 16m - jau viskas.. bet labai linkiu, kad jai taip nebūtų smile.gif
------
oi bet šita irgi superiškai dainuoja wub.gif ir kur tie talentai po to dingsta biggrin.gif
------
ane? nepamenu, kad ten LT'vių būtų dalyvavę unsure.gif latvę va atsimenu...

va šiemet man šita žiauriai patiko wub.gif
https://www.youtube....h?v=wqJYgBd-b8c

o šiandien Ukrainos Voice mano favoritas dalyvauja battle'uose wub.gif ir tegu tik pabando jį išmest! mad.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 17, 20:15)
tikrai taip.. rolleyes.gif ir šiaip ne visi moka suvaldyt tą jaudulį, ir tada tik stiprėja... vat bijau, kad su Jūračka taip nebūtų..
------
reik eit mum su tavim scenografiją statyt biggrin.gif nes su NLO tai čia ir tas žibintas, jei bus, tai su svarovskiais matyt doh.gif
----
vat aš atsargiai spėliočiau, nes gan dažnai būna, kad iki 15m super, o po brendimo, apie 16m - jau viskas.. bet labai linkiu, kad jai taip nebūtų
------
ane? nepamenu, kad ten LT'vių būtų dalyvavę  unsure.gif latvę va atsimenu...
-----
va šiemet man šita žiauriai patiko  wub.gif
https://www.youtube....h?v=wqJYgBd-b8c
----
o šiandien Ukrainos Voice mano favoritas dalyvauja battle'uose  wub.gif ir tegu tik pabando jį išmest!

Aha, aš irgi vis pagalvoju apie Jūračką šiuo klausimu.. biggrin.gif
---
lol lotuliukas.gif doh.gif Tai greičiausiai doh.gif
Nu tikrai, nieko nebus, teks mum įsikišt į visą šitą reikalą unsure.gif laugh.gif
---
šiaip tai jo.. Ne tik berniukų balsai mutuoja, bet ir mergaičių keičiasi. Tai gal dėl to ir dingsta tie talentai g.gif Gal vaikams lengviau išdainuot g.gif
---
na, ji Lietuvos rusiukė, gal dėl to ir neužfiksavai pagal pavardę smile.gif
https://www.youtube....h?v=ybHEPP0uklY
---
aha, kaip gerai ir tokia mažytė bigsmile.gif wub.gif wub.gif Bet ir koooks gilus žvilgsnis pas tą mergaitę wub.gif
---
Nu ir kaip sekėsi/sekasi? biggrin.gif Dano komandoj jis?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 17, 19:54)
Aha, aš irgi vis pagalvoju apie Jūračką šiuo klausimu..
---
lol lotuliukas.gif doh.gif Tai greičiausiai 
---
šiaip tai jo.. Ne tik berniukų balsai mutuoja, bet ir mergaičių keičiasi. Tai gal dėl to ir dingsta tie talentai  Gal vaikams lengviau išdainuot
---
na, ji Lietuvos rusiukė, gal dėl to ir neužfiksavai pagal pavardę
https://www.youtube....h?v=ybHEPP0uklY
---
aha, kaip gerai ir tokia mažytė Bet ir koooks gilus žvilgsnis pas tą mergaitę
---
Nu ir kaip sekėsi/sekasi? Dano komandoj jis?

nu belieka viltis, kad jis gerai ruošis tam.. nes kitaip bus kaip su Milium... o nežinai, kada tas traukimas pasirodymų numerių bus? unsure.gif
----
nejuokinga, čia žinai kai po to būna svetima gėda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
-----
sakė svarbiausiai per tą mutacijos periodą nedainuot.. pralaukt, ir tada viskas ok, o jei dainuoji, tipo negrįžtamai susigadini balsą...
-----
aa, atsimenu šitą Nikol.. bet kažkaip man ji nepadarė įspūdžio unsure.gif
-----
aha.. kol nepasakei, šiaip nepastebėjau biggrin.gif
-----
tai dar nesisekė biggrin.gif nuo 21h.. bet kaip jie užtęsia... aną savaitę iki 1h nakties buvo.. doh.gif
ne, ne Dano, tos mergičkos komandoj.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 17, 22:23)
o nežinai, kada tas traukimas pasirodymų numerių bus?  unsure.gif
----
nejuokinga, čia žinai kai po to būna svetima gėda biggrin.gif
-----
sakė svarbiausiai per tą mutacijos periodą nedainuot.. pralaukt, ir tada viskas ok, o jei dainuoji, tipo negrįžtamai susigadini balsą...
-----
aa, atsimenu šitą Nikol.. bet kažkaip man ji nepadarė įspūdžio  unsure.gif
-----
aha.. kol nepasakei, šiaip nepastebėjau biggrin.gif
-----
tai dar nesisekė biggrin.gif nuo 21h.. bet kaip jie užtęsia... aną savaitę iki 1h nakties buvo..  doh.gif
ne, ne Dano, tos mergičkos komandoj.

nea.. Bet tai jau kažkada turėtų ištraukt tuos numerius, jau kaip ir laikas būtų. Dainos tai turbūt visos aiškios g.gif
---
aha biggrin.gif
---
nu tai va, reiškia taip ir susigadina balsus, jei ištisai dainuoja per tą periodą..
---
miela maža mergaitė ir tiek biggrin.gif Dėl to, kad kaip lėlytė su pūstu sijonu atrodo, tai ir lydosi visi.
Aš dabar bijau sumeluot, bet man atrodo, Donatas pasirinko ją vietoj tos, kur Airijoj į finalą išėjo..
Tokių metų vaikams neleisčiau dalyvaut. 5-6 metai dar ne laikas. Vistiek gaunasi nelygiavertė kova su didesniais vaikais. Visi susilydo dėl to vaikiško mielumo, o balsas į antrą planą nueina.
Tai va, Doncė ir įkliuvo biggrin.gif
---
Aš tai iš karto dėmesį atkreipiau į jos akis wub.gif Juodos kaip angliukai ir toooks gilus žvilgsnis. Matosi iš karto, kad iš Gruzijos biggrin.gif Tiksliau, Sakartvelo, kaip dabar reikia sakyt smile.gif
---
vaje, ko jie ant tos nakties taip užtempia biggrin.gif Nu bet Drakulą turint tai gal ir suprantama kodėl laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 17, 21:59)
nea.. Bet tai jau kažkada turėtų ištraukt tuos numerius, jau kaip ir laikas būtų. Dainos tai turbūt visos aiškios
---
miela maža mergaitė ir tiek Dėl to, kad kaip lėlytė su pūstu sijonu atrodo, tai ir lydosi visi.
Aš dabar bijau sumeluot, bet man atrodo, Donatas pasirinko ją vietoj tos, kur Airijoj į finalą išėjo..
---
Aš tai iš karto dėmesį atkreipiau į jos akis Juodos kaip angliukai ir toooks gilus žvilgsnis. Matosi iš karto, kad iš Gruzijos Tiksliau, Sakartvelo, kaip dabar reikia sakyt
---
vaje, ko jie ant tos nakties taip užtempia biggrin.gif Nu bet Drakulą turint tai gal ir suprantama kodėl laugh.gif

Jo, jau visos smile.gif Izraelis pvz jau ištraukė - 14ti bus...
——-
blink.gif blink.gif blink.gif nu čia tiesiog nes gaila vaiką išmest.. dažnai pastebėjau taip būna vaikų voice - jei vyresni, tai toli ir nenueina.. jo, 5-6 metai tikrai per anksti..ten net nesuprasi, ar turi tą balsą smile.gif
——-
Aha, tikrai labai gilus žvilgsnis wub.gif
——-
Nuu turėjo 23:30 baigtis, žiūriu, žiūriu kaip nesibaigia, taip nesibaigia lotuliukas.gif nu bet Drakuliukas šiandien, kad skėlė - mano mylimiausią paauglystės dainą - Join me in death HIMų bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif nu kaip užėjo nostalgija wub.gif ech.. faina, kai dar prisimena tuos HIM..
Atsakyti
Nu Voiciukas superinis buvo wub.gif kažkoks mano mėgstamiausių dainų vakaras biggrin.gif Dančikas vienam duetui davė irgi mano labai mėgstamą hit the road Jack wub.gif treninginis Metallica wub.gif o tas kur sakiau mano favoritas Slavkos dainą dainavo tongue.gif

O šitom negaliu nepasidalint - nu kaaaaip gražu wub.gif
https://m.youtube.co...h?v=U0Mhs4DphHA
Šitos originalo nemėgstu žiauriai (tiesiog balsas nepatinka), o šitas variantas labai užkabino wub.gif

https://m.youtube.co...h?v=FT1HeLPV1AQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 18 kovo 2019 - 00:57
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 18, 00:58)
Nuu turėjo 23:30 baigtis, žiūriu, žiūriu kaip nesibaigia, taip nesibaigia  nu bet Drakuliukas šiandien, kad skėlė - mano mylimiausią paauglystės dainą - Join me in death HIMų  nu kaip užėjo nostalgija ech.. faina, kai dar prisimena tuos HIM..

biggrin.gif nu čia grynai jau special for you parinko tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 18, 02:52)
Nu Voiciukas superinis buvo  wub.gif kažkoks mano mėgstamiausių dainų vakaras  Dančikas vienam duetui davė irgi mano labai mėgstamą hit the road Jack treninginis Metallica o tas kur sakiau mano favoritas Slavkos dainą dainavo
----
O šitom negaliu nepasidalint - nu kaaaaip gražu
https://m.youtube.co...h?v=U0Mhs4DphHA
Šitos originalo nemėgstu žiauriai (tiesiog balsas nepatinka), o šitas variantas labai užkabino  wub.gif

-----

https://m.youtube.co...h?v=FT1HeLPV1AQ

thumbup.gif
---
Labai gražu wub.gif Tas vaikinukas ypač. Šiaip ir dainos originalas man labai patinka wub.gif Man šita daina apskritai yra viena gražiausių kada nors sukurtų dainų smile.gif Net įdomu o kodėl tu originalo taip nemėgsti? biggrin.gif Dėl moteriško balso, ar vyriško?
---

Jeigu šitas vyriokas dalyvautų EV, tai jamčiau iš karto blush2.gif biggrin.gif Labai neblogas ax.gif O dar ir balsas koks fainas wub.gif Šaunuolis ir Danukas, kad paspaudė tą mygtuką biggrin.gif Jau išsigandau, kad iškris toks vyriokas doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 18, 12:20)
nu čia grynai jau special for you parinko
---
Labai gražu wub.gif Tas vaikinukas ypač. Šiaip ir dainos originalas man labai patinka : Man šita daina apskritai yra viena gražiausių kada nors sukurtų dainų smile.gif Net įdomu o kodėl tu originalo taip nemėgsti? biggrin.gif Dėl moteriško balso, ar vyriško?
---

Jeigu šitas vyriokas dalyvautų EV, tai jamčiau iš karto blush2.gif biggrin.gif Labai neblogas ax.gif O dar ir balsas koks fainas wub.gif Šaunuolis ir Danukas, kad paspaudė tą mygtuką biggrin.gif Jau išsigandau, kad iškris toks vyriokas

Sakai Drakula jau į mano mintis ilindo? biggrin.gif atsargiai reik, dar biškį - ir atvažiuos žiūrėk konceruot biggrin.gif
——-
Tu čia kažkaip ne ten brūkšnį padėjai lotuliukas.gif aš apie tą antrą sakiau, kad nepatinka originalas.. Tomo Odello, ar kieno ji ten . O šitos net negirdėjau originalo - reiks paklausyt smile.gif
———-
Man labai panašus į Jude Law biggrin.gif o Danas dar mažai bernų komandoj turi, dar vieną paėmė biggrin.gif mergos kažkaip pas ji beveik nėjo lotuliukas.gif šiaip suprantu kodėl - visas į burokus įvarinėja biggrin.gif
Danas sunervino vakar, taaaaip gražiai Deividas (čia tas mano favoritas) sudainavo Slavkos dainą, net šiurpuliukai ėjo .. o tas kad suvartė “manęs tai visai neužkabino” doh.gif ot parazitas biggrin.gif
Atsakyti