QUOTE(blackkiss @ 2019 03 19, 03:13)
Bet šiaip gerai, kad atšaukė,
o tai ateičiau viena bet keista - per EV dave 12 balų Lietuva, o kai į koncą tai.. tik aš
-
Nu Judas tokių aštresnių bruožų..
O aš tau jo specialiai nerodžiau man tai nelabai patiko, nes per daug miaukimo man išvis šitoj dainoj, o Saška dar labiau sumiaukė kažkokiam
---
interve paklausė Dano apie šitą dainą tai jis apie savo variantą sakė, kad nu jooo, suprantu, kad stipriai perlenkta su miaukimu, bet taip gavosi, kad daina buvo visiškai jokia, ir reikėjo jai kažkokios magijos įnešt..
va čia jo variantas..
https://m.youtube.co...h?v=osb9JNYj55U
-----
Žodžiu antroj dainoj daug labiau patiko man jis ir labiau už tą Magdaleną - tikrai įdomesnis balsas.
Aš sakau, visi šoke buvo vargšas, tai Rihanna Gramiuose ant ledo paliko, tai dabar Saška - pamojavo ir adios
Va junkis Danui į kompaniją - tas išvis nieko nesupranta jaučiu kas kokį 30tą žodį aš tai jo, suprantu viską laisvai, tik kalbėt kažkaip..nedrįsčiau
Labai stiprus sezonas, stipriausias per visus 9 metus ir kai palygini va pvz ateinančią EV, tai.. khm.. jooo..:

Bet tai iš kitos pusės, gal ir nieko būtų :bigsmile
Aš taip tikėjausi, kad jūs susitiksit

Bet deja
---
Ane? Man tai kaip tik Judas švelnesnių atrodo (nebent dabartines nuotraukas jei lyginant, gal suaštrėjęs). Anksčiau man Judas iš vis toks caca lialia atrodydavo, plius dar žydros akys švelnumo suteikia.
Žiūrėdama video supratau kuo Saša į Judą panašus - turbūt iš šypsenos. Nes ten kur nusišypso, tai tikrai užneša

Bet šiaip akių forma tai visai kita. Va iš akių man kažkuo į Lee traukia momentais
---
nu jo, yra yra to miaukimo

Bet kažkaip man nesutrukdė toj dainoj (gal dėl to, kad originalo nežinojau

) ir balso tembras labai patinka man. Nesuprantu kas čia pasidarė, kad ant aukštesnių balsų patraukė, kai visada žemesni labiau patiko
---
Nu graži man ta daina, kad ir yra to stenėjimo/miaukimo

Nerealiai graži priedainio melodija

Iš pačio pirmo karto užkabino, kas man apskritai gana neįprasta. Kodėl jis čia tą dainą taip nuvertino, nesuprantu :oh
O klipukas tai toks karštas vietomis
---
Tas tai taip, ir man anoje dainoje labiau patiko pats balso tembras, dainavimo technika labiau atsiskleidė, vingrybių daugiau buvo. Bet pats video tai antras man labiau patiko ne dėl dainavimo, bet, kad Sašką ten daugiau rodė

Gerai, kad ir nėra daugiau video su juo, tik šitie du

Šiaip tai labai nustebau, kad pasirinko Magdeleną, o ne jį, nes jis žymiai stipresnis vokalo prasme buvo. Na, bet turbūt čia jau kiti dalykai prisidėjo prie to pasirinkimo..
--

---
Nu aš šiaip irgi pagražinau, kad kas antrą suprantu - tiksliau suprantu tik tuos, kurie į rusų kalbą panašūs

Tai, matyt ir bus kas 30 koks. Bet kartais iš konteksto pavyksta suprast ir pagalvoju - ar jie čia rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai jau suprantu :oh
Tau tai fainai, kad supranti. Aš, pamenu, kai tos Maidano tiesioginės transliacijos vykdavo, tai žiūrėdavau nors irgi tik kas kelintą žodį suprasdavau :oh
---
Nu sakau, kad kažkaip tikrai atrodo labai stiprūs dalyviai ir krenta tie, kur LT balse jau top 3 būtų