Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 18, 23:27)
Sakai Drakula jau į mano mintis ilindo?  atsargiai reik, dar biškį - ir atvažiuos žiūrėk konceruot 
——-
Tu čia kažkaip ne ten brūkšnį padėjai  aš apie tą antrą sakiau, kad nepatinka originalas.. Tomo Odello, ar kieno ji ten . O šitos net negirdėjau originalo - reiks paklausyt
———-
Man labai panašus į Jude Law
---
o Danas dar mažai bernų komandoj turi, dar vieną paėmė  mergos kažkaip pas ji beveik nėjo šiaip suprantu kodėl - visas į burokus įvarinėja
---
Danas sunervino vakar, taaaaip gražiai Deividas (čia tas mano favoritas) sudainavo Slavkos dainą, net šiurpuliukai ėjo .. o tas kad suvartė  “manęs tai visai neužkabino” ot parazitas

Aha, prisišnekėsi, man atrodo biggrin.gif
---
aaaai doh.gif laugh.gif Kažkaip sukau galvą, kuris čia tau iš to dueto balsas nepatinka doh.gif biggrin.gif
Man va šita versija labai faina wub.gif (nors iš originalios versijos čia tik Aguilera dainuoja)
Kaip suprantu, čia irgi Voice (Aguilera mokino tą vyruką smile.gif )
https://www.youtube....h?v=GulCEoxB7O0

----
Man tai į Lee kažkuo gal panašus momentais biggrin.gif Bet šiaip jau čia iš tų, į kuriuos netgi laaabai dėmesį atkreipčiau biggrin.gif Žodžiu, dabar turėsi pranešinėt kaip jam sekasi dainuot laugh.gif Dabar sirgsiu už jį ax.gif
---
laugh.gif Suprantama kodėl biggrin.gif Bet kuo toliau aš į jį žiūriu, tuo labiau suvokiu, kad turbūt labai daug moterų jis užbūręs su savo kerais biggrin.gif Nu tikrai labai charizmatiškas vyriokas ir labai jau viliokliškas laugh.gif Dar ilgiau pažiūrėčiau, tai garantuotai ir mane užburtų laugh.gif Atrodo, kad pas jį kiekvienas judesys ir žodis flirto persunktas biggrin.gif Kaip būna moterys flirtuotojos, tai čia vyriška versija - atrodo nei pats nejaučia kada tą daro biggrin.gif
---
tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 18 kovo 2019 - 22:20
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 18, 22:18)
Aha, prisišnekėsi, man atrodo
---
aaaai  Kažkaip sukau galvą, kuris čia tau iš to dueto balsas nepatinka
——-
Man va šita versija labai faina (nors iš originalios versijos čia tik Aguilera dainuoja)
Kaip suprantu, čia irgi Voice (Aguilera mokino tą vyruką
https://www.youtube....h?v=GulCEoxB7O0

----
Man tai į Lee kažkuo gal panašus momentais Bet šiaip jau čia iš tų, į kuriuos netgi laaabai dėmesį atkreipčiau Žodžiu, dabar turėsi pranešinėt kaip jam sekasi dainuot : Dabar sirgsiu už jį 
---
: Suprantama kodėl Bet kuo toliau aš į jį žiūriu, tuo labiau suvokiu, kad turbūt labai daug moterų jis užbūręs su savo kerais Nu tikrai labai charizmatiškas vyriokas ir labai jau viliokliškas laugh.gif Dar ilgiau pažiūrėčiau, tai garantuotai ir mane užburtų :: Atrodo, kad pas jį kiekvienas judesys ir žodis flirto persunktas Kaip būna moterys flirtuotojos, tai čia vyriška versija - atrodo nei pats nejaučia kada tą daro

biggrin.gif ale būtų man matyt kaip su ėjimu į S koncą biggrin.gif toli nuėjau.. geras koncas buvo! lotuliukas.gif
——-
Aš iš pradžių nesupratau, galvoju, nu negi toj dainoj taip susiniveliuoja balsai, kad nepastebėjau dueto lotuliukas.gif
——-
Kaip gražiai wub.gif labai gražus tas Collino balsas smile.gif bet Voice pasirodyme pridavė magijos tas grojimas
—-
Man nepanašus visai į Lee biggrin.gif grynas Jude... bet klausyk - aš jį prisiminiau biggrin.gif čia šitas kur Blind auditions dainavo Balano daina, po to dar kartu su juo sudainavo, ir tas galiausiai kaip šlapiu skuduru per veidą - nuėjo pas kitą trenerį biggrin.gif dar visi žvengė, kad pas jį ant tiek nieks neina, kad net dainuojantys jo dainas, kitus trenerius pasirenka biggrin.gif vat aš Balano vietoj dabar jo negelbėčiau tongue.gif juolab, kad išgelbėtų, išmetė savo backvokalą biggrin.gif nu ten tokia sistema kad išgelbėji, bet jei kažkas labiau patiks vėliau, gali spaust vėl, ir tada prieš tai buvęs iškrenta. Nu tai taviškis jau iki galo liko biggrin.gif šiaip Dano pliusas, kad jis LABAI moka parinkt, kas žmonėm tinka..
Tai vat žiūrėk ištreniruos, ir gal EV kitąmet sudalyvaus, galėsi sirgt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
——-
Žinok užkibtum ir tu jaučiu biggrin.gif tie du treneriai svarbiausia aptarinėjo vakar “aš nesuprantu, kažką jis tokio turi matyt - pasižiūrėk iškart visos įsimyli “ lotuliukas.gif
Nu net nebesistebiu, kodėl žmona metė biggrin.gif
Papildyta:
Va šitos dar žiauriai man patiko dainuškos smile.gif
https://m.youtube.co...h?v=dxrRbfXNyF8
https://m.youtube.co...h?v=-nGVdu0Bq0o
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 kovo 2019 - 00:09
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 19, 01:46)
ale būtų man matyt kaip su ėjimu į S koncą toli nuėjau.. geras koncas buvo!
——-
Aš iš pradžių nesupratau, galvoju, nu negi toj dainoj taip susiniveliuoja balsai, kad nepastebėjau dueto
——-
Man nepanašus visai į Lee  grynas Jude...
---
bet klausyk - aš jį prisiminiau  čia šitas kur Blind auditions dainavo Balano daina, po to dar kartu su juo sudainavo, ir tas galiausiai kaip šlapiu skuduru per veidą - nuėjo pas kitą trenerį  dar visi žvengė, kad pas jį ant tiek nieks neina, kad net dainuojantys jo dainas, kitus trenerius pasirenka  vat aš Balano vietoj dabar jo negelbėčiau  juolab, kad išgelbėtų, išmetė savo backvokalą  nu ten tokia sistema kad išgelbėji, bet jei kažkas labiau patiks vėliau, gali spaust vėl, ir tada prieš tai buvęs iškrenta. Nu tai taviškis jau iki galo liko  šiaip Dano pliusas, kad jis LABAI moka parinkt, kas žmonėm tinka..
----
Tai vat žiūrėk ištreniruos, ir gal EV kitąmet sudalyvaus, galėsi sirgt
——-
Žinok užkibtum ir tu jaučiu tie du treneriai svarbiausia aptarinėjo vakar “aš nesuprantu, kažką jis tokio turi matyt - pasižiūrėk iškart visos įsimyli “
Nu net nebesistebiu, kodėl žmona metė

doh.gif oi negaliu lotuliukas.gif
---
gerai prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
Man gal iš akių ar iš ko tai momentais labai panašus g.gif Apie Jude'ą nepagalvojau/ nu gal iš veido formos :hm Bet šitas Saša man žymiai gražesnis biggrin.gif Jude'as kažkaip niekad nebuvo mano simpatija biggrin.gif
---
nu geras laugh.gif

Specialiai ėjau ieškot to video biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=8WH1Ovz0mOk

Šitam video man tas Saša dar gražiau atrodo nei aname bigsmile.gif Bet tai koks p*dukas tongue.gif Dar ir duetą su juo sudainavo Danas, o jis taip nei iš šio nei iš to kitą pasirinko doh.gif Bet šiaip labai patinka man jo tembras ir balso valdymas. Žodžiu, balso techniką netgi labai užskaitau.
Ir ta daina man labai patiko(priedainis wub.gif ) Labai geros dermės mano ausims sudėliotos wub.gif

Aname video labai prajuokino tas, kur ant antros kėdės sėdėjo - kaip įkirptas į užpakalį lakstė laugh.gif

Bet erzina, kad aš kas antrą žodį tik suprantu ką jie kalba doh.gif O tu ukrainietiškai supranti?
----
Reik gal iš anksto rezervuot biggrin.gif
---
nu jo..kažkaip ir aš nesistebiu tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 19, 01:58)

Nu jo, irgi laabai geri pasirodymai thumbup.gif
Bet tai kokie talentingi vokalistai tame Voice... Atrodo, vieni už kitus geresni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 19, 00:26)
: oi negaliu
----
Man gal iš akių ar iš ko tai momentais labai panašus : Apie Jude'ą nepagalvojau/ nu gal iš veido formos :hm Bet šitas Saša man žymiai gražesnis Jude'as kažkaip niekad nebuvo mano simpatija
---
nu geras

Specialiai ėjau ieškot to video
https://www.youtube....h?v=8WH1Ovz0mOk
——
Šitam video man tas Saša dar gražiau atrodo nei aname bigsmile.gif Bet tai koks p*dukas Dar ir duetą su juo sudainavo Danas, o jis taip nei iš šio nei iš to kitą pasirinko : Bet šiaip labai patinka man jo tembras ir balso valdymas. Žodžiu, balso techniką netgi labai užskaitau.
Ir ta daina man labai patiko(priedainis : ) Labai geros dermės mano ausims sudėliotos :
——-
Aname video labai prajuokino tas, kur ant antros kėdės sėdėjo - kaip įkirptas į užpakalį lakstė
——
Bet erzina, kad aš kas antrą žodį tik suprantu ką jie kalba: O tu ukrainietiškai supranti?
----
Reik gal iš anksto rezervuot
---
Nu jo, irgi laabai geri pasirodymai :
Bet tai kokie talentingi vokalistai tame Voice... Atrodo, vieni už kitus geresni

Bet šiaip gerai, kad atšaukė, o tai ateičiau viena lotuliukas.gif bet keista - per EV dave 12 balų Lietuva, o kai į koncą tai.. tik aš lotuliukas.gif
—-
Nu Judas tokių aštresnių bruožų..
——
O aš tau jo specialiai nerodžiau biggrin.gif man tai nelabai patiko, nes per daug miaukimo man išvis šitoj dainoj, o Saška dar labiau sumiaukė biggrin.gif kažkokiam
interve paklausė Dano apie šitą dainą tai jis apie savo variantą sakė, kad nu jooo, suprantu, kad stipriai perlenkta su miaukimu, bet taip gavosi, kad daina buvo visiškai jokia, ir reikėjo jai kažkokios magijos įnešt..
va čia jo variantas.. https://m.youtube.co...h?v=osb9JNYj55U
Žodžiu antroj dainoj daug labiau patiko man jis smile.gif ir labiau už tą Magdaleną - tikrai įdomesnis balsas.
———
Aš sakau, visi šoke buvo biggrin.gif vargšas, tai Rihanna Gramiuose ant ledo paliko, tai dabar Saška - pamojavo ir adios biggrin.gif
———
Nu irgi moldavas biggrin.gif kažkokia cholerikų tauta biggrin.gif
——-
Va junkis Danui į kompaniją - tas išvis nieko nesupranta lotuliukas.gif jaučiu kas kokį 30tą žodį biggrin.gif aš tai jo, suprantu viską laisvai, tik kalbėt kažkaip..nedrįsčiau unsure.gif
———
biggrin.gif teisingai - nėr ko laukt, kai po to iš panosės nuves lotuliukas.gif
——-
Labai stiprus sezonas, stipriausias per visus 9 metus smile.gif ir kai palygini va pvz ateinančią EV, tai.. khm.. jooo..: doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 19, 03:13)
Bet šiaip gerai, kad atšaukė, o tai ateičiau viena bet keista - per EV dave 12 balų Lietuva, o kai į koncą tai.. tik aš
—-
Nu Judas tokių aštresnių bruožų..
——
O aš tau jo specialiai nerodžiau  man tai nelabai patiko, nes per daug miaukimo man išvis šitoj dainoj, o Saška dar labiau sumiaukė kažkokiam
---
interve paklausė Dano apie šitą dainą tai jis apie savo variantą sakė, kad nu jooo, suprantu, kad stipriai perlenkta su miaukimu, bet taip gavosi, kad daina buvo visiškai jokia, ir reikėjo jai kažkokios magijos įnešt..
va čia jo variantas.. https://m.youtube.co...h?v=osb9JNYj55U
-----
Žodžiu antroj dainoj daug labiau patiko man jis ir labiau už tą Magdaleną - tikrai įdomesnis balsas.
———
Aš sakau, visi šoke buvo vargšas, tai Rihanna Gramiuose ant ledo paliko, tai dabar Saška - pamojavo ir adios
———
Va junkis Danui į kompaniją - tas išvis nieko nesupranta jaučiu kas kokį 30tą žodį  aš tai jo, suprantu viską laisvai, tik kalbėt kažkaip..nedrįsčiau
———
Labai stiprus sezonas, stipriausias per visus 9 metus ir kai palygini va pvz ateinančią EV, tai.. khm.. jooo..:

laugh.gif doh.gif
Bet tai iš kitos pusės, gal ir nieko būtų :bigsmile
Aš taip tikėjausi, kad jūs susitiksit wub.gif biggrin.gif Bet deja doh.gif biggrin.gif
---
Ane? Man tai kaip tik Judas švelnesnių atrodo (nebent dabartines nuotraukas jei lyginant, gal suaštrėjęs). Anksčiau man Judas iš vis toks caca lialia atrodydavo, plius dar žydros akys švelnumo suteikia.
Žiūrėdama video supratau kuo Saša į Judą panašus - turbūt iš šypsenos. Nes ten kur nusišypso, tai tikrai užneša biggrin.gif Bet šiaip akių forma tai visai kita. Va iš akių man kažkuo į Lee traukia momentais biggrin.gif
---
nu jo, yra yra to miaukimo biggrin.gif Bet kažkaip man nesutrukdė toj dainoj (gal dėl to, kad originalo nežinojau biggrin.gif ) ir balso tembras labai patinka man. Nesuprantu kas čia pasidarė, kad ant aukštesnių balsų patraukė, kai visada žemesni labiau patiko biggrin.gif
---
Nu graži man ta daina, kad ir yra to stenėjimo/miaukimo laugh.gif Nerealiai graži priedainio melodija wub.gif Iš pačio pirmo karto užkabino, kas man apskritai gana neįprasta. Kodėl jis čia tą dainą taip nuvertino, nesuprantu :oh
O klipukas tai toks karštas vietomis biggrin.gif
---
Tas tai taip, ir man anoje dainoje labiau patiko pats balso tembras, dainavimo technika labiau atsiskleidė, vingrybių daugiau buvo. Bet pats video tai antras man labiau patiko ne dėl dainavimo, bet, kad Sašką ten daugiau rodė laugh.gif Gerai, kad ir nėra daugiau video su juo, tik šitie du laugh.gif
Šiaip tai labai nustebau, kad pasirinko Magdeleną, o ne jį, nes jis žymiai stipresnis vokalo prasme buvo. Na, bet turbūt čia jau kiti dalykai prisidėjo prie to pasirinkimo..
--
doh.gif
---
Nu aš šiaip irgi pagražinau, kad kas antrą suprantu - tiksliau suprantu tik tuos, kurie į rusų kalbą panašūs biggrin.gif Tai, matyt ir bus kas 30 koks. Bet kartais iš konteksto pavyksta suprast ir pagalvoju - ar jie čia rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai jau suprantu :oh
Tau tai fainai, kad supranti. Aš, pamenu, kai tos Maidano tiesioginės transliacijos vykdavo, tai žiūrėdavau nors irgi tik kas kelintą žodį suprasdavau :oh
---
Nu sakau, kad kažkaip tikrai atrodo labai stiprūs dalyviai ir krenta tie, kur LT balse jau top 3 būtų biggrin.gif
Atsakyti
uuuoj ką radau biggrin.gif bigsmile.gif
https://www.youtube....h?v=cdGUoLqT7mk
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 19, 12:42)
Bet tai iš kitos pusės, gal ir nieko būtų
----
Aš taip tikėjausi, kad jūs susitiksit Bet deja
---
Ane? Man tai kaip tik Judas švelnesnių atrodo (nebent dabartines nuotraukas jei lyginant, gal suaštrėjęs). Anksčiau man Judas iš vis toks caca lialia atrodydavo, plius dar žydros akys švelnumo suteikia.
Žiūrėdama video supratau kuo Saša į Judą panašus - turbūt iš šypsenos. Nes ten kur nusišypso, tai tikrai užneša  Bet šiaip akių forma tai visai kita. Va iš akių man kažkuo į Lee traukia momentais
---
nu jo, yra yra to miaukimo  Bet kažkaip man nesutrukdė toj dainoj (gal dėl to, kad originalo nežinojau  ) ir balso tembras labai patinka man. Nesuprantu kas čia pasidarė, kad ant aukštesnių balsų patraukė, kai visada žemesni labiau patiko
---
Nu graži man ta daina, kad ir yra to stenėjimo/miaukimo : Nerealiai graži priedainio melodija wub.gif Iš pačio pirmo karto užkabino, kas man apskritai gana neįprasta. Kodėl jis čia tą dainą taip nuvertino, nesuprantu :
O klipukas tai toks karštas vietomis
---
Tas tai taip, ir man anoje dainoje labiau patiko pats balso tembras, dainavimo technika labiau atsiskleidė, vingrybių daugiau buvo. Bet pats video tai antras man labiau patiko ne dėl dainavimo, bet, kad Sašką ten daugiau rodė  Gerai, kad ir nėra daugiau video su juo, tik šitie du
Šiaip tai labai nustebau, kad pasirinko Magdeleną, o ne jį, nes jis žymiai stipresnis vokalo prasme buvo. Na, bet turbūt čia jau kiti dalykai prisidėjo prie to pasirinkimo..
--
Nu aš šiaip irgi pagražinau, kad kas antrą suprantu - tiksliau suprantu tik tuos, kurie į rusų kalbą panašūs biggrin.gif Tai, matyt ir bus kas 30 koks. Bet kartais iš konteksto pavyksta suprast ir pagalvoju - ar jie čia rusiškai kalbėjo, ar ukrainietiškai jau suprantu :
Tau tai fainai, kad supranti. Aš, pamenu, kai tos Maidano tiesioginės transliacijos vykdavo, tai žiūrėdavau nors irgi tik kas kelintą žodį suprasdavau

ne, nu tai nuosabu būtų - patektume į istoriją su visų koncu, kaip mažiausiai žiūrovų surinkusiu biggrin.gif į kokią antirekordų knygą gal dar biggrin.gif žodžiu išgarsėtume ant viso pasaulio lotuliukas.gif o įsivaizduoji į Dano koncertą pataikai ir nėr daugiau žiūrovų lotuliukas.gif numirčiau iš siaubo turbūt iškart lotuliukas.gif
------
ne sudba biggrin.gif
-----
nežinau, man Saša švelnesnių smile.gif aha, iš šypsenos labai panašūs smile.gif nebeatsimenu Lee akių, reik eit pagooglint biggrin.gif
------
mane kažkaip atvirkščiai ant žemesnių patraukė biggrin.gif
-----
ai nu jis išvis kritiškas sau biggrin.gif pvz vieną albumą nuo visų slepia, kur Londone įrašė biggrin.gif tipo per daug undergroundiškas biggrin.gif o vat klipo aš kažkaip net nemačiau šitos dainos biggrin.gif
------
iki 7dienio biggrin.gif palauk, dar payoutubinsiu, gal dar kokių yra, ne voice biggrin.gif dėl Magdalenos greičiausia. bet jie dažnai kartais palieka silpnesnius, tipo jiems dar reik pagalbos, o tie jau ir taip profai, ir ale nelabai tie treneriai ką jiem gali pagelbėt, ar pamokyt...
-----
aš kažkaip įsivaizdavau, kad jei rusiškai supranti, tau automatiškai ir ukrainietiškai, kad labai gi panašu, ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 19, 21:35)
uuuoj ką radau
https://www.youtube....h?v=cdGUoLqT7mk
-------

ne, nu tai nuosabu būtų - patektume į istoriją su visų koncu, kaip mažiausiai žiūrovų surinkusiu į kokią antirekordų knygą gal dar žodžiu išgarsėtume ant viso pasaulio  o įsivaizduoji į Dano koncertą pataikai ir nėr daugiau žiūrovų  numirčiau iš siaubo turbūt iškart
------
ai nu jis išvis kritiškas sau  pvz vieną albumą nuo visų slepia, kur Londone įrašė  tipo per daug undergroundiškas o vat klipo aš kažkaip net nemačiau šitos dainos
------
iki 7dienio  palauk, dar payoutubinsiu, gal dar kokių yra, ne voice  dėl Magdalenos greičiausia.
--
bet jie dažnai kartais palieka silpnesnius, tipo jiems dar reik pagalbos, o tie jau ir taip profai, ir ale nelabai tie treneriai ką jiem gali pagelbėt, ar pamokyt...
-----
aš kažkaip įsivaizdavau, kad jei rusiškai supranti, tau automatiškai ir ukrainietiškai, kad labai gi panašu, ne?

Geras laugh.gif Bet tai net padusęs biggrin.gif Ką jis ten daro per tuos koncertus lotuliukas.gif
Ale va Ingėnas kažko neateina pas mus ilgiau pakalbėt. Negi serialą pradėjo žiūrėt g.gif biggrin.gif
---
LOL laugh.gif Nu iš karto užburtų tongue.gif
---
nu bet nesuprantu kodėl doh.gif Tai jeigu jau paleido į pasaulį, tai ko ten slėpt doh.gif
Nu plem, bet mane ta daina kaip užkabino biggrin.gif Niekaip priedainio neatsiklausau wub.gif
----
lotuliukas.gif nežinau ar tai gera mintis doh.gif laugh.gif
---
bet žiūrovams tai vistiek įdomiau, kur patys geriausi dainuoja (bent jau man biggrin.gif )
---
neee biggrin.gif Gerai būtų biggrin.gif Bet toks juokingas dalykas nutinka - tas skambesys labai panašus ir užsimiršus, kad ukrainiečių klausai, atrodo, kad rusiškai nebesupranti ar kas čia pasidarė doh.gif biggrin.gif Paskui prisimeni, kad gi ne rusiškai šneka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 kovo 2019 - 21:48
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 19, 21:47)
Geras: Bet tai net padusęs Ką jis ten daro per tuos koncertus
----
Ale va Ingėnas kažko neateina pas mus ilgiau pakalbėt. Negi serialą pradėjo žiūrėt 
---
LOL : Nu iš karto užburtų
---
nu bet nesuprantu kodėl : Tai jeigu jau paleido į pasaulį, tai ko ten slėpt
----
Nu plem, bet mane ta daina kaip užkabino Niekaip priedainio neatsiklausau :
----
nežinau ar tai gera mintis
---
bet žiūrovams tai vistiek įdomiau, kur patys geriausi dainuoja (bent jau man :
---
neee Gerai būtų Bet toks juokingas dalykas nutinka - tas skambesys labai panašus ir užsimiršus, kad ukrainiečių klausai, atrodo, kad rusiškai nebesupranti ar kas čia pasidarė  Paskui prisimeni, kad gi ne rusiškai šneka

lotuliukas.gif nu ką, ką - ką ir per Voice, šokinėja ir laksto po visą salę biggrin.gif bet va būtent - mažiau lakstytų, geriau išdainuotų doh.gif kaži nekilo jam minčių EV sudalyvaut blush2.gif laugh.gif ar tipo jau ne lygis EV, jei Grammy'uose kvietė sudainuot biggrin.gif bet nu gi nesudainavo, tai nesiskaito lotuliukas.gif kalba 5 kalbom, žiūrėk koks būtų pasirinkimas kokiai šaliai atstovaut laugh.gif
-----
tai jau spėju, kad įsitraukė biggrin.gif
----
nespėtų, tepčiau slides iš ten mikliai laugh.gif
----
tai nepaleido -įrašyt , įrašė, bet albumo neišleido doh.gif vieną dainą tik jei dainuoja iš jo..
-----
nu paklausiau, šiaip tikrai gal visai faina biggrin.gif nors ir nemėgstu rusiškų dainų..
----
nieko neradau daugiau verysad.gif teks tau laukt 7dienio laugh.gif nu žiauriai įdomu, ką parinks jam rolleyes.gif
-----
tai faktas.. ir šiaip nu tai šalies balsas - tai ir turi būt jau tobulai dainuojantys, o ne tokie, kuriem dar pasimokyt reik.. nu džyz biggrin.gif
------
nu kaip įdomiai biggrin.gif
nežinau, vat rusų ir ukrainiečių dvi kalbos, kurių manęs niekas nemokė, ir aš jų nesimokiau biggrin.gif bala žino iš kur aš jas moku - kažkaip natūraliai biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 kovo 2019 - 23:17
kokia įdomi daina bigsmile.gif viskas, noriu į koncą biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=hC-OwyrrxS8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 kovo 2019 - 23:32
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 20, 01:09)
kaži nekilo jam minčių EV sudalyvaut  ar tipo jau ne lygis EV, jei Grammy'uose kvietė sudainuot  bet nu gi nesudainavo, tai nesiskaito kalba 5 kalbom, žiūrėk koks būtų pasirinkimas kokiai šaliai atstovaut
-----
nespėtų, tepčiau slides iš ten mikliai 
----
tai nepaleido -įrašyt , įrašė, bet albumo neišleido vieną dainą tik jei dainuoja iš jo..
-----
nu paklausiau, šiaip tikrai gal visai faina nors ir nemėgstu rusiškų dainų..
----
nieko neradau daugiau  teks tau laukt 7dienio nu žiauriai įdomu, ką parinks jam 
-----
nu kaip įdomiai
nežinau, vat rusų ir ukrainiečių dvi kalbos, kurių manęs niekas nemokė, ir aš jų nesimokiau  bala žino iš kur aš jas moku - kažkaip natūraliai

ot būtų bajeris, jei sugalvotų ir tas sudalyvaut laugh.gif Pala, o kodėl jis nesudainavo, kas ten konkrečiai nutiko Grammy'iuose? Ir keliom kalbom kalba jis?
----
kur ten teptum, nespėtum irnesakyk.gif
---
nu dar geriau tada biggrin.gif įrašė, bet neišleido doh.gif biggrin.gif
---
O tai kaip tu S dainas klausai, jei nemėgsti? biggrin.gif Ai, man tai nesvarbu kokia kalba dainuoja, svarbu melodija kabinanti, ir žodiai ne kvaili biggrin.gif O į šitos dainos priedainį, tai toks vaizdas, kad įklimpau doh.gif biggrin.gif Man visa daina gali būt tik priedainis wub.gif
---
Ale ot kokia, nori, kad ir aš įklimpčiau ane doh.gif Aš tik džiaugiuosi, kad jokių video su juo nėra daugiau, tai vis ramiau lotuliukas.gif
Bet šiaip tai jo, labai įdomu ką jam parinks. O tai, kaip suprantu, jau tiesioginiai prasidės?
---
Aš rusų kalbą mokykloj turėjau, bet man toks vaizdas, kad ir anksčiau kažkiek mokėjau, nes mokykloj pakankamai lengva buvo ją mokytis. Bet va, jei reik kalbėt, tai sunkiai einasi. O tu lyg esi minėjus, kad ukrainietiško kraujo turi, tai gal tau genuose ukrainiečių kalba užkoduota biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 03 20, 01:30)
kokia įdomi daina  bigsmile.gif viskas, noriu į koncą
https://www.youtube....h?v=hC-OwyrrxS8

biggrin.gif aha, tikrai įdomi tokia. O čia ne kokia Jidiš kalba dainuoja? Man kažkaip panašiai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 kovo 2019 - 23:52
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 19, 23:51)
ot būtų bajeris, jei sugalvotų ir tas sudalyvaut laugh.gif Pala, o kodėl jis nesudainavo, kas ten konkrečiai nutiko Grammy'iuose? Ir keliom kalbom kalba jis?
----
kur ten teptum, nespėtum
---
nu dar geriau tada :įrašė, bet neišleido
---
O tai kaip tu S dainas klausai, jei nemėgsti? :Ai, man tai nesvarbu kokia kalba dainuoja, svarbu melodija kabinanti, ir žodiai ne kvaili :
-----
O į šitos dainos priedainį, tai toks vaizdas, kad įklimpau  Man visa daina gali būt tik priedainis :
---
Ale ot kokia, nori, kad ir aš įklimpčiau ane : Aš tik džiaugiuosi, kad jokių video su juo nėra daugiau, tai vis ramiau
Bet šiaip tai jo, labai įdomu ką jam parinks. O tai, kaip suprantu, jau tiesioginiai prasidės?
---
Aš rusų kalbą mokykloj turėjau, bet man toks vaizdas, kad ir anksčiau kažkiek mokėjau, nes mokykloj pakankamai lengva buvo ją mokytis. Bet va, jei reik kalbėt, tai sunkiai einasi.
---
O tu lyg esi minėjus, kad ukrainietiško kraujo turi, tai gal tau genuose ukrainiečių kalba užkoduota
------
aha, tikrai įdomi tokia. O čia ne kokia Jidiš kalba dainuoja? Man kažkaip panašiai skamba

su Rihanna turėjo dainuot, o ji neatvažiavo, nes čia kaip tik tada sumušė ją boyfriendas.. ir nuplaukė grammiai biggrin.gif kalba rumuniškai/moldaviškai, rusiškai, angliškai, prancūziškai ir ispaniškai
-----
lotuliukas.gif doh.gif
-----
sakau keistas... nu sakė gal kada...
-----
nu ok, S ir Bi2 čia išimtys biggrin.gif ai žodžių tai kartais dar geriau, kai nesupranti biggrin.gif
------
loooool laugh.gif
-------
nu aišku - į kompaniją biggrin.gif nea, dar bus nokautai.. nes per reklamą kvietė atvažiuot į tiesioginius nuo balandžio 7 rolleyes.gif
------
aš irgi mokykloj turėjau, bet paleisdavo mane iš jų - nelabai turėjau ką veikt per pamokas.. tik kai pusmečiui likus pasakiau, kad laikysiu valstybinį egzą (nei reikėjo, nei ką man to egzo, šiaip.. tsakant mokslinio tyrimo vardan laugh.gif ), tai mokytojos vos nesuėmė infarktas, ir jau pradėjo a la stipriau ruošt.. nu bet net nesimokiau aš tam egzui - for fun ėjau..
-----
jep, tėtis ukrainietis, nors realiai tai pusiau..
------
nuu, jis tai angliškai laugh.gif o jinai kazachė, tai gal kazachiškai? unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 20, 02:12)
su Rihanna turėjo dainuot, o ji neatvažiavo, nes čia kaip tik tada sumušė ją boyfriendas.. ir nuplaukė grammiai
----
kalba rumuniškai/moldaviškai, rusiškai, angliškai, prancūziškai ir ispaniškai
-----
nu ok, S ir Bi2 čia išimtys ai žodžių tai kartais dar geriau, kai nesupranti
------
nu aišku - į kompaniją  nea, dar bus nokautai.. nes per reklamą kvietė atvažiuot į tiesioginius nuo balandžio 7
------
aš irgi mokykloj turėjau, bet paleisdavo mane iš jų - nelabai turėjau ką veikt per pamokas.. tik kai pusmečiui likus pasakiau, kad laikysiu valstybinį egzą (nei reikėjo, nei ką man to egzo, šiaip.. tsakant mokslinio tyrimo vardan laugh.gif ), tai mokytojos vos nesuėmė infarktas, ir jau pradėjo a la stipriau ruošt.. nu bet net nesimokiau aš tam egzui - for fun ėjau..
-----
jep, tėtis ukrainietis, nors realiai tai pusiau..
------
nuu, jis tai angliškai laugh.gif o jinai kazachė, tai gal kazachiškai?  unsure.gif

aa.. nu nenuskilo Danukui. Būtų dar labiau išgarsėjęs biggrin.gif
---
oho koks šaunuolis bigsmile.gif
---
nu kartais tai gal tikrai geriau laugh.gif
---
ai, tai jaučiu iškris dar iki tiesioginių biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif nu tai tikiu, kad biškį šoko įvarei tai mokytojai doh.gif biggrin.gif
---
o tai tu visai visai ukrainiečių kalbos nenaudojai kad ir su seneliais kalbant?
Turiu kelis pažįstamus pusiau ukrainiečius, bet jie nemoka ukrainietiškai. Sako, kai nuvažiuoja pas gimines į Ukrainą, tai visi ten rusiškai kalba g.gif Gal čia nuo regiono priklauso?
---
Tai tiek dar suprantu laugh.gif
Neįsivaizduoju kaip kazachų kalba skamba, nežinau kodėl man su jidiš susiasocijavo g.gif biggrin.gif
Atsakyti