Labas
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 14, 17:30)
Tai žinai, nieks per daug nesigilina koks realybėj, jei ir filme nepatiko

Man dabar jis irgi realybėje daugiau užsifiksavęs.
Bet šiaip tai aš suprantu kodėl daugeliui jis nepatinka, nes labai jau ne klasikinių bruožų

Aš apie Casselį irgi kiek tokių komentarų girdėjus. Bet tai irgi suprantu kodėl

Ne veido idealumas juose traukia

Iš mano simpatijų dar gal ir Bear'ą pridėčiau į tą sąrašiuką
O tu jei užmatai kokių gerų fotkių, tai įmesk čia, nes aš tai nieko neseku, nebent šiaip pagūglinu
---
---
Aha, mačiau tą interviu. Bet manęs tai nei kiek neįtikino
Paklausė jos per laidą, tai negi ji ims ir prisipažins, kad taaaip, įsimylėjau aš jį

Jau nebuvo jai kur dingt, tai ir pasakė, kad tipo išdūrėm jus

Įvairios smulkmenos ją išduoda netgi laaabai.
Vat filmo jei matau foto, man ten jis nekažką visgi. Tai jei pagal tai tik vertint, tai nesistebiu.
OK, įmesiu kada foto.
Dabar vėl su skaudančia galva, tai pabandysiu atsakyt bent kažką.
-----
Jo, teisingai jūs sakot. Dar per laidą prisipažinti, ypač žinant jo šeimyninę padėtį tai būtų virš visko.
Aš mat galvojau, kad ji čia tik virtualiai. Tokiu atveju galėtų iš viso nieko nekomentuot.
Tik jaučiu, kad susidomėję gerbėjai ir šiaip interesantai jau užpjovė ją su šitais klausimais.
Juk žinai, kaip visiems dabar rūpi... Tai jei norėjosi biškį aptildyti tas kalbas.
Bet jo, yra labai daug smulkmenų kurios išduoda, kad jis bet kokiu atveju jai yra brangus. Ar kaip labai artimas draugas, ar kaip kažkas daugiau.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 14, 19:23)
nu kritika daugiausiai dėl iškraipytų faktų... nebūtų iškraipytų faktų - būtų kritika dėl nuobodaus scenarijaus

uždaras ratas, žodžiu..
-
O man pats filmas būtent kaip filmas labai patiko. Labiau ne pradžioje, bet įsibėgėjus. Rapsodija.
Ypač tos vietos, kur su humoru.
Tas bajeris apie Galileo. Paskui apie Rapsodiją, kad trunka tiek ilgai.
BEJE. Ar skaitėt apie Sacha Baron Cohen filmo versiją? Čia šiomis dienomis straipsnis buvo. Tai norėjo jis padaryti labai atvirą filmą, su sekso scenomis etc. ... Tik Queen nariams paskui nebepatiko (kaip mes ir spėjome). Jie nenorėjo teršti Freddy atminimo. Na čia iš tos serijos, kad apie mirusį arba gerai arba nieko. Tai juos irgi galima suprasti. Aš turbūt irgi taip daryčiau. Jie juk užtai gal ar ne 30 metų atsisakinėjo leisti kurti filmą apie juos.
Ir tas aktorius visai kitoks, turi kažkokio agresyvumo savyje. Arba man toks įspūdis. Tai nžn, ar filmas būtų sulaukęs daug gerbėjų. Matyt, būtų patikęs tik labai daliai visuomenės.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 14, 21:50)
kas jam būtų

Nors prieš/po Seriožkos dainuot, tai turbūt niekas nenorėtų
Paklausiau

nu kokybiškai sukalta daina, bet tikrai kaip tu sakai "nūdna" kažkokia. Su klipu žiūrint/klausant, tai dar kažkaip susiklauso, bet ne EV scenai tokia daina. Bus kaip su Belgija kažkurių metų. Su klipu atrodė wow daina, o scenoj ir paskendo. Nors šita tai man net nėra vau, tai tikrai keista kaip ji čia pirmoj vietoj. Mane S daina iš antro karto netgi labai užkabino ir dar turi potencialo augti, o ši tai kažkaip man per daug vienoda.
---
Rimtai?

Jau kaip seniai matytas jis man. Gal sakau reik pagūglint kas pas jį gero,
ar koks dramblys nesutrypęs
---
Tai va

Dar sakyčiau, kad jis laisvas būtų (bet ir tai - nu kas laidoj prisipažintų meilėje?

) Čia jau grynai Gagai nebuvo kur dingt tai ir pasakė, kad apkvailinom jus. Mūsų nieks neapkvailins
Dar neklausiau olandų bet artimiausiu metu perklausysiu.
-----
lolol
------
Taigi... Turbūt dabar tai jai pats nemaloniausias klausimas ever...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 14, 17:30)
Sveikos
Nu reiks paklausyt kas ten per stebuklas. Šiaip keista, nes olandai nedažnai nusikapsto iki 1 vietos net ir pas lažybininkus
-
Bet pala, ar ne olandai ten buvo kur graži lėta daina, berods antrą vietą laimėjo. Žavus tamsus vyriokas su berods blondine pana. Kur visoms patiko (daina). O mums su tuktuke ir vyriokas.
Ir dar jis paskui neseniai vienas vėl dalyvavo.
Nesu tikra, bet rodos, kad olandas.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 14, 22:57)
o Belgija, jei turi omeny City lights - man patiko, aš dar ilgą laiką ausinuke turėjau

net nelyginčiau su šita olandų
-
City lights man žiaaaauriai patiko. Paskui ją irgi klausiau ausinuke ilgai.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 15, 18:48)
Beje, Ingėnai, radau nedidelę ištrauką, kuri buvo nukirpta iš filmo:
https://www.youtube....h?v=OydWktXLW4E
Kažin kodėl šitos dainos neįtraukė į garso takelį

Man taip gražiai skamba

Ir Bradley balso tembras koks

Šiaip labai graži ištrauka
Ačiūūūūū
Aha, tikrai gailla....
Tikiuosi, gausim kažkada pamtyti tą visą -niolikos minučių video.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 15, 20:31)
bet kaip man jie vieno amžiaus atrodo

nu nesimato visai to 12m amžiaus skirtumo
-----
biškį ne į temą, bet kaip fainai susiklausė šita daina

išmetė youtubas po tos įdėtos
https://www.youtube....h?v=Z8lUW9SKquY
Aha, tikrai. Labai retai taip ir būna, čia jau net neįmanoma prisikabinti prie skirtumo kaip būna kai kurie mėgsta (gal labiau Lietuvos komentatoriai).
------
Fainai
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 16, 16:07)
joo, šita daina tai jau 100procentiškai visą balsą atskleidžia. Kažkaip man atrodo išdainuos S viską, jis gi sugeba

Per aną EV irgi nebuvo taip blogai kaip kad sakai

Jam gal sunkiau buvo tai, kad reikėjo ta siena lipt. Nu, aišku, dar nežinia ką NSO sugalvos

Jei į kokį Titaniką lips virve, tai irgi sunku bus dainuot

---
: Gaga savo kūrybinį talentą atskleidė visapusiškai. Gaila, kad ankstesnioji jos kūryba visai kitokio tipo (biškį pasigilinau daugiau).
Jei tokią muziką kurtų kaip tame filme ir nevaidintų kažkokio personažo, o daugiau į savo natūralumą atsigręžtų, tai man netgi labai patiktų jos kūryba. Ir šiaip man ji kaip asmenybė faina labai atrodo, nesuprantu kam jai taip dažnai reikia vaidinti kažkokį personažą.. Savim retai kada būna. Nu gal dabar jau dažniau bus
---
Jo, tikrai labai dėkinga daina atsleisti vokalui. O mes jau žinom, kad balsą jis tikrai turi.
Tikiu, kad bus gerai.
-----
Taip taip taip. Absoliučiai pakeitė mano nuomonę į save, į labai teigiamą pusę.
Dabar aš biškį jos monstriukas

Kaip anksčiau ji savo grebėjus vadindavo.
Ankstesnė jos muzika tai man nekažką, kažkokios balabaikės. Nors aš mažai net ir klausiusi. Jei pereitų prie panašios kaip filme, tai būčiau didelė gerbėja.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 16, 21:07)
jo, vat aš pagrinde dėl muzikinio takelio ir noriu pažiūrėt... nu gali būt, kad nenorėjo jau visai miuziklu paverst, bet.. ką žinau.. man gražu dainos

------
vat būtent... kažkoks plastmasiškumas buvo anksčiau, kur man neppatiko.. ir toks dirbtinas, nu netiko jai

nu pvz Mansonui kažkaip natūraliai atrodo tas personažas
------
nu va, aš sakau, kad turi kažką,mane tai grynai užhipnotizuoja kažkokiu būdu

sakau pati buvau šoke - net nepaiškinčiau kuo,
kad net ne mano tipažas visiškai, bet kažkuo užburia 
------
bet galėjo neišsiskirt - nu kaaaip gražiai kartu žiūrisi
-----
omg ... ir garantuotai kažkokį netikusį aktorių paėmė
-----
bet man vėl tokie dvipusiški jausmai su ta EV - aišku noriu, kad S laimėtų, bet.. nu nenoriu, aš kad Rusija EV laimėtų nors tu ką
Aš visą takelį klausiau kaip takelį. Tai kaip suuuper skamba.
Beje, jos Shallow savaičių skaičiumi pirmoje vietoje US pralenkė net Adele.
-----
ai, va Mansono superinę dainą atradau. bet gal jūs jau žinot.
https://www.youtube....h?v=Rw51Nqv7xKo
man toookia ji

, uch!
-----
būna būna. O maniškiai tai iš viso juk net nepanašūs tarpusavyje. Tai jie visi kažką turi, kuo mane paima, savo slaptą ginklą
----
tikrai gražiai
------
suprantu tave. Bet sirk už atlikėją
Pvz. MB turi rusiško kraujo 50 proc. , tai ką, aš jį iš namų varysiu dėl to lol
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 16, 22:09)
aha, net erzina žiūrint :oh Ale dbar į madą treninginis bomžiškas stilius grįžęs :oh Atrodo, tik neseniai daugelis išlipo iš treningų, ir vėl dabar prasidėjo :oh
Prisiminiau šiandien per labą rytą kaip viena grupė "koncertavo". Nu tokie grynai murzini bomžiukai susirinkę su nutrintom džinsovkėm ir pan. Vienas dar kaip po vakarykščio garuojantis. Nu ir groja groja ten jie, vienas, kuris grojo su gitara, sustojo, pradėjo kažką krapštyt iš kišenės ir išsitraukė telefoną, kažką pažiūrėjo ir vėl toliau groja :oh Apšąlus buvau

Čia skaitosi atėjo žmonės dainos atlikt tiesioginiame eteryje
su tais treningais... tai mano mergiotė gavo pakvietimą į Bareikio koncą. Tai jai taip patiko.
Dar ir nuotrauką su jais pasidarė, o tie su treningais.
Visą koncą jie su treningais buvo, man tai žiauriai atrodo. O ji sako, tu čia nesupranti... Nu jo...
Ir dar ant feisbuko profilio viršelio tą treninginę jų nuotrauką ji užsidėjo. Ką čia man ir suprasti, iš tiesų...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 17, 16:01)
Labas
Kaip gražiai

Kaip suprantu, ji tiesiai į tiesiogines transliacijas papuolė?
Beje, ji šiais metais dalyvavo ir "Lietuvos balsas. Vaikai"
https://www.youtube....h?v=QpbmpLLYZzA
Žiūrėdama tą vaikų balsą galvojau, kad toks vaizdas, jog vaikai talentingesni nei suaugę
Dabar Donatas turbūt gailisi, kad išmetė ją kažkuriame etape.
Labai miela ta mergaitė

paprasta tokia, neišsidarkius kaip dažna šiuolaikinė 14metė.
Skaičiau ką tik, kad ją Rosita Čivilytė online moko dabar. Per Skype. Nes mergaitė Airijoje. Ir iš karto papuolė į pusfinalį. Ta teisėja kažkokį ypatingą mygtuką paspaudė, kurį tik vieną kartą per sezoną gali paspausti.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 17, 16:28)
Kalbant apie pasirodymą, pagalvojau bet kaip gražu būtų, jei per EV visai užtemtų, ir iš tamsos jis išeitų su tuo žibintu

------
tuoj aš jam sukursiu scenografiją...
Būtų super
------
lol, nu gerai
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 17, 18:15)
oi bet šita irgi superiškai dainuoja

i
r kur tie talentai po to dingsta
Va va...
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 18, 00:52)
Nu Voiciukas superinis buvo

kažkoks mano mėgstamiausių dainų vakaras

Dančikas vienam duetui davė irgi mano labai mėgstamą hit the road Jack

treninginis Metallica

o tas kur sakiau mano favoritas Slavkos dainą dainavo
O šitom negaliu nepasidalint - nu kaaaaip gražu
https://m.youtube.co...h?v=U0Mhs4DphHA
Šitos originalo nemėgstu žiauriai (tiesiog balsas nepatinka), o šitas variantas labai užkabino
https://m.youtube.co...h?v=FT1HeLPV1AQ
aš vėliau paklausysiu. nes su skaudančia galva nekažką man su ausinėmis dabar klausytis...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 18, 22:18)
aaaai

Kažkaip sukau galvą, kuris čia tau iš to dueto balsas nepatinka
Man va šita versija labai faina

(nors iš originalios versijos čia tik Aguilera dainuoja)
Kaip suprantu, čia irgi Voice (Aguilera mokino tą vyruką

)
https://www.youtube....h?v=GulCEoxB7O0
Man tai patinka Aguileros versija su kažkuo. Ne šita. Ta gerai žinoma, kur su pianinu vyriokas.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 19, 21:47)
Geras

Bet tai net padusęs

Ką jis ten daro per tuos koncertus

Ale va Ingėnas kažko neateina pas mus ilgiau pakalbėt.
Negi serialą pradėjo žiūrėt
Kaip nebūtų keista, dar nepradėjau lol
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 19, 23:30)
kokia įdomi daina

viskas, noriu į koncą
https://www.youtube....h?v=hC-OwyrrxS8
irgi vėliau paklausysiu
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 20, 00:12)
kalba rumuniškai/moldaviškai, rusiškai, angliškai, prancūziškai ir ispaniškai
Suuper
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 20, 22:51)
Bet tai reiškia ne veltui ir sako, kad prancūzai labai nacionalistai ir vokiečiai.
Dėl kalbos tai taip. Dėl kitų dalykų nežinau.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 21, 21:40)
Labas

ne nu.. šiandien supratau, kad pražioplinau pusę pasaulio čempo - visai man jis iš galvos buvo iškritęs
O tame lyg ir lietuviai neblogai pasirodė? Lietuvis su japone. Tik straipsnį greitosiomis užmačiau.