Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas smile.gif ne nu.. šiandien supratau, kad pražioplinau pusę pasaulio čempo - visai man jis iš galvos buvo iškritęs doh.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 03 21, 20:16)
Labas
Nu tas su tiurbanu, tai joo Kažkaip tikrai keista, kad jį paliko. Gal vien dėl egzotikos
——
Tas languotas juodukas tai jau laabai stiprus, man atrodo.
---
: nu čia tai tikrai įdomiai, jei net į meniu parodė unsure.gif Bet tai kažkaip net sunku patikėt, negi iki tokio lygio nacionalistai, kad net pakiaulint
---
Tai gal jūs labai patikot, nu vistiek šiokia tokia egzotika jam

Tai spėju, kad paėmė vardan įdomumo, bet jau nesitikėjau, kad tokiau praeis...
——-
Įtariu išmes jį...
——-
Nu čia dar nuo žmogaus, manau, priklauso.. kaip ir visur - visokių yra..
——-
Nu kur jau ten egzotika laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 21, 23:40)
ne nu.. šiandien supratau, kad pražioplinau pusę pasaulio čempo - visai man jis iš galvos buvo iškritęs doh.gif biggrin.gif
---
Tai spėju, kad paėmė vardan įdomumo, bet jau nesitikėjau, kad tokiau praeis...
——-
Įtariu išmes jį...
——-
Nu čia dar nuo žmogaus, manau, priklauso.. kaip ir visur - visokių yra..
——-
Nu kur jau ten egzotika laugh.gif

Čiuožimo? biggrin.gif Aš sakiau reiks pasekt kada lietuviai pasirodys, bet irgi pamiršau doh.gif
---
Nu tikiuosi, kad bent jau šitas Saškai ne konkurentas biggrin.gif
---
Kodėl? Kad man atrodo, kaip tik didelis šansas, kad jį pasiliks g.gif Nes šiaip tikrai geras labai.
---
Na taip... Nu kažkaip norisi, aišku, tikėt, kad tokių mažuma biggrin.gif
---
Tai kad ir ne gymio prasme, bet vistiek ne iš Ispanijos biggrin.gif Dar jei blondinės, tai iš vis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 21, 23:48)
Čiuožimo? biggrin.gif Aš sakiau reiks pasekt kada lietuviai pasirodys, bet irgi pamiršau doh.gif
---
Nu tikiuosi, kad bent jau šitas Saškai ne konkurentas
---
Kodėl? Kad man atrodo, kaip tik didelis šansas, kad jį pasiliks g.gif Nes šiaip tikrai geras labai.
---
Tai kad ir ne gymio prasme, bet vistiek ne iš Ispanijos biggrin.gif Dar jei blondinės, tai iš vis tongue.gif

Nu doh.gif biggrin.gif jei tu apie šokius - dar nebuvai pražioplinus, dabar rythm šokis tik biggrin.gif o mergička tai ten trečia nuo galo liko
——-
Nu tikrai ne biggrin.gif bet nebus jie vienam trejete, manau...
———
Todėl, kad labai negraži tendencija lįst vėl pradeda.. meta visus ne ukrainiečius (ir ne pirmi metai), nors tarp jų būna labai stiprių.. nu matyt ryšium su tuo, kad gi šalies balsas...ne logiška jei laimėtų iš kitos šalies.. bet knisa - nu tai neimkit tada biggrin.gif
——
Kad čia gi Barselona - turistiškiausias miestas pasauly - ten vietiniai didesnė egzotika, nei turistai laugh.gif
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2019 03 14, 17:30)

Tai žinai, nieks per daug nesigilina koks realybėj, jei ir filme nepatiko biggrin.gif Man dabar jis irgi realybėje daugiau užsifiksavęs.
Bet šiaip tai aš suprantu kodėl daugeliui jis nepatinka, nes labai jau ne klasikinių bruožų smile.gif Aš apie Casselį irgi kiek tokių komentarų girdėjus. Bet tai irgi suprantu kodėl biggrin.gif Ne veido idealumas juose traukia biggrin.gif Iš mano simpatijų dar gal ir Bear'ą pridėčiau į tą sąrašiuką biggrin.gif
O tu jei užmatai kokių gerų fotkių, tai įmesk čia, nes aš tai nieko neseku, nebent šiaip pagūglinu biggrin.gif
---

---
Aha, mačiau tą interviu. Bet manęs tai nei kiek neįtikino tongue.gif
Paklausė jos per laidą, tai negi ji ims ir prisipažins, kad taaaip, įsimylėjau aš jį smile.gif Jau nebuvo jai kur dingt, tai ir pasakė, kad tipo išdūrėm jus smile.gif Įvairios smulkmenos ją išduoda netgi laaabai.

Vat filmo jei matau foto, man ten jis nekažką visgi. Tai jei pagal tai tik vertint, tai nesistebiu.
OK, įmesiu kada foto.

Dabar vėl su skaudančia galva, tai pabandysiu atsakyt bent kažką.

-----

Jo, teisingai jūs sakot. Dar per laidą prisipažinti, ypač žinant jo šeimyninę padėtį tai būtų virš visko.

Aš mat galvojau, kad ji čia tik virtualiai. Tokiu atveju galėtų iš viso nieko nekomentuot.
Tik jaučiu, kad susidomėję gerbėjai ir šiaip interesantai jau užpjovė ją su šitais klausimais.
Juk žinai, kaip visiems dabar rūpi... Tai jei norėjosi biškį aptildyti tas kalbas.

Bet jo, yra labai daug smulkmenų kurios išduoda, kad jis bet kokiu atveju jai yra brangus. Ar kaip labai artimas draugas, ar kaip kažkas daugiau.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 14, 19:23)

nu kritika daugiausiai dėl iškraipytų faktų... nebūtų iškraipytų faktų - būtų kritika dėl nuobodaus scenarijaus biggrin.gif uždaras ratas, žodžiu..
-

O man pats filmas būtent kaip filmas labai patiko. Labiau ne pradžioje, bet įsibėgėjus. Rapsodija.
Ypač tos vietos, kur su humoru.
Tas bajeris apie Galileo. Paskui apie Rapsodiją, kad trunka tiek ilgai.

BEJE. Ar skaitėt apie Sacha Baron Cohen filmo versiją? Čia šiomis dienomis straipsnis buvo. Tai norėjo jis padaryti labai atvirą filmą, su sekso scenomis etc. ... Tik Queen nariams paskui nebepatiko (kaip mes ir spėjome). Jie nenorėjo teršti Freddy atminimo. Na čia iš tos serijos, kad apie mirusį arba gerai arba nieko. Tai juos irgi galima suprasti. Aš turbūt irgi taip daryčiau. Jie juk užtai gal ar ne 30 metų atsisakinėjo leisti kurti filmą apie juos.

Ir tas aktorius visai kitoks, turi kažkokio agresyvumo savyje. Arba man toks įspūdis. Tai nžn, ar filmas būtų sulaukęs daug gerbėjų. Matyt, būtų patikęs tik labai daliai visuomenės.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 14, 21:50)
kas jam būtų doh.gif biggrin.gif Nors prieš/po Seriožkos dainuot, tai turbūt niekas nenorėtų biggrin.gif
Paklausiau biggrin.gif nu kokybiškai sukalta daina, bet tikrai kaip tu sakai "nūdna" kažkokia. Su klipu žiūrint/klausant, tai dar kažkaip susiklauso, bet ne EV scenai tokia daina. Bus kaip su Belgija kažkurių metų. Su klipu atrodė wow daina, o scenoj ir paskendo. Nors šita tai man net nėra vau, tai tikrai keista kaip ji čia pirmoj vietoj. Mane S daina iš antro karto netgi labai užkabino ir dar turi potencialo augti, o ši tai kažkaip man per daug vienoda.
---

Rimtai? bigsmile.gif Jau kaip seniai matytas jis man. Gal sakau reik pagūglint kas pas jį gero, ar koks dramblys nesutrypęs unsure.gif  biggrin.gif
---

Tai va biggrin.gif Dar sakyčiau, kad jis laisvas būtų (bet ir tai - nu kas laidoj prisipažintų meilėje? biggrin.gif ) Čia jau grynai Gagai nebuvo kur dingt tai ir pasakė, kad apkvailinom jus. Mūsų nieks neapkvailins tongue.gif

Dar neklausiau olandų bet artimiausiu metu perklausysiu.

-----

lolol

------

Taigi... Turbūt dabar tai jai pats nemaloniausias klausimas ever...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 14, 17:30)
Sveikos 4u.gif

Nu reiks paklausyt kas ten per stebuklas. Šiaip keista, nes olandai nedažnai nusikapsto iki 1 vietos net ir pas lažybininkus biggrin.gif
-

Bet pala, ar ne olandai ten buvo kur graži lėta daina, berods antrą vietą laimėjo. Žavus tamsus vyriokas su berods blondine pana. Kur visoms patiko (daina). O mums su tuktuke ir vyriokas.

Ir dar jis paskui neseniai vienas vėl dalyvavo.

Nesu tikra, bet rodos, kad olandas.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 14, 22:57)
o Belgija, jei turi omeny City lights - man patiko, aš dar ilgą laiką ausinuke turėjau smile.gif net nelyginčiau su šita olandų
-

City lights man žiaaaauriai patiko. Paskui ją irgi klausiau ausinuke ilgai.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 15, 18:48)

Beje, Ingėnai, radau nedidelę ištrauką, kuri buvo nukirpta iš filmo:
https://www.youtube....h?v=OydWktXLW4E

Kažin kodėl šitos dainos neįtraukė į garso takelį doh.gif Man taip gražiai skamba wub.gif Ir Bradley balso tembras koks wub.gif Šiaip labai graži ištrauka smile.gif

Ačiūūūūū 4u.gif
Aha, tikrai gailla....

Tikiuosi, gausim kažkada pamtyti tą visą -niolikos minučių video.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 15, 20:31)

bet kaip man jie vieno amžiaus atrodo biggrin.gif nu nesimato visai to 12m amžiaus skirtumo smile.gif
-----

biškį ne į temą, bet kaip fainai susiklausė šita daina  wub.gif išmetė youtubas po tos įdėtos smile.gif
https://www.youtube....h?v=Z8lUW9SKquY

Aha, tikrai. Labai retai taip ir būna, čia jau net neįmanoma prisikabinti prie skirtumo kaip būna kai kurie mėgsta (gal labiau Lietuvos komentatoriai).

------

Fainai wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 16, 16:07)

joo, šita daina tai jau 100procentiškai visą balsą atskleidžia. Kažkaip man atrodo išdainuos S viską, jis gi sugeba smile.gif Per aną EV irgi nebuvo taip blogai kaip kad sakai tongue.gif Jam gal sunkiau buvo tai, kad reikėjo ta siena lipt. Nu, aišku, dar nežinia ką NSO sugalvos doh.gif Jei į kokį Titaniką lips virve, tai irgi sunku bus dainuot laugh.gif
---

: Gaga savo kūrybinį talentą atskleidė visapusiškai. Gaila, kad ankstesnioji jos kūryba visai kitokio tipo (biškį pasigilinau daugiau).
Jei tokią muziką kurtų kaip tame filme ir nevaidintų kažkokio personažo, o daugiau į savo natūralumą atsigręžtų, tai man netgi labai patiktų jos kūryba. Ir šiaip man ji kaip asmenybė faina labai atrodo, nesuprantu kam jai taip dažnai reikia vaidinti kažkokį personažą.. Savim retai kada būna. Nu gal dabar jau dažniau bus biggrin.gif

---

Jo, tikrai labai dėkinga daina atsleisti vokalui. O mes jau žinom, kad balsą jis tikrai turi.
Tikiu, kad bus gerai.

-----

Taip taip taip. Absoliučiai pakeitė mano nuomonę į save, į labai teigiamą pusę.
Dabar aš biškį jos monstriukas biggrin.gif Kaip anksčiau ji savo grebėjus vadindavo.

Ankstesnė jos muzika tai man nekažką, kažkokios balabaikės. Nors aš mažai net ir klausiusi. Jei pereitų prie panašios kaip filme, tai būčiau didelė gerbėja.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 16, 21:07)

jo, vat aš pagrinde dėl muzikinio takelio ir noriu pažiūrėt... nu gali būt, kad nenorėjo jau visai miuziklu paverst, bet.. ką žinau.. man gražu dainos biggrin.gif
------
vat būtent... kažkoks plastmasiškumas buvo anksčiau, kur man neppatiko.. ir toks dirbtinas, nu netiko jai biggrin.gif nu pvz Mansonui kažkaip natūraliai atrodo tas personažas
------

nu va, aš sakau, kad turi kažką,mane tai grynai užhipnotizuoja kažkokiu būdu biggrin.gif sakau pati buvau šoke - net nepaiškinčiau kuo, kad net ne mano tipažas visiškai, bet kažkuo užburia biggrin.gif
------

bet galėjo neišsiskirt - nu kaaaip gražiai kartu žiūrisi  wub.gif  biggrin.gif
-----
omg ... ir garantuotai kažkokį netikusį aktorių paėmė biggrin.gif

-----
bet man vėl tokie dvipusiški jausmai su ta EV - aišku noriu, kad S laimėtų, bet.. nu nenoriu, aš kad Rusija EV laimėtų nors tu ką doh.gif biggrin.gif

Aš visą takelį klausiau kaip takelį. Tai kaip suuuper skamba.
Beje, jos Shallow savaičių skaičiumi pirmoje vietoje US pralenkė net Adele.

-----

ai, va Mansono superinę dainą atradau. bet gal jūs jau žinot.
https://www.youtube....h?v=Rw51Nqv7xKo

man toookia ji wub.gif , uch!

-----
būna būna. O maniškiai tai iš viso juk net nepanašūs tarpusavyje. Tai jie visi kažką turi, kuo mane paima, savo slaptą ginklą smile.gif

----

tikrai gražiai

------

suprantu tave. Bet sirk už atlikėją mirksiukas.gif

Pvz. MB turi rusiško kraujo 50 proc. , tai ką, aš jį iš namų varysiu dėl to lol

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 16, 22:09)

aha, net erzina žiūrint :oh Ale dbar į madą treninginis bomžiškas stilius grįžęs :oh Atrodo, tik neseniai daugelis išlipo iš treningų, ir vėl dabar prasidėjo :oh
Prisiminiau šiandien per labą rytą kaip viena grupė "koncertavo". Nu tokie grynai murzini bomžiukai susirinkę su nutrintom džinsovkėm ir pan. Vienas dar kaip po vakarykščio garuojantis. Nu ir groja groja ten jie, vienas, kuris grojo su gitara, sustojo, pradėjo kažką krapštyt iš kišenės ir išsitraukė telefoną, kažką pažiūrėjo ir vėl toliau groja :oh Apšąlus buvau doh.gif biggrin.gif Čia skaitosi atėjo žmonės dainos atlikt tiesioginiame eteryje doh.gif

su tais treningais... tai mano mergiotė gavo pakvietimą į Bareikio koncą. Tai jai taip patiko.
Dar ir nuotrauką su jais pasidarė, o tie su treningais.
Visą koncą jie su treningais buvo, man tai žiauriai atrodo. O ji sako, tu čia nesupranti... Nu jo...
Ir dar ant feisbuko profilio viršelio tą treninginę jų nuotrauką ji užsidėjo. Ką čia man ir suprasti, iš tiesų... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 17, 16:01)
Labas smile.gif

Kaip gražiai wub.gif  wub.gif  wub.gif Kaip suprantu, ji tiesiai į tiesiogines transliacijas papuolė?

Beje, ji šiais metais dalyvavo ir "Lietuvos balsas. Vaikai" mirksiukas.gif
https://www.youtube....h?v=QpbmpLLYZzA

Žiūrėdama tą vaikų balsą galvojau, kad toks vaizdas, jog vaikai talentingesni nei suaugę biggrin.gif

Dabar Donatas turbūt gailisi, kad išmetė ją kažkuriame etape.
Labai miela ta mergaitė wub.gif paprasta tokia, neišsidarkius kaip dažna šiuolaikinė 14metė.

Skaičiau ką tik, kad ją Rosita Čivilytė online moko dabar. Per Skype. Nes mergaitė Airijoje. Ir iš karto papuolė į pusfinalį. Ta teisėja kažkokį ypatingą mygtuką paspaudė, kurį tik vieną kartą per sezoną gali paspausti.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 17, 16:28)

Kalbant apie pasirodymą, pagalvojau bet kaip gražu būtų, jei per EV visai užtemtų, ir iš tamsos jis išeitų su tuo žibintu  wub.gif
------

tuoj aš jam sukursiu scenografiją... lotuliukas.gif

Būtų super wub.gif wub.gif

------

lol, nu gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 17, 18:15)

oi bet šita irgi superiškai dainuoja  wub.gif ir kur tie talentai po to dingsta biggrin.gif

Va va... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 18, 00:52)
Nu Voiciukas superinis buvo  wub.gif kažkoks mano mėgstamiausių dainų vakaras biggrin.gif Dančikas vienam duetui davė irgi mano labai mėgstamą hit the road Jack wub.gif treninginis Metallica wub.gif o tas kur sakiau mano favoritas Slavkos dainą dainavo tongue.gif

O šitom negaliu nepasidalint - nu kaaaaip gražu wub.gif
https://m.youtube.co...h?v=U0Mhs4DphHA
Šitos originalo nemėgstu žiauriai (tiesiog balsas nepatinka), o šitas variantas labai užkabino  wub.gif

https://m.youtube.co...h?v=FT1HeLPV1AQ

aš vėliau paklausysiu. nes su skaudančia galva nekažką man su ausinėmis dabar klausytis... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 18, 22:18)
aaaai doh.gif laugh.gif Kažkaip sukau galvą, kuris čia tau iš to dueto balsas nepatinka doh.gif biggrin.gif
Man va šita versija labai faina wub.gif (nors iš originalios versijos čia tik Aguilera dainuoja)
Kaip suprantu, čia irgi Voice (Aguilera mokino tą vyruką smile.gif )
https://www.youtube....h?v=GulCEoxB7O0

Man tai patinka Aguileros versija su kažkuo. Ne šita. Ta gerai žinoma, kur su pianinu vyriokas.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 19, 21:47)
Geras laugh.gif Bet tai net padusęs biggrin.gif Ką jis ten daro per tuos koncertus lotuliukas.gif
Ale va Ingėnas kažko neateina pas mus ilgiau pakalbėt. Negi serialą pradėjo žiūrėt g.gif biggrin.gif

Kaip nebūtų keista, dar nepradėjau lol
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 19, 23:30)
kokia įdomi daina  bigsmile.gif viskas, noriu į koncą biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=hC-OwyrrxS8

irgi vėliau paklausysiu
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 20, 00:12)
kalba rumuniškai/moldaviškai, rusiškai, angliškai, prancūziškai ir ispaniškai

Suuper

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 20, 22:51)

Bet tai reiškia ne veltui ir sako, kad prancūzai labai nacionalistai ir vokiečiai.

Dėl kalbos tai taip. Dėl kitų dalykų nežinau.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 21, 21:40)
Labas smile.gif ne nu.. šiandien supratau, kad pražioplinau pusę pasaulio čempo - visai man jis iš galvos buvo iškritęs doh.gif biggrin.gif

O tame lyg ir lietuviai neblogai pasirodė? Lietuvis su japone. Tik straipsnį greitosiomis užmačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 22 kovo 2019 - 18:44
Sveikos smile.gif kokį nerealų koncą žiūriu, žinokit!! wub.gif U2 su orkestru iš Londono wub.gif jis toks kaip unplugged, bet kartu ir su orkestru.. keista - niekada nebuvau jų gerbėja išvis, nu bet šitas koncertas kažkas neapsakomo wub.gif supratau, kad, deja, bet iš šiai dienai esančių grupių nedatraukia iki U2 lygio nei viena..tobulai tiesiog wub.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 22, 19:34)
Vat filmo jei matau foto, man ten jis nekažką visgi. Tai jei pagal tai tik vertint, tai nesistebiu.
OK, įmesiu kada foto.
———-
Dabar vėl su skaudančia galva, tai pabandysiu atsakyt bent kažką.
-----
Jo, teisingai jūs sakot. Dar per laidą prisipažinti, ypač žinant jo šeimyninę padėtį tai būtų virš visko.
———
BEJE. Ar skaitėt apie Sacha Baron Cohen filmo versiją? Čia šiomis dienomis straipsnis buvo. perklausysiu.
———
Bet pala, ar ne olandai ten buvo kur graži lėta daina, berods antrą vietą laimėjo.
———
Beje, jos Shallow savaičių skaičiumi pirmoje vietoje US pralenkė net Adele.
-----
ai, va Mansono superinę dainą atradau. bet gal jūs
———
būna būna. O maniškiai tai iš viso juk net nepanašūs tarpusavyje. Tai jie visi kažką turi, kuo mane paima, savo slaptą ginklą
----
——
su tais treningais... tai mano mergiotė gavo pakvietimą į Bareikio koncą. Tai jai taip patiko.
———
O tame lyg ir lietuviai neblogai pasirodė? Lietuvis su japone. Tik straipsnį greitosiomis užmačiau.

Tai o kas su tokiais įstatytais dantim kažką atrodytų? biggrin.gif
———
Šiandien, beje, daug kam galvą kažko skauda unsure.gif
———
Bet kur protas tokius klausimus klaust, nesuprantu...
———
Nea, aš jo labai nemėgstu, tai... nenustebino atvirai pasakius..
———
Aha, ta olandų buvo, viena didžiausių mano favoričių per visą EV istoriją smile.gif
——-
Oho, geras, nežinojau šito
——-
Kažkas girdėto, bet man labai daug jo panašių tarpusavy biggrin.gif
———
Nu tai ir maniškiai visi skirtingi biggrin.gif
——-f
Net balsu susijuokiau biggrin.gif nee, neteisingai supratai - nieko neturiu prieš žmones - jų kaip ir visur visokių, bet čia biškį kita situacija - čia jie atstovauja šaliai smile.gif taip sakant pirmiausiai šalis dalyvauja...
——-
Jetus Bareikiui tai man alergija, net krato biggrin.gif pas mus jau kolegos kai kurie pradėjo su treningais į darbą vaikščiot... nu mada, mada, bet man jau čia kažkoks savęs negerbimas...
——-
Nu kol kas 16... nežinau.. yra buvę geriau, tiesa, ne pasaulio čempe smile.gif
Atsakyti
akapelinis Seriožkos EV variantas
https://www.youtube....h?v=pI-Y8A3OKz0

o šita man žiauriai graži wub.gif jei vat tokiu lygiu ir tą Scream padainuos per EV, tai super bus wub.gif
https://www.youtube....h?v=aWMj-iDq--w
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 22, 09:18)
Todėl, kad labai negraži tendencija lįst vėl pradeda.. meta visus ne ukrainiečius (ir ne pirmi metai), nors tarp jų būna labai stiprių.. nu matyt ryšium su tuo, kad gi šalies balsas...ne logiška jei laimėtų iš kitos šalies.. bet knisa - nu tai neimkit tada

Tai taip, kam tada iš vis ima tuos svetimus doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 03 22, 21:34)
BEJE. Ar skaitėt apie Sacha Baron Cohen filmo versiją? Čia šiomis dienomis straipsnis buvo. Tai norėjo jis padaryti labai atvirą filmą, su sekso scenomis etc. ... Tik Queen nariams paskui nebepatiko (kaip mes ir spėjome). Jie nenorėjo teršti Freddy atminimo.
------

Bet pala, ar ne olandai ten buvo kur graži lėta daina, berods antrą vietą laimėjo. Žavus tamsus vyriokas su berods blondine pana. Kur visoms patiko (daina). O mums su tuktuke ir vyriokas.
Ir dar jis paskui neseniai vienas vėl dalyvavo.

Nesu tikra, bet rodos, kad olandas.

-----

ai, va Mansono superinę dainą atradau. bet gal jūs jau žinot.
https://www.youtube....h?v=Rw51Nqv7xKo
man toookia ji  wub.gif , uch!

-----

------
Visą koncą jie su treningais buvo, man tai žiauriai atrodo. O ji sako, tu čia nesupranti... Nu jo...
Ir dar ant feisbuko profilio viršelio tą treninginę jų nuotrauką ji užsidėjo. Ką čia man ir suprasti, iš tiesų...

------

Kaip nebūtų keista, dar nepradėjau lol

nu jo, įsivaizduoju koks filmas su juo būtų gavęsis doh.gif biggrin.gif Pats aktorius neturi jokių tabu, tai jaučiu būtume prisižiūrėję ten visko biggrin.gif
---

Taip, tikrai olandai drinks_cheers.gif Tai va, jie tokie man išimtiniai buvo. Anksčiau tai tikrai nelabai aukštai užkopdavo Olandija.

---
nea, nežinojau tokios.
Man Mansonas jau iš tos 'sunkiosios artilerijos' biggrin.gif Per daug man jis sunkus, tai kažkaip niekad jo ir neklausiau. Bet tas žymiausias jo dainas, aišku, žinau smile.gif
---
LOL biggrin.gif Taip ir įsivaizduoju vaizdelį kaip Ingėnas su kočėlu mojuoja ir veja vyrą iš namų dėl to laugh.gif
---
oi.. biggrin.gif Nu taip, ką tu paaiškinsi paaugliams biggrin.gif Man Bareikis labai nepatinka. Nesąmones daro ir gadina skonį vaikams doh.gif
O jos neišeina pakreipt į kokią prasmingesnę, pvz roko muziką? Bet aišku, per prievartą nieko nepavyks, ypač jei ir draugai klauso visai ko kito. Aš džiaugiuosi, kad paauglystėj pavyko link roko pakrypt, kas labai formavo visą skonį. Bet tada ir draugai visi vien roko klausė, ir popsas tipo "užknisdavo juodai" biggrin.gif Kas dabar ir juokinga, aišku, nes to popso yra labai gero ir įvairaus. O kategoriškumas dingo su laiku.
---

Mat kaip, ta kur tada buvai įlindus, kad nesirodei? biggrin.gif Kažkaip jau beveik 100 proc buvau garantuota, kad žiūri ir negali atsiplėšt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 23, 11:40)
akapelinis Seriožkos EV variantas
https://www.youtube....h?v=pI-Y8A3OKz0
---
o šita man žiauriai graži  wub.gif jei vat tokiu lygiu ir tą Scream padainuos per EV, tai super bus wub.gif
https://www.youtube....h?v=aWMj-iDq--w

Aš tu kaip tik norėjo atnešt šitą parodyt smile.gif Man labai patiko tos jų repeticijos. Jaučiu, kad bus tikrai labai gražu wub.gif Tie back'ai labai gerai papildo.
---
aha, labai wub.gif Ir pats labai gerai atrodo tongue.gif
Aišku, išdainuos, kažkaip net neabejoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 23, 03:09)
kokį nerealų koncą žiūriu, žinokit!!  wub.gif U2 su orkestru iš Londono wub.gif jis toks kaip unplugged, bet kartu ir su orkestru.. keista - niekada nebuvau jų gerbėja išvis, nu bet šitas koncertas kažkas neapsakomo supratau, kad, deja, bet iš šiai dienai esančių grupių nedatraukia iki U2 lygio nei viena..tobulai tiesiog
----
Tai o kas su tokiais įstatytais dantim kažką atrodytų? biggrin.gif
----
pas mus jau kolegos kai kurie pradėjo su treningais į darbą vaikščiot... nu mada, mada, bet man jau čia kažkoks savęs negerbimas...

Oi, U2 tai viena mano mėgstamiausių grupių nuo senų laikų būdavo wub.gif Dabar kažkai apstojus jų klausyt. Reiks kada įsijungt kokį koncą, prisimint kokie geri jie yra smile.gif
----
LOL laugh.gif
---
blink.gif normaliai.. unsure.gif Nu keista ir man, kad net į darbą doh.gif Kad ir menininkai kokie būtų, bet man tiems treningams alergija nuo senų laikų kaip budulių atributas, tai ir dabar sunku žiūrėt doh.gif Norėtųsi tikėt, kad neilgam čia tie treningai užkariauja garderobus.
Bet džiugu, kad pagaliau bent jau tos iiiiilgos barzdos šlykštukės nueina nuo mados olimpo biggrin.gif Gal vėl grįš prie normalaus ilgumo.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 24, 18:47)
LOL Taip ir įsivaizduoju vaizdelį kaip Ingėnas su kočėlu mojuoja ir veja vyrą iš namų dėl to :
---
  Man Bareikis labai nepatinka
——-
O jos neišeina pakreipt į kokią prasmingesnę, pvz roko muziką? Bet aišku, per prievartą nieko nepavyks, ypač jei ir draugai klauso visai ko kito.
---
aha, labai : Ir pats labai gerai atrodo :
Aišku, išdainuos, kažkaip net neabejoju
——
Oi, U2 tai viena mano mėgstamiausių grupių nuo senų laikų būdavo wub.gif Dabar kažkai apstojus jų klausyt. Reiks kada įsijungt kokį koncą, prisimint kokie geri jie yra smile.gif
----
Bet džiugu, kad pagaliau bent jau tos iiiiilgos barzdos šlykštukės nueina nuo mados olimpo biggrin.gif Gal vėl grįš prie normalaus ilgumo.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
——-
Negaliu pakęst išvis.. brr...
——-
Tu gal juokauji? biggrin.gif galiu už Ingėną atsakyt - NEIŠEINA biggrin.gif kaip tu paaugliam kažką liepsi - gi geriau viską už visus žino biggrin.gif aš taip įsivaizduoju, kaip man būtų tėvai paauglystėj liepę kažką klausyt biggrin.gif
——
Aha, čia tikrai gerai atrodo wub.gif bat dėl išdainavimo tokiu optimizmu netrykštu unsure.gif
——-
Jei rasiu, įmesiu tau tą koncą wub.gif
——
Nu jei lygint, tai žinok gal jau geriau tos barzdos... biggrin.gif
Atsakyti
Nu lekiu savo vampyriuko žiūrėt biggrin.gif Tuktuk, palinkėk saviškiui sėkmės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 24, 21:27)
Tu gal juokauji? biggrin.gif galiu už Ingėną atsakyt - NEIŠEINA biggrin.gif kaip tu paaugliam kažką liepsi - gi geriau viską už visus žino biggrin.gif aš taip įsivaizduoju, kaip man būtų tėvai paauglystėj liepę kažką klausyt biggrin.gif
——
Aha, čia tikrai gerai atrodo wub.gif bat dėl išdainavimo tokiu optimizmu netrykštu unsure.gif
——-
Jei rasiu, įmesiu tau tą koncą  wub.gif
——
Nu jei lygint, tai žinok gal jau geriau tos barzdos... biggrin.gif

Tai aš sakau, kad greičiausiai nepavyks, na bet vistiek bent kažkoks šansas yra o gaaal biggrin.gif Aišku, ne taip tiesiogiai sakyt klausyk tą ar tą, bet kokį koncertą kartu pažiūrėt ar pnš. Bandyt per aplinkui kažkaip, nepastebimai biggrin.gif
---
baik tu, viską jis išdainuos irnesakyk.gif Back'ai dar pastiprins ir viskas bus liuks smile.gif
---
ok 4u.gif
---
laugh.gif Net nežinau kas geriau lotuliukas.gif Tos barzdos šlykštukės tai man žiauriai šlykščios (net fiziškai sutampo pamačius biggrin.gif ), nes mano fantazija iš kart visokius maisto scenarijus pradeda piešt kaip pvz toks vyriokas valgo šaltibarščius ir kaip ten visokių burokų ir svogūnų į tą barzdą prikrenta ir įsipina į plaukelius doh.gif O po valgio gi nemerkia į bliūdą tos barzdos ir nesinešioja šampūnų, kad ją išplaut, jog ji vėl būtų kvepianti unsure.gif Aš nesuprantu kodėl negali grįžt į madą normalios barzdos arba kelių dienų barzdelės biggrin.gif Nu o treningai tai dar kitokia prasme šlykštukai. Vienu žodžiu, man sunku net išsirinkt kas bjauriau laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 03 24, 23:06)
Nu lekiu savo vampyriuko žiūrėt biggrin.gif Tuktuk, palinkėk saviškiui sėkmės laugh.gif

awww wub.gif laugh.gif Nu reik laikyt kumščius biggrin.gif Pranešk ar iškrito, ar praėjo ir ką dainavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 03 24, 21:20)
Tai aš sakau, kad greičiausiai nepavyks, na bet vistiek bent kažkoks šansas yra o gaaal biggrin.gif Aišku, ne taip tiesiogiai sakyt klausyk tą ar tą, bet kokį koncertą kartu pažiūrėt ar pnš. Bandyt per aplinkui kažkaip, nepastebimai
---
baik tu, viską jis išdainuos irnesakyk.gif Back'ai dar pastiprins ir viskas bus liuks
---
Net nežinau kas geriau lotuliukas.gif Tos barzdos šlykštukės tai man žiauriai šlykščios (net fiziškai sutampo pamačius biggrin.gif ), nes mano fantazija iš kart visokius maisto scenarijus pradeda piešt kaip pvz toks vyriokas valgo šaltibarščius ir kaip ten visokių burokų ir svogūnų į tą barzdą prikrenta ir įsipina į plaukelius doh.gif O po valgio gi nemerkia į bliūdą tos barzdos ir nesinešioja šampūnų, kad ją išplaut, jog ji vėl būtų kvepianti unsure.gif Aš nesuprantu kodėl negali grįžt į madą normalios barzdos arba kelių dienų barzdelės biggrin.gif  Nu o treningai tai dar kitokia prasme šlykštukai. Vienu žodžiu, man sunku net išsirinkt kas bjauriau
———
awww wub.gif laugh.gif Nu reik laikyt kumščius biggrin.gif Pranešk ar iškrito, ar praėjo ir ką dainavo biggrin.gif

Nors aš galvoju, kad mano skonį matyt vis tik tėvai vaikystėj, gal kai kokie 5-6m buvo man, formavo - pas mus buvo užsilikę labaaaai daug plokštelių iš tėvų jaunystės, nu ir klausydavau biggrin.gif tai ten kas buvo - queen, elton johnas, deep purple, akvariumas ir pan. Nu nuo tų laikų roką tik ir klausiau. Nu buvo ten muzikinių nukrypimų kartais biggrin.gif bet pagrinde prie roko likau...
——-
Žiūrint kaip su nervais susitvarkys
———
Balsu lotuliukas.gif nu bet fui net supykino biggrin.gif neišnešė man tiek fantazija kol nepasakei biggrin.gif
——-
Nu bet šaltys - su kiekviena laida geriau atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Plem, tai HIM duoda dainuot, dabar Adomėlio dainą laugh.gif doh.gif
Atsakyti