QUOTE(blackkiss @ 2019 04 15, 22:10)
Nuuu! susiruošė pirmas Potapas kad užmetė iškart taip į svečius su Moldavišku vynu... aš įsivaizduoju, ką ten Danas išrinktų - duok negeriančiam žmogui išrinkt vyną ir dar Moldavišką
-
Ai tikrai gi pati sakiau, tegu tik pabando nesudainuot tik aš tai turėjau omeny, kad vienas dainuotų, matai kaip reik tiksliai transliuot teletiltu
-
Čia tipo vedėja vėl prikibo prie Tinos kaip ten pas juos su Danu, ta kažką atsakė, sako nu Tina.. , Tina nu Kaatia.., Danas: vėl Katia?!
-
Ai nu tai pas mane pastrigę vėl buvo..
Ale pabandyk ten sugaudyt juos
-
Tai kad pažiūrėk - ji pati čia bučkius jam laidė skaičiau, kad ir per pertraukas daugiausiai su Potapu bendrauja.. turėtų ji sąžinės - vedęs ir su pilna vaikų nea, nesigirdi apie ką ten šnekėjo.. gal jau ir Potapas kerais svaidosi
-
Neįsivaizduoju, bet tikiuos nieko rimto.. bet tai būna gi tokiose vietose - tvanku, karšta... man ne kartą konce buvo bloga pasidarę minioj.. tai ten Studijoj irgi pilna žmonių.
-
Ai tikrai gi pati sakiau, tegu tik pabando nesudainuot tik aš tai turėjau omeny, kad vienas dainuotų, matai kaip reik tiksliai transliuot teletiltu
-
Čia tipo vedėja vėl prikibo prie Tinos kaip ten pas juos su Danu, ta kažką atsakė, sako nu Tina.. , Tina nu Kaatia.., Danas: vėl Katia?!

-
Ai nu tai pas mane pastrigę vėl buvo..
Ale pabandyk ten sugaudyt juos
-
Tai kad pažiūrėk - ji pati čia bučkius jam laidė skaičiau, kad ir per pertraukas daugiausiai su Potapu bendrauja.. turėtų ji sąžinės - vedęs ir su pilna vaikų nea, nesigirdi apie ką ten šnekėjo.. gal jau ir Potapas kerais svaidosi
-
Neįsivaizduoju, bet tikiuos nieko rimto.. bet tai būna gi tokiose vietose - tvanku, karšta... man ne kartą konce buvo bloga pasidarę minioj.. tai ten Studijoj irgi pilna žmonių.
:oh

---

---

---
Jie ten per visą dainą prašoko, bet kad operatoriai iš arti nelabai jų pritraukinėjo

---
nu jo.. Bet tai aš taip ir nesupratau iki galo kodėl jie tom kėdėm susikeitė?

---

Man tai pasirodė, kad Potapas ten labai norėjo bučiuotis, o ji atsitraukė

Dano tai gal bijo, kad su Potapu daugiausiai bendrauja

---
nu jo, visko gali būt, kad sunkiai tą tvankumą atlaiko

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 15, 22:47)

Papildyta:
Bet tai negi nepavyks tos katedros nors kažkiek išsaugot...