Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 04 18, 22:03)
eina sau kokios rungtynės buvo.. Bet Žalgiris 2 taškais išplėšė pergalę!  Kažkaip net sunku patikėt  Nors sugebėjo 15 taškų persvarą iššvaistyt per paskutinį kėlinį. Nu bet gerai, kad nors 2 taškeliais dar atsilaikė karsta.gif Dabar 1:1 serijos rezultatas. Ir kitos dvi rungtynės Kaune
-----
Kas gi čia? Čia Tina su Potapu?Ką jie čia daro?
------
Kaip čia suprast? O tai kitų mokytojų kėdėse irgi sėdės kažkas? biggrin.gif Ar čia Danas toj repeticijoj negalės dalyvaut dėl kažkokių priežasčių?
--
galėtų su garsu būt
---
nu jo, Danas turėtų susirūpint kas čia per meilės apraiškos
O beje su kokiu ji ten bernu pakliūna? Tai ten tas jos prastūminėtojas gal Parodyk 

blyyyn, ko nepasakei biggrin.gif aš pamiršau, kad šiandien - va kątik pažiūrėjau rinkimų laidą per ukrainiečius, įdomu buvo paklausyt ką ZE skels doh.gif nu tai.. juokas pro ašaras...
o tai pala, bet jau nieko realiai gi nereikia, jei ir laimės, ane? unsure.gif
------
aha.. nu va ką jie čia daro.. biggrin.gif Potapas man rodos biškį primiršęs, kad vedęs biggrin.gif ar jau gal nebe biggrin.gif ten tuoj visi su visais išsiskirs, jaučiu biggrin.gif
-----
tai va, aš irgi galvojau, kur čia Danas pasiplaut žada biggrin.gif pasirodo, po to jau žiūriu, kad ir su kitais treneriais tas pats... tik man čia kažkodėl Daną pirmiausiai išmetė laugh.gif tai nežinau, kas čia per "projektėlis" - matyt per repeticiją duos "pažaist" trenerius. Leis pasėdėt vietoj trenerių (ar ant kelių gal treneriam ?? lotuliukas.gif ), kažką išrinkt..nežinau.. pirmą kartą matau biggrin.gif
----
taigi specialiai atjungia, kad surprise per finalą būtų biggrin.gif
---
pala, paieškosiu, nebeatsimenu, kur mačiau.. neeee, ne prastūminėtojas biggrin.gif kažkoks daininYkas biggrin.gif
Papildyta:
vaa, va su šituo (nuo 1:10 kažkur)

https://www.youtube....h?v=emfcRUaC1TQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 18 balandžio 2019 - 22:24
tiesa, pasiskaičiau komentarus žmonių, kur buvo laidoj, tai sakė Tina kai tą Diamonds dainavo su savo berniukais, Danas net nusisukęs sėdėjo, ir iš veido matėsi kad šoke nuo "lygio", toks maždaug "oh god, kur aš papuoliau.." biggrin.gif
nu bet iš tikrųjų pasirodymas tai tragiškas.. biggrin.gif nu toks visiškas prasilenkimas su skoniu.. apie dainą nešneku - išvis mano baisiai "mylima" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 19, 00:29)
blyyyn, ko nepasakei biggrin.gif aš pamiršau, kad šiandien -
va kątik pažiūrėjau rinkimų laidą per ukrainiečius, įdomu buvo paklausyt ką ZE skels  nu tai.. juokas pro ašaras...
----
o tai pala, bet jau nieko realiai gi nereikia, jei ir laimės, ane?
------
aha.. nu va ką jie čia daro..  Potapas man rodos biškį primiršęs, kad vedęs ar jau gal nebe  ten tuoj visi su visais išsiskirs, jaučiu
-----
tai va, aš irgi galvojau, kur čia Danas pasiplaut žada  pasirodo, po to jau žiūriu, kad ir su kitais treneriais tas pats... tik man čia kažkodėl Daną pirmiausiai išmetė tai nežinau, kas čia per "projektėlis" - matyt per repeticiją duos "pažaist" trenerius.
----
Leis pasėdėt vietoj trenerių (ar ant kelių gal treneriam ??  ), kažką išrinkt..nežinau.. pirmą kartą matau
----
pala, paieškosiu, nebeatsimenu, kur mačiau.. neeee, ne prastūminėtojas  kažkoks daininYkas
vaa, va su šituo (nuo 1:10 kažkur)

https://www.youtube....h?v=emfcRUaC1TQ

kad aš pati prisiminiau tik kai rungtynės prasidėjo biggrin.gif
Aš žiūrėjau lietuviškus prezidentinius debatus ir visai užsimiršau doh.gif Nors tie lietuviški, tai tokie ten ir debatai.. Pakalba kas sau ir tiek :oh Jokios diskusijos nėra. Jei būtų 1 prieš 1 tai gal kitaip būtų.
---
Reiškia mirksiukas.gif Tik tiek, kad niekas nesitikėjo, kad gali net ir vieną pergalę iškovot prieš turkus. Šiaip jie žais iki 3 pergalių. Kitą savaitę 2 rungtynės Kaune. Dabar yra 1:1 serijos rezultatas smile.gif Tai Kaune jeigu kurie nors laimės tas dvi rungtynes, tai tie ir papuls į pusfinalį. O jei bus po Kauno 2:2, tai viską nulems vienos rungtynės vėl Turkijoj.
---
doh.gif biggrin.gif
nu nežinau ką jo žmona galvoja biggrin.gif Kažkaip valdytųsi vyriokas biggrin.gif Toks vaizdas, kad ten pas juos Danas apkeri moteriškąją giminę, o Tina - vyriškąją doh.gif biggrin.gif
---
tai čia gal po ano karto, kai pamatė, kad Danas nebeatlaiko tiek filmavimų, tai nusprendė pamainą jiems surast? biggrin.gif įsivaizduoju kaip jiems nusibosta tas pats per tą patį jau net ne vien fiziškai, bet ir morališkai biggrin.gif
---
biggrin.gif Ju įsivaizduoju tą vaizdelį biggrin.gif Pas Daną turbūt keliais aukštais moteros išsirikiuotų laugh.gif
---
Tai gal jie čia kartu kokį projektą daro? Ar galvoji, kad burkuoja? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 19, 00:55)
tiesa, pasiskaičiau komentarus žmonių, kur buvo laidoj, tai sakė Tina kai tą Diamonds dainavo su savo berniukais, Danas net nusisukęs sėdėjo, ir iš veido matėsi kad šoke nuo "lygio", toks maždaug "oh god, kur aš papuoliau.." biggrin.gif 
nu bet iš tikrųjų pasirodymas tai tragiškas.. biggrin.gif nu toks visiškas prasilenkimas su skoniu.. apie dainą nešneku - išvis mano baisiai "mylima" biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Gal neatlaikė nabagas Tinos belekokio trumpumo sijono doh.gif biggrin.gif Man toks vaizdas, kad ji pati ten labai nekaip jautėsi su tokia apranga.
Nu ir ta daina, aišku, labai jau nekokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 18, 23:03)
Reiškia  Tik tiek, kad niekas nesitikėjo, kad gali net ir vieną pergalę iškovot prieš turkus. Šiaip jie žais iki 3 pergalių. Kitą savaitę 2 rungtynės Kaune. Dabar yra 1:1 serijos rezultatas Tai Kaune jeigu kurie nors laimės tas dvi rungtynes, tai tie ir papuls į pusfinalį. O jei bus po Kauno 2:2, tai viską nulems vienos rungtynės vėl Turkijoj.
---
nu nežinau ką jo žmona galvoja  Kažkaip valdytųsi vyriokas  Toks vaizdas, kad ten pas juos Danas apkeri moteriškąją giminę, o Tina - vyriškąją
---
tai čia gal po ano karto, kai pamatė, kad Danas nebeatlaiko tiek filmavimų, tai nusprendė pamainą jiems surast? įsivaizduoju kaip jiems nusibosta tas pats per tą patį jau net ne vien fiziškai, bet ir morališkai
---
Ju įsivaizduoju tą vaizdelį  Pas Daną turbūt keliais aukštais moteros išsirikiuotų:
---
Tai gal jie čia kartu kokį projektą daro? Ar galvoji, kad burkuoja?
----
Gal neatlaikė nabagas Tinos belekokio trumpumo sijono   Man toks vaizdas, kad ji pati ten labai nekaip jautėsi su tokia apranga.
Nu ir ta daina, aišku, labai jau nekokia

ai man susišvietė, kad dvi jau žaidė iki šiandien ir pralaimėjo doh.gif biškį apsiskaičiavau biggrin.gif tai šaunuoliai bigsmile.gif bigsmile.gif
-----
man rodos, taip ir yra biggrin.gif
----
biggrin.gif kad kažkokie mano simpatijos lepšiai, aš nesupratu laugh.gif Seriožka mirinėjo atsimenu (nors ten filmavimas kažkaip vyko nuo 8 ryto iki 1:30 nakties biggrin.gif ), nes Slavka negalėjo paskutinių dalyvių išsirinkt lotuliukas.gif nu.. mimozos sakau biggrin.gif
------
nuu nežinau, nežinau... biggrin.gif aš pvz bijočiau jo, atsineščiau pasistatyčiau taburetką kur nors atokiau lotuliukas.gif sakyčiau man ir čia gerai lotuliukas.gif
------
o kam per tą projektą graibyt už kelių, už rankų, ir flirtuot non-stopu biggrin.gif o jau spindėjo kad šypsena iki ausų biggrin.gif gale Katia paklausė "o kaip ten jūsų meilė su Danu, Potapu..", tai Tina "aai, nu Katia baik tu, kokios jie meilės - virtualios meilės ir tiek".. unsure.gif nu negadintų mum Santa Barbaros anksčiau laiko doh.gif lotuliukas.gif
----
bet sakė grynai taip atrodė kai būna žinai svetima gėda biggrin.gif net nepažiūrėjo į tą pusę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 18 balandžio 2019 - 23:21
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 19, 01:20)
ai man susišvietė, kad dvi jau žaidė iki šiandien ir pralaimėjo  biškį apsiskaičiavau  tai šaunuoliai 
-----
kad kažkokie mano simpatijos lepšiai, aš nesupratu Seriožka mirinėjo atsimenu (nors ten filmavimas kažkaip vyko nuo 8 ryto iki 1:30 nakties  ), nes Slavka negalėjo paskutinių dalyvių išsirinkt lotuliukas.gif nu.. mimozos sakau
------
nuu nežinau, nežinau...  aš pvz bijočiau jo, atsineščiau pasistatyčiau taburetką kur nors atokiau : sakyčiau man ir čia gerai
------
o kam per tą projektą graibyt už kelių, už rankų, ir flirtuot non-stopu o jau spindėjo kad šypsena iki ausų gale Katia paklausė "o kaip ten jūsų meilė su Danu, Potapu..", tai Tina "aai, nu Katia baik tu, kokios jie meilės - virtualios meilės ir tiek"..  nu negadintų mum Santa Barbaros anksčiau laiko
----
bet sakė grynai taip atrodė kai būna žinai svetima gėda  net nepažiūrėjo į tą pusę

nea, tik dabar dvi sužaidė smile.gif Aš jau įsivaizduoju kas darysis Žalgirio arenoj kitą savaitę biggrin.gif Kažkaip visi jau buvo juos kaip ir nurašę, aš irgi jau galvojau ir taip labai daug pasiekė, bet dabar po vakarykštės pergalės šmėsteli mintis, kad o gal visai yra šansas laimėt ir tą seriją ir išeit į pusfinalį bigsmile.gif
---
balsu biggrin.gif biggrin.gif doh.gif Bet tai eina sau kaip ilgai tie filmavimai vyksta :oh
Seriožka tai tikrai sunkiai atlaiko nuovargį, nes gi net video yra kur jis nugriūna doh.gif unsure.gif Ten tai jau grynas išsekimas, matyt, buvo po koncertinio maratono.
---
laugh.gif Nesiderintų prie interjero tavo taburetka unsure.gif
---
biggrin.gif Gal čia panašiai kaip su Lady Gaga buvo - negi ims ir atsakys kas ten per meilės (jei iš tiesų kas nors yra biggrin.gif ) Bet, aišku, dėl tų 'graibymų' tai nesuprasi doh.gif biggrin.gif
O jų neporavo niekur dar? Gal jau yra kokių gandų? biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 19, 15:22)
nea, tik dabar dvi sužaidė  Aš jau įsivaizduoju kas darysis Žalgirio arenoj kitą savaitę Kažkaip visi jau buvo juos kaip ir nurašę, aš irgi jau galvojau ir taip labai daug pasiekė, bet dabar po vakarykštės pergalės šmėsteli mintis, kad o gal visai yra šansas laimėt ir tą seriją ir išeit į pusfinalį:
---
Bet tai eina sau kaip ilgai tie filmavimai vyksta
——-
Seriožka tai tikrai sunkiai atlaiko nuovargį, nes gi net video yra kur jis nugriūna Ten tai jau grynas išsekimas, matyt, buvo po koncertinio maratono.
---
Nesiderintų prie interjero tavo taburetka
---
Gal čia panašiai kaip su Lady Gaga buvo - negi ims ir atsakys kas ten per meilės (jei iš tiesų kas nors yra  ) Bet, aišku, dėl tų 'graibymų' tai nesuprasi
——
O jų neporavo niekur dar? Gal jau yra kokių gandų?

Nu tai jau supratau dabar biggrin.gif tai šiaip labai tikėtina, kad suims paskutines jėgas ir laimės bigsmile.gif ooi kaip faina būtų bigsmile.gif
———
Nu tiek ilgai tai čia tą vienintelį kartą vyko biggrin.gif Slavka ten labai atidžiai rinkosi paskutinius 2 dalyvius biggrin.gif ten irgi cirkas buvo, kai visi įkalbinėjo - “nu gi geras, imk, prašau” lotuliukas.gif
———
Kąąą?? blink.gif aš kažkà praeidau?? biggrin.gif kada jis čia kur griuvo apart EV?
——-
Nieko tokio - raudoną nusipirkčiau laugh.gif
——-
Ne, tai nesakytų, faktas.. nu bet matėsi, kad ne Gagos variantas - labai tonas išduoda.. matėsi, kad 0 emocijų kai pasakė.. manau, kad vis tik žaidimų lygy - Potapas vedęs, tikrai nemanau, kad iš tokių jinai, kuri ardytų šeimą, ( pati gi žino ką reiškia ją prarast).. o kalbant apie Daną tai žinai.. biggrin.gif puikiai supranta, kad pastoviai tas tarp mergų bus biggrin.gif nu ko neužknistų doh.gif
——-
Looool, perskaičiau gandrų lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif nežinau, nelabai domėjausi.. bet jų fotkių nemažai praslydo pro akis..

Atsakyti
Ką tu, ką tu wub.gif https://www.instagra...d=1vtz0r6k8rd6x
——-
Tuktuk!!! Ar tau atskleist biškį detalių finalo?? biggrin.gif sugadino kanalas Dančiko siurprizą, tai galiu ir tau papasakot biggrin.gif

Bet tai koks jis.. doh.gif fanai paklausė - ar dainuosi soliaką ar tik su dalyviais? Tas sako “jo dainuosiu ir soliškai. Spėkit kokią dainą????” Ir nieko nebeatsakė... Ot žaltys teaseris biggrin.gif žmonės spėjo kad bus Liubi, tai va - gal išgirsi biggrin.gif nors aš tai spėju, kad “Alegro Ventigo” (bent norėčiau biggrin.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 19, 20:09)
Nu tiek ilgai tai čia tą vienintelį kartą vyko  Slavka ten labai atidžiai rinkosi paskutinius 2 dalyvius ten irgi cirkas buvo, kai visi įkalbinėjo - “nu gi geras, imk, prašau”
———
Kąąą?? aš kažkà praeidau?? kada jis čia kur griuvo apart EV?
——-
Nieko tokio - raudoną nusipirkčiau
——-
Ne, tai nesakytų, faktas.. nu bet matėsi, kad ne Gagos variantas - labai tonas išduoda..
matėsi, kad 0 emocijų kai pasakė.. manau, kad vis tik žaidimų lygy - Potapas vedęs, tikrai nemanau, kad iš tokių jinai, kuri ardytų šeimą, ( pati gi žino ką reiškia ją prarast).. o kalbant apie Daną tai žinai..  puikiai supranta, kad pastoviai tas tarp mergų bus  nu ko neužknistų
——-
Looool, perskaičiau gandrų nežinau, nelabai domėjausi.. bet jų fotkių nemažai praslydo pro akis..

biggrin.gif
---
nu negi man susisapnavo :hm biggrin.gif Nu bet tikrai, prisimenu tą vaizdelį, kai jis prie mikrofono stovi ir nualpsta :hm Tik va neatsimenu kada čia buvo :hm Tai tu gi ir rodei biggrin.gif
---
Tai tada raudoną fotelį bigsmile.gif Matai kaip ilgai sėdėt reikia, ką ten ant tos taburetkos.
---
ai, aš neanalizavau tono, tada gal ir taip smile.gif
Šiaip kas dėl Potapo, tai kažkaip man ir atrodo, kad labiau žaidimų lygmeny, bet va dėl Dano man vistiek neatrodo, kad ten jai tik žaidimai biggrin.gif Bet greičiausiai kaip tu ir sakai, supranta, kad net neverta prasidėt žinant koks jis biggrin.gif
---
biggrin.gif ai, nu tai po gandų dažnai ir gandrai pasirodo biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 19, 21:37)
Ką tu, ką tu  https://www.instagra...d=1vtz0r6k8rd6x
——-
Tuktuk!!! Ar tau atskleist biškį detalių finalo??  sugadino kanalas Dančiko siurprizą, tai galiu ir tau papasakot
---
Bet tai koks jis..  fanai paklausė - ar dainuosi soliaką ar tik su dalyviais? Tas sako “jo dainuosiu ir soliškai. Spėkit kokią dainą????” Ir nieko nebeatsakė... Ot žaltys teaseris  žmonės spėjo kad bus Liubi, tai va - gal išgirsi nors aš tai spėju, kad “Alegro Ventigo” (bent norėčiau  )

oi oi koks thumbup.gif
O matei šitą vaizdelį? laugh.gif
https://www.instagra.../p/BwR7GYCgO49/
---
aha, papasakok bigsmile.gif
---
lol biggrin.gif Bet kaaaip norėčiau, kad Liubi dainuotų wub.gif Ir su kokiu Saška biggrin.gif
Atsakyti
You know what - rusų voice padarė papildomą antro šanso laidą iškritusiems dalyviams - eem ar mano teletiltas susijungė ne su to voice rengėjais? hmm.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 04 19, 21:48)
nu negi man susisapnavo Nu bet tikrai, prisimenu tą vaizdelį, kai jis prie mikrofono stovi ir nualpsta Tik va neatsimenu kada čia buvo  Tai tu gi ir rodei
---
Tai tada raudoną fotelį: Matai kaip ilgai sėdėt reikia, ką ten ant tos taburetkos.
---
ai, aš neanalizavau tono, tada gal ir taip
Šiaip kas dėl Potapo, tai kažkaip man ir atrodo, kad labiau žaidimų lygmeny, bet va dėl Dano man vistiek neatrodo, kad ten jai tik žaidimai Bet greičiausiai kaip tu ir sakai, supranta, kad net neverta prasidėt žinant koks jis
---
ai, nu tai po gandų dažnai ir gandrai pasirodo
——
O matei šitą vaizdelį? :
https://www.instagra.../p/BwR7GYCgO49/
---
aha, papasakok :
---
lol Bet kaaaip norėčiau, kad Liubi dainuotų : Ir su kokiu Saška

unsure.gif aš negalėjau rodyt, nes aš pirmą kartą girdžiu biggrin.gif man rodos jau tu čia sapnuoji Seriožkas..
———
Sakai nusiversčiau su visa taburetka? lotuliukas.gif
———
Nu tai mato gi kaip elgias - per pertraukas iškart neria į salę pas mergas fanes biggrin.gif išvis mėgėjas su fanėm papliurpt ir pasifotkint.. nu ne veltui žmona metė biggrin.gif
———-
Su savo raganavimais prikarksėsiu tuoj žmonėm lotuliukas.gif bet rimtai kažkokia ragana pasidarius, šiandien atėjau pasimokyt pas kolegę jos darbo, ir kaip tik tada nulūžo sistemos laugh.gif doh.gif tai daug pamačiau biggrin.gif
——-
Aha, tai o nerodžiau tau? biggrin.gif
——-
žooodžiu atsimeni, kai sakiau norėčiau, kad Dančikas sudainuotų arba Hold on love arba ukrainietiškai? Tai va.. pasirodo sukūrė Oksei ukrainietišką dainą (!) ir kartu su ja ją dainuos bigsmile.gif aišku turėjo būt siurprizas, bet kai kas nuspoilino biggrin.gif o dar kai kas nesugebėjo liežuvio už dantų laikyt doh.gif
Bet taip juokiaus, Danas tai nežinojo, ir jam instagrame rašo :”kas įkvėpė ukrainietišką dainą sukurt?” Tas atrašo: “ee.. ką?? O iš kur jūs sužinojot???” doh.gif lotuliukas.gif

——-
Nu aš tai noriu Alegro Ventigo biggrin.gif pleeeease.. pretty pleaase... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 20, 00:11)
You know what - rusų voice padarė papildomą antro šanso laidą iškritusiems dalyviams - eem ar mano teletiltas susijungė ne su to voice rengėjais?
----
aš negalėjau rodyt, nes aš pirmą kartą girdžiu  man rodos jau tu čia sapnuoji Seriožkas..
———
Sakai nusiversčiau su visa taburetka?
———
Nu tai mato gi kaip elgias - per pertraukas iškart neria į salę pas mergas fanes  išvis mėgėjas su fanėm papliurpt ir pasifotkint.. nu ne veltui žmona metė
———-
Su savo raganavimais prikarksėsiu tuoj žmonėm bet rimtai kažkokia ragana pasidarius, šiandien atėjau pasimokyt pas kolegę jos darbo, ir kaip tik tada nulūžo sistemos tai daug pamačiau
——-
Aha, tai o nerodžiau tau? 
——-
žooodžiu atsimeni, kai sakiau norėčiau, kad Dančikas sudainuotų arba Hold on love arba ukrainietiškai? Tai va.. pasirodo sukūrė Oksei ukrainietišką dainą (!) ir kartu su ja ją dainuos aišku turėjo būt siurprizas, bet kai kas nuspoilino  o dar kai kas nesugebėjo liežuvio už dantų laikyt
Bet taip juokiaus, Danas tai nežinojo, ir jam instagrame rašo :”kas įkvėpė ukrainietišką dainą sukurt?” Tas atrašo: “ee.. ką?? O iš kur jūs sužinojot???”

——-
Nu aš tai noriu Alegro Ventigo  pleeeease.. pretty pleaase...

Rimtai? blink.gif nu bet išsiderino tavo sistemos, kažkur ne ten krūvį paskirstei doh.gif biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif ne nu biggrin.gif Taigi tikrai tu ir rodei biggrin.gif Dar pamenu, kad buvo toks mikrofonas su sparnais, ji ten kažką lyg kalbėjo ir paskui nualpo. Nu arba aš viską susapnavau :oh Bet negali būt - būčiau vistiek papasakojus biggrin.gif Nu galėtų kuri nors patvirtint, kad nesapnavau biggrin.gif biggrin.gif
----
nu žinant tave, tai manau, kad taip unsure.gif
---
nu taip, nestebina. O kas jo žmona buvo? Irgi iš kokių jų zviozdų?
---
nu va sakau - tiek prisikrovei krūvio per savaitę, kad nebesuvaldai - sproginėja į visas puses :oh biggrin.gif
----
nerodei biggrin.gif Nu šiaip kažkada buvai du tokius pat video įdėjus, bet galvojau gal netyčia susidubliavo. Tai gal tu ten norėjai šitą ir įdėt? Nes toks irgi pagerintas doh.gif biggrin.gif Jau tiek nužiūrinėja (tik nesuprantu kurią) nu abi greičiausiai biggrin.gif
---
įdomu ar prisikasi šį kartą su savo teletiltais biggrin.gif O gal mano pasistatys? tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 20, 00:11)
žooodžiu atsimeni, kai sakiau norėčiau, kad Dančikas sudainuotų arba Hold on love arba ukrainietiškai?Tai va.. pasirodo sukūrė Oksei ukrainietišką dainą (!) ir kartu su ja ją dainuos
--
aišku turėjo būt siurprizas, bet kai kas nuspoilino  o dar kai kas nesugebėjo liežuvio už dantų laikyt
Bet taip juokiaus, Danas tai nežinojo, ir jam instagrame rašo :”kas įkvėpė ukrainietišką dainą sukurt?” Tas atrašo: “ee.. ką?? O iš kur jūs sužinojot???”

geeeras bigsmile.gif Kaip fainai smile.gif

o beje, tai kaip jis ukrainietišką sukūrė, kad atseit nemoka ukrainietiškai biggrin.gif biggrin.gif
---
doh.gif biggrin.gif
Tai čia Oksė paspoilino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 balandžio 2019 - 23:24
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 19, 23:29)
Rimtai?  nu bet išsiderino tavo sistemos, kažkur ne ten krūvį paskirstei
---
Taigi tikrai tu ir rodei Dar pamenu, kad buvo toks mikrofonas su sparnais, ji ten kažką lyg kalbėjo ir paskui nualpo. Nu arba aš viską susapnavau :Bet negali būt - būčiau vistiek papasakojus Nu galėtų kuri nors patvirtint, kad nesapnavau 
----
nu žinant tave, tai manau, kad taip :
---
nu taip, nestebina. O kas jo žmona buvo? Irgi iš kokių jų zviozdų?
---
nerodei Nu šiaip kažkada buvai du tokius pat video įdėjus, bet galvojau gal netyčia susidubliavo. Tai gal tu ten norėjai šitą ir įdėt? Nes toks irgi pagerintas
——
Jau tiek nužiūrinėja (tik nesuprantu kurią) nu abi greičiausiai
---
įdomu ar prisikasi šį kartą su savo teletiltais O gal mano pasistatys?
——-
geeeras: Kaip fainai :
o beje, tai kaip jis ukrainietišką sukūrė, kad atseit nemoka ukrainietiškai
---
Tai čia Oksė paspoilino?

Techniniai nesklandumai - visiem pasitaiko biggrin.gif biškį pasiklydo teletiltas ne į tą šalį :lol
——-
Man rodos tikrai sapnavai biggrin.gif mikrafas su sparnais?? unsure.gif dabar jau suabejojau ar ten išvis Seriožka, o ne NVO tuose tavo sapnuose buvo lotuliukas.gif ale nuskambėjo tas “kalbėjo ir nualpo” tai.. laugh.gif doh.gif
—-
doh.gif Ne, nu ot ačiū lotuliukas.gif
——-
Nu paklausei, tai biškį įlindau į googlą..Nea lyg ne iš zviazdų - amerikietė lyg kaźkokia.. bet neįsivaizduoju kas tokia, jis savo asmeninį gyvenimą po 9 užraktais slepia biggrin.gif nieks neatkapsto.. šiaip šaunuolis, bet stebiuos, kaip sugeba nuo visokių paparacių išsisukt... tik jau po to jau pasakojo, kad labai įtemptas ir sunkus bendravimas buvo - kad pavydėjo kiekvienai fanei (ne kad plem nes prie kiekvienos fanės ir lendama šiaip tai doh.gif biggrin.gif ), net po skyrybų... po to atvaźiavo sūnaus aplankyt, sužinojo, kad ji reanimacijoj (bandė žudytis).. kaip baigės nežinau, bet liko gan ilgam ten tada, kad su ja ir sūnum pabūtų.. žodžiu. O po to ilgą laiką draugavo su sesės geriausia drauge (irgi su juo nei vienos fotkės, mačiau tik kur ji su sese biggrin.gif ), bet ta metė (irgi po 5 metų - kažkaip kritinis laikotarpis jam tie 5 metai), nes užkniso amžinos gastrolės ir nebuvimai namie, ir kad po tiek laiko taip ir nevedė jos biggrin.gif tai vat pagalvojau, kai jis taip slepia viskà, tai jei ir suktų voice kokias tikras meilės, viešai jausmų nerodytų - ir jei kažkas ir vyksta, tai su kažkuo, apie ką niekas net nepagalvoja ir mažiausiai įtaria biggrin.gif
——-
Ai nu tai.. matyt, kad ne tą įdėjau, nes tikrai norėjau rodyt.. lool
——
Per vieną pertrauką jau kibo ir prie tos Katios (vedėjos) tai matyt kad abi loool..
——-
Nu gerai, gerai, reik ir saiką turėt biškį : D norėjau hold on love (gavau) arba ukrainietiškos (irgi gausiu), tai ką jau nutrauksiu savo teletiltus biggrin.gif tiek to - tegu ir tau padainuoja tą Liubi, apsieisiu ir be Alegro Ventigo laugh.gif
—-
Neįsivaizduoju, bet Dancės sugebėjimai jau pradeda nestebint... įtariu su Okse (ta gal išvertė) ir kūrė - užtai ir buvo dingęs..
——-
Ne, čia kanalas, kai tu sakei gaila be garso tas repeticijų video, tai pasirodo kanalas netyčia pas save jį buvo įdėjęs su garsu :ooh: po to ištrynė (nu kai ir sakiau, kad mačiau visi repetuoja išskyrus Daną su Okse), po to vedėjas savo FC ar kažkur išpliurpė, po to jau ir Oksė patvirtino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 20 balandžio 2019 - 06:58
Labas smile.gif nu ar ready Velykoms? biggrin.gif aš tai eilinį kartą su nuotykiais... :/

——-
Dančikas jau ukrainietiškai pradėjo rašyt biggrin.gif taip susižvengiau, kažkas parašė “gerai Tina žiūriu moko kalbos” lotuliukas.gif

https://www.instagra...id=slbjbsg8hb5p
Atsakyti