QUOTE(tuktuk @ 2019 04 17, 21:50)
Labai tikėtina, kad paims
--
Nu dėl Habibio tai niekaip negaliu suprast kodėl jį paliko Vienintelė mintis peršasi, kad tik dėl egzotikos ir tos specifinės dainavimo manieros, nes nu kitaip, tai neįsivaizduoju
---
nu jo taip išeina, kad sekmadienį
O tai čia tikrai turėjo grąžint kažką ar tu čia užsisvajojai?
-
Nu gaila, kad nesuveikė tavo teletiltas Tau tik su Danu veikia Nors ir iki Tinos jau sugebėjai prasimušt
---
nu gal dar įprasiu, reiks dar pažiūrėt normaliai kokią laidą
---
tai jau ne biškį ragana, o netgi labai
Gal mokeisi kokioj raganų akademijoj?
---
Žinok atidžiai bandžiau suprast ar fonūškė, bet priėjau prie išvados, kad ne
Nes gana garsiai girdėjosi pradžioj kvėpavimas. Bet jau taip sudainavo, kad grynai kaip fonūškė. Tobulai Tai jei taip per EV tai vien iš komisijos turėtų aukščiausius balus imt. Nors, aišku, jei ta komisija kaip mūsų bareikiai tai...
---
nu man tai toks pats nu gaaal truputį žandukai padidėję, bet laaaabai nežymiai Arba grimas toks
Neprikarksėk...

nors aš irgi įtariu, kad gali..

žiūrovai, jau rašo kanalui, kaulyja, kad paliktų tą pačią sudėtį ...
-
Nu aš dar įtariu, gal tiesiog norėjo, kad finale Oksė būtų, tai kad neišsiskirstytų balsai, tiesiog paėmė vieną lievaką

už kurį nebalsuotų žmonės.. nu bent aš gal taip daryčiau... Oksė jam už vertėją, negali taip imt išmest iki finalo

Tokie cute abu
https://www.instagra...id=z83l0j1siia3
Svarbiausia voice instagrame įdėtos fotkės is repeticijų, tai visi - Tina, Potapas, Monatikas su savo vaikais aria - išskyrus Dančikas su Okse neaišku kur bastosi

tai įdomu, ką sau gražuoliai galvoja..

finalas ant nosies..
Ce moji mriji (išverčiu - čia mano svajonės)

nu kartais būna voice kad padaro papildomą laidą antram šansui - tikėjaus, kad ir čia padarys.. neatsimenu ar būdavo ukrainietiškam ankstesniuose sezonuose...
Nuu, tai dar biškį ilgiau truktų, žiūrėk ir visą voice užvaldyčiau

o Danas irgi gi sakė norėjo šitą dainą duot.. įdomu kam duotų

Pažiūrėsiu ir aš, papasakosiu savo nuomonę : ) čia per lrt ane? bet tai man amžinas straglas su transliacijom - nerodo man mediatekos po jų saito atnaujinimo.. tik per telefonà galiu žiūrėt..
-
Čia as apie tave sakau kad ragana

ne aš gi Ercės prišaukinėju į EV

išvis buvau pamiršus apie tokio egzistavimą jau
-
Mhm, hogwartse

balsu..

nuskambėjo tai.. nu ok, tavo ausim labiau pasitikiu, nes mano biškį meška apmindžius

komisija tai daug kur bele kokia surinkta...
-
Nu gal tie žandai.. nes matau kad kažkas ne taip, bet kas net neįvardinčiau...
Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.
Mark Twain