Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

oho vyriokai kad atsigavo, kai tiek panų pamatė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 22:51)
oho vyriokai kad atsigavo, kai tiek panų pamatė laugh.gif

Fui kokia šlykšti daina buvo biggrin.gif
Ooo Tina su savo Bumboxu.. Nu, Danuk, nenualpk biggrin.gif
Papildyta:
Vėėėl Danas surūgo... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip man patiko tas Tinos ir to Bumbasiko(ar kaip jis ten) pasirodymas wub.gif
Dančikas kad išsišiepęs žiūrėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 22, 00:58)
Ooo Tina su savo Bumboxu.. Nu, Danuk, nenualpk biggrin.gif
---
Vėėėl Danas surūgo... doh.gif biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
--
tai kad man normaliai jis pasirodė - net gal pats pirmas atsistojo plot biggrin.gif
Papildyta:
nu va, Oksė laimėjo thumbup.gif Bet kažkaip dabar jau gaila Potapo pasidarė, jei sakai, kad jis jau išeis iš Voice'o unsure.gif
Atsakyti
Jeeeeeeeeeeee!!!!!! wub.gif sveikinimai Oksei ir Danukui wub.gif tikrai verti wub.gif
Kaip dasimušt teletiltu, kad pasiliktų Dančikas kitam sezonui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 22, 01:06)
Jeeeeeeeeeeee!!!!!! wub.gif sveikinimai Oksei ir Danukui wub.gif tikrai verti wub.gif
Kaip dasimušt teletiltu, kad pasiliktų Dančikas kitam sezonui bigsmile.gif

Aha, labai verti wub.gif

Burk burk, gal ir pasiliks bigsmile.gif biggrin.gif Gaila, kad afterparčio nerodys biggrin.gif Jaučiu daug įdomybių ten gali vykt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 23:05)
kaip man patiko tas Tinos ir to Bumbasiko(ar kaip jis ten) pasirodymas wub.gif
Dančikas kad išsišiepęs žiūrėjo
--i
tai kad man normaliai jis pasirodė - net gal pats pirmas atsistojo plot biggrin.gif
——
nu va, Oksė laimėjo
——
: Bet kažkaip dabar jau gaila Potapo pasidarė, jei sakai, kad jis jau išeis iš Voice'o  :

Bumbasiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif labai fainas pasirodymas wub.gif bet žiauriai geras balsas Tinos..
——-
Jo, bet po to nematei kaip sėdėjo, kai tie laikės už rankyčių? biggrin.gif kaip anąkart po Tinos su mokiniais pasirodymo biggrin.gif nu bet ilgai neteko surūgus sėdėt, kai Oksę reikėjo palaikyt biggrin.gif svarbiausia sako “Paleisk Oksaną”, tai kur ten - kaip įsikibo biggrin.gif
——
Aaai, nekreipk dėmesio.. irnesakyk.gif biggrin.gif niekur jis neis - ne pirmą sezoną jau grąsina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 22, 01:12)
Bumbasiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
----
labai fainas pasirodymas  wub.gif bet žiauriai geras balsas Tinos..
——-
Jo, bet po to nematei kaip sėdėjo, kai tie laikės už rankyčių? biggrin.gif kaip anąkart po Tinos su mokiniais pasirodymo biggrin.gif nu bet ilgai neteko surūgus sėdėt, kai Oksę reikėjo palaikyt biggrin.gif
---
svarbiausia sako “Paleisk Oksaną”, tai kur ten - kaip įsikibo biggrin.gif
——
Aaai, nekreipk dėmesio.. irnesakyk.gif biggrin.gif niekur jis neis - ne pirmą sezoną jau grąsina biggrin.gif

nu kažkoks ten bumbum laugh.gif
---
aha, labai geras wub.gif
---
aa, nu tai bškį gal supavydėjo biggrin.gif
--
doh.gif biggrin.gif nu jo, suko jis ten ją ratu biggrin.gif
---
:oh biggrin.gif o tai kodėl jis vis grasina išeit? Gal vis per plauką nelaimi? biggrin.gif
Bet juokingas man tas Potapas, irgi mielas toks biggrin.gif Šiaip tai faina visa komisija. Nepalyginsi kaip Lietuvos balse būna.

Papildyta:
Dabar kai pažiūrėjau kažkiek Ukrainos balso ir Lietuvos tai galiu palygint viską.

Tai ukrainietiškas žyyymiai fainesnis. Kažkaip jauku jį žiūrėt, matyt vien dėl komisijos. Jie tokie visi tikri, šilti žmonės atrodo wub.gif Jokio susireikšminimo, jokio pasikėlimo. O va pas mus Voice, deja, tas labai juntama. Pas ukrainiečius dialogai tokie faini, pykčiai - smagūs. O Lt balse jei jau pyktį reik pavaidint, tai gaunasi jau vos ne rimtas konfliktas :oh
Vis dėlto ką reiškia asmenybės. Pusę (jei ne daugiau) projekto sėkmės smile.gif Ir vedėjai normalūs (ne taip kaip čia tas radistas ar koks Stonkus :oh ) Tokie man jie susireikšminę atrodo..
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 23:24)
nu kažkoks ten bumbum
---
aa, nu tai bškį gal supavydėjo
--
nu jo, suko jis ten ją ratu
---
o tai kodėl jis vis grasina išeit? Gal vis per plauką nelaimi?
Bet juokingas man tas Potapas, irgi mielas toks Šiaip tai faina visa komisija. Nepalyginsi kaip Lietuvos balse būna.
----
Dabar kai pažiūrėjau kažkiek Ukrainos balso ir Lietuvos tai galiu palygint viską.

Tai ukrainietiškas žyyymiai fainesnis. Kažkaip jauku jį žiūrėt, matyt vien dėl komisijos. Jie tokie visi tikri, šilti žmonės atrodo :: Jokio susireikšminimo, jokio pasikėlimo.
-----
O va pas mus Voice, deja, tas labai juntama. Pas ukrainiečius dialogai tokie faini, pykčiai - smagūs. O Lt balse jei jau pyktį reik pavaidint, tai gaunasi jau vos ne rimtas konfliktas
Vis dėlto ką reiškia asmenybės. Pusę (jei ne daugiau) projekto sėkmės Ir vedėjai normalūs (ne taip kaip čia tas radistas ar koks Stonkus  Tokie man jie susireikšminę atrodo..

Bumbox biggrin.gif
-----
nu patinka ji jam, matos biggrin.gif o Tina tai.. gerai Potapas sakė - tokia gudri lapė lotuliukas.gif
------
jau ten irgi įtartinoka su jais biggrin.gif ir dainą įkvėpė parašyt ukrainietiškai, ir įsikabina, nepaleidžia.. biggrin.gif
-----
jo, man rodos, kad per plauką visąlaik būna biggrin.gif šiaip fainas jis su savo bajeriukais biggrin.gif taip taikliai visada biggrin.gif nu tai dabar tai šitie davė garo, o kai Dancės nebuvo, tai Potapas žiauriai pagyvindavo Voice...
-----
gėda prisipažint, bet nemačiau LT nė karto biggrin.gif bet tai va, nors atrodytų kiek Danas pasiekęs muzikoj, ir kiek mūsų žvaigždelės... tai Danas visiškai paprastas.. nrs taip ir būna, kuo mažesnė zviazda, tuo daugiau arogancijos biggrin.gif
-----
oj radistų kaip nemėgstu.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 23:08)
Burk burk, gal ir pasiliks
----
Gaila, kad afterparčio nerodys biggrin.gif Jaučiu daug įdomybių ten gali vykt biggrin.gif

nu tai aš mielai, bet nemoku biggrin.gif nežinau, kaip prie Dano prisikast šiuo klausimu laugh.gif
----
oo vaikyti... biggrin.gif taip ir matau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 22, 01:42)
nu patinka ji jam, matos  o Tina tai.. gerai Potapas sakė - tokia gudri lapė lotuliukas.gif
------
jau ten irgi įtartinoka su jais  ir dainą įkvėpė parašyt ukrainietiškai, ir įsikabina, nepaleidžia..
-----
jo, man rodos, kad per plauką visąlaik būna  šiaip fainas jis su savo bajeriukais  taip taikliai visada  nu tai dabar tai šitie davė garo, o kai Dancės nebuvo, tai Potapas žiauriai pagyvindavo Voice...
-----
gėda prisipažint, bet nemačiau LT nė karto  bet tai va, nors atrodytų kiek Danas pasiekęs muzikoj, ir kiek mūsų žvaigždelės... tai Danas visiškai paprastas.. nrs taip ir būna, kuo mažesnė zviazda, tuo daugiau arogancijos
-----
oj radistų kaip nemėgstu..
------
nu tai aš mielai, bet nemoku biggrin.gif nežinau, kaip prie Dano prisikast šiuo klausimu
----
ale ir čigoniškų motyvų toj dainoj yra  sujungė savo ir Ukr kultūras

biggrin.gif man atrodo abu viens kitam patinka, bet kartu nebus biggrin.gif Kai Danas dainavo, tai ir Tina tookiu žvilgsniu žiūrėjo su keista šypsenėle biggrin.gif
---
oi ten pas juos, žiūriu, meilės trikampiai, keturkampiai doh.gif biggrin.gif
---
matosi, kad jis toks prie bajerio biggrin.gif
--
nu nelabai ką ir praradai biggrin.gif aišku, būna ten gerų balsų(pvz Kotryna juk iš ten iškilo, o pas ją balselis tai kažkas toookio), bet kad komisija vis reikalą gadina. Šiais metais man patiko tik Jarutis. Va jis toks gana nuoširdus pasirodė. O kiti tai..
Tai taip, kuo mažesnė žvaigždė, tuo labiau susireikšminus.
---
aš irgi :oh
--
taigi moki laugh.gif Bet jei Danas bus, reikia ir Tinos biggrin.gif
---
nu jo yra kažkiek drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 22, 01:51)
Bet Dančikas šaunuolis - visai be akcento sudainavo bigsmile.gif

nu šaunuolis bigsmile.gif thumbup.gif Va matai, per tiek laiko ir ukrainietiškai išmoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 23:54)
man atrodo abu viens kitam patinka, bet kartu nebus biggrin.gif Kai Danas dainavo, tai ir Tina tookiu žvilgsniu žiūrėjo su keista šypsenėle
---
oi ten pas juos, žiūriu, meilės trikampiai, keturkampiai
---
nu nelabai ką ir praradai aišku, būna ten gerų balsų(pvz Kotryna juk iš ten iškilo, o pas ją balselis tai kažkas toookio), bet kad komisija vis reikalą gadina. Šiais metais man patiko tik Jarutis. Va jis toks gana nuoširdus pasirodė. O kiti tai..
Tai taip, kuo mažesnė žvaigždė, tuo labiau susireikšminus.
---
taigi moki : Bet jei Danas bus, reikia ir Tinos
---
nu jo yra kažkiek
——
nu šaunuolis  : Va matai, per tiek laiko ir ukrainietiškai išmoko

Nu kažkokia uždrausta meilė biggrin.gif Romeo ir Džiuljeta plem laugh.gif bet aš ją suprantu pvz, aš su tokiu tikrai net nesusidėčiau biggrin.gif
———
Nu grynai Santa Barbara biggrin.gif
———
Kotryna čia ta kur mano mokytojo dukra, ane? biggrin.gif o tai pala ji jau tarp trenerių??? blink.gif
A jo, Jarutis tai toks fainas šiaip.. bet ar yra ten nent kiek charizmos LT balse trenerių tarpe? unsure.gif
——-
Reik kažkaip neiššvaistyt tos magijos per metus biggrin.gif dar gerai būtų čia prisikviest jį biggrin.gif
——-
Ta dalis kur treba treba hey, grynai čigonų biggrin.gif
——
Nuuu, beveik taip pat greit, kaip aš iš jo burtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Kaaaip sunku siandien keltis į darbą buvo biggrin.gif o dar sunkiau, kad darbo nelabai ir yr biggrin.gif

Žinok su kokiais trenksmais mūsų Santa Barbara pasibaigė biggrin.gif Potapas užsiraukė, išėjo iš projekto, Tina užsiraukė išėjo iš projekto doh.gif o ant nosies jubiliejinis sezonas biggrin.gif

o komentarai apie Oksę tai ohohooo... tipo kaip viskas čia nupirkta buvo, pagal balsus laimėjo tikrai Andriuša.. ir išvis amžinai laimi va tokios ukrainietiškos tautiškos dainos (nu nes gi rusiškas popsas geriau - va Monatikas ir ta Olia top ant bangos ten dabar) ir kaip čia buvo paskutinis sezonas kurį žiūrėjo, nes šiemet visai į dugną nusirito, ir kaip reikia išvis užraukt šitą voice su visu kanalu doh.gif biggrin.gif nu tai visai nenustebau, kad tokie ir išrenka po to Zelenskį..

——-
Užtat šitie laimingi biggrin.gif

https://www.instagra...d=1pxmcg3zmzm4p

https://www.instagra...d=1owatv8eyjpxc
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 22, 02:06)
Nu kažkokia uždrausta meilė Romeo ir Džiuljeta plem : bet aš ją suprantu pvz, aš su tokiu tikrai net nesusidėčiau
———
Kotryna čia ta kur mano mokytojo dukra, ane?
o tai pala ji jau tarp trenerių??? 
---
bet ar yra ten nent kiek charizmos LT balse trenerių tarpe?
---
Nuuu, beveik taip pat greit, kaip aš iš jo burtų

nu jo, aš irgi nesusidėčiau biggrin.gif
---
aha, ta pati smile.gif
Nea, ne tarp trenerių, tik dalyvė smile.gif Bet man ji apskritai iš tų žinomesnių Lietuvos atlikėjų, tai turbūt viena stipriausių(jei ne stipriausia). Balsas ir jo valdymas tiesiog nerealus wub.gif
---
ta va, kad nekas ten su charizma doh.gif
---
aha biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 22, 11:31)
Kaaaip sunku siandien keltis į darbą buvo biggrin.gif o dar sunkiau, kad darbo nelabai ir yr
---
Žinok su kokiais trenksmais mūsų Santa Barbara pasibaigė  Potapas užsiraukė, išėjo iš projekto, Tina užsiraukė išėjo iš projekto  o ant nosies jubiliejinis sezonas
----
o komentarai apie Oksę tai ohohooo...  tipo kaip viskas čia nupirkta buvo, pagal balsus laimėjo tikrai Andriuša.. ir išvis amžinai laimi va tokios ukrainietiškos tautiškos dainos (nu nes gi rusiškas popsas geriau - va Monatikas ir ta Olia top ant bangos ten dabar) ir kaip čia buvo paskutinis sezonas kurį žiūrėjo, nes šiemet visai į dugną nusirito, ir kaip reikia išvis užraukt šitą voice su visu kanalu  nu tai visai nenustebau, kad tokie ir išrenka po to Zelenskį..

——-
Užtat šitie laimingi

https://www.instagra...d=1pxmcg3zmzm4p

https://www.instagra...d=1owatv8eyjpxc

ai, tu šiandien dirbi.. Žiauriai tingėčiau ir aš biggrin.gif O tu gali per kompą ką nors skaityt, ar tik paslapčia? biggrin.gif
---
blink.gif what?? blink.gif Kas čia per cirkai? Dėl ko tie užsiraukimai? Nu dėl Potapo gal ir aišku, bet tai Tinai kokia širšė įkando? blink.gif biggrin.gif nu bet kaip gaila būtų, jei iš tikrųjų nebebus jie mokytojais..
---
doh.gif pavaro žmonės... nu ir gerai, kad ukrainietiškos laimi Ukrainos balse. Tipo rusiškos gal turi laimėt doh.gif Ai, jaučiu pagrinde vatnikai rašinėja ten..
---
biggrin.gif faina foto smile.gif
O kodėl dvi tokias pat įmetei? Vėl kažką ne tą įdėjai? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 22 balandžio 2019 - 13:00