Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labutis 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 20, 08:47)
Man rodos tikrai sapnavai mikrafas su sparnais??  dabar jau suabejojau ar ten išvis Seriožka, o ne NVO tuose tavo sapnuose buvo
----
ale nuskambėjo tas “kalbėjo ir nualpo” tai..
—-
Nu paklausei, tai biškį įlindau į googlą..Nea lyg ne iš zviazdų - amerikietė lyg kaźkokia.. bet neįsivaizduoju kas tokia, jis savo asmeninį gyvenimą po 9 užraktais slepia  nieks neatkapsto.. šiaip šaunuolis, bet stebiuos, kaip sugeba nuo visokių paparacių išsisukt... tik jau po to jau pasakojo, kad labai įtemptas ir sunkus bendravimas buvo - kad pavydėjo kiekvienai fanei (ne kad plem nes prie kiekvienos fanės ir lendama šiaip tai  ), net po skyrybų... po to atvaźiavo sūnaus aplankyt, sužinojo, kad ji reanimacijoj (bandė žudytis).. kaip baigės nežinau, bet liko gan ilgam ten tada, kad su ja ir sūnum pabūtų.. žodžiu. O po to ilgą laiką draugavo su sesės geriausia drauge (irgi su juo nei vienos fotkės, mačiau tik kur ji su sese  ), bet ta metė (irgi po 5 metų - kažkaip kritinis laikotarpis jam tie 5 metai), nes užkniso amžinos gastrolės ir nebuvimai namie, ir kad po tiek laiko taip ir nevedė jos  tai vat pagalvojau, kai jis taip slepia viskà, tai jei ir suktų voice kokias tikras meilės, viešai jausmų nerodytų - ir jei kažkas ir vyksta, tai su kažkuo, apie ką niekas net nepagalvoja ir mažiausiai įtaria
——-
Per vieną pertrauką jau kibo ir prie tos Katios (vedėjos) tai matyt kad abi loool..
——-
Nu gerai, gerai, reik ir saiką turėt biškį  norėjau hold on love (gavau) arba ukrainietiškos (irgi gausiu), tai ką jau nutrauksiu savo teletiltus tiek to - tegu ir tau padainuoja tą Liubi, apsieisiu ir be Alegro Ventigo
—- 
Ne, čia kanalas, kai tu sakei gaila be garso tas repeticijų video, tai pasirodo kanalas netyčia pas save jį buvo įdėjęs su garsu po to ištrynė (nu kai ir sakiau, kad mačiau visi repetuoja išskyrus Daną su Okse), po to vedėjas savo FC ar kažkur išpliurpė, po to jau ir Oksė patvirtino.

nu taip! biggrin.gif Va, pasirodo tikrai nesapnavau tongue.gif Nu net nepatingėjau paieškot to video, kai pasakei, kad gal ten iš vis NVO sapnavau laugh.gif Net išsigandau :oh
Ale kaip tu neatsimeni doh.gif biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=0wAI3ZKTZK4
---
nu bet va grynai taip ir buvo unsure.gif
----
nu tu matai koks slapukas :hm Tikrai keista, kad nei vienos foto su antra puse neįmanoma rast, dažniausiai vistiek kas nors nufotkina biggrin.gif
---
koks nepasotinamas :oh
---
biggrin.gif biggrin.gif oi kaip būtų fainai ax.gif
---
nu bet kai žiopliai doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 20, 21:57)
nu ar ready Velykoms? biggrin.gif aš tai eilinį kartą su nuotykiais... :/

——-
Dančikas jau ukrainietiškai pradėjo rašyt  taip susižvengiau, kažkas parašė “gerai Tina žiūriu moko kalbos”

https://www.instagra...id=slbjbsg8hb5p

Aha, margučiai jau numarginti smile.gif O kas tau nutiko? unsure.gif Tikiuosi nesudaužei margučių? biggrin.gif
---
biggrin.gif Jau čia greičiau ne Tina jį moko pastaruoju metu biggrin.gif Jau ne pirma foto su Okse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 20 balandžio 2019 - 23:02
Su Šv Velykom, mergaitės!!! Tvirtų margučių, ir gero pasibuvimo su šeima

https://pursuingvint...14/04/EC-16.png

http://images6.fanpo...5-2880-1800.jpg

QUOTE(tuktuk @ 2019 04 20, 23:01)
Labutis
nu taip! Va, pasirodo tikrai nesapnavau :Nu net nepatingėjau paieškot to video, kai pasakei, kad gal ten iš vis NVO sapnavau: Net išsigandau
---
nu tu matai koks slapukas  Tikrai keista, kad nei vienos foto su antra puse neįmanoma rast, dažniausiai vistiek kas nors nufotkina
---
koks nepasotinamas
——
oi kaip būtų fainai
---
nu bet kai žiopliai
——
Aha, margučiai jau numarginti O kas tau nutiko?: Tikiuosi nesudaužei margučių?
---
Jau čia greičiau ne Tina jį moko pastaruoju metu Jau ne pirma foto su Okse

unsure.gif tu matai kaip.. Ir aš tau šitą rodžiau?? biggrin.gif Nu bet tarsi ištrinta būtų iš atminties biggrin.gif visai nepamenu...
——-
Nu gal nelabai keista, nes JAV nei vienas, nei kitas ne zviazda, nu tai.. bet šiaip gal ir įmanoma, labai neknisau gi biggrin.gif :oh
——-
lotuliukas.gif nu Tina eilinį kart su Potapu bendravo, kažką tai reik veikt laugh.gif
——-
doh.gif o gal tau Saška padainuos pvz biggrin.gif visko būna per finalus biggrin.gif
——-
Nu visiški... svarbiausia tas dar taip atsargiai iš pradžių (galvojo matyt gal čia keli tik iškapstė).. viena pana sako: “Danai kaip sekasi ukrainiečių mokytis?” , Jis:”labai ties tuo dirbu. O iš kur žinai? smile.gif “ kažkas sako: “jau visi žino!” lotuliukas.gif
Beje, interve jis sakė, kad ne viena šalis jam siūlė voice dalyvaut, kaži kurios hmm.gif atsisakė šmikis : D
——-
Atsikėliau anksčiau, kadangi tvarkytis reik, galvoju geras oras reik su šuniu varyt po miškus palakstyt.. išėjom.. tas už kažko matyt užkliuvo, kad sugebėjo nagą išsiraut doh.gif kraujas iš kojos kaip iš krano, nepaeina, aš kažkur vidur miško, be telefono sugalvojau išeit kažkodėl, tai nei kam paskambinsi, ant pečių nenuneši : D bet laimei kažkaip parklibinksčiavo ant trijų. Tai pusę dienos dar pas vetus praleidom...
——-
Aha, įdomu kuris kurį moko biggrin.gif apsikeitė rolėm biggrin.gif

Vakar svarbiausia besitvarkant, galvoju reik išsiplaut pagaliau tokią turiu stiklinę vazą, kur sudėti vyno kamščiai.. išverčiu tuos kamščius, ir kaip tik žiūriu ant vieno Moldova parašyta biggrin.gif taip suėmė juokas, iškart prisiminiau, kaip ten ta troica ruošėsi su Moldaviško vyno buteliu į svečius lotuliukas.gif bet iš kur toks atsirado pas mane irgi nesuprantu - aš neperku tokių neaiškių šalių vynų biggrin.gif matyt irgi kažkas iš svečių buvo atsinešęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 21 balandžio 2019 - 08:50
Ačiū už sveikinimus, Blackkiss 4u.gif Aš taip pat visas sveikinu su šv. Velykom! Jaukių švenčių 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 21, 10:44)
tu matai kaip.. Ir aš tau šitą rodžiau?? Nu bet tarsi ištrinta būtų iš atminties  visai nepamenu...
——-
nu Tina eilinį kart su Potapu bendravo, kažką tai reik veikt
——-
o gal tau Saška padainuos pvz  visko būna per finalus
——-
Nu visiški... svarbiausia tas dar taip atsargiai iš pradžių (galvojo matyt gal čia keli tik iškapstė).. viena pana sako: “Danai kaip sekasi ukrainiečių mokytis?” , Jis:”labai ties tuo dirbu. O iš kur žinai? “ kažkas sako: “jau visi žino!”
——-
Atsikėliau anksčiau, kadangi tvarkytis reik, galvoju geras oras reik su šuniu varyt po miškus palakstyt.. išėjom.. tas už kažko matyt užkliuvo, kad sugebėjo nagą išsiraut  kraujas iš kojos kaip iš krano, nepaeina, aš kažkur vidur miško, be telefono sugalvojau išeit kažkodėl, tai nei kam paskambinsi, ant pečių nenuneši : D bet laimei kažkaip parklibinksčiavo ant trijų. Tai pusę dienos dar pas vetus praleidom...
——-
Vakar svarbiausia besitvarkant, galvoju reik išsiplaut pagaliau tokią turiu stiklinę vazą, kur sudėti vyno kamščiai.. išverčiu tuos kamščius, ir kaip tik žiūriu ant vieno Moldova parašyta taip suėmė juokas, iškart prisiminiau, kaip ten ta troica ruošėsi su Moldaviško vyno buteliu į svečius  bet iš kur toks atsirado pas mane irgi nesuprantu - aš neperku tokių neaiškių šalių vynų matyt irgi kažkas iš svečių buvo atsinešęs

nuu biggrin.gif Man tai taip įstrigęs tas vaizdas, kad šakės :oh
Tai jeigu jis pastoviai kur nors griūna ar krenta, gal dėl to ir nebeatsimeni visų kritimų biggrin.gif
---
:oh biggrin.gif
---
nu čia tai jau būtų iš viso bigsmile.gif Kažkaip laaabai įstrigus man ta daina biggrin.gif
---
ne nu :oh biggrin.gif Bet tai ot nesąmonė - visą staigmeną tie žiopliai ir sugadino biggrin.gif
---
O jetus.. Vargšiukas doh.gif Įsivaizduoju kiek strioko turėjai, jeigu dar ir be telefono doh.gif Bet kaip jis taip sugebėjo užkliūt iki išsirovimo? doh.gif Ai, nu kaip sakoma - koks šuo, toks ir šeimininkas doh.gif biggrin.gif
Tai per kiek laiko sugis tas nagas?

Bet prajuokinai su tuo "ant pečių nenuneši" :oh biggrin.gif (taip ir įsivaizduoju jau vaizdelį :oh )
---

oi geras biggrin.gif biggrin.gif Neblogas sutapimas biggrin.gif
Bet nu tikrai moldaviškas vynas ne toks ir dažnas egzempliorius biggrin.gif Aš net parduotuvėj kažkaip neužfiksavus tokio. Nors, aišku, labai atidžiai ir neskaitinėju tų etikečių.
Papildyta:
Tai pala, šiandien jau prezidento rinkimai Ukrainoj ane?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 16:17)
Aš taip pat visas sveikinu su šv. Velykom! Jaukių švenčių :
——-
Tai jeigu jis pastoviai kur nors griūna ar krenta, gal dėl to ir nebeatsimeni visų kritimų
---
nu čia tai jau būtų iš viso: Kažkaip laaabai įstrigus man ta daina
---
O jetus.. Vargšiukas : Įsivaizduoju kiek strioko turėjai, jeigu dar ir be telefono Bet kaip jis taip sugebėjo užkliūt iki išsirovimo? : Ai, nu kaip sakoma - koks šuo, toks ir šeimininkas
Tai per kiek laiko sugis tas nagas?
——
Bet prajuokinai su tuo "ant pečių nenuneši"  (taip ir įsivaizduoju jau vaizdelį)
---
oi geras Neblogas sutapimas
Bet nu tikrai moldaviškas vynas ne toks ir dažnas egzempliorius Aš net parduotuvėj kažkaip neužfiksavus tokio. Nors, aišku, labai atidžiai ir neskaitinėju tų etikečių.
——-
Tai pala, šiandien jau prezidento rinkimai Ukrainoj ane?

Ačiū smile.gif 4u.gif

Tuktuk, jei žiūrėsi voice, tai jis šiandien nukeltas į 21:30... vėėl neatsikelsiu ryt į darbą biggrin.gif
Tinos vaikis, bet koks panašus į mamą bigsmile.gif
https://www.instagra...d=1p3htabn4mvnz
———
Nu looooool biggrin.gif doh.gif nors ne man juoktis aišku biggrin.gif
———
Tu geriau atidarinėk teletiltą su Saška biggrin.gif nes svarbiausia planuonam, ką dainuos, bet šiaip tai išvis pagal grafiką Dano soliakui nenumatytas laikas biggrin.gif čia jis pats susigalvojo, kad dainos ir solo.. tai nežinau.. nu gal kaip tankas, leidžia neleidžia, eis į sceną ir viskas biggrin.gif
——-
Ten toks biškį deformuotas nagas, tai daug nereikėjo... sakė per kokius du mėnesius tik :/
——-
biggrin.gif Nu bet ten, miške, juokinga nebuvo tuo metu..
——-
Tai jaučiu tikrai yra, tik tiek kad nu niekas neperka.. man čia kaip visi gruziniški, armėniški... doh.gif išimtis tik granatų biggrin.gif
——-
Jooo.. 73% ZE surenka pagal egzitpolo duomenis.. blink.gif tai jau laimės tikrai... aš jų nesuprantu visiškai, negi nemato, ką renka...

Papildyta:
Plem nu normaliai îsijungiu instagramą pažiūrėt, galvoju, gal dar ką paspoilino apie voice - ir išlenda doh.gif laugh.gif

https://www.instagra...id=cw6zvjqqykqj
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 21, 22:13)
Tuktuk, jei žiūrėsi voice, tai jis šiandien nukeltas į 21:30... vėėl neatsikelsiu ryt į darbą
----
Tinos vaikis, bet koks panašus į mamą
https://www.instagra...d=1p3htabn4mvnz
———
Tu geriau atidarinėk teletiltą su Saška  nes svarbiausia planuonam, ką dainuos, bet šiaip tai išvis pagal grafiką Dano soliakui nenumatytas laikas  čia jis pats susigalvojo, kad dainos ir solo.. tai nežinau.. nu gal kaip tankas, leidžia neleidžia, eis į sceną ir viskas
——-
Ten toks biškį deformuotas nagas, tai daug nereikėjo... sakė per kokius du mėnesius tik :/
——-
biggrin.gif Nu bet ten, miške, juokinga nebuvo tuo metu..
——-
Jooo..  73% ZE surenka pagal egzitpolo duomenis.. blink.gif tai jau laimės tikrai... aš jų nesuprantu visiškai, negi nemato, ką renka...

aa, aišku dabar. aš ir galvoju, kad gal nerodys ar ką, kai tie rinkimai.. Nes per tą linką žiūriu kažką kitą rodo biggrin.gif Nežinau kiek pavyks nuosekliai pažiūrėt, bet bandysiu smile.gif
---
nu man kaip diena - taip naujiena doh.gif biggrin.gif Tina vaiką turi? biggrin.gif Ir jau toks didelis bigsmile.gif Bet tikrai koks panašus smile.gif
---
loool biggrin.gif Nu bandysiu statyt teletiltą, bet kad aš dar tik tavo mokinė, tai žinai, nieko negarantuoju unsure.gif
---
vaje.. Nu bet svarbiausia, kad viskas gerai sugytų ir vėl ciucis galėtų duotis po miškus smile.gif
---
įsivaizduoju.. unsure.gif
---
eina sau doh.gif Nu kodėėėl žmonės tokie kvaili doh.gif nesuvokiama doh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 21, 22:20)
Plem nu normaliai îsijungiu instagramą pažiūrėt, galvoju, gal dar ką paspoilino apie voice - ir išlenda doh.gif laugh.gif

https://www.instagra...id=cw6zvjqqykqj

laugh.gif nu jau jis tave atakuot pradeda pilnu pajėgumu biggrin.gif Bet kokia graži foto smile.gif Jis čia bando tau įrodyt, kad nepasikeitė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 20:25)
aa, aišku dabar. aš ir galvoju, kad gal nerodys ar ką, kai tie rinkimai.. Nes per tą linką žiūriu kažką kitą rodo Nežinau kiek pavyks nuosekliai pažiūrėt, bet bandysiu
---
nu man kaip diena - taip naujiena Tina vaiką turi? Ir jau toks didelis : Bet tikrai koks panašus
---
vaje.. Nu bet svarbiausia, kad viskas gerai sugytų ir vėl ciucis galėtų duotis po miškus
---
eina sau doh.gif Nu kodėėėl žmonės tokie kvaili doh.gif nesuvokiama doh.gif

Geriau jau nukeltų,nes kažkaip skaičiau nutraukinės, ir įterpinės žinias doh.gif
———
Aha, 10metų lyg ir. O kodėl nustebai?? biggrin.gif
———
Nu tikiuos smile.gif
——-
Nu bet tikrai ...
Papildyta:
Nu aš kažkaip įsitikinus 99%, kad Oksė laimės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 21, 22:36)
Geriau jau nukeltų,nes kažkaip skaičiau nutraukinės, ir įterpinės žinias doh.gif
———
Aha, 10metų lyg ir. O kodėl nustebai?? biggrin.gif
——-
Nu aš kažkaip įsitikinus 99%, kad Oksė laimės rolleyes.gif

tai kada čia baigsis? biggrin.gif Kokią 2 valandą? biggrin.gif
---
nu kažkaip net nežinau.. biggrin.gif Man jai prie veido kažkaip netinka vaikai biggrin.gif biggrin.gif
---
man atrodo vyks apylygė kova tarp Oksės ir to blondino. Aišku, dar nuo dainų daug kas priklausys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 20:43)
tai kada čia baigsis? biggrin.gif Kokią 2 valandą? biggrin.gif
---
nu kažkaip net nežinau.. biggrin.gif Man jai prie veido kažkaip netinka vaikai biggrin.gif  biggrin.gif
---
man atrodo vyks apylygė kova tarp Oksės ir to blondino. Aišku, dar nuo dainų daug kas priklausys

Nežinau biggrin.gif Danas sako :”man liepta kalbėt trumpai, bet aš negaliu, labai sunku” lotuliukas.gif
——-
Aš kažkaip kai senai žinau, tai ir nekeista biggrin.gif kad vyras jau senokai mirė, tai ir galvojau, kad vaikas nemažas turėtų būt..
——
Jo, jo aiškiai.. jei viskas čia sąžininga..
oj! Monatiko Vikusia net Dančiko dainą įpynė į savo popuri biggrin.gif
———

Papildyta:
Bet kaip liūdna, kaip aš jų pasiilgsiu unsure.gif biggrin.gif jau tokiais saviakais pasidarė biggrin.gif
Papildyta:
Aaaa vieną mano mėgstamiausių dainų Chajatas dainuoja!! smile.gif o jau trumpam buvau už Okse biggrin.gif
Papildyta:
Em... Tuktuk sorry biggrin.gif atsidarė tas teletiltas tai lengvai, ale nebeužsidaro! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 21, 23:07)
Nežinau biggrin.gif Danas sako :”man liepta kalbėt trumpai, bet aš negaliu, labai sunku” lotuliukas.gif
——-
Aš kažkaip kai senai žinau, tai ir nekeista  kad vyras jau senokai mirė, tai ir galvojau, kad vaikas nemažas turėtų būt..
——
Bet kaip liūdna, kaip aš jų pasiilgsiu  unsure.gif biggrin.gif jau tokiais saviakais pasidarė biggrin.gif
---
Aaaa vieną mano mėgstamiausių dainų Chajatas dainuoja!! smile.gif o jau trumpam buvau už Okse biggrin.gif

biggrin.gif
---
oi vargšė...Galvojau, kad ji išsiskyrus...
---
nu jo, ir man jau gaila, kad baigsis.. smile.gif
---
blyn, nemačiau, tiesiai ant Dano pataikiau bigsmile.gif Bet tai žėk, tu apie tą dainą gi ir sakei?! biggrin.gif Nu sakau, kur ten mano teletiltai prieš taviškius doh.gif

Bet pavarė tūsiuko Danukas thumbup.gif Visai nieko ta jo dainelė biggrin.gif O Tinočka kaip meiliai į jį žiūrėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 21, 23:21)
Em... Tuktuk sorry biggrin.gif atsidarė tas teletiltas tai lengvai, ale nebeužsidaro! lotuliukas.gif

doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
ou jė, Potapas kokią dainą dainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 21, 21:26)
nu jo, ir man jau gaila, kad baigsis..
---
blyn, nemačiau, tiesiai ant Dano pataikiau : Bet tai žėk, tu apie tą dainą gi ir sakei?! biggrin.gif Nu sakau, kur ten mano teletiltai prieš taviškius doh.gif

Bet pavarė tūsiuko Danukas thumbup.gif Visai nieko ta jo dainelė biggrin.gif O Tinočka kaip meiliai į jį žiūrėjo
——

ou jė, Potapas kokią dainą dainuoja biggrin.gif

Įtraukiau į sektą ir tave biggrin.gif
——-
4u.gif laugh.gif šita biggrin.gif aš nesuprantu KAIP aš taip biggrin.gif nu kà mano teletiltai, sakiau uždariau biggrin.gif bet matyt Danas iš savo pusės neuždarė, tai negalioja laugh.gif
——
Sugadino mergaitei pasirodymą
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 21, 23:30)
Įtraukiau į sektą ir tave biggrin.gif
——-
4u.gif laugh.gif šita biggrin.gif aš nesuprantu KAIP aš taip biggrin.gif nu kà mano teletiltai, sakiau uždariau biggrin.gif bet matyt Danas iš savo pusės neuždarė, tai negalioja laugh.gif
——
Sugadino mergaitei pasirodymą

nuu doh.gif Ačiū tau doh.gif biggrin.gif
---
nu tau jau tikrai galima suteikti aukščiausiąjį raganos laipsnį doh.gif biggrin.gif KAIP tu taip atspėji?? biggrin.gif
---
aha laugh.gif

Atsakyti
O dieeeeeeve, kaip gražu buvo wub.gif koks šaunuolis smile.gif labai man patiko wub.gif bet grynai ukrainietiški motyvai.. iš kur jis spėjo tiek pakaust jų muziką smile.gif
Atsakyti