Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Bet kaip fainai - visa salė žalia! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Blem kaip gaila ;( tiek mažai trūko.. bet jau nervų kiek pritampė doh.gif nu bet taip siunčiau visokius fliuidus ir palaikymus biggrin.gif bet va neveikia kaip su Danu kažko laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 23 balandžio 2019 - 21:33
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 23, 20:51)
o pasirodo tas Chajatas (ne visai supratau, per greit sumalė Tina), arba EV nepraėjo atrankos, ar į EV atranką net nepraėjo.. nu tai va būtų geriau jis ir važiavęs, dabar galiausiai nei vieno nebus..
———
Nu vaaa, aš sakau - mistika kažkokia  koks ten mėgstamiausias jo žodis - magija? Tai va ir jis kažkaip magiškai keistai veikia  vat balsas jo tikrai magiškai veikia
———
Sakai persekios kaip praeities šèšèlis?  Seriožka kažkaip nebe visai mano skonio pasidarè
——-
Joo, mačiau! Plem sunervino! Grynai dėjęs...Čia Seriožka gali sau leist nedalyvaut, nu bet ne Jurijus.. ir taip daina jokia, tai be reklamos išvis.. kaip kokia užsklanda arbatai pasidaryt bus...
———
Kaži.. Monatikas gal  pažiūrėjau nu tikrai ta daina  kaip aš žiūriu  gal po Alegro dar neatsigavus buvau
——-
Vakar žiūrėjau spudos konferenciją su Okse, tai sakė šitą dainą turėjo išmokt ir surepetuot abu per dieną! 
----
išvis daug įdomių dalykų sužinojau apie voice, ne viskas ten taip paprasta
———-
Tu galvoji, kažkokie kitokie turai iki voice buvo?  pernai irgi turas beveik tik po UKR buvo... ten jam reklamos nereik, lb populiarus, net kai kuriuose miestuose per kelias dienas buvo sold outai, ir rengė po antrą koncą...
———
Nežinau, negooglinu gi kol kas laikaus
------
Plem aš net nematau šito kanalo o tik per šitą? Einu ieškot kažkur..

nu jo, dabar gavosi nesąmonė.. :oh
---
aha drinks_cheers.gif
---
biggrin.gif nu manau jau turėtų pradėt reikštis (man youtube tai vis iššoka biggrin.gif )
---
būūūtnet doh.gif Kam jau kam, bet Jurijui kaip tik reiktų visur kuo daugiau vaidentis :oh
---
aha, Monatikas greičiausiai laugh.gif
---
eina sau blink.gif bet tai šaunuoliai kokie, kad taip gerai pasirodė :super
---
tai pasakok pasakok, man gi įdomu viską žinot bigsmile.gif
---
aaa biggrin.gif galvojau, kad jis ten šviežias biggrin.gif Tai tada, aišku, nereikia jam reklamos (arba galės bilietų kainas brangint biggrin.gif )
--
nu tai nebesilaikyk, ko čia taupytis laugh.gif
---
man atrodo, tik per šitą..

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 23, 21:46)
Bet kaip fainai - visa salė žalia!

aha, laaabai super atrodė bigsmile.gif
Lygtai ir Joną mačiau, kad pasivaideno ekrane :hm Gal jau iš Amerikės parvyko.

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 23, 23:00)
Blem kaip gaila ;( tiek mažai trūko.. bet jau nervų kiek pritampė doh.gif

nu tikrai.. :oh Labai gaila. Laikėsi, laikėsi ir pačioj pabaigoj paleido. Dabar jau abi likusias rungtynes privalo laimėt, jei nori eit toliau. O jei kitas praloš, tai jos ir bus paskutinės :oh
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 23, 23:00)
u bet taip siunčiau visokius fliuidus ir palaikymus biggrin.gif bet va neveikia kaip su Danu kažko laugh.gif

looool biggrin.gif biggrin.gif nu jo, dar reik pasipraktikuot, kad suveiktų ne tik su Danu laugh.gif Dar ne aukščiausias raganos lygis, reiškia biggrin.gif
Beje, o per kur žiūrėjai? Pavyko rast online?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 23, 21:39)
nu manau jau turėtų pradėt reikštis (man youtube tai vis iššoka )
---
būūūtnet  Kam jau kam, bet Jurijui kaip tik reiktų visur kuo daugiau vaidentis
---
eina sau  bet tai šaunuoliai kokie, kad taip gerai pasirodė
---
tai pasakok pasakok, man gi įdomu viską žinot 
---
aaa  galvojau, kad jis ten šviežias Tai tada, aišku, nereikia jam reklamos (arba galės bilietų kainas brangint : )
--
nu tai nebesilaikyk, ko čia taupytis
---
man atrodo, tik per šitą..
----
Lygtai ir Joną mačiau, kad pasivaideno ekrane :Gal jau iš Amerikės parvyko.
-----
looool nu jo, dar reik pasipraktikuot, kad suveiktų ne tik su Danu Dar ne aukščiausias raganos lygis, reiškia

Seriožka? nu Seriožka tai šokinėja vis periodiškai biggrin.gif bet kad.. aai... biggrin.gif
----
nu bet tai turėtų privalomai išstumt, nu tai kas čia dabar yra doh.gif biggrin.gif aš suprantu, kad anyway būsim.. sėdimojoj biggrin.gif bet nu bent į finalą norisi patekt - neįdomu žiūrėt kitaip.. jau nešnekant, kad šiemet ir taip neįdomu žiūrėt..
----
nu Oksei tai Oksei, bet Danikui tai jaučiu nervų kainavo... nors Oksė sakė, kad jis žiaaauriai lengvai mokėsi - tipo jam žodį pasakai - ir atkartoja, ir įsimena iškart rolleyes.gif tai vat kai galvojom, kad apsimeta, kad nesupranta ukrainietiškai, tai neapsimetė biggrin.gif grynai per projektą pradėjo po biškį, po biškį ir ant galo jau beveik viską suprast... gal kai 5 kalbas moki, jau lengviau išsimoksta? hmm.gif
-----
nu sakė, kad labai išvarginantis projektas.. sakė vieną dieną turėjo Lvove koncertą vakare, o rytui 9h buvo numatyti beauty shotai (have no clue kas tai yra, bet gal kokios foto užsklandėlės, kur būna unsure.gif ). Žodžiu.. sakė pusė dienos organizavosi transportą kas ją greit iš Kijevo ten nuvežtų.. ir staiga sako iš tų 9 ryto, perkėlė viską į 17h biggrin.gif bet tas nuo 17h trūko iki 5h ryto laugh.gif aišku visi koncai nuplaukė.. ir taip kiekvieną kartą.. sakė būna sėdi galvoji yes, pagaliau važiuosiu vakare namo!! po to "ok.. nevažiuosiu namo.. lotuliukas.gif" ir eini keist bilietų biggrin.gif nu tai nieko keisto, kad kartais tokie walking deadai atrodė...
-----
ką ten brangint, bent ne nemokamai koncertuot, kaip kad Daugpily buvo laugh.gif
----
baaaaik biggrin.gif aš stengiuos pamiršt jį, kol pats nelenda vaidentis biggrin.gif
------
apsimelavau, vis tik radau šitą kanalą, per ten ir žiūrėjau, online niekur nerodė.. o tu gal buvai arenoj??
-----
žinok ir aš lyg mačiau, bet galvojau pasivaideno! bigsmile.gif
-----
aha, čia matyt tik su mokytojo pagalba kol kas veikia, savarankiškai ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 23 balandžio 2019 - 22:01
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 23, 23:58)
Seriožka? nu Seriožka tai šokinėja vis periodiškai bet kad.. aai...
----
nu bet tai turėtų privalomai išstumt, nu tai kas čia dabar yra  aš suprantu, kad anyway būsim.. sėdimojoj biggrin.gif bet nu bent į finalą norisi patekt - neįdomu žiūrėt kitaip.. jau nešnekant, kad šiemet ir taip neįdomu žiūrėt..
----
nu Oksei tai Oksei, bet Danikui tai jaučiu nervų kainavo... nors Oksė sakė, kad jis žiaaauriai lengvai mokėsi - tipo jam žodį pasakai - ir atkartoja, ir įsimena iškart  tai vat kai galvojom, kad apsimeta, kad nesupranta ukrainietiškai, tai neapsimetė  grynai per projektą pradėjo po biškį, po biškį ir ant galo jau beveik viską suprast... gal kai 5 kalbas moki, jau lengviau išsimoksta?
-----
nu sakė, kad labai išvarginantis projektas.. sakė vieną dieną turėjo Lvove koncertą vakare, o rytui 9h buvo numatyti beauty shotai (have no clue kas tai yra, bet gal kokios foto užsklandėlės, kur būna unsure.gif ). Žodžiu.. sakė pusė dienos organizavosi transportą kas ją greit iš Kijevo ten nuvežtų.. ir staiga sako iš tų 9 ryto, perkėlė viską į 17h biggrin.gif bet tas nuo 17h trūko iki 5h ryto aišku visi koncai nuplaukė.. ir taip kiekvieną kartą.. sakė būna sėdi galvoji yes, pagaliau važiuosiu vakare namo!! po to "ok.. nevažiuosiu namo.. " ir eini keist bilietų  nu tai nieko keisto, kad kartais tokie walking deadai atrodė...
-----
ką ten brangint, bent ne nemokamai koncertuot, kaip kad Daugpily buvo
----
baaaaik aš stengiuos pamiršt jį, kol pats nelenda vaidentis
------
apsimelavau, vis tik radau šitą kanalą, per ten ir žiūrėjau, online niekur nerodė.. o tu gal buvai arenoj??
-----
aha, čia matyt tik su mokytojo pagalba kol kas veikia, savarankiškai ne

gerai nuskambėjo biggrin.gif
----
sakyčiau čia net neatsakingumas visiškas toks atmestinas požiūris doh.gif Taigi savo šaliai važiuoja atstovaut, o reklaminio įdirbio - nulis doh.gif Nors jam berods nerinko nei lėšų (ta prasme nebuvo jokio palaikymo koncerto kaip kitiems g.gif O gal ir Ievai nebuvo jau, nebepamenu)
---
Tai gali būt, kad jis iš tų žmonių, kurie labai lengvai kalbas mokosi smile.gif Man tai atrodo nesuvokiama, nes pas mane atmintis tai nekokia, tai man bet kokią kalbą mokytis vienas vargas doh.gif Net pavydu, kurie sugeba taip greitai mokytis biggrin.gif
---
blink.gif eina sau.. Grynas vargas :oh O kaži Oksė negaus velnių nuo organizatorių, kad išplepa tokius visokius dalykus? biggrin.gif
---
Kaip čia suprast? unsure.gif
---
sakai Seriožka įkyresnis šiuo klausimu? biggrin.gif
--
nea, per TV žiūrėjau smile.gif Kad ten bilietų neįmanoma gaut ir iš vis, toks vaizdas, kad organizatoriai nuo proto nušoko - pvz tos vietos, kur kainavo 13 eurų, dabar apie 50 doh.gif Ir vistiek staigiai jų neliko.
---
doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 23, 22:20)
sakyčiau čia net neatsakingumas visiškas toks atmestinas požiūris Taigi savo šaliai važiuoja atstovaut, o reklaminio įdirbio - nulis: Nors jam berods nerinko nei lėšų (ta prasme nebuvo jokio palaikymo koncerto kaip kitiems: O gal ir Ievai nebuvo jau, nebepamenu)
---
Tai gali būt, kad jis iš tų žmonių, kurie labai lengvai kalbas mokosi Man tai atrodo nesuvokiama, nes pas mane atmintis tai nekokia, tai man bet kokią kalbą mokytis vienas vargas  Net pavydu, kurie sugeba taip greitai mokytis
---
eina sau.. Grynas vargas  O kaži Oksė negaus velnių nuo organizatorių, kad išplepa tokius visokius dalykus?
---
Kaip čia suprast?
---
sakai Seriožka įkyresnis šiuo klausimu?  L

Tai irgi nerinko lyg.. kažkas atsimenu patys organizavosi koncertą paramos.. nu bet anyway, nu Ieva, tai Ieva - nepalyginami dalykai.. ten daina kokia buvo wub.gif oi tiesa vaikų Voice nu toookią Ievos kopiją mergaitę mačiau, tokia maža Ieva biggrin.gif
——-
Nu man kalbos sekėsi gerai, bet.. nu nafig sakytų išmok per dieną dainą kita kalba ir eik dainuot..
———
tai kad gal čia ne paslaptis tokie dalykai unsure.gif o aš įsivaizduojau, kad biškį prieš filmavimus parepetuoja ir vsio biggrin.gif tai sakė tokie ten tempai, kad tarkim Potapą per visą laiką gal 2 kartus tik tematė ir tai prasilenkiant...
dar sakė, kad su Danu daug planų turi smile.gif bet sakė nepasakos, tegu pats pasakoja biggrin.gif
———-
Tai pasakojau - buvo pas mus akcija, kad gali nusipirkt bilietą į daugpilio miesto šventę (čia jau su autiko bilietu) už 25 eur, ir nemokamai išsirinkt arba Bilano arba Balano + Busuliso koncą biggrin.gif čia kažkaip dar blogiau už Bilaną nuvertino - tipo iškart du gauni biggrin.gif
———-
Jep, vėl lindo su kažkokiom portretinėm fotkėm biggrin.gif ir dar pasirašė - gerai turėt draugą fotografą Danią (gerai kad ne Daną.. doh.gif laugh.gif )
https://www.instagra...d=168lxkbvoamhz
O Danikas ir Oksė dingę kažkur.. tikiuos dainą įrašinėja biggrin.gif
Papildyta:
Nu Tuktuk, ir dabar pasakysi, kad nenubaisėjęs??
https://www.instagra...d=1ukawzrcjebvj
Papildyta:
Dar va susitikimą kažkokį siūlė lotuliukas.gif
https://www.instagra...d=1j9efoacfzc1o
Papildyta:
Kokia faina fotkė wub.gif
https://www.instagra...d=1fc38py9bmxg5
Papildyta:
ai va Tuktuk, tu gi esmės nematei - Oksė buvo pati pati paskutinė dalyvė atrankoj buvo likusios dvi vietos projekte - viena pas Daną, kita pas Potapą - abu dėl jos pešėsi .. tai kadangi nuėjo pas Daną, Potapas vienu dalyviu mažiau turėjo.. tai Oksė pasakojo iš pradžiu kai tik jau pries pasirodymą sužinojo, kad liko tik pas Potapą ir Daną, galvojo tipo jėzus, jėzus, kodėl išvis paėmė kažkokį Daną, kodėl negalima buvo kažko iš Ukrainiečių tinkamesnio paimt, ir ką išvis daryt, nes norėjosi tik sudainuot ir namo... net nežinojo kurį rinktis, išvis abu vienodi atrodė.. nu ir sakė kai sudainavo (ji tipo iš taip toli nemato, bet) pajuto tokią energiją, tokį šiltą koridorių iš Dano pusės (aš sakau, kažką jis paskleidžia doh.gif lotuliukas.gif), kad nebeliko abejonių ką rinktis.. bet jis šaunuolis - sakė buvo klaust, kad paįvairintų stilius. Tai tas atstovėjo, kad tipo net neketinu to daryt - kam keist, kas mane labai kabina ir man labai patinka...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 23, 22:20)
nea, per TV žiūrėjau smile.gif Kad ten bilietų neįmanoma gaut ir iš vis, toks vaizdas, kad organizatoriai nuo proto nušoko - pvz tos vietos, kur kainavo 13 eurų, dabar apie 50 :Ir vistiek staigiai jų neliko.

nu... tai jei išperka taip moment, tai ko nepakėlus kainų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 23 balandžio 2019 - 23:30
Tuktuk, prikarksėjai - pradėjo taranuot fotkėm lotuliukas.gif bet pažiūrėk pastoviai šalia - nu kaip nervina doh.gif

https://www.instagra...d=11r08324e16ia
Atsakyti
Labas 4u.gif

Bet kaži kur Ingėnas dingus unsure.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 24, 00:59)
oi tiesa vaikų Voice nu toookią Ievos kopiją mergaitę mačiau, tokia maža Ieva
——-
dar sakė, kad su Danu daug planų turi  bet sakė nepasakos, tegu pats pasakoja
———-
Tai pasakojau - buvo pas mus akcija, kad gali nusipirkt bilietą į daugpilio miesto šventę (čia jau su autiko bilietu) už 25 eur, ir nemokamai išsirinkt arba Bilano arba Balano + Busuliso koncą  čia kažkaip dar blogiau už Bilaną nuvertino - tipo iškart du gauni
———-
Jep, vėl lindo su kažkokiom portretinėm fotkėm  ir dar pasirašė - gerai turėt draugą fotografą Danią (gerai kad ne Daną.. : )
----
Nu Tuktuk, ir dabar pasakysi, kad nenubaisėjęs??
https://www.instagra...d=1ukawzrcjebvj
------
Dar va susitikimą kažkokį siūlė
https://www.instagra...d=1j9efoacfzc1o
-----
Kokia faina fotkė
https://www.instagra...d=1fc38py9bmxg5
----
ai va Tuktuk, tu gi esmės nematei - Oksė buvo pati pati paskutinė dalyvė atrankoj buvo likusios dvi vietos projekte - viena pas Daną, kita pas Potapą - abu dėl jos pešėsi .. tai kadangi nuėjo pas Daną, Potapas vienu dalyviu mažiau turėjo.. tai Oksė pasakojo iš pradžiu kai tik jau pries pasirodymą sužinojo, kad liko tik pas Potapą ir Daną, galvojo tipo jėzus, jėzus, kodėl išvis paėmė kažkokį Daną, kodėl negalima buvo kažko iš Ukrainiečių tinkamesnio paimt, ir ką išvis daryt, nes norėjosi tik sudainuot ir namo... net nežinojo kurį rinktis, išvis abu vienodi atrodė.. nu ir sakė kai sudainavo (ji tipo iš taip toli nemato, bet) pajuto tokią energiją, tokį šiltą koridorių iš Dano pusės (aš sakau, kažką jis paskleidžia ), kad nebeliko abejonių ką rinktis..
----
bet jis šaunuolis - sakė buvo klaust, kad  paįvairintų stilius. Tai tas atstovėjo, kad tipo net neketinu to daryt - kam keist, kas mane labai kabina ir man labai patinka...
-----
nu... tai jei išperka taip moment, tai ko nepakėlus kainų

Kuriame Voice? smile.gif
---
Bet, aišku, jis pats irgi nieko nepasakoja? biggrin.gif
Kažin su Saška jis irgi ten kažką įrašinėjo, ar tik šiaip studijoj nusifotkino? :hm
---
aaai, čia tas koncas doh.gif biggrin.gif Galvojau nu negi dar koks nemokamas biggrin.gif
---
geras sutapimas biggrin.gif
---
nu tai jis čia tuos savo plaukus pasiguldęs keistai doh.gif biggrin.gif Tikiuosi čia ne naujoji jo šukuosena? biggrin.gif
---
o va čia man netgi labai gerai išėjęs biggrin.gif
Bet matai jau atsargiai atsargiai, bet pradeda 'derint' lool
---
Aha smile.gif Chebrytė biggrin.gif
---
Geras : ) Nu jo..faktas, kad transliuoja jis tą stiprią energetiką smile.gif O dar ir pašnekėt jis moka, tai ir susilydo visos biggrin.gif
---
tikrai šaunuolis, kad atstovėjo. Ji turbūt vienintelė vien ukrainietiškas dainas ir dainavo?
--
tai taip :oh Bet jau kažkaip ir nenormaliai jie čia. Godumas daro savo :oh

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 24, 08:49)
Tuktuk, prikarksėjai - pradėjo taranuot fotkėm bet pažiūrėk pastoviai šalia - nu kaip nervina

https://www.instagra...d=11r08324e16ia

biggrin.gif biggrin.gif
Nu kaip tau be NVO, jis kaip koks lapas prie užpakalio prisiklijavęs :oh
Atsakyti
Labas

Awww, special guest Oksė biggrin.gif

bet tai ar jis durnas - kas per grafikas?! blink.gif taigi užsilenks abu su vos ne kasdien po koncą doh.gif biggrin.gif Oksė tam interve sakė, kad kažkada po panašaus turo, kai kasdien po koncertą tekdavo (nes taip rengėjai organizavo), ligoninėj atsidūrė.. nu tai.. good luck - dabar galės ten dviese gulėt - gal linksmiau bent bus biggrin.gif doh.gif

https://www.instagra...id=vgksaxi865tm

Bet ant kiek išnaglėjęs - jau net “namie” nebekoncertuoja biggrin.gif doh.gif

PS: bet žiūriu užtaikiau ant šitos foto - 10min po paskelbimo biggrin.gif kažkaip nedingęs tas teletiltas tarp mūsų niekur laugh.gif aišku labai aktualu man Ukraina biggrin.gif nooors va Lvove bus per mano atostogas.. hm.. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 24 balandžio 2019 - 17:57
QUOTE(tuktuk @ 2019 04 24, 13:08)
Bet kaži kur Ingėnas dingus
——:
Kuriame Voice?
---
Bet, aišku, jis pats irgi nieko nepasakoja?
Kažin su Saška jis irgi ten kažką įrašinėjo, ar tik šiaip studijoj nusifotkino?
---
nu tai jis čia tuos savo plaukus pasiguldęs keistai Tikiuosi čia ne naujoji jo šukuosena?
---
o va čia man netgi labai gerai išėjęs
——-
Bet matai jau atsargiai atsargiai, bet pradeda 'derint' lool
---
Geras :Nu jo..faktas, kad transliuoja jis tą stiprią energetiką O dar ir pašnekėt jis moka, tai ir susilydo visos
---
tikrai šaunuolis, kad atstovėjo. Ji turbūt  vienintelė vien ukrainietiškas dainas ir dainavo?
--
tai taip Bet jau kažkaip ir nenormaliai jie čia. Godumas daro savo
——-
Nu kaip tau be NVO, jis kaip koks lapas prie užpakalio prisiklijavęs

Aha, visai dingo kažkur verysad.gif Ingėnai grįžk, baigėsi jau mūsų su Tuktuk sekta biggrin.gif laikas jau į EV jungtis smile.gif
——-
Rusijos vaikų
———
A jo niekas ir neklausia biggrin.gif nu va turą paskelbė..
Man rodos, jam dabar tik Oksė egzistuoja biggrin.gif ir Sašką primiršo, ir Katią (per atranką Tina išmušė :”pažadėk, kad parašysi mergaitei dainą” biggrin.gif )
Bet pagalvojau - jei Saška nebūtų pas Monatiką nuėjęs, tai Oksė gi būtų pas Potapą patekus biggrin.gif
——-
Tai čia labai iš naujų!! biggrin.gif
———
Ee.. nea. rolleyes.gif
———
doh.gif tai jau to ir tikėjaus biggrin.gif
———
Tai čia per teliką jaučias, o gyvai .. biggrin.gif
Pašnekėt tada nelabai ir spėjo kažką biggrin.gif
———
Aha, nors už tai ir kritikavo daug kas...
——-
Oj, tai taip - čia didžiajai daliai LT prekybininkų tas būdinga.. doh.gif
——-
Nu tikrai - kaip rakštis kokia...
Bet tai kaip knisa - nu jis gadina reputaciją Seriožkai doh.gif

Ale vsio žiūriu baigės man atostogos nuo S - vis išnyra kur po fotkę biggrin.gif
Bet čia lb gražiai išėjęs wub.gif
https://www.instagra...id=7mxxruizpf68
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 24 balandžio 2019 - 18:19
Kažkaip ieškojau S spaudos konferencijos (aišku neradau doh.gif tai jei užmatysi netyčia, įmesk) užtai tarp siūlomų išmetė Dano mamos puslapį youtube doh.gif biggrin.gif tai jau kaip didžiuojasi “vaiko” pergale, ką tu, ką tu biggrin.gif ir rašė kokius kančių kelius praėjo Danikas, kol sukūrė tą dainą ( matyt išūžė visas smegenis ten namiškiam lotuliukas.gif ), o kaip gražiai galiausiai išėjo biggrin.gif ... bet reiškia ir žodžius jis pats kūrė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 24 balandžio 2019 - 19:18
QUOTE(blackkiss @ 2019 04 24, 19:47)
Awww, special guest Oksė
---
bet tai ar jis durnas - kas per grafikas?!  taigi užsilenks abu su vos ne kasdien po koncą Oksė tam interve sakė, kad kažkada po panašaus turo, kai kasdien po koncertą tekdavo (nes taip rengėjai organizavo), ligoninėj atsidūrė.. nu tai.. good luck - dabar galės ten dviese gulėt - gal linksmiau bent bus
----
https://www.instagra...id=vgksaxi865tm
Bet ant kiek išnaglėjęs - jau net “namie” nebekoncertuoja
-----
PS:  bet žiūriu užtaikiau ant šitos foto - 10min po paskelbimo  kažkaip nedingęs tas teletiltas tarp mūsų niekur 
---
aišku labai aktualu man Ukraina  nooors va Lvove bus per mano atostogas.. hm..

Bet tai fainai, kad jis ir toliau tęsia bendradarbiavimą su ja smile.gif
---
:oh : D nu jo, bus paskui kaip Seriožkai prie sparnuoto mikrofono doh.gif
---
išnaglėjęs biggrin.gif Nu nebe lygis pasidarė namuose koncertuot biggrin.gif
Jei rimtai, tai matyt, kad Ukrainoj labai gerai jį priima žmonės smile.gif
---
lol : D
---
nu tai va, žiūrėk, būtų puiki proga ir Lvovą aplankyt bigsmile.gif smile.gif Iki Lietuvos tai kažin ar atsibels kada..

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 24, 20:10)
Aha, visai dingo kažkur Ingėnai grįžk, baigėsi jau mūsų su Tuktuk sekta  laikas jau į EV jungtis
——-
Man rodos, jam dabar tik Oksė egzistuoja  ir Sašką primiršo, ir Katią (per atranką Tina išmušė :”pažadėk, kad parašysi mergaitei dainą”  )
----
Bet pagalvojau - jei Saška nebūtų pas Monatiką nuėjęs, tai Oksė gi būtų pas Potapą patekus 
——-
Ee.. nea.
———
Ale vsio žiūriu baigės man atostogos nuo S - vis išnyra kur po fotkę 
Bet čia lb gražiai išėjęs
https://www.instagra...id=7mxxruizpf68

looool :oh : D
---
aha, užmiršo visus kitus : D
Bet tai kai pagalvoji, Tina su ta Katia pati biškį pridirbo :oh biggrin.gif
---
Tai va, Potapas būtų laimėjęs biggrin.gif Išsprūdo pergalė biggrin.gif
---
nu ką nea, taigi gerai atrodo doh.gif biggrin.gif Ir plaukai vietoj, nesugulę biggrin.gif
---
aha bigsmile.gif O tu sakai nubaisėjęs doh.gif tongue.gif Nu svarbu tų plaukų 'neguldytų' biggrin.gif
Atsakyti