QUOTE(blackkiss @ 2019 04 25, 22:51)
Eech, gaila nu bet vis tiek šaunuoliai!! Taip toli nuèjo
sunku prieš šituos tankus laimėt bet kam bus...

aha... Nu bet nėr ko norėt, vistiek kito lygio komanda. Ir taip per stebuklą serijos rezultatas 3:1, galvojau bus sausai

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 25, 13:52)
bet nu neįdomu žiūrėt finalą kai nepatenka, nėr net už ką sirgt...
-
nu Tina jau atkrito visai.. sakiau nesusidės ji su tokiu!
Aš tai pastebėjau, bet galvojau gal vaidenas
bet jau kai ne tik man, tai.. nu visokių gandų sklando
ryškiai ir nepastebėsi, aš sakau šiaip labai uždaras nu plius tas turas kartu irgi nežinau, nežinau kaip čia pakryps..
-
Nu... visi tikisi, kad išrinks kažką naujo, kuris dar neprisidirbęs, ir padarys stebuklus.. va Oksė sakė net nespėjo prabalsuot, nebuvo per voice tą diena nei minutės pabėgt.. galėjo finalo nedaryt per rinkimus...
-
Nu ... prašyčiau nemiegu aš šalia radiatoriaus ir jokių aštrių kampų nėr aplink mistika nesuprantu... kiba lunatikuoju
-
Nu nestipriai,grynai kaip perpjauta.. bet kadangi delnas, labai skauda tokioj vietoj
-
nu Tina jau atkrito visai.. sakiau nesusidės ji su tokiu!
Aš tai pastebėjau, bet galvojau gal vaidenas

-
Nu... visi tikisi, kad išrinks kažką naujo, kuris dar neprisidirbęs, ir padarys stebuklus.. va Oksė sakė net nespėjo prabalsuot, nebuvo per voice tą diena nei minutės pabėgt.. galėjo finalo nedaryt per rinkimus...
-
Nu ... prašyčiau nemiegu aš šalia radiatoriaus ir jokių aštrių kampų nėr aplink mistika nesuprantu... kiba lunatikuoju
-
Nu nestipriai,grynai kaip perpjauta.. bet kadangi delnas, labai skauda tokioj vietoj
Tai va

---

---
nu įdomu dabar ir man kaip ten kas pas juos

---

---
jeigu nieko aplink nėra, tai gal tikrai lunatikuoji

Bet tai čia menkas juokas

---
auč...

QUOTE(blackkiss @ 2019 04 25, 19:52)
koks fainas video