Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 12, 23:21)
greičiausiai, kad neabejojo Man toks vaizdas, kad ką Karbauskis pasako, tą jie ten visi ir daro. Jis kaip koks pilkasis kardinolas ten toj partijoj
---
nuu doh.gif bet kaip ne gėda šitaip daryt, neįsivaizduoju doh.gif
——-
aš irgi žiūrėsiu, nes tiesą sakant, man jie grynai apylygiai. Gali nulemt kokios nors smulkmenos ar šiaip bendras vaizdas. O gal net ir pačią paskutinę akimirką apsispręsiu

Tai taip ir yra.. ir visąlaik ir buvo.. doh.gif
———
Nu tu juokauji - apie kokią gėdą tu kalbi, kas liečia valstiečius doh.gif biggrin.gif
———
Apylygiai, tikrai smile.gif pagaliau, bent ramu bus antram ture bet kokiu atveju smile.gif aš dar kažkada kai sužinojau, kad Dalia negalės 3 kartą dalyvaut, ir buvo šokas, pagalvojau, gerai būtų jei Nausėda dalyvautų, bet tada dar net nesiruošė.. nu dabar nežinau ką psirinksiu visiškai, bet vat galvoju, kad man Nausėda kažkaip solidžiau atrodo, nors tu ką doh.gif o Ingridą vis tik labiau matyčiau kaip premjerę smile.gif nu tokia ūkiška ji man tongue.gif
šiaip labai didelis pliusas, kad jie abu nėra įmirkę politikoj smile.gif bet sunku bus debatuose jiem - abu tikrai vienas ant kito nevarys, tai taip.. biggrin.gif
Bet va charizma Nausėdos didesnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 12 gegužės 2019 - 23:35
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 01:32)
Nu tu juokauji - apie kokią gėdą tu kalbi, kas liečia valstiečius doh.gif biggrin.gif
———
Apylygiai, tikrai smile.gif pagaliau, bent ramu bus antram ture bet kokiu atveju smile.gif aš dar kažkada kai sužinojau, kad Dalia negalės 3 kartą dalyvaut, ir buvo šokas, pagalvojau, gerai būtų jei Nausėda dalyvautų, bet tada dar net nesiruošė.. nu dabar nežinau ką psirinksiu visiškai, bet vat galvoju, kad man Nausėda kažkaip solidžiau atrodo, nors tu ką doh.gif o Ingridą vis tik labiau matyčiau kaip premjerę smile.gif nu tokia ūkiška ji man tongue.gif
šiaip labai didelis pliusas, kad jie abu nėra įmirkę politikoj smile.gif bet sunku bus debatuose jiem - abu tikrai vienas ant kito nevarys, tai taip.. biggrin.gif
Bet va charizma Nausėdos didesnė biggrin.gif

nu šiaip tai jo.. doh.gif biggrin.gif
---
aha, Nausėda charizmatiškesnis nu ir prezidentiškiau atrodantis, Šimonytė kitokio tipažo. Iš jų abiejų sulipdyt vieną būtų idealiausia biggrin.gif
Apie Nausėdą aš žinai kada pagalvojau - man atrodo, kai Adamkus baigė kadenciją smile.gif Bet net nemąstė apie dalyvavimą jis tada.
Nu o debatuose turės ir pavaryt vienas ant kito, jei norės laimėt biggrin.gif Kito kelio nebus. Tik tiek, kad kai abu panašaus tipo, tai turbūt sunku bus kažką apie vienas kitą ir sugalvot biggrin.gif
Papildyta:
looool, įsijungiau lnk, žiūriu Šimonytė šoka pagal Metallica laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Neturiu ką apie rinkimus pakomentuot, čia savaime suprantama biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 11, 22:45)

ravėjau šiandien savo gėlynėlį, ir su rožės spygliais stodamąsi persipjoviau pusę šono doh.gif dar taip giliai, kad jaučiu liks randelis... ir dar namie besirvarkydama gėlių vazoną nusviedžiau netyčia.. ot diena.. 

bet va galvoju netiks man prie romo... o kas beje tinka prie romo, kaži.. hmm.gif žodžiu teks sūriam tikt

Ne nu tu tai sugebi doh.gif biggrin.gif Kokio ilgumo ten tie spygliai, kad tie prasirėžiai? Aš ne daržininkė, tai nežinau, kaip ten viskas vyksta biggrin.gif

Specialiai dėl tavęs googlinau, tai rašė, kad puikiai dera su "sharp cheese plate" biggrin.gif Ale jaučiu sūriai su viskuo dera biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 11, 23:05)

Mergai nesijuokit iš žmogaus nesėkmės būna pasitaiko - aš va irgi prieš porą sav skaitydama nusvilau

Aš nežinau, man kuo toliau, tuo mažiau tas S pradeda patikt.. jaučiu iki 4dienio visai nustos laugh.gif aš aišku sėdžiu tyliu, kad koks Serhatas neprikibtų

Tai kad jis su kiekviena foto vis raudonesnis darosi biggrin.gif

https://eurovision.t...p=gallery-19:10

Tu jį prižiūrėk daugiau, nes mane persekiot pradėjo. Kažkaip dabar pastoviai man socialinėj erdvėje vaidenasi doh.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 12, 19:05)

Nu išlepumas jūsų, panele ir vieną siūlai, ir kitą - nieks netinka : D  o man net neįdomu, kažkaip net nebuvo progos EV vyrukus peržvelgt, užsirezervavau automatiškai Seriožką ir vsio : D o dabar jau Seriožka taip lenda per visus instagramus, kad kitų nelabai ir pamatysi biggrin.gif žodžiu jaučiuos kaip su kokiu savo diedu į vakarėlį atvažiavus

Kaip prajuokino

https://www.instagra...d=1bfg3d5jn8ecg

Ai, mergai, jūs iš viso nesuprantat, ką turit schmoll.gif biggrin.gif Aš tai jau desperatiškai šiandien varau per visą foto galeriją iš vakarykštės atidarymo ceremonijos ir ieškau, kokio normalesnio vyrioko. Nu nes kitaip neįdomu bus EV žiūrėt biggrin.gif

Ojeckau kokie faini wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien pažiūrėjau galutinius rinkimų rezultatus ir net negalėjau patikėt iki kokio lygio viskas lygiai baigėsi Nausėdai su Šimonyte blink.gif biggrin.gif O Skvernelis iš vis kaip atsiliko blink.gif Kažkaip net negalvojau, kad dar tiek keisis rezultatai, kai miegot nuėjau.

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 13, 14:08)
Tai kad jis su kiekviena foto vis raudonesnis darosi 
https://eurovision.t...p=gallery-19:10
------
Ai, mergai, jūs iš viso nesuprantat, ką turit Aš tai jau desperatiškai šiandien varau per visą foto galeriją iš vakarykštės atidarymo ceremonijos ir ieškau, kokio normalesnio vyrioko. Nu nes kitaip neįdomu bus EV žiūrėt

ale tikrai doh.gif biggrin.gif Bet vakar per tuos rinkimus net EV raudoną kilimą pamiršau biggrin.gif Jokio video dar nespėjau pažiūrėt.
---
laugh.gif Nu aš tau galiu perleist Mikį su Sehatu, bet nežinau kaip juos nuo savęs atkabint doh.gif Kažkokie labai jau įkyrūs - iš visų kampų lįst pradėjo doh.gif

Tai nei jokio gitaristo geresnio nenužiūrėjai? unsure.gif O aš taip tikėjausi doh.gif unsure.gif

___

Ai, beje, kaip juokas paėmė šitą video pamačius biggrin.gif Pagalvojau, vienintelė viltis dėl Jurijaus patekimo į finalą, tai jeigu visos moteros va taip susilydys kaip šita laugh.gif laugh.gif
Čia jai nutiko kaip kad mum kartais užplaukia doh.gif lotuliukas.gif Ji sako nei dainos negirdėjo lotuliukas.gif
https://www.youtube....h?v=7kkF9o-pHy4

Kažkaip pralinksmino ta jos reakcija biggrin.gif
Atsakyti
Kažkas patweetino, kad čia Lazarevo pasirodymas šiais metais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

https://www.meme-ars...33c02b1a0c5.jpg

Nu bet grynai lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 13, 12:59)

ale tikrai doh.gif biggrin.gif Bet vakar per tuos rinkimus net EV raudoną kilimą pamiršau biggrin.gif Jokio video dar nespėjau pažiūrėt.
---

Tai nei jokio gitaristo geresnio nenužiūrėjai? unsure.gif O aš taip tikėjausi doh.gif unsure.gif

___

Ai, beje, kaip juokas paėmė šitą video pamačius biggrin.gif Pagalvojau, vienintelė viltis dėl Jurijaus patekimo į finalą, tai jeigu visos moteros va taip susilydys kaip šita laugh.gif laugh.gif

Aš pati irgi nežiūrėjau, bet dabar nuotraukose nei jokių gitaristų, nei šokėjų nemačiau, tai gali nesivargint schmoll.gif

Galvoju estą/švedą imt iš bėdos, bet nesu aš užtikrinta jo šansais patekt į finalą. Tiksliau visiškai neužtikrinta biggrin.gif Reikės jaučiu vakare savo spėjimus parašyt, žiūrėsim rytoj kiek į šoną nupjoviau laugh.gif

Nu čia jau ne tik moteros turėtų susilydyt, kad patektų jis laugh.gif Nors Pojavis 2013 metais pateko, tai nesuprasi, kaip ten žmonės balsuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 12, 23:54)
aha, Nausėda charizmatiškesnis nu ir prezidentiškiau atrodantis, Šimonytė kitokio tipažo. Iš jų abiejų sulipdyt vieną būtų idealiausia
———
looool, įsijungiau lnk, žiūriu Šimonytė šoka pagal Metallica laugh.gif laugh.gif

O charizma daug reiškia užsienio politikoj smile.gif
——-
Lool, mačiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 13, 12:08)
Ne nu tu tai sugebi Kokio ilgumo ten tie spygliai, kad tie prasirėžiai? Aš ne daržininkė, tai nežinau, kaip ten viskas vyksta

Specialiai dėl tavęs googlinau, tai rašė, kad puikiai dera su "sharp cheese plate"  Ale jaučiu sūriai su viskuo dera 
Ai, mergai, jūs iš viso nesuprantat, ką turit :  Aš tai jau desperatiškai šiandien varau per visą foto galeriją iš vakarykštės atidarymo ceremonijos ir ieškau, kokio normalesnio vyrioko. Nu nes kitaip neįdomu bus EV žiūrėt

Oi, aš daug sugebu biggrin.gif nu normalūs spygliai - aštrūs belekaip biggrin.gif
———
Hm.. ale bandau įsivaizduot mintyse, keistas derinys turėtų būt biggrin.gif bet patikėsiu - sūris man iš tikrųjų visur ir visada skanu biggrin.gif
———
Nu šmikis koks biggrin.gif vakar nemačiau, galvojau EV ruošias, o jis matai laksto neaišku kur laugh.gif TUKTUK, man rodos pasiuntimo kerai nesuveikė - ne tą ir ne ten pasiuntė lotuliukas.gif tai ko gero sodininko nesulauksi lotuliukas.gif
———
Nu ką nesuprantat, matai kad jau bėga nuo manęs doh.gif biggrin.gif tai va - sakau neįdomu žiūrėt, o Tuktuk laukia vis princų ant baltų žirgų laugh.gif
———
Grynai kaip maniškis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 13, 12:08)

Nu bet tikrai biggrin.gif kaip iš pirties biggrin.gif

Šiandien pažiūrėjau galutinius rinkimų rezultatus ir net negalėjau patikėt iki kokio lygio viskas lygiai baigėsi Nausėdai su Šimonyte :
——
Skvernelis iš vis kaip atsiliko: Kažkaip net negalvojau, kad dar tiek keisis rezultatai, kai miegot nuėjau.
——-
ale tikrai Bet vakar per tuos rinkimus net EV raudoną kilimą pamiršau Jokio video dar nespėjau pažiūrėt.
---
Tai nei jokio gitaristo geresnio nenužiūrėjai? : O aš taip tikėjausi :
___
Čia jai nutiko kaip kad mum kartais užplaukia : :: Ji sako nei dainos negirdėjo

Aha, bet svarbiausiai visi aplink labiau džiaugiasi, nei kad kokį kašio čempą LT būtų laimėjus lotuliukas.gif
———
Nežinau kada tu nuėjai, bet aš kai nuėjau, dar nei Vilnius nei Kaunas beveik nebuvo suskaičiuoti biggrin.gif tai tikrai tikėjaus, kad kris Skvernelis žemiau smile.gif
———
Aš irgi doh.gif oranžinis ten jis buvo, ne raudonas, beje biggrin.gif
——-
Ne, nu.. doh.gif turi Mikį ir džiaukis, gitaristų dar jai reik doh.gif laugh.gif
——-
Vėliau paklausysiu smile.gif man vėl beje kad užkaukė video šiandien vos instagramą įsijungus.. doh.gif nesuprantu, ką aš ten prireguliavau...
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 13, 13:51)
Kažkas patweetino, kad čia Lazarevo pasirodymas šiais metais

———
Galvoju estą/švedą imt iš bėdos, bet nesu aš užtikrinta jo šansais patekt į finalą. Tiksliau visiškai neužtikrinta 

Nu čia jau ne tik moteros turėtų susilydyt, kad patektų jis: Nors Pojavis 2013 metais pateko, tai nesuprasi, kaip ten žmonės balsuoja

doh.gif biggrin.gif
———
Jamk estuką, fainas smile.gif turi patekt, manau...
——-
Nu tai.. gal ne tik moteros ir lydėsi Pojavio atveju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 13, 15:51)
Kažkas patweetino, kad čia Lazarevo pasirodymas šiais metais
----
Aš pati irgi nežiūrėjau, bet dabar nuotraukose nei jokių gitaristų, nei šokėjų nemačiau, tai gali nesivargint

Galvoju estą/švedą imt iš bėdos, bet nesu aš užtikrinta jo šansais patekt į finalą. Tiksliau visiškai neužtikrinta  Reikės jaučiu vakare savo spėjimus parašyt, žiūrėsim rytoj kiek į šoną nupjoviau

Nu čia jau ne tik moteros turėtų susilydyt, kad patektų jis Nors Pojavis 2013 metais pateko, tai nesuprasi, kaip ten žmonės balsuoja 

doh.gif biggrin.gif nu bet jetus, kas čia per budulis laugh.gif
---
unsure.gif o aš taip tikėjausi doh.gif
Beje, žiūrėdama fotkes nuo oranžinio kilimo pagalvojau, kad Juračka geriau eitų su tuo savo šviesiu kostiumu į sceną biggrin.gif nu vis labiau matytųsi.
---
imk tą estą - dainą viena geresnių šiais metais biggrin.gif O ir pats nėra baisus (nu toks Mikio lygio biggrin.gif )
Man atrodo, kad praeis į finalą.
---
nu taip, ir gėjukams teks pasilydyt (mačiau vieną video, kur tirpo vienas biggrin.gif ) Man tai sunku suprast ką jie ten mato toookio, kad taip lydosi. Man jis toks irgi Mikio ar esto lygio biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 16:07)
Nu šmikis koks biggrin.gif vakar nemačiau, galvojau EV ruošias, o jis matai laksto neaišku kur laugh.gif TUKTUK, man rodos pasiuntimo kerai nesuveikė - ne tą ir ne ten pasiuntė  tai ko gero sodininko nesulauksi 
———
Nu ką nesuprantat, matai kad jau bėga nuo manęs  tai va - sakau neįdomu žiūrėt, o Tuktuk laukia vis princų ant baltų žirgų
———
Grynai kaip maniškis

nu va, ir tu nors kartą prigrybavai laugh.gif Gal jau džino buvai paragavus? : D
---
nu tai negi mikimauzų lauksiu doh.gif laugh.gif Nu aš Braškei Mikį ir Serhatą bet kada galiu atsiųst, nes dar nepareiškus nuosavybės teisės į juos biggrin.gif
--
nu kokie jie man gražūs wub.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 19:28)
Aha, bet svarbiausiai visi aplink labiau džiaugiasi, nei kad kokį kašio čempą LT būtų laimėjus 
———
Ne, nu..  turi Mikį ir džiaukis, gitaristų dar jai reik

grynai laugh.gif
---
doh.gif laugh.gif
Atsakyti
:
Čia jai nutiko kaip kad mum kartais užplaukia doh.gif lotuliukas.gif Ji sako nei dainos negirdėjo lotuliukas.gif

Kažkaip pralinksmino ta jos reakcija biggrin.gif

Loooool lotuliukas.gif oooj, net apsiverkiau lotuliukas.gif nu žinai TAIP man atrodo net mum neužplaukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 14:07)

Oi, aš daug sugebu biggrin.gif nu normalūs spygliai - aštrūs belekaip 
———
Hm.. ale bandau įsivaizduot mintyse, keistas derinys turėtų būt biggrin.gif bet patikėsiu - sūris man iš tikrųjų visur ir visada skanu
———
Nu šmikis koks biggrin.gif vakar nemačiau, galvojau EV ruošias, o jis matai laksto neaišku kur

Nu bet fu, dabar įsivaizduoju kaip tau tas spyglys per šoną rėžiasi biggrin.gif

Arba, jei gerai pamenu, su įvairiu keptu maistu dera, bet nemanau, kad norėsi ant nakties apsiryt biggrin.gif

Tai gal čia jo prieš Eurovizinė kampanija g.gif Bando ir heiterius pasiekt laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 17:28)

Jamk estuką, fainas smile.gif turi patekt, manau...

Pas mane kol kas 8 dainos, kurios turėtų patekti ir 5 su klaustuku, tai estas tarp tų penkių biggrin.gif Ai, bet tam vakarui užteks irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 13, 20:20)

Beje, žiūrėdama fotkes nuo oranžinio kilimo pagalvojau, kad Juračka geriau eitų su tuo savo šviesiu kostiumu į sceną biggrin.gif nu vis labiau matytųsi.
---
O ir pats nėra baisus (nu toks Mikio lygio biggrin.gif )
---

nu va, ir tu nors kartą prigrybavai laugh.gif Gal jau džino buvai paragavus?

Bet tai net ant oranžinio kilimo su švedu susiderinęs doh.gif Abu šviesiais beveik vienodais švarkais buvo doh.gif laugh.gif

O čia Mikio lygis gerai ar blogai? biggrin.gif

Džiną aš ragauju, blackkiss romą gers biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 13, 20:20)
Beje, žiūrėdama fotkes nuo oranžinio kilimo pagalvojau, kad Juračka geriau eitų su tuo savo šviesiu kostiumu į sceną nu vis labiau matytųsi.
---
imk tą estą - dainą viena geresnių šiais metais O ir pats nėra baisus (nu toks Mikio lygio
Man atrodo, kad praeis į finalą.
---
nu taip, ir gėjukams teks pasilydyt (mačiau vieną video, kur tirpo vienas  Man tai sunku suprast ką jie ten mato toookio, kad taip lydosi. Man jis toks irgi Mikio ar esto lygio
——-
nu va, ir tu nors kartą prigrybavai :
——
Gal jau džino buvai paragavus? :
---
nu tai negi mikimauzų lauksiu l:
—-
Nu aš Braškei Mikį ir Serhatą bet kada galiu atsiųst, nes dar nepareiškus nuosavybės teisės į juos

Aaai koks jau ten skirtumas, ką apsirengs biggrin.gif
——-
Tuktuk tai kurį renkiesi Mikį ar Serhatą? biggrin.gif
Estija tikrai praeis.. nu turi bent kas iš Baltijos praeit biggrin.gif
———
Tai kad viskas ten gerai buvo, bet matyt parazituks nukreipė kerus nuo savęs laugh.gif žinai raganiška patirtis gi daug didesnė nei mano lotuliukas.gif vat reiškia ir aš nekokia ragana - atšaukt kerų nemoku lotuliukas.gif
———
Kad man atrodo tu čia to džino jau paragavai lotuliukas.gif Braškė gi ruošias jį gert, ne aš biggrin.gif
——-
lotuliukas.gif doh.gif
———
Davai nieko nesiųsk, nes dar netyčia pas mane atsiųsi laugh.gif
———

Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 13, 21:05)
Nu bet fu, dabar įsivaizduoju kaip tau tas spyglys per šoną rėžiasi 

Arba, jei gerai pamenu, su įvairiu keptu maistu dera, bet nemanau, kad norėsi ant nakties apsiryt 

Tai gal čia jo prieš Eurovizinė kampanija :Bando ir heiterius pasiekt :
—————
Pas mane kol kas 8 dainos, kurios turėtų patekti ir 5 su klaustuku, tai estas tarp tų penkių  Ai, bet tam vakarui užteks
Bet tai net ant oranžinio kilimo su švedu susiderinęs Abu šviesiais beveik vienodais švarkais buvo

O čia Mikio lygis gerai ar blogai?

Džiną aš ragauju, blackkiss romą gers 

Nu vat tikrai kad fu ...dar ir skauda tas fu biggrin.gif
———
O jetau baik tu, keptas maistas, ir taip naktį ta EV : oh:
———
Mhm, apsireikš vėl, varyk atgal pas mane jį laugh.gif nes jau pradedu galvot, gal pabėgo jau jis iš tos EV laugh.gif kartu su Juračkos liūtais biggrin.gif
———-
Ai nu.. nepateks, tada ir galvosi laugh.gif
———-
Nu čia..Mikio lygis čia Serhato lygis Tuktukei biggrin.gif ne gitaristai.. biggrin.gif
———
Aha, Karibų piratas pabūsiu biggrin.gif
Papildyta:
Nu bet tai kaaaaip užkrito man ta Run with the lions doh.gif ot ir negali sakyt, kad neįsimintina : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 gegužės 2019 - 21:26
Tuktuk, žiūrėk ką tau atvedu biggrin.gif
https://www.instagra...id=10yc40ki0vsq
Atsakyti