Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 23:01)
Loooool oooj, net apsiverkiau  nu žinai TAIP man atrodo net mum neužplaukia

biggrin.gif nu šiaip jo, čia dar sunkesnis variantas biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 13, 23:05)
Tai gal čia jo prieš Eurovizinė kampanija Bando ir heiterius pasiekt
----
Bet tai net ant oranžinio kilimo su švedu susiderinęs Abu šviesiais beveik vienodais švarkais buvo

O čia Mikio lygis gerai ar blogai? 

Džiną aš ragauju, blackkiss romą gers

:oh biggrin.gif
---
blink.gif : D bet nu kas jam su tuo švedu, rimtai :oh laugh.gif Kaip susitarę : D
---
nu kaip.. normaliai biggrin.gif nu į geresnę pusę, bet iki užkabinimo trūksta biggrin.gif
---
ai, kažkaip susimakalavau tarp jūsų gėralų :oh

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 23:24)
Aaai koks jau ten skirtumas, ką apsirengs
——-
Tuktuk tai kurį renkiesi Mikį ar Serhatą?
———
Tai kad viskas ten gerai buvo, bet matyt parazituks nukreipė kerus nuo savęs žinai raganiška patirtis gi daug didesnė nei mano vat reiškia ir aš nekokia ragana - atšaukt kerų nemoku
———
Kad man atrodo tu čia to džino jau paragavai  Braškė gi ruošias jį gert, ne aš
-----
Davai nieko nesiųsk, nes dar netyčia pas mane atsiųsi
———
Nu čia..Mikio lygis čia Serhato lygis Tuktukei  ne gitaristai..
———
Nu bet tai kaaaaip užkrito man ta Run with the lions doh.gif ot ir negali sakyt, kad neįsimintina : D

nu jo, turbūt didesnis būtų, jei nusirengtų (nu bent jau tai moterai tai tikrai :laugh )
--
laugh.gif nu kas čia per klausimai tokie? doh.gif aš tai jų kažkaip nesirenku nei vieno, bet toks vaizdas, kad jie mane pasirinkę doh.gif
---
doh.gif tai joa, reiškia turi nuvykt į kvalifikacijos kėlimo kursus : D
--
lool man atrodo, aš smidrų apsivalgiau šiandien doh.gif Beje, bevalgydama pagalvojau, kad man jie į burtų lazdeles panašūs :laugh
---
looooool balsu doh.gif
--
laugh.gif nu taip blush2.gif
---
žinok aš šiandien irgi visą dieną niūniuoju ir nesuprantu kodėl ji man čia įstrigo :oh : D

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 13, 23:50)

bigsmile.gif oo, Saška bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
Skaitau komentarus po tuo jo postu, tai su kažkuo ir susikoliot spėjo doh.gif Nu kažkaip nejučia Lee prisiminiau laugh.gif doh.gif Dar kažkas užklausė ar palaiko ryšį su Monatiku ir Danu, tai rašė, kad taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 13, 22:27)
ai, kažkaip susimakalavau tarp jūsų gėralų
nu jo, turbūt didesnis būtų, jei nusirengtų
--
nu kas čia per klausimai tokie? aš tai jų kažkaip nesirenku nei vieno, bet toks vaizdas, kad jie mane pasirinkę
---
tai joa, reiškia turi nuvykt į kvalifikacijos kėlimo kursus
--
lool man atrodo, aš smidrų apsivalgiau šiandien
——
Beje, bevalgydama pagalvojau, kad man jie į burtų lazdeles panašūs
---
žinok aš šiandien irgi visą dieną niūniuoju ir nesuprantu kodėl ji man čia įstrigo
——-
oo, Saška
Skaitau komentarus po tuo jo postu, tai su kažkuo ir susikoliot spėjo Nu kažkaip nejučia Lee prisiminiau Dar kažkas užklausė ar palaiko ryšį su Monatiku ir Danu, tai rašė, kad taip

Nu.. doh.gif Tuktuk, kas per mintys pas tave? laugh.gif šėlioji žiūriu EV artėjant lotuliukas.gif
———
Tai ir būna biggrin.gif prie manęs tai prikibo izraelietis - jau kelintas postas iššoka su juo doh.gif bus man juoktis
———
Aha.. a kur man vykt, į Hogwartsą? lotuliukas.gif
———
Tai kiek sulapnojai, kad net apsivalgei? biggrin.gif daržovės gi smile.gif aš 5dnį arbūzo apsivalgiau, bet užtat kaip skanuuu buvo biggrin.gif
———
doh.gif Nu jau tik su šitais nepradėk mojuot lotuliukas.gif
———
Ir girdėjau ją tik per atranką ir va trumpai per repkes..
———
Mačiaaau biggrin.gif juokiaus - kitu postu patikslino kokį ryšį, “nes šiais laikais gi žmonės bala žino ką gali pagalvot” lotuliukas.gif taip ir sklando gandai po to biggrin.gif
Papildyta:
Ne, nu tai dabar aš suprantu, ko jis nuo manęs slapstosi biggrin.gif
Kas per šukuosena vėėl doh.gif dar ir barzdytę atsiauginęs dar labiau doh.gif
https://www.instagra...id=63bqkdqg9qdh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 gegužės 2019 - 22:42
Plem, sugalvojau ta proga apie Lee pagūglint, tai žiūriu jis nesikeičia doh.gif biggrin.gif
Antraštė doh.gif laugh.gif
https://www.thesun.c...soho-farmhouse/

Bet šuniukas tai fainas wub.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 00:41)
Nu..  Tuktuk, kas per mintys pas tave? : šėlioji žiūriu EV artėjant
———
Tai ir būna  prie manęs tai prikibo izraelietis - jau kelintas postas iššoka su juo bus man juoktis
———
Aha.. a kur man vykt, į Hogwartsą?
———
Tai kiek sulapnojai, kad net apsivalgei? daržovės gi  aš 5dnį arbūzo apsivalgiau, bet užtat kaip skanuuu buvo
———
Nu jau tik su šitais nepradėk mojuot
———
Mačiaaau  juokiaus - kitu postu patikslino kokį ryšį, “nes šiais laikais gi žmonės bala žino ką gali pagalvot” taip ir sklando gandai po to

:lauh: doh.gif nu neee, dėl manęs tai jis gali ir nenusirengt biggrin.gif
---
oi lotuliukas.gif nu ,jei gerai pamenu, jis toks lyg serhatinio tipo? biggrin.gif vat ir būsi prisijuokus iš manęs, kai izraelietis pradės persekiot doh.gif
---
tai užtektų ir pas Danuką bigsmile.gif
---
ai, ne neskaičiavau kiek doh.gif
Kaip norėčiau arbūzo dabar wub.gif
---
oi negaliu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
aha, prajuokino ir mane tas patikslinimas doh.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 00:49)
Ne, nu tai dabar aš suprantu, ko jis nuo manęs slapstosi biggrin.gif
Kas per šukuosena vėėl doh.gif dar ir barzdytę atsiauginęs dar labiau doh.gif
https://www.instagra...id=63bqkdqg9qdh

laugh.gif bando jis tavo kantrybę kažkaip tai laugh.gif
Bet tai rašo, kad 37 interviu davė, kol per kilimą praėjo blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 13, 22:59)
Plem, sugalvojau ta proga apie Lee pagūglint, tai žiūriu jis nesikeičia

Bet šuniukas tai fainas
———
nu ,jei gerai pamenu, jis toks lyg serhatinio tipo?  vat ir būsi prisijuokus iš manęs, kai izraelietis pradės persekiot
---
tai užtektų ir pas Danuką
--
Kaip norėčiau arbūzo dabar
---
bando jis tavo kantrybę kažkaip tai :
Bet tai rašo, kad 37 interviu davė, kol per kilimą praėjo

Looool biggrin.gif ne nu, tikrai savam stiliuj ir vis giliau biggrin.gif bet ta nuotrauka su mėlynu švarku lotuliukas.gif
Aha, šunis nerealus wub.gif
——-
Nu jis ne serhatinio tipo, jis boratinio tipo doh.gif
——-
Nu neee, pas Danuką nenoriu - aš jo bijau, jis kandžiojasi laugh.gif ai ir ko ten išmoktum - savo žvilgsniu kaip pažiūrėtų, tai išmoktum nebent kaip nualpt ir neužsigaut lotuliukas.gif
———
Ooj kaip skaniai susivalgė biggrin.gif tiksliai gal ryt reik nusipirkt bigsmile.gif
———
Tikiu, jis mėgėjas papliurpt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 13 gegužės 2019 - 23:11
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 01:09)
bet ta nuotrauka su mėlynu švarku lotuliukas.gif
——-
Nu jis ne serhatinio tipo, jis boratinio tipo doh.gif
——-
Nu neee, pas Danuką nenoriu - aš jo bijau, jis kandžiojasi laugh.gif ai ir ko ten išmoktum - savo žvilgsniu kaip pažiūrėtų, tai išmoktum nebent kaip nualpt ir neužsigaut lotuliukas.gif
———
Tikiu,  jis mėgėjas papliurpt biggrin.gif

aha, pagerinta doh.gif biggrin.gif
---
looool doh.gif oi net nežinau kas geriau tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
lotuliukas.gif doh.gif bet kai pagalvoji, tai tas visų mėgstamas posakis "jis nesikandžioja", pasirodo, ne visais atvejais galioja biggrin.gif
--
biggrin.gif
Bet negaliu patikėt, kad jau šiandien Eurovizija smile.gif Visų namų darbų taip ir nepadariau. Šįkart žiūrėsiu visų dainų normaliai neišklausius. Bet va Slovėnija vis labiau patinka. Kai pirmą kartą pamačiau klipą, pagalvojau - nu kas čia per nesąmonė, bet dabar visai dera man jis prie dainos nuotaikos.

Šiandien berods ir Čekija pasirodys g.gif Reiks sirgt už "friend'ą" biggrin.gif Bet jeigu jau labai pjaus į lankas, tai gal ir apsigalvosiu ir nepalaikysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 14:21)
looool  oi net nežinau kas geriau tada

bet kai pagalvoji, tai tas visų mėgstamas posakis "jis nesikandžioja", pasirodo, ne visais atvejais galioja
—-
Bet negaliu patikėt, kad jau šiandien Eurovizija Visų namų darbų taip ir nepadariau. Šįkart žiūrėsiu visų dainų normaliai neišklausius. Bet va Slovėnija vis labiau patinka. Kai pirmą kartą pamačiau klipą, pagalvojau - nu kas čia per nesąmonė, bet dabar visai dera man jis prie dainos nuotaikos.
——-
Šiandien berods ir Čekija pasirodys: Reiks sirgt už "friend'ą"Bet jeigu jau labai pjaus į lankas, tai gal ir apsigalvosiu ir nepalaikysiu

Nu žodis GERIAU netinka nei vienu atveju biggrin.gif kas mažiau blogai greičiau jau..
——-
Va va biggrin.gif jei kas sakytų - nebijok neįkas, tai su Danuliu you can never know biggrin.gif tikėtina, kad vis tik įkas biggrin.gif
——
Sėsk, 2 biggrin.gif aš tai už Gruziją ir Estiją šiandien smile.gif parsitempiau dar pilną maišą, kadangi šiandien teko pačiai pėdint kojytėm iš pardės, tai visą kelią nuo pardės žadėjau sau - kad vsio pradedu vairuot doh.gif biggrin.gif rankyčių nejaučiu..
——-
biggrin.gif nu jei S 4dnį su “našliopke” ant galvos pasirodys vietoj normalios šukuosenos irgi pagalvosiu biggrin.gif turiu, beje, nuojautą kas kitąmet Rusijai atstovaus EV tongue.gif
Atsakyti
Tuktuk, per kiek laiko tau išdygo ką ten sakei sodinai? Man nieks nedygsta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Geras!!! Pasirodo tas azeras, kur sakiau faina man irgi daina, irgi iš Voice Ukrainos!! biggrin.gif trys dalyviai iš ten.. nu neskaitant Seriožkos biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif

Sorry, kad buvau dingusi. Vienu metu turėjau daug darbų, paskui blogą nuotaiką.

Girdėjau tik Rusijos, Šveicarijos, Olandijos ir Latvijos dainas. Dar lyg ir Gruzijos, bet nesu tikra dėl tos (ar tikrai girdėjau).
Bet visas tik po kartą, tik Seriožos kelis kartus.
Tai iš to pirmo karto be Seriožos dar Šveicarija patiko. Latvijos, jau minėjau, man visai faina, nors nžn ar šiam konkursui. O Olandijos mano ausiai per daug monotoniška.

O mūsiškio Jurijaus po finalo dainos gal net negirdėjau daugiau. Kažkaip iš jo pasirodymo visiškai nieko gero nesitikiu...

Atsakyti
Ingėnai!!! bigsmile.gif labas smile.gif pagaliau parsiradai smile.gif jau buvau išsigandus unsure.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 05 14, 19:38)
Labas vakaras, merginos 
—-
. O Olandijos mano ausiai per daug monotoniška.
——
O mūsiškio Jurijaus po finalo dainos gal net negirdėjau daugiau. Kažkaip iš jo pasirodymo visiškai nieko gero nesitikiu...

4u.gif tikiuosi nieko rimto unsure.gif
———
Aha ir manęs visiškai nekabina...
———
Niekas nepasikeitė nuo to laiko doh.gif nieko nepatobulino..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 20:30)
Nu žodis GERIAU netinka nei vienu atveju  kas mažiau blogai greičiau jau..
——-
Sėsk, 2  aš tai už Gruziją ir Estiją šiandien
---
parsitempiau dar pilną maišą, kadangi šiandien teko pačiai pėdint kojytėm iš pardės, tai visą kelią nuo pardės žadėjau sau - kad vsio pradedu vairuot  rankyčių nejaučiu..
——-
nu jei S 4dnį su “našliopke” ant galvos pasirodys vietoj normalios šukuosenos irgi pagalvosiu

turiu, beje, nuojautą kas kitąmet Rusijai atstovaus EV

doh.gif laugh.gif
---
biggrin.gif Nu šitas tai ir aš žinau smile.gif Patinka ir man. Dar Slovėnija faina biggrin.gif
Oi gi ir Serhatas šiandien laugh.gif Reik tikėtis, kad nepraeis laugh.gif Nors čia greičiausiai taip ir bus biggrin.gif
---
Tai EV pasiruošus? biggrin.gif Aš kaskart temdama maišą irgi taip galvoju, bet vis nesiryžtu.. doh.gif O tu teises turi? Nes aš tai turiu, bet kas iš to doh.gif Kažkaip per silpni mano nervai vairavimui.

Aš šį kartą tiktai su graikiškais ir žemės riešutais, neturiu nieko stipriau. Jurijus dar nedainuos, tai neprireiks nervintis už jį biggrin.gif
---
našliopke :oh lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir ką nujauti? biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 20:52)
Tuktuk, per kiek laiko tau išdygo ką ten sakei sodinai? Man nieks nedygsta

man tie kur iš Iki tai gal tik per 10 dienų doh.gif Bet tikrose žemėse tai gal greičiau turėtų g.gif O kiek jau dienų praėjo? Laistai? biggrin.gif Aš tai vieną turbūt per daug prilaisčiau, kad net užpelijo, tai teko išmest doh.gif

Papildyta:

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 21:19)
Geras!!! Pasirodo tas azeras, kur sakiau faina man irgi daina, irgi iš Voice Ukrainos!!  trys dalyviai iš ten.. nu neskaitant Seriožkos

nu geras biggrin.gif Grynai visas Voice'as susirinko biggrin.gif

Oi negaliu - žvilgt į ekraną - Jurijus per Panoramą plaukioja Negyvojoj jūroj ir ant veido storas purvo sluoksnis laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2019 05 14, 21:38)
Labas vakaras, merginos  4u.gif
----
Girdėjau tik Rusijos, Šveicarijos, Olandijos ir Latvijos dainas. Dar lyg ir Gruzijos, bet nesu tikra dėl tos (ar tikrai girdėjau).
Bet visas tik po kartą, tik Seriožos kelis kartus.
Tai iš to pirmo karto be Seriožos dar Šveicarija patiko. Latvijos, jau minėjau, man visai faina, nors nžn ar šiam konkursui. O Olandijos mano ausiai per daug monotoniška.

Oo, Ingėnai, labas! 4u.gif Pagaliau parsiradai smile.gif Jau mes čia sunerimę buvom unsure.gif Galvojau, jei jau per EV neateisi, tai reiks eit ieškot. Tikiuosi, dabar viskas gerai?
---
Latvija man labai įstrigus pastaruoju metu(labai dažnai ją girdžiu visur) kažkaip kuo toliau tuo man ji labiau patinka. Bet abejoju, kad praeis į finalą..
Olandijos mačiau repeticijos ištrauką, tai labai mano skonio scenografija. Kaip žinia, vyrai prie pianino mano silpnybė biggrin.gif Tai jaučiu, kad gali ir pasikeist nuomonė ir apie dainą pamačius visą pasirodymą.
Papildyta:
Rodo dabar kažkokią laidą apie EV per lrt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 19:56)
Nu šitas tai ir aš žinau Patinka ir man. Dar Slovėnija faina
——
Oi gi ir Serhatas šiandien Reik tikėtis, kad nepraeis
---
Tai EV pasiruošus?
——-
Aš kaskart temdama maišą irgi taip galvoju, bet vis nesiryžtu.. O tu teises turi? Nes aš tai turiu, bet kas iš to Kažkaip per silpni mano nervai vairavimui.
———
Aš šį kartą tiktai su graikiškais ir žemės riešutais, neturiu nieko stipriau. Jurijus dar nedainuos, tai neprireiks nervintis už jį
——-
Ir ką nujauti?
——-
man tie kur iš Iki tai gal tik per 10 dienų Bet tikrose žemėse tai gal greičiau turėtų O kiek jau dienų praėjo? Laistai? Aš tai vieną turbūt per daug prilaisčiau, kad net užpelijo, tai teko išmest
——
Oi negaliu - žvilgt į ekraną - Jurijus per Panoramą plaukioja Negyvojoj jūroj ir ant veido storas purvo sluoksnis

Slovėnijos jau visai nepamenu unsure.gif
——-
Man rodos pasvajok ir praeis biggrin.gif
——-
Žinoma biggrin.gif bet kažkaip aš jai morališkai nepasiruošus biggrin.gif ne EV’inė nuotaika..
———
Aš senai jas turiu, bet nu man fobija vairavimo. Ai ir tu nevairuoji?? biggrin.gif beje biggrin.gif Neseniai užmačiau straipsnį, kad vandeniam struggle”as su vairavimu biggrin.gif šiaip tokiom nesąmonėm netikiu (nu kai priskiria kažkokias savybes ženklam) , bet va pažįstu porą vandenių, kurie nevairuoja irgi, ir porą - su kuriais geriau nevažiuot, kai jie vairuoja lotuliukas.gif
——-
Aš su sūriuku kaip visada biggrin.gif mėgsti graikiškus riešutus? unsure.gif
——-
Manau, kad toks Panajotovas, labai veržtis pradėjo doh.gif ir dar Voice treneriu labai įsiprašinėja būt doh.gif pats jo net nelaimėjo, svarbiausia biggrin.gif
——-
Ai nu mano trys dienos praėjo, nu bet pomidorai per panašiai ir sudygo.. įtariu perliejau ir aš.. nu krč - net prieskonių nesugebu užsiaugint doh.gif laugh.gif
———
Omg biggrin.gif taip ir matau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 20:05)

Kaip žinia, vyrai prie pianino mano silpnybė biggrin.gif Tai jaučiu, kad gali ir pasikeist nuomonė ir apie dainą pamačius visą pasirodymą.
[

Aa nu.. čia rimtas koziris ir man biggrin.gif
Atsakyti