Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 22:15)
Man rodos pasvajok ir praeis
——-
Žinoma biggrin.gif bet kažkaip aš jai morališkai nepasiruošus  ne EV’inė nuotaika..
———
Aš senai jas turiu, bet nu man fobija vairavimo. Ai ir tu nevairuoji??
----
beje  Neseniai užmačiau straipsnį, kad vandeniam struggle”as su vairavimu biggrin.gif šiaip tokiom nesąmonėm netikiu (nu kai priskiria kažkokias savybes ženklam) , bet va pažįstu porą vandenių, kurie nevairuoja irgi, ir porą - su kuriais geriau nevažiuot, kai jie vairuoja
——-
Aš su sūriuku kaip visada mėgsti graikiškus riešutus?
——-
Manau, kad toks Panajotovas, labai veržtis pradėjo  ir dar Voice treneriu labai įsiprašinėja būt  pats jo net nelaimėjo, svarbiausia
——-
Ai nu mano trys dienos praėjo, nu bet pomidorai per panašiai ir sudygo.. įtariu perliejau ir aš.. nu krč - net prieskonių nesugebu užsiaugint
———
Omg taip ir matau

doh.gif laugh.gif tai nesvajosiu tada laugh.gif
---
Aš vis dar negaliu patiėkt, kad jau EV doh.gif biggrin.gif KOl patikėsiu, tai turbūt ir pasibaigs doh.gif
---
aha.. tai ir man fobija doh.gif
---
nu šiuo klausimu, tai toks vaizdas, kad teisybę rašo doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
---
aš visokius riešutus mėgstu ir riešutų sviestą(bet tik ekologiškas man skanus) biggrin.gif O tu graikiškų ne?
---
aa, negirdėjus tokio smile.gif
--
gerai, kad ne viena aš tokia doh.gif laugh.gif
---
nu jo, geras ten vaizdelis buvo biggrin.gif

Aš nesuprantu, rodo tą laidą iš tų metų EV, kur Donatas dalyvavo. Dabar galvoju, lyg ir Amiras tada dalyvavo g.gif Bet kažkaip neužmatau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 20:29)
tai nesvajosiu tada
---
Aš vis dar negaliu patiėkt, kad jau EV KOl patikėsiu, tai turbūt ir pasibaigs :
---
aha.. tai ir man fobija
---
nu šiuo klausimu, tai toks vaizdas, kad teisybę rašo
---
aš visokius riešutus mėgstu ir riešutų sviestą(bet tik ekologiškas man skanus)tu graikiškų ne?
---
Aš nesuprantu, rodo tą laidą iš tų metų EV, kur Donatas dalyvavo. Dabar galvoju, lyg ir Amiras tada dalyvavo g.gif Bet kažkaip neužmatau

hmm.gif ... vis tiek praeis biggrin.gif
———
Nuu grynai biggrin.gif
———
Man kai maišų tempt nereik, tai ir be mašinos gerai biggrin.gif tik tiek, kad užkniso tas pats klausimas “kada pagaliau pradėsi vairuot” doh.gif
———-
Nu panašu biggrin.gif ai, va Dančikas gi irgi nevairuoja biggrin.gif ir toks afigienas paaiškinimas - tipo “ai, prieš kitus pavaidint ir lakstyt dideliu greičiu gatvėm čia visai ne man” doh.gif biggrin.gif ot niekaip nesusiveda man galvoj biggrin.gif tipo arba lakstai, arba nevairuoji išvis biggrin.gif
———
Aš labai mėgstu riešutus bet ne graikiškus.. man nepatinka tas kartumas. Nors vienu metu buvo kažkas užplaukę - šveičiau biggrin.gif matyt kažko trūko organizme..
———
Nori pasakyt prieš 2m Amiras dalyvavo, ne seniau?? unsure.gif bet tai nesuprantu - prie ko čia tie 2016 metai dabar biggrin.gif suprasčiau apie prnai metus būtų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 14 gegužės 2019 - 20:50
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 22:49)
hmm.gif ... vis tiek praeis biggrin.gif
———
Man kai maišų tempt nereik, tai ir be mašinos gerai biggrin.gif   tik tiek, kad užkniso tas pats klausimas “kada pagaliau pradėsi vairuot”
———-
Nu panašu  ai, va Dančikas gi irgi nevairuoja biggrin.gif ir toks afigienas paaiškinimas - tipo “ai, prieš kitus pavaidint ir lakstyt dideliu greičiu gatvėm čia visai ne man”  ot niekaip nesusiveda man galvoj biggrin.gif tipo arba lakstai, arba nevairuoji išvis
———

Nori pasakyt prieš 2m Amiras dalyvavo, ne seniau??  bet tai nesuprantu - prie ko čia tie 2016 metai dabar suprasčiau apie prnai metus būtų :

doh.gif biggrin.gif
---
pas mane tas pats doh.gif biggrin.gif
---
biggrin.gif nu tikrai - tipo būtinai reik lakstyt doh.gif
aš tai jei vairuočiau, tai turbūt šliaužčiau kaip sraigė ir visam eismui trukdyčiau doh.gif nes nu kitu atveju, tai neįsivaizduoju doh.gif
--
nu prieš 3 jau gaunasi biggrin.gif Taigi kaip ir Seriožka tais pačiais metais biggrin.gif Juk buvo tuo pačiu metu mum stogai nuvažiavę doh.gif biggrin.gif

__
jau prasideda bigsmile.gif Reik jungtis Užkuraičio ir Gerūtos balsus biggrin.gif
Patinka man kai jie kartais susiginčija dėl skonių nesutapimų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 gegužės 2019 - 21:01
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 21:01)
pas mane tas pats
---
nu tikrai - tipo būtinai reik lakstyt
aš tai jei vairuočiau, tai turbūt šliaužčiau kaip sraigė ir visam eismui trukdyčiau :nes nu kitu atveju, tai neįsivaizduoju
--
nu prieš 3 jau gaunasiTaigi kaip ir Seriožka tais pačiais metais Juk buvo tuo pačiu metu mum stogai nuvažiavę
__
jau prasideda : Reik jungtis Užkuraičio ir Gerūtos balsus
Patinka man kai jie kartais susiginčija dėl skonių nesutapimų

Bet ot nevienodai žmonėm aš nesuprantu - nu koks jų reikalas biggrin.gif čia kaip ir Dančiko intervą žiūrėjau - tai viena žurnalistė dar tokiu pasipiktinusiu balsu - o tai kodel tu nevairuoji?? Nu net bent Moldovoj vairuoji? biggrin.gif doh.gif
———
Aš tai sakiau įsijungčiau avarines ir slinkčiau ant 40 doh.gif biggrin.gif nu plem aš su savo žioplumu bijau kažką parmušt, nepastebėt ir pan doh.gif
——-
Ai man susišvietė kad dabar 2018 doh.gif biggrin.gif aha, laimei šiemet dėl S stogas visaaai nevažiuoja..
———
Neįsivaizduoju be jų EV biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 23:12)
Bet ot nevienodai žmonėm aš nesuprantu - nu koks jų reikalas biggrin.gif čia kaip ir Dančiko intervą žiūrėjau - tai viena žurnalistė dar tokiu pasipiktinusiu balsu - o tai kodel tu nevairuoji?? Nu net bent Moldovoj vairuoji? biggrin.gif doh.gif
———
Aš tai sakiau įsijungčiau avarines ir slinkčiau ant 40 doh.gif biggrin.gif nu plem aš su savo žioplumu bijau kažką parmušt, nepastebėt ir pan doh.gif
——-
Ai man susišvietė kad dabar 2018 doh.gif biggrin.gif aha, laimei šiemet dėl S stogas visaaai nevažiuoja..
———
Neįsivaizduoju be jų EV biggrin.gif

nu tikrai koks gi skirtumas visiems doh.gif biggrin.gif atrodo, jei nevairuoji, tai kaip koks ateivis esi biggrin.gif Aš tik su dviračiu mėgstu važinėt (nors gatvių irgi stengiuosi išvengt).
---
tai va, tas ir baisiausia :oh
---
biggrin.gif nu gal pavėluotai pavažiuos, dar palauk laugh.gif
---
aha biggrin.gif

___
kiprietė nesužavėjo
Papildyta:
pas montenegriečius vienas lyg neblogas yra (bet gerai nespėjau apžiūrėt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 21:19)
nu tikrai koks gi skirtumas visiems :atrodo, jei nevairuoji, tai kaip koks ateivis esi Aš tik su dviračiu mėgstu važinėt (nors gatvių irgi stengiuosi išvengt).
---
nu gal pavėluotai pavažiuos, dar palauk :
--
___
kiprietė nesužavėjo
———
pas montenegriečius vienas lyg neblogas yra (bet gerai nespėjau apžiūrėt biggrin.gif )

Man tai išvis sako - kaip tu su pačiūžom nebijai lakstyt, o su mašina važinėt bijai doh.gif biggrin.gif
———
Nu ką tu čia karksi nu doh.gif biggrin.gif nepavažiuos - man jau šiemet užteko pilnai stogo važiavimo jau keliem metam į prieky biggrin.gif
———
Man kol kas išvis tragedija biggrin.gif lenkes išvis pracypė..

——-
Ane? biggrin.gif Neįsižiūrėjau kžkaip biggrin.gif
Ale slovėnės kokie bruožai įdomus - kaip iš avataro ji man biggrin.gif nu faina daina smile.gif

Papildyta:
“Stovi, žiūri sau į batus” lotuliukas.gif loool..
O tavo čekiukai smile.gif
Papildyta:
Nu fainas čekiukas, visai gerai pavarė! smile.gif a ko tu čekiuko neimi?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 23:37)
Man tai išvis sako - kaip tu su pačiūžom nebijai lakstyt, o su mašina važinėt bijai
———
Nu ką tu čia karksi nu  nepavažiuos - man jau šiemet užteko pilnai stogo važiavimo jau keliem metam į prieky
———
Man kol kas išvis tragedija lenkes išvis pracypė..

——-

Ale slovėnės kokie bruožai įdomus - kaip iš avataro ji man biggrin.gif nu faina daina smile.gif

----
“Stovi, žiūri sau į batus” lotuliukas.gif loool..
---
Nu fainas čekiukas, visai gerai pavarė! smile.gif a ko tu čekiuko neimi?? biggrin.gif

loool biggrin.gif
---
lotuliukas.gif doh.gif
---
Man lenkės kaip matrioškų balsais padainavo doh.gif biggrin.gif
---
po geeeras bigsmile.gif žinok tą patį grynai pagalvojau! ir mintyse lipdžiau jai tas dideles ausis biggrin.gif
--
prajuokino Užkuraitis biggrin.gif
--
biggrin.gif nu jis toks pusiau paimtas, bet kad jis visai vaikas atrodo, tai tik dainą galiu imt doh.gif kaži ar bent 18 turi laugh.gif Bet patiko ir man pasirodymas - labai žaisminga scenografija thumbup.gif nuotaikos įnešė biggrin.gif
Atsakyti
Nu pleeem vėl man striginėja transliacija! doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 23:45)
Nu pleeem vėl man striginėja transliacija! doh.gif verysad.gif

per kompą žiūri?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 21:42)
Man lenkės kaip matrioškų balsais padainavo
---
po geeeras bigsmile.gif žinok tą patį grynai pagalvojau! ir mintyse lipdžiau jai tas dideles ausis
--
biggrin.gif nu jis toks pusiau paimtas, bet kad jis visai vaikas  atrodo, tai tik dainą galiu imt doh.gif kaži ar bent 18 turi laugh.gif Bet patiko ir man pasirodymas - labai žaisminga scenografija thumbup.gif nuotaikos įnešė biggrin.gif

Nu grynai biggrin.gif doh.gif
——-
Aš jau mintyse mėlynai nuspalvinau biggrin.gif
——
Nu jo, toks labai jau vaikis dar biggrin.gif bet fainai, labai mane užkabino smile.gif
——
Baltarusė man kažkaip į Kaaaaatečką užnešė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 21:47)
per kompą žiūri?

Nea, per teliką
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 23:49)
Aš jau mintyse mėlynai nuspalvinau biggrin.gif
——
Nu jo, toks labai jau vaikis dar biggrin.gif bet fainai, labai mane užkabino smile.gif
——
Baltarusė man kažkaip į Kaaaaatečką užnešė biggrin.gif

aha, ir aš biggrin.gif
---
žiūriu, belgas irgi vaikas visai. Kažkokia vaikų EV biggrin.gif
---
nu tikraaai bigsmile.gif
__

bet jie visi taip nusidainuoja unsure.gif
Papildyta:
belgų daina ant paskutinio priedainio pradėjo kabint biggrin.gif bet jis labai neišdainuoja..
Papildyta:
oo, Blackkiss, tavo gruzinai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 gegužės 2019 - 21:54
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 21:52)
žiūriu, belgas irgi vaikas visai. Kažkokia vaikų EV
---
nu tikraaai bigsmile.gif
__
bet jie visi taip nusidainuoja unsure.gif

doh.gif lotuliukas.gif
——
Žiauriai, net aš girdžiu.. aš tai pagalvojau, kad Ukrainos Voice jie net į aklas perklausas nepatektų laugh.gif

_______
O mano gruzinukas!!!!! wub.gif fingers crossed smile.gif
Atsakyti