Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 00:21)
biggrin.gif tuoj žiūrėk ant tikrų vyrų patrauks lotuliukas.gif beje pagalvojau, kad tas Papajus jau iš tokių tikrų vyrų biggrin.gif bet daina faina man..
——-
Neee, man simpatiškesnis už Mikį  wub.gif biggrin.gif
———
Nu kažkaip ir rengt būtų nepatogu ten - netilptų žiūrovai biggrin.gif
———
O Tuktuk, tavo SERHATAS!!!!  bigsmile.gif
--
matai gali skambint bet kada lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
nu bet ot kokia - man tik Mikį siūlo, tik siūlo, o estuko nea laugh.gif Tai va, matai kaip čia yra bigsmile.gif biggrin.gif
---
:laugh doh.gif
--
neee mano laugh.gif lotuliukas.gif
---
loool doh.gif
Atsakyti
“Su dviem riestainiais ant galvos” lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 00:23)
Nu Gerūta su Užkuraičiu biggrin.gif
——
lotuliukas.gif nu bet kažkas magiško jo balse yra biggrin.gif

aa, praklausiau biggrin.gif
---
mane tai baugina tas jo balsas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:25)
nu bet ot kokia - man tik Mikį siūlo, tik siūlo, o estuko nea laugh.gif Tai va, matai kaip čia yra :
--
neee mano laugh.gif lotuliukas.gif
---
loool doh.gif

Nuuu tai tau geresnius siūlau, tiesiog jis ne tavo skonio biggrin.gif o man jau kas lieka, kas lieka laugh.gif
———
Tavo tavo flirt.gif
_________
Nu dėl manęs gali patekt tik Slovėnai, Jocis, Gruzinai, Čekas.. ir Belgo daina kieno nors kito atlikime lotuliukas.gif visus kitus galima siųst atgal biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:29)
aa, praklausiau biggrin.gif
---
mane tai baugina tas jo balsas

Nu Tuktuk doh.gif į Serhatą užsižiūrėjai? biggrin.gif Užkuraitis sakė jei būtų koncertas mielai nueitų nes įdomu pažiūrėt, ką jie dar daro. Gerūta sako: aš su tavim eisiu biggrin.gif
——-
Nu ir baugina bet... ir magijos yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 14 gegužės 2019 - 22:34
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 00:31)
Nuuu tai tau geresnius siūlau, tiesiog jis ne tavo skonio biggrin.gif o man jau kas lieka, kas lieka laugh.gif
———
Tavo tavo flirt.gif
_________
Nu dėl manęs gali patekt tik Slovėnai, Jocis, Gruzinai, Čekas.. ir Belgo daina kieno nors kito atlikime lotuliukas.gif  visus kitus galima siųst atgal biggrin.gif

teip teip lotuliukas.gif
---
doh.gif lotuliukas.gif nu bet ne kažką Serhačikas nuskambėjo doh.gif kažkaip deklamavo, o ne dainavo laugh.gif Gėdą tik daro :mmm unsure.gif
---
tuoj surašysiu savo spėjimą biggrin.gif
Atsakyti
Aš neatsimenu, kas čia su šita Dana International? Čia moteriškė, ar šita Dana prieš tai Danu buvo? laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:36)
nu bet ne kažką Serhačikas nuskambėjo doh.gif kažkaip deklamavo, o ne dainavo laugh.gif Gėdą tik daro :mmm 

Nu tai kaip 80% dalyvių biggrin.gif taip sakant, neiškrito iš konteksto..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 14 gegužės 2019 - 22:39
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 00:34)
Nu Tuktuk doh.gif į Serhatą užsižiūrėjai? biggrin.gif
Užkuraitis sakė jei būtų koncertas mielai nueitų nes įdomu pažiūrėt, ką jie dar daro. Gerūta sako: aš su tavim eisiu biggrin.gif
——-
Nu ir baugina bet... ir magijos yra biggrin.gif

lotuliukas.gif doh.gif aš tuo momentu, jau turbūt bėgau slėptis unsure.gif laugh.gif
---
biggrin.gif biggrin.gif man atrodo, tuoj aš tau Serhatą atsiųsiu kartu su Estu laugh.gif

______
mano spėjimas, kas pateks:

Suomija
Slovėnija
Čekija
Baltarusija
Serbija
Belgija
Gruzija
Australija
Islandija
Estija
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 00:38)
Aš neatsimenu, kas čia su šita Dana International?  Čia moteriškė, ar šita Dana prieš tai Danu buvo? laugh.gif
------

Nu tai kaip 80% dalyvių biggrin.gif taip sakant, neiškrito iš konteksto..

Lygai Danu buvo biggrin.gif nors nežinau ar konkrečiai Danu biggrin.gif (bet tai pastebėjai, kad Danas tave ir čia pasiveja? laugh.gif )

---
doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergai, padauginau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nefokusuoja smegenys ir žiūrėt, ir pas jus komentuot, ir su sese viską aptart biggrin.gif

Mano estas nepateks, bet gerai susižiūrėjo. tuktuk, čekui 30, čia tik tarp kitko biggrin.gif
Atsakyti
Man tai tas suomis visai neblogas lyg ir pasirodė g.gif biggrin.gif Gyvai geriau atrodo nei nuotraukose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:40)
aš tuo momentu, jau turbūt bėgau slėptis
---
man atrodo, tuoj aš tau Serhatą atsiųsiu kartu su Estu

______
mano spėjimas, kas pateks:

Suomija
Slovėnija
Čekija
Baltarusija
Serbija
Belgija
Gruzija
Australija
Islandija
Estija

lotuliukas.gif
———
Kad gal ačiū, man užteks Seriožkos biggrin.gif aš jau su dviem nesusitvarkau doh.gif biggrin.gif vienas va vis pas Braškę pabėga biggrin.gif
———
Nu Baltarusija man išvis košmaras..vietoj jos spėčiau Papajų biggrin.gif dėl kitų sutinku..
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 15, 00:43)
mergai, padauginau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nefokusuoja smegenys ir žiūrėt, ir pas jus komentuot, ir su sese viską aptart  biggrin.gif

Mano estas nepateks, bet gerai susižiūrėjo. tuktuk, čekui 30, čia tik tarp kitko  biggrin.gif

looool laugh.gif Surašyk bent savo spėjimus biggrin.gif

blink.gif Tu turbūt juokauji??? blink.gif Tai kiek Serhatui tada? Koks 100? doh.gif :nukritau: Kažkaip amžiaus radaras man gal nusimušė ar ką doh.gif
Atsakyti
Spėjimai:
Kipras
Lenkija
Vengrija
Čekija
Serbija
Gruzija
Australija
Graikija
Islandija
Portugalija