Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 00:45)
Nu Baltarusija man išvis košmaras..vietoj jos spėčiau Papajų biggrin.gif dėl kitų sutinku..

tai Baltarusija ir man labai ne kažką, bet, man atrodo, praeis jie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:45)

blink.gif Tu turbūt juokauji??? blink.gif Tai kiek Serhatui tada? Koks 100? doh.gif :nukritau: Kažkaip amžiaus radaras man gal nusimušė ar ką doh.gif

Nejuokauju, 1989 gimimo. Irgi vandenys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:42)
bet tai pastebėjai, kad Danas tave ir čia pasiveja?

Aai.. jau nestebina biggrin.gif dar betrūktų, kad kitąmet atsivilktų į EV doh.gif biggrin.gif bet tai jis čia visus nuneštų su savo charizma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 15, 00:47)
Nejuokauju, 1989 gimimo. Irgi vandenys  biggrin.gif

ne, nu vis dar negaliu patikėt doh.gif Aš galvojau jam kokie 16-17 biggrin.gif Bet tai kas čia dabar vandenių padavė biggrin.gif
Papildyta:
Mane Belgijos daina pradėjo laaabai kabint. Gaila, kad atlikimas labai nekoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 14, 22:43)
mergai, padauginau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nefokusuoja smegenys ir žiūrėt, ir pas jus komentuot, ir su sese viską aptart  biggrin.gif
——
Mano estas nepateks, bet gerai susižiūrėjo. tuktuk, čekui 30, čia tik tarp kitko

Manęs romas visai neveikia... absoliučiai biggrin.gif net alus labiau paveikia biggrin.gif
——
kąąą?? blink.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:45)
blink.gif Tai kiek Serhatui tada? Koks 100? :

Balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:51)
ne, nu vis dar negaliu patikėt doh.gif Aš galvojau jam kokie 16-17 biggrin.gif
—-
Bet tai kas čia dabar vandenių padavė
——-

Mane Belgijos daina pradėjo laaabai kabint. Gaila, kad atlikimas labai nekoks doh.gif

Aš irgi galvojau 17-18 blink.gif
——
O kas dar vandenis?
—-
Nu sakau kieno nors kito atlikime gerai būtų biggrin.gif
Atsakyti
Jetus, galvojau vaidenasi jau man - išgirdau - "ei na na na" taip arti atrodo doh.gif O čia, pasirodo, Užkuraitis užtraukė doh.gif unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 gegužės 2019 - 22:56
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:51)
ne, nu vis dar negaliu patikėt doh.gif Aš galvojau jam kokie 16-17 biggrin.gif Bet tai kas čia dabar vandenių padavė biggrin.gif

Nu aš sakau biggrin.gif Specialiai guglinau, nes galvojau, kad neimi, nes gal koks nepilnametis laugh.gif

Man irgi patinka. Pati pradžia man žiauriai Stranger Things primena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 22:54)
Manęs romas visai neveikia... absoliučiai biggrin.gif net alus labiau paveikia biggrin.gif

Nu aš tingėjau duoną keptis, tai tik "džininuosi", tai gal dėlto man taip kirto laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 22:55)
Jetus, galvojau vaidenasi jau man - išgirdau - "ei na na na" taip arti atrodo doh.gif O čia, pasirodo, Užkuraitis užtraukė

Čia jau Serhatas tau į pasamonę lenda lotuliukas.gif aš tai negirdėjau biggrin.gif
_____

O kur mano Mansiukas? unsure.gif antram pusfinaly dainuos? hmm.gif
_____
Oj Kobis doh.gif čia jau aš bėgu slėptis biggrin.gif
Atsakyti
ohoho Mikis bigsmile.gif bigsmile.gif tuktuk, nepersigalvojai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 00:54)
O kas dar vandenis?
—-
Nu sakau kieno nors kito atlikime gerai būtų biggrin.gif

taigi tavo neeurovizinė simpatija tongue.gif biggrin.gif
---
nu bet tikrai.. ot sugadino dainą doh.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 15, 00:55)
Nu aš sakau  biggrin.gif Specialiai guglinau, nes galvojau, kad neimi, nes gal koks nepilnametis laugh.gif

Man irgi patinka. Pati pradžia man žiauriai Stranger Things primena  biggrin.gif

biggrin.gif tai gal reik paimt g.gif biggrin.gif nu bet negaliu niekaip persilaužt, kad jis nėra nepilnametis doh.gif biggrin.gif
----
aha, tikrai primena biggrin.gif
Atsakyti
Nu juokinga man ta Mikimauzo daina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 22:59)

O kur mano Mansiukas?  unsure.gif antram pusfinaly dainuos? hmm.gif

Finale, tai gausi kažkaip iki šeštadienio datraukt biggrin.gif
Atsakyti