Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Nu tuktuk, kaip tu gali Serhato neimt, dėl tavęs žmogus net į finalą pateko laugh.gif Džiaugiuosi dėl savo esto, bus į ką šeštadienį žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 23:10)
gal apie Kobį svajojai
----
loool nu jeigu prilipdytum ją prie Mikio, tai gal visai nieko ir Mikis pasidarytų

Mhm, matyt kad biggrin.gif
——-
Nu čia sorry jau ne mano galiose biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 23:12)
Tai čia Serhatas jų vietą užėmė

Tai kad Serhatas dar Serhatas, kur jis nepateks biggrin.gif reik gi tave persekiot biggrin.gif bet visokios Baltarusijos su savo Kaaaatečkom doh.gif biggrin.gif

Nu plem kaip sunervino negaliu verysad.gif .. ir nebeturėsiu už ką balsuot verysad.gif
Atsakyti
6 iš 10 atspėjau, tai atsistatydinu iš vyr. raganos pareigų verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 14, 23:01)
Finale, tai gausi kažkaip iki šeštadienio datraukt  biggrin.gif

Ai nu čia tam atvejui jei Seriožka nepateks į finalą (ot bajeris būtų), tai bent kažkas iš maniškių finale pasirodys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 23:12)
Tai čia Serhatas jų vietą užėmė doh.gif doh.gif doh.gif

Bet tai viskas nebeveikia mano kerai visiškai blink.gif biggrin.gif taip siunčiau palinkėjimus Gruzijai kad praeitų..
Atsakyti
Neatspėjau Graikijos, Kipro ir San Marino biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2019 05 15, 01:09)
Beje, Makedonų daina man irgi smagi, būtų mano dešimtuke, saulėskliošinio tipo. Bet va kad sunkiai ją kažkaip dainuoja. Lyg nepradainuotų kai kurie bernai
-----
Islandija... na... už drąsą nebent lol Geriau man Mansono užteks smile.gif
----
Tas paskutinis na na na Serhatas ar kaip jis ten lol Supratau dabar, kodėl toks populiarus čia aptarimuose buvo lol
----
Belgijos daina iš pirmo paklausymo neįtrigo, bet paskui tikrai patikti pradėjo. Tik va dainininkas kažkoks apipešiotas, geriau jo nematyti...
----
Ai, tiesa, suomių kažkuo visgi patiko. Nei daina stebuklinga, nei atlikimas, bet pats stiliukas man kiek artimas. Ir patiko vaizdas scenoje. Ir atlikėjo kelnės biggrin.gif, ir ta moteris žalia suknele, ir vaizdai ekrane. Ir pati idėja.

kad kažkaip visi daugiau ar mažiau nusidainavo doh.gif
---
biggrin.gif
---
loool doh.gif nu va, matai, kas jis per paukštis unsure.gif biggrin.gif Užėmė gruzinų vieną rupūžė doh.gif
---
apipešiotas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu tikrai, tai dainai reikėjo kito atlikėjo..
---
tos kelnės man pasirodė kaip žvejo batai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2019 05 14, 23:09)
Nr.1 vienareikšmiškai man šiandien Slovėnija. Manau, tą dainą ir paskui galbūt klausysiu.
2 vietoj Gruzija.
3 Estija
——-
Tas paskutinis na na na Serhatas ar kaip jis ten lol Supratau dabar, kodėl toks populiarus čia aptarimuose buvo lol

Man irgi šitas trejetas smile.gif tik pirmoj vt Gruzija, antroj Estija, trečioj Slovėnija. Nu 4 Čekija biggrin.gif
——
Nu nes tikras vyras biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 23:20)

loool doh.gif nu va, matai, kas jis per paukštis  unsure.gif  biggrin.gif Užėmė gruzinų vieną rupūžė doh.gif

lotuliukas.gif Tuktuk, man rodos dėk tavęs jis ir EV laimės lotuliukas.gif matai jau toli eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 23:20)

loool doh.gif nu va, matai, kas jis per paukštis  unsure.gif  biggrin.gif Užėmė gruzinų vieną rupūžė doh.gif
---

tos kelnės man pasirodė kaip žvejo batai biggrin.gif

Čia tai labai nekažkaip... Tikrai, kad rupūžė...

------
nu jo, kažkas pan lol
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 15, 01:13)
Nu tuktuk, kaip tu gali Serhato neimt, dėl tavęs žmogus net  į finalą pateko

nu jo, vienas raumenis pradėjo demonstruot, kitas - į finalą pateko doh.gif kažkaip net nepatogu, kad jų neimu doh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 01:15)
Nu čia sorry jau ne mano galiose
---
Tai kad Serhatas dar Serhatas, kur jis nepateks biggrin.gif reik gi tave persekiot biggrin.gif bet visokios Baltarusijos su savo Kaaaatečkom doh.gif biggrin.gif
--
Nu plem kaip sunervino negaliu verysad.gif .. ir nebeturėsiu už ką balsuot verysad.gif

balsu lotuliukas.gif
---
doh.gif biggrin.gif nu jau geriau Gruzija būtų nei Serhatas laugh.gif doh.gif
--
nu kaip nebeturi, taigi Kobis dar bus bigsmile.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 15, 01:17)
6 iš 10 atspėjau, tai atsistatydinu iš vyr. raganos pareigų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

lotuliukas.gif aš 7 laugh.gif tobulėju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 14, 23:25)

lotuliukas.gif Tuktuk, man rodos dėk tavęs jis ir EV laimės lotuliukas.gif matai jau toli eina biggrin.gif

Ir bus visiems na na na lol

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 14, 23:17)
6 iš 10 atspėjau, tai atsistatydinu iš vyr. raganos pareigų  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai kad čia kažkokia neteisinga brokuota EV šiemet pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 15, 01:25)
Nu nes tikras vyras biggrin.gif
--

doh.gif laugh:
--

lotuliukas.gif nu jau tegul tik neįsisvajoja laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 14, 23:27)
nu jo, vienas raumenis pradėjo demonstruot, kitas - į finalą pateko doh.gif kažkaip net nepatogu, kad jų neimu
---
doh.gif  biggrin.gif nu jau geriau Gruzija būtų nei Serhatas
--
nu kaip nebeturi, taigi Kobis dar bus :
——
lotuliukas.gif aš 7 laugh.gif tobulėju :big

Tai gal jau imk, nes bus kita EV San Marine kitaip biggrin.gif Braške, tu ten tiek už Serhatą pribalsavai, nesuprantu?? biggrin.gif
——
Nu... nesiginčysiu biggrin.gif
——-
Nu Tuktuk, eik sau, nenervuok! doh.gif lotuliukas.gif
——-
Nu klausyk, augi raganos pareigose biggrin.gif
Atsakyti