Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 01:38)
Ai tiesa čia kažkuria dieną iššoko Manso fotkė instagrame - ir po ja prašyta “ar norėtumėt Mansą kitąmet išvyst vėl EV?” doh.gif nu dar sugalvos grįžt doh.gif biggrin.gif

oi būtų tau bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2019 05 19, 01:39)
Nu Nyderlandai turėtų laimėt jury vote, bet manau, kad televote kažkas kitas ims ir gali būti, kad Italija g.gif Bent jau man taip šviečias g.gif  unsure.gif

aš kažkaip susimąsčiau, kad Jury vote gali ir Australija imt unsure.gif Kažkaip nebuvau atkreipus dėmesio, kad ir ji gerai dainuoja unsure.gif Išblaškė ta scenografija. Visada bijau bežiūrint, kad tie pagaliai jom nenulūžtų doh.gif
Atsakyti
Plem kaip miegas jau ima doh.gif biggrin.gif praradau kažkaip “sportinę formą” biggrin.gif gi voice aklas peržiūras išvis iki 1:30 keis kartus rodė ir puikiai išsėdėdavau biggrin.gif nu gal kad be vyniuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 01:40)
Nežinau, man visiškai jokia ta Italijos daina.. tikrai nemanau, kad užims top 3 smile.gif

dėl Italijos, manau, pritrūks žiūrovams tų pasiklausymo kartų, nes ji grynai tokia po kelių kartų įlendanti į galvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 23:43)
Kažkaip nebuvau atkreipus dėmesio, kad ir ji gerai dainuoja unsure.gif Išblaškė ta scenografija. Visada bijau bežiūrint, kad tie pagaliai jom nenulūžtų doh.gif

Gerai dainuoja, bet.. nu neźinau biggrin.gif man fui biggrin.gif
Atsakyti
plem, ir mane žinok miegas ima doh.gif Kavos prigėriau ir vistiek doh.gif biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 01:47)
Gerai dainuoja, bet.. nu neźinau biggrin.gif man fui biggrin.gif

man irgi nepatinka Australijos daina biggrin.gif
Papildyta:
Estukas, man atrodo, papuls į dešimtuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 23:49)
plem, ir mane žinok miegas ima doh.gif Kavos prigėriau ir vistiek

Grynai limpa tiesiof akys biggrin.gif doh.gif ai kava man ir nepadeda tokiais atvejais - atvirkščiai kažkaip paveikia biggrin.gif
____
Vis tiek norisi man, kad S laimėtų.. bent jau tam kad 3čià kartą nedalyvautų laugh.gif kažkur sakė, kad jo jau svajonė pasidarė laimėt EV -kad nebūtų Pilvelytės variantas unsure.gif laugh.gif
Atsakyti
Žiūriu dabar visus pakartojimus ir galvoju, kaip silpnai atrodytų Jurijus tarp visų doh.gif Pas visus ekranai šviečia, ar kažkas įdomaus vyksta scenoj.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 01:55)
Vis tiek norisi man, kad S laimėtų..
---
bent jau tam kad 3čià kartą nedalyvautų laugh.gif kažkur sakė, kad jo jau svajonė pasidarė laimėt EV -kad nebūtų Pilvelytės variantas  unsure.gif laugh.gif

Džiaugčiaus dėl jo, jei laimėtų, bet..
--
loool lotuliukas.gif doh.gif

Bet Madonna tai irgi, žiūriu, traukia pro šoną doh.gif Vos ne kaip Serhatas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
blink.gif o Madona kaip nusidainuoja!! blink.gif jinai gal nelabai koncuose gyvai dainuoja.. man rodos ar ne ja piktinosi Eltonas Johnas - kad tipo negalima plėšt tokių pinigų už bilietus iš žiūrovų, ir dainuot pagal fanierą.. tai bet gal jau geriau pagal fanierą kaip paaiškėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 02:01)
blink.gif o Madona kaip nusidainuoja!!  blink.gif jinai gal nelabai koncuose gyvai dainuoja.. man rodos ar ne ja piktinosi Eltonas Johnas - kad tipo negalima plėšt tokių pinigų už bilietus iš žiūrovų, ir dainuot pagal fanierą..  tai bet gal jau geriau pagal fanierą kaip paaiškėja biggrin.gif

nu tikrai doh.gif nesuprantu, ar čia ji visada taip blogai dainuoja doh.gif Bet jei Eltonas sako, tai matyt žino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2019 05 18, 23:58)
Žiūriu dabar visus pakartojimus ir galvoju, kaip silpnai atrodytų Jurijus tarp visų doh.gif Pas visus ekranai šviečia, ar kažkas įdomaus vyksta scenoj.
--

Bet Madonna tai irgi, žiūriu, traukia pro šoną doh.gif Vos ne kaip Serhatas lotuliukas.gif doh.gif

Nu tai... vargšas verysad.gif ir ne už jį gėdą šiaip, o už šalį..
——
Nuu.. Man rodos net ir Serhatas geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2019 05 19, 02:03)
Nu tai... vargšas verysad.gif ir ne už jį gėdą šiaip, o už šalį..
——
Nuu.. Man rodos net ir Serhatas geriau biggrin.gif

tai taip...
---
nu tikrai kad doh.gif lotuliukas.gif ir įdomiau į jį žiūrėt laugh.gif
Atsakyti
Ne nuuu biggrin.gif jau buvau į galą prisnūdus ir girdžiu Wake up lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti