QUOTE(tuktuk @ 2019 06 28, 22:24)
net nežinau kodėl Man ta frazė iš savęs kažkokia labai juokinga
Sakai Norfos ženklas? Kažkaip niekad apie tai nepagalvojau Bet įsimintinas bent jau kaip ir Vilkyškių pieninės su katinu
---
plečia akrą(tiksliau pertvarko), bet nežinau ar jau pabaigė, nes irgi senokai buvau.
Tai įsivaizduok koks mano orientavimosi lygis, jeigu pačioj pradžioj ir tokiam sugebėjau pasiklyst
---
aš irgi nelabai mėgėja po akrą vaikštinėt. Geriau Laisvėj Tik tiek, kad mažai ten parduotuvių.
--
va tai tau kaži kiek ten tiesos. Poravom su kitom, o gavosi kažin kas:
---
pala, tu dar jo nenuvertink, o gal bus klipas ar nauja daina iš daržo, tik šį kartą ne "ja tancūju odna", o "aš raviu odna" (nežinau kaip rusiškai raviu)
---
geras kažkaip sunku patikėt, kad vis dar
---
oooi fuuuu :loooool jau įsivaizduoju
--
nu jo pagal tokį skaičiavimą tai nelogiškai visai gaunasi
Nors jei lyginant skirtumą tarp 20 ir 30, bei 30 ir 40, tai vistiek turėtų būt labiau juntamas tarp 20 ir 30, nes dvidešimtmečiai, tai dar visiški vaikai.
---
nu čia šiais laikais nieko negali žinot - matai ir skruzdėlės vyšnias nuėda
Sakai Norfos ženklas? Kažkaip niekad apie tai nepagalvojau Bet įsimintinas bent jau kaip ir Vilkyškių pieninės su katinu
---
plečia akrą(tiksliau pertvarko), bet nežinau ar jau pabaigė, nes irgi senokai buvau.
Tai įsivaizduok koks mano orientavimosi lygis, jeigu pačioj pradžioj ir tokiam sugebėjau pasiklyst
---
aš irgi nelabai mėgėja po akrą vaikštinėt. Geriau Laisvėj Tik tiek, kad mažai ten parduotuvių.
--
va tai tau kaži kiek ten tiesos. Poravom su kitom, o gavosi kažin kas:
---
pala, tu dar jo nenuvertink, o gal bus klipas ar nauja daina iš daržo, tik šį kartą ne "ja tancūju odna", o "aš raviu odna" (nežinau kaip rusiškai raviu)
---
geras kažkaip sunku patikėt, kad vis dar
---
oooi fuuuu :loooool jau įsivaizduoju
--
nu jo pagal tokį skaičiavimą tai nelogiškai visai gaunasi
Nors jei lyginant skirtumą tarp 20 ir 30, bei 30 ir 40, tai vistiek turėtų būt labiau juntamas tarp 20 ir 30, nes dvidešimtmečiai, tai dar visiški vaikai.
---
nu čia šiais laikais nieko negali žinot - matai ir skruzdėlės vyšnias nuėda
nu aš nežinau, taip galvoju, nes tik norfoj ir mačiau

-------
nu jo - tiesioj gatvėj sunkiau paklyst

------
ai kad ten iš lempos toks pletkas, manau nėr tiesos..
-------
: lol:

o beje, ta ja tancūju odna daina pasirodo.. apie depresiją

plem o šitas ja raviu odna "romantykas" manęs ryt laukia

------
tai vat panašu, kad nebelabai

-----
nu bet tu tai visai ne empatiškas žmogus

-----
bet sakau, priklauso ir nuo žmogaus dar.. būna ir 50mečiai žiauriai jaunatviški žmonės, o būna 20mečiai senukai... taip kad..
------
ne, nu čia tai jau visiškas iškrypimas buvo