QUOTE(blackkiss @ 2019 06 20, 15:47)
Nuu.. nuskambėjo tai
-
: D aha, ir būtinai pasirinkčiau kokią jo dainą, iš tokių nepopuliarių, kur jau nepasigilinus į jo kūrybą, jos nežinosi.. nu pvz., Oriunde ai fi.. sudainuoji ir nueini galiausiai pas kokį Potapą
----
jau gal primiršęs tą jausmą nors, aš kai prisimenu, kokiom baseto akim jis žiūredavo kartais.. nežinau, kaip mergos nenueidavo pas jį.. beširdės
-
PetrU, ne PetrAS nu bet realiai tas pats turbūt
-
O tai kaip čia taip - filmus supranti, o žmonės kai taip kalba ne? supranti irgi reiškia
-
Nu baik, baik.. iš hamako lengva išstūmt
-
Nu aha.. jau matau dar betrūktų ten susilaužyt kažką nutrūkus hamakui su tom virvėm o su mano sėkme..
-
Aha, vat užsimaniau būtent baltų paprastų džinsiukų vasarai.. tai kur ten.. pasvajok ir praeis vadinas
-
panašėja, bet vis tiek dar gerai atrodo nu vis tiek už pudelį geriau
-
: D aha, ir būtinai pasirinkčiau kokią jo dainą, iš tokių nepopuliarių, kur jau nepasigilinus į jo kūrybą, jos nežinosi.. nu pvz., Oriunde ai fi.. sudainuoji ir nueini galiausiai pas kokį Potapą
----
jau gal primiršęs tą jausmą nors, aš kai prisimenu, kokiom baseto akim jis žiūredavo kartais.. nežinau, kaip mergos nenueidavo pas jį.. beširdės
-
PetrU, ne PetrAS nu bet realiai tas pats turbūt
-
O tai kaip čia taip - filmus supranti, o žmonės kai taip kalba ne? supranti irgi reiškia
-
Nu baik, baik.. iš hamako lengva išstūmt
-
Nu aha.. jau matau dar betrūktų ten susilaužyt kažką nutrūkus hamakui su tom virvėm o su mano sėkme..
-
Aha, vat užsimaniau būtent baltų paprastų džinsiukų vasarai.. tai kur ten.. pasvajok ir praeis vadinas
-
panašėja, bet vis tiek dar gerai atrodo nu vis tiek už pudelį geriau

---
loool

---
:oh

----
oi negaliu

---
ne, tai suprantu ir ką žmonės kalba

---
oi, nejuokauk, net baisu pagalvot apie išmetimą

---
ai, nu jo, apie tai nepagalvojau :lol
---
Bet tie balti džinsai ar kelnės, tai atrodo, iš karto ir susipurvina :oh Net prisėst niekur neįmanoma

---

QUOTE(blackkiss @ 2019 06 20, 17:01)
O beje, Oksė mačiau fotkę įsidėjus iš įrašų studijos - kaži gal įrašinėja tą dainą abu
---
neatseku, nes kūtveliukas tai vėl kažkur dingęs..
---
neatseku, nes kūtveliukas tai vėl kažkur dingęs..
gal

---
kūtvėliukas

____
Biškį ne į temą, bet tu man pasakyk - kaip nusipirkti skanių braškių? :oh Nu jau kantrybę praradau - toks vaizdas, kad tie prekeiviai visi išsijuosę meluoja, kad lietuviškos, o kai nusiperki visos be skonio :oh Kažkurią čia dieną tikrų lietuviškų valgiau, tai kooooks skonis