Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

labukas smile.gif
QUOTE(tuktuk @ 2020 01 27, 14:26)

eina sau... Vargšiukė  Ir vis dar skauda?
----
Tai dėl to ir griuvai, kad pačiūža lūžo ar jis po to griuvimo lužo?
---
aha, Juknevičius moka labai pakalbėt Nu jis toks charizmatiškesnis nei Vanagas. O pastarasis tai toks savotiško charakterio
---
Nu spėk, ar aš jo nežiūriu?  Nu ačiū, kad įtraukei į tą sektą
-----
Jau sakiau, kad turbūt bus neįdomu, bet.. kad ir kokius scenarijus jie ten rašo, bet įtraukia nors tu ką :: (ir bijau, kad šiais metais mane dar labiau įtraukė nei pernai : )
Aš kažkaip galvojau, kad šį prasidės, tai pirmą pražioplinau. Kai išmetė youtube video, tai supratau, kad vakar jau antra laida buvo
Kaip tavo įspūdžiai?
-----
Kaaip man patiko viena rusiška daina vakar : Susiradau originalą, bet tas taip neįtraukė, kaip to vyrioko atlikime. Kažkaip iš pirmo karto užkabino, kai jis dainavo.

nu jau geriau, bet sakė labai stiprus raumenų pertempimas buvo...
------
ne visai taip išsireiškiau biggrin.gif nu ji nelūžo, bet kelių šuolių klausimas kada luš.. tai neberizikuoju, nes kliba jau...
-----
charizmatiškesnis, bet.. ką žinau biggrin.gif kaaaažkoks slidus jis man toks.. biggrin.gif
------
looooool lotuliukas.gif balsu.. laugh.gif netraukiau aš, net nesakiau per kur žiūrėt biggrin.gif o per kur žiūri? fanat.tv ar koks ten dar rodo...
----
ane?? smile.gif o manęs taaaip nekabina šiemet... kažkaip ir balsų kol kas nelabai pasižymėjo, ir ta porelė kaip erzina, aš negaliu.. doh.gif dar be tos Nastios jis ramesnis buvo, nu dabar.. kažkoks turgus.. va V and S buvo, tai taip harmoningai kažkaip, nu bet šitie... doh.gif anksčiau bent pajuokaudavo pernai visi, o dabar visą dėmesį į save šitie sutraukia.. tu kitų žiuri tarsi net nebūtų, pamiršti, kad jie ten sėdi...
------
kuri daina patiko? įmesk originalą smile.gif
aš tik dabar pamačiau, kaip EV atranka Ukrainos vyksta... nu kapec klausyk biggrin.gif vietoj Dža dabar į žiūri paėmė (kaip netikėta vėl) Tiną ir dabar iš tų gal 10 dalyvių trys tinukai iš goloso doh.gif neišpasakytas objektyvumas nusimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 01 27, 22:10)
Matei?
Labai graži foto wub.gif
https://www.instagra.../p/B7oLqRCl9OK/
Labai gerai pagautas svajingas ir gilus žvilgsnis.

nu.. dabar jau matau biggrin.gif ne, nu vienu akies kraštu mačiau, nes man notificationą išmeta kai jis kažką įsideda... bet šiaip tai negooglint stengiuos biggrin.gif
bet jo, šita labai faina foto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 01 vasario 2020 - 19:02
Labuks 4u.gif
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 01, 20:39)
nu jau geriau, bet sakė labai stiprus raumenų pertempimas buvo...
------
charizmatiškesnis, bet.. ką žinau kaaaažkoks slidus jis man toks..
------
netraukiau aš, net nesakiau per kur žiūrėt : D o per kur žiūri? fanat.tv ar koks ten dar rodo...
----
ane??  o manęs taaaip nekabina šiemet... kažkaip ir balsų kol kas nelabai pasižymėjo, ir ta porelė kaip erzina, aš negaliu..  dar be tos Nastios jis ramesnis buvo, nu dabar.. kažkoks turgus.. va V and S buvo, tai taip harmoningai kažkaip, nu bet šitie...  anksčiau bent pajuokaudavo pernai visi, o dabar visą dėmesį į save šitie sutraukia.. tu kitų žiuri tarsi net nebūtų, pamiršti, kad jie ten sėdi...
------
kuri daina patiko? įmesk originalą
aš tik dabar pamačiau, kaip EV atranka Ukrainos vyksta... nu kapec klausyk  vietoj Dža dabar į žiūri paėmė (kaip netikėta vėl) Tiną ir dabar iš tų gal 10 dalyvių trys tinukai iš goloso neišpasakytas objektyvumas nusimato

Bet tai visa laimė, kad nesusilaužei ko nors :oh
---
aha, slidus atrodo.. : D
---
biggrin.gif Per 1+1 online. Bet užknisa, kad turiu iš karto dvi naršykles įsijungt, nes ten parodo biškį ir užblokuoja :oh Tai turiu cookies prasitrint vienoj naršyklėj ir taip žiūrėt doh.gif Nu bet ko nepadarysi dėl šito Voice'o doh.gif :lol Reiks per tavo tą fanat.tv bandyt įsijungt.
Beje, pažiūrėjau ir pirmą laidą blush2.gif : D
O dabar tai nežvenk, bet... pažiūrėjau ir visas praeito sezono laidas :oh blush2.gif
Bet tai kam aš žiūrėjau, nesuprantu :oh Aš tik dabar pilnai suvokiau iki kokio lygio tas Dančikas charizmatiškas. Bijau, kad ir mane galutinai įtraukė į savo kerus doh.gif Nu aš ir iš tų ištraukėlių, kurias rodei jau mačiau, kad charizma trykšta, bet kad iki toookio lygio, tai supratau, kai peržiūrėjau visas laidas iš eilės : D Nu tiesiog wooow bigsmile.gif
Tiesioginėse (berods jas visas 3 mačiau pernai tiesiogiai) jis taip neatsiskleidė kaip per tas laidas, nes mažai tiesioginėse jiems davė pašnekėt.

Bet tai koookio gerumo tas 9 sezonas. Kiek prisijuokiau bežiūrėdama, tai šaaakės biggrin.gif
Šitas video tai topinis : D Nuo maždaug 3:10
https://www.youtube....h?v=TsV-OnWk-fE
---

Va va, grynai mano mintys. Aš nesuprantu kam tą Nastią reikėjo imt doh.gif Visą gerą vibe'ą ji ten gadina. Potapas kaip nesavas kažkoks, tarsi po padu būtų doh.gif Ir visas dėmesys Nastiai, kai kiti nelabai gauna pakalbėt doh.gif Kaip suprantu, ryt rodys kažkokį didelį konfliktą unsure.gif Pašniukštinėjau daugiau kas ten vyko, tai buvę filmavime rašė, kad būtent Nastia išprovokavo Daną( tada ir Potapas prisidėjo) iki tokio lygio, kad tas norėjo išeit :oh Tai Tina visą valandą jį ramino ir palaikė. Ir tipo jei ne ji, tai Dancė tikrai būtų išėjęs unsure.gif
Tai, matyt, dėl to jie dalyvius vienas pas kitą vis siunčia, koaliciją sudarė : D
Nežinau ar pastebėjai, bet buvo momentas, kai Danas vienam dalyviui į ausi pasakė, kad jis pasirinktų Tiną dėl jo. O tas dalyvis išėjo pas porelę unsure.gif Tai Dancė išvis turėjo 'smagiai' pasijaust.
Gal dėl to konflikto ir sėdi nelabai nuotaikoj..

---
Originalas tai nelabai man, šitas daug geriau kažkodėl biggrin.gif (Turbūt dėl balso tembro)
https://www.youtube....h?v=FMnX_xk_qEM
---
perskaičiau trynukai :lol Galvoju kažin kas čia per trynukai :oh
Nu bet rimtai įdomiai. Gal kažkurį dalyvį labai nori išsiųst? Čia kaip pas mus panašiai - kai tik Tylos dalyvauja, tai stebuklingai visi ir patenka unsure.gif

O kokie tie dalyviai, bent jau geri? nu jei koks Chajatas važiuotų, tai gal ir nesupykčiau smile.gif Patiko man jis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 01, 21:02)
nu.. dabar jau matau  ne, nu vienu akies kraštu mačiau, nes man notificationą išmeta kai jis kažką įsideda... bet šiaip tai negooglint stengiuos 
bet jo, šita labai faina foto smile.gif

: D O šita tai labai miela wub.gif
https://www.instagra.../p/B7Yus52ltE5/

Žodžiu, ar tik nebus paskleidęs ir ant manęs savo kerų tas tavo Drakula doh.gif Kažkaip pavojinga tą Voice žiūrėt doh.gif Kol tik trumpus video žiūrėjau, tai dar laikiausi doh.gif :lol
Nu ir kam man per tą cekavumą reikėjo viską pažiūrėt kas dabar pasakys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 02, 00:08)
Bet tai visa laimė, kad nesusilaužei ko nors
---
Per 1+1 online. Bet užknisa, kad turiu iš karto dvi naršykles įsijungt, nes ten parodo biškį ir užblokuoja turiu cookies prasitrint vienoj naršyklėj ir taip žiūrėt Nu bet ko nepadarysi dėl šito Voice'o  Reiks per tavo tą fanat.tv bandyt įsijungt.
Beje, pažiūrėjau ir pirmą laidą
——
O dabar tai nežvenk, bet... pažiūrėjau ir visas praeito sezono laidas
——-
Aš tik dabar pilnai suvokiau iki kokio lygio tas Dančikas charizmatiškas. Bijau, kad ir mane galutinai įtraukė į savo kerus
——
Nu aš ir iš tų ištraukėlių, kurias rodei jau mačiau, kad charizma trykšta, bet kad iki toookio lygio, tai supratau, kai peržiūrėjau visas laidas iš eilės Nu tiesiog wooow
——-
Bet tai koookio gerumo tas 9 sezonas. Kiek prisijuokiau bežiūrėdama, tai šaaakės
Šitas video tai topinis Nuo maždaug 3:10
---
Va va, grynai mano mintys. Aš nesuprantu kam tą Nastią reikėjo imt Visą gerą vibe'ą ji ten gadina. Potapas kaip nesavas kažkoks, tarsi po padu būtų  Ir visas dėmesys Nastiai, kai kiti nelabai gauna pakalbėt 
——-
Kaip suprantu, ryt rodys kažkokį didelį konfliktą Pašniukštinėjau daugiau kas ten vyko, tai buvę filmavime rašė, kad būtent Nastia išprovokavo Daną( tada ir Potapas prisidėjo) iki tokio lygio, kad tas norėjo išeit Tai Tina visą valandą jį ramino ir palaikė. Ir tipo jei ne ji, tai Dancė tikrai būtų išėjęs
——
Tai, matyt, dėl to jie dalyvius vienas pas kitą vis siunčia, koaliciją sudarė
Nežinau ar pastebėjai, bet buvo momentas, kai Danas vienam dalyviui į ausi pasakė, kad jis pasirinktų Tiną dėl jo. O tas dalyvis išėjo pas porelę  Tai Dancė išvis turėjo 'smagiai' pasijaust.
Gal dėl to konflikto ir sėdi nelabai nuotaikoj..
---
Originalas tai nelabai man, šitas daug geriau kažkodėl Turbūt dėl balso tembro)
https://www.youtube....h?v=FMnX_xk_qEM
---
perskaičiau trynukai Galvoju kažin kas čia per trynukai
Nu bet rimtai įdomiai. Gal kažkurį dalyvį labai nori išsiųst? Čia kaip pas mus panašiai - kai tik Tylos dalyvauja, tai stebuklingai visi ir patenka
O kokie tie dalyviai, bent jau geri? nu jei koks Chajatas važiuotų, tai gal ir nesupykčiau ) Patiko man jis
——-
O šita tai labai miela
https://www.instagra.../p/B7Yus52ltE5/
——-
Žodžiu, ar tik nebus paskleidęs ir ant manęs savo kerų tas tavo Drakula
——-
Kažkaip pavojinga tą Voice žiūrėt  Kol tik trumpus video žiūrėjau, tai dar laikiausi
Nu ir kam man per tą cekavumą reikėjo viską pažiūrėt kas dabar pasakys

Kad šiaip nestipriai kritau, net neužsigavau, net mėlynių nebuvo : D bet va kažkaip iš suktuko, kreivai, šleivai, taip ir gavosi..
———
Aa, jo ten tik 20min nemokamai kažkaip.. mano fanat biggrin.gif ne mano jis, aš tai per teliką žiūriu biggrin.gif čia tas kur tu finalą žiūrėjai, striginėjo.. bet gal tada tiesiog striginėjo, nu pabandyk, žodžiu smile.gif šiaip mergos kažkokį dar buvo linką įmetusios, bet kad aš atsiminčiau dabar.. doh.gif
———-
Looooool lotuliukas.gif oj kaip pažįstama man tai pernai buvo... biggrin.gif toks sakyčiau deja vu : D bet nesakyk, nu nepalygint buvo anas sezonas ir šitas.. :/
Nu dar tik prasidėjo aišku, bet.. tendencija aiški..
———
Loooool laugh.gif permetė ant tavęs kerus, nes kažkaip mane tai pagaliau paleido tie kerai biggrin.gif bent kol kas biggrin.gif nu bet kaip.. čia matyt kol negooglinu, ir į jo chatą telegrame neinu biggrin.gif nors ir pats jau retai į chatą užeina, nebėr laiko..o anksčiau ten ohoho kokios night diskusijos vykdavo biggrin.gif ten galima balsines žinutes siųst, tai kartais vos ne visą naktį prapliurpdavo.. kažkada net iš konco naktį grįžo, galvojau nu tikrai neužsuks, luž pavargęs, nu kur tau - prapliurpė gal iki 4 ryto : D
ai tiesa, pasakojo, kad to klipo reiks dar luktelėt.. ta prasme jei skoro tiek laiko tęsėsi, tai kiek tęsis “reiks luktelėti” biggrin.gif nu tipo ten bais mandras klipas bus, labai technologiškai sunkus, užtai užsitęsė daug ilgiau nei buvo planuota.. sakė pradėjo su treba daina dirbt, bet kaip tai tuo metu aišku ir nepatikėjau jau. Bet va neseniai pamačiau fotkę su Okse, tai panašu, lad nemelavo : D
——-
Va, va apie ką tau pernai ir šnekėjau biggrin.gif atrodytų nu ir nėr iš išvaizdos toks labai jau mano skonio, bet ne išvaizda ima : D toki charizma ir energetika, kad net per ekranus užvaldo biggrin.gif
———
Tas Potapo - “eee.. počemu ty menia ne ukusil..?! Loooool ir Tina “Čtoooooo? lotuliukas.gif
———
Nu bet kaip rusai sako “pypl (people) vsio schavaet”... ir beje, buvo 1+1 balsavimas, kokį trenerį palaikot labiausiai, tai daugiausia balsų surinko būtent PN.. antroj vietoj Tina.. taip kad.. kuo blogiau, tuo geriau biggrin.gif
———
Nu ten garantuotai išpūsta viskas per anonsus, mačiau tą anonsą, bet.. jo minėjo, kas buvo filmavime, kad buvo konfliktas, be nuotaikos išvarė Danas.. bet tai kad.. pas Daną 7 penktadieniai per savaitę, nuotaika keičias kaip pas nėščią biggrin.gif ta prasme jis gali supsichuot, išeit, po 10 minučių grįš - ir jau viskas bus ok : D kiek kartų chate taip išeidinėjo, tai net nekreipdavom ir dėmesio, nu tipo, kaip išėjo taip ir sugriš biggrin.gif
Bet šiaip Potapas chamavotas toks, tai nestebina, kad sunervino..
Ai žvengiau, per laidą, kai paklausė Monatiko kaip jaučias tarp šitų dviejų porelių, tas sako nu kaip šeimos paichologas : D
———
Ta koalicija tai jau ryškiai “pagal siužetą”.. bet dalyvius tai aš suprantu, aš irgi eičiau, pas ką noriu, nelabai sąžininga tokį spaudimą kelt.. bet šiaip jo, keista, kad išvis pas juos kas nors nori eit : Oh: man atrodo atsimenu apie ką tu čia net - toks berniukas, kuris visai patiko man, dar pagalvojau, kad tiek Danas, tiek Tina būtų jį atskleidę nepalyginamai labiau..
———
Aa bumboxo daina, čia gi šits kur su Tina dainavo duetu per finalą pernai, atsimeni? Dar juos po to bandė spauda poruot : D
———-
: D jo, tie “trynukai” visi geri.. Chajatas, Akselrodas (abu iš pernai), ir tokia Elina ji kažkada vaikų voice pas Tiną buvo..
Va, va, ir ten mafija : D O šiemet Tylos proteže yra? Kažkaip girdėjau tik ką man tada įmetei paklausyt : D dar Baltos Varnos man patiko, aš ir šiaip mėgstu jų muziką labai, toks balzamas sielai : D
———
Aha, panašios, beje, tos dvi : ) matyt to paties fotografo : D
Man labai patiko šitas video kalėdinis : D o kas įsijautęs apie lėlę pasakoja : D
https://www.instagra...id=zt68t8iar17a
———-
Mano?! : D kad ne mano, kerus atsiėmė : D
——-
Va, va.. bus tau juoktis iš manęs : D kaip sakoma karma is a .. : D
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 02, 03:38)
Looooool  oj kaip pažįstama man tai pernai buvo...  toks sakyčiau deja vu : D
---
bet nesakyk, nu nepalygint buvo anas sezonas ir šitas..  :/
Nu dar tik prasidėjo aišku, bet.. tendencija aiški..
———
Loooool permetė ant tavęs kerus, nes kažkaip mane tai pagaliau paleido tie kerai  bent kol kas  nu bet kaip.. čia matyt kol negooglinu, ir į jo chatą telegrame neinu
----
nors ir pats jau retai į chatą užeina, nebėr laiko..o anksčiau ten ohoho kokios night diskusijos vykdavo  ten galima balsines žinutes siųst, tai kartais vos ne visą naktį prapliurpdavo.. kažkada net iš konco naktį grįžo, galvojau nu tikrai neužsuks, luž pavargęs, nu kur tau - prapliurpė gal iki 4 ryto
------
ai tiesa, pasakojo, kad to klipo reiks dar luktelėt.. ta prasme jei skoro tiek laiko tęsėsi, tai kiek tęsis “reiks luktelėti”  nu tipo ten bais mandras klipas bus, labai technologiškai sunkus, užtai užsitęsė daug ilgiau nei buvo planuota.. sakė pradėjo su treba daina dirbt, bet kaip tai tuo metu aišku ir nepatikėjau jau. Bet va neseniai pamačiau fotkę su Okse, tai panašu, lad nemelavo
——-
Va, va apie ką tau pernai ir šnekėjau  atrodytų nu ir nėr iš išvaizdos toks labai jau mano skonio, bet ne išvaizda ima : D toki charizma ir energetika, kad net per ekranus užvaldo 
———
Tas Potapo - “eee.. počemu ty menia ne ukusil..?! Loooool ir Tina “Čtoooooo?
———
Nu bet kaip rusai sako “pypl (people) vsio schavaet”... ir beje, buvo 1+1 balsavimas, kokį trenerį palaikot labiausiai, tai daugiausia balsų surinko būtent PN.. antroj vietoj Tina.. taip kad.. kuo blogiau, tuo geriau
———
Nu ten garantuotai išpūsta viskas per anonsus, mačiau tą anonsą, bet.. jo minėjo, kas buvo filmavime, kad buvo konfliktas, be nuotaikos išvarė Danas..
----
bet tai kad.. pas Daną 7 penktadieniai per savaitę, nuotaika keičias kaip pas nėščią  ta prasme jis gali supsichuot, išeit, po 10 minučių grįš - ir jau viskas bus ok : D kiek kartų chate taip išeidinėjo, tai net nekreipdavom ir dėmesio, nu tipo, kaip išėjo taip ir sugriš
Bet šiaip Potapas chamavotas toks, tai nestebina, kad sunervino..
----
Ai žvengiau, per laidą, kai paklausė Monatiko kaip jaučias tarp šitų dviejų porelių, tas sako nu kaip šeimos paichologas : D
———
man atrodo atsimenu apie ką tu čia net - toks berniukas, kuris visai patiko man, dar pagalvojau, kad tiek Danas, tiek Tina būtų jį atskleidę nepalyginamai labiau..
———
Aa bumboxo daina, čia gi šits kur su Tina dainavo duetu per finalą pernai, atsimeni? Dar juos po to bandė spauda poruot : D
———-
: D jo, tie “trynukai” visi geri.. Chajatas, Akselrodas (abu iš pernai), ir tokia Elina ji kažkada vaikų voice pas Tiną buvo..
-----
Va, va, ir ten mafija : D O šiemet Tylos proteže yra? Kažkaip girdėjau tik ką man tada įmetei paklausyt : D dar Baltos Varnos man patiko, aš ir šiaip mėgstu jų muziką labai, toks balzamas sielai
———
Aha, panašios, beje, tos dvi : ) matyt to paties fotografo : D
Man labai patiko šitas video kalėdinis : D o kas įsijautęs apie lėlę pasakoja : D
https://www.instagra...id=zt68t8iar17a
———-
Mano?! : D kad ne mano, kerus atsiėmė : D
——-
Va, va.. bus tau juoktis iš manęs : D kaip sakoma karma is a .. : D

: D nu jo, grynas dejavu jau čia tau biggrin.gif
---
kol kas tai taip.. atrodo anas fainesnis, bet dar viliuosi, kad įsivažiuos ir šitas : ) Gal kituose filmavimuose bus geriau, kai Nastia pasiskaitys komentarų internete, kad erzinančiai veikia tas uždominavimas biggrin.gif
---
nu grynai permetė :oh
O kas tas telegramas? Čia programėlė, ane? Ai, nu bet gal geriau aš jau ten niekur nebevaikščiosiu, o tai užtenka man jau ir kitų šaltinių doh.gif :lol Vkontakte paskaitinėju, Instoj, bet tame vkontakte tai man ten daug neadekvačių atrodo : D Susipeša dėl kokios nesąmonės :oh Kažkokios piktos tos fanės atrodo :unsure
---
geeeras biggrin.gif O tai kaip ten sistema veikia? ta prasme, atsiunčia kažkas klausimą, o jis atsako ar atrašo?
---
loool Kaip čia patikėt, kai tiek prisižadėjęs : D nu bet jei sakai jau yra nauja fotkė su Okse, tai, matyt, dirba ties tuo : D
---
jooo, nu net keista... Juk ir į mano žinomus 'šablonus' neįsipaišo, bet jis grynai iš tų variantų, kur pirmiau žiauriai didelė charizma pritraukia, o paskui ir labai gražus pasidaro wub.gif
---
:oh Nu gal suprasčiau, jei vien už Potapą balsuotų(šiaip jis toks juokingas, kad ir chamavotas), bet kad su Nastia Potapas nebe toks. Nu jeigu ji ne taip sklaidytųsi, santūresnė būtų, tai nieko nesakyčiau, bet dabar.. doh.gif Man kitas serialas įdomiau, tikrai ne potapų seilionės : D Bet šiaip kokios įspūdingos išvaizdos ta Nastia : D
---
aha, balsu ten juokiausi lotuliukas.gif Iš vis tame epizode visi pagerinti - kaip kokių grybukų užvalgę : D Danas įkaitęs kaip reikalas, Tina irgi nelabai laužėsi iki to įkandimo :looool: Dar Potapas ten biškį pražiopsojęs klausinėja kas ten buvo (kažkaip prajuokino tas momentas : D). O tas vaikinukas kažkur fone liko :lol Kaip per kokį balių užvedinėjantis muzikantas :lol
---
Aš skaičiau vieną labai išsamų komentarą iš buvusios (ar buvusio) filmavime. Sakė, kad ten rimtas konfliktas buvo(bet jo neparodys, o iškirps). Viskas prasidėjo nuo to, kad Danas sukonfliktavo su Nastia dėl kažkokio žodžio. Ta paskui priėjus mosikavo telefonu prieš nosį, paskui ir Potapas įsikišo. Žodžiu, sakė, kad labai nekokia situacija įvyko.. Nu ir tipo Tina gal valandą jį ten ramino ir palaikė.
Šiaip tai iš vis geriau nerodytų tų konfliktų, man nepatinka.. Anam sezone irgi biškį su Potapu buvo "susiėmę", bet tai tąkart, kaip supratau, nebuvo labai rimta.
---
biggrin.gif o tai kodėl jis išeidinėjo? Įžeidė kas nors ar šiaip užplaukė?
---
aha, Monatikas tai tikras psichologas atrodo :lol Jis kaip koks Proto balsas ten : D
---
Tas, kur su loop'su grojo. Nu jam tikrai reikėjo ne pas potapus eit..
---
jo jo atsimenu, atkasiau, kad čia gi to Boombox'o daina : ) Pamenu, patiko man tas jų pasirodymas.
Jaučiu Boombox'o balsas šiek tiek pažemėjęs per keletą metų, nes toje "Vahteram" dainoje jis kažkokiu aukštu labai dainuoja.
Kažkaip užkabino ta daina mane. O Dano žvilgsniukai į Tiną tai pagerinti tame video biggrin.gif

Ir tik peržiūrėjus visas 9 sezono laidas, supratau iki koookio lygio tuos savo kerus buvo jai paleidęs, kad atsilaikyt prieš juos tikraaai be šansų : D Bet taip gražiai jis kibino, grynas kazanovinis profas šia prasme : D
---
O Chajato daina jau aiški?
---
Baltos varnos man laabai patiko wub.gif Kažkaip buvau pražioplinus jų dainą pirmoje laidoje. Aš jas būčiau ir siuntus, nes vienintelės buvo kažkuo bent jau išsiskiriančios ir įdomios. Šiaip ar taip dainos nugalėtojos nėra. Kažin ar ir į finalą praeit bus lengva, žinant iš kokių dainų rinksimės. Bet, deja, jau iškrito vakar varnos.. Pilvelytės grynai senovinis eurovizinis šablonas, tokia nuobodi ta daina.. Monique nekabina irgi. Žodžiu, nėr iš ko rinktis :oh The Roop vakar daugiausiai surinko balsų, bet man jų daina buvo žymiai geresnė užpernai.
---
oi labai mielas ir jaukus šitas video wub.gif Tikrai juokingai jis ten pasakoja rimtu veidu apie lėlę : D Kaip smagu, kad jis dar ir močiutę turi wub.gif
---
nu...kaip čia pasakius...aš nieko prieš ir pasiimt lotuliukas.gif
Taip ir galvojau, kad iš Drakulos gero nelauk :oh Tas cekavumas visada pražudo :oh
---
nu jo.. matyt, prisišnekėjau doh.gif :lol

Ai, dar kas įdomu - kai peržiūrėjau visas laidas, supratau, kad ukrainietiškai biškį suprantu :lol Nu tikrai, kaip ir sakei, kai įsiklausai, tai yra labai daug rusiško skambesio. Dar pastebėjau, kad daugelyje žodžių k raidę jie pakeičia į j. Ypač jei tai pirma raidė. Pvz: 'kak', tai sako 'jak' : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 vasario 2020 - 15:24
Beje, Blackkiss, o kaip tau tas video? Mane tai nuginklavo blush2.gif doh.gif
https://www.youtube....h?v=pnovqMSdXjg

Kaaaip man jis patiko wub.gif Šitas žymiai geresnis nei tas, kur šokiuose buvo. Tieeek emocijų visokių čia sudėta, wooow... Tie visi žvilgsniukai, prisilietimai, šypsenėlės.. Nu atrodo, kad tikrai neįmanoma to suvaidint. Ta pradžia tai iš vis iki šiurpuliukų... smile.gif Vienoj vietoj(kai mikrofoną perėmė) pasirodė, kad netyčia ir lūpom susiglaudė biggrin.gif Ir kaaaip jis žiūri į ją wub.gif Grynai nuginkluojantys žvilgsniai... Salėj jaučiu temperatūra pakilo per tą jų pasirodymą biggrin.gif Tinos vietoj neatlaikyčiau niekaip doh.gif biggrin.gif (nors matosi, kad ji ir nelabai atlaiko biggrin.gif )
Įsivaizduok, jei tau taip reiktų sudainuot laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 vasario 2020 - 16:33
Soriukas, Blackkiss, ( blush2.gif ) negaliu susilaikyt, bet nu koookią gražią dainą užtikau wub.gif Liūdna, bet nerealiai graži.
https://www.youtube....h?v=sGI_6CxFxp8

Priedainis tai iš viso.. wub.gif

Apskritai, pastebėjau, kad jis labai gražius žodžius rašo ir melodiją gerai sudėlioja. Tokios įdomios, nestandartinės dainos gaunasi. Ir klipas fainas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 vasario 2020 - 17:52
Tuktuk, aš labai teumpam, vėliau užlėksiu atsakyt smile.gif tik norėjau tau įmest nuorodą, kur sakiau panos buvo įmetę voico žiūrėjimui
http://tvvse.my1.ru/...ir/2019-01-18-4

Jei neveiks, dar kažkokia only-tv yra..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 02, 21:58)
Tuktuk, aš labai teumpam, vėliau užlėksiu atsakyt smile.gif tik norėjau tau įmest nuorodą, kur sakiau panos buvo įmetę voico žiūrėjimui
http://tvvse.my1.ru/...ir/2019-01-18-4

Jei neveiks, dar kažkokia only-tv yra..

Oi kaip ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Dabar galėsiu normaliai, be trukdžių žiūrėt pagaliau biggrin.gif
To fanat puslapio man net neužkrauna. O šitą normaliai rodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 vasario 2020 - 20:21
Taaaa prasme?? blink.gif biggrin.gif kokia musė Danui įkando?? biggrin.gif viskas ok su galva..? biggrin.gif ko jis, kaip rusai sako “vzjelsia” ant to vaikino? biggrin.gif kartais man atrodo, kad Monatikas vienintelis adekvatus ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 02 vasario 2020 - 23:39
QUOTE(blackkiss @ 2020 02 03, 01:38)
Taaaa prasme?? blink.gif  biggrin.gif kokia musė Danui įkando?? biggrin.gif viskas ok su galva..? biggrin.gif ko jis, kaip rusai sako “vzjelsia” ant to vaikino? biggrin.gif kartais man atrodo, kad Monatikas vienintelis adekvatus ten biggrin.gif

loool doh.gif nu bet rimtai doh.gif Tai va kas ten per žodis dėl kurio kilo tas konfliktas doh.gif Bet taip grynai dėl nieko doh.gif biggrin.gif
Nu šiaip aš jį iš dalies suprantu, nes mane irgi labai užknisa visur kišamas tas žodis "seksualumas" visai ne į temą doh.gif Prie ko čia ta ekologija yra sexy doh.gif
Bet, aišku, aš tai būčiau nutylėjus, tik viduj pagalvojus, kad vaikinukas prisigaudęs kvailų hipsteriškų žodžių biggrin.gif Bet gi išaugs kažkada biggrin.gif O Danas, jau supratau, kad tikrai ne iš tų, kurie nutylės. Jau kai rėžteli, tai rėžteli doh.gif lotuliukas.gif Bet va čia išlenda jo ir Robio panašumas - nu žiauriai neprognozuojamas jis yra biggrin.gif
Papildyta:
Pabaigoj laidos visai nebejauku pasidarė žiūrėt - kažkaip keistai ir užbaigė doh.gif Dainuodami lotuliukas.gif O Dancė į telefoną sulindęs. Bet taip ir neparodė tos vietos, kuris jis sakė "zavtra menia zdes nebudet". Kaip suprantu ten laaabai daug iškirpo.
Papildyta:
Bet jei linksmesne nata pratęsiant, tai man patiko laida. Ypač pačioj pradžioj biggrin.gif Dancė jau žiūriu aukštesnę kibinimo pavarą įjungęs laugh.gif Prisijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
Blyn nu Tuktuk, ačiū tau! biggrin.gif jei ilbuvo sėkmingai tie kerai nuo manęs atsikabinę, tai dabar sėkmingai prisikabino atgal..
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 02, 15:22)
Gal kituose filmavimuose bus geriau, kai Nastia pasiskaitys komentarų internete, kad erzinančiai veikia tas uždominavimas
---
nu grynai permetė
O kas tas telegramas? Čia programėlė, ane? Ai, nu bet gal geriau aš jau ten niekur nebevaikščiosiu, o tai užtenka man jau ir kitų šaltinių Vkontakte paskaitinėju, Instoj, bet tame vkontakte tai man ten daug neadekvačių atrodo D Susipeša dėl kokios nesąmonėsKažkokios piktos tos fanės atrodo
---
geeeras tai kaip ten sistema veikia? ta prasme, atsiunčia kažkas klausimą, o jis atsako ar atrašo?
---
jooo, nu net keista... Juk ir į mano žinomus 'šablonus' neįsipaišo, bet jis grynai iš tų variantų, kur pirmiau žiauriai didelė charizma pritraukia, o paskui ir labai gražus pasidaro
---
Man kitas serialas įdomiau, tikrai ne potapų seilionės
—-
Bet šiaip kokios įspūdingos išvaizdos ta Nastia
---
aha, balsu ten juokiausi Iš vis tame epizode visi pagerinti - kaip kokių grybukų užvalgę Danas įkaitęs kaip reikalas, Tina irgi nelabai laužėsi iki to įkandimo Dar Potapas ten biškį pražiopsojęs klausinėja kas ten buvo (kažkaip prajuokino tas momentas  O tas vaikinukas kažkur fone liko Kaip per kokį balių užvedinėjantis muzikantas
---
Aš skaičiau vieną labai išsamų komentarą iš buvusios (ar buvusio) filmavime. Sakė, kad ten rimtas konfliktas buvo(bet jo neparodys, o iškirps).
Viskas prasidėjo nuo to, kad Danas sukonfliktavo su Nastia dėl kažkokio žodžio. Ta paskui priėjus mosikavo telefonu prieš nosį, paskui ir Potapas įsikišo.
——-
tai kodėl jis išeidinėjo? Įžeidė kas nors ar šiaip užplaukė?
---
Bet taip gražiai jis kibino, grynas kazanovinis profas šia prasme
---
O Chajato daina jau aiški?
---
Bet, deja, jau iškrito vakar varnos.. Pilvelytės grynai senovinis eurovizinis šablonas, tokia nuobodi ta daina..
---
Kaip smagu, kad jis dar ir močiutę turi
---
Tas cekavumas visada pražudo
nu jo.. matyt, prisišnekėjau
——-
Ai, dar kas įdomu - kai peržiūrėjau visas laidas, supratau, kad ukrainietiškai biškį suprantu Nu tikrai, kaip ir sakei, kai įsiklausai, tai yra labai daug rusiško skambesio. Dar pastebėjau, kad daugelyje žodžių k raidę jie pakeičia į j. Ypač jei tai pirma raidė. Pvz: 'kak', tai sako 'jak'

Oi kur tau jinai skaitys biggrin.gif doh.gif man rodos jai išvis vienodai ką kiti galvoja.. svarbu Potapas padlaižiauja..
——-
Telegramas tai chatas kaip ir what’s upe, vibery ar instagrame smile.gif tai ten Danas sukūrė chatą fanams...blyn porą savaičių atgal, aš tave būčiau pridėjus, bet dabar Danas pakeitė nustatymus, kad tik jis gali pridėt, po visokių nesąmonių, kurios buvo.. tai nežinau, kaip dabar ten patekt norintiems biggrin.gif
——-
Aha, grynai..
——-
Loool Potapų.. : D
——-
Jo, ko neatimsi, tai neatimsi..
——-
Oi negaliu.. ką jau ten pasilaužysi biggrin.gif ji dar labai sėkmingai laužėsi biggrin.gif
——-
Tai ar ne dėl tos ecoseksologijos susiriejo, kaži? biggrin.gif Nastia tai ji konkrečiai biesina, bando to labai neparodyt per sukastus dantis, bet labai matosi biggrin.gif
——-
Čia seniai buvo, nebeatsimenu ką tiksliai pasakė, bet sugebėjo susipykt su juo : D nu ir bendravo taip chamiškai, kaip su kiemo draugeliu - panom 13-14 metų.. ot jaunimėlis blyn biggrin.gif bet ten visiškai trinkteltos, aš tai jau seniai sugebėjau susipykt su jom biggrin.gif porą pnų irgi, nu tokios provokatorės...
O tada kai išėjo, išvis visi tarpusavy persipyko, kažkokia diena nenusisekus buvo biggrin.gif
——-
Oj ekspertas šiame reikale, kaip reikia biggrin.gif
——-
Kad aš ten nieko nesupratau, kažkaip labai trumpai parodė tam anonse, bet lyg ir kelios jo.. neužkabino manęs, per daug man jau to liaudiškumo ten..
——
Eeei, nu ne.. :/ blyn man taip patiko ta daina, manau ir EV liktų pastebėta, ypač jei dauguma šabloninių būtų.. tokios neretai gan neblogas vietas užima.. Pilvelytės net neabejojau, kad bus šablonas.. o va the roopai man labai atstumiantys, net negaliu objektyviai klausyt.. labai nemėgstu to Milano ar kaio jis ten..
———
Tikrai taip wub.gif
——-
Va va... man rodos visų kelias į sektas prasideda cekavumu lotuliukas.gif
——-
Nu va, žiūrėk dar kalbų išmoksi smile.gif kad ne daug kur i j keičia.. nu jakij dar panašu (kakoi), o daugiau jokiû i galvą neateina tokių žodžiu hmm.gif
——-
O beje, žmonės, kurie buvo filmavimuose, sakė ant tieeeeek sukarpytą ir sumontuotą rodo golosą biggrin.gif sakė neatpžint..
Papildyta:
Gerai, aš atsiprašau Dano, ir atsiimu žodžius.. doh.gif paskaičiau, tai jis teisus - nereik kišt madingų žodžių kurių nesupranti reikšmės.. atsimeni paklausė prie ko čia seksas? Tas sake tai va tame ir esmė, kad ne prie ko.. tai vat paskaičiau, tie kurie tiesiof taisoja gamtą ir rūšiuoja buteliukus nėra ekoseksualai.. doh.gif pasiskaičiau apie juos, nu ten ligoti žmonės..
https://kaunozinios....lbes_98140.html
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2020 02 03, 00:09)
loool u bet rimtai  Tai va kas ten per žodis dėl kurio kilo tas konfliktas Bet taip grynai dėl nieko
Nu šiaip aš jį iš dalies suprantu, nes mane irgi labai užknisa visur kišamas tas žodis "seksualumas" visai ne į temą Prie ko čia ta ekologija yra sexy
——-
Danas, jau supratau, kad tikrai ne iš tų, kurie nutylės. Jau kai rėžteli, tai rėžteli  Bet va čia išlenda jo ir Robio panašumas -
——
nu žiauriai neprognozuojamas jis yra
——-
Pabaigoj laidos visai nebejauku pasidarė žiūrėt - kažkaip keistai ir užbaigė Dainuodami O Dancė į telefoną sulindęs. Bet taip ir neparodė tos vietos, kuris jis sakė "zavtra menia zdes nebudet". Kaip suprantu ten laaabai daug iškirpo.
———
Bet jei linksmesne nata pratęsiant, tai man patiko laida. Ypač pačioj pradžioj Dancė jau žiūriu aukštesnę kibinimo pavarą įjungęs Prisijuokiau

Nu vat rašiau jau ten žemiau(ar aukščiau, kai čia skaitos? biggrin.gif ), kad ne visai iš nieko.. aš pirmąkart ta terminą išgirdau, tai galvojau visai jau Danui..pmsas kažkoks lotuliukas.gif nu bet pagooglinus.. jis viską teisingai pasakė.. ir tą atsiėmimą balso aš suprantu..aš taip nedaryčiau, nes nu ne visai gražu, tu čia sėdi ir vertini balsą.. bet suprast, suprantu Daną pilnai..
———
Oj ne, jis nenutyli tikrai biggrin.gif nors man patinka tiesūs žmonės, žymiai geriau nei į akis tau šypsosi, o už nugaros “peilį smeigia”...
Joooo, šiaip labai užneša Robį jis biggrin.gif ir ne tik tiesumu..
——-
: D aš tau sakau - septyni penktadieniai per savaitę pas jį biggrin.gif
——
Nu kažkaip net numušė nuotaką Danas visai :/ taip smagiai žiūrėjos iki tol..
——-
Aha, kažkaip grįžo senas geras golosas biggrin.gif ir dalyvių tieeek stiprių buvo... man kaip keista, kad beveik niekas neatsisuko į tą Geltoną mergaitę iš Lvovo... nu nerealus balsas wub.gif
Atsakyti